Corner keittiössä

20 kauneinta keittiökulmaa

Hyvin suunniteltu ruokailutila keittiössä voi tehdä huoneesta viihtyisemmän ja toimivan. Suuri ja pieni, ylellinen ja yksinkertainen, ja mikä tärkeintä, kauneimmat keittiökulmat - nykypäivän ideoiden valinnassa

Jos keittiössä on vapaa kulma, se voidaan varustaa minikeittiöllä. Tämä sisustuselementti tekee huoneesta mukavampaa, mutta myös merkittävästi laajentaa sen toimivuutta. Tilava säilytyslokero, lisävuode vieras, lemmikkitalo, vain kaunis koristeellinen aksentti - ja siitä on kyse! Kirkkaita ideoita aiheesta, missä keittiönurkkaus ja miten järjestää se - nykypäivän valintaamme.

Ehkä mokkavaateliike on liian käytännöllinen keittiölle, mutta kuinka upea se näyttää.

Kiinnitä huomiota alkuperäiseen designvastaanottoon: tyynyjen värimaailma kaikuu seinärakenteeseen. Tämä pieni temppu antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää harmonisesti sisätilojen kulma.

Sohvajohtimet eivät voi olla vain suorat, vaan myös kaarevat. Tämä mallikulma näyttää täydellisesti yhdessä pyöreän pöydän kanssa.

Jos keittiön uudistamisen jälkeen oli pieniä arkkitehtonisia puutteita, esimerkiksi keinotekoisesti muodostettu hyödytön kulma, tämä voidaan korjata pienen kulmasohvan avulla.

1

Ja vaikka tyhjä nurkki näyttäisi sinulle hyvin pieneltä ja luvattomalta, muista, että voit tehdä minkä tahansa koon minkä tahansa järjestyksessä.

Mutta miten voit tehdä kulmasta keittiön tärkein aksentti. Riittää liittää se kirkkaaseen, kontrastiseen kangasta, jolla on yhteinen värimaailma.

Ilma-ajaessa kulma visuaalisesti vie vähemmän tilaa. Erinomainen vaihtoehto pienimmille keittiölle.

Sen varmistamiseksi, että kulma sopii parhaiten esteettisiin ja toiminnallisiin tarpeisiisi, voit tilata mansikkatyylin, jossa on pehmeät istuinsuojukset valmiin sohvan sijaan.

Yksinkertainen puinen jalusta muuttuu helposti mukavaksi sohvalle käyttäen erilaisia ​​tyynyjä.

Itse asiassa ei ole tarpeen laittaa keittiön sohva nurkkaan. Hän voi löytää toisen paikan, esimerkiksi keittiön saaren toisella puolella.

Huomaa, miten kirjahylly muuttaa ilmapiiriä. Näyttää siltä, ​​että sviitti ei sijaitse keittiössä, vaan olohuoneessa. Erinomainen ratkaisu yhden huoneen huoneistoille ja sen asukkaille, jotka eivät halua vastaanottaa vieraita omassa makuuhuoneessa.

Suunnittelun yksinkertaisuudesta huolimatta seuraava kulma näyttää erittäin vaikuttavalta. Jälleen, pätevän värisuunnittelun ansiosta.

Fanit ja maalaismainen sisustus ja DIY fanit (Tee se itse) voi tehdä keittokomero pois puisia kuormalavoja tai laatikoita. Kuitenkin on mahdollista antaa sohvalle brutal näköinen toisella tavalla - säilyttämällä luonnollinen kuvio ja väri sen puinen pohja.

Capitone on klassikko, joka ei koskaan mene tyyliltään. Tällainen kulma sopii helposti mihin tahansa sisustustyyliin.

Tyylikkään kulman ansiosta voit valita tyylikkäästi kankaita, jotka ovat koristeellisia. Varmasti se on miellyttävämpi ja ylellinen etsiä silkkiä. Mutta käytännölliseltä kannalta on parempi tehdä synteettisiä materiaaleja, joilla on vettä hylkivä ominaisuuksia, jotka ovat harvemmin houkuttelevia hoidossa.

Valkoinen väri on kilpailun ulkopuolella. Kuitenkin, kun päätät ostaa valkoisen keittiönurkkauksen, varmista, että sinulla on aina joukko erityisiä puhdistusaineita keittiössäsi.

Keittiöön mukava ergonominen sohva voi tarjota sinulle paitsi mukavan ruokapöydän, myös kotityöpaikan.

- Sohvan valinta on erittäin tärkeä, jos aiot varustaa monikäyttöisen nurkkaan. Puinen palkintokorokkeella ja tyynyillä ei ole enää tilaa. Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat käytännöllisiä sohvia keittiölle, jotka todella vähentävät tavallisten sohvojen analogeja olohuoneisiin. Tällaiset mallit eivät ole vain käteviä, mutta usein myös piilotettu makuutila, säilytyslokero.

Hyvien omistajien suuret keittiöt voivat hieman laiminlyödä toiminnallisuutta hyväksi alkuperäisen suunnittelun. Voit esimerkiksi piirtää pehmeät kansiot vain ne kulmasohvan osat, jotka vastaavat taulukon kokoa, ja loput ottaa muodikasta teksturoidun aksentin roolia.

Nahkatuotteen verhoilu sopii erinomaisesti keittokomeron koristelemiseen. Ja se näyttää vaikuttavalta, ja sitä on helppo puhdistaa. Lisäksi nykyinen nahka - ei ole sama kuin ennen. Nyt heidät ylpeänä kutsutaan "ekologiseksi iholle". Ja kosketusnäyttöön ja näköön ovat moitteeton.

Mitä suurempi kulma on, sitä enemmän varastotilaa voidaan varustaa. Sohvan pohjassa olevat laatikot auttavat sinua merkittävästi lievittämään keittiön organisaation järjestelmää.

- Lukuisat ja vaihtelevat koon laatikoissa keittiönurkkauksessa - toinen painava argumentti yksittäisten huonekalujen tilausten hyväksi. Jos olohuoneessa voit jättää huomiotta kauniin sohvan kuuluisan suunnittelijan lisätoiminnot, perinteisten pienien keittiötilojen sisustuksessa tällaista ylellisyyttä ei voida hyväksyä.

Mahdollisuuksien mukaan keittokomero voidaan sijoittaa parhaiten ikkunan lähelle. Auringonsäteet tekevät aamukahvista entistä virkistävämmän.

Kirjat auttavat kääntämään tavallisen keittiön keittiön viihtyisään mini-olohuoneeseen.

Keittiön mukava kulma: valokuvamalleja, sisustusideoita

Keittiön pehmeä kulma on todellinen saari, jossa voit rentoutua ja rentoutua. Keittiön pehmeä kulma on tilaisuus lisätä keittiön tilan mukavuutta. Tämä on hieno idea niille, jotka eri syistä haluavat järjestää kokouksia keittiössä, jotka eivät pidä keskiyön ruoanlaittoa tai yksinkertaisesti joutuvat viettämään paljon aikaa tässä huoneessa. Esimerkiksi tasainen on yhden huoneen huoneisto tai iso perhe, mutta onko muutama syy? Tällaisessa tilanteessa on tarpeen miettiä periaatetta "kuinka kätevä" ja tehdä sitten jo käytettävissä olevat olosuhteet asianmukaisiksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että pehmeä kulma ei saa irrottaa muusta sisätilanteesta, vaan se on sisällytettävä keittiön muotoiluun.

Pehmeät kulmat keittiöön: valintakriteerit

Ja heistä ei ole niin vähän, että he voivat ajaa rennosti ja ei pysähdy yksityiskohtaisesti kumpaankin. Tietenkin ensin määrität paikan, jossa pidät nurkassa, likimääräisen värimallin, osoittamalla taloudelliset mahdollisuutesi.

Älä aliarvioi synteettisiä materiaaleja: toisin kuin iho, sen ei-luonnolliset vastapuolet kestävät enemmän ulkoisia vaikutteita

Millä kriteereillä valitaan kulma:

 1. Kestävä. Pehmeä, mutta kestävä - tämä on keittiö, ja sitä käytetään usein elementteinä. Nämä kaksi perustelua riittävät selventämään, että rakenteen on oltava vahva ja kulutuksenkestävä. Yleensä materiaalien kulman on oltava kulutusta kestävä eikä pelkää kosteutta, höyryä, pölyä ja likaa.
 2. Verhoilu. Useimmissa tapauksissa se on nahkaa tai synteettistä kangasta. Ne on helppo puhdistaa (ja on usein tarpeen tehdä tämä ilmeisistä syistä), ne eivät aiheuta allergioita, ja ulkoiset vaikutteet eivät ole niille niin kauheita. Kyllä, ja hinta löytyy varsin hyväksyttävältä vaihtoehdolta.
 3. Sisäinen laite. On järkevämpää ostaa nurkki, jossa on rivejä, laatikoita, kameroita, sanassa, muissa paikoissa, joissa jotain voidaan tallentaa. Jotkut eivät usein käytä keittiötarvikkeita, ruokailuvälineitä, ruokailuvälineitä jne.

Tietenkin on hienoa, jos ostat sohvan sängyllä - pienessä huoneistossa se tulee varmasti kätevästi. Ja lisävuode on aina tarpeen, ja modernit kulmasohvat voivat tehdä sen keittiössä.

Materiaalit, joista pehmeät kulmat tehdään

Käytetyt materiaalit ovat erilaisia, ja jopa vähäiset tiedot niistä yksinkertaistavat valintasi. Esimerkiksi useimmissa tapauksissa sohvat on tehty lastulevystä - lastulevystä tai erilaisista puusta. Nahkatavaroiden verhoilu on useimmiten monofonista, mutta värejä on paljon vaihtelua. Mutta jos puhumme luonnollisesta ihosta, tämä osto maksaa melko penniäkään.

Jos olet klassikoiden kannattaja, niin voitte käyttää luonnon materiaaleja

Hyvä vaihtoehto on synteettinen verhoilu. Tämän verhoiluun on monia etuja, joista tärkeimpiä ovat luonnollisesti ulkonäkö ja yksinkertaisuus hoidossa. Mutta on myös haittoja: synteettinen verhoilu on taipuvainen sähköistettäviksi, ja kun se palaa, se vapauttaa toksiineja. Joka tapauksessa vaadita myyjältä laatusertifikaatti varmistaaksesi, että tämä on hyvä tuote.

Miten pehmeä kulma keittiössä omalla kädelläsi (video)

Materiaalit, joita käytetään pehmeän kulman täyttämiseen ja ruhoon

Mitä tulee kulman sisäpintaan, se on usein täynnä joko vaahtokumia tai polyuretaanivaahtoa.

Huonekaluilla varustetut kalusteet vaikuttavat positiivisesti asentoon ja yleiseen terveyteen

 • vaahtokumi. Niitä käytetään tavallisesti täyttämään kulmasorvat, jos vaahtokumissa on palonestoaineita, ne suojaavat rakenteelta helposti syttyvän sytytyksen.
 • Polyuretaanivaahto. Nykyään sitä käytetään useammin kuin vaahtokumi. Se säilyttää täydellisesti muodon, hengittää, on kadehdittava lämmönsiirto- ja kosteusvaihto-ominaisuudet.

Yritä saada nurkki jäykällä täyteaineella, jotta istuimet eivät muuttuisi ajan kuluessa huomattavasti. Tietenkin tällainen täyteaine maksaa enemmän, mutta kulman käyttöikä kasvaa.

Nurkan perustana on yleensä puusta, useimmiten tammi, mänty ja pyökki. Kuten edellä mainittiin, myös lastulevyä käytetään. Muut vaihtoehdot ottavat pohjan PVC: n, puukuitulevyn, MDF: n rakentamisesta.

Kulman laatikoiden osalta kestävimmät ovat vanerista valmistettuja. On suosittuja kovalevyjä, mutta luotettavuutta ne tuottavat vaneria.

Kuinka varustaa pehmeä keittokomero

Toinen kysymys on, miten pehmeä kulma keittiötilaan voi olla mukavampi, kodikas, orgaaninen keittiösuunnittelu? Ja onko tällaisia ​​huonekaluja vieläkin houkuttelevampi? Tietenkin voit!

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on tietysti tekstiilejä. Ja se on sopiva keittiössä, jos kunnioitat kunnolla tämän huoneen puhtautta. Sohva-tyynyt, päiväpeitteet, viitat - kaikki tämä käsin tehty uskomattoman koristele kulmaa, tekevät siitä yksinoikeuden.

Monipuolisin kuvio mille tahansa tyylille - pystysuorat raidat

Riittää ostamaan kirkkaita kankaita, ompelemaan peitotyynyjen päälle tyynyliinoja, tekemään kankainen laite - ja se on jo kirkkaampi ja mukavampi keittiössä.

Tietenkin tärkeitä ja tyyli keittiö tilaa.

Istuimet erilaisia ​​tyylejä:

 1. Provence Siinä oletetaan toiminta kukka kuvioita ja kuvioita, sekä teema "linnut" ja "söpö pikku eläimiä", hedelmät ja marjat;
 2. skandinaaviseen tyyliin kiinnittää suurta huomiota tekstiilien, on mahdollista pelata hauskaa geometria, tai käyttää nauhat solun sana, klassisen mallin;
 3. etno harvoin liittyy vain pehmeää nurkkaan keittiössä, mutta jos joitakin osia tyyli silti käyttää keittiötä huoneessa, niin asiat voivat olla tarina, mielenkiintoisia koristeet jne

Tekstiilit oleskelualue tulisi vastata teema verhot, ei välttämättä ole yhtä, mutta jotkut sisätilat kelaaminen olisi tuntua. Esimerkiksi, sinulla on valkoinen keittiö, ja rooli pieni punainen lanka, joka muuntaa tiukka valkoinen - se on verhot punaisella tulostaa, kuten sohva tyynyt alueella ja mahdollisesti lautasliina tai pöytäliina pöydällä. Tämä on itsenäinen keittiö, joka ei vaadi kalliita laitteita ja huonekalut näyttää paremmalta. Väritasapaino ja merkitystä - ja keittiö on aivan täydellinen.

Couch sisätilojen keittiö (video)

Couch ja niin hyvä, että ajatukset sen ja toiminta syntyvät, niin kuin se näkyy omassa keittiössä. Älä pelkää odottamattomia ideoita, käyttää kaikkia ominaisuuksia huonekalut ja varmasti voittaa ei ole niin tyypillistä keittiökalusteet, sen asemaa ja roolia.

Valitsemalla keittiö - ottaa huomioon materiaalien, suunnittelun ja rakennetyyppi

Keittokomero pieni keittiö - hyvä tapa järkevän käytön tilaa. Se on monipuolinen, mukava ja erittäin toimiva sisustus - ei ihme kulmat ovat erittäin suosittuja maassamme. Perinteiset ruokailutilassa on kulmasohva istukkaosuuteen lisääntynyt mukavuus, ulosteessa tai tuolit ja pöytä. Kuva alla näyttää kulmat kotimaista tuotantoa - saatavana lastulevy- ja keinonahka sekä malleja puusta ja kankaasta.

Tänään kuitenkin keittokomero ei ole vain kulmaosan, mutta myös ruokailuryhmä, jossa on pieni sohva koon, vaan sohva sekä jakkara ilman takaisin (kuvassa alla), tai penkki penkki.

Tai miten esimerkiksi keittiössä pyökki (Orion malli) Venäjän valmistajalta Wood Craft.

Tänään pidämme valmiita pehmeä kulmat, ja näyttää mitä muita mielenkiintoisia ruokailu ryhmille, voit tilata, tehdä omin käsin, tai löytää jotain vastaavaa kaupassa.

Keittiön kulmat on selviä etuja:

 1. tilankäyttö on tehokasta;
 2. Kaikki perheenjäsenet ovat varmasti sopivat samassa pöydässä;
 3. sohvaryhmä, pääsääntöisesti on selkänojaa verhoilu, joka on mukava nojata;
 4. ala laatikot voidaan säilyttämistä varten eri astiat;
 5. jotkut penkit ja sohvat voi helposti muuttua nukkuja;
 6. avulla näiden huonekalujen on helppo silmukkaan tilaan, tiloista riippumatta koosta.

Hieman koosta ja sijainti

 • Koko ja sijainti keittiössä on oltava sellainen, että kohtiin ruokailu ryhmien muut huonekalut (esim keittiökalusteiden) on noin 90-100 cm, mutta jotta istua alas ja nousta pöydästä, pois taulukosta seinä / kalusteet on oltava vähintään 80 cm.

 • Syvyys Istuimen on noin 50 cm - mukavin aikuiselle keskimäärin rakentaa.
 • Lähellä etuoven, jääkaapin, pesuallas ja liesi - tämä ei ole paras sijoitus huonekalut sopii - ikkunan lähellä.

Tärkeintä, että kannattaa kiinnittää huomiota, hankkia pehmeä nurkkaan - täyttöpaketti joka voi haluavat pilata ulkoasua huonekaluja ja sisustus, ja koristele se.

 • Muista, että joissakin malleissa on vain vaahtoa vuori, ja väri ja rakenne kannen, voit valita oman suunnittelun ja muuttaa vuodenajan mukaan ja tunnelma.
 • Lisäksi voit käyttää ompeluun verhoilu omin käsin samaa kangasta kuin verho tai eniten samanvärinen luoden tekstiiliaineisiin pakki keittiöön.

Kuten nykyaikaisen verhoilumateriaalit, useimmiten ne ovat synteettisiä ja ovat käytännöllisiä, helppohoitoinen ja kestävyys haalistumista. Yksi suosituimmista materiaaleista on syytä huomata:

 • Chenille, muhkea jacquard ja Velvet - suosittu ja kattavuuden laajenemista;

 • Mikrokuitua pinnoitettu suojaavalla Teflon - kulutusta kestävästä materiaalista, jossa on hyvä värin pysyvyys;

 • Flock - käytännöllinen, mutta jonkin verran vähemmän kestävä verrattuna mikrokuitua. Tärkeää! Sallittu ainoastaan ​​laadullisia parvessa torkut ja lävistäjä kutoa - jos kudonnan kuitu rajat pituussuunnassa, sen hyvin nopeasti menettää alkuperäisessä muodossa;
 • Nahka - kestävä ja helppohoitoinen, mutta aivan erityinen kannalta suunnittelu;

 • Keinonahka - vaati korvaamaan luonnon materiaalia. Eri palo kestävä, hengittävä rakenne, hyvä jäljittelee luonnon nahkaa.

Huonekalut kiinteää pintaa, kuten penkki, laita tyyny, että voit helposti tehdä omiin käsiinsä ja muuttaa niitä ajoittain. Tämä "puutarha" versio nyt suuntaus kaupunkialueilla asuntoja. Tutustu kuva - näyttää penkit ja sohvaryhmä tyynyt erittäin mukava.

Jos teet sohva käsillään, ja jos saat valmiin huonekalut, sinun täytyy ymmärtää erot olemassa olevissa täyteaineita.

 • Pääsääntöisesti, istuinta käyttävistä täyte polyesteriä tai vaahtomuovia, mutta tarjoaa korkeimman mukavuutta polyuretaanivaahdon. Tämä sama materiaali ja on siten kestävä.

Lisäksi se osoittaa erinomaisen suorituskyvyn kosteuden ja lämmön, eikä muotoaan seurauksena pitkäaikaisessa käytössä. Voit valita paitsi tyyppiä, mutta myös jäykkyyttä täyteainetta. Tällä hetkellä käytössä oleva luokittelu kuuteen ryhmään:

 • E (ST) - normaali jäykkyys;
 • EL - koholla;
 • HL - kova;
 • ER - pehmeä;
 • HS - gipermyagky;
 • HR - korkea sietokykyä.

Paras täyteaineet voivat kestää noin 10 vuotta. Vahvempi harkita vain huonekaluja jousella lohkoja.

Valitsemalla alueen keittiöön, kannattaa harkita väri ja malli. Tästä riippuu siitä, kuinka harmoninen sisätilojen keittiön tulee. Käytännön huonekalut, mikäli oikein valittu materiaali. Täällä ovat yleisiä vaihtoehtoja:

 1. Lastulevy - Yksinkertaisin ja ole kallis vaihtoehto jäljittelee puuta, mutta se voi olla mikä tahansa muu väri johtuu laminoitu suojakalvon. Luotettavuuden, tietenkin paljon huonompi lastulevyn huonekalut puusta ja kestää vain 5 vuotta vanha. Halpoihin nurkassa lastulevyn katsoin "jalo", valitse laadukas verhoilu neutraalein värein laatu luonnollinen tai lähellä kudosten. Esimerkiksi, kuten kuvassa alla.

 1. Puumassa. Tämä alue on luotettava, ja hyvin kaunis, mutta se on myös huomattavasti kalliimpaa. Yleisimpiä puulajeja keittiökalusteiden - tammi, pyökki, mänty tai koivu.

Ruokailutila puun usein veistetty.

Ennen kuin ostat tämän huonekaluja, sinun täytyy arvioida asianmukaisesti mittasuhteet huoneen, pääsuunnittelupal suunta, paikka asettaa sijainti ja halutut toiminnalliset ominaisuudet.

Huomaa, että se voi olla muodoltaan kiinteää tuotetta, kuten kuvassa yllä, tai erillisiä osia, joista kukin on valmis tuote. Esimerkiksi voit tehdä keittiön nurkassa kaksi pientä sohvaa, kuten kuvassa alla.

Puhuminen sohvat ja sohvat. Keittiö 10 neliömetriä. m mahtuu jopa täällä täysi sohva.

Mutta muita ideoita miten voimme tehdä keittiö, jossa sohva pieni keittiö.

Keittokomero pieni keittiö - loistava säilytyspaikka, vaan siksi, että keittiön vetolaatikot varustettu sohvat, jotka kestävät kuormituksen alueella 100 kg.

Taulukko keittiö on parasta valita yhdellä jalalla, joten istunto on helpompi istua alas ja seisomaan.

! (Asiakkaiden jo äänestänyt:23 Keskimääräinen luokitus: 4,48 5)

Tukea hanketta - jakaa kuvia ystäviesi kanssa sosiaalisissa verkoissa:

Pieni todella minusta kätevin huonekaluja keittiössä. Istua alas perheen ja puhua yli kupin teetä. Kätevästi ystävien kanssa.

Korjausten jälkeen keittiössä korvattiin uudella pehmeä nurkkaan. Vasta nyt olemme täyteaineena vaahto ei (melko nopeasti laantunut ja huonossa kunnossa) ja polyuretaanivaahtoa. Paljon käytännöllisempi ja helpompi.

Keittiömme ei ole kovin pieni, mutta silti pakosta joten päätimme keittiö, jossa kulmaosan tekokukista nahkaa. Kävi ilmi kauniisti ja tilaa keittiössä ei ole paljon vähentynyt.

Ajattelin, että keittiö ei sovellu pieni keittiö, mutta käy ilmi, että hän voi tehdä niin kodikas ja söpö, ei vie liikaa tilaa. Tarvitsee vain koon perusteella, valitse optimaalinen variantti - voitti valtava valikoima kulmat, ja pöytä on parempi meille ottaa yhdellä jalalla.

Laskussa materiaalien takana - En suosittele super-kalliita materiaaleja, koska hän on aina saastuu. Joten se on parempi valita jotain helposti pestäviä.

Erinomainen keittiö, sopii useimmille perheille - neuvoja kaikille etenkin niille, joilla on kasvavien lasten.

Ja kun istua istuin kiinnike, kun taulukot on enimmäkseen neljä jalkaa? On oi niin epämiellyttävä! Liikkuvat jatkuvasti pöytään? Ja jos hän on tiedostosta?

1