Corner kaapit kylpyhuoneessa kuva

Valitsemalla nurkkaan kylpyhuoneen kaapissa. Optimaalisia ratkaisuja pienille ryhmille

Viime aikoihin asti remontoitu kylpyhuone on asentaa kalliita laadukkaita LVI tilalle putket, hanat, seinät ja lattiat. Mutta merkittävästi parantaa esteettistä käsitystä ja toimivuutta jopa pieni huone voidaan sopivasti valita kalusteet kylpyhuoneeseen. Tilava nurkka kylpyhuoneen kaapissa muuttaa näköhavainnon tilaa ja voit piilottaa paljon tarvittavaa kylpymukavuudet.

Ilmeisen samanlaisia ​​huonekalujen paikoissa asennettu käyttämätöntä tilaa kylpyhuoneessa, myös jaetaan eri tyyppiä:

 • Kerroksen nurkassa kaappi kylpyhuoneen asennetaan kaikkein lunastamatta huoneen nurkassa. Miehittää pieni alue, kulmakaapin kylpyhuoneeseen on vahva pystysuora rakenne on jaettu useiksi osastoiksi eri tarkoituksiin. Jos vakiokorkeus perinteiset huonekalut on enintään kaksi metriä, artikkeleita enimmäismäärä käytön, "kasvaa" ylös kattoon huoneen. Tuloksena kulman sarakkeessa kylpyhuone voidaan käyttää, ei vain tallennetaan useita hyödyllisiä asioita, mutta myös visuaalinen tila vyöhykejaon;
 • Seinätekstiili nurkassa kaappi kylpyhuoneessa huoneeseen, kiitos käyttäjäystävällinen muotoilu ja pieni koko, on onnistuneesti sijoitettu oikeaan korkeudella eriä saniteettiposliinin, jotka on kiinnitetty jäykästi apuohjelmia. Miehittää vapautunut tilaa yläpuolelle asennettujen kohteiden, nurkka roikkuu kaapit kylpyhuoneen, varustettu kätevä laatikoiden ja markkinaraon palvelee varastointiin hygieniaa.

Kasvava kysyntä pakotti valmistajat sisällyttää tuotanto-ohjelmaa huonekalujen yrityksille laajan valikoiman tuotteita eri kokoja:

 • Nurkka sarake kylpyhuone noin 2,5 metrin korkeuteen, miehittää tilaa katto huoneen pystysuoraan jako osastoihin;
 • Kulmakaappi saranoitu kylpyhuone, jopa 1,5 m, joka on sijoitettu yli puolella kylvyn tai jonkin matkan yläpuolella kuori. vaatima tila heitä ei vaikuta käytettävyyttä kylpyhuone tarkoituksella, ja toimii sopivana majoitusta sampoot ja kosmetiikka;
 • Kerroksen nurkassa kaappi kylpyhuoneen korkeus 0,75-1 m, sijaitsee vapaa nurkkaan vieressä pesuallas tai peili voi toimia kätevä peilipöytä, kun taas kompakti jalusta pyykin saranoitu ovi ja ristikko kori.

Tiedot: Corner kylpyhuoneen peili laatikko yleensä on leveys, joka vaihtelee 45-65 cm ja harvoin vaihtelee ylös- tai alaspäin. Tämä suuruus määräytyy maksimoimiseksi helppokäyttöisyys ja vähäinen jalanjälki.

Nykyaikaisten materiaalien valmistuksessa käytettävien huonekalujen märkätilojen, voidaan toteuttaa eri muodoissa ja muodostavat tasomaisen ja kaareva pinta. Nurkka roikkuu kaapit kylpyhuone, jossa on puoliympyrän julkisivu yhdistettynä soikea muoto sileä akryyli kylpyjä. Ne sopivat täydellisesti ulkoasua huoneen ja on hieman suurempaa verrattuna kalusteet tasainen julkisivu.

Peilattu huonekaluja rintamalla on aina ollut hyvin ansaittua suosiota. Kynnyksellä vedenkestävä peili amalgaami voi luoda komposiitti julkisivut huonekalujen, on suunniteltu, joissa korkea kosteuspitoisuus. Corner peilikaappi kylpyhuoneen voi toimia ei vain mukava toiminnallinen elementti, mutta myös muuta merkittävästi esteettinen käsitys sisätilojen.

Corner kylpyhuoneen kaapissa valmistettu moderni halvoista materiaaleista voidaan varustaa julkisivu puusta vedenpitävä ristikko ovi on koristeltu veistämällä tai upotus. Yhdistetty kaapit on paljon halvempaa kuin kaikki luonnolliset kollegansa, että ne saatetaan laajempaa ostajille.

Tilava kompakti huonekalut, joka on asennettu kylpyhuoneen voit kääntää kompleksiavaruudessa kodikas soppi antamiselle vesihoidot ja rentoutumista. Tumba jalusta nieluja ja nurkkaan peilikaappi kylpyhuoneen vastinetta kokoa, tyyliä ja väriä, voi merkittävästi muuttaa ulkonäköä pienimmätkin kylpyhuone.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

Kaappi kylpyhuoneessa

Jos aiemmin sisätilojen kylpyhuone mukana vain peili ja saniteettiposliinin, nyt markkinoilla esittelee laajan valikoiman Kylpyhuonekalusteet. Se voi olla niin henkilökohtaiset kaapit ja hyllyt, sekä täydellinen.

Kätevä ja teknologian, kylpyhuonekalusteet ominaista eri koristeluita, kokoja ja muotoja, joka mahdollistaa varustaa sitä kylpyhuone pienessä asunnossa tai riittävän suuri kylpyhuone omakotitalossa.

Toiminnallisuus kylpyhuoneessa varastointi

On vaikea kuvitella moderni kylpyhuone ilman kalusteita. Nämä mallit ovat helppo varastoida kotitalouskemikaaleja, kotitalouksien ja kylpyamme yksityiskohtia. Lisäksi kylpyhuonekalusteet on tärkeä, voisi jopa sanoa keskeinen osa sisustusta.

Aseta kotelo voi olla missä tahansa, pienetkin kylpyhuone - on runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Teollisuus tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja huonekalujen sekä ulkonäöltään ja materiaaleissa.

Ensinnäkin kylpyhuoneen kaapit, jotka on esitetty kuvagallerian, ovat hyötykäyttöön. Siellä voi järjestää kaikki on yleensä seisoo vannetta pesuallas ja kylpy-putket, pullot, ampullit - yleensä hygieniatuotteissa ja kotitalouskemikaaleja - kaikki, jota ilman on vaikea kuvitella kylpyhuone.

Huonekalut auttaa vapauttaa tilaa - vie vähän tilaa, se mahdollistaa lisätä jopa kaikki kohteet täyttämättä lattia-alan. Lisäksi kaapit ovat esteettinen tehtävä, sisätilojen antaa tilaa viimeistellyn ulkoasun, mukavuutta ja vetovoimaa.

Johtuen pienestä mitat kylpyhuone voi olla vaikea valita oikea huonekaluja. Kulmakaappi kylpyhuoneessa, valokuva näyte, joka on kiinnitetty esineeseen, se on suunniteltu juuri tällaisia ​​laitoksia, joissa pieneen tilaan tulee käyttää optimaaliseen toimivuuteen. Tämä malli on ihanteellisesti sovi sisäosiin tahansa tyyli ja design.

Erittelyt kylpyhuonekalusteet

Rakennusmateriaaleja kaapit wc on täytettävä tietyt vaatimukset. Yleensä kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

 • kosteudenkesto;
 • kestävyys;
 • ympäristönormien noudattamisen.

Tyypillisesti valmistetut huonekalut lastulevyn, muovipinnoitettua tai folio laminointi, MDF, muovi, massiivipuuta, lasia ja metallia. Tarvikkeet olisi nikkelöityä tai kromi - niin se kestää pidempään ja ei vaikuta korroosion.

Muuttaminen kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuoneet asuntoja välittävä vaihtelevat suuresti muodoltaan ja kooltaan. Tässä suhteessa teollisuus tuottaa erilaisia ​​malleja kaappeja moneen makuun ja budjetit. Lattia kaapit voidaan varustaa jaloilla tai pyörillä. On kaapit, seisoo yksin, ja on niitä, jotka on rakennettu altaan alta.

On malleja, jotka on kiinnitetty seinään - hirttämällä. Tämä voi olla niinkin yksinkertainen kaappi varastointia ja yhdistelmän malli, varustettu peili ja hyllylle. On loogista esittää samanlaisen huonekalu suoraan yläpuolella pesuallas, peili mukavuussyistä ja hygieniatuotteita.

Sisätilavuus kaapin on paljon suurempi kuin muiden huonekaluja. Tämä on kätevää, koska se mahtuu useita kohteita täyttämättä kylpyhuoneen tilaa. Tämä tuote on säiliön pesuun, pyyhe hyllyt, hyllyt kodin kemikaalien. Penaali on pieni tilantarve ja ei vaadi paljon tilaa, vaikka huomattavasti laajennettu vertikaalisesti tai korkeus on suurempi. Syvyys kaapin saisi ylittää neljäsataa millimetriä, leveys voi vaihdella riippuen huoneen mitat ja ideoita.

Asettamalla vaahto voi olla sekä kerros ja yläpuolella. Locker, seinällä, se on helpompaa kannalta puhdistusta. Optimaalinen malli - se ei ole kovin korkea tapauksessa ovi. Korkeus voi olla hyvin erilainen - 150 cm kaksi ja puoli metriä. Tällaiset mallit ovat vakavia etuja ensiksi ansiosta ominaisuuksista.

Siinä tapauksessa, kun alue kylpyhuoneen ansiosta se parempi ottaa kaappiin leveys. Optimaalinen suunnittelu ikkunan tai oven peilit, jotka tekevät tuotteesta vähemmän visuaalisesti massiivinen. Pohjaan säiliön varustetaan hyvä pudota ovi, joka voidaan piilossa säiliö likaisia ​​vaatteita.

Tämäntyyppinen huonekalut on erittäin toimiva - kaappi altaan alta hajulukon avulla maski ja vesiletkuja. Lisäksi runsaasti tilaa sisällä säätää paljon asioita. Malleja kuten kaapit ovat hyvin erilaisia ​​kooltaan, ne voidaan varustaa ylä-, ovet, hyllyt ja laatikot. Sisällä voidaan sijoittaa paikallaan ämpäri roskaa.

Roikkuu kaapit yläpuolella pesuallas

Kaapin yläpuolella tiskialtaan kylpyhuone on erittäin toimiva osa huonekaluja, erityisesti kodeissa tyypillisessä rakennuksessa Neuvostoliiton aikana. Siellä voidaan taittaa paljon tärkeitä yksityiskohtia uhraamatta alasta on pieni huone. Nämä kaapit voidaan varustaa sokea tai lasiovet. Julkisivu tällaisen tuotteen voidaan täysin peilikuvana. Saranoitu kaapit voidaan lisäksi varustaa avohyllyt ja laatikot. Lisäksi ne ovat usein henkilökunnan lisälaitteita - valaistus, reshetochki, koreja, lasin, Rellingen tai koukkuja ripustaa pyyhkeitä.

Tyypillisesti kulmat missä tahansa huoneessa tyhjä. Mutta kylpyhuone pieni koko asettaa kaapin yleisesti ottaen hyvin ongelmallinen. Mutta tänään, valmistajat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita kulman. Tällaiset mallit ovat ihanteellinen ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen. Alunperin näyttää vaatekaappi rinnalla kulma pesuallas.

Suurempien huoneiden kaappi nurkassa, liian, on tarkoituksenmukaista, koska se on usein nivelissä seinät pysyvät tyhjillään, ja löytää sopiva tyyli nurkkaan roikkuu kaapissa, et vain sisustaa kylpyhuone, mutta myös tullut omistaja kätevä ja käytännöllinen tallennusjärjestelmän.

Näissä malleissa on useita etuja lähinnä siksi suunnittelu, jolloin niiden sijoittamisesta jopa pienimmätkin tiloihin.

Nyt on mahdollista ostaa ehdottomasti mitään kaapit kylpyhuoneessa ja valitse sopii sinulle, ei vain määrällisesti, vaan myös värin ja muotoilun.

Pääsääntöisesti Kylpyhuonekalusteet suoritetaan pastellivärit - valkoinen, vaaleanpunainen, vaalean vihreä ja sininen. Mutta on myös ei-standardi värit - rikas punainen, viininpunainen, ruskea ja jopa mustaa.

Ulkokuoren myös vaihtelevasti kaapit lentokoneita - se voi olla loistava tai matta, jossa jyrsintä, valokuvatulostusta, piirustus, sputterointi. Lisäksi, huonekalut voi olla ei ainoastaan ​​kohtisuoraan, vaan pyöristetty, ja jopa puolipyöreä ovet. Kaappi rintamilla voidaan koristeltu metallinen elementtejä, lasia, muovia tai peili kylpyhuoneessa, riippuen yleinen tyyli sisustus.

Elite malleja massiivipuuta koristeltu kaiverruksia, jyrsintä, metalliruiskutetuille tai valokuvien tulostamiseen.

Nykyään seuraavia materiaaleja käytetään huonekalujen valmistuksessa:

 • massiivipuuta;
 • lasi;
 • polymeerit;
 • metalleja ei kohdistu vaikutusta korroosio;
 • MDF;
 • vedenpitävä lastulevy.

Rakennettu puusta - se on aina ajan tasalla klassikoita. Suojaamaan tällaisia ​​tuotteita vaikutuksilta kosteutta, niiden koristeisiin erikoismaali.

Rakentaminen MDF edullisempia ja suosittuja puutuotteita. Niiden suojaamiseksi kosteudelta, pohjustetaan ensin tasossa, useita kerroksia, ja lopulta ne käsitellään värillinen maali maali- tai muovikalvo.

Huonekalujen valmistettu lastulevystä peitetty hydrofobisella melamiinia. Päät okleivayut erityinen reuna, joka estää kosteuden. Tämä auttaa estämään turvotusta ja mätää materiaalia.

Usein, on muovi kaapit yläpuolella pesuallas. Kalusteiden ei vaadi turvallinen kiinnitys, koska kevyt ja täysin vaikuta kosteuden.

Nyt teollisuus tuottaa Kylpyhuoneiden universaali suunnittelu. Eli tuote voidaan koota millä tahansa sopivalla tavalla. Voivat itse määrittää suunnan avata ovia, määrä ja korkeus hyllyiltä. Lisäksi muovi kaapit kylpyhuoneessa, josta löydät kuvagallerian tämän artikkelin, se on helppo maalata, joka mahdollistaa niiden pääsyn sisätilojen kaikki mallit ja tyyli.

Puukotelossa kylpyhuoneeseen tai malli painetaan levyt puumainen pinta on täydellinen lisä sisustus, ja ne toteutetaan Skandinaaviseen tyyliin Provence, maa, tai eko.

Kiiltävä valkoinen huonekalut on ihanteellinen klassisen suuntaan muotoilu ja barokki.

Sisätilojen kylpyhuoneet, tehty korkean teknologian tai loft, tunnettu siitä, että läsnä on lasia ja metallia. Kaapit lasiset julkisivut ja kromi varusteet ihannetapauksessa täydentää kylpy muotoilu.

Ripusta kylpyhuoneen kaapissa ei ole liian vaikeaa. Pääasia, jossa voi kohdata vaikeuksia, se on pätevä markup Wizard. Lisäksi ei ole mitään periaatteellista eroa asennus tekniikka yksinkertainen peili, suora kaappi, nurkkaan tai vaahtoa.

Ensimmäinen asia korkeuden määrittämiseksi johon kuvio sijoitetaan. Yleensä se riippuu korkeudesta kaapin ja etäisyys alemman tason kuoreen (useimmiten se on kuusikymmentä senttimetriä). Valitulle korkeudelle avulla hengessä vaakasuoraan hyppäykset, se on merkitty välinen pystysuora etäisyys asennuskiinnikkeet liittyvä riski ripustaa laatikkoon. Näissä pisteissä käyttäen lävistin tai iskuporaa timanttiporan pobeditovym porausreikiä.

Neuvo - ennen poraamista seinään, alhaisella nopeudella pora lasite, jottei jakaa laatta. Jälkeen käyttäen vasara vasara muovinen korkki. He tyriä metallikoukut tai ruuveilla, joka roikkuu kaappi.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että kaappi kylpyhuoneeseen, valokuvan näytteitä että meidän tuoda tietoonne erittäin tärkeä huonekalu valintaan se on lähestyttävä suuri vastuu. Tärkeä kriteeri ei ole vain laadukkaita tuotteita, mutta myös mitat huoneen, sen ulkoasu ja sisustus ja värimaailma.

Kaappi kylpyhuoneessa - 90 valokuvaa toimivat kalusteet sisämaassa!

Huonekalujen valinta, kun korjaaminen - miellyttävä ja luovaa toimintaa. Kun huonekalut putoaa tiettyyn huoneeseen, se voi virittää uusia värejä, antaa enemmän mukavuutta ja mukavuutta huoneeseen.

Mutta se ei ole hyvin valittu huonekalut voi vain pilata koko näyttää. Siksi on tärkeää miettiä jokaista yksityiskohtaa huoneessa ennen ostoa yksittäisten sisustus. Tämä on erityisen tärkeää kylpyhuoneet.

Loppujen lopuksi tämän päivän todellisuus on, että suurin osa asunnoista voi ylpeillä riittävän suuri kylpyhuone. Siinä määrin, että ei ole varaa edes pieni kaappi.

Yleensä ostaa vaatekaappi kylpyhuoneessa ei ole helppo tehtävä, vaikka markkinat kylpy kalusteet on valtava määrä malleja ja värejä.

Valitun kaappimalli oltava sopusoinnussa muiden kohteiden kylpyhuoneessa - LVI, kylpyamme, pesuallas ja muut kaapit, jos ne on jo ostanut. Niin pieni tila ei ole tilaa virheille.

Lisäksi valittaessa kalusteet kylpyhuoneeseen on tärkeää ottaa huomioon yksi tärkeä varoitus - korkea ilmankosteus.

Kuinka hyvin se toimi ilmanvaihto, mutta kosteus kylpyhuoneessa on erittäin korkea, mikä voi merkittävästi vaikuttaa eliniän huonekalut.

Näin ollen, valitsemalla kylpyhuoneen kaapissa, on tärkeää tarkistaa, onko se jonkin verran virheitä - maalitahrat, väärinkäytösten, karheus, halkeamia, mikä helpottaa kosteuden tunkeutumista ja varhaisen halkeamat pinnat.

Wall kaapit kylpyhuoneessa

Valinta tietyn mallin kylpyhuoneen kaapissa riippuu suoraan valmiuksia eniten kylpyhuone.

Valinta kalusteita pieni huoneet on hyvin rajallinen tila. Mutta on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Täydellinen ratkaisu kehikkoon kylpyhuoneessa. Tällainen päätös loisi optimaalinen paikka tallentaa kaikenlaisia ​​asioita - kosmetiikka, hammasharjat, kemia jne

Kiitos valppaana suunnittelijoiden työtä on nyt mahdollisuus valita satojen eri malleja kaappien asennettu kylpyhuone, jotka eroavat muodoltaan, kooltaan, toiminnallinen sisältö, värimaailman.

Hyvän ja toimivan ratkaisun tekee itse kaappi kylpyhuoneen peili. Kukaan ei väittää, että peili altaan yli - haluttu yksityiskohtaisesti sisätilan.

Tänään, lisäksi peili on usein tarjotaan ylimääräisiä valaistus, joka on kätevä naisten hakiessaan meikkiä. Sinne tallennettuja hyllyiltä kaapin, kosmetiikka merkittävästi säästää aikaa aamulla ja illalla wc.

Luo lisää säilytystilaa pienessä tilassa ja voivat johtua saranoitu nurkkaan kaapit kylpyhuoneessa. Tämä ratkaisu on hyvin harmonisesti sovi sisä- ja lisää siten mukavuutta ja toimivuus sisätilan.

Älä unohda suunnittelusta. Jos ripustaa kaappi peili kylpyhuoneessa, se on kaunis aksentti sisustus, herättää huomiota, mutta samaan aikaan, ei ole kiinnittää huomiota muilta houkuttelevia aksentti.

 • Markkinoilla on myös laaja valikoima kaapit täysin peilipinnoilla. Tämä peili kylpyhuoneen kaapissa, lisäksi toimintoja, varmasti ei tarpeettomaksi sisätilojen pieni huone, visuaalisesti lisäämällä sen alueella.

  Hyvää omistajat tilava kylpyhuone onnea ja mahdollisuus sijoittaa ylimääräisiä huonekaluja täällä.

  Allaskaapin kylpyhuoneessa - tämä on ensinnäkin mukava, ja toisaalta on kaunis, varsinkin jos poimia yhteen kaappiin tai harmoninen muotoilu resonoi muiden kaapit huoneessa.

  Katsokaa kuvia kaapit kylpyhuoneessa, niin kuvitella, mitä tyylikäs sisustus voidaan luoda huolellisesti valittu huonekaluja.

  Mutta tässäkin on vivahde joka on jaloissa kaapin, tai pikemminkin niiden olemassaolon tai puuttumisen. Joten, jos kylpyhuoneen lattian lämmitetty, turvallisuus on erittäin suositeltavaa laittaa kaappiin vain jalat.

 • On muitakin etuja jalat - ne suojaavat kaapin pohjan lattialle suojista vettä sekä ennen kaikkea isännät ovat helpompaa puhdistettaessa. Silti viikoittain kaappi liikkuu suljetussa tilassa - jotain muuta hauskaa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin