Cleaver kotitekoinen video omin käsin

Miten saada lihakirves

Polttopuut vaatii huomattavia ponnistuksia: heidän täytyy näkivät, paloittelevat, lisätä tarvikkeet kuivausta. Useimmat virta sammuu pilkkoa polttopuut. Helpottaa ja nopeuttaa prosessia voi Cleaver. Ne ovat edustettuina riittävästi, mutta ovat kunnioitettavia rahaa. Samaan aikaan, jotta yksinkertaisin suojakiila omissa käsissä voi olla metallia - putket, kulmat jne Kaikki vaativat kirjaimellisesti tuhansia - ellei metallia, se on ostettava.

Jos äänenvoimakkuus polttopuun ovat pieniä, niitä on helppo käsitellä mekaanisesti lihakirves. Niille on ominaista yksinkertaisuus suunnittelu, vähimmäismäärä monimutkaisia ​​kokoonpanot, sekä se, että kustannukset ovat minimaaliset, vaikka talous ei ole sopiva pala rautaa.

Helpoin ja turvallisin vaihtoehto. Ainoa harmi huono suorituskyky. mutta turvallinen

Yksinkertainen Cleaver omissa käsissä: mekaanikko

Yksinkertaisin mekaaninen muistuttaa lihakirves öljypohja nosturilla. Suunnittelu yksi yhteen, mutta sen sijaan kauhat kiinteä leikkuri ja kahva. Yhteyden tuet (pilarit) ja palkki voidaan tehdä yksinkertaisin - sarana. Tarvitsee vain hyvää voitelua.

Toimintaperiaate on luultavasti lainkaan selvä. Estää puun laittaa jalustan jyrkästi vetää alas vipu, koska hitausvoimaa työkalu on saamassa merkittävää valtaa ja jakaa estää puun. Prosessi toistetaan niin kauan kuin se ei tuota haluttua paksuutta tukkien.

Helpoin Cleaver keräävät omiin käsiinsä voi olla useita putkia

Tällainen mekaaninen lihakirves kätensä vain kerätä, ja kirjaimellisesti siitä, että on olemassa - putket, kulmat minkä kokoisia tahansa, jopa kirves voidaan käyttää taskulamppu. Lisäksi tällainen muotoilu voidaan tehdä kokoontaitettava - pystyä sietämään sitä.

Monet miinuksia. POLTTOPUUN PILKONTAKONEET vaatii paljon työtä. Ja mitä enemmän vaivaa kohdistuu rikkoi suojakiila jälkeen loki hajosi. Toinen miinus - kuten suojakiila vie huomattavan alue, koska pitempi vipu, sitä vähemmän vaivaa on tarpeen soveltaa. Kuitenkin, vaikka tällaista alkeellinen mekaaninen laite on paljon vähentää prosessin monimutkaisuus.

1

Yksi vaihtoehto - Cleaving on hitsattu läpilyönti valettu

Tässä kokoonpanossa jakaja olisi raskas. Koska itse terän on hitsattu kaikki-metalli harkon. Edullisempi vaihtoehto - hitsataan putkeen (pyöreä tai neliömäinen), ja täytä se betonilla. Suostuu tekemään lihakirves hänen käsiinsä voimansa joku, joka osaa käsitellä hitsauskone.

Tarjolla on mukautettu suunnittelu manuaalinen mekaaninen leikkurit, ja joka on pienempi, hakkaa puita paremmin, on vaivattomampaa. Tässä mallissa, päätoimintayksiköstä - jousen, joka on kiinnitetty kehykseen, ja yläosa lepää kiinteän poikkipalkkiin, jonka päällä on kiinteä jakaja.

Suunnittelu kevään woodsplitter

Tässä rakenteessa tärkein vaivaa - pidä Cleaver jälkeen loki split - olettaa keväällä. Niinpä Tärkeintä - valita kevään ja keskittyä niin että mahdollisimman vähän voimaa sovellettiin, mutta ne olivat tarpeeksi purtavaksi jopa monimutkaisia, solmitut estää puun. Painopiste jousen alla voidaan liikkuvaksi. Sitten voit säätää asetuksia vastaamaan erityisolosuhteet. Todellisuudessa "nollaaminen" vaaditaan tietty henkilö. Jos työskentelet väline on yksi henkilö, voimme tehdä kaiken paikallaan, poiminta korkeus empiirisesti.

Aivan yhtä tärkeää on tehdä liikkuvan nivelen kehyksen ja vipu, joka on asennettu jakaja. Paras vaihtoehto - laakerit. Niiden tulee olla hyvälaatuista, on toivottavaa - itsetasoittuva.

Valmis kotitekoinen kevät Cleaver

Minimikorkeus kotitekoisia woodsplitter - noin 800 mm. Mutta sitten sinun täytyy työskennellä tai kumara, tai asentaa koneen pöydälle / perusrungon. Entistä miellyttävämpi vaihtoehto vaatii vähän vaivaa - teki sen kasvulle. Määrittää millä korkeudella olet mukava seisoa lokin, lisätä tähän luku korkeus puupölkyn, saavat kehyksen korkeuden. Tällöin myös joutuu kiertymään, vaan ainoastaan ​​asennettaessa vahvikehampaiden jalustalle, eikä aina kirves laskee.

Lisätä liikkuvuutta suunnittelu, kokki runko, toisaalta kiinteällä pyörällä, toinen hitsattu pysähtyy. Tee lihakirves käsillään hieman monimutkaisempi, mutta jos on kevät ja laakerit - ja se on niin vaikeaa.

Jakaja inertiaalinen pystysuora

Toinen yksinkertainen vaihtoehto itsenäiselle tuotantoon. Jotta tällainen lihakirves käsillään tarvitaan kaksi putkea suurempia ja pienempiä. Toinen täytyy kvarttolevytuo- - pohja, ja, itse asiassa, ompelemalla osa - leikkuri / jakaja.

Rakentaminen - yksi yksinkertainen, vaatii vähän vaivaa. Massiivinen alustan kiinnitetty paksuseinämäinen putki, mutta parempi - tappi. Korkeus - noin metrin. Se on johtava putki. Kun se liikkuu vapaasti jakajan, joka on hitsattu putkeen renkaat halkaisijaltaan hieman suurempi kuin lyijyputki. Hän hakkaa puuta seuraavasti: poimia kirves ja päästi hänet menemään. Voit antaa vähän alaspäin kiihtyvyys. Painovoiman log halkaisu.

Mutta tämä mekaaninen Cleaver jakaa kerran ei kaikkia estää puun. Sen tehokkuuden lisäämiseksi, on jakaja voidaan tehdä painoarvo. On mahdollista "lisää" tarvittaessa. Toinen vaihtoehto - osui pari kertaa pylvään vasaralla. Tämä on hyvä tapa, jos työkalu on juuttunut puuhun. Vaihtoehtona - nostaa ylös ja estää puun kanssa jyrkästi alhaisempi. Mutta vasara aalto helpompaa.

Handheld Cleaver tietenkin helpottaa saada polttopuut, mutta silti vaatii vankan fyysinen rasitus. Ei niin paljon kuin he viettävät heiluttaa tavallista Cleaver, mutta silti ... Ponnistella vieläkin alhaisempi auttaa moottoria. Sen pohjalta, hakkurit tehdä erilaisia ​​malleja. Mutta jotta tällainen lihakirves käsillään vaikeampaa. Ja sitten laite on monimutkaisempi ja vaatii vähintään minimaalinen tuntemus sähköisten -zhelatelno kytkeä moottorin läpi käynnistin, ja "Start" -painiketta ja "start".

Yksi suosituimmista malleista - kartiomainen ruuvi tai lihakirves. Ero niiden välillä on vain ilman / läsnä ollessa kierteen pistely elementti, joka tässä mallissa on kartion muodossa.

Kartiomainen Cleaver kiihdyttää polttopuut

Estää puun jakaa se, että pyörivän moottorin kartion leikkaukset puuhun, hitaasti erilleen repimättä. Suuri lohko hakkeen ensimmäisen reunan ja sitten repiä keskellä.

Työstetään ensin leikkaamalla osa muodossa tasaisen kartion. Jos käytät sileä kartio putouksille on melko nojaa puupölkyn sylinterin pureutuvuuden puuhun. Se on paljon helpompi käsitellä, jos kierteitetty sen pinnalla. Tässä tapauksessa, lohko puuta, koska se olisi ruuvattu ruuvi, ja sitten jakaa.

Mitoituspiirustukset kartio kierteitetty ruuvi woodsplitter

Tärkeintä - oikeus tehdä kartion kierteellä. Jos sinulla on sorvi ja kokemus voit yrittää tehdä itse. Jos ei - se on tilattava. Lanka tehdä eri, mutta optimaalinen tunnustettu seuraavat parametrit: Vaihe 7 mm, syvyys 3 mm (vähintään - 2 mm). Toinen tärkeä seikka - syvyys istuimen moottorin alennusvaihteen - vähintään 70 mm.

ruuvi woodsplitter

Jos kartio kierteillä, jotta Cleaver kädet kellarissa.

Tarvitaan riittävän tehokas sähkömoottori (2 kW tai suurempi, tai 5,9 l / s), mutta hieman nopeus: 250-600 kierrosta / min. 250 rpm ja alapuolella tunika hyvin hitaasti, ja jos nopeus on yli 500 - työ on vaarallista, että se saattaa vetäytyä puunkappaleella käsistä.

Jakajan ruuvi, kuluminen suoraan kampiakseliin

Jos se ei pysty löytämään moottoriin sellaisia ​​parametreja voidaan tehdä huippu (ruuvi) asettaa suoraan kampiakselin (kuvassa yllä). Jos nopeus on suurempi tarve asettaa alennusvaihde tai tehdä ketjun tai hihnakäytön vähentää nopeutta.

Suhde lasketaan funktiona moottorin nopeuden. Esimerkiksi, on moottori 900 kierrosta. Jossa on alennusvaihde 1: 2 saadaan 450 kierrosta / min. Vain paras vaihtoehto.

Alennusvaihteen ruuvin woodsplitter

Lähetykset voivat olla hihnan tai ketjun. Jatkoi ajoittain kovempaa vaativat jatkuvaa aivohalvauksia, ja veistää tähti seisoo tarvittavat parametrit ovat yleensä kalliimpia. Double Hihnakäyttötoimitetaan toivottavaa (kuten kuvassa yllä). Tässä tapauksessa pienempi on liukuman.

Jos suunnittelun avulla voidaan siirtää, moottori on parempi laittaa alareunassa, ja ruuvi kiinnitetään työtasolle. Valitse korkeus työtason alle sen kasvua, ei ollut tarpeen työskennellä rinteessä.

Turvallisempi malli. Tee lihakirves käsillään - merkittävästi yksinkertaistaa elämääsi

On vielä sellainen parametri kuin korkeus roottorin työpinnan yläpuolelle. Rako taulukosta sylinterin on oltava alueella 8-20 cm paikannus ei ole välttämätöntä -. Voidaan kääntää puukappale on pieni halkaisija. Optimaalinen etäisyys -. 8-12 cm Jopa pienikokoisia puukappale ei käänny.

Hydraulinen lihakirves - tehokkain mutta myös kaikkein monimutkainen ja kallis valmistaa. Lisäksi rungon, moottorin ja leikkuuterät tarvitaan hydraulinen sylinteri riittävästi kapasiteettia. Ovatko ne eivät ole halpoja. Lisäksi tarvitsemme enemmän öljyä ja pumppu.

Laite hydraulisen lihakirves

Hydraulinen polttopuut jakaja kehittää kiinteä aine toimia sen valmistuksen aikana, koska metallia käytetään huomattava paksuus - 6,10 mm, riippuen käyttövoima. Voima, joka riittää samanaikaisesti tuhota pönkittää 6-8 lokit. Koska terät tehdään muodossa "tähti".

Halonhalkaisukonetta hydraulisesti varustettu hienostunut teräyksikkö puuta, joka hajoaa useiksi tukkeja kerralla

Valmistuksessa veitset erillään toisistaan ​​muutamia senttimetrejä. Jotta työ oli vain yksi. Esimerkiksi, ensimmäinen - vaakasuora, sitten - pystysuora, sitten - aivan lopussa - vasemmalla. Siten kukin terien amplifioi, privarivaya takana vahvistuslevy. Teräs on edullista käyttää jäykkää, pre-rajoittavan sitä samalla tavalla kuin jakajan.

Bensiini Cleaver toimii melko nopeasti, vaikka hamppu koivua. Minun oli pilkkoa käyttäen paksusuolen Elm - tämä on todellinen sekavuus, ax kiinni puun. Päätellen video, bensiini suojakiila on selviytyä Elm.

Kotitekoinen puun ja rakentaminen

Jakaja edustaa modernia kone polttopuuta pienissä ja suuria määriä. Lisäksi sen päätehtävä, toiminto puunhakkauskoneiden pisteillä. Split polttopuut on riittävän nopeaa, helppoa ja turvallista. Yhteensä 3-4 tuntia, voit tehdä viikon tarjonta luonnonmateriaali.

Kotitekoinen klapikone on laajalti käytetty esikaupunkien ja esikaupunkien alueella, ja monimutkaisempia rakenteita löytyy teollisuuslaitoksissa.

Kaikki puun kentällä käytön jaetaan:

 1. Kotitalous. Tämä voi olla joko kotitekoista lihakirves ja ostaa aggregaatin, jolla on alhainen tuottavuus. Voivat itsenäisesti olla teline tai hydraulinen tyyppi.
 2. Professional. Näitä ovat puun ja koneilla, joissa on suuri määrä ominaisuuksia ja suorituskykyä.

Asennosta riippuen puiden, ne voidaan jakaa:

 1. Vaakasuora tyyppi. Tukki on sijoitettu vaaka-altaaseen. Käytön aikana, koneen itse voi liikkua tukin terän, tai päinvastoin.
 2. Pystytyyppisessä. Tukki asetetaan pystysuoraan, ja sen päälle painaa ruuvin veitsi, jakamalla tukeiksi. Yleensä tämä menetelmä on luonnostaan ​​ammatillinen jako autoja.
 3. Sekoitettu. Nykyisin hän yhdistää kaksi tapaa puun sijainti. Tyypillisesti tällaiset halkaisukoneissa käsittää mekanismin.

Koti horisontaalin Cleaver

By tyyppistä ruokaa, ne jaetaan mallista:

 1. Sähkömoottorin kanssa. Heidän työnsä pohjautuu toiminnan hydraulipumpun. Tämä on kaikkein helppo käyttää telineeseen rakenne, joka on asennettu jopa huoneessa. Ne voidaan tehdä myös käsin. Ainoa ominaisuus - on tarve käyttää verkkoa.
 2. Bensiinimoottorilla. Tämä on tehokkaampi ja merkittäviä malleja, joita käytetään teollisissa sovelluksissa sekä yksityiskäyttöön.
 3. Traktorivetoiset malleja. Niitä käytetään maataloudessa, puunkorjuu ja muut yritykset.
 4. Yhdistetyn moottorit.

Jonka toimintaperiaate voidaan jakaa:

 1. Hydraulinen tyyppi, joka voidaan tehdä itsenäisesti. Työssään tuo erityinen hydraulinen pumppu, joka työntää veitsi. Hän puolestaan ​​suurella voima kohdistuu estää puun, jakaa sen lisäksi.
 2. Kartiotyyppistä. Sahaus puu kartio tehty kierre, joka pyörimisen aikana leikkauksia palkki, jakamalla se palasiksi. Sekä teline Cleaver, se on vain tarpeeksi tehdä omia. Nuance on vain tarvitset tehokkaampi moottori.

Jos mahdollista, siirrä kaikki rakenne on jaettu paikallaan koneita, joka edustaa kokonaislukuja jakaja-sahaus linja teollista merkitystä ja mobiililaitteisiin läsnä pyörien (hydraulinen, ruuvi, kartiomainen ja hammastanko tyyppi).

1.1 Making suojakiila käsillään

Kotitekoinen hydraulinen lihakirves - se on mahdollisuus tehdä kone, joka pystyy käsittelemään suuria määriä puuta. Tehon sylinteri työntyy esiin siinä. Sen varsi ulottuu sisäisestä nestepaine. Tärkeä rooli on tässä moottorin ja pumpun.

Laite on tehty käsin

Vaikein vaihe on luoda Hydraulinen osa. Se sisältää seuraavat osat:

 • sylinteri työntimeen;
 • pumppu;
 • osa ohjaamiseksi hydraulinesteen;
 • öljysäiliö;
 • moottori, joka ohjaa pumpun toiminnan.

Kaikki nämä asiat voi ostaa omaan tai oppia traktoreihin, joka on epäkunnossa. Kehys woodsplitter on tehty metallista. Tätä tarkoitusta varten voidaan käyttää kulmissa profiloitu putki tai kanavia. Kotitekoinen hydraulinen polttopuut prosessori voi olla liikkuvaa tyyppiä, jos se on kiinnitetty runkoon tai alustaan ​​pyörän.

Tietyissä järjestelmissä miten ruuvi, hammastanko tai hydraulinen sellainen, no. Tämä johtuu siitä, että suuri määrä vivahteita, jotka on otettava huomioon tuotantoprosessissa. voit luottaa antavia valmis yksikköä yksinkertaisuuden prosessin.

1,3 Vaiheittainen opas

Minimaalinen tietoa piirustukset ja metallin teknologiaan, voi olla suojakiila varten 1-2 päivää. Tämä edellyttää käydä läpi useita vaiheita:

 1. Yksinkertainen rakenne sisältää pystysuora metallirunko, joka on asennettu alustan ja liittimeen.
 2. Ylempi osa kehyksestä käytetään pitämään puun, joten se on jaettava. Tämä tarkoittaa sitä, että arvo on halkaisija ja pituus vaihtelevat.
 3. Yksinkertainen rakenne (ruuvi tai telineeseen tyyppi) liittyy käytön väriin. Samaan aikaan monimutkaisempia woodsplitter edellyttävät hydraulitunkki. Pääsääntöisesti, se on asennettu runkoon liikkuvan tai kiinteä.
 4. Toinen osa runko on asennettu kiilamaisen veitsi pilkkoa puuta. Ne voivat olla eri kokoisia, koska terä on kiinnitetty useissa tehtävissä.
 5. Keskimmäinen vuode on perustettu woodsplitter tarkoitettu pinoamiseen puun. Prosessissa kääntämällä kahvaa tunkin työntövoiman varsi painostavat puun ja veitsi jakaa niitä.
 6. Kahvan läpi pudottamalla öljynpaineen tapahtuu sylinterissä. itse tangon jousilla vie alkuasentoon.

2 käyttöehdot woodsplitter

Ruuvi, teline ja muu kotimainen kone, jota käytetään yksityisiin tarkoituksiin, melko helppo käyttää. Ja hienonnettu tukkien tarpeeksi, jotta puun kaukaloon että ne kutistuvat ja työntää veitsen. Hienonnettu tuote kerätään erityiseen lokeroon, joka on parhaillaan täyte vaihdettava.

Kun työskennellään puun tulee noudattaa turvatoimia

Teline Cleaver, kuten muutkin laitteet, jotka edellyttävät, turvallisuuteen toimenpiteistä käytön. Niihin kuuluvat seuraavat suositukset:

 • poistamaan vapaita leikata vaatteita, jotka voisivat tarttua osien välistä. Sen tulisi olla riittävän tiukka;
 • tulisi käyttää kaikkia suojavarusteita (suojalasit, käsineet, jne). Niiden soveltaminen suojaa prosessia;
 • et voi käynnistää laitetta toimimaan humalaan;
 • puunleikkauskoneet voi alkaa sen jälkeen, kun kaikki kaapelit ja liitännät ovat hyvin eristetty;
 • laitetta ei käytetä sateessa ja kosteissa paikoissa. Kosteus voi tehdä peruuttamaton prosessi moottoritilassa.

2.1 Muutamia suosituksia ennen käyttöä

 • suojakiila on asennettu tasaiselle pinnalle;
 • työpaikoilla tulisi olla vapaa riittää, ei vieraita esineitä;
 • kaikenlaisia ​​puun suositellaan lämpötila-alueet toimintaa. Ne löytyvät tutkimalla opetus;
 • laitetta käytetään vain aiottuun tarkoitukseen;
 • On aika vaihtaa kuluneet tai rikkoutuneet osat. Ne voivat tunnistaa läpi säännölliset tarkastukset yleiskunto;
 • että hätätilanteessa Yksikköön hätäpysäytyspainiketta joka pystyy keskeyttää työt.

Laite tulee asentaa turvalliselle etäisyydelle ympärillä olevista esineistä

Yleisesti jakajat ovat välttämättömiä avustajia kuin esikaupunki osio ja teollisessa tuotannossa. Omaan käyttöönsä he voivat tehdä käsillään, tarkkailemalla kaikissa valmistuksen. Tuloksena on kustannustehokas ja erittäin hyödyllinen yksikkö.

Miten tehdä omin käsin kotitekoinen Cleaver

Joku hakkaa puita on ikivanha venäläinen hauskaa. Ja monissa osissa suuri Venäjä - keino selviytyä eikä jäädy talvella. Kyllä, ja sivistynyt alueilla maan ovat tulisijojen. Ostaa valmiit puusta - säästät aikaa, mutta ei rahaa.

Näin ollen, alle katos monissa puun sijaitsevat napilennye tukkien odottaa isäntä ax.

Tämän helpottamiseksi hankala tehtävä, venäläinen "vasenkätinen" teräs Cleaver tehdä käsillään. Tällaisia ​​laitteita myydään kaupoissa, mutta 90% ihmisistä maaseudulla hella lämmityslaitteiden ovat kotitekoisia.

Erilaisia ​​laitteita halkaisu tukkien

Toimintaperiaate - työntäjä, hydraulisesti syöttää tukin kiilan järjestelmään. Vaatia kompressori. Se voidaan koota sähkö- tai polttomoottorin. Suunnittelu tehokkaan ja luotettavan riittävän, niin vähän mekaanisia osia. Palvelun pitää vain itse hydrauliikkaa.

Tehdä itse varsin ongelmallinen, ellei se on mahdollista saada siitä hydraulisten käytöstä poistetun maatalous.

Videon toiminnan esimerkkiä kotitekoisia woodsplitter. Kuten voitte nähdä videon, ei ole mitään erittäin hienostunut sen suunnitteluun. Pääsylinterin kairan leikkuupuimurin aivohalvaus 50 cm.

Työnnin ohjaa pari "Pinion" mekanismi on selvää kuvasta. Toimilaite voi olla sähköisesti tai bensiiniä. Vääntömomentti moottorin akselista vaihteen suurennettu.

Avulla vivun hammastangon painetaan vasten pyörivää vetolaitteilta, ruokinta työnnin palkin. Sitten jousi palauttaa mekanismin alkuperäiseen asentoonsa. Tämä suojakiila ei ole niin vahva, verrattuna hydraulinen.

On kuitenkin sopii hyvin kotikäyttöön. Kustannukset laite on riittävän demokraattinen. Haitta - työkoneiden kuluu nopeasti ja on vaihdettava parin.

Tällainen järjestely voidaan tehdä omin käsin.

Tässä videoleikkeen esitteli kotitekoinen rima suojakiila vyöllä ajaa. Mitään hankala, yksinkertainen ja tehokas rakenne suorituskyky, joka on suurempi kuin hydraulinen puun.

Suosituin suunnittelu tämän laitteen. Sitä on kaupallisesti saatavilla eri kokoja ja hintaluokissa. Toiminnan periaate on yksinkertainen - palkin syötetään pyörivän kartion muodossa Arkhimedeen peukalo.

Kartio kierretään kiinni työkappaleeseen, ja ansiosta kiilamainen halkeaa. Yksinkertaisuus suunnittelu sallii tehdä tällaisia ​​laitteita itsenäisesti.

Monet DIY laiminlyöty pyydyksiä, ja työnnetään kartio suoraan akselille sähkömoottorin. Tällaisessa rakenteessa on tarpeen lisätä laite puutavaran pitämiseksi, tai laittaa sen pystysuunnassa.

Vähennysventtiilillä vaihde on parempi tehdä niin paljon vaivaa akselilla, ja talja saattaa luistaa. Siksi hihna tekee kaksinkertaisen voiton.

Miten saada lihakirves omin käsin, ja mitä suunnittelu käytännössä

Kartiomainen suojakiila on yksinkertainen rakenne, joten vain esillä piirustuksia, ja harkita rakenteelliset elementit:

 • Moottorin on oltava tiukasti paikoillaan, koska voima akselin nauraa, varsinkin kun sovitelevysäätöä kartio;
 • Vähentäjä tehdään nopeudella 200-300 kierrosta minuutissa;
 • Kartioakselilla peukalon asennetaan raskaiden laakerit;
 • Alle poranterää toivottavaa asentaa ylimääräinen kiila. Hän auttaa jakamisen ja tallentaa lokit kääntymästä.

Käsin rima Cleaver paljon vaikeampaa. Kuitenkin tämä muotoilu mahdollistaa työskennellä monimutkaisempia ja suuri puinen aihioita. Lisäksi, laatu tukkien katkaisemista edellä saatu.

Runkoon kanavan hitsien vähintään 4 mm paksu. Erityistä huomiota kiinnitetään kiilan Cleaver. Hänelle tärkein voima kohdistetaan, joten on järkevää hitsata pysyvästi. Voit käyttää "hiomakone" hioma levy vaimennin teroitetaan leikkaustason.

Veitsi itsessään on valmistettu maatalouden jätteistä avulla saman kulmahiomakoneisiin.

Pari Pinion käytetty rikkoutuneesta ohjauslaitetta käytöstä poistetun trukin. Useita hampaita hiotaan pois, niin rake joskus luistaa suurella vaivalla. Mekanismi vivun epäkesko hitsattu teräslevyistä 3 mm.

Sähkömoottori ilmanvaihtojärjestelmän Neuvostoliiton tuotannon 2 kW. Hihnapyöräsarjan yhdessä vyö vedetään ruostuvat yhdistää kertaa Virgin Soil Ylösalaisin käännetty.

Pusher yksinkertaisesti liukuu u-. Ei voitelua ei käytetä, koska se välittömästi tukkeutuu sahanpurua.

Palautusjousijärjestelmät voi ottaa mitään, kuten ne - jotka olivat aiemmin käytettiin ovensuljin oveen.

Omakustannushintaan tällaisen rakenteen lähestyy nollaa, varsinkin jos käyttää komponenttien vanhan roskaa tai eläkkeelle laitteita.

Videoita miten tehdä omin käsin ruuvin lihakirves

Prosessia, jossa hänen kättensä metallista osa työ- ruuvin woodsplitter.

Tässä videossa opit kaikki ulottuvuudet akselin otettu sylinteristä. Mitat apu- pistokkeet ja laipat, sekä miten säästää valmistuksen keskeinen yhteys. Miten tehdä oman talja, laakeripesän ja tärkein liikkuvia osia - "porkkana".

Toisesta osasta tämän videon ymmärrätte miten tehdä omin käsin kehyksen hakkurit, miten korjata toimiva osuus alustaan. Opi erityisesti valmistuksen ja mittojen mukaan Cleaver pohja sekä moottorin tehon ja menetelmä vääntömomentin.

1