Bowl Genova Photo

Kulho Genova - kyykky WC

Ei monet ihmiset tietävät, että on tuttu kaikille, poikkeuksetta sellainen wc, asennettu suoraan lattialle ja käytetään julkisilla paikoilla on kaunis nimi "kupin Genova." Tämä muotoilu on myös kutsuttu "Turkin vessa" koska se on levinnyt idässä ja Aasiassa. Hänen suosio muslimien kulhoon Genovan velkaa vaatimukset islamilaisen etiketti kieltää miehiä vapauttaa itsensä pystyssä.

Lisäksi ulkokäymälät on useita kiistattomia etuja: ne ovat edullisia, helppo asentaa, hygieeninen, kestää kulutusta ja mekaanisia vaurioita. Siksi tällainen käymälät asentaa paikkoihin, jossa on suuri virtaus käyttäjien sairaaloissa, kouluissa, hostellit, junia jne Tällaisille paikkoja kulho Genovassa pidetään paras vaihtoehto, etenkin hygieniaa, koska käytettäessä tätä rakennetta, wc on kosketuksissa vain kengänpohjan.

 • säiliö kulhoja Genoa yleensä seinälle, ja joskus rakentaa sisälle seinään - in Herkkä vandaalit ja esteettisiä malleja. Yleisimpiä ovat sredneraspolozhennym vysokoraspolozhennye ja säiliöiden tyyppi wc-istuin - eli suoraan yläpuolella kiinteän kulhoon ja liittämällä se pitkä putki.
 • huuhteluventtiili - vaihtoehto viemäriin härkä. Se on pitkä, kaareva nokka, jossa on venttiili, joka säätelee veden virtausta hanasta. Huuhteluventtiili käytetään puhdistavaa Genovan kulhot ja urinaaleja. Tämä laite on seuraavat edut verrattuna säiliön: vie paljon vähemmän tilaa, sitä ei ole muodostettu vuoda, mahdollistaa jatkuvan veden. Haittoja ovat kuitenkin värin hana taipumus tukkeutumisen ja tarve vakiopaineen putkissa.
 • juoksuttaa - se on välttämätön tekijä kaikki mallit wc. Hänellä on kaksi tarkoitusta: vedenpoisto ja jätteitä sekä suojan tunkeutumista hajuja huoneeseen. Tämä on mahdollista ansiosta erityinen muoto sifonin - kotelo muodostaa mutka, joka on aina pieni määrä vettä, joka toimii eräänlaisena esteenä. Lappo kuppi Genovan tulisi valita riippuen viemärijärjestelmä: ne ovat vaakasuorassa, viistot ja pystysuora.
 • dissector - suuttimen sekoittamalla nokka tai suihkusuuttimet, että saadaan optimaalinen tiheys ja suuntaa vesisuihkun. Käytetään usein wc hygieeninen toiminnolla suihku tai WC.
 • asennusjärjestelmässä - jäykän suspensio rakenne, joka yhdistää kaikki elementit Genovan kulhoja. Nämä järjestelmät on valmistettu kestävästä, korroosionkestävistä materiaaleista, ja voi kuormittaa useita satoja kiloja. Asennusjärjestelmä on yleensä asennettu tärkein seinään ja takana osio. Pysyvät näkyvissä vain huuhtelupainike.

valurauta

Tästä materiaalista se tuotti ensimmäinen saniteettitilat, mutta rauta pitkään alkoi menettää asemiaan, ja väistyä nykyaikaisempi ja kevyitä materiaaleja. Valurauta kyykky wc, on yksi kiistaton etu - heidän elämänsä on uskomattoman pitkä. He seisovat vuosikymmeniä yleisiä käymälöitä, ja ei katkea. Valurauta kulho Genovan kestävin, halvin, mutta myös erittäin raskas - ne painavat noin 15 kg, mikä hankaloittaa huomattavasti kuljetuksen ja asennuksen.

Suosituin materiaalit valmistukseen WC Genova - se sanfarfor ja saniteettituotteet. Sen ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia: niillä on esteettinen ulkonäkö, keveys, epävakaus mekaaniselle ja vaatimukset puhdistusaineita. Kuitenkin, kun valitaan näiden kahden materiaalin välillä (muuten, hinta on myös suunnilleen sama), alalla LVI asiantuntijat neuvovat mieluummin sanfarfor, koska se kestää paremmin hajuja ja epäpuhtauksia.

Kyykky wc tehty tästä materiaalista on tuotettu jo pitkään. Edut teräs kulhot kuuluvat Genovan vaatimaton hoitoa ja kestävyyttä. Lisäksi teräs imee hajuja. Haittoja, kuten käymälät ovat niin vakavia: ne ovat kalliimpia kuin niiden metallia kollegansa, ja rauta ja lisäksi ei ime melu juoksevalla vedellä, niin parhaillaan hyväksikäyttö on melko epämiellyttävää ääntä.

Aseta kulhoon Genova on melko yksinkertainen - se tarvitsee vain varastoida tarvittavat työkalut ja materiaalit ja noudata vaiheiden:

 • Ensin täytyy selvittää asennustapa. Tyypillisesti kyykky WC on asennettu yhteen kahdella tavalla: suoraan laatta tai taffeta (lattia puisia lautoja esikäsitelty koostumus, joka suojaa homeelle ja hometta).
 • Jos valitset jälkimmäisen menetelmän, ensin pitäisi valmistella puulevy. Peitä se lakka ja anna kuivua. Asiantuntijat neuvovat vasara osaksi takaisin puolelle pöytää muutaman pitkät kynnet, jotta he erottui kaksi senttimetriä - tämä tuo lisää vakautta.
 • Alustan, joka asennetaan wc Genovan kaada konkreettisia ja vahvistaa sen linjan. Kun ratkaisu on kovettunut, vaihda lattia kulhoon ja kiinnitä se levyt, ruuvaamalla kiinnittimet on kiinnitysreiät.
 • Jos päätät asentaa kupin Genovan suoraan laattalattia, niin ensinnäkin, tarpeen tehdä asentamisen uuden laitteen. Laita kulho varattu paikka hänelle ja tehdä merkintöjä, jotka ilmaisevat missä tehdään kiinnitysreiät. Samaan aikaan, tarkistaa, onko julkaisu vastaa asentoa WC viemäriputken.
 • Poraa reiät laatta. Laita kulho Genovassa paikoilleen ja kiinnitä se tulpat. Yhdistä julkaisun wc kelloa viemäri. Tyhjennystankkiin on asennettu ja kytketty ohjeiden mukaisesti.
 • Useimmille yksinkertaisia ​​malleja kulhot Genova, joita käytetään yleisiä käymälöitä, sopivampi tapa seuraavaan asetukseen.

Asennuksen jälkeen varusteet ja poistovesiletku, kokoavat kiinteä jalusta, joka toimii tukena kulhon reunaan. Laskutaso kulho siten samaan aikaan lappo. Asennuksen jälkeen wc kiinnitä se säilyttäen rakenteeseen sementtilaastilla. Kylpyhuoneeseen näyttää esteettisesti miellyttävä, kun sementti kovettuu, vuorattu kulho Genovan keraamiset laatat.

1

Vessanpytyt Roca - vaativille ostajille

Turvaistuin ja kansi wc

WC: kuviolla - tyylikäs pala sisustukseen

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Miten valita kupin Genoa - ominaisuuksia, koko ja kustannukset valmistusmateriaalit

Lattia, turkki kulhon tai Genoa - WC, johon kuuluu kyykyssä, asennus suoritetaan suoraan lattialle tai pienellä kukkulalla. Tällaiset wc sijoitetaan usein julkisen WC, sotilaiden kasarmi, rautatievaunuihin ja muissa paikoissa, joissa suuria pitoisuuksia ihmisiä. Sitä käytetään hygieniasyistä.

Tällainen wc maksimaalisesti eliminoi ihmisen kosketuksiin tällaisten intiimi aihe elämää, joten se on usein käytetään elvyttämiseen yleisiä käymälöitä. Islamilaisissa maissa tämäntyyppinen wc on läsnä kodeissa, myös hygieniasyistä. Se sijaitsee pari bideellä, tai muu laite puhdistukseen.

Bowl Genova - pieni tarjotin, jossa on reikä salaojitus. Se on valmistettu raudasta, ruostumattomasta teräksestä, keramiikkaa ja jopa posliini. Tärkeä yksityiskohta asennus on kanavoida kulhoon Genoa. Se sisältää laadullisen valua ja estää sisäänvirtaus epämiellyttäviä hajuja viemäri-. Toinen ero Perinteisten on sijainti WC: n vesisäiliössä huuhteluun, joka on välimatkan päässä kupin ja yhdistää putki.

Tärkein etu kulhoon Genovan on sen hygienian, koska henkilö koskettaa wc vain pohjat kenkiä. Yksinkertaisuus ja tehokkaan kustannusrakenteemme ansiosta voit asentaa näitä laitteita suuria määriä, se tarjoaa mahdollisuuden varmistaa riittävä määrä paikkoja virtsaamisen julkisilla paikoilla. Haittana on tarve hyväksyä kyykyssä, joka edellyttää koordinointia, tasapainotus, joka voi olla luontainen kaikki eivät.

Ostaa joukko "cup Genova" poistumatta talon, eli tilata kautta verkkokaupastamme toimitus postitse kohtuuhintaan. Myynti toteutetaan ja kaupoissa LVI kaupungissa Moskovassa, Pietarissa ja muualla Venäjällä. Kauppahinta saattaa vaihdella tarjonnan alennuksia myymälöissä, saatavuus osakkeiden tai myynnin aikana.

Kulhot valmistettu eri raaka-aineista, kuten keramiikka, tarkemmin erityisestä keraaminen koostumus - saniteettituotteet. Esimerkki tällaisesta tuotteet:

 • Nimi: 6206L003-0054, Vitra Arkitekt;
 • hinta: 3382 ruplaa;
 • Tekniset tiedot: Design - kylmähyllykkö runkomateriaalina - sanfayans Issue - Pystyasennus tank - asennettu, huuhtele - suora muoto - soikea, koko (LxSxK) - 51,5h62h21,5 cm;
 • etuja: keveys, läsnäolo rivat elin;
 • Haittoja: epävakaus mekaanisia vaurioita.

Materiaali on esteettinen ulkonäkö, mutta on lyhytaikainen, erittäin herkkiä pesuaineita, joten ne on edullista vähemmän aggressiivinen. Seuraava suosittu malli tällä segmentillä:

 • Nimi: MLN-D410, Melana;
 • hinta: 3150 s.;
 • Tekniset tiedot: Design - multideck runko materiaali - sanfayans Issue - vertikaalinen muoto - suorakulmainen mitat (lxp) - 43,5h54,5 cm;
 • Plussat: kohtuullinen hinta, alkuperäisessä muodossa,
 • Haittoja: pieni korkeus kupin.

Lahjukset edullisia tuotteita saniteettiposliinin, ne sijoitetaan usein alueilla, joilla suuret pitoisuudet ihmisiä. Toinen suosittu malli:

 • nimi: TP570, Artikla luotu;
 • hinta: 3219 s.;
 • Tekniset tiedot: Design - multideck runko materiaali - sanfayans Issue - vertikaalinen muoto - suorakulmainen mitat (lxp) - 48,6h58,5 cm.
 • Plussat: tyylikäs muotoilu;
 • Miinukset: Lyhytaikainen kestävyys.

Tuotteet valurautaa poikkeavat voimaa ja kestävyyttä, mutta on suuri paino. Nämä altaat ovat vastustuskykyisiä aggressiivinen vesipitoisissa ympäristöissä. Esimerkki valurautainen kulho on seuraava malli Valko valmistaja:

 • Nimi: valurauta kulhoon, Santex K;
 • hinta: 4799 s.;
 • ominaisuudet: materiaali - rauta, emali, väri - valkoinen, mitat (LxSxK) - 340h530h260 mm;
 • Plussat: pitkäikäisyys;
 • Miinukset: suuri osa.

Materiaali WC kallis, mutta luotettavampia verrattuna tavanomaiseen saniteettituotteet. Toinen suosittu malli tämän luokan:

 • Nimi: valurauta kulhoon, Dneprokeramika;
 • hinta: 3303 s.;
 • ominaisuudet: materiaali - emaloitu valurauta, ulkohalkaisija poistoaukon - 100 mm, Issue - keskus, paino - 16 kg mitat (HxWxL) - 269h340h530 mm;
 • edut: n läsnä ollessa ripojen;
 • Miinukset: Ei löydy.

Kulhoja rauta korroosiota kestävistä tai muita mekaanisia vaurioita, mikä pidentää toiminnan jakson aikana. Seuraava valurautaa malli:

 • Nimi: 0202.10.1, SanKomp;
 • hinta: 3500 s.;
 • ominaisuudet: materiaali - rauta, huuhtelu - toisaalta, tulo - takaosa kautta pirskottimen, saanto - pystysuora (halkaisija 102 mm), joka on puoli ylivuoto - ei, paino - 17 kg (PxLxK) - 530h340h260 mm;
 • Plussat: tyylikäs muotoilu;
 • Haittoja: laitteet ilman jakaja.

teräskulho eroaa keraaminen ja valurauta arvokkaampia. Esimerkkinä tästä kulho on seuraava malli ulkokäymälä:

 • Nimi: 4-+005,1, OCEANUS;
 • hinta: 18200 s.;
 • Tekniset tiedot: Design - multideck runko materiaali - metalli vapautuminen - vertikaalinen muoto - suorakulmainen mitat (HxWxL) - 22h70h70 cm, paino - 29 kg;
 • Plussat: kaunis ulkonäkö;
 • Miinukset: suuri osa.

Steel lattia wc: vaatimaton hoito, kestävät mekaanista rasitusta. Toinen suosittu malli teräksen edustaa seuraavat ominaisuudet:

 • Nimi: 0102.20.6, SanKomp;
 • hinta: 22500 s.;
 • ominaisuudet: materiaali - ruostumaton teräs AISI 304, huuhtelu - kaikki osapuolet jakaja - sisäänrakennettu, syöttö - takaosa holkkien läpi (halkaisija 32 mm), viemäri vanteen - on, lähtö - pystysuora (halkaisija 100 mm), paino - 8 kg, mitat (PxLxK) - 650h430h290 mm;
 • ammattilaiset: sisäänrakennettu jakaja;
 • Miinukset: Ei löydy.

Ruostumaton teräs kulhot ovat hyvin imevät hajut, mutta on huono äänieristys, joka on merkittävä haitta tämäntyyppisten wc. Suosittu malli tällä segmentillä:

 • Nimi: 4-+002,1, OCEANUS;
 • hinta: 16350 s.;
 • ominaisuudet: materiaali - ruostumaton teräs AISI 304 1,2 mm paksu pinta - matta laitteet - käänteisiin (PxLxK) - 505h360h213 mm, paino - 5 kg;
 • Plussat: pieni ominaispaino, esteettisen mattapintainen;
 • Haittoja: laitteet ilman jakaja.

Valittaessa kulhoon sekä valinnan tahansa muu tavara, sinun on noudatettava erityisiä perusteita. Jotta ei miscalculate ostamalla lattian wc, sinun täytyy kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 1. Materiaalia. Tarjota suuri määrä paikkoja on parempi mieluummin halvempi vaihtoehto saniteettitavarat ja Saniteettiposliini, joka ajan mittaan yksinkertaisesti korvataan. Asuinalueella voidaan asettaa kyykky wc, ruostumatonta terästä tai luonnonkivi.
 2. Tyyppi. Wc eivät ole vain materiaalista, mutta myös koko, korkeus kulho, huuhtele mekanismeja. Se auttaa selviytymään suuria määriä likaa horisontaalisen huuhtele mekanismi, joilla on kohtalainen - pystysuora.
 3. Vaihtoehtoja. Toimitetaan usein välittömästi tarvitse jakajaan kulhoon Genova, lappo ja muita kohteita asennettavaksi. Tämä on kätevää, mutta ei aina käytännöllistä. Joissakin tapauksissa on parasta poimia osia eri sarjat valmistajien omasta tai hakea ammattiapua.

Kun ostaa kyykky wc, suoraan asentamista Genova kulhoja. Tämä on yksinkertainen prosessi, joka on kuvattu erityisjärjestelmää valokuvasta, joka on kiinnitetty tuotteeseen:

 1. On tarpeen kiinnittää sifonin (mutkat) viemäriputkeen.
 2. Kaada konkreettisia syvennys.
 3. Ratkaisu laittaa kuppiin.
 4. Kaada liitokset samassa liuoksessa tai erityinen tiiviste.
 5. Kiinnitä kuppi säiliöön tai tyhjennysventtiili Genovan, joka perustuu tuotteen kokoonpano.

Arviot

Työskentelen rautakaupasta. Käymälät, tarkoitetun kansan kuin reiän lattiaan, ostetaan suuria määriä, usein tavallista saniteettituotteet. Se on halpaa ja käytännöllistä. Riippuen hoidon tällainen tuote voi olla pitkä. Entistä käytännöllinen vaihtoehto - sanfarfor, se on vähän kallis. Wc muodostavat monipuolisin.

Ekaterina, 30 vuotias

Kun valitset wc lasten oppilaitoksen, olin ohjaavat kriteerit voimaa ja kestävyyttä. Valinnut suoritusmuodossa valurautaa. Monipuolinen valkoinen väri sopii joka väriä seiniin, laatat ja niin edelleen, mutta siellä oli ongelma tavaroiden kuljettamiseen, ne ovat hyvin raskaita, koska sillä oli ongelmia ja asennuksen aikana.

Olin läsnä elvyttämiseen asuintalon muslimi perheen ja oli vaikuttunut heidän kastike etiketti. Talo on varustettu WC-pöntön muodossa luonnonkivestä tehtävän hygieeninen suihkussa. Siirtymät ja kaikki muoviputki, tankki piilossa, mutta ruumis näyttää paitsi esteettinen, se on myös antibakteerisia ominaisuuksia.

"Genovan" - kuppi, joka on kyykky wc

Kuppi "Genova" - Ulkoilma Turkin wc, suunniteltu kylpyhuoneet. Tämä välttämätön ominaisuus käytetään useimmiten julkisilla paikoilla, rakennustyömailla, rautatieasemilla, klinikat ja sairaalat, sotilaallisia yksiköitä, hostellit, koulut, teollisuusrakennukset ja stadionit. "Genova" - kulhoon, johon kuuluu käyttäen kyykyssä. Tällaiset wc laippakiinnitteisiä rautateiden junissa, laivoissa ja aluksissa.

"Genovan" - kuppi, jossa on useita etuja:

 • suunnitella yksinkertaisuus ja toimintavarmuus, mikä mahdollistaa julkisen WC toimimaan olosuhteissa jatkuvasti vandalismin;
 • kestävyys ja erilaisia ​​mekaanisia vaurioita;
 • hygienia - WC kävijöitä ei tarvitse koskea kulhon;
 • helppohoitoisuus;
 • suhteellisen alhaiset kustannukset.

Skip to main kulhoon puute "Genova" on tarve kyykistyä alas, mikä vaatii tiettyä koordinaatiota ja tasapainoa.

Materiaalit valmistukseen kyykky wc

Tuotantoa varten kupin "Genova" käytetään useimmiten tällaiset materiaalit: keramiikka, posliini, valurauta, ruostumaton teräs. Parantamiseksi esteettisiä ominaisuuksia kupin on peitetty emali. Toiminnalle wc on ostettava sille kaikki tarvittavat tarvikkeet ja muodostaa yhteyden veden ja sanitaation. Mieti erityisesti kulhoja, on valmistettu eri materiaaleista:

 1. Keraaminen "Genova" - kulhoon, joka on kestävä, helppo puhdistaa ja ole kallis. Se on melko houkuttelevan näköisiä. Sen ainoa haittapuoli - se ei aina kestä voimakasta vaikutusta ja voi haljeta paineen alla.
 2. Kulho "Genovan" rauta - kalliimpi, mutta on vankka ja vastustuskykyinen korroosiota. Tällaiset wc säännöllisesti voi palvella vuosikymmeniä.
 3. Teräksiset emaloitu kulho - täydellinen vaihtoehto, jossa yhdistyy kohtuullinen hinta ja hyvä laatu. On kuitenkin alttein korroosiolle. Valitessaan teräskulho on otettava huomioon paksuus metalli. Suurempi se on, sitä parempi.

Asentaminen kulho voidaan tehdä kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on käyttää tafti. Muut - asentaa wc suoraan laatta. Huolimatta siitä, että ulkona kuppi "Genova" on ainutlaatuinen spesifisyys, sen laitteisto on lähes sama kuin tavanomaiset vahvistamisesta wc.

Asentamalla wc tafti

Tapauksessa tafti on tarpeen ottaa sopivan kokoiseksi palkki tai lankku puun kosteutta kestävä. Takana kätensä ajaa muutamia nauloja, jonka pitäisi ulottua reunasta lankun muutaman senttimetrin. Seuraavaksi kaada betonin paikka wc ja hukkua sen aluksella. Rakentamisen jälkeen kovettua, jotta tuloksena taffeta ruuvattu asennusreikien läpi wc.

Asentaminen wc laatta

kulho asennustapa "Genova" laatoissa on hieman erilainen. Ensinnäkin on syytä suorittaa markup, niin sanotusti "sopiva", wc. Tämä tehdään asentamalla sen oikeaan kohtaan ja vapauttaa yhteyden viemäriputken liittimeen käyttämällä sovitinta tai kumirengas. Meidän on oltava varovaisia: WC julkaisu on yläpuolella putkeen.

Lisäksi on huomattava, laatta paikkoihin, jotka sijaitsevat reiät kiinnityksen. Siirrä kulho sivuun, jotta se ei häiritse. Poraa merkityt reiät, jotka jatkossakin kädenvääntöä tulpat. Voit nyt asettaa kuppi "Genova" paikalleen ja kiinnitä se viemäriputki. Kaikki liitännät huolellisesti sinetöidä silikonilla. Liitä säiliö käymälän käyttäen ranneke. Loppuvaiheessa työ on asennuksen upotetut, asennus on suoritettava mukana valmistajan ohjeiden.

Sifonin valua liittyy merkittävä terveyttä solmu, joka ei ole tarkoitettu ainoastaan ​​valua jätettä, mutta myös estää epämiellyttäviä hajuja viemäri-. Se on taivutettu putki, joka tyhjennettäessä säilyttää pieni annos vettä ennalta määrätyllä tasolla, jolloin muodostuu vesilukko, niin kutsuttu vesi lukko. Lappo yleensä valmistettu pystysuora tulo- ja suora tai kallistetun poistoaukon. Jos tämä rakenne ei toimi pitkään, sisältämä vesi voi olla osittain tai kokonaan haihtunut.

Mallista riippuen, imuputkien voi olla kolme, joista kukin on sovitettu tietyin asennus olosuhteissa. Tarkastellaan niitä:

 1. Vaakasuora juoksuttaa - asennettu paikkoihin, joissa laitoksille pystysuora analogisia.
 2. Vinossa sifonit 45 astetta - olennainen vaihtoehto, kun "Genovan" (kulho) on asennettu lähelle seinää.
 3. Vertikaalinen juoksuttaa - asennettu jossa on vapaata tilaa ja hyvät yhteydet sitä.

Jos se on itsekootta- sifonin kanssa vesi-, meidän on ensin valmistella annetun viemäriputket, mikä edelleen vahvistaa juoksuttaa wc. Sitten, että valmistetaan ja tarkasti jalusta on asettanut WC samanaikaisesti kohdistamalla tyhjennysaukon kanssa ura reikä sifonin. siirtymäkauden purukumia käytetään yhteyttä varten. Tyypillisesti järjestelmä tulee sulkea, mutta tarvittaessa sen jälkeen, kun kokoonpano yläliitännästä voidaan täyttää tiiviste.

1