betonielementtien paalut

Tekniikka ajo betonipaaluja

Teräsbetoni paalut on merkitystä useiden rakenteiden kokoamista varten (joko pieni yksityinen koti vaahtopala tai kaksikerroksinen talo kevytbetoni), jos heikko osa on sijoitettu maahan ja arvaamaton.

Savi, savi, turve, hiekkaisessa maaperässä, jossa on runsaasti pieniä huokosia ovat täysin epäluotettavia väliaineessa tavanomaisen nauhan pohjan (levy - ei sovi enemmän). Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun työmaalla on rinteessä tai hiekka-savimailla maaperä, jossa on korkea kosteuspitoisuus.

Lajikkeet paalujen mukaisen menetelmän soveltamisen

Rakentaa luotettavan pohjan talon käyttää seuraavia paalut:

 • betonielementit - se on valmis betonipaaluja jotka on tehty erikoistunut yritys, jolla on terävä pää, ja vaatii erikoistunutta laitteet (Koper, hieromasauva, diesel vasara) käytetään niiden kasa maahan;
 • Painettu - betoni tai teräsbetoni paalaus työmaalla poraamalla maaperän haluttuun syvyyteen ja täyttää tuloksena reiät nesteen betonin raudoitukseen tai ilman tiivistettä;
 • Ruuvi - tehty betonista tai metallista ja olla muodoltaan poranterää (pora), joka mahdollistaa ruuvattu (kierre) maaperään haluttuun syvyyteen ilman erityisiä mekanismeja.

Vahvistamisen lisäksi maaperään (antaa sille vakaus), johon talo sijaitsee, paalut on toinen tehtävä täyttää - hyväksymiseen kuorman ja siirtää sen maahan. Tämä tapahtuu kahdella tavalla:

 • kitkan kasa ja ympäröivään maahan sen koko pituudelta;
 • pinon läpi pohja, joka lepää tiheä kerros syvyydessä.

Menetelmää käyttäen betoni- perustuksen paalut on tiettyjä etuja verrattuna toissijaisesti laituri perusta.

Ensinnäkin - tekniset ominaisuudet (etenkin betonielementtien) paalut ovat paljon korkeammat, ja termi taatun toimintatila noin 100 vuotta, ja toiseksi - ei tarvitse suorittaa maansiirtotyöt (kaivaa kuoppa) ja rakentaa muotti pylväskokoja (lähdölle maanpinnasta) .

Tuotteen voi rakentavasti olla kahdenlaisia:

Ensimmäisen kysymyksen - kaikki on selvää: tämä yksiosainen rakenne, joka on valmistettu yhtenä tuotteena. Yhdiste (tai elementti-) paalun - on valmistettu kahdesta osasta. Nämä osat ovat nimeltään osia. Yleensä muodossa neliön muotoinen poikkileikkaus (on kuitenkin myös pyöreä), 30 x 30 tai 40 x 40 cm pituus osa 1 -. 12 m (eli yhteensä komposiitti paalun pituus on enintään 24 m).

1

Ennen kuin teet mitään komponentit (tehdasvalmisteiset) kerättävät paalut: se koskee hitsausta. Kestävyyden elementti- yhdiste (komposiitti) artikkelit päissä osat tehdään passbitar.

Käytettyjen komponenttien paalun useammin savimailla ja maaperää korkea kosteus.

Lisäksi asennustapa on myös erilainen, ja jossa määrätään eniten paaluilla. Ne voivat olla:

 1. Paalutus. Patoa käytetään luoda esteitä, rakentamiseen.
 2. Silta. Kuten nimi kertoo, silta tuotteita käytetään siltojen.

Teräslevypaalua (teräsbetoni) tuotti pituudeltaan 15 metriä. Käytetyt levypontin tämän materiaalin vahvistaa rannikot (estämään hämärtää). Myös, patoa käytetään siltojen.

Lisäksi betoni, teräslevypaalua on valmistettu muista materiaaleista. Suosituin tuotteet teräslevy nukka - ne ovat molemmat kestäviä ja pitkäaikaisia, ja painavat alle teräsbetonia.

Silta tuotteita käytetään laajamittaista rakenteita. Pääsuunta, johon sovelletaan silta paaluilla, on siltojen, risteykset, liikenneympyrät.

Merkintä paalut tehdään vain siinä tapauksessa, että teollinen tuotanto erikoistuneet yritykset. Ensinnäkin se on tarpeen tunnistaa tietyn tuotteen paino, tilavuus, koko parametrit, ominaisuudet, rakenteesta riippuen suunnitelma.

Se antaa myös käsityksen siitä, mitä koko ja kantokyky olisi ajoneuvon toimittamisesta tilauksen työmaalle.

Asennus kasaamalla

 • 120-30-9 sarja C - 120 dm paalun pituutta (12 metriä), osa 30 x 30 cm, 9 jotta mukaisen vahvikkeen GOST 1804-91;
 • Kanssa 80-30-6U - pituus 80 dm osa 30 x 30 cm, 6 menettely vahvistaminen, Y - udaroustojchivyj;
 • Kanssa 80-30-6.1 - pituus 80 dm osa 30 x 30 cm, 6 menettely vahvistaminen 1 - kanssa kiinnitettävissä runko kärki;

Tämän periaatteen mukaan merkinnän helposti tunnistaa tärkeimmät tekniset ominaisuudet paaluilla.

Esimerkki: 40-30-3 - paalun pituus 4000 mm, osa 300 x 300 mm, 3 kolmannen kertaluvun vahvistaminen punnitsemalla 0,92 tonnia, betoni tuotemerkin M200, rahamäärä 0,37 kuutiometriä betonia.

Koon teräsbetonia paalujen välttämättä ole vakio. Monet yritykset ovat laajalti mainostetaan mahdollisuutta muuttaa oletuksena kokoa parametrien määrittelemä asiakas.

Suosituin sarja tuotantoon ja kulutukseen - sarjan 1.011.1-10.

Suunniteltaessa perustan konkreettisia paalujen syytä huomata, että vankan pohjan tulevaisuuden kotiin voi saada vain, jos riittävän syvälle tunkeutuminen maaperään, jotka voivat tehdä tilauksen kolmesta - kuusi metriä, joka alkaa tiheä kerrokset eivät kuulu jäädyttämistä.

Soveltaminen paalujen on merkitystä myös rakennustyömailla sijaitsevat tiheässä (kiinteä) maaperä. Ei vahvistamiseksi ja ilman, että riittävän vakaalla pohjalla, ja välttyä kalliilta kaivutyöt ankarissa oloissa.

Materiaalivalinnat kun rakennus pieni talo, moderni teknologia tarjoaa käyttöön kevytbetoni. Koska materiaali on suhteellisen alhainen paino kevytbetoni ruuvin paaluilla kotona on varsin osoittautunut suosituksi.

Tekniset ansiot hiilihapotettujen betonirakenteiden liittyä siihen, että se on:

 • kevyt;
 • hyvä lämmön ja äänen eristys;
 • kestävyys äkillisiä lämpötilan muutoksia;
 • korkea lujuus;
 • eri kokoja.

Ja erillinen houkutteleva hetki voidaan tunnistaa vaatimuksia pohjarakentamisen kuten sijainti kevytbetoni Pultin paaluilla.

Kevytbetoni - materiaali, valoa ja suurin osa ei vaadi vankka talon alla (kuten liesi), niin on kustannusten perusteella rakennuksen voidaan merkittävästi vähentää käyttämällä soveltaminen rakentamisen teknologian perusta ruuvi paaluilla. Tämä koskee sekä täyttää hiilihapotettujen ja käyttöön kevytbetoni peruspölkkyjä.

Asennus kasa pohja eroaa kaikkien muiden pohjarakenteen alle sen tehokkuutta ja nopeutta rakentamisen, säilyttäen ominaisuudet kuten luotettavuutta ja kestävyyttä. Esimerkiksi levyn tai nauhan pohjan täyttö - ovat kalliimpia vähintään 30% (ja samat mitat rakennuksen).

Paalut sallia vahvistaa maapohjan rakentamisen tulevaisuuden, tai päinvastoin - luoda perusta rakenteen erittäin tiheä ja kovaan maahan. Lisäksi on mahdollista nostaa rakennuksen maanpinnan yläpuolelle paikoissa, joissa tulvia esiintyy usein.

Järjestyksen järjestely paalujen:

 • single - in sijainnit tärkeimmistä sivustoja rakenteilla rakenteita;
 • nauha - ympäryksen ja alle kantavien seinien rakentamiseen;
 • spray - tarvittaessa lisätukea massiivinen (raskas) elementtirakenteita;
 • kenttä - vahvistaa maaperää koko työmaan.

Kaikista tyypeistä paaluperustukset sopivin yksittäisten rakentaminen on käytössä ruuvin paaluilla. Niiden asennus ei vaadi erityisjärjestelyjä, joita käytetään paalutus, ja niiden koko ja paino on sallia käyttää käsityötä.

Tarpeeksi työtä kaksi vahvaa miestä, joilla on epämääräinen käsitys yksityiskohdista rakentamisen, päivällä ja pohjan uusien rakennus on valmis.

Ajo betonipaaluja (video)

Kun tarvitset rakentaa pienen talon, betoniperuslaatan pohjan ruuvi paalut - paras vaihtoehto pohjustaa vaikeakulkuisessa maastossa. Se on pieni jalanjälki käyttämällä tätä tekniikkaa on vähentänyt kustannuksia betonin ja betoniterästen, kun valjaat.

Rajallisuuden vuoksi kontakti lautan perustuksen maaperän lämpöhäviö rakennuksesta minimoidaan. Ja kun oikein tehty, laadukas verhoilu, perusta, jolle talo seisoo, on luotettava ja kestävä.

Pultin paalut betoniperuslaatan perustus voidaan tehdä kolme versiota vanne:

 • roikkuu - rautateitse on korkeus 10-15 cm lattiasta kehän;
 • maa - kisko lepää maassa hiekalla tai sora ja hiekka tyyny;
 • upotettu - tämä on todella sitominen nauhan perustukset.

Huolimatta siitä, että luodaan lautta perusta on betoni- paaluilla, ja ruuvi voi olla valmistettu puusta tai metallista, sitä pidetään luotettavin kaatamalla betonia.

Paras näkymä sitoutumisen katsotaan suspendoidaan betoniperuslaatan perusta ruuvi paalujen, koska tämä tekniikka on yhdistetty kahteen tärkeään komponenttien rakentamisen luotettavuus - laatu betonin lujuutta ja tehollisen vastuksen ruuvin paalujen puristaa maadoitusjohdin ylennysuhriksi alhaisissa lämpötiloissa.

Se, että pino on saavuttanut suurimman mahdollisen syvyys määräytyy epäonnistuminen tangon eteenpäin. Tätä kutsutaan kieltäminen. Itse asiassa, epäonnistuminen - on saavuttaa kasa kiinteän maa, päätepiste työn.

Määrätietoisesti kieltäytyminen millimetrin tarkkuudella. Selventää, että paalu on todella pakattu (eli että se ei ollut vastannut, ja niin se ei liiku) - tuottanut sarjan 10 lyöntiä (kutsutaan vakuutena). Jos ei tehdä kasa, ja sisennys - sitten vika ei mitata useissa aivohalvauksia, ja tietyn ajan kuluessa.

Käy niin, että vika tapahtuu aikaisemmin kuin on ennustettu. Tämä tarkoittaa sitä, että palkki ei ole vielä saavuttanut suunniteltua syvyyttä, mutta kieltäytyi eteenpäin. Tätä kutsutaan väärä hylkäys: se yleensä tapahtuu johtuen liian korkea taajuus vaikutusten aikana paalun, joko korkeassa paineessa (syvennyksen, vastaavasti).

Kiertämiseksi väärä hylkääminen - on tauko, ja sitten taas yrittää upottaa tangon maahan (vasara tai lommo) - projisoidun syvyys.

lyöntipaaluista

Betonielementtien paalut kutsutaan tuotteita, joilla on ydin rakenne, yleensä pyöreä tai neliömäinen poikkileikkaus, joka on valmistettu iskuja kestävästä materiaalista, upotetaan maahan lyömällä, painamalla tai vibro.

Periaatteessa ajettu paalaus:

 • puun rungot suuri, että heikosti rots (esim. - lehtikuusi)
 • rautaa tai terästä putki, jonka seinämän paksuus on 3,5 mm,
 • Eri teräsprofiilit,
 • teräsbetonia, raskas merkkejä.

Sovellukset ajetaan paaluperustukset

Yleensä niitä käytetään laitteiden Foundation:

 • siviili- rakentamisen, sekä yksi- ja monikerroksinen rakennus;
 • teollisuus- rakennukset ja rakenteet, eriasteisia vaikeuksia;
 • rakentamisen liikenteen rakenteiden (sillat, maasillat);
 • rakentamisen eri hydraulinen tekniset rakenteet (telakka, laituri, Jättöasemat).

Lyöntipaaluista eivät ole vaihdettavissa rakennusalalla tulvatasanteilla, on sammal, alueilla ikiroudan sekä rakennus- ja asennustyöt talvikaudella.

Do w / w paalun ainoastaan ​​sertifioitua tuotantotilat ja on erikoislaitteet, tiukasti noudattaen tekniset edellytykset, jossa määritellään "GOST 19804-2012 paaluilla teräsbetonista esivalmistetut. Yleiset tekniset edellytykset". Nämä standardit hyväksyttiin tammikuussa 2014 viisi maata IVY ja Venäjä.

F / W rakenteellisesti paalaus suuret sakot betoniseoksen, joka tulisi olla puristuslujuus on vähintään B15 tai merkki esitettyjä teknisiä laskelmia rakennushankkeen. Kokonaisten poikkipinta-rakenteita käytetään sirut fraktiot, joiden mitat enintään 40 mm, ja ontto paalujen suunniteltu kuoret 20 mm.

merkittävästi, että kasa vain jaettuna luonne vuorovaikutus maaperän:

 • Roikkuu, jotka perustuvat kovaa kokoonpuristuvaa maaperään, joka tapahtuu tietylle syvyydelle;
 • telineet, jotka perustuvat sen pohja suoraan kallioperälle.

Näin ollen edellyttäen, että paalun vasten kallion ja maaperän eri suuri clastic tarpeen sen valmistus soveltaa konkreettisia luokkaan vähintään B25 Taulukko lujuus tahansa tuotteen pituus.

Saadaan erityisiä ominaisuuksia iskunkestävyys, vahvistettu paalut, ja käyttämällä kuuma-tyypin seostettu ankkurin A240 ja A800, ja teräslanka arvosanoihin Br1200 ja Br1500, ja koska kelat, ristikot, ja pihdit - yksinkertainen kylmä-vedetyt. Tämän valmistustekniikan levitetään esijännityksen tai vapaa jännityksen pitkittäisen raudoituksen.

Teräsbetonia paalut merkittävä niiden muodot, koot ja sovellettu tekniikka.

Niin kirjaimellinen transkriptio nykyisten GOST tarkoittaa:

80,30-4 SP-A800 - paalun täytetty neliö, koko valmistusprosessin, poikittain vahvistettu pituus tangon 80 dm (8 metriä), jonka poikkileikkaus on 30 cm puolilla, Jänneteräksen vahvistaminen ja A800 tyypiksi vahvistaminen №4.

Laajimmin käytetty standardi teräsbetoni paaluilla, joka on neliömäinen poikkileikkaus mitat 30 tai 40 cm ja pituus 3-14 metriä. Jos, suunnittelun aikana tarvittavat laskelmat paalun pituus on suurempi kuin standardi, niin se on tehty osana. Kokonaispituus upotuskasteen w / w komposiitti paaluilla 25 metriä.

Metalli lyöntipaaluista valmistaa erilaisista teräsprofiilien, teräs tai valurauta putket, edellyttäen aina, seinämän paksuus 3,5 mm, kartiomainen kärki lopussa.

Valmistetaan teollisesti metalli lyöntipaaluista halkaisija on 159-630 mm. Tyypillisesti lähtöaine nämä paalut ovat tavallinen teräs tai valurauta putket, jotka on valmistettu kartiomainen vihjeitä ja kahdenlaisia ​​päätykannen, yksi suoraan ajo ja toinen pidentämisen (piirustuksessa).

Epävakaiden maaperä metallissa puujalat tekevät ankkurit tai muodossa teknologisten lovia ja reikiä, joko muodossa hitsattuja kiinnityksiä. Aikaansaava suurempi lujuus upottamisen jälkeen ontelo on täytetty betonilla paaluilla.

Vaikka metalli lyöntipaaluista suuri halkaisija komposiitti voidaan suorittaa jopa 90 metriä, niitä käytetään yleensä pieni ja yksinkertainen metallokarkasnyh rakenteita. Mutta metalli ajettu paaluilla pieni osa, tehdään yleensä hätävara olosuhteissa ja asennetaan avulla improvisoitua keinoja käytetään laajasti pieni mökki rakentamiseen.

Laite paaluttamisen on suunniteltu siirtämään koko kuorman rakenteiden sen päällä sijaitsevien läpi säleiköt ja paalun tyvestä (maahan). Näin ollen pohja on vain ehdollisesti kokoonpuristumatonta maakerrosten, joka joissakin tapauksissa on sijoitettu tiettyyn syvyyteen.

Rakentamisen aikana yksityis- ja teollisia hankkeita, laskemista säätiön suorittaa vain valtuutettu suunnittelija lavalla suunnittelutyön. Yksityiseen mökki rakennus (kaksi kerrosta), voit tehdä yksinkertaistettua laskentaa, mutta joka tapauksessa, sillä tämä on välttämätöntä tietää koostumuksen paikallisen maaperän.

Koko laskenta paaluttamisen perustuu siihen, että jokainen paalu on pystyttävä kestämään tietyn kuorman, ja on kuvattu melko yksinkertainen kaava, joka määrittää määrä vaaditaan paalujen:

jossa P - koko (painon) rakenteen,

Ns - kantavuus kasa,

1,2 - varmuuskerroin.

Täydellä kuormalla Paaluperustus tiivisti painon säätiön, kaikki rakennusosat (seinät, lattia, katto, katto, jne), hyötykuorma (paino ihmisiä, huonekalut, laitteet, jne) ja lumi kuormia.

Kaksikerroksinen mökki koko on 8-10 metriä, joka koostuu paalun-rostverkovogo perusta laakeroitu puu-kehystetty seinät, puiset palkit, jossa väliseinät on valmistettu kipsilevyjen ja katon pehmeä katto on paino on noin 62 tonnia. Lisää lumikuorma varten keskiosassa Venäjän alueet 110 kg / m 2 ja kerrotaan 1,2 - täyttöaste seurauksena saadaan täydellä kuormalla:

Edellyttäen, että talo seisoo taulukon tyyppi lössi maaperän kantokyky valita teräspaalu paalun halkaisija 89 mm ja kokonaispituus 3,0 m, joka on 4,3 tonnia.

Siksi me pyöristetty, tarvittava määrä paalujen: 85 tonnia / 4,3 = 20 paaluilla.

Esimerkiksi tavanomaiset metri betonipaalujen kanssa ruuvattu-osa 30x30 mm on 10 €, ja hinta per metri teräsputki verrattavissa halkaisijaltaan 273 mm: n ja 6 mm: n seinämän paksuus alkaen noin 25 €.

Mutta jos otat rakentamisen mökki on enintään kaksi kerrosta ja taajama-alueella on noin 100 m2, laajentuneen laskeminen kustannukset jotta erityyppisten säätiö olisi:

 • nukka-rostverkovy 1800 €,
 • Estä vyö 2100 €,
 • Monoliitti vyö 2500 €,
 • laatan (Ruotsin liesi) 3100 €.

Jos tämä laskelma ei oteta huomioon eri rakenne olosuhteissa, kuten koostumus, maaperän työmaalla, Rakentamisen määrä, etäisyys tärkeimmistä viestintä, ja niin edelleen. D.

Teknologinen perusta asennuksen lyöntipaaluista tarkalleen vastaa sanan kasaan. Upottamalla paalut maahan tapahtuu kohdistamalla ajoittain pystysuora iskukuormitukset, erityistapauksissa kallistettu. Laite upotus kutsutaan diesel- tai hydraulinen laituri, joka puolestaan ​​on asennettu perusteella itsekulkeva laitteet. Mikä parasta, tutustua upottamalla prosessi teräsbetonia paalutusvasaran video esimerkki:

monitoiminen kone, jolla voidaan kytkeä, hissi ja tehdä paalun pontiniskijän koot pituus voi olla jopa 12 metriä, ja jopa 600 mm: n halkaisija käytetään. Esimerkiksi, koneiden kotimaisen tuotannon perusteella KAMAZ kuten UGMK-12 tai Uralille - BM-811.

Mökki rakennus paaluttamisen kasa keksi kevyt universaali kone, joka suuresti yksinkertaistaa ja alentaa hintaa asennusta, kuten video:

Näin ollen: meillä on hyviä syitä valita betonielementtien paalut, jonka avulla voimme hyödyntää niiden kiistattomia etuja, kuten:

 1. Kantokykyä;
 2. Se mahdollisuus, että laitteen missä tahansa maaperässä;
 3. Mahdollisuus rakentamisen huomattavan etäisyyden tietokannasta ja viestintä;
 4. Voidaan asentaa kaikkina vuodenaikoina, kaikissa sääolosuhteissa,
 5. Suhteellisen alhainen yksikkökustannus työtä.

Pienempiä kuluja, rakentamisen nopeus ja absoluuttinen universaalisuus lyöntipaaluista tekevät niistä välttämätöntä pohjarakentamisen nykyaikaisessa rakentamisessa.

Asennus säätiöt pystytetty betonielementtien paalut

Rakentaminen perusta betonielementtien paalut alle kerrostalo

Paaluttamisen - kiinteä rakenne, joka mahdollistaa syötön paalut rakenteen kuormitusta ei-kokoonpuristuva maakerrosten sijaitsee tarpeeksi syvälle.

Tämä pätee erityisesti silloin, kun heikko maaperä (turve tai suolla). Seistä rakennuksen painon perusta, se on perustuttava tukevasti vakaalla pohjalla. Tässä sääntöä: mitä suurempi alueen pohjarakenteen, sitä vähemmän pintapaine.

Laskettaessa kuorman kummallekin jalalle, suunnitteluvaiheessa suoritetaan lasketaan paino koko rakenteen. Näin saatu luku on jaettuna asennettujen paalujen.

Telineet upotetaan tällä kuormalla, niiden on kestettävä. Merkki siitä, että tukea on saavuttanut vankan kerros ja on valmis kestämään tietty kuormitus lakkaa sen etukäteen sisämaassa.

kasa kasa betoni on mahdotonta käsin. Tämä edellyttää pneumaattinen vasara. Määrä ja taajuus sijainti napojen vaihtelee ja riippuu kokonaispaino rakenteen. Mutta ne ovat varmasti asettaa mahdollisille seiniä, risteyksessä seinät ja kulmat.

Lopussa korjuu, karsinta suoritetaan päätyseinien tukien samalla korkeudella. Sitten rakennuttamista alkaa.

Teräsbetonista lyöntipaaluista

Lyöntipaaluista ovat sauvoja, joilla on neliön muotoinen poikkileikkaus ja terävä pää, teräsbetonia. Ne upotetaan maahan törmäyksen. Säätiötä precast paalut kestävä ja näyttää hyvää suorituskykyä.

Tämän tyyppinen nukka - luotettava ja vakaa pohja, jonka suurin kantavuus, jota verrataan asennus ruuvi TISE perustukset ja vakaampi ja kestävä.

Tämäntyyppisen voidaan käyttää myös puisia paaluilla lehtipuuta. Ne on valmistettu tammi, mänty, tuhka ja muut kiinteät laadut, kovuus, joka voidaan määrittää Brinell-menetelmällä.

Usein lohko ruuvi paalut korvata putket, jossa on kartiomainen kärki. Driven putket on parempi kantavuuden kuin paalujen asennettu upottamalla. Jopa huolimatta siitä, että rakenne on sama koko käytetään, kädenvääntöä tekijät osoittavat paremman lujuuden ominaisuudet.

Tuotanto tämäntyyppisen paalun säännellään valtion standardointikomitean, jossa todetaan, että arvosana betonin tulisi olla vahvuus 300 kgf / cm.

Betonit tällaisten parametrien aikana testit ja puristuslujuus pidetään raskas.

Niitä käytetään rakentamisessa kestäviä rakennuksia, kiitoteiden ja tien ylikulkutiet.

Kun laite muun tyyppisiä perustuksia paalujen liuos levitettiin heikko.

Tämä pätee myös rakentamisen rakenteet puupaalua tai TISE.

Runko ja puutaloja puujalat betonielementit

House "runko" on paaluttamisen

Laitteessa kohdassa peruspaalun puuta tai valmistalo rakennukset, joita käytetään paalun pituus 3 tai 4 metriä, joiden halkaisija on 150 mm tai 200 mm. Että valitaan pienempi halkaisija kuin raskaita rakenteita tiilestä useassa kerroksessa.

Kuten resoluutio katsotaan riittävän kasa syötetään kiinteä maakerrokseen, pohjan havaittu välttämättömäksi kantokykyyn.

Kuitenkin, käyttö tämän paalun on ongelmallista johtuen tarpeesta hankkia vastaavan pienikokoisten laitteiden niiden tukkeutumisen.

Käyttö raskaan kaluston on kielletty turvallisuusstandardeja ja SNIP. Harjoittaa toimintaa mukaisesti edellä esitetyt vaatimukset vaatii tietyn koon rakennustyömaalla.

Siten lähimpään rakennukseen on oltava vähintään 25 metriä.

Järjestely perusta

Säätiötä precast laiturit on hyvä, koska sitä voidaan käyttää kaikkiin mailla, kuten huono maaperä: liikkuva, turvetta tai suolla.

 • puhdistus rakennustyömaan kasvillisuutta;
 • toimitus osien asennetuissa;
 • merkinnät asennuskanta.

Asentaminen lyöntipaaluista

kytkemällä menetelmä suoritetaan seuraavasti. Elementti asennetaan pystysuoraan pää osan, joka on suunnattu ylöspäin. Tarkistaa, jos kärki ja akseli. Sitten hän alkaa ajo prosessi.

Iskuvasaran alennettu osio, ja kukin pino ajo taajuus lasketaan ensin 1 metri, sitten 0,1 mittarin "epäonnistuminen". Keskimääräinen "epäonnistuminen" lasketaan iskujen lukumäärän pohjaosaan.

Kun iskuvasara tehty upotus mittaus ja määritetyn kantavuus rakenteen. Tämä tekee mahdolliseksi estää haittoja myöhemmin rakennuksissa.

Tässä vaiheessa on mahdollista tarjota huokoset esiintyviä kiviä ja muita esteitä maaperässä. Jos paalu on prosessi upottamalla kohdataan este, se voi olla väärä vika. Näin ollen tämän tyyppinen pohja ei ole sovellettavissa laitteen kasa perusta maastonkohdat.

Toinen mahdollinen skenaario on se, että onteloiden läsnäolo maan rakennetta suuresti uppoaa osuttuaan. Tässä tapauksessa pohja kantokyky pienenee merkittävästi.

Prosessin läpi ajo tulisi suorittaa tarkastuksen tarkkuutta paalun rakenteen erittely.

 • Kaikki vaatimukset täyttävät, käyttävät lyöntipaaluista luomaan laadukkaita ja luotettavan perustan.
 • Kustannukset asennus perustusten paalujen vastaa kustannuksista muunlaisia ​​perustuksiin.
 • Jos on asetuksia ajon ja hyvän käsiteltävyyden laitteet, prosessitekniikan kestää lyhyen aikaa.
 • Volyymi niiden kustannukset on samanlainen tilavuus vastaaviin teknologioihin.
 • Paaluperustukset osoittavat erinomainen luotettavuus, kestävyys, ja on erinomainen kantavuus.
 • Elvyttämiseen perustuksen paalujen täytyy miettiä, miten lämmin ja sisustaa pohjakerroksessa.
 • Jos maaperä työmaalla tai paisuvaa vajoaminen, vakauden ominaisuuksia perustus voidaan merkittävästi pienentää.

Betonielementit paalut sidottu grillage

Tarvittaessa antaa rakennetta enemmän voimaa, käyttää paaluttamisen rakenne grillage. Tällaisia ​​emäksiä voidaan jakaa:

Kun nämä kaksi laitetta on jäljellä jonkin verran tilaa maan ja nauha. Käynnissä täytehiekalla kerroksia soraa tai soraa alla nauha.

Hän ei anna maahan (jos kyseessä on turvotusta) lepää lauttaa perusta. Lisäksi tämän aukon olemassaolosta ei nosta grillage perusta ylöspäin.

Samaa menetelmää käytetään paaluttamisen laatan suoritusmuodossa.

Materiaalit valmistukseen paalun tukien

Puiset lyöntipaaluista

Puu - lyöntipaaluista alhainen kosteudenkesto, ja metalli on pienempi kuormitus, kantokyky.

Tällaiset elementit on valmistettu teräsputkesta, kanavia, jne.

Niiden tärkein etu - alhainen paino verrattuna muihin.

Tällainen tuki voidaan ajaa tarpeeksi syvälle asteittain lisätä niiden pituutta.

Foundation - paalut neliömäinen poikkileikkaus, on terävä pää, jossa on teräksinen kenkä.

Matalahkoihin rakennuksissa käytetään mikropaalut jopa kolme metriä pitkä.

Edut teräsbetonista paalujen

Betonielementit paaluilla

 • Hyvä kantokyky ja siirrettävyys kuormat suorituskyvystä tinkimättä.
 • Pitkä käyttöikä - noin 100 vuotta.
 • Lujasti alas maahan.
 • Kasvu lujuutta suunnittelun piirteet - sisäinen vahvistaminen.
 • Korkea kosteuden kestävyys, palonkestävyys, ilmakehän paineeseen vastus muuttuu.
 • Lähikauppa. Tuotteet varastoidaan pinoihin, ne eivät vaadi mitään erityisiä ehtoja.
 • Nopea asentaa, on edullista vähentää aikaa valmistelun ja säätötöitä.

On muistettava, että ennen upotusta ja korjuu, kaikki tuki on puhdistettava liasta.

Tarvittava tuki olisi annettava asiakirjatodisteet standardien noudattamisen, tiedot valmistajasta, koska betoni valmistuspäivämäärä tietty erä, jne

Hyviä tuotteita ovat ne, joilla on sileä pinta ilman halkeamia ja siruja.

Tämän artikkelin ei ole vielä kommentteja. Ole ensimmäinen kommentti.

© 2017 Foundation Club

Kopiointi materiaalien on sallittua määritetään lähde.

1