Barn mökki valokuva

Lato maassa - erityisesti rakentaminen tämäntyyppisten rakennusten

Hyvin usein esikaupunkialueilla on kysymys siitä, mistä tallentaa näitä tai muita materiaaleja ja työkaluja, joskus paras vaihtoehto voi olla pieni hozblok, mutta varastointiin isokokoiset ja suuria määriä materiaaleja ovat parhaita rakentaa lato maassa. Tällainen rakenne mahdollistaa ratkaista useita ongelmia kerralla, ja tulevaisuudessa sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin.

Kaunis navetta maan päällä suorittaa paitsi käytännöllinen funktio, mutta myös sopivat täydellisesti kokonaisuus rakennusten yhdistettynä muihin rakenteisiin

Ennen kuin alkaa valmistella ja suunnittelu on tarpeen määritellä materiaali loma piharakennus rakennetaan. Seuraavat vaihtoehdot, joita käytetään yhä enemmän kaikissa voidaan tunnistaa:

Valmistalo rakennukset rakennetaan nykyään usein

Tietenkin on olemassa valmiita vaihtoehtoja, monet joka asettaa maan taloja virtauksen konttien samalla tilaus- ja maatilan rakennuksia tämäntyyppisen, mutta tämä on tietenkin maksaa huomattavasti kalliimpi.

Kuvaamaan täysin rakentamisen tarvitse erillistä tarkastelun kullekin tarkastelluista vaihtoehdoista, joten katsomme suosituin vaihtoehtoja prosessin läpi.

Kuvassa: etu runko on nopea versio työstä

1

Käskyt toteuttamaan tällaista työtä on seuraava:

 • Aluksi määritetään optimaalinen koko lato maassa, se lasketaan tapauskohtaisesti, riippuen tarpeisiin. Mutta rakenne pitäisi olla tarjontaa avaruutta, että tarvittaessa, ei voi olla mitään ongelmaa sovittaa rakennusmateriaalien kotiin tai sadon pihalta.

Tärkeää! määritelty hyvin tarkkaan sijainnin rakentamisen päällä, on muistettava, että on olemassa sääntöjä sijainnin: vähintään 4 metrin päässä aidan, lähempänä kuin 8 metrin päässä talosta, ja riippuen rakennusmateriaali, etäisyys viereisten rakennusten on oltava 6: sta 15 metriä.

 • Seuraava on perusta, yleisimmin käytetty vaihtoehto laiturilla säätiö tai asennuksia konkreettista tukea muodossa laattojen riittävän lujasti. Kaikki riippuu vahvuus maaperän kesämökin.
 • Perusteella menossa tukijärjestelmä, käyttämällä kiinteää puuta, jotta se kestää painoa kaikkien tulevien tilat. Olisi kiinnitettävä tähän osa työtä erityistä huomiota, koska mahdolliset virheet ja virhearviointeja voi johtaa muodonmuutos.

Perusteella on valmistettu kestävästä puutavaran

 • Lisäksi runko on pystytetty, seinärakenteet valmistetaan ensin oven ja ikkuna-aukot, ja lisäksi järjestetty ristikon järjestelmä. Vasta sen jälkeen tätä työtä.
 • Seuraava vaihe - Lattiaan laitteen sisäisiä ja ulkoisia nahat. Tarvittaessa seinän eristys on asennettu, se auttaa pitämään positiivisen lämpötilan rakennuksessa, jopa vakavin pakkaset. Voit tehdä alkuperäisen suunnittelun navetta maassa, käyttäen epätavallinen ihon ja soveltamalla mielenkiintoisilla tavoilla värjäystä.
 • Viimeisen lankku katto, kaikkein budjetti vaihtoehto - tavallinen liuskekivi, mutta voit käyttää houkuttelevampi päällysteet - ammattilainen lattia, metalli laatta tai pehmeällä katto.

Pöytämuotit Taulu voimme antaa karistanut tyylikkään

Vihje! Puu- rakenteet olivat paljon kauemmin, on tärkeää kohdella heitä suojapinnoite hoito on uusittava muutaman vuoden välein vahingoittumisen estämiseksi materiaaliin.

Rakentaminen ja -tiilet

Valmistusmenetelmän muistuttaa edellä kuvatussa suoritusmuodossa - määritetään optimaalinen mitat suojaan maan ja sen asema sääntöjen mukaisesti.

Lisätöitä ovat seuraavat:

 • Aluksi perusta on tehty, ja se on joko monoliittinen tai hihnan rakenne korkean kantavuuden, koska rakennuksen painon on riittävän suuri. Helppokäyttöisyys on parempi käyttää mikserin jos virta linja on yhä olemassa, ulospääsyn on dieselgeneraattori vuokramökkejä.
 • Edelleen suorittaa muuraustöihin on parasta jättää ammattilaisille, ikkuna- ja oviaukot teräsbetonista siltojen.
 • Pystyttämisen jälkeen laatikko on täynnä Lattiatasoitteen, asennettu ristikon järjestelmä ja katto työstä. Viimeisessä asetettu ikkunat ja ovet.

Rakenteet lohkojen vaikeampi työtä, mutta on korkea luotettavuus

Irtoa voi ratkaista monia ongelmia säilytyksessä ja varastointi, kuin se oli rakennettu pysyvä rakenne, mutta tulevaisuudessa se voidaan muuntaa alle kylpy maan tai muun esineen.

Videot tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään tarkemmin asiasta.

Vuodatettiin puutarha - Kuva

Mökissä paikka tavallisesti poistetaan rakentaa irtoa tallentamiseksi työkalut, laitteet, polkupyörät, jne. Yleensä se on - iso laatikko katto murjottaa ja värejä. Tässä työssä esitetään maalata lato antaa, kylvää ympäri vihreät ja järjestää paikka rentoutua - katso kuvia.

Voit tehdä tämän käytimme:

- levyt rakentamiseen kaksikerroksinen

- muutaman askeleen kannelle

- ikkunaluukut ja ikkunan kukkapenkkien

- noin 20meshkov puumurske multaa

- teräs viherrakentamiseen reunus

- eri kasvien puutarhanhoitoon osa

- kastelujärjestelmä järjestelmä

- Pohjamaali, maali ja siveltimet

Työvaihetta:

Ensin asettaa ulkonäkö irtoa. Voit tehdä tämän, tiiviste saumat ja kaikki epätasaisuudet ulkoseinät lato. Olemme myös kattoi kitti joka kynsien, joten se ei ruostu ja kosteus pääse tihkua yli pitkän ajan kuluessa.

Paint Vaja pohja- ja odota, kunnes se kuivuu. Levitä maali tahansa väri. Jos haluat, voit hakea kaksi maalikerrosta.

Sitten rakentaa kansilankkujen pääsyn irtoa. Emme suosittele laittaa vaiheita, sillä heille se on vaikea ottaa pois navetta polkupyörän, ruohonleikkuri ja muita kohteita pyörillä.

Sitten pituus rakennuksen rakentaa kannella rentoutumiseen ja asettaa takaisin tuolit, sohva tai pöytä.

Poista rikkaruohot ympärillä lato ja harjoittaa vehreys alue, metallinen reunus asennus-, kastelujärjestelmä, ja asentamalla valon syttymisen.

Olen samaa mieltä siitä saada tyylikäs ilme!

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Meidän kanava YouTubessa!

Mielenkiintoisin

Tilaa - RSS-syöte

Lainaaminen mahdollista kääntöterillä aktiivinen linkki meille. Osa kuvista on otettu julkisista lähteistä.

Lato maassa omin käsin: rakentaa mukava ja kaunis hozblok

Koska omistaja sisäkenttä, ensimmäinen asia tehdä - rakentaa irtoa käsillään. Ensin hän suorittaa erilaisia ​​tehtäviä: suojella sinua aurinko, on paikka levätä ja unelmia, "suojia" kodinkoneiden puutarhoille. Kun talo, navetan voi olla työpaja, varasto, puuvaja tai paikka "asuinpaikka" siipikarjan rakennetaan. Käytöstä tämän rakennuksen löydät tavallista, joten on syytä suunnitella rakentamista pätevästi. Joten, Katsokaamme miten rakentaa irtoa käsillään.

Video Idea: miten nopeasti rakentaa irtoa

Rakentaminen lato - tehtävä, jota ei voida ratkaista kiire. Rakenne palvelee yli kymmenen vuoden ajan, on tärkeää, että se on orgaaninen "sovi" osaksi yleistä maisemaa sisäkenttä. Käytön aloittaminen aikataulutus kaavio sijainti tulevaisuuden ulkorakennuksia. Määrittele paikka, jossa tulee olemaan talossa, terassi, sauna, ulkokalusteita, lasten, auto, urheilukentillä, wc. Sijaintinsa, valitse paikka irtoa. Jotkut rakentaa sitä perusteellisesti juoni, poissa uteliailta katseilta. Toiset haluavat sijoittaa sen lähempää, toiset kohdistetaan rakennustyömaalla työn sopimattomia viljelyyn Puutarhakasvien.

Jolloin tulee olemaan sinun lato, se riippuu kokonaispinta-ala on kaavoitus ja mitä materiaaleja se tehdään ja miten koristeltu. Haluttaessa kaikkein huomaamaton ja samalla kaikkein toiminnallista rakennetta maa voi muuttua designer-art järjestely, joka koristavat sivustolla. Miten alkuperäinen näyttää kuvassa navettaan kätensä:

Tyypit vuodattaa puutarha: määritetään suunnittelu

Yleisin irtoa - tämä rakenne 2 * 3 * 2,4 m rakennettu Särmäämätön, keammin katto peitetään kattohuovalla tai kattohuovalla. Tällaisia ​​rakennuksia löytyy joka kolmannessa maassa.

On käynyt ilmi, melko ruma rakenne, tärkein etu, joka - alhaiset kustannukset ja äärimmäinen yksinkertaisuus rakennustyöt. Rakentaa karistanut voi olla kirjaimellisesti yksi - kaksi päivää. Ulkonäkö rakennukset voivat jalostaa, jos koristella seinään ruukkuja kukkia, suorita graffiteja tai kasvin ympärille kihara kasveja.

Houkuttelevampia lato voidaan rakentaa käyttämällä tiili, puu tai betonielementtien. Aikaa ja rahaa rakentaminen kestää hieman kauemmin, mutta sen seurauksena maa on hyvin tehty monikäyttöinen rakennus vankka perusta. Rakenne voi olla satula katto tai vähärasvaisen päällystetty muotoraudoilla, savi tai kattohuovalla. Saattaa olla mini-kasvihuone, vaja tai puuliiteri.

Tee navettaan kädet auttavat askel askeleelta ohjeet. Tarkastellaan vaiheissa rakentamisen irtoa puun ja vaahtoa lohkoja. Jokaisella on omat erityispiirteensä, jotka on otettava huomioon, jotta sen rakentaa.

Rakentaa tiili navettaan käsillään

Mieti kaikkein halvin ja nopein vaihtoehto rakennuksen. Rakentaminen navettaan kätensä, tehty ottaen huomioon seuraavan kuvauksen, maksaa keskimäärin 4-5000 ruplaa, se kestää muutaman tunnin, palvelee uskollisesti 6-8 vuotta.

Vaiheissa rakennustöiden:

 1. Litistä valittu rakentamiseen paikka, voit kaataa sen soralla.
 2. Murtauduin neljä 3-metrinen sarakkeessa syvyys 60 cm. Pre pohja pilarin terva paperikääreen ja kiinnitetään liitosjyrsinkoneen nitoja. Tämä estää ennenaikaista homehtuneet laiturit ja pidentävät rakenteen. takaseinän pilarin tehdä 20 cm alempi kuin edessä. Näin varmistetaan, että tulevaisuudessa ramppi katto irtoa.
 3. Jolloin kynnys. Toteutettava tangot 50 * 50 ja naulataan ne viestit klo korkeus 10 cm, käyttämällä vesivaa'alla.
 4. Making alkuun valjaat tapaan pohja.
 5. Jakaa etäisyys alempi puoli ylempään baareja ja naulataan vielä 4 bar.
 6. Nyt rakentaa muuria. Naulattu levyt pystysuunnassa ala-, keski- ja ylempi palkki.
 7. Rakentaa katto. Yhtä kaukana ylä- kiskot 3 kiinnitetty vanteeseen poikkisauvan, joka toimii ristikot. Nyt naulattu levyt. Roll out kattohuopa, koska alemman katon reuna liikkuu ylöspäin ja tehdä corbelling 5 cm. Arkitettua katto korjata nauhan avulla järjestetty pystysuoraan baareja. Kiinnitä sadevesivalunnan. Se voidaan ostaa, ja se voidaan valmistaa helposti saatavilla olevista materiaaleista, esimerkiksi muovipulloissa.
 8. Stele lattia, asenna ovi, jotta hyllyt kotitalouden tarpeisiin.
 9. Varustamme kukkapenkki sadim koriste viiniköynnökset ja kaunis pensaat "naamioida" täysin unpresentable muodossa irtoa.

Runko lato - se ei aina rakenne, täysin vailla suunnittelupäämääräsi.

Rakentamiseen alkuperäisen rakenteen, ja hyvä loma, tarvitset muutaman päivän, 15-20000 ruplaa. Mutta pitenee jopa 15-20 vuotta.

Rakentamisen aikana navetan voit toteuttaa itseäsi orastava arkkitehti. Mikä on seurausta rakentamisen, riippuen toiveistasi ja rahamäärä olet valmis investoida rakentamiseen.

Vaiheissa rakennustöiden:

 1. Kohdista sivuston. Making perusta. Koska rakenteen paino on helppoa, täyttää laituri perusta. Tämän murtauduin 1,5 metriä asbestia putki ja täyttää betoni: sekoita hiekkaa, soraa ja sementin suhde on 3 * 4 * 2, lisää vettä ja tuoda neste kerma johdonmukaisuutta. Annamme perusta "tyytyä" useita päiviä.
 2. Kaikki puu rakennusmateriaalien kyllästää erityinen antiseptinen suoja-aine.
 3. Alamme rakentaa vuodatetaan puutarhan omilla käsillään rakentamisen Puukehyksen. Perustukselle muurattiin kynnyksen lautojen ja juuri tekemässä lattiapalkkeihin. Sukupuoli voidaan levittää välittömästi, on mahdollista, että lopullisessa rakennusvaiheessa.

Rakennustyöt edellyttää tietoa ja taitoa. Kirjalliset ohjeet aloittelijoille aina ole selviä. Siksi suosittelemme nähdä visuaaliseen muotoon: rakentaa navetta käsillään.

Rakentamiseen ulkorakennukset, kuten ladot, puutarhurit usein vaahtopalat. Eikä ihme. Tällaiset rakennukset ovat mukavia ja kestäviä. Jollei rakentamisen teknologian elämäänsä - 30 vuotta. Mutta päätös rakentaa "merkittävä" hozblok on haittaa: navetta vaahtoa lohkojen kanssa kädet rakentaa vaikeaksi. Tarvitset asiantuntijoiden avulla. On syytä tällainen rakenne on melko kallista, jos ajatellaan, että tämä ei asuintiloja.

Vaiheissa rakennustöiden:

 1. Täytä nauhat perusta.
 2. Rullaa pinnan yli pohjan vedeneristysmateriaalin kuten kattohuovalla.
 3. Alkaa muuttamisesta vaahto estää käyttämällä perinteistä ratkaisua suhteessa sementin ja hiekan 1 * 4. Maksimi paksuus sauma - 5 mm. Hajautetaan ensimmäinen kulma, käyttäen rakennus taso ja luotinarun kohdistaa vaaka- ja pystysuoran rakenteen pinnoista. Nosta seinät. Ylä- ja alareunassa tehdä vahvistava vyö.
 4. Jolloin katto, toimintaperiaate on sama kuin rungon rakenteessa irtoa.

Irtoa - yksi tarvittavat välineet maassa. Mitä materiaalia rakentaa se - sinä päätät. Riippumatta siitä, valitaanko talouden vaihtoehto, tai Mighty runko lato, tai kestävä vaahto lohkoja, irtoa tulee olla sopivaan paikkaan. Se on tarpeen varustaa luonnonkaunis radalla, mutta lähellä - split vuodetta tai koristepensaat istutettu: hydrangea, lila, viburnum buldonezh, tuomen ja muut.

Tehokkuus on määritetty kasvihuone rakennuskustannuksia, helppokäyttöisyys ja korkea hyötysuhde. Ne, jotka olivat nähneet tarpeeksi valmiin rakennuksia. edelleen

Hyvänä keinona järjestely katon kasvihuoneessa tai kasvihuoneissa säästää kuljettajien monista ongelmista. Joissakin malleissa säädetty. edelleen

Kasvattavat kasveja kasvihuoneissa voi antaa itselleen tuoreita vihanneksia, ja jopa luoda lisää tulonlähde. . edelleen

Jopa parhaissa olosuhteissa, kehittäminen kasvihuonekasvit pysäytetään, kun päivänvalo on hiipumassa. Kokonaisaika. edelleen

Kun kaikki erilaisia ​​kauppoja kasvihuoneet ajatus koottavien koti kasvihuoneen se on edelleen ajankohtainen. Erityisen suosittu tässä. edelleen

Ensi silmäyksellä, organisaatio vuoden kasvihuone maatalous ei poikkea kauden kasvis. Se näyttää olevan melko vakio kasvihuone. edelleen

Kasvaville taimet ja yrttejä puutarhassa riittää rakentaa pienen kasvihuone polykarbonaatista käsillään. Nuo. edelleen

Meillä on mökki vain talouden versio)) Lisäksi näytteen 30-vuotias. Lisäksi viime aikoina alkanut miettiä purkaa vanhaa ja rakentaa uusi navetta. Vaja Orangery näyttää ylellinen. Vaikka rakenne on melko alkeellinen, mutta läsnäolo kukkia ja lasin tekee siitä niin ihana) Olisi mukavaa rikkoa stereotypia, ja todella tehdä navetta alue koristelu)

En usko, että voi todella irtoa jotenkin koristella puutarhaan. Yleensä kun ihmiset sanovat "barn", minusta tuntuu epäsiisti ja ränsistynyt rakenne, jota täytyy tallentaa siellä joitakin puutarha juttuja. Mutta kun nämä kuvat, tajusin että olin vanki stereotypioita. Haluaisin, muuten teki kaksikerroksinen lato. Toisessa kerroksessa avautuisi ja toimi lomailuun.

Sivuston niin kuvitella mitään. Mainonta odna.Reklamny sivusto. Väsynyt.

Mitään itse ei löydy. Kellarissa talon Skopjen multi avtorezina. SAHAUSTA materiaaleja. Kärryt ITA. Kuiskata, mitä se on ja mitä rakentaa irtoa.

Ja lato jälkeen lämpeneminen muuttui guest house.

Isover (isover.ru) verhotun ja ylhäältä sivuraiteelle.

vieläkin ideoita:

in Maaliskuu kertoa kausitöihin tässä kuussa, pitää puutarhan täydellisessä kunnossa

1