balilaistyylinen

Balilaistyylinen vaatteita

Balilaistyylinen vaatteissa on tyyli, joka yhdistää joitakin piirteitä kansallispukuja. Tyypillisesti tällaiset vaatteet on koristeltu kirjonta, erilaisia ​​koriste-elementtejä ja ainutlaatuisia tulosteita.

Aikaisemmin, vaatteet olivat keino pelastuksen lämmön tai kylmän. Aika kului, ja vaatteet hankittu lisäksi käytännöllisempi ja kulttuurinen merkitys. Esimerkiksi ihmiset koristeltu vaatteet kirjailtu tietynlaista, uskoen, että se auttaa heitä pitämään yhteyttä luontoon ja jumalia. Muunlaisia ​​kirjonta piti suojella ihmisiä pahoilta hengiltä. Vaatteet myös auttaneet ihmisiä osoittamaan sosiaalista asemaansa, siviilisääty ja ikä.

Balilaistyylinen, koska meillä oli tapana nähdä hänet, vaikuttivat melko äskettäin - kuusikymmentäluvun, ja ensimmäinen hänen seuraajansa edustivat alakulttuurin "hippejä" jotka mieluummin käyttää epätavallinen vaatteita luonnonmateriaaleista valmistettuja. Hippi sekoitus etnisten motiivien vaatteita merkitsi sitä, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia luonteeltaan, kansallisuudesta riippumatta, sosiaalisesta asemasta, iästä ja ihonvärin.

Etniset Vaatteet nyt - se mekkoja ja sundresses, tunikat ja viitat, puvut ja farkut sekä morsiuspuvun, pukuja ja muuta. Tuntomerkit vaatteen on sen mukavuus, valinta luonnonmateriaaleja valmistukseen, sekä sisustus, joka koostuu sekoittamalla tyylillisiä elementtejä ja koriste koriste Intian, Afrikkalainen, Oriental, Aasian, marokkolainen, slaavilainen tyyli.

Valmistukseen tuotteiden balilaistyylinen valitaan pääasiassa ympäristöystävällisiä kankaita ja materiaaleja - pellavaa, puuvillaa, villaa, puuvillaa, mokka, nahka, joskus viskoosia tai silkkiä.

Samaan etno-tyyliin ominaista vaatimattomuus leikataan pientä lovea, pitkät mekot ja hameet, housut ja housut.

Etninen tyyli on aina ainutlaatuinen, erikoista ostettavaa, eksoottisia ja ainutlaatuinen, koska värivalikoima ja rohkea tyylillisiä monimuotoisuus, se on kaikkea muuta kuin tylsää. Näyttää siltä, ​​että se on suosittu ja tulee aina houkutella huomiota vaativimmankin fashionistas ympäri maailmaa. Valitse mekko balilaistyylinen illalla kävelylle, et mene huomaamatta, koska tämä tyyli vangitsee ensi silmäyksellä ja ikuisesti.

Modernisti on mahdotonta ilman balilaistyylinen. Hän on monipuolinen, hän inspiroi satoja suunnittelijoita vuosittain ympäri maailmaa tuoda kokoelmien nuotteihin omaperäisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Intian sari, kimono Kiina, Venäjä hellemekko, arabia koriste, Japanin kirjonta, Afrikkalainen tunika - kaikki nämä asiat kiehtovat sen loisto ja ainutlaatuisuutta ja löytää kaikuja nykypäivän muotialalla.

Etno-tyyliin on joitakin tunnetuimpia ja erittäin näkyvä alueilla. Tässä, esimerkiksi, maalaistyyliin Yhdistämällä Intian ja cowboy kulttuuriset piirteet. Sille on ominaista läsnäolo vaatteita valmistettu mokkaa ja nahkaa, kirjailtu helmiä, helmiä ja lasihelmiä vaatekappaleita, hapsut, laukut, laukkuja, mokkasiinit, saappaat kapea nenä ja leveä jalka cowboy tyyliin paita ja calico. Uskotaan, että tyyliin maan olemme velkaa paljon laukkuja, takkeja, kenkiä, koristeltu erilaisilla hapsut.

Intian tyyli Siinä yhdistyvät pitkä mekkoja ja hameita kirkkaita värejä, housut, tunikat, kirjailtu helmiä tai kierteet. Sillä se on aina tunnettu useita kerroksia, vapauden räätälöidä sopivaksi ja usein epäsymmetrinen leikkaus.

Afrikkalainen tyyliä edustaa mekot ja tunikat pannukakkuja "midi" ja "maxi", nenäliinat ja bandany kuluneet päähän, perinteinen koriste nahasta, puusta ja metallista. Vaatteet Afrikkalainen tyyli ovat yleensä tuotteita, kankaita kirkas suuri tulosteita ja tulostaa eläinöljy tai pelkästä materiaalin ruskea, kahvi, likaisen keltainen, okra kirkkaat värit yksittäisiä elementtejä.

varten Aasian tyyli tyypilliset tuotteet silkki kylläiset värit, kerrostamalla, yksinkertainen - puolisuunnikkaan muotoinen ja suorakulmainen - leikkaus tuotteet, kukkaprinttejä ja kirjontalankoja. Usein Aasian puku suunniteltu erivärisiä, joten se elävämpiä ja mieleenpainuva.

arabia tyyli tunnetaan läheisyys, pitkät mekot lattiaan, laaja hihat leikata, silkkihuiveja, stoles, kirjonta, sekä erilaisia ​​viitat. Tämä tyyli lumoaa mysteeri ja mysteeri, se on suunniteltu tekemään naisen houkutteleva ja huolimatta vakavuudesta leningit korostaa kaikkine etuineen.

Mekot

Pukeutuu balilaistyylinen ovat nyt hyvin suosittuja. Niille on ominaista naisellinen linjat, leveä jalka leikattu, tavallinen, kangas, polttamalla rinnasta, vaatimattomuus ja käyttäjäystävällinen. Ommeltu etnisten mekkoja ja tunikat "maxi" pituuden tai "midi".

Mekko voi olla niin arkeen kuin ilta - kuva näyttää vankka ja yhdessä, ja toisessa tapauksessa, ja on melko valoisa aksentti itsessään, ei vaadi paljon koruja ja asusteita.

Mekko etnisten tyyli on erittäin sopiva kävellä ystävien, matkoja merellä ja kesäloma. Se voidaan täydentää lyhyen denim takki ja punotut sandaalit saada täydellinen kuva.

Suosittu yksi on yhdistelmä sundress etninen tyyli perinteisen valkoinen t-paita tai poolo semiadherent siluetti talvella.

Hyvin suosittuja ovat valkoisia tunikat ja mekot koristeltu pitsi ja kirjonta liivi. He etsivät kesän helppoa ja alkuperäinen.

Uusi kausi, sundresses voitti yritys paikan kokoelmissa johtavien muotitalojen. Pääsääntöisesti se on pitkä malli, joka on suunniteltu perinteiseen tyyliin ja täydentää huippuluokan ominaisuuksia.

Hameet balilaistyylinen yleensä suora, kapeneva leikata tai leikata auringon leveälahkeiset. Erittäin suosittu pitkä hame painatuksella Afrikkalainen tai mustalainen tyyliin. Tämä hame voidaan yhdistää täydellisesti valkoinen tai musta toppi, sandaalit tasaiselle pohja ja pieni käsilaukku hapsut olkansa yli.

Yksi kirkkaimmista osat etno-tyyli on tunika. Se on merkitystä eri-ikäisen naisen ja laitoksen tyyppi. Villaa, hänen onnellinen pukeutua keväällä ja syksyllä, kun lämpimät vaatteet ja malleja puuvillaa, pellavaa tai silkkiä - kirkkaan aksentti muodossa kapea housut tai farkut laiha kesällä.

Tunica antaa kuvan pehmeyttä ja naisellisuutta, minkä vuoksi sen niin ihastunut naisten ja tyttöjen ympäri maailmaa. Poimi tunika ei ole vaikeaa, nykyään monia - pitkä, lyhyt, kirkkaita tulosteita, kankaat, kirjonta tai hapsut.

Monet naiset ovat jo pitkään varastoitu niin kätevä ja monipuolinen vaatetustuotteen poncho. Syntyi sen esiintyminen pidetään Etelä-Amerikassa. Poncho sopii naisille synny ja ikä, se voidaan yhdistää pillifarkut ja housut ja mokkanahkasaappaita, ja pitkä, kapea hame ja nahkasaappaat - se näyttää yhtä hyvältä ja satunnaisia. Muita kuva tästä nahka laukku, laukku, pussi "body-risti" tai pieni käsilaukku kukkaro kapealla nahka hapsut.

Ponchot balilaistyylinen yleensä koristeltu geometrinen tulosteita ja hienoja abstrakteja piirustuksia. On yleisesti ommellaan alkaen tiiviisti kudottu tai neulottu villakangas koristeltu kirjonta, ja reunat löytyy usein hapsut tai tupsut eripituisia.

Takki balilaistyylinen on yleensä vapaa leikkaus, koristeltu kirjonta, helmet tai säikeet, tai niiden yhdistelmä. Se näyttää hyvältä yksinkertainen topom tai puseron ja farkut. Lisäämällä sellainen kuva avoin sandaalit korkokengät ja värikäs tarvikkeet kuten kaulakoruja ja massiivinen rannekkeet tehdä suuri kuva osapuolelle. Tiukempaa versio, joka yhdistää takki, top, tiukka housut ja suljetun kenkiä pienellä kantapää, voit mennä töihin.

Pellavaa tai kalikoo puserot, kirjailtu, näyttävät hyvin hellä ja koskettavaa. Ne voidaan yhdistää housut, farkut, hameita tai denim haalarit. Ne ovat lähes kaikki asiat näyttävät hyvältä ja harmoninen. Esimerkiksi yllään pusero farkut ja neulottu liivi sekä lisäämällä kuva leveä nahkavyö ja cowboy saappaat laaja ylhäältä, voit luoda alkuperäisen kuvan kävelee ja tavata ystäviä.

 • Valkoinen pusero balilaistyylinen, koristeltu kirjonta kaulus ja hihat, täydellisesti yhdistettynä tiukka nahkahousut, pieni käsilaukku ketju ja avoin sandaalit valkoinen väri "Nude". Näin voit mennä illalla kävellä, ja treffeille tai illallista ystävien kanssa.

 • Pieniä lyhyen istuva musta toppi ja polvipituinen hame ovat hyvää kesää tandem. Täydentää sandaalit jalassa kultainen korkokengät.

 • Tyylikäs villa neuletakki vapaa leikkaus etnisten tulostaa punainen, sininen ja keltainen väri täydentää erinomaisesti farkut hiertymät polvilleen ja sininen pusero. Laukku ja punaiset mokka saappaat korkokengät tekevät kuvan täydellinen ja tyylikäs. Niin voit mennä ostoksille tai syksyllä kävellä viileä sää.

 • Kuvan alkuperäinen neulottu liivi välittömästi antaa ainutlaatuisuus ja omaperäisyys yksinkertaisella tavalla, joka koostuu farkut ja tavallinen valkoinen puseron, tulossa pääpaino koko kuvan koko. Jopa niin pieni, näennäisesti vaatekaappi kohta voidaan korostaa hyvän maun ja omaperäisyys ajattelu sen omistaja.

 • Kompleksi-kerros sifonki helma yhdistää harmaa takki yksinkertainen leikkaus ja mokkanahkasaappaita pienissä kätevä korot näyttää tyylikäs ja alkuperäinen. Tämä yhdistelmä osoittaa jälleen kerran, että etninen tyyli on asianmukaista paitsi lämpimänä vuodenaikana, mutta sopii myös pitkälle syksyyn ja jousikokoonpanoille.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Tyyli etno vaatteet moderni fashionistas

Kanssa perinneaiheiden kohtaamme melkein kehdosta. Lauluja isoäidit, äidit tarinoita, kansanlauluja, vitsejä ja jopa vitsejä. Aivan kuten aikuiset, ymmärrämme arvo tämän tiedon. Muoti koskaan erottuu perinneaiheiden. Huolimatta hänen moodiness, ja joskus jopa suurellinen, hän äänekkäästi "pischit9raquo, kun se tulee etnisen juuret.

Huolimatta siitä, että etninen pukeutuminen syvä "narodnyy9raquo,, historian suunnannäyttäjiä sitä pidetään hippejä, joka syntyi 60-luvulla ja 20-luvulla. Seuraajat tämän liikkeen sidottiin motto. "Suurin luonnollinen ja kätevä" Automaattiset, luonnonmateriaaleja luonnon värejä, kaikenlaisia ​​kirjonta, hapsut, ja jopa karvareunus - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet tämän tyylin.

Kuitenkin kaikki niin yksinkertaista. Joka taidehistorian näkökohdat peli on tuskin pääosassa. Loppujen lopuksi itse asiassa syntymän etnisten suuntausten meidän tarvitse matkustaa ja löytämään uusia maita, eri valloitukset, hyökkäykset ja alistaminen, joka johti ihmiskunnan tiettyyn symbioosi.

Etno tyyli vaatteet ja modernisti tulevat meille muokatussa näkökohta. Nykyaikaiset suunnittelijat ovat aktiivisesti käyttävät niiden hienoudet osia kansallispukuja eri maista. Onhan täydellinen yksinkertaisuudessaan cocktailasut tyyliin Intian sari, klassinen puku tyyliin japanilainen kimono tai syksyllä kirkas ponchoihin kuvaksi Meksikon perinteitä! Ehdottomasti on ilmeistä ja että yksi tuntomerkkejä tämä tyyli on tilavuus. Valo, virtaava kangasta alaspäin, ikään kuin kääriä, joilla pyritään suojelemaan ja tehdä nainen hauras. Alaviiva tämä kuva on sopiva vain luonnonmateriaaleja. Mutta värit tänään on muuttunut. Tämä ei ole haalistuneet värit ja kirkkaat, täyteläisiä värejä etnisten ornamentti ja käsittämättömän väriyhdistelmiä.

Mitä pidempään ihmiset ovat siellä paikan päällä, sitä syvemmälle juuret, monimuotoisempi kansanperinnettä perusteella. Se on kiistaton tosiasia, joten tehdään ymmärtää, miten tämä tai tuo etnisen ryhmän osaltaan muodostumista etnisten tyyliin.

Meidän natiivi vaatteet on mahdotonta olla tunnustamatta modernin muotivirtaukset. Yksinkertaisuus leikata vaatteita, kiistattomia mukavuutta ja pehmeitä luonnonmateriaaleja jotka miellyttävät kehoon. Mukavuutta ja viihtyisyyttä. Muoti takaisin meille kirkkaan kirjonta, kukka tulostaa ja suuret hyvät ilmaa pitsi. Tämä kausi hallitsevat kirkkaat värit luonnon: väri keväällä lehtien, kypsä vadelma ja pahoinpiteli pakkasen heisi. No, koska ilman lisävarusteita? Suuri kaunis helmiä tai yksinoikeuden Pavloposadskiye nenäliina haurasta hartiat - ja kuva kauniista Swan Princess on valmis.

Yllä osoittaa selvästi etno-pukeutumista (kuva otettu 2015).

Dreamland Aladdin esitetty muoti säästöpossu riittävän suuri vaatteet yhtyeitä etno tyyliin. Ilma Saris, housut la "Aladdin9raquo; rajatut topit ja tunikat erilainen - se on perintö, joka on tullut meille pankit Ganges-joen. Vähintään yksi kohde seuraavista on joka vaatekaappi modernin Fashionista. Ja sillä ei ole väliä, että asiat eivät ole etninen mallia Intian maakunnassa, se riittää ja pitkä hame haju, joka on niin helppo käyttää. Muuten, hameita tähän tyyliin ovat hitti kesäkauden.

Valoisa ja aggressiivinen värit Afrikkalainen mantereella ei ole vielä täysin hyväksyttävä yhteiskunnassa. Mutta muoti on, jossa carousing. Rikkaat värit Afrikkalainen villieläimet, varsinkin heimojen tulosteita ja kevyt luonnonmateriaaleja - jopa trendikäs merkki! Mutta ensiksi pitäisi rakentaa lisävarusteita. Koriste valmistettu puusta, metallista, lasista on erittäin tärkeä tällä kaudella. Leveä rannekkeet yhdistettynä massiivinen korvakorut täydentää itse vahvistavaa tavalla.

Etnokulttuuri maassa on pitkään ollut edustaja katumuotia kaikissa osissa maailmaa. Farkut, paidat isossa häkissä, nahkatavaroiden, hapsut - kaikki tämä voidaan yhdistää toisiinsa tai käyttää muita asioita. Tällä tavoin sopivien leveä nahkavyö iso solki, sulka korvakorut, cowboy hatut ja käsilaukut lohkottu hapsut.

"Kuva etno siedä liiallista kirjavassa. Nykypäivän muoti sinun täytyy tietää, milloin lopettaa. Mekko käyttämällä vain yksi tyyli etnisten vaatteita, ei ole totta. Lisää yksi etninen elementti, ja kuvan on ainutlaatuinen. "

Naisellisuutta ja demokratia - nämä ovat perusperiaatteita kreikkalaiseen tapaan. Mekko tyyliin etno korkealla vyötäröllä lattiaan, löysä tunikat ja kengät hihnoilla otti laaja paikkansa nykyajan muoti. Ehkä ei ole olemassa sellaista nainen, joka ei sovi pukeutua kreikkalaiseen tapaan. Yllättäen ne mallinnetaan siten, että kansi, joka ei tarvitse nähdä ja korostaa kaikki edut luku. Tämä aiheutti myös niiden suosio tähän päivään. He sanovat, että kaikki on uutta - pitkän unohdettu vanha. Tiesitkö, että epäsymmetria mekko olemme velkaa kreikkalaiset? Mekko tyyliin kreikkalaisen etnisen soveltuu illalla ulos, tai katu kävelykatu.

Egyptin sivilisaatio oli tuonut kassaan muodikasta ideoita heidän "izyuminki9raquo;.

Yksinkertaisuus, geometrinen puhtaat linjat - perintöä antiikin Kleopatran ja Nefertiti. Pitkä hellemekko ohut hihnat, takki, paljastaen hänen harteillaan, yllättävän näyttää aina mahtava. Tämä tyyli käytetään heidän osoittaa Givenchyn, Emilio Pucci, Donna Karan. Päävärit: sininen, punainen, valkoinen, turkoosi.

Egyptin malli aina täydentäviä metalliosia kultainen kirkas kiviä.

Tärkein asia "älä liioittele." Pukeutuminen pitäisi näyttää luonnolliselta. Älä unohda kirkas meikki.

Kun ihmiset puhuvat Japanissa, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen - Sakura, kimonot ja geisha. Olemme kuitenkin jättää tarpeettomat määritelmät ja puhua kimono. Tämäntyyppinen vaatteet on aina ollut hyvin suosittu Japanissa. Maa Rising Sun on aina houkutellut alkuperäiset muotialalla, mikä tietenkään ei voinut olla vaikuttamatta muotivirtaukset. Japanin merkki etnisten vaatteita, kuten Gulliver. Upea mekot, klassinen puvut, tunikat Kimono tyyli ... Ja kuinka monta muodikkaita asusteita Japanin sivistyksen toi muotiin! Täällä ja tuulettimet ja sateenvarjot, hatut, ja nastat.

Afgaanit. Roikkuva housut leikkauksia. Muodissa Afganistanista. Kansallisen miesten vaatteet. Samanlainen housut kasakat. Housut sopivat pitkä, hoikka tytöt ja omistajat upea rintakuva ja kapea lantio.

Afganistanin on alle puettava korkokengät tai mukava sandaalit jalassa.

Tipala. Tyylikäs kiinalainen mekko. Se luo ainutlaatuisen itämainen kuvan. Mekko on yksinkertainen siluetti, kaulus kestävä, haju oikealle puolelle, koristeltu paljon pisteitä ja reunus. Aluksi Tipala oli hyvin pitkä. Nyt Tipala midi ja jopa mini. Pukeutuminen tulisi käyttää korkeat korot. Ompeli mekko kokonaan silkkiä satiini tai kirkkaita värejä.

Kimono. Tyyli Japanin etnis - se ei ole vain vaatteita, se on eräänlainen filosofian. Kansalliset Japanin asu innostaa suunnittelijat luovat ainutlaatuisen naishahmoja. En tiedä se on vain mahdotonta. Vaatteet Japani-tyyliin on epätavallinen leikkaus. Sille on tunnusomaista hyvä siluetti, yksiosainen holkki, kun läsnä on monia pieniä painikkeita, leveä vyö. Vaatteet etno-tyyliin japanilaiset naiset kädet tehdä riittävän nopeasti.

Se on aina tärkein osa muodikas kuvan. Pitkään hame voi piiloutua tänne. Tyyliä tyypillistä yksinkertainen ja mukavat kengät. Etnisten ja slaavilainen lomakkeet ominaisuus baletti asuntoja ja kengät alhaisella kantapää. Intian - hyvä kirjailtu paljetteja tai strasseja tossut. Sandaalit sopii Kreikan ja Egyptin tyylejä. Lenkkitossut, mokkasiinit, cowboy-saappaat ovat tyypillisiä amerikkalaisen etnisen ryhmän.

Minne ilman lisävarusteita! Tee kuvan yhtenäisempi auttaa näitä söpö rihkamaa. Tarvikkeet on jaettu eri tyyppiä:

 • matot (, huiveja, ponchoja, viitat, Pare, huivi, huivi, pashminy, sukat - sukkahousut, verkkosukat huivit, jne ...);
 • Puusta koristeet (ominaisuus Afrikkalainen, slaavilainen etnisen);
 • Kivi koristelu (ominaista Afrikkalainen ja kreikkalaisen etnisen);
 • koriste valmistettu eri metalleista (tyypillinen kreikkalainen, Egyptin etnisiä);
 • Nahka tarvikkeet (tyypillinen amerikkalainen etno).

On olemassa muutamia sääntöjä:

 • On mahdotonta yhdistää omituisesta (esim futurismi ja vaatteita etno tyyli).
 • Toteuttaa ajatus etno modernin vaatteita ja tarpeeksi yksi asia, joka korostaa yksilöllisyyttä.
 • Varovasti lähestyä valinta kengät ja asusteet. Tämä tekee ulkoasua kattavampi.

Ihmiset hakevat paikkaansa tähän tyyliin, arvoituksellinen, suuria alkuperäisiä, rakastavat vapautta kaikkialla. Jos sopivat tähän kuvaukseen, on turvallista pukeutua vaatteisiin tyyliin. Jos et ole valmis siihen, että ihmiset kokevat, että tapa, niin stylistit suositella laimentaa porukka etnisiä elementtejä.

Itse asiassa puhua etninen pukeutumisen ja sen rooli kulttuurielämässä ihminen voi loputtomasti. Huolimatta hyvin korkea ikä, etninen tyyli vaatteet on suuri armeija nuoria faneja. Mestariteoksia maailman suunnittelijoiden muotitalot edelleen vakuuttavat rajaton mielikuvitus, joka rohkeasti synthesizes perinteitä isiensä kanssa modernit trendit. Todennäköisesti, etninen tyyli modernisti on suosittu jopa äärettömän pitkä useita vuosia. Loppujen lopuksi on paljon uskomattoman ainutlaatuinen.

Balilaistyylinen vaatteita: jos haluat erottua

Tällä tavoin on syntynyt samaan aikaan, kun lähes koko maailma sekaisin mini. Melko pieni osa väestöstä, joka närkästyi otti tämän massa hulluutta ja lyhyen kiristäminen vaatteita vastakkain luonnollisempaa kehon pitkä ja löysä vaatteita. Hippiliikkeen oli kansainvälinen - hän liittyi edustajia eri kansallisuuksia, joista jokainen tuo sille paikallista makua. Uusi suunta elävästi kiinnostunut muodista, he arvioitu se on ei-triviaali ja sisäistä moninaisuutta. Joten ei ollut etninen pukeutuminen - todellinen mannaa niille, jotka haluavat olla erilainen.

Suuri muotisuunnittelija Yves Saint Laurent oli ensimmäinen uskaltaa sokki yleisölle pystytettiin korkeimmalla korokkeella vaatteet "villi" kansojen. Hän loi kokoelma Afrikkalainen, Perun, Kiinan ja Venäjän tyylejä. Fashionistas on järkyttynyt lyhyt cocktailasut, kudottu materiaali käsillä: puinen helmet, pellava- kuituja, ja kuivatut lehdet palmuja. Räikeä värit ja alkukantaiset eläinten syöksyhampaat koristella pakotti heidät napata sydämeen. Kuitenkin rohkein naiset tunsi heti hyödyt vaatekaappi. Vetääkseen huomion itseensä, korostaa niiden yksilöllisyyttä, paras tapa voit kuvitella.

Esimerkkinä Yves Saint Laurent oli tarttuvaa. Muut suunnittelijat arvioida mahdollisuuksia heille avoinna suuntaan ja päätti kokeilla kättään sitä. Tänään, ilman uusia kokoelmia etnisiä motiiveja ei voi tehdä mitään muotiviikoilla. Stylistit "play" on monia erilaisia ​​elementtejä ja yksityiskohtia vaatteet, jatkuvasti tarjoaa tuoreita omaperäisiä ratkaisuja.

Kukka-aiheita suunnittelijat käytetään aktiivisesti, koska se näyttää aina alkuperäisiä

Balilaistyylinen on kansainvälinen. Se sisältää tyypillisiä tyylejä, grafiikkaa, värit ja sisustus eri kansojen, jotka elävät planeettamme. Siksi siinä on useita kansallisia alalajeja:

 • kreikkalainen
 • egyptiläinen
 • intialainen
 • afrikkalainen
 • japanilainen
 • kiinalainen
 • slaavilainen
 • intialainen
 • skotlantilainen
 • skandinaavinen

Lisäksi riippuen sääolojen jokainen näistä tyylit on saanut sen "erikoistumista." Esimerkiksi Kreikan ja Intian käytetään laajalti luomiseen Kesäsarafanit ja iltapuvut. Skandinaavinen otti yrityksen paikka talvella vaatekaappi.

Kaikki mikrostili nykyään ei käytetä vain sen puhtaassa muodossa - tiettyjä osia niistä hajallaan on muotimaailman ja on enää pidetä jotain tavallisuudesta. Deer villapaita, mekko hajun tai sandaalit kiinnitys yhdellä sormella tullut niin arkipäiväinen kuin mekko-tapaus ja villapaita. Kukaan ei muista niiden Norja, Japani ja Kreikan juuret. Mutta samaan aikaan etnisen osat voivat silti lisää mielenkiintoisia maku millään tavalla, jotta se erottuva ja omaperäinen. Tässä roolissa menestyksekkäästi suoritetaan esimerkiksi, leopardi tulostaa, lainattu Afrikkalainen tyyliä.

Merkittävänä osana Afrikkalainen kohteet ovat hyvin suosittuja suunnittelijat

Kirkas geometrinen tulosteet ovat hyvin merkityksellisiä lämpimänä vuodenaikana

Pohtiminen luomiseen vaatekaappi etnisten suuntautumiseen tutkia huolellisesti ominaisuudet mikrostilya määrittää, mitä pidät eniten ja mitä kuvien hyväksyy. Kaikilla näillä alueilla rinnakkain katon ethnics - ja valita minkä tahansa niistä, löydät itsesi trendi. Lisäksi nykypäivän muodin arvo yksilöllisyyttä eikä vaadi noudattaa valtavirran, joka on tehdä niin kuin kaikki muutkin. Sen jälkeen käydään läpi aallon massan innostusta Japanin, Intian ja Skandinavian-aiheisen tieteen tarjoaa nyt muodikasta naiset eivät "juuttua" yhteen asiaan, ja kokeilla erilaisia ​​vaihtoehtoja, ei väsy hämmästyttämästä toisia uusia kuvia, etsiä ja löytää itsensä.

Joten, etenkin etno-mikrostiley:

 • Hiostava Afrikkalainen. Hän oli listan alkuun, sillä on nyt huipulla suosiota. Se erottuu kirkas geometrinen tulosteita ja eläimellisistä, sekä silmäänpistävä koriste-elementtejä - harjat, köydet ja niin edelleen. Asioita "Afrikasta" tarkoitti pidettäväksi yksinomaan lämpimänä vuodenaikana, koska ohuet kankaat käytetään niiden ompelu, ja niiden tyylit - vapaa purjehtii. Mutta "eläin" tulostaa - seepra, käärme ja Leopard - luottavaisesti ratkaistaan ​​siirtymisestä ja talvivaatteita. Mielenkiintoista, Afrikkalainen eksotiikkaa sopii lähes minkä tahansa ulkonäkö - ja blondit ja Brunetet, ja Punapäät, sillä värit hän on hyvin laaja. Ihanteellinen loma merellä ja matkustavat trooppisissa maissa.

 • Jumalallinen kreikkalainen. Juuri päinvastaista edellisen suuntaan. Ei räikeä tulosteita ja väljät tyylejä. Etnistä asua Kreikan tyyliin, samoin kuin sarakkeita Kreikan huoneessa, erottaa kauneuden, tyylikkyys ja yksinkertaisuus. Aito muunnos - valkoinen mekko lattian virtaa kankaan kangas - Tänään muoti on lukuisia muunnelmia (on korkea vyötärö, pääntie, avoimessa varressa, jne ...). Yllään tämä asu, jokainen nainen voi tuntua jumalatar. Että - koska paljon virtaa taittuu piilottaa puutteita ja varovasti korostavat naisellisuutta. Täydellinen ilta ulos valossa.

 • Kehittyneempiä Japani. Painottaa armon tyttö, painopiste Japanin vaatteet oli hänen ohut kaula ja vyötärö. Näin ollen erityinen leikkaus - V-kaula, leveä vyö, löysät hihat että näemme kimono. Aluksi sitä käytettiin vain kolme väriä - musta, valkoinen ja punainen. Mutta ajan kuluessa, laajennettu värintoistoalueen. Ominainen print - kirsikankukkia. Lomake kimono on käytetty laajalti nykyaikaisessa leningit - enimmäkseen mallit haju. Jolloin pituus niistä voi olla hyvin erilainen - kunnes mini - toisin kuin klassisen variantti lattialle. ommella kankaan valittu, yleensä pehmeä, virtaava ja kiiltävä. Aluksi kimono tehtiin silkkiä.

Erittäin hyvä tarkastellaan hauras naisia.

 • Tyylikäs kiinalainen. Jotain samanlainen kuin edellinen mikrostil, luultavasti siksi myös suunniteltu ohut naisen pienikokoiset kanssa pienet rinnat. Tyypillinen edustaja Kiinan kansallinen mekko naisten pukuhuoneessa on kapea suora mekko pystykaulus silkkiä ja muita herkkiä kankaita. Ne ovat usein paikallisia naisia ​​ja joukko puuvillaa pitkä paita samalla pystykaulus ja suorat housut. Kukkia kiinalainen vaatteet ovat yleisimmin käytetty punainen, kulta ja valkoinen. Yhteinen tulosteita - merkkiä, lohikäärmeitä ja iso kauniita kukkia.

Tyylikäs pukeutuminen hoikka fashionistoille

Balilaistyylinen 2016

Jatkaa keskustelua kansallisista suuntauksista etno-tyyliin, haluaisimme kannalta niiden merkityksestä uusi muoti kausi.

Edelleen suosittu slaavilainen tyyli. Tähän käsitteeseen yhteenlaskettu piirteitä Venäjän vaatteita, Ukrainan, Valko-Venäjän ja muiden slaavilaisten kansojen. Tietenkin, kansalliset erityispiirteet on kaikilla näillä aloilla, mutta on yhteisiä tekijöitä heille: runsaasti kirjonta, suuret kukat, koristeet, pellavakangas, pitsiä ja turkista. Tästä muoti, ja hylkivät tarjoamalla uusia malleja tähän tyyliin. Yhdessä Venäjän ja Ukrainan värikäs nenäliinoja kirjailtuja paitoja nauttii suurta suosiota ja uusi trendi - Teini-valkovenäläisen punainen koriste valkoisella pohjalla.

Tyylikäs ja hellävaraisesti

Älä jäljessä muoti ja niille, jotka haluavat cowboy tyyliin. Ratkaisevat tytöt ja naiset näyttävät vastustamaton farkut vyöllä massiivinen solki korkea mokka saappaat kannuksensa, valkoinen paita ja lyhyt liivi, nahkatakki hapsut ja terrakotta laukku olkansa yli. Hattu laaja kaarevat reunat täydentää kuvaa - mutta se ei ole välttämätöntä, koska todellakin ja kaikki yllään cowboy elementtejä samanaikaisesti. Pari heistä riittäisi osoittamaan tätä tyyliä.

Monille ihmisille etsivät muotia, henkilöitymä ethnics vaatteisiin on Scottish tyyli sen ainutlaatuinen solu. Se voi olla missä tahansa missä tahansa vaatekappale - huivi, hame, takki, laukku, sukkahousut ja saappaat jopa, mutta vain yksi - muuten kuva on anteeksiantamatonta ylikuormitettu. Uusi kausi tulee olemaan muodikasta yhdistää punainen, valkoinen ja musta versio ruudullinen mustalla kamaa, erityisesti musta villapaita. Scottish tyyli varsin onnistuneesti yhdistää liiketoimintaa. Puvut, mekot ja hameet häkissä kevyesti elävöittävät toimistoympäristössä.

Erikseen meidän on korostettava Irlannin vihreä solu, ei ole niin tuttu silmämme, mutta kuten kävi ilmi, erittäin mukava ja miellyttävä. Pitkä leimahti hame lämmin kankaan kuvio tulee olemaan erittäin suosittu talvella.

Intialainen tyyli antoi meille uskomattoman mukava vaatteet - ponchoja. Se melkein mene pois muodista, kestävä ajan vain pieniä muutoksia, jotka liittyvät sen ulkoisen muotoilun. Niin, on suositeltavaa käyttää poncho jacquard kuvio uusi muoti kausi.

Kirkas ja satunnaisia ​​näyttää jersey monimutkaisia ​​Intian design. Haltijoille asioita tulosteita vain eivät eksy väkijoukkoon.

Kirjoittaja: Olga Bel'skaya

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

Hei. Olemme iloisia nähdessämme teidät sivuillamme.

Löydät täältä paljon hyödyllistä tietoa, löytää paljon salaisuuksia. Kaikki meidän materiaalit on kirjoitettu sinua varten.

Vain merkitykselliset ja tarpeelliset tiedot. Ilman vettä.

Meikki tyyliin anime

Leopardi helma. Vuodesta mitä pukea leopardi hame

Vuodesta mitä pukea leggingsit

Bisnestyylistä: miten luoda niin paljon naisellinen