Avoin johdotus pistorasia maadoitus

Miten kytkeä maadoitettuun pistorasiaan: järjestyksessä ja sääntöjä asennus

Kasvu kodinkoneet tehon sanelee tehokkailla toimenpiteillä sähköturvallisuus, joka koostuu laitteiden asentamisen sisäänrakennetulla elementti suojajohtimessa. Tämä lisäsuojaa käyttäjille ja sähkölaitteiden vaikutuksilta vuodot rungosta. Kaikki tuodut laitteet ja kehittynyt kotimaan laitteistot ovat varustettu maadoituspistokkeen. Käyttää varteenotettava vaihtoehto vaatii erityistä pistorasiaan. Voit asentaa sen itse, jos osaat yhdistää pistorasia maadoitus ja miten se eroaa tavallisista kotimaan kanssa.

Ominaisuudet instrumentin maahan ↑

Se etu, että pistorasian ylimääräinen funktio perusteella, on se, että se on maakoskettimet ensimmäinen otettu käyttöön, ja vasta sitten johtavien elementtien. Tässä on järjestyksessä ja takaa täydellisen suojan. Ulkoisesti, ulostulossa maadoitus elementit voidaan erottaa läsnäolo kolmannen koskettimen. Ranskalaisten tuotteiden on ylimääräinen kolmas piikki American myyntipisteissä - aukko sivuhalkiot. Jaoimme saksalainen tyyppi. Keskellä Saksan mallissa on sylinterimäinen syvennys, jossa on kaksi reikää varten pistoke, puolella ulkonevat metalliosat, jotka tarjoavat maadoitus.

Niin se näyttää jo testattu kotimaan käyttäjälle ulostulon mullalla tarkoitettu johdotus auki. Upotettavat kodinkoneet on asennettu seiniin lähinnä kaupunkien huoneistoihin shtrobleniya reiät asennusta ja kenttäjohdotus.

Valikoima on läntisten valmistajien ja yleiskustannukset sähkökojeet käytetään valtaa laitteiden maalaistaloineen puu, sähkö jossa mieluiten noudattaen avoimesti. On myös totta, että kaupunki runko Vaahtobetoniasuintalot tai tiili varustaa pääasiassa integroitu myyntipisteistä.

Spesifisyys kiinnityspidikkeisiinsä maadoituksineen ↑

Omistajat yksityisten rakennusten, varustettu kolmella ydinjohdon ei ole vaikeaa: asennus maadoitettua on suhteellisen yksinkertaista. Jos pistorasia kanssa maadoituselementtien korvaavat vanhat laitteen kaupunkiasuntoa ennalta tarve toteuttaa useita toimia. Yläkerrassa vuokralaiset pienempiä ongelmia, heillä ei ole liian pitkälle vetää maadoitus. Jäljellä olevat ongelmat ovat monet: me pystyä lähettämään instrumentin maahan.

Kaksi versiota maadoitusjohto pistorasiaan ↑

 • väyläjohdotuksessa asunnosta maadoitettuun jakelu ruutuun saatavilla rapussa. Liittää maadoitusterminaaliin kytkentälaitteen tällaisissa tapauksissa kierretty kuparilanka.
 • Suoritetaan katoaa sijasta maadoitus pistorasiaan, eli yhteys maakosketuspaikan nollajohtimeen. Sähköasentajan, uskovat, että tämä menetelmä on edullinen, koska sulkeminen nolla ja maa tappi käynnistää RCD ja automaattinen ero.

Huom. Lanka eristys on helppo tunnistaa maalattu eri väriä. Maanpinnan johdot keltainen ja keltainen-vihreä väri, ruskea tai valkoinen vaiheessa, sininen, musta tai sininen nolla.

Jos kysymys on "miten tehdä maadoitettu pistorasia" peräisin omistajien asuntoja valmiista asuntokannasta liitäntärasiat, yhteys muodostetaan suoraan niihin tai suojuksen, jos sellainen on. Työskennellä nolla ja vaihe on käämitty laitteen suojaava yhteys. Lähdöstä RCD kaikki johdot on jalosteta haaroitusrasioihin ja paikkoja asennus pistorasiat mukaan suunnitellun järjestelmän sijainnista.

Yleistä järjestelyä vaihe ja nolla ↑

Ei ole tiukkoja vaatimuksia valinta oikealle tai vasemmalle puolelle liittämistä varten vaihe tai nolla. Vaiheen ja nollan ovat keskenään vaihtokelpoisia. Eurooppalaisten normien mukaisesti molemmat langat kirjataan vaiheen teho johtimet.

1

Konfiguraatio maadoituselimen pistorasiaan muistuttaa kirjain "P" on muodostettu metallilevystä. Suutinlevy on varustettu kierteillä pultin ja jonka avulla on kiinnitetty suojaava kontakti. Kaksi jäljellä tapit on kiinnitetty ja nolla vaihe missä tahansa järjestyksessä. Neutraali ja vaihe erikseen on mahdollista saada pienempi osa kustakin pultit tai asettaa ne välillä erityinen levyjen, sitten romahtaa ruuvia kiristämällä.

Luotettava tapa liittää johdot ↑

Haavan ja puristettu terminaalin johdot ruuvit pitävät hyvin, mutta kerran vuodessa kaikilla on sama "pull" kiinnikkeitä, lajittelupoistoa. On menetelmä, joka tarjoaa:

 • erinomainen kiinnitys;
 • Yleisin alue johtavan ja suojaava kosketukseen lankojen (seurauksena, vähintään kontakti lämmitys).

On tarpeen ennalta taivuttaa paljaat renkaissa 5 mm halkaisijaltaan ja ne alle yläosaan pulteilla.

Paikan valitseminen asennus pistorasiat ↑

Ennen kuin asennat pistorasian maadoitus täytyy päättää järkevä paikka asettaa laite. Mukaan Euroopan stereotypioita kytkinten asennus korkeus 90 cm lattiasta, pistorasiasta 30 cm pohjasta vaakasuunnassa. Mutta eurooppalaisia ​​standardeja, ei kansallisten määräysten säänneltyjen parametrien korkeus ei ole näiden laitteiden asennus.

Joskus ne on sijoitettu hieman yli jalkalistan, varsinkin jos sokkeli on markkinarako johtoja. Pese lattiat tämän sijainnin ulostulo on varovasti, jatkuvasti "vedä" haarukka on myös ei oikeastaan ​​halua, koska se on liian alhainen. Jotta ei pilata kuvaa sisätilojen ylimääräiset johtimet suositeltavaa ulostulon kanssa maadoituslaitteen asennettu sähköasennus vyöhyke. Ehkä jopa kattoon, jos pistorasia tarvitaan kytkeä "roikkuu" TV suluissa.

Neuvoston. Optimaalinen määrä myyntikanavat koristamaan suuria huoneita pitävät niistä neljä (yksi yksikkö alueella kunkin kulmat), pienissä huoneissa voi olla kaksi. On parempi ensin asentaa lisää toimipisteitä, ei ollut tarpeen lisälaitteiden asentaminen jälkeen vaihtaa maisemaa.

Asennus sisäänrakennettu pistorasiat maadoituksineen ↑

Jos pistorasia asennetaan tasan maan, ja näyte paikkansa seinään ja asentaa muovinen Avainkilpi tarvitse vasara ja kipsi, jonka tulee varmistaa kaapelin syvennykseen, ja jollaisia ​​muovia pistolaippa.

 • Valittu ja merkitty sijainti laakerimalja on reikä lävistin, jossa on erityinen suutin.
 • Liner johtimien kautta Stroebe taso määritetään sijainti. Se voidaan tehdä Roilokone.
 • Ennen asennusta Avainkilpi asemaansa määräytyy tasolla.

Tärkeää. Useimmat myyntipisteet ovat nyt liitetty Avainkilpi ruuveja. Käytössä joidenkin huolellisuutta asettaa tämän laitteen riippuu siitä tuleeko tarkalleen seisomaan pistorasiaan.

 • Vaivaamalla pieni määrä kipsiä, muovi on kiinnitetty laitteen kanavaan.
 • Kaapeli vedetään Stroebe, joskus johdotus kiinnitetty syvennyksen seinämiin avulla kipsi.

Ennen kuin ajaa suoraan liitosrasi- maadoitettu, sinun täytyy olla varma irti virtalähteestä. Lievittää jännitystä liitetyn laitteen katkaisemalla tai automaattinen auki kiertämisen korkit.

Tärkeää. Muista tarkistaa jännite vakio osoitin yleismittari tai indikaattoria.

 • Kaapelien päät on siivota eristys, monisäikeinen kaapeli päättyy, on toivottavaa, että tina juote. Noin 5 cm kolmen sydänlangan on parempi jakaa erillisiin osa.
 • Yhteys johtimien koskettimiin. Työtä tehdään edellä esitetyn mukaisesti.

Käytännön Double pistorasia maadoituskontaktit usein varustettu kiinnikkeet. Ylä- ja alaosan näissä laitteissa on usein ei ole, koska tarvitaan yhteyden kosketinpari on saatavissa ylhäältä ja alhaalta. Dual pistorasia on kytketty tiukasti seuraava sääntö: johdot on kytketty erilaisia ​​johtavia levyjä.

Tärkeää. Tarjonnan neutraali ja vaihejohtimien ei voida kytkeä yhteen nykyisen johtava levy. Seurauksena olisi oikosulku, joka voi aiheuttaa vahinkoa johdotus.

 • Työosan pistorasiasta ilman yläkansi on kiinnitetty ruuveilla asetettu kapealla muovilaatikkoon vasta, kun kaikki johdot. Kaikki johdot huolellisesti piilotettu Avainkilpi.

Laipat vanhanajan -asennuskalusteet kiinnittämi- on varustettu jaloilla, siirtyy kiristyksen jälkeen ruuvit saatavilla jaloissa. Mutta aktiivinen käyttö pistorasiat maadoitusvaihtoehdosta pikemminkin ankarasti läpäisemätön pistoke muotoilu jalat porrastaa ja "laski." Uudet tuotteet on varustettu luotettava ruuvitunkin ruuvi varmistaa mahdollisimman tukevasti.

 • Viimeisen silauksen - ruuvaamalla korkit. Sinun täytyy varmistaa, että johdot on liitetty kunnolla ja tekee osa esitetty selvästi ennen ruuvaamalla korkki.

Niille, jotka haluavat järjestää ulostulon lähelle sokkelit, on suositeltavaa ostaa suojukset, jotka suojaavat nuorempi sukupolvi uteliaiden vaarallinen tutkimus.

Asennus avoin johdotus pistorasiaan ↑

Että levityslaite on takimmainen levy, jossa reiät laitteen kiinnittämiseksi. Avaamaan socket maadoitus oli tarkalleen, sinun täytyy ensin liittää laitteen kansi poistetaan paikka kiinnitys ja Merkitse kynällä pisteen ankkurit ruuveja. Porataan reikiä, tulpat työnnetään. Yleensä kaksi ruuvia käytetään, jonka pituus on 2,5 cm, ja viisi millimetrin kaksi liitintä.

Tarkkailun maadoitus pistorasiaan ↑

Lujasti kiinnitetty haluttuun paikkaan -Britanniassa pistorasia ei takaa oikean toiminnan laitteen. Jos tehdään Vanishing voitaisiin tehdä perinteistä, usein epätarkkoja: Liitä suojakosketinpistoke vaiheessa. Tällaisissa tilanteissa kysymyksiä "miten tarkistaa pohjakosketuksen outlet" on ainoa vastaus on varmistaa, että on suojakosketinpistoke ei vaihejännitteen. Tämä tutkimus toteutettiin ruuvimeisselillä indikaattori. Asettamalla ruuvitaltta vaiheessa seinäpistoraisasta anturi painetaan vasten eristetyn johdon. Kirkas valo neonvalot viittaamiseksi läsnäolo kentällä.

Varoitus. Tässä prosessissa tarkistaa suojamaahan ne eivät kosketa metalliosiin käsin.

Täysin tarkista pohjatyö on mahdollista vain avulla erityisvälineillä. Kun testi on suositeltavaa ottaa yhteys sähköasentajaan olla varma. Mittaukset volttimittari vaiheen ja nollajohtimen, ja myös maan ja vaihe on osoitettava 220 V.

Urakoitsija asennus pistorasiat vaativat kaksi ruuvimeisselin (joiden leveys kärki 2 ja 4 mm), kaksi Phillips ruuvimeisseli (koko 2 ja 3 mm), ruuvimeisseli ilmaisin asennus veitsi leikkurit puolella sulku vasara pihdit. Instrumentaalinen asettaa tulevaisuudessa sähköasentajan täytyy kahvat eristemateriaalia. Puutteesta eristys kahvojen täytyy tehdä kumi suutin.

Kanssa asentamassa pistorasiat suojaava maadoitus toiminnolla tahansa, joka tietää, miten pitää työkaluja käsissä vuokranantaja selviytymään omillaan. Vain ei kannata riskiä ilman jättämisen sähköasentajaa. Laitoksen kuvaus prosessin varmasti auttaa tekemään kaiken oikein, turvallisesti ja luotettavasti.

Miten kytkeä maadoitettuun pistorasiaan - valinta ja asennus pistorasiat

Maadoitus pistorasiaan käytetään syöttämään suurin osa korkea-teho laitteita. Atk-laitteet, jääkaapit, astianpesukoneet, pesukoneet, lämmityslaitteet (kattilat, silitysrauta, lämmittimet) - käyttöohjeet näiden laitteiden täyttää vaativa kohde käyttäjät voivat käyttää toimittamaan sähköä maadoitettuun pistorasiaan. Muussa tapauksessa velvollisuus ei suoriteta takuukorjauspyyntöjen laitteita.

miten yhdistää maadoitettuun pistorasiaan

Mitä maadoitettu astia valita?

Venäjällä koskee socket tyyppi F - maadoitus-pin kaksi pyöreää aukkoa 4,8 mm halkaisijaltaan ja maan muodossa suojalevyt tai niittejä.

Evrorozetok valinta on riittävän suuri. Pistorasiat suojaavalla verho, ajastin työntimeen, jossa saatavuus indikaattori, joissa korkea kosteuspitoisuus - valinta riippuu ehdoista hyödyntämistä tulevaisuudessa. Valinta pistorasiasta riippuu Kytkentälaitteiden: avoimeen käyttöön ulkoista (laskut) pistorasiat sisustus - rakennettu.

Asennus maadoitettua - sisäinen johdotus

Tyypillisesti poistoaukko on asetettu korkeus on noin 30 cm lattiasta. Mutta helppokäyttöisyys ja muiden myyntipisteiden sallittu korkeus asennuksen (korkeus pistorasia asennetaan keittiössä esiliina - 1 m).

Tarvittavat työkalut ja materiaalit: taso kynä lävistimen (tarvittaessa shtrobleniya) pihdit, terävällä veitsellä, ja tasainen Phillips ruuvimeisseli, pihdit, kipsirappaus seos vmorazhivaniya.

Escutcheon käytetty muovi kiinnitykseen pistorasiaan ja yleensä halkaisija on 68 mm. On olemassa kahdenlaisia ​​mukaan asennustapa: kipsilevyjen ja betonia.

Tärkeää! Ennen työn aloittamista on irrotettava huoneeseen!

Kotelot kipsilevy kiinnitetään ruuveilla ja muoviklipseillä. Asennettaessa tällainen Avainkilpi on tärkeää muistaa, että johdot on venytetty haluttuun paikkaan ennen kipsilevyä asennusta. Soveltamalla taso ja kynä, määrittää keskellä tulevan ulostulon ja poraa ympyrä, jonka halkaisija on 68 mm (porakone, jossa on pakattu kruunu tai säännöllinen pora, mutta Kun porataan useita reikiä ympyrä).

Avainkilpi sijoitettu reikään, vedä johdot ja kiristä ruuvit kiinnittämällä leikkeet.

Kotelot betonin jäädytettiin reiät on valmistettu niitä alabasteri kipsi tai muiden koostumusten.

Kaikkein paras asennus- Avainkilpi betoniin:

· Shtroblenie seinämään johdotus (kotikäyttöön meisti tai hiomakoneet) - Stroebe toimivat tiukasti vertikaalisesti tai horisontaalisesti. Leveys ja syvyys on enintään 25 mm, pituus - enintään 3 m.

· Shtroblenie reikä Avainkilpi (se on vapaasti tehdä reikään).

· Seal ja vmorazhivanie johdotus (jättää vapaan pään ainakin 10 cm).

· Asennus Avainkilpi ja instituutioiden hänen valjaat, vmorazhivanie Avainkilpi.

Tärkeää! Kun shtroblenie seinät alle johdotus tulisi ohjata SNIP 3.05.06-85.

Asennuksen istukkapohja käynnisty viimeistelytyö ja toimivat seuraavassa järjestyksessä:

 1. Tasoittaa eristämisestä johdot tulevat Avainkilpi (enintään 1 cm).
 2. Poista kansi alustaan ​​löysentämällä keskellä oleva ruuvi, ja aseta se aukkoon ja kohdistaa Avainkilpi vaakasuunnassa. Suunniteltu reiät sivusuunnassa ruuveja.

Ottaa ulos pohjan pistorasiaan ja kiinnitä johdot kannan liittimet. Jos on vain saapuvan lanka, se koostuu kolmesta johtimesta (keltainen-vihreä väri - maahan, sininen - "nolla", kolmas lanka voi olla minkä värinen tahansa - "vaihe"). Ensisijaisesti kiinnitetty maadoitus, sitten "nolla" ja loput "vaihe".

Johtimet kytketään maadoitus

Jos on, ja tulevan ja lähtevän johdoista, jotka on kiinnitetty pareittain.

Annetun ulostulon uraan

· Aseta lanka Kotelot ja halailemassa pohjan liittimeen, kiristämällä lukitusruuvi.

Jää vain laittaa kansi takaisin istukkapohja. Koristeellinen kehys on parasta asentaa maaliintulon jälkeen seiniin.

Jos aiot useita ulostuloja peräkkäin, sitten tehdä työtä samalla tavalla.

Asennus maadoitettua - avoin julkaisu

Näkyvillä olevat johdot käytetään puisia taloja tai tiloissa, joissa shtroblenie harkita sopimatonta.

· On tarkoitus sijoittaa perustamista tulevaisuudessa pistorasiaan.

· Suorita johdotus oikeaan paikkaan.

· Kiinnitä pohjan pistorasiasta, synnyttää se johdot ja korjata ne hyvin, kuten on laita sisempi pistorasiaan.

· Asenna suojus pistorasiat, johdot poistetaan suojaavaan laatikkoon.

Näyttää siltä jo asennettu pistorasia maadoituksineen

Sen jälkeen, kun kaikki työ tarkistaa oikea liitäntä pistorasiat - toimittaa sähköä ja mitataan, kun läsnä on virran (jos käytettävissä).

Jos teoriaosuus Asennuksen maadoitus pistorasia on selvä, mutta on epävarmaa ja päättämättömyys, se on parasta antaa tämän työn asiantuntija.

Video - Laatoittaminen kaapeli pistorasiasta

Pistorasia avoimeen ja uppoasennus

Sisällytettävä sähköverkossa, erilaisia ​​kodinkoneita sekä sovittimia ja jatkojohtoja tarvitaan asentaa erityisiä hanat. Tästä käytetään usein kolminapaisena pistorasia GOST +51323,1-99 kanssa maadoituskontaktiksi.

Puolitiiviit ja hermeettinen säiliö - kuuluu yhdiste, joka sisältää myös pistoke voidaan kytkeä yksittäisiä laitteita, kytkin jne Rakenteellisesti sähköpistokkeeseen sisältää tyynyt, suojakotelon ja työ kontakteja ... Lisäksi laite on myös kotelo, joka on perusta.

Lohko suunnittelu on tärkein elementti. Se on valmistettu keraamisesta, termoplastista tai erityisesti käsitelty polykarbonaattia. Asennettavaksi tiloihin aiemmin käytetty vain malleissa keraaminen tyynyjä, t. To. Ne eroavat erinomainen suorituskyky palontorjuntaa, mutta samaan aikaan, hajoavat pienimmästäkin vaikutus. Joten nyt vain muovi emäksiä käytetään pääasiassa.

Koska työ kontaktit ovat ohuita levyjä messinki, kupari, pronssi. Ne on asennettu lohkon ruuviliitoksilla, ruuvi, jossa on aluslevy, jousen (nykyinen versio). Yhteyksien avulla jousen ovat kätevä käyttää. Kotelo on kytketty jousi painikkeen, joka avautuu paneeli ja yhteystiedot. Kun klikkaat jousi puristuu ja mahdollistaa pääsyn Työ- ja yhteystiedot.

Valokuvat - kuvaus kuivatusohjelmat, ampeerimittari ja lamput

Myös yhteystiedot on suojattu erityisillä verhot plug-in. Kun pistoke osa reiän, ne siirretään pois, joka tarjoaa pääsyn johtimeen. On malleja eri liittimet ja niiden tyypit. Riippuen voivat vaihdella niiden pitkäikäisyys. Yksinkertaisin - levy tyyppi, voi uuvuttaa jopa päivittäisiä yhteyksiä - laitteen sammuttamista. Laajentaakseen niiden käyttöikää, suljin vahvistavat lisäksi teräksiset renkaat, poikittaiskaistaleiden messinkiä tai terästä.

Laitteet luokitellaan tyypin asennuksen tulojen määrän ja tyypin liittimiä (nelijohtiminen puhelin, kaapeli, klassinen, antenni, jne.). Asentamalla mielessä:

Sisempi on helpompi käyttää, eli. K. asennettuna koskettimien ja kytkentärasia seinään. Ne vain asennetaan piilotettu johdotuksen.

Ulkoinen tai rahtikirja liitäntää käytetään avata tai ulkona johdotus. Se päälle on asennettu seinän, joka yksinkertaistaa asennusta. Mutta koska ulompi järjestely ei ole aina kätevää jokapäiväisessä elämässä.

Valokuvat - Double malli

Mukaan napojen määrä on yksinapainen (ANAM, Mosaic Legrand - Legrand), kaksisuuntainen (Makel, IEK, Prima), kolminapainen (euroa ABB) ja neljän pistorasia, mutta ne löytyvät pääasiassa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Alueemme käytetään pääasiassa asennukseen kaksisuuntainen. Tietenkin, ennen kuin voit jopa löytää yksinapainen, mutta nyt ne ovat hyvin harvinaisia.

Erillinen tyyppi on kolmivaiheinen virta ja yksinkertainen tai 3-napainen. Se voidaan valmistaa tasainen reikää liittää tulppa (euroa) tai klassinen pyöreä - esimerkiksi sisällyttää verkon sähköliesi.

Valokuvat - kansineen

Myös pistorasiat ovat:

 1. Jossa yksi tulo (single);
 2. Kaksi hanat liitetty yksi Avainkilpi (double);
 3. Virta-vaihe tai kolminapaiset.

Yksi- tai yksittäinen on suosituin keskuudessa tavalliset kansalaiset. Se on elin, jolla on vain yksi sisäänkäynti tulpan, helppo asentaa ja käyttää. Tupla tai käyttää, jos se on tarpeen yhdestä sähköinen pisteen liittää useita laitteita. Tämä säästää aikaa tilisiirron aikana asennus. Samanlainen toimintaperiaate ja kolminkertainen pistorasia, vain hänen tapauksessaan on vain yksi kolmesta päätelmiä, jotka sisällytetään verkostossa sähköjohto.

Näiden lisäksi rakenteellisia ominaisuuksia päivitetään pistorasiaa potentiaalintasaukseen, jossa suojukset (roisketiivis Schuko mallia käytetään usein keittiössä tai kylpyhuoneessa), laite on suljettu tyyppi, instrumentti ja muut.

Aloittaa pura merkintä pistorasian tyyppi. Nimeäminen koostuu numeroita ja kirjaimia, esimerkiksi:

RSH-TS-20-0-01-10 / 220 - flush-tyypin liitännän tulppa auki johdotus, yhden vaiheen, sarjasta, jossa on maadoitettu, jota käytetään verkon 220 V, 50 Hz.

Mieti määritysten eri pistorasiat.

Kompakti malli MS-16-006 Laipioasennus:

Pistorasiat PS-326-100 (IEK TM) - Huuhtele tyyppinen avoin johdotus:

Sitä voidaan käyttää perävaunun VAZ, Kamaz, Kraz ja t. D.

Pistorasian Matala RP 42B-2B (RSH-n-2-o-IP43-01-10 / 42) samassa tasossa tyyppi piilotettu johdotuksen kannettavien tai pöytälampun

Pistorasiat neutraali kompakti pistoketyyppi NMSH (ANSHM2-310) releen (niiden asennus järjestelmä on hieman erilainen kuin klassinen mallit):

Osta astia voi olla missä tahansa sähkö tallentaa, hinta riippuu alustan materiaalista, brändi ja välien lukumäärä haarukoiden. Ennen kuin ostat tarkista todistus laadun ja täyttävät valmistajan parametreja.

Mieti hinnasto mallin RA16-003 / 1 PRIMA-1 paikalla:

Lohkot on luokiteltu useissa pistorasiat ja kytkimet polttimo tyyppi tai kattokruunu.

Varmista myös, että pistorasia on varustettu erityisillä maadoitusliitin. Valokuvat - pistorasiaan purettuna.

Laitteeseen. Jakajat ovat tavallisia pistoliitäntä, joka koostuu pistokkeen ja sovittimen välillä se ja useita ulostuloja.

NazadNakladnye pistorasiat: kahden, kolmen, maadoitus, puhelin. VperedKak tehdä yksinkertaisia ​​metallinpaljastimen käsillään.

Palvelut sähköasentaja

© 2017 · Kopiointi materiaalien ilman aktiivista (avoinna indeksointi) käänteinen on kielletty.

1