Aurinkopaneelit kustannukset pakki koteja arvostelua

Aurinkopaneelit koteihin ja palautetta niistä

Aurinkopaneelit olemassa, koska auringon energiaa, joka on avokätisesti antanut meille ylhäältä. Tähän mennessä olemme oppineet käyttämään armon auringon energiaa ja muuntaa sen lämmöksi ja sähköksi.

Aurinkopaneelit koteihin ja arvostelut niistä on tullut hyvin suosittuja, varsinkin maissa ja kaupungeissa, joissa vallitsee lämmin ilmasto ja aurinkoista päivää.

Venäjällä, ne myös osti suurta mainetta, koska niillä on monia merkittäviä etuja, kuten korkean ympäristönsuojelun tasoa ja voit luoda yhden energiajärjestelmä.

Miten aurinkopaneelit on järjestetty?

Merkittävä aurinkopaneelit? Jotta he pystyvät muuntamaan energiaa auringosta, eli sen säteily käyttökelpoiseksi sähköä meille. Tämäntyyppinen akku on erittäin tehokas, jos niitä käytetään oikein. Arvostelut suurin osa ihmisistä, jotka käyttävät niitä, konvergoi että aurinkopaneelit ovat erittäin kätevä.

Kuitenkin hekin on omat kriteerit. Esimerkiksi korkeampi voima aurinkokennon, sitä enemmän sähköä se voi treenata. Tehokkuus Tällaisen akun riippuu myös siitä aurinkoiseen paikkaan, johon se on asennettu. Mitä enemmän aurinkoista päivää vuodessa on, sitä paremmin se toimii.

Tyyppisiä aurinkopaneeleja ja arvostelut

  • Perinteisesti, kaikki aurinkokennot on jaettu eri tyyppiä: yleinen, vähän virtaa ja aurinko välineitä.
  • Pienitehoiset akut on suunniteltu monenlaisia ​​toimia. Niistä on mahdollista ladata matkapuhelimiin ja muut sähkölaitteet, mutta he eivät nauti suosiota. Asian ydin on se, että niiden voima, kuten jo mainittiin, hyvin pieniä, ja ne ovat siten melko kalliita. Yleisesti ottaen tämä on mielenkiintoinen lelu niille, jotka haluavat epätavallisia asioita.
  • Solar yleismalli akku tehty melko monenlaisia ​​ihmisiä. Joskus ne ovat paitsi laadukkaita, mutta myös harjoittaa ja kaunis muotoilu. Hinta Tällaisten akut kertoimet ja voi vaihdella suuresti. Useimmat näistä akut ovat saatavilla kenttäkäyttöön. Yleisin ostajat tällaisten akut ovat matkailijoiden ja ystäville matkustaa.
  • On toinenkin luokka aurinkokennoja. Tämän aurinkopaneeli elementit, jotka ovat joukko valokuvaus- levyt, kiinnitetty alustaan. Itse asiassa ne ovat työkappaleen luoda muita päätelaitteita niiden pohjalta.

Tee oma tai ostaa riippuu siitä, kuinka paljon olet varma kykyjensä ja keinoin. Tee se itse voit, Internet on tarpeellinen materiaali työtä varten, mutta kaikki eivät voi tehdä sitä syystä tai toisesta. Jos et halua ottaa riskiä tai tuhlata aikaa, voit tehdä aurinko ostaa. Se maksaa tietenkin kalliimpia, mutta säästää aikaa ja energiaa. Äläkä unohda että ja kuten kaikki teknologia, aurinkopaneeli tulee palvelemaan, joka on puhdas pölystä, liasta ja muita asioita.

http://www.eko-servis52.ru/ hyvä valikoima aurinkoenergiaa hyödyntäviä laitteita ja tuuliturbiinien!

Olen yksityinen kotimaassaan asennettu aurinkopaneelit, mutta ne syötetään keittiöön. Yleensä olen asentanut ne vaiheittain, ikään kuin kapasiteetin lisäämiseksi. Kun taas kattolevyn 3 SPM 160, 180 ja 300 W, joilla on yhteinen käyttövirta 15 A. kohta on se, että aika halvempia aurinkokennoja, ja näin ollen eivät ostaa kaikki kerralla. Ja valaistus keittiössä, käytän LED ja energiaa säästävät lamput, maksu-ohjain, akku ja LED nauhat. Sopivasti enemmän meillä täällä tuuli on usein päättyy johtoja.

Teemme kaikki vakuuttivat, että aurinkopaneelit ei maksa pois, varsinkin jos luet meidän foorumeilla. joten ensin olimme ole kiire laittaa, ja sitten meitä pyydettiin asentamaan muuntoaseman, koska jännitettä että verkossa ei riitä meille. Ajattelimme - noin 20 tuhatta dollaria kaiken kaikesta tarpeen .. Yleisen lähetti heidät helvettiin, ja perusti itsenäinen aurinkoenergialla SANFORS 800 aurinkopaneelien FSM 200P. sen lisäksi tallennettu, niin se on paljon helpompaa mennä ulos ja saada päälle buduyschee.

Olen aikeissa sanoa Venäjän Pohjois. . . Aviomies Murmanskin talonsa, hän säännöllisesti menee sinne töihin, ja rinnakkaisena energianlähteenä on äskettäin asennettu aurinkoenergian COC San Energia 1,2 - Autoin häntä valita paljon tietoa internetistä tässä suhteessa shoveled. . . Vain hänen kotonaan erillinen lämmitysjärjestelmä perustuu kaasua. Hän sanoi, että se on hyvin lämmin jopa kylmin talvi. . . ja ei ole ongelmia sähköä ja mitä ei säästöjä siellä.

Näin ensimmäistä kertaa 15 vuotta sitten, aurinkopaneelit Siperiassa, jossa pakkaset ovat alle 40 astetta. Ne asennetaan usein rakennuksissa, kuten toimistossa, kun omistaja halusi säästää lisäkustannuksia, ja huone oli hyvin lämmin. Siksi, kun rakensimme mökin, heti alkoi etsiä sopivaa aurinkovoimaan järjestelmä ja ratkaistaan ​​ASE Sanfors Promo. Se täyttää täysin meidän sähkön tarvetta, joten meidän toiveita aurinkopaneelien totta.

Kävin Israelin ystävä, siellä ne ovat yleensä hyvin monet käyttää aurinkopaneeleja, ja Venäjällä se ei ole niin yleistä, mutta se on myös edullinen monissa tapauksissa. Esimerkiksi meillä on maassa Surgut arvoinen Sanfors ATU- 500 sopii täysin sähköä, osittain auttaa säästää lämmityskustannuksissa, joka on erittäin kätevä meidän pohjoisen krayah.Brali sitä Sanveyse

Tytöt, mieheni osti "Sanveys" autonominen aurinkoenergia järjestelmä puutarhan, joten en voi saada tarpeeksi. Se olisi tietenkin kallista, mutta ainakin se auttoi meitä paljon - valaistus, tv, radio, matkapuhelimet ja tabletit. Emme vielä johda sähköä, koska ilman sitä olisi ilman käsiä. Lisäksi mies on loppuun korjaus, sähköinen käyttää ajoittain. Uskomattoman kätevä lomakoti !!

haluavat myös tällaisia ​​akkuja, katselin kuinka he voivat luoda itse hyvin ensinnäkin tarvitsevat aviomies joka ymmärtäisi vuonna etom.tak ensimmäinen miehensä, sitten aurinkopaneelit)))

Katsoin Internetissä vain kustannuksia valmiin akku - erittäin kallista ((

Tällaiset kauniita kuvia - akkkuratnye taloja ja kaikki aurinko paristot. Miten Kaipaan aurinkoa. Me kaikki pilvisellä.

Tämä on luultavasti koska se oli suunniteltu ja voisimme sitten tuke heidän miehensä päästä alkuun nämä akut.

Mitä se on. oppi pian ulkoa kaikki nämä akut)

Olen niin ymmärtää se on hyvin edullista, koska silloin lämpö on yleensä maksutonta. ))

Aurinkopaneeleilla. Kommentit talouden

Real Estate Forum Domik.ua

27 toukokuu 2016, 13:34

27 toukokuu 2016, 13:56

30 toukokuu 2016, 22:46

25 elokuu 2016, 09:57

Erityistä huomiota vaativat akut - niin sanotusti "uhrata materiaali"Joka on usein aurinko sähköteho järjestelmä vie suuren osan (arvoltaan). Akut toimivat 3-10 vuotta, mutta voi tappaa väärästä käytöstä ja mistään vuoden tyylikkäin akku.

Laadukkaan ja sopivan kokoinen invertteri myös sujuvasti vähintään 10 vuotta.

Aurinkokunnan sekä kaikkialla toimintaperiaate - "kitupiikki maksaa kahdesti".

25 elokuu 2016, 10:12

Olet oikeassa siinä, että osto aurinkosähköä järjestelmä ole kannattavaa niin kauan kuin sähkön hintaa on alhainen.

Tärkeintä - ymmärtää miksi tarvitset tällaista järjestelmää?

Vain siinä tapauksessa sähkön myynnistä voi puhua hänen tuotto "vihreä tariffi". Tällöin järjestelmässä ei ole kalliita osia kuten akkuja; sinulle joka kuukausi (vuoteen 2030, lain mukaan Ukrainan) päästä omaan tarkkailun huomioon rahaa myydään verkkoon valtion tuottama sähkö solar asema (vähemmän kWh käyttämä kotiin). Tässä tapauksessa järjestelmä on RETURN: esim 10kW asema (sen arvo asennus noin 13000 euroa +/-) estää noin +/- 6,5 vuosi.

25 elokuu 2016, 10:21

Akut asianmukaista huoltotöiden 3-10 vuotta, mutta voidaan helposti ja ugrohat vuosi.

Itse aurinkopaneelit välttämättä toimi 25 vuotta, mutta tämän jälkeenkin ei välttämättä muuttaa niitä - he jatkaa. 50-luvulla, Amerikassa, se asennettiin katolle ensimmäisen aurinkopaneeli - ne toimivat edelleen! Kyllä, edistystä on mennyt paljon eteenpäin, ja näiden ensimmäisten paneelien on huomattavasti pienempi tehokkuus. Ja tulevaisuudessa etupaneeli tehokkaammalla hyötysuhde - se on periaatteessa se on jotain, jota varten ne voidaan päivittää.

Jälleen meidän täytyy ensin ymmärtää, miksi tarvitsemme tällaista järjestelmää!

25 elokuu 2016, 10:57

10 syyskuu 2016, 13:34

10 syyskuu 2016, 18:19

Tuulimylly ei järkevämpää, koska Toisaalta ne ovat meluisia (ja se ei ole kuin sinun tai naapurit, jos tuuliturbiini lähellä talon), maksaa suunnilleen sama kuin toisessa laadukas tuulivoimala siihen liittyvien laitteiden kanssa, sekä joukko "solntsem9quot, kolmannessa - tuulisella osa Ukrainan on etelässä lähellä meren tai Karpaattien (heikko ja ailahtelevainen tuulet eivät anna sinulle totesi kapasiteettia ja totesi, että keskimääräinen tuulen nopeus Ukraina 4-6 m / s, ja korkealaatuista työtä tuulimylly tarpeesta 8- 10 m / s, toisin tuotanto laskee), neljännellä - tuuliturbiini on liikkuvia osia, to vaativat tarkkaa asetusta ja säännöllinen teh.osmotra asiantuntija (prmerno kerran vuodessa).

Huolto aurinkopaneelit - määräajoin pestä niitä pölyä (jos sade ei pestä pois).

Akut on käsiteltävä tahansa järjestelmään - ja aurinko- ja tuulivoimala.

Säästö vaihtoehtoisten energialähteiden (tai lainkaan - asianmukaisuus niiden käytön) vain on otettava huomioon. On olemassa vaihtoehtoja kun ei ole valtaa alueella, sitten voi mennä minnekään. Ja jos on yhteys gos.energoseti - voit auttaa vain ammattitaitoiseen, to-ING ei ole vakio vtyuhat sinulle sarjan laitteet (jos vain myydä), ja perustella "on tarpeen, se ei ole välttämätöntä" (Ja lannistaa, jos sinulla ei ole), ja se on valintoja säästöjen mahdollisuuksia hyödyntää "vihreää energiaa".

17 lokakuu 2016, 12:33

Zvіlniti od Mitnija zbіru zasobi alternativnoї voimantuotannossa. https://petition.president.gov.ua/petition/29765

29 marraskuu 2016, 13:39

30 marraskuu 2016, 12:58

09 joulukuu 2016, 18:17

Solar asemalle alle 10kW "vihreä tariffi" katolla omakotitalon se maksaa itsensä noin 6 vuotta. 1. tammikuuta 2017 1 kW-tuntia ekosähköä myydään verkkoon, saat 18 senttiä (kuukausittain erityisesti avattiin rasch.schet vuonna UAH vastaava saavat erotuksen tuotetun sähkön katolle ja kuluttaa oman kotitalouden). Laissa säädetään saamatta jopa 2030. Ja yksityiset omistajat voivat laittaa asemalle jopa 30 kW:

Haluan muistuttaa, että 01 maaliskuu 2017 on toinen nousu sähkön väestöstä.

Tilastot "vihreä tariffi" for kaapparit: alussa 2015 se oli noin 50 katoille; alussa 2016 oli 298 katoille; lopussa syyskuun 2016 jo 625!

Joten kaikki - työtä, maksanut ja maksaa

29 joulukuu 2016, 23:52

30 huhtikuu 2017, 11:38

24 toukokuu 2017, 12:02

16 kesäkuu 2017, 08:38

Ammattilaiset, menetyksestä voimalinjojen vaihtosuuntaajan voidaan soveltaa jännite Kaasukattilaan.

Tehon lisäämiseksi voidaan poistaa.

Payback 5 vuotta, ongelmat irrotettavat paneelit, jne se erikseen asiakkaan kanssa.

Aurinkopaneelit yksityiskotien: debunking myyttejä ja todellinen lausunnot omistajien

Nykymaailmassa, jatkuvasti etenevä tekniikka, kysymys antaa meille energiaa saada esiin. Öljy, hiili, ydinvoima - nämä perinteiset sähköenergian lähteiden ole loputon, kallis, ei ole tarpeen puhua vaaroista säteilystä.

Tietenkin meillä on vaihtoehtoisia energian tuotannon, kuten tuuli-asema, mutta ne ovat hyödyllisiä vain avoimilla alueilla, joissa tuuli vallitsee, sillä vesivoimaloiden ovat hyödyllisiä, tietenkin vain alueilla, joilla suuren virtauksen putoavaa vettä.

Mutta aurinkoenergia pystyy vastaamaan yhteiskunnan tarpeisiin, vähintään viiden miljardiin euroon vuoteen ja aurinkokeräimet (aurinkopaneelit) voidaan asentaa kaikkialle.

hyödyllisyyttä

Ajo käyttö aurinko ammattilaiset käyttävät aurinkopaneelit eivät rajoitu kykyä asentaa ne lähes minne tahansa.

Kuluttajat tämän vaihtoehtoinen energialähde on maksettava vain taajuusmuuttajien, paristot ja asennus aurinkopaneeleja, aurinko puolestaan ​​tarjoaa lähes ilmaista sähköä. Se maksaa asennuskustannuksia.

On syytä palauttaa mieliin, kuinka paljon keskimääräinen henkilö kuluttaa sähköä yksinkertaisesti jätetään teholähteet, polttava televisio valot ja muut laitteet.

Siten kulutetaan ympäri vuorokauden, riippumatta tarpeesta on henkilö tai ei.

Kuten muuallakin, kysymys aurinkoenergian kuvailleet sitä myyttejä. Jotkut ihmiset ajattelevat, että hankinta ei maksaa itsensä aikana hänen palveluun.

Ilmeisesti he unohtaa pienistä asioista, edellä mainitut (teholähteet, valoja, jne), ja jostain syystä eivät ota huomioon sitä, että oikein asennettu aurinkopaneelit voi antaa virtaa omakotitalon 25 vuotta.

Myytti 2: "Jokainen varjo häiritsee"

Seuraavana myytti sanoo, että aurinkopaneelit eivät tuota sähköä pilvisinä päivinä tai talvella, ja vain kirkkaana päivänä voidaan käyttää.

Tietenkin huippu sen toiminnasta, aurinkokeräimet näyttää vain silloin, kun aurinko on lakipisteensä pilvetön sää, mutta se ei tarkoita, että ne eivät tuota energiaa, kun aurinko on piilossa pilvien, akku yksinkertaisesti ei toimi kokonaisuudessaan.

Mutta piste vain yöllä, kun ei ole valoa. Jopa valoa lamppu kykenee tekemään aurinkopaneeli toimia.

Solar Vastustajat väittävät, että aurinkokeräimet eivät ole riittävän vahvoja kestämään erilaisia ​​vaurioita.

Kuitenkin valmistajat eivät ole tyhmiä, ja aina testata tuote voimaa, mikä osoittaa, ja vakuuttunut laatua tuotannon. Aurinkopaneelit pystyvät kestämään raskaan suuret rakeet.

Myytti 4: "Lumi on tärkein vihollinen"

Katsauksessaan, Internetin käyttäjät viittaavat usein uhka lumi, todella, se voi estää pääsyn valon, mutta vain jos siellä oli pakkasta ja lunta koukussa.

Lisäksi kaikki, ongelma on ratkaistu nopeasti tuuli. Se on myös hyvä ratkaisu olisi asentaa paristot katolle ja seinämien talon eivät ole niin auringon antaa "liikkuva" valon ja pystyasento akut vasta parantamaan työnsä.

Talvella silikonilevyistä ray saa eikä vähempää. Siksi voimme sanoa, että ongelma on lunta - keinotekoinen haitta aurinkopaneeleilla.

Kaikki tietävät, että "kysyntä rotujen tarjontaa." Ja Kiina on avoinna tällä alueella valita. On vaikea kuvitella nykymaailmassa ilman Kiinassa pitkälle kehittynyt teknologia.

Siksi väittää virheellisesti, että aurinkokeräimiä valmistettu Kiinassa, ei ole laadukasta. Se, että 90% koko tuotannosta aurinkokeräinten ja lämpöputket on keskittynyt Kiinassa, ja että tämä tuotanto on jatkuvasti kehittyvä, täytyy vain ottaa.

Tuotteet kiinalaiset yritykset valmistunut sertifioinnin sekä kotimaassa Saksassa, ja on korkea tekniset ominaisuudet.

Älä pelkää tämän vaihtoehtoisen energialähteen, auringonvalo.

Useimmat kielteisiä arvioita siitä aurinkoenergian kirjoittaneet henkilöt, jotka eivät ole koskaan käyttäneet niitä, mistä on osoituksena myytit että he käyttävät ja jota meidän artikkeli haihtuneet.

Katso video, jossa näet todellisen tarkastelun aurinkokennojen talon omistajalle muodossa yksityiskohtainen selvitys toiminnasta omien aurinkovoimaloiden:

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin