aurinkokatokset

Mitä verhot ripustettu ikkunat suojaamaan auringon

Verhot - on tuote, joka ei ainoastaan ​​palvella täydentää koko rakenteen huoneen. Usein niitä käytetään suojaamaan auringonvalolta. Valitsemalla tuote - se on hyvin monimutkainen prosessi. On vaikea löytää laadukkaita aurinkosuojat, että kangas ei haalistu, se oli helppo koota. Tarkastellaan näiden tuotteiden ominaisuuksista.

Monet tuntevat, koska paahteen ja säälimätön on aurinko kesällä. Siksi alusta lämpöä ihmiset kulkevat myymälöihin ja yrittää löytää pimennysverhot älä anna valoa. Moderni markkinoilla on nyt täynnä vastikään esittänyt tuotteita, joten se on erittäin vaikea löytää oikea versio aurinkoverkkojen. Mitkä ovat verhot ovat todella pystyvät tarjoamaan suojaa paahtavan auringon?

Tässä tilanteessa päättää tällainen kysymys voi vain erityisesti valmistettu aurinkosuoja järjestelmiä. Miksi he kutsuvat?

Juuri heille ominaista tietty määrä etuja, joilla ei ole tavallista verhot ja verhot. On olemassa kolmenlaisia ​​luotettavin ja tunnettu valolta suojaava järjestelmät:

 • sokea. Nykyään tämä versio markiisit enää muovia nauhat, jotka toimivat koristeluun toimiston ikkunat. Eri materiaaleja voidaan käyttää valmistettaessa moderni kaihtimet. Kaunis ja alkuperäisen ilmeen puun kaihtimet ovat. Suosittu kangas rulla kaihtimet muovi-ikkunat. Täällä voit nähdä hinnat. Kuvassa - aurinko- ikkunoissa:

 • kaihtimet - innovatiivisia tuotteita. Niiden muotoilu on esitetty muodossa kankaan telan, joka tarttuu lasin. Tärkein etu tällaisen tuotannon pidetään rajattomasti kuvioita ja värejä, joita voidaan käyttää valmistusprosessin aikana. Tästä syystä jokainen voi valita erinomainen vaihtoehto huoneeseen. Kysyntä blackout rullaverhot sähkökatkos. Kuvassa - markiisit ikkunat ja huoneiston:

 • laskostettu verhot - Aurinkosuojatuotteet tuotteita, jotka tarjoavat luotettavan suojan silloin, kun muoto ikkuna on ei-standardi. Kauniita ja omaperäisiä laskostamalla asia antaa nämä esineet on upeat näkymät lähes minkä tahansa muodon. Se vaihtelee laajasti edustettuna Laskostettu verhot Leroy Merlin.

Monenlaisia ​​aurinkoverkkojen paljastaa seuraavat lajikkeet:

Italian, Roman, Itävallan, Ranskan, laskostettu, Lontoossa, Japani.

Tällaisia ​​tuotteita - täydellinen ratkaisu suunnittelussa korkeat ikkunat makuuhuoneessa, eteinen ja aula. Tällöin suunnittelu näistä huoneista on suunniteltava klassiseen tyyliin.

Suunnittelussa, niin että verhot on yhdistelmä kahdesta suuresta paneelit kangasta. Laitteistoratkaisunsa suoritetaan lävistäjä, joten ne eivät pääse liikkumaan erilleen kokonaan. Paikka liimaus on välttämätöntä peittää harjalla tai jousi.

Esitellään tuotteita käytetään suojana auringon säteet olohuonetta, hallit, suoritetaan klassiseen tyyliin. Nämä verhot antavat tilaa keveyttä ja romantiikkaa.

Keräämällä kudosta alhaalta kurvikas muotoilu pinking kiitos johdot. Siksi Itävallan verhot kutsutaan hissi. Sisällä johdot kulkevat silmukan tai renkaan, jolloin muodostuu koko järjestelmän. Tuotantoon tällaisten tuotteiden käyttäen silkki, batisti, polyesteri, ilma vualnye kudosta.

Verhot tällaisista lajikkeet ovat erittäin suosittuja, kun asentaa ne ikkunat teatterit, kirjastot, vastaanottotiloihin. Tällainen vaatimus liittyy edessä, jonka he tuovat.

Suunnittelu ranskalaisten tuotteiden on lähes samanlainen rakenne Itävallan. Ainoa ero niiden välillä - tämä kerääminen ei ole ainoastaan ​​ensimmäinen alaosassa, mutta myös koko korkeudelta. Seurauksena, kaskadi voidaan saada yksittäisten komponenttien. Asia tuotantoon Ranskan verhot vastaavia kudoksia, valmistuksessa mukana Itävallan.

Nousu on tyypillistä laskosverhot, mutta hieman erilainen kuin Itävallan ja Ranskan. Tässä tapauksessa, nostamiseen prosessi suoritetaan käyttäen jälkipistojen nauhat ja johdot, jotka tekevät verhot on mahdollista kerätä vaaka laskoksia. Nykyään myös suosittu laskosverhot valmistettu bambusta.

Kuvassa - markiisit muovi-ikkunat:

TMinkä tyyppinen tuote voidaan soveltaa tiloihin eri tyylejä ja on universaali. Hinta laskosverhot riippuu aineen, joka on rajaton.

Käyttöön erilaisia ​​verhot - suuri ikkunat ovat epätavanomaisia. Niiden taitto voi tapahtua vaakasuoraan ja kulmassa. Niiden säätö suoritetaan avulla johdot.

Tällaisten tuotteiden on sallittu huonetta klassiseen tyyliin, jossa on ripaus itämaista tai maaseudulla tyyliin.

Ostaa tällaisia ​​tuotteita on tarkoituksenmukaista, jos asennus tehdään keittiössä. Niiden muotoilu mahdollistaa Cascade seppeleitä taittuu, mikä kiinnitys tapahtuu avulla hihnojen.

Valmistukseen käytetään hiljainen erilaisia ​​kankaita luontainen kaavoja Englannissa.

Tällaiset variantti aurinkosuojavalmisteissa kykenee suojaamaan suoralta auringonvalolta ja katsella.

Suunnittelun virittämä runko luuranko www. Tämäntyyppinen verhot yhdistetään huoneeseen, tehty Japanin tai moderniin tyyliin, jossa on ripaus minimalismia. Täällä voit nähdä lisää kuvia Japanin verho paneelit.

Valittaessa aurinkoverkkojen erittäin tärkeä materiaali, josta ne on valmistettu. Jos huone on sisustettu tyyliin "high tech", se näyttää ilmeettömästi tuotteita huntu. Kun olohuone on täynnä malli, täydellinen täydennys levittää verho on suuri kangas ja tarvikkeet. On olemassa erilaisia ​​kankaita, joita käytetään aktiivisesti tuotannossa aurinkoverkkojen:

 1. Yhdistelmä high density ja ilman Velvet tylli. Käytä kangasta verhoihin tarvitse asentaa huoneeseen, jossa on suuret ikkunat. Klassikot ovat valmistetut tuotteet jacquard. Tässä mitä jakardikangas.
 2. Raskas tiheä asia. Niin paljon tilaa ei ole liikaa niitä, voit lisätä sisätilojen huone verhot sumua. Erinomainen suoritusmuoto on muodikas tulle tai organza.
 3. pellava. Tämäntyyppinen asia pystyy korosta "talonpoika" tyyliin. Mikä tahansa etniseen suunnittelu voi tehdä ilman verhoja pellavasta tai puuvillan kankaat. Pikku varjossa, käytä lempeä verhon sumu. Paras vaihtoehto valmistuksessa Aurinkosuojatuotteitten on luonnon puuvillaa tai pellavaa.Täällä voit nähdä kuvia denim.

Kaikki valmistajat tänään verhot suojaamaan auringolta yrittää luoda laadukkaita tuotteita. Ne valmistavat yritykset tänään, valtava määrä, harkitse suosituin.

Tämä yritys valmistaa seuraavia malleja:

 1. Zebra Top Standard. Niiden asennus suoritetaan PVC-ikkunat. Asennus suoritetaan ilman porausta kaksipuolisella teipillä. Muotoilu yhdistyvät täydellisesti PVC malleja.
 2. Zebra Mini. Asennus tehdään PVC työntöikkunat. Asennus tunnettu siitä, että sen yksinkertaisuus, koska käämi suoritetaan ulkona kankaat akseli.
 3. Zebra Top Etniset. Tämän järjestelmän on ominaista kompakti laatikko, joka sulkee ylempi akseli. asennus prosessi tapahtuu kaksipuolisella teipillä. Materiaali verhot Tämän mallin - kangas vaakaraidoitetut tiheydeltään erilaisia.

Zebra kaihtimet päivän ja yön tuotettu ja monet muut yritykset.

Tuotteiden valmistuksessa perustuu erikoiskankaita - häivyttää niiden suojaamiseksi vaikutuksesta auringonvalon. Saatavilla seuraavat mallit:

 1. mini - erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ostaa laadukkaita tuotteita vähän rahaa. Mallin esitetään tässä auttaa suojaamaan auringolta lastenhuoneessa, ullakko, keittiö. Sille on tunnusomaista pieni koko, alhainen hinta ja tyylikäs muotoilu.
 2. Plisse - malli markiisit, jotka ovat täydellinen kaikki ikkunat, ja koot huonetta. Malli on varustettu anodisoitua alumiinia. Laskostettu - erinomainen vaihtoehto parvea, toimisto-, talvipuutarha.
 3. ylellisyys - verhot malli auringosta, jonka rakenne sopii täydellisesti sisälle. Se on täydellinen yhdistelmä arvoa ja laatua. Ei ole olemassa oppaita ja laatikko. Toisin kuin mini-järjestelmä on lukuisia suoritusmuotoja kiinnikkeet.

Yhtiö on aktiivisesti tuottaa aurinko- seuraavat mallit:

 1. Arloni Smart 7009. esitelty malli artikkeleita ei ainoastaan ​​suojaa auringolta, mutta myös tullut eräänlainen koristelu huoneeseen. Tuotannossa käytettävien kankaan - puuvilla. Mukana upea muotoilu verhot, ne ovat alkuperäisiä ja kevyitä.
 2. Blind Apolena Tavallinen 08-Z012 / 1. Tuotantoa varten tämän mallin miellyttävä käytettyjen tuotteiden kankaan kosketus. Se on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat päästä eroon polttamalla auringonvalolta. Ainutlaatuinen ja kaunis muotoilu mahdollistaa luovat tunnelmaa lämpöä, rauhaa ja mukavuutta. Sokea täydellisesti pestiin ja silitetään.
 3. Blind Arloni Mei Dei 7008,2. Käytetään luoda tuotteita puuvillasta. Verhot eivät haalistu kauniisti yhdistettynä tekniikan ja eivät salli auringon säteet huoneeseen.

Tuotannossa tällaisten verhojen tavallisesti käytetään kudoksen levittää sähkökatkos.

Markiisit - se on välttämätön tuote, jonka avulla voi vain täydentää sisätilojen, mutta myös suojata huoneeseen vaikutuksilta auringonvalossa. Ostaminen verhot on käytävä kaikki vaatimukset. Kangas, josta ne on tehty, ei polta, on oltava tiivis ja helposti on kaunis näkymä.

 1. Natalia

Silti kaikki vaihtoehdot aurinkoverkkojen ottaisin kaihtimet. Ensinnäkin nyt on niin paljon väri, muotoilu ja rakenne, että voit valita jokaiseen makuun. Toiseksi ne ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia - pääsääntöisesti ne voi pestä tai vain pestä itseään. Tietenkin talon, voit valita vähemmän "halpa" verhot, mutta toimisto kaihtimet - ihanteellinen vaihtoehto.

Ikkunat minun huoneisto sijaitsee etelälaidalla, ja joskus valoisa ja kuuman auringon herättää. Valita kaihtimet ja rullaverhot. Tämän seurauksena parvekkeelle ripustettu kaihtimet ja rullaverhot huoneessa, koska blindit näyttää enemmän harmonisesti minun sisustus. Kun vuoden toiminta molemmat näistä, voin turvallisesti sanoa, että ne ovat yhtä hoitaa tehtävänsä eikä ole koskaan katunut valintaani!

Ikkunat suljettuina kuumina: tyypit verhot auringolta

Monet omistajat, jotka on asuntoja tai asuntoja Windows näkymät aurinkoisella puolella, lämpiminä kuukausina kokemus epämukavuus paahtavan auringon. Liian kirkas valaistus ei ole vain ärsyttää silmiä, mutta myös lämmittää huoneen, kääntämällä se uuniin. Näin ollen, jotta ei kärsi aurinkoa ja lämpöä, eristää kodin kuumuudelta ja valolta.

Menetelmät täysi varjostus tiloissa

Tämä on helpoin tapa suojata talon auringonvalolta. Valmistettu tumma ja sokea kangas verhot eivät menetä yhtäkään säde.

 • Se on parasta valita tiukka kevyt materiaali, joka ei saa lämmittää.
 • Maksimaalista suojaa auringolta-värinen verhot valmistettu Musta-kankaasta. Tämä kolmikerroksinen läpinäkymätön kangas täysin heijastaa valon ja varjon huoneeseen.
 • Verhot voi valita eri värejä ja malleja, sekä ne monikerroksinen, yhdistämällä erilaisia ​​kankaalla. eri tiheys materiaali johtaisi vaihtelevalla varjostus ja tehdä verhot ikkunoissa monipuolinen.
 • Sen lisäksi hyvä suojakerroin pimennysverhot ole ongelmaton: vaikeuttaa raikasta ilmaa huoneeseen, keräävät pölyä ja likaantuvat ja tarvitsevat pesua.

Sulkeminen ikkunat tällaisista malleista - tämä on käytännöllisin ja monipuolinen tapa suojella sekä auringolta ja uteliailta katseilta.

1.Gorizontalnye sisäinen kaihtimet.

Muovista tai alumiinista säleet, artikkeleita heijastavat valoa, älä anna hänen kulkea.

 • Kaihtimet pääsevän valon määrää huoneeseen voidaan helposti säätää muuttamalla kiertokulma säleiden.
 • Ruuvaamalla ne ikkunan karmiin ruuveilla, helppo asentaa ikkunaluukut ikkunoihin.
 • Voidaan sovittaa sisätilojen tuotetta millään väri. Lisäksi ikkunaluukut näyttää hyvältä yhdessä tai verhoihin.
 • Lamellien on helppo puhdistaa. Tämä malli on suljetussa asennossa pitäisi vain pyyhkiä kostealla liinalla.
 • Mutta ei kaikissa huoneissa Verhot, kaihtimet soveltuvat sisätilojen sekä ottaa ollut virallista ilmeen.
 • On parasta asentaa näitä kohteita keittiön ikkunasta, jossa valo on erittäin tärkeää pestä.
 • Lisäksi, alumiinin evät voidaan lämmittää. Siksi kesällä suojella talon kuumuudelta pitäisi pyrkiä muotoilu ratkaisuja, jotka asennetaan ikkunan ulkopuolelle. Tässä tapauksessa, huone ei saa lämmittää.

2. Ulkoiset ikkunaluukut.

 • Tällaiset tuotteet on valmistettu toisesta materiaalista ja sen leveys on suurempi säleen.
 • Useimmiten he käyttävät galvanoitu metallia. Tällaiset tuotteet eivät ruostu ja ovat hyvin siedettyjä mitään äärimmäisiä sääolosuhteita.
 • Joskus ne voivat olla valmistettu puusta. Kuitenkin vaikutuksen alaisena voimakas valo, sade ja lumi, puu kaihtimet kuluvat nopeasti.
 • Muuttamalla kulmaa säleet, on mahdollista tarjota tarvittavat valaistuksen tilat.
 • Markiisit voi olla sekä mekaanisia ja sähköiset ohjausjärjestelmät. Mekaaninen ohjaus tapahtuu johto, ja sähkö - kauko. Lisäksi rakenteiden sähkökäyttöisen asennettujen ohjaamiseksi automaattisesti valovirran.
 • Ulkoinen himmennys tuotteita rajoittaa pääsyä ikkunoista, mikä parantaa turvallisuutta talon.
 • Suunnittelusta verhot riippuu siitä, miten hyvin ne suojaavat talon auringolta.
 • Rooli verhot ei voida vahvistaa ikkunan päälle, ja itse lasitukseen, tiukasti kiinni siitä. Tämä mahdollistaa käytännössä poistaa valoa puolin.
 • Poimia suunnittelu voi olla mikä tahansa sisustukseen.
 • Rooli-verhot ovat ihanteellisia suuret ikkunat keittiössä tai makuuhuoneessa, on lasitettu parveke tai terassi.
 • Täysin suljettu kaihtimet ei menetä talon valoa, minkä vuoksi se suojaa sitä valoa ja lämpöä.

Kun tarvitset valoa suojaa auringolta

Tällöin voit asentaa joidenkin kaihtimet, laskosverhot, markiisit tai suojakalvo.

Tavanomaiset, bambusta kaihtimet ja laskostettu

 1. Tavanomainen kaihtimet valmistettu luonnon ja synteettisistä materiaaleista.

Tällaiset tuotteet voivat olla sekä vaaka- että pystysuunnassa.

 • Hieman vaihteessa säleet voi törmätä valaistukselle, säädä numero.
 • Laaja valikoima värejä, ne voivat helposti sovi mihinkään sisustukseen.
 • Mallit ovat kohtuullinen hinta, helppo puhdistaa ja helppo kiinnittää ikkunaan.
 • Suurin haitta tuotteita, joita he nopeasti pölyinen ja täytyy usein puhdistaa kostealla liinalla.

2. Bambusäleet.

 • Tuotteet siirretään pehmeän hajavalon ja näyttävät hyvältä tahansa sisustukseen.
 • Jos haluat vain hajottaa valoa eikä vaadi vahvaa varjostus - bambu kaihtimet ovat erinomainen vaihtoehto.

3. laskostettu kaihtimet.

Se on tuote, joka laskosverholla joka hajoaa auringonvaloa.

 • Laskostettu kaihtimet-liukuva voidaan siirtää ylös tai alas.
 • Tuotteensa "päivä-ilta" koostuu kahdenlaisia ​​kudosten - läpikuultava ja tiheä. Haluttaessa voit luoda voimakas tai heikko varjostus.

Tämä aurinkosuoja sopii ystäville tyylikäs sisustus.

 • Tuotteilla on erinomainen heijastava vaikutus.
 • Ne ovat pienikokoisia ja helppokäyttöisiä.
 • Yksinkertainen Roman sävyjä voidaan tehdä omin käsin, valitsevat kangasta sisä- ja alle tarvittavat suojaa auringolta.
 • Liittää suunnittelu voi olla sekä sisäaukon ja ikkunan ulkopuolella.
 • Kuten kaikki tuotteet kankaasta laskosverhot nopeasti likaantuvat ja pölyinen vaikutuksilta liiallisen kosteuden.

Valmistettu paksusta kangas markiisi auringon - se on markiisi. Suunnittelu on asennettu tukeva metallikehys ulkopuolella ikkunat.

 • Markiisit voi olla irrotettava ja kiinteä.
 • Voit vaihtaa kallistuskulma ikkunan, jonka avulla pysyvä varjostus tiloihin riippumatta korkeudesta auringon horisontin yläpuolella ja kellonaika.
 • Tiiviille kudokselle rakennetta, joka kykenee suojaamaan paitsi auringossa, mutta myös sateelta.
 • Tuote voi olla jopa useita vuosia. Haalistuneen voidaan korvata heidän käsiinsä uuden, jättäen samaan runkoon. Täten huomattavia säästöjä, Marquise päivitetty ulkoisesti.
 • Visiiri voidaan varustaa paitsi omakotitalon tai kahvilassa, mutta myös parveke.
 • Jos tarvitset suojaa auringolta, mutta eivät halua estää näkymä ikkunasta, markiisi on parhaita valintoja.

Sävytys tehdään käyttäen lämpöä suojakalvo, joka on liimattu suoraan lasille.

 • Tällainen kalvo pystyy heijastavat auringon säteet ja vähennä lämpöä virtausta.
 • Elokuva tuottanut eriasteista suojaa. Johtuen peilin sävytys, katu on mahdotonta nähdä asunnon.
 • Elokuva ei luo ylimääräistä äänenvoimakkuutta ikkunan eikä häiritse.
 • Se vahvistaa lasia ja ei vaadi erityistä hoitoa.
 • Haluttaessa, sävytys voidaan poistaa kokonaan.

Tutkittuaan Listattujen tapoja suojella tiloihin kuumuudelta ja valo, et voi kärsiä kysymys, miten suojata huoneiston auringolta. Nykyisin tähän on olemassa monia tapoja. Riippuen mieltymykset ja taloudellisia voimavaroja, voit valita budjetti vaihtoehto tai kallista, mutta käytännöllinen.

Miten valita aurinkovoidetta ikkunaluukut muovi-ikkunat

Muovi-ikkuna suojaa tuulelta, kylmä talvi-ilmaa ja kadun melu. Mutta lisäksi toiminnallisuuden, ikkuna on harmonisesti sovi suunnittelussa sisätilojen. Tätä tarkoitusta varten, kaunis verhoja, verhot ja verhot. Kuitenkin, etteivät kaikki verhot lähestyä suunnitteluun huoneeseen. Miten tehdä tässä tapauksessa ja suojelemaan huoneeseen kuumasta tunkeutuminen auringonvaloa? Yksinkertainen ja melko yleinen tapa on käyttää aurinkovoidetta elokuva tai rulla verhot.

Valitsemalla verhot auringolta

Nykypäivän jälleenmyyjäverkosto laajasti edustettuna Films aurinkokuomu valokuvan, on tarkoitettu muovinen aukkoja. Se on tuotettu eri värejä ja kokoja voi olla alumiinikerros. Tämän takia suojakerros täydellisesti kätkee huoneen auringon ja vähentää lämpöhäviöitä ikkunan läpi talvella. Lisäksi kalvo suojaa kalusteet Ruukku palamiselta.

Varjossa aurinkosuoja elokuva ikkunoiden tahansa sävytystä lasia ja siten piilottaa tilat toivottuja uteliailta katseita. Ja sisäpuolelta näkyvyyttä ja avoimuutta ikkuna ei muutu.

Kalvoverholla on erittäin helppo kiinnittää muovi-ikkunat. Puhtaassa vedessä lasi levitetään sumuttamalla. On märän pinnan suojakalvon rulla on rullattu ja tasoitetaan kuivalla liinalla. Turvalliseen asennukseen, voit käyttää teippiä.

Jos ikkunat, elokuva tuntuu orvoksi, on suositeltavaa kiinnittää huomiota

Aurinkovoidetta rulla verhot. Tämän tuotteen ovat:

 • Kaihtimet.
 • Paneeli kudosten.
 • Kaihtimet, verhot, laskostettu verhot.

Kaikki tällaiset markiisit on houkutteleva ulkonäkö, pitkä käyttöikä, helppo käyttää ja helppo huoltaa. Yleisin kaikenlaisten verhot, jotka suojaavat tilat liialliselta auringonvalolta, rullataan kangas verhot.

Rullaverhot kangas - erinomainen markiisit ikkunat, jonka avulla on mahdollista suojella huoneen uteliailta katseilta ja kirkas aurinko. Nämä tuotteet valmistetaan runsas valikoima kankaita, kuvioita ja värejä. Tämä valinta voit valita sopiva malli lähes tahansa sisustukseen.

Suurin osa kankaasta aurinkovarjoja ikkunat on peitetty antistaattinen ja lika koostumuksia. Tämän vuoksi nämä tuotteet eivät vaadi erityistä hoitoa. Niistä eduista rulla-verhot kuvassa, on luettava ainutlaatuinen laatua, joka mahdollistaa säilyttää miellyttävän sisälämpötilan kesällä ja talvella. Tämä tarkoittaa sitä, että verhot ikkunoissa toimivat esteinä poistuvan ilman tilojen ansiosta erityisen ilmarako, joka muodostuu verhon ja ikkunan.

Kangas aurinkovarjot ikkunat huoneiston tehty makuuhuonetta, keittiöt, olohuoneet ja lapsia. Tarjolla on myös vedenkestävä malli kylpyhuoneet.

Kangas verhot suojaavat huoneen auringonsäteet ovat kahdenlaisia:

 • Kun avoin järjestelmä.
 • Suljetulla ohjausjärjestelmä.

Ohjausjärjestelmä on vaakasuora akseli, jonka rainat rullataan. Korkeuden säätämiseksi verho, käyttämällä itse-lukitusmekanismi ja ketju, joka on sivussa tuotteen. Ohjausjärjestelmä voit kiinnittää kankaalle millä tahansa tasolla. Lisämukavuutta verho voidaan varustaa kauko-ohjattu ja sähkökäyttö.

Tyypin materiaalia, josta valmistettua tuotetta, erottaa polyesteri, viskoosi, puuvilla kaihtimet.

Löytää malli ja tyyppi kangasrullan verhot, joka ei ainoastaan ​​koristella ikkunan, mutta myös luotettavasti pimentää huone, sinun täytyy muistaa, että nämä tuotteet on jaettu verhot sähkökatkos huone, läpikuultava ja läpikuultava.

Tuotteiden suurempi tiheys on tarkoitettu käytettäviksi makuuhuonetta, lapsilla. Suojellakseen huone kirkkaasta auringonpaisteesta, esimerkiksi verhot ovat pitävä pohja.

Siten valitsemalla verhot ikkunoiden suojata auringolta, on suositeltavaa kiinnittää huomiota tiheys kankaan, koko ja menetelmä kiinnitys tuotteita. Yksinkertaisin suoritusmuoto on kalvo, joka on kiinnitetty lasin ikkuna-aukon. Kalliimpia, mutta tyylikäs suoritusmuodossa markiisit ovat kangas rulla malli. Johtuen siitä, että ne on tuotettu erilaisia ​​värejä, nämä tuotteet pärjäisi tahansa sisustukseen vaikeuksitta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin