Aurinko akku kotiin hintaan

Aurinkopatterit kotiin: paketin hinta ja asennusmahdollisuus

Vaihtoehtoiset energialähteet kuluttavat aktiivisesti kuluttajamarkkinoita. Kymmenen vuotta sitten useimmat ihmiset eivät voineet kuvitella mahdollisuutta hankkia sellaista teknistä kehitystä kuin tuulipuisto tai aurinkoenergialla toimiva asema. Nyt se on mahdollista. Aurinkopaneelit talolle: sarjan kustannukset, asennus- ja huoltokustannukset - taloudellinen ratkaisu tänään.

Aurinkopaneelit kuuluvat vaihtoehtoisiin sähkönlähteisiin

Yleiset ominaisuudet ja kyky ostaa aurinkopaneeleja yksityiseen taloon

Jos puhumme aurinkopattereista tekniikan alalla, meidän on ymmärrettävä, että puhumme aurinkosähköjärjestelmistä (FSE). Tällaisten laitteiden päätavoite on muuntaa auringonvalon energiaa sähköenergiaksi valosähköisen vaikutuksen fyysisen lain perusteella. Noin kaksisataa vuotta aurinkovoimalan parantamisprosessi on jatkunut. Tällä hetkellä insinööritutkimus on saavuttanut merkittäviä tuloksia aurinkosähkölaitteiden kehittämisessä erityisesti tehokkuuden kannalta - 1-46 prosenttia (aurinkovoiman osuus).

Aurinkokennot muuntavat auringonvalon energian sähköenergiaksi

Nykyaikaisia ​​aurinkosähköjärjestelmien markkinoita voidaan pitää riittävän hyvin muodostuneina, koska sen avulla voit valita tuotteesta huomattavan määrän tarjouksia erittäin suuresta markkinasegmentistä. Jotta voitaisiin vastata useimmin kysyttyyn kysymykseen, kuinka paljon yksityisen talon aurinkopatterit ovat, on välttämätöntä ymmärtää FSE: n teknisiä ja suunnittelutoimintoja. Markkinoiden tarjoamien laitteiden rakenne muodostaa aurinkokuntien kolme pääluokkaa, jotka perustuvat niiden toiminnallisiin, rakentaviin ja teknisiin ominaisuuksiin.

Ensimmäiseen ryhmään PSE ovat itsenäisiä järjestelmiä, joita ei ole liitetty tärkein sähköverkkoon. Nämä järjestelmät toimivat omalla piiriverkossa suoraa syöttöä varten liitetyn laitteen. Maksimi tehokkuus saavutetaan, kun läsnä on täydellinen kertyminen laitteiden (akkuja), joka mahdollistaa varastoidun energian käyttöä tapauksessa esiintyvyys auringonvalon intensiteetin (eli alennettu tuotettu teho) tapauksessa ylimääräisen tehonkulutuksen hetkiä syntyy edellä.

Myös kotitalouksien aurinkokennoja, joita käytetään suoraan sähkönlähteiden, joissa ei ole akkukennoja, voidaan pitää autonomisina.

Toiseen luokkaan kuuluu avoin FSE. Näissä järjestelmissä ei ole paristoja ja ne on kytketty pääte- verkkoon erityisellä invertterilla. Jos virrankulutus ei ylitä tuotettua arvoa, pääverkko kytkeytyy pois päältä. Muussa tapauksessa FSE suljetaan ja kulutus tehdään pääverkosta. Tällaiset järjestelmät ovat erittäin luotettavia, halvempia, mutta jos pääverkosta ei ole virtalähdettä, aurinkosähköasema ei myöskään toimi.

1

Autonominen järjestelmä, jossa akku ja valosähköinen invertteri

Kolmas luokka on yhdistetty FSE. Ne ovat ensimmäisen ja toisen luokan yhdistetty muoto. Tämä mahdollistaa toiminnallisuudessaan lisälaadun - liiallinen tai kertynyt sähkö voidaan siirtää pääverkkoon ja sillä on kaupallinen arvo.

Tämä luokka on kallein, koska se käyttää konfiguraatiossaan monimutkaisia ​​verkko-valosähköisiä inverttereitä ja laturia.

Hyödyllisiä neuvoja! Jotta häiriötön virransyöttö tapahtuisi samanaikaisen yhteistoiminnan toiminnan lopettamisen ja negatiivisten sääolosuhteiden vaikutuksen vuoksi, on oltava varavirtalähde. Tällainen lähde voi olla pieni (2-5 kW) generaattori, joka toimii bensiinillä tai dieselpolttoaineella.

Aurinkopaneelien hinta taloon: paketin hinta

Energiakustannusten säästämisen ongelmien ratkaiseminen aurinkovoimalaitosten asennuksen avulla on välttämätöntä täydellistä tietoa koko sarjan hinnoista ja niiden tulevista asennuksen ja käytön kustannuksista. Usein kysymys siitä, kuinka paljon aurinkoenergiaa maksaa kotiin, ei ole selkeää vastausta, koska monet tekijät vaikuttavat hinnoitteluun.

Pienimpien aurinkopaneelien kustannukset taloon ovat 120 000 ruplaa

FEL: n (aurinkoakun) pääosan vakiintunut hinta on keskimäärin vähintään (mutta myös minimaalinen) noin 50-60 ruplaa. tuotetun 1 W virran. Niinpä yksityisen talon aurinkopaneelien hinta, jonka kapasiteetti on 100 ja 200 W, on 6 000 ja 12 000 ruplaa. vastaavasti.

Aseman kokoonpano riippuu sen kategoriasta ja tehosta. Se voi sisältää latausohjaimen, akkuaseman, taajuusmuuttajan ja liitäntälaitteen. Kun valitaan esimerkiksi ensimmäisen luokan sarja ja nimellisteho noin 2 kW (2000 W), talon aurinkopaneelien hinta on 120 tuhatta ruplaa. ja korkeampi.

Ja verrattava kaikkia käytetty pääoma on välttämätön taloudellinen vaikutus, joka saadaan keskitetyn verkon 1 kw / tun kustan- nuserosta ja FSE: n aiheuttamista kustannuksista.

Aurinkoenergian markkinoiden "tuoreimmat" tilastot osoittavat, että sähkön yksikköhintojen suhde on 8,8 kertaa. Tämä merkitsee sitä, että aurinkoasemalla tuotettu sähkö on 8,8 kertaa halvempi kuin yhteinen verkko, joka otetaan tasavertaisesti.

Tärkeä valintakriteeri FSE: n käytön suuntaan on myös se mahdollisuus, että automaation keskeytymättömän toiminnan varmistaminen lämmitysjärjestelmissä, turvallisuusseurannassa ja palohälytyksissä. Luetteloon on mahdollista kuljettaa tietokoneen kotiverkkoa ja elektronisten ohjausmittareiden ryhmiä.

Paketti voi sisältää aurinkopaneeleiden, latausohjaimen, akkuaseman, taajuusmuuttajan ja liitäntälaitteiden lisäksi

Aurinkopaneelien käyttö ja hinta kotiin

Suuri valikoima aurinkokennoja antaa mahdollisuuden käyttää niitä monipuolisesti, laadusta ja käytöstä, kuin jos haluat ostaa aurinkopaneeleja Asunnon hinta tänään jo mahdollisuus liittää yleisölle. Tietäen niiden tärkeimmät ominaisuudet, kuten jäteveden standardi jännite (12, 24 V ja yli), ja parametrit syntyy nimellisteho, niitä voidaan käyttää paikallisesti, ilman ostaa koko joukko. Markkinoilla yksityisen talon aurinkopaneelien keskimääräiset kustannukset vaihtelevat 60 ruplaa. tuotettuun 1 kW sähkötehoon.

Jos haluat käyttää lamppu pimeässä huoneessa 12V ja teho 25 wattia, se riittää ostaa ja liittää suoraan aurinkokenno samanlainen parametrien ja se maksaa enintään 2000 ruplaa. ja käyttää sähköä lamppuun 60-75 W kaikissa komorke enää se ei ole välttämätöntä. Voit yhdistää pienen pumppu jokaisen maisema-alueen päivittäiseen kasteluun 200 W: n teholla ja 24 V: n virtalähteellä. Kustannukset ovat 11 000-12 000 ruplaa. on mahdollista saada itsenäinen kastelujärjestelmä koko kevään ja kesän ajan ja yli 10 vuoden ajan.

Tarvittava sarja aurinkopaneeleja antamaan

Jos otamme huomioon kysymystä siitä, aurinko- järjestelmiä esikaupunkialueella, olisi otettava huomioon vakautta sähkönsyöttö kylään tekijöiden taso Auringonsäteilyn (aika suorassa auringonvalossa), tarvittava voima ja sähköistyksen riskitekijä varkaus vapautunut omistajat vuoden aikana. Paras vaihtoehto on FSE: n ensimmäisen luokan kiinteä asennus.

Kesäasunnon optimaalinen vaihtoehto on FSE: n ensimmäisen luokan kiinteä asennus

Mökin alhaisen virrankulutuksen vuoksi on mahdollista järjestää keskitetyn virtalähteen 100 prosentin korvaaminen itsenäisellä ja halvalla. Toisessa tapauksessa, kun aurinkoaseman kiinteä asennus ei ole perusteltua eräillä kriteereillä, voit käyttää pika-asennuspakkausta.

Kiinnitä huomiota! käytön PSE asiantuntijat ovat laskettu ja todettu, että aurinkopaneelit strategisesti ja taloudellisesti mahdollista käyttää kesällä yksityiskoteihin ja mökkejä 50- 300 m², perheelle suunniteltu jopa neljä henkilöä.

Aurinkoenergian käyttö lämmön tuottamiseen

Aurinkoenergian käytön ansiosta sähkövirran tuottamiseen ei ole vähemmän yleisiä laitteita auringonvalon energian muuntamiseksi lämpöenergiaksi. Tällaisia ​​laitoksia kutsutaan aurinkokeräimiksi ja toimivat kuumennuselementteinä lämmityksen ja kuuman veden tuotannossa. Riippumatta lämmitysjärjestelmien ja kuumavesipiirien asennetuista kattiloista, niiden yhdistelmä tehokkailla aurinkokeräimillä säästää jopa 36% lämmitys- ja kuumaveden kustannuksista.

Virtalähde talot käytetään aurinkoenergiaa 1 - LED-lamput 2 - tuuletinyksikkö, 3 - laturi puhelimeen 4 - pieni sähköinen, 5 - jääkaappi, 6 - ulkoinen valaistus, A - aurinkosähkö paneeli B - ohjauspaneeli C. - taajuusmuuttaja + latausohjain + laskurit, D - paristot, E - poistotabletti, F - varmistusgeneraattori

Rakenteellisessa suunnittelussa aurinkokerääjä juoksutettavan tuotteen purkauksesta on suorakaiteen muotoinen paneeli, jonka mitat ovat noin 1 h2 m ja joiden paksuus on enintään 100 mm. Tämäntyyppisten keräimien pääasiallinen ero on tehon lämmönvirtaus, ts. lämmön määrä, joka voidaan siirtää mihin tahansa nestemäiseen jäähdytysaineeseen kosketuspinnan kautta. Toisella tavalla tätä parametria kutsutaan lämpöhäviökertoimeksi ja sen mitat ovat W / m² × K, ts. lähetti lämpöä alueen läpi vastaanottavan nesteen lämpötilan nostamiseksi. Modernit aurinkokeräimet ovat indikaattoreita (yksi paneeli) lämpötehoa varten 1,2 - 5 W / m² × ° K.

Hintoja aurinkokeräimet lämmitykseen koteihin

Tärkein osa järjestelmän (lämmitys kasvi) on aurinkopaneeli. Riippuen tarvittavan tehon voi ostaa markkinoilta hintaan 18-20000. Rub. 1 m hyödyllisiä alueen ja keskimääräinen kerroin lämpöhäviö on 2,5-2,7 W / m x ° K

Esimerkiksi, Euroopan laatu paneeli, jonka mitat 1,9h1,8 m (pinta-ala 3,5 m) ja kertoimella 2,7 maksaisi noin 70000. Rub.

Ottaen huomioon kilpailukykyisiä Kiinassa valmistettuja analogi voi olla halvempaa 30-55%, kun taas kotimainen prototyyppi 10-25%.

Jos puhumme oikea komponentteja, joka sisältää: säiliö akku, pumppu ja laitteet, kun keskimääräinen markkinahinta tällaisen laitoksen on 160-170000 ruplaa .. Asettaa kotimaisen tuotannon kanssa samat parametrit maksaa 100-120 tuhatta. Rub.

Asennus aurinkokeräimiä katolle talon

Vinkki! Yhteinen käyttö aurinkokerääjien aurinkopaneelit asianmukaista valita parametrien avulla kustannusten vähentämiseksi lämpöenergian kuumaa vettä 61%.

Yleiskatsaus valmistajat. Aurinkopaneelit talon: kustannukset joukon ja yhden paneelin

Aurinkoenergiateknologioiden kuten vaihtoehtoisten energialähteiden luottavaisesti miehitetty johtava asema markkinoilla. Monet valmistajat aktiivisesti kilpailla tarjoamalla enemmän ja enemmän uusia innovaatioita. Johtava asema myynti top 15 maassa aurinkovoimalat ja niiden komponentit on Kiinassa yli 50%.

Suosituimpia tuotemerkkejä ovat Exmork Rene Sola LDK, Helios House, Suntech, JA Solar, ja toiset.

Eurooppalaiset valmistajat, joiden volyymi on noin 25% osuus yrityksistä, kuten Saksan AXITEC GmbH SolarWorld ja Viessmann Group ja Norjan Renewable Energy Corporation ym.

Kustannukset aurinkopaneelit 200 wattia vaihtelevat 10-25000. Ruplaa

Japanissa, Koreassa ja Taiwanissa (15%) yhtiön edustamiseen Kyocera, Sharp, Sanyo, Hanwha Solar One ja Motech.

Kotimainen tuotanto edustaa yrityksiä, kuten Hevel Solar ja SCI. Amerikkalainen valmistaja - yritys First Solar.

Ostaa aurinkopaneelit voi olla suhteellisen halpa kotiin. Jos otamme esimerkiksi kuluttaja aurinkopaneeli 200 watin, hintaluokassa on välillä:

Nähdä ero hinnoittelupolitiikkaa, lähinnä riippuen teho, ottaa esimerkiksi aurinkoenergian talon 5 kW, jonka hinta on kiinalainen versio on:

 • noin 300 tuhatta. hieroa. (Aurinkopaneeli);
 • noin 420000. hieroa. (Koko sarja).

Kit aurinko autonominen kotiin

Laatu myynnin ja kehitysnäkymät aurinko teknologioiden

Moderni markkinat ja myynti tekniikat eivät jätä ostaja yksiselitteinen arviointi. Etenkin korkean teknologian laitteita ja laitteita. Tämä koskee myös markkinoille myyntiin aurinkosähköllä. Koska tekniikka itsessään on hyvin energiaintensiivistä, sitten jos haluat ostaa aurinkopaneeleja tai osta aurinkoenergiaa talon hinta molemmissa tapauksissa on vaatia yksityiskohtaisen analyysin paitsi teknisten ominaisuuksien, vaan myös taloudellisista syistä.

jännitteensäätimet kotiin: Arviot. Mikä on parempi valita muunnin

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet laitteita. Katsaus nykyiseen malliin. Korjaus ja huolto tasasuuntaajat.

Tärkeä tekijä ostettaessa PSE on laatu korjauspalveluja. Jos tuotteen hinnasta, me vain ymmärtää sen nimellisarvo kupongin, voimme maksaa artiklan nojalla suostua ymmärtää myös kaikenlaisia ​​yleiskustannukset, myyjä luotettavuutta ja tuotteen, sekä aika ja moraalista voimaa.

Siten kustannukset aurinkopaneelien kotiin tai kustannukset joukko aurinkoenergian talon samoja tuotteita eri toimittajilta voivat poiketa huomattavasti. Syynä voivat olla seuraavat:

 • esisuunnittelun laskelma myyjä ei pidä. Joten, sinun täytyy hakea toiseen paikkaan. Ja tällä kertaa, ja liikenne;
 • suunnittelutyö ei suorita myyjä. Meidän täytyy käyttää ylimääräistä aikaa käyttää ja kuljettaa;

3D-kaavio asennus aurinkopaneelit

 • joitakin osia myyjältä. Saat jälleen tarvitse etsiä tuotettaan toisessa myymälässä, jotka voivat olla kalliita, ja taas vaatii lisäaikaa ja liikenne;
 • asennustiimit asentamiseen laitteiden myyjä ei ole olemassa. Jälleen kustannukset ajan;
 • myyjä logistiikka ei ole päällä. Niinpä on mahdollista, että kun kaikki on valmis, mutta yksi tärkeä tekijä on odotettava tuntemattoman määrän päiviä. Ja niin edelleen.

Vinkki! Valitse myyjä täyden paketin palveluja aina apua suunnitteluun, laitteiden laatu tarjota asentajien takuuhuoltoon.

Tulevaisuuden vaihtoehtoisia energialähteitä

Nopeaa pääsyä elämäämme uusia teknologioita käyttämällä vaihtoehtoisia lähteitä sähkön ja lämmön ohjaa valintojemme yhä hankkimaan aurinkovoimaloiden, aurinkokeräimet (lämpökeskus), kotitalouksien tuuli- ja vesivoiman sekä soveltaa lämpöpumppuihin ja erilaisia ​​generaattorit. Niin viime vuosina tuottanut huomattavaa kokemusta soveltamisesta monilla hallinnan aurinkosähkön järjestelmiä. Se koskee aurinkokennojen ja aurinkopaneelien asuinalueella: yksityiskoteihin ja mökkejä.

Käyttö aurinkoenergiaa - optimaalinen ratkaisu kodin ja puutarhan

Yhteenvetona voidaan sanoa, että markkinat aurinkopaneelijärjestelmiin nykyisin tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​laitteita. Ja mikä tärkeintä, kun otetaan huomioon kohtuullisin kustannuksin sarjaa aurinkopaneelien kotiin, selostuksia niiden korkea laatu ja pitkäaikainen luotettava toiminta, voidaan päätellä, että laitteen käytölle tulee toteutettavissa ja voit osallistua suuren mittakaavan ympäristö- hankkeita ja ohjelmia.

Aurinkopaneelit käsillään: helposti saatavilla voimanlähde

Mikä on parempi valita patteri asunnon ja omakotitalo

Gasometer maalaistalon: arvosteluja, hinnat ja kustannukset täyttö säiliöiden

Punatiilinen: koko, paino, hinta, lajike

Sähkökattila lämmitykseen omakotitalojen hinnat ja tyypit

220V jännitestabilisaattori talon: sujuisivat tavanomaisesti kodinkoneet

Asentaminen aurinkoenergiaa jopa 1 kW = 60 000 ruplaa.

Uskomme kannattavuutta. Sanotaan kuukaudessa ei katkaise virtaa kuluttajille:

1440 kW kuukaudessa

60000: 1440 = 41,6 ruplaa. per 1 kW

Keskimääräinen hinta 1 kW tavanomaisten teho = 4,7 ruplaa. per 1 kW

41,6 (soln.bat.): 4,7 (obych.set) = 8.8

Joten, aurinkopaneelien 8,8 kertaa kalliimpaa, eikä halvempaa, koska se on kirjoitettu sivustolla.

Aurinkopaneelit omakotitalojen - kustannukset pakki

Kun päätös ostaa aurinkopaneeleja yksityiskoteihin ja mökit, oikeus ostaa, on olemassa useita kysymyksiä, joihin on vastattava.

Tarkoituksena Asennuksen - itsenäinen, varaan tai työliikkeiden cvozmozhnostyu voittoa käyttämällä "vihreän energian" (lain mukaan).

Kustannukset joukko aurinkopaneeleja, joka riippuu useista tekijöistä:

 • Käyttäen sähkövoimaa (huipputeho, keskimääräinen päivittäinen ja kausiluonteinen kulutus);
 • runtimes;
 • Taso auringonsäteily (valaistus) alue jaksoittain;

Asetuksesta riippumatta kohteen (erillisenä tai yhdistetty) standardin paketti sisältää:

Yhdistetyt Järjestelmä sisältää myös AC-aluksella.

 1. Pääkomponentit järjestelmän ovat aurinkosähkö elementtejä pieni koko. Lisäämiseksi tilavuutta aurinkokennojen tuotetaan suuria sähkö Yhdistetyt estää aurinkopaneelien. Aurinkopaneelit yhdistetään aurinkokennoja, jotka toimivat periaatteella muunnetaan suoraan aurinkoenergian sähköksi.

Niiden arvo riippuu seuraavista tekijöistä:

 • Aurinkoenergiaa;
 • Maa ja valmistaja (Kiinan on halvempaa kuin tunnettujen eurooppalaisten merkkien);
 • Tuotannosta tekniikka (mono- tai monikiteinen kuva moduuli on käyttää aurinko-akku, yksikiteistä on suurempi tehokkuus muuntaminen auringonvalon sähköksi ja arvo, vastaavasti, keskimäärin 10% suurempi tehoyksikköä kohti);

Arvioidut kustannukset aurinkopaneelien tekijöistä riippuen lueteltu taulukossa 1.

Hinnat Yhdysvaltain aurinko paristot dollaria ..

 1. Lataamiseen käytetään ohjaamaan ja optimoida lataus / akun purkautumiseen ja suojeleva tehtävä, irrottamalla akku virtalähteistä (täysi lataus) tai kuorman (estää tyhjene kokonaan).

Kustannukset ohjain riippuu muuttujat:

 • Tulojännite
 • Maksimivirta;
 • Sisäänrakennettu vaihtoehtoja (optimaalisen suorituskyvyn algoritmit, kykyä sopeutua eri tyyppisiä paristoja, muistin työhön, ym.);
 • Tehokkuutta energian muuntamisen;
 • Mahdollisuus ohjelmointia.

maksu-ohjain Likiarvo tekijöistä riippuen lueteltu taulukossa 2.

Hinnat valvojien Yhdysvaltain vastaa $ ..

 1. Itsenäisellä ja ravoimajärjestelmät varastointiin sähkön aurinko-akku ja antamaan jännitevakaisuus eri toimintatilaa (päivä, yö, pilvinen), ladattavia akkuja käytetään. Kustannukset Akun riippuu seuraavista tekijöistä:
 • kapasiteetti;
 • jännite;
 • palvelutyypin (tai huoltaa huoltovapaa);
 • Määrä lataus / purku syklin (elinkaari);
 • Maa ja valmistajan

Arvioitu kustannus akun tekijöistä riippuen taulukossa 3.

Yhdysvaltain hinnat akkujen dollaria ..

Toimintaperiaate aurinkokennojen

 1. Toiminnassa aurinkovoima inverter tarvitaan liittää kaikki laitteet, joita käytetään talon (220 V, 50 Hz).

vaihtomuuntimelle Hinta riippuu seuraavat parametrit:

 • Nimellistehosta kuorman;
 • Jännite ulkoisesta lähteestä;
 • Erillinen upotettu vaihtoehto (jäähdytys, LEDit, tehokkuuden taso);
 • Maa ja valmistajan

Arvioitu kustannus taajuusmuuttajat tekijöistä riippuen lueteltu taulukossa 4.

USA: n hintoja taajuusmuuntajille dollaria ..

Täydellinen on täydellinen ratkaisu itsenäisesti ja varmuuskopiointi käyttöön. Saattamaan tarpeen teknisten ominaisuuksien perusteella ja komponenttien yhteensopivuuden. Tehokkaaksi käyttämiseksi aurinkovoimaloiden tarvitaan poimia oikein. Teho aurinkopaneelien vaikuttaa akun kapasiteetti, käyttöjännite maksu-ohjain ja invertteri. Akun tyyppi vastaamaan lataussäätimeen.

Täydellinen aurinkovoimaloiden joiden tekniset ominaisuudet ja niiden arvioidut kustannukset

Hinta aurinkovoimaloiden

Asennustyöt monimutkainen asennus aurinkopaneeleja on yksi tärkeimmistä paikoista. Eri yrityksissä, kustannukset asentaa aurinkopaneelien ja monimutkainen kaapelointi tai sisältyvät kustannukset asetettu, tai ei, kaikki riippuu monimutkaisuudesta asennuksen ja asetukset:

 • Mitat aurinkopaneeleja;
 • Määrä aurinkopaneeleja;
 • Asennuspaikalle (päällä, katto);
 • Monimutkaisuus asennus ja kiinnitys.

Asennus vaihtoehdot arvo jopa $ 500 ja kestää muutaman päivän $ 1000 .. Mutta nämä hinnat eivät ole kiinteitä ja riippuvat erityistaitoja, palvelun laatu ja takuu.

On otettava huomioon kustannukset ylimääräisiä asennuskustannuksia:

 • Kustannukset tukirakenteen (40-210 dollaria ehdotetussa suoritusmuodoissa.);
 • Kaapeli (US $ 150-650 ehdotetussa suoritusmuodoissa.);
 • Kulutushyödykkeet (US $ 160-400 ehdotetussa suoritusmuodoissa.);

Yhteensä koko asennuskustannukset vaihtelevat 850-2260 dollaria ..

Kokonaiskustannukset osto ja asennus aurinkovoimaloissa omakotitaloissa tulee Yhdysvalloista (heikoin teho) $ 900 ja korkeintaan 18550 dollaria. Ehdotetussa vaihtoehtoja.

Yleisiä neuvoja valinnasta ja asennuksesta aurinkovoimaloissa:

 1. Määrittää aste tarvetta ja käytön vaihtoehtoa (ydin, valmiustila, syöttöjännite järjestelmä);
 2. Tarpeista tunnistaa vaaditut tiedot (todellinen virrankulutus, akun);
 3. Tutustu aurinko tarjontaa ja valitse sopiva vaihtoehto hinnaltaan / laatu;
 4. Valitse asentajat, ehdot takuun;
 5. Oppii aurinko paikkoja varmista oikea asennus;

 • Hyvää päivää!

  Tarvitsen joten voin käyttää kaikkia välineitä kotona noin sekä käytän tavanomaisista lähteistä

  ja onko se kannattavaa, tai päinvastoin, kuinka paljon se maksaa ja onko ne voidaan asentaa huoneiston?

  Mikä on määrä akuissa 120 neliömetriä. ja kuinka paljon se maksaa?

  Internet Journal of Alternative Energy © Kaikki oikeudet pidätetään.

  Aurinkokenno hinnalla talon

  Aurinkokenno Exmork Sunny energia tuotetaan tehtaalla, yksi suurimmista tehtaita Kiinassa, aurinkoinen energia paneeli suositteli riippumaton virasto Kaliforniassa California Energy Commission (USA).

  Laaja kumppaniverkosto Venäjällä, voit ostaa aurinkopaneeli oman kaupungin parhaaseen hintaan. Sunny Energy on valittu toimittaja vuonna 2009. Vuodesta 2009 olemme toimittaneet tuotanto tehtaan - 7 vuotta, me toimitamme aurinkopaneelit poikkeuksellisen laadukkaita.

  7 vuotta, olemme toimittaneet yli 5 MW aurinkopaneelien, se on muutama tuhat aurinkovoimaloiden - pienistä järjestelmistä, joiden kapasiteetti on 10 wattia suuriin hankkeissa.

  Videoesitys n aurinkovoimala 9 kW päässä kumppaniyritysten Akvist (Rostov-on-Don)

  Laaja kumppaniverkosto avulla voimme toteuttaa asennusvalvonta- voimalaitosten sekä yksittäisiä ja verkon missään vaiheessa Venäjän sekä Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä. Kumppanimme - palveluorganisaatio on kokemusta ja osaamista asennuksen verkon asemien kapasiteetti jopa 5 MW:

  Aurinkopaneelit käytetään pienissä järjestelmissä, koska suurissa aurinkovoimaloiden.

  Ajo pieni asennus:

  Aurinkopaneelien ja tuuliturbiinien Exmork televisiossa kanava "Vesti":

  on "TVC" televisiokanava:

  "First Channel":

  Voit "NTV" kanava:

  C 2009, Exmork toimittaa aurinkopaneelien Venäjällä. Käytön aikana alueella maan jäsenet itsenäinen virtalähde on saatu yhtään valitusta. Luotettava aurinkopaneelien Exmork menetä voimaa, eivät tuo omistajille epäonnistua.

  Valitettavasti jotkut kilpailijat pyrkivät tekemään perusteettomia väitteitä huonosta laadusta aurinko Exmork, toivoen siten pakottaa kuluttajia ostamaan kalliimpia tuotteita. Kuitenkin samanlaisia ​​lausuntoja näistä käyttäjistä on raportoitu, tällaiset lausunnot jäävät omaatuntoa työntekijöiden kilpailevia yrityksiä. Ei ole tarpeen antaa periksi arveluttavaa markkinointikikka ja palkka. Kokemuksia onnistuneista omistuksen aurinkopaneelien Exmork, jotka jakaantuvat todellisten käyttäjien on paljon arvokkaampi kuin häikäilemätön mainonnan strategioita kilpailevien yritysten.

  Yhtiö on ansainnut luottamuksen Exmork Venäjällä ansiosta korkealaatuisia tuotteita ja takaavat moitteettoman toiminnan laitteita.

  1