Asunnon karkea viimeistely

Korjaus ja rouhinta

Nykyään monet ihmiset ostavat asuntoja uusissa rakennuksissa. Tällaisissa huoneistoissa ei ole sisustusta, ei ole lattiat, ikkunat, ovet, saniteettitavarat. Noin tällainen tilanne: onnelliset uudet siirtolaiset tulevat asuntoonsa ja kokonaan omistamansa asunnon sijaan he näkevät, kuinka kuulostaisi naurettavaa, konkreettista laatikkoa. Ehkä kaikki ovat järkyttyneet tässä tilanteessa. Heti kerran on paljon kysymyksiä - mitä toimenpiteiden järjestystä tulee noudattaa korjauksen yhteydessä? Karkea viimeistely - tarvitsetko vai ei, miten se tehdään? Ihmiset eivät tiedä mitä tehdä, jos on tarpeen tehdä korjauksia.

Korjaus ja rouhinta

Ensimmäinen askel tien korjaukseen

Mitä pitäisi tehdä ensin, ensinnäkin? Sinun on esitettävä asuntoasi siinä muodossa kuin haluat käyttää sitä. Se on erittäin lopullinen ilme, jonka haluat päästä loppuun. Heti tämän jälkeen korjaukset alkavat. Asunnon karkea viimeistely - et voi suorittaa korjauksia ja ohittaa tämän prosessin. Jos puhumme siitä, mikä työjärjestys korjauksen aikana, niin ensin - valmistelutoimenpiteitä. Huoneen tulee olla valmis tuleviin muutoksiin. Osana tätä vaihetta suoritetaan purku työtä: seinistä vanha tapetti on poistettu, poistamiseksi kipsi päällyste poistetaan lattian linoleumin (jos se oli sinne), karmit ja purettiin. Kun kaikki, mitä tarvittiin, on rikki, rakennuksen roskat asunnosta poistetaan.

Kun purkutyöt ovat päättyneet ja tilat vapautetaan rakennusjätteistä, toinen vaihe on tulossa. Tuskin ilman sitä voit tehdä laadukkaita korjauksia. Rouhinta - mitä tämä vaihe liittyy? Tarvittaessa - väliseinät ovat rikki, sen sijaan asennetaan uudet. Aseta sitten uusi johdotus.

Parempi työskentely sähköjohtojen suunnittelussa ja asennuksessa antaa asiantuntijoita. Meidän täytyy tehdä hänen ääriviivat, sitten ei lyödä kynsiä, älä porata seiniä niissä paikoissa, joissa on johtoja.

Ennen kuin asennat sähköjohdotuksen, sinun on ajateltava kaikkia pieniä asioita, esimerkiksi silloin, kun kytkimet sijaitsevat, miten pistorasiat sijaitsevat ja niin edelleen. Tämän jälkeen aloita kipsi, kierrä seinät ja katot kipsilevyllä. Lattialla työskentelyä varten on jo kirjoitettu sementti-hiekkalaatikko (miten lattian kohdistaminen omilla käsillä on). Jos haluat, voit asentaa lämpimän lattiajärjestelmän - tämä on erittäin kätevä ja käytännöllinen nykyaikainen ratkaisu, on parempi olla kieltämättä siitä, jos tehdään kattava korjaus. Karkea viimeistely ei todennäköisesti ole täydellinen, jos unohdat viemärijärjestelmän ja vesihuoltoon. Näiden töiden yhteydessä putket ohjataan, suodattimet sijoitetaan tarvittaessa - lämmitys-, kuuma- ja kylmävesi nousevat.

Sisäänkäynnin oven vaihtaminen on toinen asia, jota ei pidä hukata asuntoa viimeisteltäessä. Tietenkin, jos tämä on mukana korjaussuunnitelmissa. Lisäksi kaksoisikkunat asennetaan usein, ilmastointilaitteen ulkoinen lohko asennetaan karkean viimeistelyn vaiheeseen. Tätä voidaan kutsua varsin likaanta työstä, erityisesti purkamisen vaiheesta. Kun ikkunoiden ja ikkunalasien asennus on valmis, on suositeltavaa sulkea ne välittömästi - valitse tämä kiinteä polyeteenikalvo. Tämä on välttämätöntä suojaamaan mahdollisia vaurioita myöhempää työtä vastaan.

Mikä sisältää huoneiston karkeuden

Mitä rouhinta liittyy?

 1. Stucco koristelu aukkojen, seinien, kattojen;
 2. Asennus sementtilattiapinnoille;
 3. Ovien ja ikkunoiden aukkojen täyttö;
 4. Sisäänkäyntiovien asennus;
 5. Lämpimän kerroksen järjestäminen kylpyhuoneessa;
 6. Sähköasennustyöt;
 7. Lämmitysjärjestelmän asennus, putkistojen asennus;
 8. Parvekkeiden lasitus ja lämmitys, logistiikka;
 9. Televisio-, puhelin-, Internet-kaapelien jakelu.

Kun valmistelutyö on valmis, on mahdollista suorittaa rouhinta. Karkea viimeistely on aikaa vievin vaihe, sitä on helpompi jatkaa.

Ennen karkean korjauksen aloittamista asunnossa on jo oltava selkeä asettelu, ja sen on oltava myös suunniteltu - tämä on välttämätöntä, jotta kotelo olisi mukava, viihtyisä ja toimiva.

Mitä muotoon sisältyy?

 • Eri huoneiden viimeistelyn tapoja: kylpyammeet, keittiöt. Omistaja päättää, että on parempi valita - kipsi, taustakuva, laatta, maalaus.
 • Lattian tyypin valinta huoneessa
 • Valikoima katot: ne voivat olla erilaisia ​​eri huoneissa - kipsilevy eri tasoilla, kipsi, venytys.
 • Älä unohda asennuspaikkoja asennus vesijohto. Suunnitteluprojektissa määritellään myös tulevaisuuden putkityypit.
 • Koteloiden, pistorasioiden, valaistuslaitteiden asennustapa harkitaan, paikka, jossa on puhelin, televisio ja muut tärkeät laitteet on valittu.
 • Sisätilojen koko ja tyypit.
 • Suunnitelma, jonka mukaan huonekalut järjestetään.

Mitä muotoon sisältyy?

Kuinka paljon karkea korjaus uudessa rakennuksessa?

Kaikki riippuu siitä, mitä materiaaleja valitset. Samalla materiaalien laatu määrittelee valmiiden töiden määrän. Suoritusta varten tarvitaan paljon aikaa, mutta kaikki ymmärtävät tämän. Kun rouhinta suoritetaan, korroosion ja seinien koristelemisen yhteydessä tulee olla kärsivällistä - on tärkeää, että levitetyt kerrokset tehdään kaikkien rakennuskoodien mukaisesti. Niiden on kuivuttava laadullisesti - tämä on tärkeää seuraavan karkean viimeistelyvaiheen kannalta. Tämä on erityisen tärkeää sukupuolten kannalta - saada hyvälaatuinen kerros (tarvittava paksuus, vahva), yleensä tarvitaan enemmän aikaa, ei ole tarpeen nopeuttaa prosessia - se maksaa enemmän itsellesi.

Kaikki seuraavat korjausvaiheet riippuvat siitä - kuinka hyvin ja laadullisesti ne näyttävät, materiaalien käyttöikä riippuu myös karkeasta viimeistelystä. Uuden rakennuksen kovia korjauksia ei voida tallentaa, tässä vaiheessa tehtyjä virheitä ei myöskään suositella - ei ehkä ole mahdollista korjata sitä. Yleensä, jos tällainen tilaisuus on olemassa, on parempi käydä asiantuntijoille. Sitten sinun ei todellakaan tarvitse katua mitään.

On tärkeää, että tukipohjan ja lasin välille syntyy vahva sidos, mutta on tärkeää varmistaa, että kuivatusolosuhteet ovat optimaaliset. Sementin lujuus ja kuivausaika - kaikki tämä riippuu siitä, onko seoksen koostumus laadullinen.

Kun pinoaminen muodostuu, on tarpeen noudattaa tiettyjä sääntöjä - suojaamaan pintaa terävällä menetyksen kosteus - koneellista kuivausta menetelmää ei pitäisi käyttää - toisin tasoite halkeamia. Noin noin kuusi lattialaastia kestää kolme viikkoa - sitten lattia on kova, laatu.

Kuinka paljon karkea korjaus uudessa rakennuksessa

Puhdas lattia voi olla erilainen: joku haluaa laminaatin, toinen valitsee linoleumin. Yhdessä huoneessa keraamiset laatat näyttävät hyvältä. Jokaisella näistä materiaaleista on erilainen paksuus. Kun karkea lattia on järjestetty, on tärkeää ottaa huomioon nämä tiedot - sitten viimeistely lattiat ovat samalla tasolla koko huoneiston.

Kun suoritat katon karkean viimeistelyn, kiinnitä huomiota joihinkin pisteisiin. Kaikki tietävät, että katto voi olla tasainen ja sillä voi olla sääntöjenvastaisuuksia. Riippuen siitä, miltä tilalta on sen pinta, voit kohdistaa epäsäännöllisyydet - käytä tätä sääntöä ja sitten laastia.

Kun epätasaisuus ylittää kaikki sallitut rajat, asenna erityiset majakat ja kipsi pinta. Voit myös piilottaa virheet kipsilevyllä. Saadaksesi korkealaatuisen enimmäismäärän uudessa rakennuksessa voit tehdä suunnittelun useilla tasoilla. Tässä pinnassa on mahdollista asentaa valonheittimet - ainakin kehällä, ainakin missä tahansa halutussa paikassa.

Tämän artikkelin materiaalin visuaaliseen esittämiseen tarjoamme videon korjaamista. Karkeus on monimutkainen prosessi, mutta työ voidaan tehdä yksin. Kuitenkin tietty kokemus korjauksen alalla ei satuta.

Arvosana: 5/5, arvot yhteensä: 2

© 2013 - 2018 Korjaa ja viimeistelee itse. Vinkkejä siitä, miten voit tehdä kotisi kauniimpaa, luotettavampaa ja kätevämpää.

Mikä on huoneiston karkeus - miksi tarvitset sitä ja millaista työtä se koskee?

Jos haluat ostaa uuden asunnon, monet ihmiset joutuvat käsitteen karkea viimeistely. Tällä termillä ei ole selkeää määritelmää, joten tulevaisuuden omistajille, kunnes viimeinen on mysteeri, missä muodossa heille tarjotaan asuntojen ostoa. Mutta sinun ei tarvitse aina mennä katsomaan asuntoa omilla silmäillään selvittääksesi mitä se on. Kerromme siitä, mitkä alkuvaiheen viimeistelyt suoritetaan karkean korjauksen aikana.

Luettelo karkeasta viimeistelystä tyypillisistä pinnoituskohteista

Asunnon karkea viimeistely on viimeistelykoristeiden asunnon valmistelu. Tällaisten korjausten puitteissa voidaan tehdä erilaisia ​​valmistelu- ja korjaustöitä huoneissa, joten huoneissa olevat huoneistot voivat erota melko paljon toisistaan. Mutta on myös monimutkaisia ​​pakollisia töitä, jotka on suoritettava tiloissa, jotta uusi omistaja voisi aloittaa kosmeettiset korjaukset ilman tarpeettomia ongelmia välittömästi sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Karkea viimeistely sisältää erilaisia ​​korjauksia, joten sellaisissa huoneistoissa, joissa on tällainen viimeistely, voi olla merkittäviä eroja

Asuntoon voidaan myydä omistajalle, se on rakennettava asianmukaisesti projektin hankkeen kautta. Hankkeen ehdot on täytettävä täysin siten, että asuinkiinteistön varsinainen asettelu vastaa suunnittelun ja suunnittelun päätöksiä. Nykypäivän markkinoilla esittelee esineitä vapaaseen tyyliin, eli asunnossa rakentaa ainoastaan ​​kantavien seinien ja sisätilojen väliseinät rakentaminen harteilla uusien omistajien, vaan luoda heille ei välttämättä aina mahdollista jakaa asunnon osaksi toiminnalliset alueet käyttäen kaavoituksesta havaintovälineitä. Sisäseinien puuttuminen ei voi osoittaa huonoa tai riittämätöntä karkeaa viimeistelyä.

Pakolliset luonnoksen tai esisuunnittelusta huoneistoissa:

 1. 1. tasoite lattiat. Siteet suoritetaan yleensä sementtilaastilla lisäämällä hiekkaa. Jos projekti on rakentaa talon ei tarvitse erityisiä muutoksia, lattiatasoite joka huoneessa tekevät samalla tasolla, vaikka se ei ole aina suositeltavaa, ja joskus ei täytä käyttäjien vaatimuksia.
 2. 2. Laasti seinien. Kipsi tarvitaan kohdistamaan pystypinnoille huoneisto. Vain tasaiset seinät ilman lisäinvestointeja voidaan oblitsevat tahansa pintamateriaalien markkinoilla, kuten tapetti, maali, verhoilu paneelit, ja niin edelleen. D. Jos projekti ei kuvata lisävaatimuksia tasoitus seinät, rappaus tehdään sementtiä tai kalkkilaastilla.
 3. 3. asennus ikkunat ja ovet. Ikkunat ja ovet asennetaan useimmissa huoneistoissa helpoin, halvin ja heikkolaatuinen. Kuitenkin monet rakennusalan yritykset ovat siirtymässä asennuksen teräsovet ja muovi-ikkunat, jotka merkittävästi yksinkertaistaa myöhempi korjaus asunnon.
 4. 4. asennus kaasua, jäteveden ja vesi. Projektin vaaditaan litteä letku suorittaa nousuputket veden sisäänmenon ja ulostulon, kaasua syötetään keittiöön. Kuitenkin jakelu putket sisätiloissa ei saa tehdä, ja kaasuliesi keittiössä ei aina yhdistetty levyyn.
 5. 5. Lämmitys- verkkoon. yleinen rakennuksen lämmitysjärjestelmän putket johtavat seinään, jossa heihin liittyi patterit. Sijainti, tekniset ominaisuudet ja määrä lämmityksen tarkoittaa määrätty hankkeen.
 6. 6. Asennus sähköverkosta. Sähköiset kotiverkko laitetaan asunnossa, aseta vaihde laskurilla. Sähköjohto tehonsyöttöjohtimia päällystys kaikissa huoneissa asunnon pisteisiin kulutuksen sähkö (pistorasiat, kytkimet, kattokruunut). Johtimet poistetaan seinät ja eristetty, mutta ei ole kytketty laitteeseen virrankulutus.
 7. 7. Wall eristys. Joissakin modernia taloa, joissa on karkea viimeistely teki ulkokäyttöön lämmöneristys materiaalien seinillä.
 8. 8. vedeneristys kerrosta. In "märkä" alueita huoneiston välttämättä tarvitse vedeneristys, joka voidaan asettaa karkealla maaliin, mutta ei aina.

Tämä on alustava lista, joka sisältää karkea pinta. Tiloja vähemmän valmis edelleen verhous markkinoilla ovat erittäin harvinaisia. Useimmiten löydät koteja jossa hanke toteutetaan ja ylimääräistä verhous työtä, jota ei mainita luettelossa.

Piirteet karkea vuori seinät asunnossa

Uskotaan, että seinä - tämä on tärkeää nykypäivän asuntojen pinta, joka muodostaa ulkonäköä kotiin kokonaisuutena, ja on myös tärkeä toiminnallisuus, koska ne jakavat tilan erilliset alueet, huoneiden ja alueiden. Seinät moderni kerrostaloissa voidaan muodostaa erilaisia ​​rakennusmateriaaleja. Yleisin esineitä tiili, lohko, tiili, betoni ja kipsilevy osioita.

Aikana karkea pinta seinät on kohdistettu

Päätarkoitus karkea pinta seinät on niiden kohdistus. Rakentamisen aikana käytetyt materiaalit eivät pyri tekemään täydellisen tasaisuus, jolloin osio voi olla valtava joukko puutteita, jotka tekevät maaliin korjaus mahdotonta. Yhdenmukaistaa seinät kipsi majakoiden avulla käsityötä korjaus- joukkueiden tai laitteita. Kehittäjä yleensä yrittää saattaa korjata ja pre-maaliin mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman taloudellisia investointeja, koska karhea pinta pinnat eivät usein voi tarjota kunnon tasaisuus.

Toisin kehittäjä ja kiinnostunut korjata se toteutettiin mahdollisimman laadukkaita. Koska tämä seinä karkea pinta ei ole suositeltavaa välittömästi kivittämällä valittu paperia tai muita materiaaleja. Ammattilaiset suosittelevat uudelleen yhdenmukaistaa pinta omasta laatuluokan tavaroita tai palveluja tilataan korjaus miehistö.

Rouhintatyöstö lattia ja katto - onko lisäkoulutusta tarvitaan ennen korjausta?

Karkea lattiapinnan - laite perän, suoritetaan välittömästi pystyttämisen jälkeen rakenneosien kerrostalon. Tasoite käyttävät eniten halpaa ja helppoa lattian valu teknologian edelleen tasoittamiseen majakka. Liuos syötetään huoneeseen erityinen pumppu ja tasoitetaan tärinää. Yleensä tällaisessa tasoite asennustapa voidaan saada kunnon tuloksen - lattia aivan sileä, mutta lähes aina on erilaisia ​​haittoja ja epäkohtia ilmaisseet pienet erot korkeuden ja kaikenlaisia ​​väärinkäytöksiä.

Tällainen karkea lattiatasoite antaa kunnollinen suorituskykyä. Omistaja itse päättää asentaa lattia Rouhintatyöstö tai tehdä alustavaa työtä lattialle tasoitus. Jos et halua jättää lattialle vikoja, poista ne yksinkertaisesti avulla erikoiset tasoitteiden ja välineet, laatat, tapetit.

Katto on usein pidetty kaikkein ongelmallisimpia osa koko luonnoksen toimittaa asunnosta. Pystytettiin luonnoksesta katot voivat olla erittäin merkittäviä heikkouksia ja vaakapoikkeutussignaaliin. Ja modernia taloa katon tasaisuus voi yllättää jopa kokeneet korjausmiehet. Rouhintatyöstö katto usein tiivistys väliset liitokset yksittäisten välipohjat, minkä jälkeen pinta voidaan kipsissä tai kalkittu. Ei tarvitse käyttää paljon aikaa ja vaivaa yhdenmukaistaa kattoon, monet omistajat yksinkertaisesti asettaa korjauksen aikana modernin katot. Tämä tekniikka käsittää asennuksen viimeistely arkin viimeistely aiemmin koottu runko, eli tasaisuus lattia laatat eivät ole täysin vaikuttaa visuaalisia ominaisuuksia huoneen. Ei ole tarpeen saattaa katot ja asennuksen alakatot, mutta kaikissa muissa tapauksissa voi vaatia esikäsittelyä.

Yleensä, karkea vuori, jonka tarkoituksena on valmistaa sisätilojen edelleen viimeistely, yksinkertaistaa korjausprosessi ja poistaa objektin enemmistö vikoja ja puutteita, jotka on ilmestynyt vaiheissa rakentamisen. Mutta tämä ei tarkoita, että korjaus voi heti aloittaa kotiin. Hyvin usein pinta on tarpeen edelleen yhdenmukaistaa kustannuksella viimeistely tekevät todella houkutteleva sisustus.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Karkea (ensisijainen) toimittaa asunto - mitä se on?

Karkea (ensisijainen) toimittaa asunto - valmisteen huoneen pintojen jatkokäsittelyä varten, eli viimeistely.

Suorittaminen sähköjohtoja, putkia, asennus ovi ja ikkunat - nämä työt ovat mukana myös Rouhintatyöstö asunnosta.

Mitä pitäisi tehdä ennen työn?

Ennen siirtymistä alkuperäisen koristelu asunnon, on syytä miettiä ja kaavamainen piirros, missä ja miten huonekalut seisoo, nimetty Järjestelmää koskevat pistorasioiden ja kytkinten paikka, päättää, missä siirrät tietokoneen, lankapuhelin, televisioon, valaistus.

Ennen työn aloittamista, sinun täytyy päättää koon ja millaisia ​​sisäovet, hanat ja valita paikka asentaa sen omassa asunnossa.

Mieti mitä pilvikorkeus on asuntosi: venytys, keskeytetään tai rappaus. Mikä on seinään: maalattu, tapetoitu, laattalattiat ja koristeltu avulla kipsi. Mikä on lattia, ja mihin haluat lämmin lattia.

Työt Rouhintatyöstö suoritettavan pois hyviä materiaaleja ja korkea laatu, jotta sen ei tarvitsisi tehdä uudelleen mitään, joutuvat seisomaan huonekaluja asunnossa.

Millaista työtä sisältyvät Rouhintatyöstö asunnon?

Kipsi seinät kaikilla huoneiston paitsi wc ja kylpy huonetta (yksi huone, jossa yhdistelmä kylpyhuoneen). Sen seinät ovat myös sopivia liittämisen taustakuva, ja maalaus, ja laatta.

Rapatut seinät, asettamisen jälkeen majakat. poikkeama määritetään taso pystysuorien seinämien, merkintä näyttää sääntöjenvastaisuuksia havaitaan avulla sääntöjä (Accent toisessa tavu, on erityinen työkalu tasoittamiseksi kipsi ja perälevy).

Tarvittaessa huoneisto asetettu muita osioita. Materiaali on sopiva niiden kipsilevyä. Väliseinät voidaan myös valmistaa Vaahtopala tai tiili, vaikka asennus heistä vie enemmän aikaa.

Primer ja kitti seinät ja katto. Pohjustus suoritetaan telalla, siveltimellä tai ruiskulla ennen kuin stukko on viimeistely materiaali lujasti tarttua seinän kanssa. Toinen pohjamaali on antibakteerisia ominaisuuksia.

Kitti - viimeistely vaihe karkea seinät ja katto.

katto kohdistus. Sinetöity suuria halkeamia, laattasaumojen. Pinta pohjustetaan, kipsissä, tasoitetaan ja hiotaan täyteainetta.

Karkea lattiatasoite valmistautuu tahansa lattia. Se kohdistaa suuria eroja korkeuden ja on perusta seuraavaan vaiheeseen viimeistely. Lattiaan ei näy halkeamia, odottaa kolme viikkoa kuivua perän ja sitten jatkaa työtä koristelu asunnon.

Jos huone on määrä tehdä kahdentyyppisiä viimeistely lattian viimeistely, esimerkiksi laminaatti, linoleum, sinun on annettava se aikana Lattiatasoitteen lattialle huoneessa oli teoksissa tasaisen lopputuloksen (viimeistely materiaaleja eri korkeudelle).

Kaapelin asennus tai putken luoda lattialämmitys se suoritetaan samanaikaisesti kuplan liitin. Lämmöneristin on lisätty suoritetaan putki tai kaapeli asennus, ja kohdistus suoritetaan kaatamalla sementti hiekan seos lisäämällä PVA liimaa.

Lue täältä miten asennetaan muovi-ikkunat.

Perusterveydenhuollossa kaunistamiseksi täytyy olla täysin tehdä lämmitysjärjestelmä.

Karkea viimeistely huoneistoissa ei sisältää asettamalla sanfajansa mutta yhteen vettä, kuuma ja kylmä, voidaan suorittaa.

Asennus sähkö johdotus kytkemättä sähkölaitteet ja sähkölaitteita.

Johdot on seinät ja katto näyttää ruma, niin piilotetut johdotus, joka tasoittaa hänen alle kipsi uurteet, Stroebe, piiloutuneet kipsilevyä ylimääräisiä osioita.

Shtroblenie betonipinta on rei'itin.

Yhteenvetona asunnon ilman johtoja hänen kaapeli viestintä: puhelin, TV, radio.

Rouhinnassa viimeistely tasainen sijoitettu ikkunoita (muovi tai puu), asenna oven, lasitettu parveke tai Loggia.

Lue täällä parvekelasiliiketoimintaan.

Rouhintatyöstö huoneistoista tehdään konkreettisia laatikko huone, jonka pinta ovat valmiita koristeluun, on ikkunat, ovet, lämmitys ja vesi, voit liittää sähkö-, puhelin-, radio-, saniteettituotteet asetettu.

Video "Mikä on tärkeää tietää ennen korjausta"

Lisätietoja nykyaikaisen rakentamisen teknologian liittyä yhteisöömme sosiaalisten verkostojen:

Katso kaikkien blogimerkintöjä: työnjohtaja

Nykyisessä tilanteessa vaikein ennakoida kaikki vaatimukset asumisen, ottaen huomioon mahdollisuudet. Siksi ennen työn aloittamista, parempi kääntyä suunnittelijoille teille parhaillaan korjausta ei muuta. Varaudu siihen, että on välttämätöntä antaa paljon tavaraa ja ottaa kasan roskia, saada kontakteja etukäteen. Erityyppiset työ on parempi luottaa eri asiantuntijoita. Putkimies kitti seinät saa ja päinvastoin.

Kun viimeistely ensisijainen hyvin se on tärkeää sulkea nykyisiä halkeamia tai ne eroavat vieläkin. Jos tarpeen määrätä metalliverkosta, se suoritetaan myös tässä vaiheessa. Ajattele, ehkä huoneessa tarvitsee yhden liitin, suorittaa tämä työ on nyt paljon parempi kuin maaliintulon jälkeen. Yleensä valmiista oikeaan hetkiä yksinkertaistavat lisätyötä. Materiaaleja parhaiten levitetään pohjustettu pinta, joten se kestää pidempään ja laadullisesti hämmästyttävä kunnostus. Tämä on kaikkein vaikein, pölyinen ja ratkaisevassa vaiheessa.

Korjaukset asunnossa - se on aina suuri aikaa vievää työtä, sekä henkistä että fyysistä. Pitkälle 21-luvulla, se on paljon helpompaa, kaikki tiedot, joita tarvitset, voit löytää Internetistä. Tärkeintä - päättää, mitä haluat tehdä, ja kaikki muut lukea vähän artikkelin hyödyllisiä suosituksia. Ja kaiken voi tehdä käsin maksamatta mitään rahaa se, tietenkin, jos on aikaa, mutta jos ei - on myös pitkä aika ajatella se ei ole välttämätöntä, on nyt kasa kaikista yrityksistä valmiiksi mahdollisimman pian, jotta korjaukset asunnossasi teidän tilaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin