Astianpesukone kaappiin 60 cm

ASENNUS Astianpesukone kaappiin, 40x35 cm

Valitettavasti tuotteen saatavuus ei ole tilapäisesti saatavana

Tuotenumero: 902.046.15

Runko, leveys: 40 cm

Maks. Hyllylle: 15 kg

Artikkelinumero: 902.046.15

 • Voidaan asentaa seinäkaappiin, jotta se voidaan sijoittaa työtasolle.
 • Irrotettava vesiletku on helppo puhdistaa.
 • Ilmainen 25 vuoden takuu. Lisätietoja takuuehdoista on takuurehenteessa.
 • Pyyhitään puhtaaksi kuivalla kankaalla.
 • Pyyhi puhtaaksi vedellä kostutetulla pehmeällä liinalla. Käytä tarvittaessa hankaamatonta pesuainetta tai saippuaa.
 • Teräs, Pigmentoitu jauhemaalaus, Kirkas lakka

Vain uusin versio on ladattavissa.

Astianpesukone astiastoihin: vinkkejä valintaan ja 70 käytännöllistä vaihtoehtoa moderniin sisätilaan

Kevyt ja tilava keittiö, jossa on käytännöllinen keittiönosasto: uppoasennuksen yläpuolella oleva astianpesukone ja koukut kaasu-uunin yläpuolelle takaavat suurimman käyttömukavuuden

Keittiön astianpesukone on olennainen osa keittiötä, joka on oltava läsnä missä tahansa ruoanlaittoon ja syömiseen tarkoitetussa huoneessa. Mallien, tyyppien ja kokoonpanojen vaihtelusta huolimatta on otettava huomioon paljon vivahteita oikeaan valintaan. Tässä artikkelissa yritimme kerätä kaikki tarvittavat ja hyödylliset tiedot keittiön kuivaajista.

Yksinkertainen, mutta samalla alkuperäinen ajatus aterian kuivausrummusta

Kevyt keittiö, jossa siisti hylly astioiden varastointiin

Kuivausrumpu astioihin, jotka on rakennettu keittiön sarjaan tummaa puuta valaistuksella, mikä antaa huoneelle ylimääräisen mukavuuden

Keittiössä on useita kuivausmalleja. Asennuksen tapaan ne voidaan jakaa neljään luokkaan:

Tuotteet on valmistettu muovista tai ruostumattomasta teräksestä, joka on asennettu pesualtaan. Ne eroavat toisistaan ​​kevyessä, yksinkertaisessa rakenteessa, mutta niissä ei ole erityistä suunnittelukuormaa huoneeseen. Yksinkertaiset mallit on suunniteltu pieneen määrään astioita. Se on aina käsillä, mikä tarkoittaa, että on kätevää laittaa levyt, mutta myös kasvikset pesun jälkeen. Myynneissä on kuivausrummia ristikon tai ristikon muodossa ja myös rei'itetyn pinnan kanssa.

Alkuperäinen astiankuivaaja on rakennettu pöytälevyn työtasolle lähellä pesuallas

Huomaa: voit ostaa metallista ja silikonia olevasta kuivausrummusta. Sitä voidaan käyttää myös kuumille astioille.

Asennettu kaappiin, joka seisoo lattialla, voi olla saranoitu kaapit, laatikot. Yksinkertaisissa malleissa on kaksi tasoa - levyt ja mukit. Monimutkaiset mallit on suunniteltu muille ruokatyypeille.

Suljetun kuivaajan ansiosta astiat on suojattu pölyltä. Monissa sisäänrakennetuissa kuivaimissa on mukana lavoja, joissa astioita sijoitetaan välittömästi pesualtaan. Mutta itse kaapissa tämä ei ole kovin hyvä, koska se kerää paljon kosteutta. Kaapin pääkuivain on aina täydennettävä astianpesukoneen lähellä sijaitsevan lisäkuivurin avulla.

Sisäänrakennettu kaappi puu-astian kuivausrumpu kahdelle hyllylle

Se sijaitsee lähellä pesuallas, esimerkiksi pöydällä. Taulukko-kuivurit voivat olla eri kokoonpanoina: irrotettavat ja kiinteät, kaksi tai kolme tasoa, laitteille. Koska tuote on aina näkyvissä, sinun on valittava väri koko keittiön tyyliin. Kun pesualtaan yläpuolella ei ole roikkua, voit ostaa kuivauskansi kannella, joka suojaa astioita pölyltä.

Alkuperäinen keittiö, jossa on pöytälevyn kuivausrumpu pesualtaan ja ylimääräinen hylly

Asennetaan tiettyyn paikkaan oikealla korkeudella suoraan seinälle, voit asentaa sen kaappiin. Koot valitaan niin, että kohde sopii vapaaseen tilaan.

Monikäyttöinen saranoitu kuivausrumpu

Kuivurilla voi olla yksi tai kaksi kerrosta. Monimutkaisempia malleja on usein varustettu lisäosastoilla. Joten jos yksitasoisissa kuivaimissa on mahdollista lisätä vain levyjä, monitasoisella kuivauksella kaikki keittiötarvikkeet sopivat.

Paras vaihtoehto on asentaa altaan yläpuolelle tai sen välittömään läheisyyteen, joten sinun ei tarvitse tehdä tarpeettomia liikkeitä astioiden pesuessa. Voit asettaa kuivurin kaappiin, jossa ei ole pohjaa: täällä vesi välittömästi tyhjennetään pesualtaan, eikä pannua tarvita.

Kaksikerroksinen kuivausrumpu pesualtaan yläpuolella olevaan astiaan, joka on rakennettu seinään asennettaviin keittiön kaappeihin

Ei ole kovin hyvä asentaa astianpesukoneita lattiakaappiin: sinun on tehtävä monia tarpeettomia liikkeitä (esim. Taivuta ruokia päälle).

Keittiökaappien ja kulmien, joissa on kuivausrumpu, on noudatettava tiettyjä sääntöjä:

 • Ilmanvaihto. Jotta varmistat, että kaapissa ei ole hajua, sinun on varmistettava hyvä ilmankierto. Se riittää porata pari reikää sivulta.
 • Etäisyys. On tärkeää, että etäisyys astioiden ja ovien välillä on vähintään 30 cm, ja kuormalavasta alemmalle tasolle - vähintään 7 cm.
 • Kaapin pohjaseinän tiivistäminen. Jotta kuulokkeet eivät vahingoitu, on parasta käsitellä silikonia, se suojaa materiaaleja kosteuden vaikutuksilta.

Luo sopiva tunnelma keittiössä, voit myös valita oikeat värivaihtoehdot ruokia varten

Kuivausrumpu kaappiin: kuivausmateriaalit

On olemassa useita materiaaleja, joista valmistetaan astianpesuaine:

 • Metallia. Yleensä kuivaus tehdään teräksestä, joka sitten päällystetään korroosionestopinnoitteella.

Ulkonäkö on hyvin yksinkertainen, mutta itse asiassa tilava ja kätevä käyttää metallin astiankuivaimen muotoilua

 • Kuivaus ruostumattomasta teräksestä. Tämä tuote maksaa suuruusluokkaa kalliimpaa kuin metallin kuivaus, mutta sen vahvuus, kestävyys ja muut ominaisuudet ovat sen arvoisia. Sinun ei tarvitse myös maalata tuotetta, koska se ei aiheuta korroosiota.

Tasainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuivausrumpu soveltuu keittiöihin lähes kaikissa tiloissa

 • Muovia. Tästä materiaalista valmistetaan halvin kuivaus astioille. Lisäksi materiaali aiheuttaa vaaraa terveydelle. Tuotteen ulkonäkö häviää hyvin nopeasti kuivatuspinnalla, muodostuu plakkia, raitoja.

Alkuperäinen muovinen pöytäkuivaaja epätavallisessa suorituskyvyssä laimennee keittiön tunnelmia

 • Puu. Tällaista kuivaajaa on aina pidetty ylellisyyteen, mutta se ei sovi kaikkiin sisätiloihin. Jotta tuote kestää pitkään, puu peitetään erikoislakoilla. On osoitettu, että puukuivaus soveltuu parhaiten astioiden säilytykseen kuivassa muodossa.

Kevyt luonnonpuusta valmistettu siisti seinään asennettava astiankuivain täydentää täydellisesti sisustusta neutraalisella värimaailmalla

Neuvoja: tänään melkein kuivausrumpu voi ostaa myymälästä tai tilata verkossa. Laatu vaikuttaa suoraan tuotteen hintaan. Etu olisi annettava malleille, jotka on tehty luonnollisista ja turvallisista materiaaleista.

Astiankuivaimien luokittelu

Perinteisellä astiankuivaimella on kaksi osaa: ensimmäisessä on levyt toisessa kuistissa. Järjestelmän elementtien valmistuksessa käytetään vahvoja, vedenpitäviä materiaaleja. Helppoa puhdistusta varten pinta peitetään emalilla tai maalilla. Myös kumipäällystettä voidaan käyttää, mikä vähentää melua säiliöissä käytön aikana.

Kuivaimen tyypin mukaan jaetaan seuraaviin luokkiin:

 • Itsenäiset mallit - tuotetaan erillisinä järjestelmiä;
 • Keittiön kalusteisiin asennetut mallit tai altaan pohja.

Rakennettu kaapissa avoin malli kuivausrummien keittiön keittiössä lämpimissä väreissä, jossa keskitytään kirkkaan punaiseen keittiöön

On vielä avoimia kuivaimia, ne on asennettava seinälle altaan yläpuolelle tai suoraan pesualtaan, jotta jäljelle jäänyt vesi, joka on jäänyt pesuohjelmiin asti, tyhjennetään astian kulhoon tai erityisesti suunnitellulla jalustalla.

Avaa astianpesukone pesualtaan yläpuolella pienessä keittiössä vaaleissa väreissä

Avointen kuivuttimien edut:

 • Asennus voidaan tehdä missä tahansa, kiinnittämällä seinään tai tavanomaisella asennuksella toiselle pinnalle.
 • Toiminnassa tuotteille on ominaista vaatimaton yksinkertaisuus.
 • Mallit ovat halvempia kuin muuntyyppiset kuivaajat.

Helppokäyttöinen avoin puinen kuivausrumpu

Huonekaluihin asennetut kuivaimet on jaettu seuraaviin luokkiin:

 • Yksiportainen. Vain levyjä kuivataan niissä;
 • Kaksitasoinen (kaksitasoinen) - kuivataan kaikki astiat, paitsi haarukat ja lusikat;
 • Erityiskuivaimet astioille ja ruokailuvälineille.

Kolmastoinen, sisäänrakennettu keittiökaluste, astianpesukone

Tällaiset mallit ovat erityisen suosittuja ja laajalle levinneitä. Ripustuskuivain voi olla kahta tyyppiä:

Myös täysikokoisen kuivaajan sijasta voit sijoittaa hyllylevyjen parin yleiseen keittiötilaan uppoalta

Käytännöllisesti katsoen huomaamaton keittiön yleisessä sisätilassa, joka on rakennettu ripustettuun kuivausrummuun ruokia varten

Toisen luokan rakenteet muodon ja kokoonpanon mukaan ovat:

 • Kehyksen kanssa tai ilman;
 • Yhdessä tai kahdessa tasossa;
 • Kulmakuivain ruokia varten.

Kolmas muunnos on mielenkiintoinen, mutta todella käytännölliset mallit (joissa astioita eivät häiritse toisiaan sivujen liitoksissa) ovat yleensä suuria, joten kulma-kuivatus soveltuu asennettavaksi suurissa keittiöihin, joissa on suuri vaatekaappi.

Pieni ensi silmäyksellä, nurkakaapin rakenne sisäänrakennetulla astiankuivaimella on itse asiassa varsin käytännöllinen ja tilava

Kaappiin rakennetut kuivaimet on kiinnitettävä tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Tärkein edellytys on kaapin laadullinen pakokaasun aukko, jotta kosteutta ei kerääntyisi sisälle, mikä vahingoittaa huonekaluja. Hyvän ilmanvaihdon varmistamiseksi kahta hylsyä on porattava kaapin vastakkaiselta puolelta. Paras paikka reikiin on kaapin sivuilla, koska astiat pölyttävät ylä- tai alareunojen läpi.

Pieni seinäkaappi-keittiö, jossa on sisäänrakennettu astiankuivausrumpu

Nämä ovat epätyypillisiä muotoja, jotka on suunniteltu koristelemaan sisustusta. Toinen etu järjestelmä - kyky asentaa missä tahansa keittiössä. Optimaalinen vaihtoehto - pöytä tai pesuallas.

Monimutkainen versio metallilevykuivurista ei ole vain keittiön koristeellinen elementti vaan myös riittävän toimiva, helppokäyttöinen muotoilu

Oikea valinta kuivausrumpu ruokia keittiössä

Ennen ostamista sinun pitäisi päättää sijoittaa tuotesijoittelua. Tämän jälkeen sinun täytyy mitata aukkoja seinään. Jos ostettu malli asennettavaksi seinälle kaapin, mitat mitataan sisäpuolelta. Vakioparametreja upotettu kuivurit - 400 mm: n 800 mm: n, yleisin variantti - tiskipöydän kaapin 60 cm.

Yhdistelmä suljetussa kaapissa mahtuu kuivuriin astian- ja muut koriste hyllyt pitkin ulkoseinän työpinnan yläpuolelle pöydän - alkuperäinen ratkaisu pienen kirkkaan keittiö

Mitat on vymeryat hyvin tarkasti. Se on tärkeä rooli välimatka kupit ja lautaset: väli ei saa olla alle 300 mm. Olisi pidettävä mielessä, että erottaminen kuppi on sijoitettu yläosaan - järjestely suojaa astiat vedeltä. Välillä lokero ja alemman jako väli on noin 70 mm.

Läsnäolo lavan varmasti, se suojaa huonekaluja vedestä. On toivottavaa, että kuivaus tarjotin, jossa on irrotettava tyyppi - se on helpompi puhdistaa.

Riittävän suuri kuivausrumpu suunnittelu astioita liukuva tarjotin veden varastoimiseen

Pienessä keittiössä asettaa astiat voidaan sijoittaa laatikoita kuivaimet. Ne sijaitsevat ruutuihin lähellä altaan. Etuna tämän vaihtoehdon yli muiden on, että se on helpompi päästä pois kulhoon, koska tuote on pohjassa ja laatikot helposti ehdolla.

Pieni nurkka keittiössä kuivaus ja säilyttäminen eri ruokia - kätevä ratkaisu huonetta enemmän tilaa

Ei ole väliä, millainen kuivaimen käytetään, on muistettava, että ylikuormituksen suunnittelu voi rikkoa. Täten suoritusmuodon 50 cm 15 levyt.

Mikä eroaa kiinteän kuivaimen irrotettava mallit

Aiheesta kuivaimet ovat saatavilla kaksi tyyliä: luotettava tallennuksesta tai irrotettava suunnitteluun.

Iso plussa irrotettava kuivuri mahdollisuutta sen muunnelmia - jos syntyy ennakoimaton tilanne tuote voidaan sijoittaa jopa pöydälle. Toinen etu - helppous huolto, pesu ja desinfiointi suorituskyky voi yksinkertaisesti poistaa kuivumisen.

Älä pelkää kokeilla, jotka osoittavat sen omaperäisyys. Kokeile eri vaihtoehtoja valita sopivin oman sisustus

Mutta irrotettava suunnittelu voi edustaa ja haittoja johtuen eri kokoisia ja posudosushilki kaappi - käytön aikana se voi liikkua kaapin sisällä.

Kuitenkin nykyaikaisin malleja kuivaimet mukautettu standardin leveys keittiökalusteiden. Custom asetetaan ovat saatavilla pyynnöstä, yleensä tämä tapahtuu, kun huonekalujen mitat eivät vastaa yleisesti hyväksyttyjä parametrit.

Kuten kiinteän kuivausrummut, ne ovat hyvin hoidettuja kaapissa, ei ole mahdollista rakentamisen syksyllä, astiat säilyy ehjänä. Tämä on tärkein etu tällaisten kuivaimet, toisaalta kriteerien irrotettava mallit ovat enemmän käytännöllinen vaihtoehto: kaappi voidaan käyttää muihin tarkoituksiin, kuivausrumpu (ja seinistä itse) on helpompi puhdistaa.

Pieni, sisäänrakennettu hyllyt koostumuksessa tiskipöydässä

Ottaen huomioon monimuotoisuuden malleja, hinta tuotteen muodostuu useista tekijöistä: valmistuksen materiaalin ominaisuuksista, koko, muotoilu, voi käyttää ainoastaan ​​astioita tai ruokailuvälinekorin.

Yritä tehdä lautasen drainer alkaen romun (esim puinen laatikko) ja ainutlaatuinen versio keittiön suunnittelu luo halutun tunnelman

Toinen tärkeä tekijä - valmistaja. Tuotanto kotimaassa valmistettujen ovat yleensä halvempia, ja laatu mallin eivät poikkea ulkomaisia ​​tuotteita. Kuitenkin, tuonti kuivaimet on yleensä puhdistettu suunnittelu, ja usein ominaista ei-standardi kokoonpano.

Hanging kaapit tumman array sisäänrakennetulla lautasen drainer keittiössä lämpimillä väreillä

Kustannukset saman mallin voi olla erilainen eri liikkeissä, joten oikea valinta kuivaimen - se seuraa myös hintoihin. Tällöin voit ostaa kuivuri verkkokaupasta, muiden tekijöiden pysyessä hinnat ovat yleensä alhaisemmat.

Osto-opas kuivausrumpu lautasen

Drainer - auttaja, joka tarvitaan keittiössä päivittäin. Se auttaa astioiden kuivua ennen varastointia kaapissa, mutta myös voit tallentaa levyille ja mukeja olennaiseen nopeasti. Ja kuivauskaapit voi olla keittiöön koristelu. Tässä artikkelissa puhumme mitä lajia löytyy kaupoista, sekä mitä etsiä ostaessaan.

Päätyyppiä kuivaimet: arvioida rakentaminen, suunnittelu, ulkonäkö, materiaalit

Malleja keittiötarvikkeet kuivaimet erotetaan asennustapa:

 • Asennettu uppoaa. Se trofleksy kuivausrumpu, ruostumatonta terästä tai muovia, joka on kiinnitetty kuoreen. Nämä tuotteet ovat yksinkertaisia ​​ja helppoja, ne eivät luo kuormalla keittiössä ja mahtuu pieni määrä annoksia. Koska tällainen kuivaus on aina käsillä, se on myös kätevä lisätä pesty vihanneksia. Kaupoissa löytyy trofleksy kuten ristikot, ristikko tai rei'itetty levyt.

Vihje: Joissakin verkkokaupoista (esim puolesta Aliekspress) löytyy kuivain, joka koostuu metallista tai silikonia sauvat ja kehittyy rullaksi (katso kuva alla). On mahdollista asettaa paitsi pestä, vaan myös lämpimiä ruokia.

Roll tiskipöydässä

 • Sisäänrakennettu moduulit keittiökalusteiden. Asennettu ulkona laatikoista ja seinäkaapit keittiö, jossa kulma. Yksinkertaisin malleissa on kaksi kerrosta mukeja ja lautaset, monimutkaisempia malleja ovat erilaisia ​​oksia, kuten silmälaseja. Suljettu rintamalla suojella siivous laitteet pölyltä sekä sisäänrakennettu kuivaus lokeroiden, he voivat laittaa astiat suoraan viemäriin. Tosin tämä ei ole kovin kätevää ja ei niin "hyödyllisiä" kaapin runko - liikaa kosteutta se luodaan. Näin ollen, perus kuivausrumpu kaapissa, ja olisi täydennettävä ylimääräisten, pysyvän lähellä altaan.

Vihje: Muista, että kaikilla ei ole kuivaus lokeron toisen rivin. Näyttää täsmälleen mallia, jossa se on.

 • Työpöydälle. Ympärille asennettu lavuaarit, kuten siiven tai työtaso. Pöytämalleissa kippaavat ja paikallaan, yhden, kahden tai kolmen porrastetusti, lokerot ruokailuvälineet ja ilman niitä. Koska hallituksen kuivausrumpu ruoka on aina näkyvissä, ne pitäisi valita tyylin ja värimaailman keittiön sisustus.

Vihje: Jos on yli alakaapin tai jos pesualtaan sijaitsee ikkunan, sitten kuivain pitäisi valita suojakuori astiat pölyltä. Tämä malli löysimme Alibaba päällä (kuvassa alla).

 • Saranoitu. Kiinnitetään oikeaan paikkaan seinälle, kattoon kiskoon tai sisällä keittiökalusteet. Valitaan sopimaan kokoa vapaata tilaa.

Laaja valikoima seinä reylingovyh kuivausrummut, lautaset, kupit ja ruokailuvälineet löytyy Ikeja.

Lautasen kaikenlaista voi olla yksikerroksinen, 2-tason tai erikoistuneita, ylimääräisiä osastoja. Yhden tason soveltuu vain levyjen ja pinottu asemoinnin mahdollistamiseksi ja kupit, ja muut välineet.

Pesun jälkeen levyillä on aina paljon vettä. Sen vuoksi materiaalit, jotka muodostavat kuivaimen tulisi olla kosteutta. Useimmiten, keittiötarvikkeet kuivaimet tehdä:

 1. Metalli: teräs kromi tai pinnoitusta, joka suojaa metallia korroosiolta ja vaurioita.
 2. Ruostumaton: Tämä vaihtoehto on kalliimpaa, mutta kestävämpi eikä vaadi ylimääräistä huoltoa.

 1. Muovi: erittäin kirkas ja näyttävä, mutta ei liian vahva ja kestävä. Useimmiten muovia tehdä työpöydän kuivausrumpu, suunniteltu pieni määrä annoksia tai pannuja vain.

 1. Puu: puu peitetty kosteutta hylkivä koostumus, mutta sen kestävyys vettä ei ole korkeimmalla tasolla. Kuitenkin kodikas Provencen, kantri- tai ympäristöystävällisiä keittiö Tämän kuivain auttaa.

Lokero, joka on eniten kosteuden kanssa, hyödyntää ruostumattomasta teräksestä tai muovista: nämä materiaalit ovat hygieenisiä ja hyvin puhdistaa.

Arvioimme koko ja muut valintakriteerit

Useimmat kuivaimet on standardi kokoa levyjen. Voit valita mallin 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm tai 80 cm. Tietenkin mitä pienempi kuivausrumpu, sitä vähemmän se sopii levyjä. Siten, kuivaimen 40 cm mahtuu enintään 12 levyt, ja malli 60 cm - noin 18 kpl.

 • Upotetut kuivaus valitsevat usein leveys 60 cm, koska syvyys keittiön moduuleista on vain noin 60 cm. Kuitenkin, ja tämä koko on optimaalinen pöytämalleissa.
 • Jos haluat monitasoisen rakenteen, raita, että välillä teline ja-kupit olivat yli 30 cm alemman tason on riittävästi tilaa varastointiin korkea lasi.

Huomaa, että lokero on voitava poistaa tai sisäänvedettävä. Mallit ovat yli 60 cm pitkä joskus tehdä useita lavoja on helppo irrottaa ja pestä.

Älä unohda, että käytännön sisäänrakennettua kuivaimet voidaan käyttää -seinäkaapeille altaan yli, ja ulosvedettävä piironginlaatikko. Mutta turhan rakennetta missään tapauksessa voi, riippumatta sen sijainnista.

Sen sijaan, että hankalia työpöydän kuivausrumpu, voit käyttää kompaktin maton kuivaukseen ruokia. Sen koko voi olla joko 30 x 40 cm tai 50 x 60 cm.

Maton käyttö kuivaukseen ruokia on sopivasti levittää pesuallas, laittaa astiat pesun jälkeen, odota, kunnes se tyhjennetään, ja panna pöydälle.

On olemassa kahdenlaisia ​​matot:

 • Artikkeleita on tehty kumista, muovista tai silikonista, jolla on sileä tai kohokuvioitu pinta. Tässä tapauksessa vesi virtaa astiat pesun jälkeen jää kuoppia. Sitten tarpeeksi valua vettä ja kuivaa matto.
 • Kangas matot mikrokuitua imukykyinen. Imukykyinen tyyny on erinomaisen suojan pöytälevyn. Muuten, mikrokuituliina on hyvin käytännöllinen: se on pehmeä ja kevyt, erittäin hyvin pesty ja ovat kestäviä.

Paljonko on kuivaimen keittiöön? Se kaikki riippuu valitusta mallista. Jos pidät kirkas matto mikrokuituliina, se voi ostaa 240-350 ruplaa. Silikoni tyynyt hieman kalliimpi - jopa 500 s.

Mutta kuivaimet voi maksaa s 3000-5000. Käsitellä hintoihin enemmän. Esimerkiksi yksi budjetin vaihtoehdoista - yhden tason kuivain 60 cm, sisäänrakennettu vaatekaappi. Se seisoo 850 ruplaa ja valmistettu emaloitu alumiinista. Ruostumattomasta teräksestä versio maksaa 2300-2400 ruplaa yhdellä tasolla. Kustannukset kaksitasoinen rakenne sivusegmenttien ylempi kaappi - noin 3800 ruplaa. Suunnilleen samaan hintaan ja kulmikas kromi kuivaaja lautasen.

Pöytämalleja muovista tai maalattua metallia maksaa 1000 ruplaa ja enemmän. Paljon riippuu vakauteen ja kapasiteettiin rakenteen. Suunnittelu on merkitystä: jos kuivain on koristeltu ylimääräisiä sisustuselementtejä, tyynyjä, niin sen arvo kasvaa 40-65%.

Nyt voit valita juuri oikea ruokaa teidän kuivausrumpu!

! (Asiakkaiden jo äänestänyt:18 Keskimääräinen luokitus: 4,78 5)

Tukea hanketta - jakaa kuvia ystäviesi kanssa sosiaalisissa verkoissa:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin