Asettaminen jääkaapin

Asianmukainen asennus jääkaapin

Yksi tärkeimmistä välineistä tahansa moderni keittiö - jääkaappi. Kuitenkin asennus jääkaapin, osto ja purkamisesta vanhan laitteen eivät ole halpoja, joten ota tämä tapahtuma olisi erittäin vakavasti.

Useimmat omistajat asettaa kodinkoneet (myös sisäänrakennettu) hänen asunnossaan yksin, mikä viittaa siihen, että tämä ei ole mitään monimutkaista. Kuitenkin se kannattaa luottaa ammattilaisten paitsi oikein kytketty uusi jääkaappi, mutta myös integroida se kunnolla osaksi nykyistä keittiön mitat, niin että myöhemmin se toimi moitteetta vuosia.

Self-asennus jääkaapin keittiössä kuin stand-alone ja upotettu, jotka perustuvat vastuun kantamista varten toteutettujen toimien sekä kuluneen ajan, edellyttää yleisten sääntöjen noudattamisesta:

 1. Paikan valinta uuden jääkaapin. Sääntöjen mukaan jääkaapin turvallisuutta tulisi asentaa paikkoihin, joissa on hyvä ilmanvaihto (käyttövarmuuden kompressorin) ja etäällä lämmittimistä tai keittimet.
 2. Virta. Se sujuvan toiminnan äskettäin hankittu kodinkone, muista antaa erillinen pistorasiaan maadoitus. Kun huippujen korkea rakennus, on toivottavaa, että niiden asuntoja lisäksi ostaa ja asentaa stabilointiaine.
 3. Rakenteellisen lujuuden. Se saavutetaan taso, ts korkeutta jäähdyttimen jalat, joten hän seisoi täysin suorat. Näin ollen on välttämätöntä huolehtia siitä, että rakenne asetettiin kova ja ei päästä eroon. Mikä tahansa pieninkin siirtymä voi vuotamattomaan kammioon ja heikentävät laitteen.

Askel askeleelta menettelyä koskevat miten asetetaan uusi jääkaappi huoneessa, seuraavasti:

 • poistaminen vanha (jos käytettävissä) jääkaapin;
 • ottaa pois laatikosta ostettu laite, nosto kuljetus kiinnikkeiden;
 • visuaalinen arviointi asentaa tulevaisuudessa koneistotilan;
 • Diagnoosi vaatimustenmukaisuus jääkaappi ja sähköinen sähköverkkoa ja täyte tarvittaessa erillinen kaapeli kilpi virtalähde;
 • Suora asennus jääkaapin keittiössä vesivaa'an;
 • Asetella oven tarvittaessa ja sisäisen huoneessa kodinkoneen lisäksi kiinnitysosilla koriste paneelit;
 • testata yhteyden laitteen verkkoon.

Kun upotettu laitteita nykyaikaisen tuotanto on hyvin herkkä jännitepiikkejä ja sähkön laatua, sen on ei säästää asennus- ja käyttää palveluja päteviä ammattilaisia. Lisäksi kokenut käsityöläiset, jossa joukko tarvittavat välineet, joiden avulla suuremmat oven ehkäisyyn uuden jääkaapin jälkeen paineen ja jään muodostumista seinille.

Asennus sisäänrakennettu jääkaappi

Laatu asennus sisäänrakennettu jääkaappi (kuten myös, vakio), lisäksi edellä kuvatun yleensä riippuu myös seuraavat suositukset vivahteita:

 1. Etuosassa yksikön, ruuvaa jalat tarvitaan hieman niin, että se poikkeaa vähän takaisin 1-2º, niin että ovi on aina suljetaan automaattisesti loppuun asti.
 2. Optimaalinen etäisyys jääkaappi ja jäähdyttimen, kaasu lieden tai uunin tulisi olla vähintään 5 cm.
 3. Hälyn, joita voi esiintyä, kun vinoutuminen kodinkone, joilla varmistetaan toiminnan jatkuvuus jääkaapin voidaan selvästi näytteillä käyttämällä tasoa ja asetetun jänniteregulaattorista.
 4. Kuilu kotelon ja seinän yksikön jätettävä vähintään 1 cm, jotta ei ylikuumentaa alkunsa.
 5. Socket ja johdotus on oltava ehjä ja maadoitettu.
 6. Joka tapauksessa, älä asenna jääkaappi parvekkeella tai ikkunan lähellä, sillä hänen ruumiinsa alla altistuminen auringonvalolle lämpimällä säällä on alttiina tarpeetonta kuumuudesta.

Tietenkin, perustaa oman sisäänrakennettu jääkaappi on mahdollista. Kuitenkin sulautettu laite on käytävä läpi vastaavan rakennelman yllä kuvatulla tavalla, jossa ainoa ero - asennus taiteessa oveen rintamilla.

1

Hang tai turvallista Koristeellinen julkisivut jääkaapin kahdella tavalla: kelkkaan, joka on aina mukana, tai suluissa.

Yleensä asennus sulautettujen jääkaappi keittiössä on välttämättä oltava erityinen huonekaluja, jotka on hiuskarvan varassa tarvinnut toistaa koko asennetun laitteiden muuten julkisivut pullistuu ulos tai vino roikkua.

Kanssa pula taitoja, eli asennuksessa on ongelmia uuden jääkaapin (vakio- tai sisäänrakennettu), voit aina ottaa yhteyttä palvelun tai käyttää palveluja ammattilaisia ​​auttamaan saavuttamaan asennuksen. Palvelut maksettu kolmannen osapuolen auttajia missään tapauksessa olla halvempi kuin lähteen codec Xvid laitteita tai huonekaluja.

Arvostelu upotettu jääkaapit 2017: Kymmenen parhaista malleista laadusta ja luotettavuudesta. Niiden ominaisuudet, ominaisuudet, edut ja haitat.

Miten asentaa jääkaappiin

Ostaessaan uudet laitteet, me käytännössä tietää etukäteen, missä se seisoo. Olipa tv, liesi, mikroaaltouuni, pesukone ja niin edelleen. Mutta sen lisäksi, "missä" kysymys ja "kuinka" uusi asia asennetaan.

Seuraten valmistajan ohjeita noudattaen tarpeellista varovaisuutta, voimme pidentää uusien laitteiden, toisin kuin valmistajan ilmoittamia. Ja lisäksi takaa riittävää turvaa itselleen ja heidän läheisilleen käytettäessä uutta tekniikkaa.

Jääkaappi ei ole poikkeus tässä suhteessa. Se voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa asunnossa, jossa se on kätevä. On tärkeää, että lattia alapuolella riittävän vahva ja vankka. Muutoin laittaa alle jääkaapin viilun paksuus ei ole pienempi kuin 20 millimetriä.

Lämpötila huoneen, jossa jääkaapissa seistä tulisi olla 15-43 astetta. Jos lämpötila on alempi kuin näiden lukujen "suorituskyky" jääkaapin pienenee. Jos lämpötila on yli 43, energiankulutus jääkaapissa kasvaa merkittävästi. Älä laita jääkaappiin vieressä lämmityksen akku, ilmankuumentimet ja liesi. Ja myös pitäisi valita paikka, jossa ei aina tunkeudu suoraa auringonvaloa.

Kun asetamme jääkaapin sen pysyvästi tiettyyn paikkaan, on suunnattava sen avulla rullien tai säädettävät jalat.

Valmistajat jääkaapit toimittaa tuotteitaan kolmen johtimen johto, jossa on pistoke, jossa on kolme tappia. Se on ehdottomasti kielletty poistua kummastakin maadoituskiinnikkeen on työ tulppa. On maadoitettu ja tulppa. Siinä tapauksessa, että meillä ei ole maadoitusliittimen, olisi kutsuttava sähköasentaja asentaa sen. Mukaan lukien jääkaapissa olisi verkon kautta erillisen ulostulon.

Se tulisi tarkistaa jännite, kun kompressori on käynnissä. Tapauksessa, jossa jännite on eri kuin nimellinen yli 10%, jääkaappi toiminta voi olla vaikeaa. Erittäin suositeltavaa käyttää jatkojohtoja, sillä ne voivat aiheuttaa maaperän vikoja tai toimintahäiriöitä.

Asennuksen ja kytkentöjen jälkeen jääkaapissa virtalähteeseen, tarkista jääkaappiosan sisävalaistus. Se käynnistyy automaattisesti, kun avaat jääkaapin ovi. Kun kytkin vipu on keskiasennossa asteikolla säätö, kompressori on aktivoitu. Jos meillä on käytettävissä "itsestään" jääkaappi, on tarpeen tarkistaa, miten puhaltimen pakasteosasto.

Joskus, kun jääkaapin ovi on auki, voit kuulla hieman gurgling melu - ääni tekee kylmäaine höyrystimen kiehuvaan prosessi. Älä ota tätä melua ongelmana.

5 minuutin kuluttua, kun olemme sisällyttäneet jääkaappi verkossa näkyvät ensimmäiset merkit jäähdytys. Mutta tästä huolimatta hän jääkaapin kammion lämpötila voi silti säilyttää alkuperäisen 30 minuuttia tai enemmän. Silloin ei paniikkia. Tosiasia on, että kun kytket uusia laitteita, joitakin alustavia työjaksot voivat olla melko pitkä. Kuitenkin, kun saavutetaan normaalissa kammion lämpötila vähenevät huomattavasti. Tarvitset 24 tuntia.

5 säännöt asennuksesta ja jääkaapin

Jääkaappi - asia on teknisesti monimutkainen ja vaatii erityiset käyttöolosuhteet. Kestävän ja häiriöttömän käytön riippuu paitsi tuotannon laadusta, vaan myös paikan päällä. Niin pitäisi välittömästi selvittää kuinka oikein asentaa jääkaappiin. Tämä näennäisen yksinkertainen toimenpide sisältää seuraavat vaiheet:

Valinta ja valmistelut

Tyypillisesti sijainti paikka on keittiössä. Mutta vaatimaton keittiö pienissä asuntoja ja suuri koko nykyaikaisen jäähdytys laitteet voivat vaatia enemmän vapaata tilaa.

Lisäksi keittiö, se voi olla olohuone, tilava vaatekaappi ja parveke. Joka tapauksessa, se olisi valitessaan sijainti:

 • eivät aseta lähelle ikkunan ja vaikutuksen eliminoimiseksi ulkoisten lämmönlähteiden, kuten lämpöpatterin, liesi tai lämmitin;
 • tarjota läheisyys pistorasiaan, valmistamiseksi riittävä pituus jatke ja stabilointiaineen tarvittaessa;
 • korvata viallisen pistorasian ja mahdollisesti muuttaa kotimaan mallia Euroopan ulostulon mukaisesti tulppa;
 • huolehtia, että valittu kohde oli sileä, ei aiheuta ongelmia vaaka- ja pystysuoraan linjaan;
 • valmistella erityinen tarroja lattialla, lukuun ottamatta mielivaltainen siirtymä kanssa liukas pinta;
 • tarkista kovuus ja lujuus lattia, joka ei pitäisi voimakkaasti painua painon ladattu jääkaapin tarvittaessa vahvistaa pohja vanerilevy on vähintään 2 mm paksu.

Keittiö on yleisin ja kaikkein vaarallisimpia paikka. Se on ylimäärä ulkoista lämmönlähdettä (levy, akku, ikkuna) aiheuttaa haitallisia korotetussa lämpötilassa. Vaikutusten vähentämiseksi tämän tekijän, on tarpeen yrittää laittaa jääkaappiin oli suositellulla etäisyydellä liesi ja akku:

 • levystä vähintään 30 cm;
 • Akku on vähintään 50 cm.

Kun kysymys on, miten asentaa jääkaappi, ratkaistu, ja paikka tulevaisuuden sijainti huolellisesti valmisteltu, voit mennä asentaa sen. On tärkeää välttää huolimaton toimia, jotka voivat vahingoittaa laitetta ennen ja jälkeen purkamisesta. Välttämätön varotoimenpide on kuljettaa pystyasennossa, ja jos ei ole mahdollista, takaseinän alas vaakasuoraan.

Kaikkein haavoittuva osa on ulkoinen virtajohto että asennuksen aikana on kiinnitetty jäähdyttimeen muovinen puristin. Tämä voi vahingoittaa kuoren vaarallisia, mutkainen tai ydin.

Välttämätön ehto vakaan toiminnan jääkaapin on ilmankiertoa, olisi sen vuoksi jättää riittävä etäisyys seinän ja takaosan (7-10 cm.). Tämän säännön vältetään kompressorin ylikuumenemisen, tehohäviö, ennenaikaista kulumista mekanismeja.

Tärkeä osa asennuksesta on tasaisella yhdenmukaistaminen. Olettaen tasainen pinta sijainti, tämä saavutetaan yksinkertaisesti kiertämällä jalat kierteeseen. Samalla tavalla, ehkä, korkeuden säätämiseksi jääkaapista.

kohdistus tarkastettava vesivaa'an, ja hänen poissa säätö tarkkuus voidaan tarkistaa lautanen vettä. On tarpeen asettaa nämä "laitteet" tai jääkaapissa, ja tehdä muutoksia sen korjaamista.

Varten runsas ja spontaani oven sulkeutumista voidaan sijoittaa vinosti takapuolella on 1-2 °. Muista aiemmin lukea valmistajan huoltoon tai suosituksia hyväksyttävyyttä tämän poikkeama pystysuorassa tasossa.

Kun yhteys verkkoon virtajohto on sijoitettava ilman liiallista taipumista ja venyttämällä, nopeuttaa metallin väsyminen ja epäonnistuminen koko laitteen. Kytkeä suoraan verkkoon on täynnä jännitteen vaihtelut.

Varmistaa pitkäikäisyys työtä, jotta vika, ja säilyttää mahdollisuus takuuhuollon, on suositeltavaa käyttää jännitteensäädin. Stabilointiaine voi olla edullisin: yksivaiheinen ja sähkömekaaninen.

Jos yhteys käyttämällä jatkojohtoa, kannattaa kiinnittää huomiota sen noudattamista pistoke jääkaapista. Älä ylikuormita jatkojohtoa muiden kuluttajien eliminoida sen mielivaltainen siirtymä turvaaminen samassa paikassa.

Omistajat pieniä huoneistoja, joissa on pieni keittiö on usein valitsemassa paikassa asennuksen parveke. Mukaan vaaditaan käyttämään tätä ei suositella, etenkään parvekkeella lasitus. On useita syitä:

 • korkea kosteus, lisää todennäköisyyttä, että piiri, jolloin on mahdotonta käyttää jatkojohtoa ja stabilointiainetta;
 • alhaisessa lämpötilassa kylmän kauden, joka johtaa öljyn paksuuntumista, alentamalla painetta ja muut toimintahäiriöt;
 • rikkoo kuumuus voi vaurioittaa kompressorin moottori.

Jos valinta on parveke tai muu lämmittämättömissä tiloissa ole vaihtoehtoa, sinun on varmistettava, että jääkaappi on suojata liialliselta kosteudelta, sisälämpötila ei laskenut alle + 5 ° C Suojaavan tämä tekijä lisälaitteiden (Extender ja / tai stabilointiaine). Lopuksi, toiminnan aikana oikean toiminnan mekanismit, joita tarvitaan seuraamaan tarkemmin.

1