Asentamista kohdevalaisimet alakattoon

Asennus alakattoon kalusteet

Venytys katot kätevä keksintö: niiden käyttö sallii". ei pölyä, ei melua ... "ja ilman märkä rakentamisen prosessit ja, mikä tärkeintä, lyhyessä ajassa, tuottavat täydellisen peruskorjauksen kattoon. Selitys niille, jotka eivät edes tiedä mitä alakattoon.

Kuten niin paljon siitä, mitä me nyt tuntuu tuoreen keksinnön katot olemassa jo pitkään. Jopa heidän moderni inkarnaatio ilmestyi keskellä viime vuosisadalla, jossa keksintö ja laaja teollisuuskäyttöön PVC elokuvien. Jos enimmäismäärä verhoilukankaita käytettiin antiikin Roomassa. Keskiajalla oli myös moderni analogi venyttää katto: kangas kyllästetty liitu, ja kesti kehyksen.

Nykyaikainen teknologia alaslasketut katot laite muodostaa myös asennettaessa rainaa metallia tai muovia profiilia. Katto kangas, joka on valmistettu vinyyli kalvon tai tekstiilillä kanssa neulottu kudos kyllästetty polyuretaanilla seos. Valaistus parantaminen varustettu alakattoon, voidaan tehdä tavanomaisia ​​kattokruunu sijaitsee huoneen keskelle ja eri suoritusmuotojen spottien zakarniznoy taustavalo. Tässä artikkelissa pidämme koukeroita ja mahdollisuudet käytön pistevalonlähteiden.

Ominaisuudet käytön valaisimet

Koska ominaisuuksista ja kattomaalaukset, asennus valaistuslaitteita sisäkaton on joitakin erityisiä ominaisuuksia:

  • Lämpötilan vaikutus. Jos käytät vinyyli, sinun täytyy huolellisesti lähestyä valinnan valonlähteitä. Vinyyli, kun se altistetaan lämpötiloille yli 60 ° C: ssa alkaa pehmetä ja venytys. Kangas sags ja voi alkaa vaihtaa väriä. Hehkulamput säteilevät liikaa lämpöä, siksi sovellu käytettäväksi valonheittimet katoissa. Kaikkein vähiten jättiläishain lampun kanssa LED.
  • Lisäongelmia mount. Raina levitetään kattoon, paksuus on pieni, niin asetusarvoa lamppu vakiomenetelmä sisäkaton ei käänny. Asentamiseksi kiinnikkeet venytys katto on tarpeen tehdä erityisiä insertit joka pitää valaisinyksikkö. Tiedot kiinnittämiseen on asennettava ottaen huomioon tulevaisuuden kattoon.

Miten lasketaan lukumäärä valaisinpisteet

Kohdevalo - valot, jotka antavat konsentroidusta virrasta, niin valoa. Useimmiten, ne ovat lisäksi heijastin heijastin, joka lisää directivity valon ja vahvistamiseksi valoteho. Valaisimet - paikkoja, voidaan käyttää ylimääräistä valaistusta tai käyttää valonlähteenä. Jos pistevalonlähteiden valitaan ylimääräisinä tai koristevalotuotteet, ei ole tarvetta käyttää suuritehoisia lamppuja. Käyttää joukko valonheittimet valaisemaan huoneeseen, sinun täytyy laskea useita valonlähteitä ja niiden kykyä luoda tarvittavat valaistuksen.

Laskenta valaistus tuotetaan erityinen kaava. Niissä otetaan huomioon useita tekijöitä ja liian hankalia. Yksinkertaisuuden, voidaan laskea seuraavalla menetelmällä. Laskettaessa useista tekijöistä:

  • Nimittämisestä huoneen. Eri huoneissa vaativat erilaisia ​​valaistus tasoilla. Kaikkein kirkkaasti valaistu kuuluvat olohuoneet, lasten, keittiö. Kylpyhuoneissa ja toimistot vaativat keski valo tasoa. Dim valot voi olla makuuhuoneessa ja käytävillä.
  • Alueen tiloissa. Määrä valot riippuu huoneen alueeseen. Laskettaessa korkeus katot on sama kuin kolme metriä. Kun kyseessä on korkeammat enimmäismäärät edellyttävät lisätekijöitä.
  • Lamppujen tyyppi. Valaisimet erilaisia ​​- hehkulamppu, halogeeni, fluoresoiva, LED, olla eri arvo valovirran tai valontuoton. Siksi laskennassa pitäisi tietää etukäteen, mitä lamppuja käytetään valaistukseen.

Kirkkaasti valaistu tilaa se vaatii noin 20W \ m². tiloissa, joissa keskimääräinen Valaistus - 15-18Vt \ m², ja luoda himmeän valaistuksen vaadittu 10-15Vt \ m². Esimerkiksi valaistus olohuoneessa, 22m² tarvitsevat 22 * ​​20 = 440 wattia. Muista, että nämä tiedot viittaavat virrankulutus hehkulamppuja. Keinot valaisemaan olohuone riittävä tarve viisi hehkulamppujen 100 wattia tai seitsemän, teho 60W. Kun käytetään halogeenilamput, valovirran antaneen 1,5 kertaa suurempi sama teho lamput edellyttää 5, jonka teho on 60 W. Loistelamput ovat viisi kertaa tehokkaampi kuin hehkulamput. Valoa emittoiva diodi - lähes kymmenen kertaa.

Valonheittimet - mitä valita ja miten paikka?

Menetelmä toistettiin, ja olet laskenut määrää teho. Nyt tehdä karkea kaavio, johon asennus lamppujen alakatot tehdään. Mikäli täplät käytetään koristevalaistukseen, paikka niiden sijoittamisesta riippuu koriste tehtäviä ratkaistaan ​​avulla valonheittimet. Kääntää valot huoneeseen suunniteltu valaistus järjestelmä, se on otettava huomioon, että tasainen jakautuminen valonlähteiden ruutukuvio antaa kaikkein tasaisen valaistuksen. Kun läsnä on keskeinen lamppu on kaikkein paras sijoitus on kaksi sarjaa pistettä kehä. Hyvä vaihtoehto on järjestää valaisimia on ellipsin tai ympyrän.

Se ei ole välttämätöntä sijoittaa paikkoja lähellä seiniä: etäisyys seinästä tulisi olla vähintään 200 mm, ja lyhyen matkan päässä toisistaan. Optimaalinen etäisyys on saattamista metrin etäisyydellä toisistaan. Nämä rajoitukset johtuvat siitä, että asennus valaisimen alakaton tehdään reikä leikataan kankaalle. Liian usein sijainti kalusteet heikentää merkittävästi rainan lujuus.

Mikä on suunnittelu kalusteet valitset riippuu omista mieltymyksistä ja tyyli sisustus. Mutta valitsemalla, pitää mielessä, että piste valaisin asennuksen alakattoon on oltava riittävän leveä ulkoreunan - vähintään 10 mm: n kattamaan asennus vahvikerengas jännitettyyn sisäkattoon. Toinen rajoitus - sisällä lampun tulisi olla sylinterin muotoinen.

Katsomme miten asettaa alas valoa alakattoon. Laskemalla huoneen valaistus järjestelmä - määrä ja sijainti valaistuspistettä, määrittää sitoutumiskohdan läiskät kattoon. Yhteenvetona johdotus asettelua. Bonus: asennus lamppujen alakaton ei vaadi Stroebe laitteeseen. Kaikki johdot voidaan pitää auki tavalla. Älä unohda, että halogeeni- ja LED-lamput vaativat muuntajien. Niiden kapasiteetti ja määrä lasketaan riippuen kalusteet.

Paikoissa kalusteet sijainti tekevät kiinnitykset asennusta. Nämä osat on asennettu kiristyslaite ja katto suljetaan asennuksen aikana. Millainen valaistus käytetään, sinun täytyy päättää etukäteen, jotta paikka kiinnitys vastaa menetelmää asennuksen kalusteet.

Sulkemisen jälkeen kattokiinnitykseen löytää pisteiden sijaintia kattoon ja liimaa vahvistusrengas. Kun liima kuivuu, keskus rengas ura reikä verkossa ja kiinnikkeet kytkee valaisimen selvitystilaan etukäteen. Aseta lampunvarjostimella aukkoon. Virran päälle kytkeminen ja nauttia tuloksen.

Uudelleentulostamisen materiaaleja on mahdollista vain luvalla hallinto ja aktiivinen linkki lähde.

Miten parasta asentaa kiintokalusteet alakattoon: menetelmät ja niiden toteuttamisen

Kauneuden pingotettu sisäkatto vaikea riidan, on ilmeistä. Mutta entä toimintoja? Tarkemmin sanottuna järjestelyllä valaistuksen. Miten tarkalleen asennus lamppujen alakaton, muodostunut on herkkä lämmölle ja helposti loukkaantunut teräviä esineitä PVC? - harkitsemaan yksityiskohtaisesti ominaisuudet valinta ja asennus lamppujen sisäkaton.

Pääsääntöisesti talossa kahden käytettävän valaistuksen: perus- ja kevyt. Pääasiallinen lähde valaistus voi olla katto lamppu: bittikartta, fluoresoiva tai LED, joka sijaitsee huoneen keskelle. Upotettu LED spottien nauhoja käytetään ylimääräisenä valaistuslähde - valaistus. Jännitystä katot voidaan käyttää lähes mitä tahansa valaisimet, mutta koska lämpöherkkyys PVC-kalvo, on olemassa raja teho lamput (60 W hehkulamppu, halogeeni - 36 W). Säätö valaistus alakatto on valmistettu ennalta suunniteltua järjestelmää, ottaen huomioon huoneen ominaisuuksia ja tarvittavia yleisvalaistukseen.

Paikat kiinnikkeistään täytyy valmistaa etukäteen (ennen asennusta jännitys katto) ja tuoda ne johdot.

Valitessaan kattokruunu olisi ohjattava paitsi henkilökohtaisista mieltymyksistä, väri yhdisteltävyys ja tyylillisiä consonance muuhun telineeseen elementtejä sisustus. Ensinnäkin on tärkeää noudattaa seuraavia vaatimuksia:

  • kattokruunut substraatti ei saa olla lämmitetty;
  • lamppu on sijoitettu varjostimet, on pienempi tai sivusuunnassa.

Jos mahdollista, yritä välttää monimutkaisia ​​kuvioita. On erittäin toivottavaa käyttää energiaa säästäviä lamppuja.

Valmistelee asennus kattokruunut ennen asennusta jännitystä katto riippuu ominaisuuksista asennusta tietyn mallin. On olemassa useita tapoja vahvistamista.

Perinteinen tapa, joka oli olemassa ennen massan käyttöä alakatot on tuttu lähes kaikille, ja tämä päivä on luotettavin. Ydin menetelmä on, että kattokruunu on ripustettu metalli ankkuri tai koukku asennetaan lattialaatan vaikka talon rakentamiseen.

On vain tarpeen valita oikea pituus koukun, jotta sen kestävyys ja sisäkaton alla olevan tason (koukku on tason yläpuolella kalvon välillä kupin ja katto kattokruunu ei ollut mitään näkyvää aukko).

Kiinnitys asennuslevy ↑

Tässä tapauksessa, erityisen valaisin on asennettu asennuslevyn (sisältyy kattokruunulla pakkaus). On tarpeen valmistaa puisia tukea, jonka korkeus määritetään taso venyttää katto kalvon järjestely. Tämä pohja on lujasti tärkeimmät kattoon ja ruuvit. Poraamiseen tappireikiin käyttäen lyönti. Tämän perusteella sinun täytyy Kiinnitä kattokruunut.

Asennuslevy Phillips ↑

Näin kiinnitys tehdään suuria kattokruunuja. Ristin levy on valmistettu pala vaneria, jotka on kiinnitetty jalkoihin tina. Jalat tukevasti kiinnitetty kattoon, kiitos niiden joustavuus tehty korkeussäätö lautaselle. Keskellä levyn - reikä johtoja.

Asentaminen valonheittimet ↑

On järkevää hankkia valonheittimet ennen asettamista venyttää kattoon, jolloin se on mahdollista oikeassa pituus paikalla lamppu etäisyys pohjan ja katot (tarvittaessa asentaa valonheittimet, alakaton tulee olla alle emäs on vähintään 6 cm). Valaisimilla käytetty fluoresoiva, LED, halogeeni ja hehkulamput.

Meidän tapauksessamme valonheittimet toimivat parhaiten lisälämpöeristeenä tai loisteputki ja LED valonlähteet, koska ne ovat vähiten kuumia.

Ennen asennusta katto on tarpeen suorittaa valmistelutyön - johdotus ja asennus ja valaistus. Kun kyseessä on 12V lamppujen - tarjota paikka laittaa alas muuntaja. Paikoissa, joissa asennus kohdevalaisimien pohjan kattoon erityistä ripustimet metallilevyjä, mikä tekee mahdolliseksi säätää niiden korkeus - alemman tason suspension on sijoitettava tasolla venyttää kattoon.

Kun valmistelut on asennettu alakaton, paikkaan, jossa se on tarpeen tehdä reikä kalvo on liimattu erityinen muovinen rengas, kun liima lujasti "tarttua" kalvon keskellä renkaan huolellisesti leikata veitsellä paperi. Edelleen, läpireikä on saatu etukäteen säädetyn ottaa johdot ja on kytketty lamppu erityinen yhteyksiä. Seuraaja asennus valaistuslaitteen menetelmän mukaan sen suunnitteluun.

Kiinnikkeistään alakatto vaatii tarkkuutta, tarkkuutta, erityistietoja ja -taitoja. Tällaista työtä voi luottaa vain alansa ammattilaisia.

Miten asentaa lampun alakattoon?

Alakatto, joka oli viime aikoihin asti todellinen ilmestys kotimaan suunnittelu, nykyään on tavallista koristelutarvikkeet, ja taiteilijoita, jotka pystyvät työskentelemään hänen kanssaan, "kasvatetaan" kuin sieniä sateen jälkeen. Se on vain suurin osa kirjan ammattilaisten asentaa tällainen joukko liittyy vain valaisimeen asennuslevyt ja lämmitys PVC. Ja se on luultavasti yksi tärkeimmistä toimintaa tässä valaisimista, ja aloittaa prosessin kauan ennen termokoltsa tarroja, eivät halua muistaa, tai edes tietää ollenkaan. Siksi teemana tämä artikkeli on pitkään tuskallinen kysymys: "Kuinka asennan lamppua alakaton?".

Aluksi on syytä muistuttaa, että yhdessä pingotettu sisäkatto voit käyttää seuraavia valaistus:

  • Keski-valaisin
  • valonheittimet
  • LED-taustavalo

Valaisin on ihmiskunnan tuntema jo satojen vuosien ajan, niin että se edustaa, ei ole tarvetta selittää. Vain siitä, että olennaisesti muuttuneet viimeisten 300-400 vuotta, joten se on valonlähteitä. Sen sijaan, että kynttilät nykyään toimivat monipuolisista hehkulampuista.

Tästä aikana renessanssin ja haaveillut, mutta se oli vaikea kuvitella käännetyn ylösalaisin kynttilä. Mutta kynnyksellä hehkulamput, ja myöhemmin loisteputki, halogeeni ja LED-valonlähteitä, ajatus suuntaava valaistus nopeasti löytää vaihtoehtoja sen täytäntöönpanoa, ja johti mitä yleisesti kutsutaan nykyään valonheittimet.

Mutta tämä on, vaikka viimeinen askel, mutta askel todellinen tulevaisuuden. Asennettu LED nauhat pienimmätkin led-valonlähteiden on alhainen lämmitys lämpötila ja erittäin pitkä käyttöikä, joten voit käyttää taustavaloa, ei tuo sen kiristekalvoja saada erittäin mielenkiintoinen kannalta suunnittelu vaikutuksia.

Asennus kalusteet on sisäkaton

No, miten edellä mainitut valaisimet asennetaan katolle jännitystä, ja joka tätä tarkoitusta varten olisi tehnyt valmistelutyötä.

Asennus keskeinen kattokruunu valaistus

Aloitamme matkan monimutkainen yksinkertainen ja ensin katsoa asentamassa keskeinen kattokruunu valaistus.

Tee mount tämä lamppu olla että. Mutta älä pelkää, ei ole mitään monimutkaista tästä prosessista. Aloita tarvitset pienen osan vaneria. 150 x 150 mm on juuri oikea. Avulla pora puun tapahtuu keskellä reikä, jonka halkaisija on 2-3 cm.

Määrittele nyt keskellä tilaa tätä säiettä sivellin hylkivät kattoon lävistäjä. Paikka risteys on vaadittu piste.

Seuraavaksi vetää läpi shvorku avaruuskeskuksen, vaan vain kaksi, ja kiinnitä ne pohjassa edessä asennusprofiilista.

Kun asennat nämä "majakoita" tehty, saattaakseen ne aiemmin tehty kiinnitys vanerin ja tiukasti kiinnitä se sitten taso ripustimet.

Nyt se on pieni. Asenna johdot. Siirtää vapaa pala kaapelin aukon läpi kiinnitys ja testi piiri. On epämukavaa on, jos nyt ei kosketa jälkeen havaitut PVC-kalvo asennus.

Hyvin kiinnitä kaapeleita. Et voi estää heitä notko.

Jälkeen kiristysmenettelytavat ja saada kiinnitys johdot ulostulopaikan liimaa kulutuspinnan rengas. Tässä voidaan olettaa, että työ tehdään. Kun olet varma, että rengas sulautui PVC: n koko kehä, voidaan siististi leikata reiän läpi ja vapauta lanka. Määrittää sama kiinnitys on samanlainen kuin kattokruunut jo tuttu prosessi asennuksen lampun tai betonilla parketit.

kiinnike piste lamppu venyttää katto ei paljon poikkea edellä tarkastelun avulla, ja ainoa ero on, että tänään on tavallista käyttää vaneria sijaan valmiita tehdas kiinnitys, mutta sen sijaan käyttää erityistä kulutuspinnan termokoltso. Vain sanoa, että valinta valaistuksen laitteiden välille tulisi suosia beztsokolnym lamput lamput eivät ole tehokkaampia kuin 35 wattia.

Valitsemalla pisteiden lukumäärä huoneessa on hylkivät siitä, että kukin valaisin 2 valaisee tilaa m2. Eli huoneessa 14 neliöiden joutua 7 pisteen valaistus.

No se on kaikki salaisuudet. Onnea järjestely asunnon.

Katso video kattokruunu asennuksen alakattoon:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin