Asentaminen takka puutalossa

Contents

Takka puutalossa: asennusominaisuuksia ja laitteen arvostelut

Puutalo on paljon enemmän kuin palovaaran kuin yksi rakentamiseen, joita on käytetty erilaisia ​​lohkoja tai tiiliä. Siksi monet omistajat tällaisten kiinteistöjen kieltäytyä asentamasta takka, joka joskus haluan istua talvi-iltoina. Kuitenkin nämä pelot voidaan kutsua ennenaikaista, jos noudattaa asennus- ja paloturvallisuuden tekniikkaa. Olemme kehittäneet teknologiaa rakentaa tulisijojen puutalojen. Täyttää tilauksia, voit vähentää tulipalon vaaraa minimiin.

Jos päätät asentaa takka puutalossa, sinun pitäisi tutustua paremmin sen ominaisuuksista. Ne vaikuttavat rakennustekniikan. Siten puutalo kutistuu jopa useita vuosia valmistumisen jälkeen sen rakentamiseen. Näiden ominaisuuksien, sinun täytyy jättää tilaa välillä katto ja takka. Kuten käytäntö osoittaa, tämä etäisyys on yhtä suuri kuin 30 cm. Kolmen vuoden ajan, talon voi asettua 15 cm.

Jos aiot rakentaa takka, sinun täytyy valmistautua useita lajikkeita tiiliä. Esimerkiksi punainen käytetään rakentamiseen päärungon, kun taas tulenkestävät tuotteet menevät perusta uunin. Savupiippu on valmistettu pellistä. Perusteella takka on säätiö, joka on kirjattu kaivantoon. Pohja jälkimmäinen on täynnä soraa, joka tiivistetään munimisen jälkeen. Edelleen kaadetaan sementti-hiekka laasti, joka on valmistettu suhteessa 1 3. Ennen työn aloittamista koskevat perustan tiili on peitetty kattohuovalla tai terva paperia, nämä materiaalit toimivat vedenpitäväksi.

Sisäpinta takka ei ole peitetty kipsi niin, että käytön aikana kerros voi tuhoutua altistetaan korkealle lämpötilalle. Ylimääräinen liuos sisällä muuraus olla puhdas ja sileä. Oikea asemointi savupiippu on tarkistettava luotilankaa. Jos yli takka sijoitetaan hyllyille, sinun kannattaa käyttää käsiteltyä puuta tulella henkilökuntaa.

Ennen asennusta takka puutalossa, on tarpeen eristää sisäseinään. Ja tehdä tämän kalvon materiaaleja, joita edustaa lämmitin. Tämä kerros voi olla metallia tai alumiinia. Suojaaminen enimmäismäärän korkeita lämpötiloja tarjota erittäin tärkeää. Tähän käyttöön kipsiseinään, joka on peitetty metalliristikosta suojana.

Lattiapinnoite lähellä rakentamisen pitäisi tehdä palamattomalla. Materiaalit voidaan käyttää keraamisten laattojen, pelti, ja kivi. on suositeltavaa käyttää monikerroksista tulenkestävä sandwich-paneelit koristamaan savupiippu.

Valmistelu työkalut ja materiaalit

Ennen asennusta takan puutalossa, sinun pitäisi valmistella kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit, joiden joukossa käynnistetään:

Jos tulisija on riittävän suuri, ja sen pohja on massiivinen, saatat tarvita betonimylly. Joka tapauksessa, sen läsnäolo ei voida pitää tarpeettomana. Työskennellä sen kanssa voidaan saattaa päätökseen mahdollisimman pian.

Arvioita takan asennusominaisuuksia

Takka puutalossa, omistajat yksityisomaisuuden väite olisi luotu erikoismateriaaleja ja ratkaisu. Yleisimmin käytetään tähän täyteläinen savi tuotteita, mutta voidaan soveltaa muihin kuumuutta kestävistä materiaaleista. Etupintaan, laadukas tiili, joka on samanlainen väri ja koko. Ratkaisu, kuten korosti päällikön kotiin, tulisi koostua sementin, saven ja hiekka. Tiettyä osaa sementtiä pitäisi pudota kahdeksan osaa hiekkaa. Sekoitetaan ensin sementin ja hiekan, voidaan lisätä sen jälkeen, kun savi. Sekoituskammiossa prosessissa seos on täydellisen koostumuksen homogeenisuus.

Kun tuli on rakennettu puutalo, laatu käytettyjä ainesosia ratkaisu, on äärimmäisen tärkeää. Hiekka on siivilöity hienon seulan läpi, savea pitäisi vapauttaa ulkopuolisen sulkeumia, se ennalta liotetaan vedessä, kunnes savi maito tulee näkyviin.

Ominaisuudet säätiö asennus

Perustan takka on oltava erillään perusta päärakennuksen. Ensimmäinen, kuten edellä on mainittu, kaivanto kaivetaan, jonka mitat on oltava suurempi kuin kehä, verrattuna tulevan takka 10 cm. Syvyys kaivon tulee olla noin 70 cm. Pidetyssä pohja noudattaen kivimurska asennettu muottitaulun. Sen korkeus tulisi olla korkeudella lattiasta 5 cm. Muotti voidaan asentaa raunioista kiviä, jotka sen jälkeen kun täytetty sementtilaastilla. perusta pohja tasataan, ja sen pinta on peitetty muovikelmu. Tässä tilassa, suunnittelu pitäisi jättää viikoksi.

Suositukset asentamiseen takka

Ennen rakennetaan-uuni puutalossa perustuksen pinnalle kaksi kerrosta vedeneristys sovi, sovittuaan korkki, tiilet joka olisi huoltuneet. Kun asennetaan seinän tuotteet asetetaan tasainen. Ennen asennusta tiilet voidaan liottaa vedessä useita minuutteja, se estää kosteuden imeytymistä liuoksesta materiaalista. Jos muuraus kääntyi piirteetön tiili tai viat on havaittu, ulkopinta rakenne voidaan kipsissä tai käytä mitään vuori. Tämä mahdollistaa piilottaa virheitä ilman muutoksia.

Jos nostaa esiin kysymyksen, miten asentaa takka puutalossa, sinun tulisi tutustua laskemme tekniikan päällekkäisyyksiä. Tämä muodostaa yhtenäisen koostumuksen. Uunin katto voi tulla todellinen koristeluun olisi muurattiin tiilestä vaaka- tai pystysuoraan riviin. Vaihtoehtoisesti voidaan tehdä muodostumista kaaren. Koristetakeet voi olla helmiä, marmoria tai puuta. Näyttää näyttävästi kaareva, vinokiinnitys tai Palkkisilta joilla on ulokkeita. Kun takka on rakennettu puutalo omin käsin, voit muodostaa kallistettu hyppyjohdin tiiliä, jotka on pinottu kyljellään ja tasataan muotti. Tämä luo kiilamainen nivelet 3 mm paksu. Top sauma koko enintään 25 mm. Säteittäinen ja kaareva siltoja on sijoitettava muottiin, jonka muoto vastaa määrittää ääriviivat. Kytkimen pitäisi päättyä keskeinen tiili, joka on sijoitettu pystysuoraan uuniin nähden.

Asentaminen uunissa tulipalon puutalossa on välttämättä liitettävä noudatetaan paloturvallisuusmääräykset. Vaikka vaste seinä on palavien materiaalien, asenna uuni lähellä se on jätettävä tutkimatta. Se on tarpeen tehdä ylimääräisen eristys. Jos seinä on puinen talo on rakennettu puusta, se tulisi lisätä rakentaa seinään betonista tai tiili lähellä.

Jos kohtaa kysymys siitä, miten asentaa liesi puutalossa, sinun pitäisi ajatella enemmän ominaisuuksia ja rakentaminen savupiiput. Jos tämä osa rakenteesta on rakennettu tyypin mukaan voileipä, sen kiinnitys olisi suoritettava tukirakenteen ja kattoon seinään. Tämän lähestymistavan, välinen yhteys putken ja savupiipun tulisi olla joustava ja elastinen mahdollisimman kutistuminen talon.

Laite tulipalo puutalossa: kuinka valita oikea asennus ja käyttö

Hirsimökkiä ja puutaloja - erittäin lämmin ja puhdas. Puuseinät eivät vaadi lämmöneristyksen lisäksi voit säästää viimeistely - puusta aina näyttää hyvältä. Ainoa asia, joka varjostaa iloa hankkimalla hirsitalo, - uudelleensijoittamisen tarpeen Sähköjohtojen ja lämmitysjärjestelmien, ottaen huomioon pääpalovalvonta rakennusmateriaali - puu. Mutta jollei turvallisuussäännöistä omistaja voi jopa asentaa takka puutalossa lisätä asuinpaikkaa mukavuutta ja lämpöä.

Tyypit tulisijojen: mitä malleja voidaan asentaa puutalot

Puutalossa sallitaan asennus tulisijojen, mutta tiukat vaatimukset asennusta. Markkinoilla on useita eri malleja. Monimutkaisuus asennus riippuu uunin valmistusmateriaalit, polttoainetyyppiä ominaisuuksista talon.

Classic takka puutalo

Luokittelu rakenteeltaan ja asennuspaikalle

Muoto kehon erotetaan:

 • Corner takat. Tällaisia ​​uuneja asennetaan sisätiloihin kulmat.

 • Suora seinä. Niistä ohjata rakentamista - rakennettu ja seinään. Alakatossa muurien, sitä käytetään usein asennettaessa lämmitys takka kuumentamiseksi kahden vierekkäisen tilat. Pristennye - sijaitsee lähellä seiniä.

 • Eristetty. Pyöreä, suorakulmainen, neliö, jossa on avoin ja suljettu polttokammion - erillinen taskut sijoitetaan vapaalle alueelle, pois seinät, usein - keskellä olohuoneessa.

Tyylitelty antiikki liesi takka puutalossa, mökki

Lajikkeet uunit takat jonka kulutetun polttoaineen tyyppi

Talossa on puiset seinät ja lattiat erittäin huolellisesti on tarpeen lähestyä valintaan takka. Joissakin malleissa, jossa avoin tulisija kielletty asennettavaksi puutalojen.

Markkinat ovat myös paljon vaihtoehtoisia polttimia, joka voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen ilman savupiippu osa.

Mukaan tyypin polttoaineen tulisijat, jotka soveltuvat puutaloja luokitellaan:

 • Classic kiinteä. Tyypillinen savupiippu rakenteet, uunit on suunniteltu käyttämään puuta tai hiiltä. Kuten tulisijojen on asennettu puutaloissa pakollinen laite erillinen pohjan eristys vierekkäisten pintojen päällekkäisiä.

 • Sähkö. Luotettavin kannalta paloturvallisuuden suunnittelu. Sen sijaan, että ulkoilma palo lämpeneminen johtuu sähköä. Simuloitu elävä tuli luo valoa sisustus. Sähköisesti pesäkkeet helppo asentaa, ei tarvitse asentaa muodostamiseen perusta, savupiippu ei anneta. Tämä on ihanteellinen suunnittelu asennettavaksi yläkerroksissa puutaloja, ullakkokamari. Tärkeintä - huollettavia johdotus luotettaviin eristettä, joka kestää kuorman.

Electric takka: helppo asentaa ja turvallisuus

 • Takat. Suhteellisen uusi tyyppi tulisijat, jotka ovat optimaalisia asennettavaksi puutalojen - Koriste taskuihin käynnissä etanolia. Tulipesän - polttoainesäiliön ja keraaminen poltin. Advantage biotakat - tuhkattomuusvaatimus ja nokipäästöjä. Lämmitykseen takkahuone ei riitä, päätehtävä - koriste. On olemassa useita erilaisia ​​rakenteita: seinä, roikkuu, lattia ja pöytä. Ominaisuus - valinta polttamalla polttoaineen höyry, ilma kosteusvoidetta. Savupiippu - ei tarvita.

Seinään asennettava bioetanolia

 • Kaasua. Kammion, kaasupoltin on asennettu. Sen sijaan, että puun tai nesteytetyn maakaasun. Asennus vaatimukset eivät poikkea vaatimukset asennusta klassisen tulisijojen. Rakentaminen savupiipun - se on pakollista.

Tulisijojen valmistusmateriaalit

Aiheuttamia muutoksia avoimella liekillä, kanssa puuta, voidaan valmistaa metallista tai valuraudasta. Tällaisia ​​uuneja työnnetään koristeellinen takka malleja, kiveä, puuta, tekokivestä, tiili. Takkatyökaluja ryhmä savupiiput, jotka ovat suljettuja kipsin vaipalla. Tulevia uunin puutalojen tarvitaan varustamaan kilvet lasia tai terästä.

Valurauta tulipesä vuorattu keraamiset laatat

Tiili takka puutalossa - se suunnittelutiimi erilliselle perusta. Muuraus käytetään tavallista tiili. Uunin leviämisen fireclay (tulenkestävä) tiilet. Vaihtoehdot savupiippu - kaksi metalliputkia tai tiilestä.

Tiili takka kivi päin

Bio- ja Sähkötakut on tehty tulenkestävästä teräksestä ja lasista.

Asennuksen vaatimukset: turvallinen asennus tulisija

Ennen kuin päätät, miten luoda klassisen takka puutalossa, sinun on varmistettava, että kaikki turvallisuusvaatimukset asennukset voidaan tehdä. Tulisija tulisi olla lämmönlähde, eikä ongelmia.

Asennus palo-vaaralliset välineet puutaloissa on erityisiä vaatimuksia

Yleiset turvallisuussäännöt rakennettaessa takat puutalot

Ne, jotka päättivät rakentaa todellinen tyyssija tiili, on tarkistettava hankkeen täyttää olennaiset vaatimukset 10 tulisijojen puutalo:

 1. Koska talon rakentamiseen on oltava vähintään 12 kuukautta.
 2. Optimaalinen väli loppuun rakentaminen ja asennus tai takan on 36 kuukausi - joka on, kuinka paljon aikaa on kuljettava, jotta tulee vakaa puurakenteiden ja valmis luonnollinen kutistuminen.
 3. Asennus ulkotakkojen ylemmissä kerroksissa, ullakot - on kielletty.
 4. Älä asenna suunnittelu puinen laatta.
 5. Pohjan takan täytettävän erillään talon perusta.
 6. Muista rakentaa savupiippu.
 7. Kaikki pinnat puuta, jotka ovat lähellä uunin tai takka voidaan eristää lämpöä, kipinöitä.
 8. Älä asenna uunin lähellä ikkunat verhoilla tai kaihtimet, laita tulisija pehmustetut huonekalut, tekstiili sisustus.
 9. Tulipesässä on irrotettava näyttö on varustettava.
 10. Tilan on oltava jatkuvasti sammutin.

Ei pysty täyttämään kaikkia vaatimuksia? Mieluummin turvallinen sähköinen takat, varsinkin jos aiot asentaa ullakolle toisessa kerroksessa talon puinen katto.

Mukava ja turvallinen: vaihtoehto standardin uunit

Eristys pinnat: miten suojata puuta tulelta

Ne, jotka päättivät rakentaa klassinen tiili takka, on huolehdittava siitä, suojelusta puupintojen. Päätehtävänä - estää lämmityksen seinien ja lattioiden suojata lattia ja seinät kipinöitä, jotka voivat lentää ulos uunista.

Järjestelmän seinämien eristäminen

Basic eristyksiä puuseinät:

Levyjen paksuus vaihtelee

 • Mineraali arkki lämmitin lämpöä heijastavan näytön - myydään arkkeina.
 • Rullattu palamaton eristys.

Kuumuutta kestävästä synteettisestä folio lämmitin

 • Muuraus: sijaan pinnoitus arkkia, voit asetella osa seinää on puoli-tiili muuraus.

Suojaavat lattiaa parketin tai kannella levyt voivat olla terästä tai ruostumatonta terästä, oblitsevat neliön edessä uunin graniitti, keraaminen laatta tai kivi päin.

Kulkee katon savupiippu eristää tulenkestävää villaa tela folio wrap.

Asentaminen takka talossa puusta: ohjeet

Ilman koulutusta ja ammattiapua voi asentaa valmiiksi tehtaalla uuneissa. Jos haluat rakentaa todellinen tiili takka, kutsua master - suunnittelu on tarpeen laskea tarkkaan ja muuraus vaatii lähes koruja käsityötaitoa.

Asennuskuva tulipesän

Pohjan rakentamista arinan

Pakolliset kunto: pohja on eristettävä talosta perusta. Sen vuoksi on tarpeen tehdä erillistä pohjan rakentamista varten uunin. Paras vaihtoehto - valinta asennuspaikalle ennen rakentamisen aloittamista. Tällöin samanaikaisesti kaatamalla yhteisen pohjan ja takka asennusperustan.

Jos asennus on suunniteltu vanhoja tai jo rakennettu talo on purkaa osan päällekkäisyys paikassa asennuksen. Lattiapäällyste poistettu.

Pit muotti, eristävän kalvon ja vahvistaminen

Perusta kuoppa kaivettiin syvyyteen maaperän jäätymispiste. Alareunassa kuoppaan kaadetaan kivi, rikki tiiliä, raunioista. Kerää koko muotti pohjan korkeus ulokkeen lattian yläpuolella ja 10 cm.

Kaada liuos. Muista käyttää venttiilejä. Lujituspunokset tehdä verkon, joka on terästankoja, tai levittää paloja metalliputkia.

Ylempi kerros kohdistamisessa vaaditaan täytön. Asettamisen jälkeen, tarkistus ja horisontaalisuuden emäksen tarvittaessa.

Jäällä pohja lankku vedeneristys

seinä käsittely: askel askeleelta opas

Vaikka jähmettyy säätiö, voit aloittaa seuraavan vaiheen laitteen takan puutalo - seinäpinnat eristys. Jos aiot rakentaa aluejakoon edellyttää monikerroksinen suojaus.

Ensimmäisen eristekerroksen, jonka profiili

Tee layout alue, joka on suunniteltu asennus eristyksen. Sulje koko pinta - lattiasta kattoon. Reunoista takka takaisin sivuille 50 cm 1 m - on tarpeen eristää tällä alalla.

Wall liittyneiden metalli- profiilia - opas levyt. Sijoitetaan ensimmäinen eristekerros.

Kipsi- levyjen kuumentimeen

Top matot villaa päällystää kipsin arkkia. Päälle Kipsilevy asennettu profiilit lämmönkestävä eriste. Kiskoilla kiinnitetään folio levy.

Eristys laitoksille liupotteita

Kuilu levyt liimataan välttämättä kapea eristysnauhaa liimalla folio pohja.

Vaihtoehtoisessa suoritusmuodossa tulipalon eristys - standardin tiilestä. Aivan puisen seinän lay out seinään kiinteiden tiiliä.

Sen lisäksi, että linjassa ja tulenkestäviä tiiliä, tarvitset:

Laskeminen suoritetaan tiukasti kaavion mukaisesti. Käyttö tiili, muuraus, kun sisäpinta tiili uunin - tulenkestävä. Soveltaa erityisiä tulenkestävä laasti.

Uunin tulenkestäviä tiiliä

Asentamisolosuhteissa alkaa ensimmäisen rivin. Kukin rivi on tarpeen tarkistaa tasolle. Kaaria syvennysten kaaren tyyppi levityskuvio.

Prosessissa muuraus set osat: säleikkö, oven uuniin. Välillä seinään ja eristelevyt on vasen sisennys 20 cm.

Valmiit rakentaminen tiilitehdas asennetut komponentit

Savupiipun asennus: sääntöjen poistoputket

Poistaminen savupiipun puutalo on järjestetty 2 tavalla tulipalosta:

 • Sisällä kautta päällekkäisiä lähtö katolla.
 • Koska syöttöä takan.

Savupiippu laatikossa

Kun sisäinen lentoon aukon muodostamiseksi kattoon siten, että raja savupiipun ja päällekkäisyys oli 15 cm tilaa. Savupiippu on muodostettu kaksi halkaisijaltaan erikokoisista putkista - monikerroksinen. Putket eristetty lämmönkestävä roll materiaalia.

Sandwich-putkien eristys

Ulkoseinään savupiipun on asetettu sisennetty. Tiivistetty rakenne.

Suojaa lattia ympärille uunin: osoittavalla pinnalla

Lattian osan tulisijan ympärille on tarpeen asetella palamatonta materiaalia. Säde - 1,5 m uunista. Yksinkertaisin ratkaisu - kiinnitys metallilevystä tai ruostumattomasta teräksestä.

Laatat vastaamaan seinät ympärillä tulisija

Paljon parempi näyttäisi lattia, vuorattu keraamiset laatat. Voit käyttää keraaminen, luonnonkivi, marmori laattoja sijaan standardin.

TOP ideoita: mitä etsiä tulipalo puutalossa

Entrust suunnittelu laskeminen, asennus uunien ja tehdasrakennukset tiilitakan mestareita. Se ei tarvitse rakentaa omaa uuni, varsinkin puutalossa. Osallistu miellyttävä ongelmia - poimia tyylikäs tarvikkeet, harkitun suunnittelun. Haluttaessa tehdä itse leikata.

Joitakin ihmisarvoisen täytäntöönpano ideoita:

Tiili takka, edessä luonnonkiveä

Kaunis sähkö takka sivuhyllyn

Kulmikas muotoilu, jossa on avoin polttokammion

Lodge: Tuli lasin takana

 • Kaikki kysymykset ja ehdotukset voit lähettää kontakteja

  Rakentaminen puutaloja.

  Asentaminen takka puutalossa: luominen mukavuutta ja tyylikäs muotoilu

  Ensimmäisen vaiheen työ - suunnittelu asennuspaikka tulisijan

  Takkojen asennus vaatii tarkkaa noudattamista turvallisuusvaatimukset. Lisäksi on tärkeää saada erityisiä tietoja ja omia taitoja. Tietenkin optimaalinen ratkaisu, kun laitteen asentamista etsii kokeneita käsityöläiset ja neuvoi heitä tekemään siellä työtä asennus takka.

  Voit kuitenkin oppia sääntöjä ja itse asennus tulisijojen ja antamien neuvojen ammattilaisia, jotka tietävät perinpohjin tällaista työtä, ja tee asennus takan käsillään. Ensinnäkin, sinun täytyy valita takka, ja sitten päättää, missä asentaa takan puutalossa.

  Yksi pakottavia säännöksiä on, että tulisija ei saa asentaa siten, että se on samassa linjassa ikkuna- ja oviaukot. Se ei ole suositeltavaa ja asentaa tulisijat pienissä (alle 20 neliömetriä. M) tiloissa.

  Toinen vaihe, jossa palo - luodaan pohja termotolerantteja

  Seuraava askel on valmistella lattia ja seinät asentaa takka talossa. Tulisijojen asennettu lämmönkestävä pohja. Tätä tarkoitusta varten, kohdassa, jossa takka on poistettu muodossa lattian ja betonilattia. Jos pystyssä leikata takka, seinämän, johon se on lähellä, on vuorattu palamattomalla materiaalilla, kuten tiili.

  Jos poistaa osa lattiapäällystettä ei ole mahdollista, niin sen päälle ei-syttyvää pohja tulisi asettaa suoraan lattiapinnalle. Jos aiot asentaa takan talossa, rakentamiseen puumateriaalien, joita on käytetty, on erittäin suositeltavaa, että asennus monoliittinen levy sen perusta. Erityisen tarkasti on tarpeen yhdenmukaistaa pintaan pohjan takka. Vaakasuora pohja on myös erittäin tärkeää.

  Asentaminen takkasydän - tiukkaa noudattamista vaatimukset turvallisen käytön tulisijan

  Asennettaessa takan tulipesässä pitäisi olla erityisen valppaana sen vaakasuorassa asennossa. Sen kiinnittämiseksi käyttämällä lämpöä kestävää liimaa tai kittiä.

  Hyödyntäjä perinteinen takka on muodoltaan markkinaraon kivi tai vaikeahoitoinen tiili. Yhtäältä tällainen markkinarako on auki. Suljettu takka on tunnusomaista suljetun polttokammion. Tyypillisesti suljettu tulipesä on valmistettu metallista. Metallirunkoon tällaisia ​​uuneja välttämättä asettaa valmistettu kuumuutta kestävästä lasista ovi. Suljettu tulisija voidaan ohjata palamisprosessin ja on suhteellisen suuri määrä lämpöä. Samaan aikaan, takan avoin uunin voit ihailla polttaminen "livenä" tulta.

  Asennettaessa ja asentamalla tulisijojen kaikki pinnat vieressä takka on vaihdettava seinille kevytbetoni tai tiili. Alla uunin on toivottavaa laittaa teräslevyn tai samottikiville. Lattian ja katon asiantuntijat suosittelemme antaa kerros basalttivillaan. Täytäntöön kaikki toimet, jotka mahdollistavat paloturvallisuus - tämä on erittäin tärkeä asennettaessa takkasydän.

  Asentaa metalli tulipesän tarvitse porata, porata, metalli-, ase tiiviste. Meidän täytyy myös valmistaa levyn mylly. Työskenneltäessä tällainen väline edellyttää asianmukaisia ​​taitoja.

  Mantel - tärkeä edellytys luoda tyylikäs sisustus, ja varmistaa sen turvallinen käyttö

  Rakentamiseen takka, jossa on suljettu polttokammion suorittamiseksi tarvittavat laatoitus. Aseta päin takka on suunniteltava niin, että mikään osa vuori eivät ole kosketuksessa uunin. Kun käytetään palavia koriste-aineita tarpeen luoda puskurivyöhyke teräsbetonia. Eritelty asennusohjeet etäisyydeltä takan puoleiseen uuniin otetaan tarkasti huomioon.

  Suorittaa vuori käyttäen erilaisia ​​materiaaleja: tiilet, laatat, puu, marmori, laatat ja muita materiaaleja. Tulisijat ovat usein kipsi. Tämä menetelmä on yksinkertaisin. Kipsi liuosta päällystettiin pinnalle kahdessa vaiheessa. Yhteensä kerrostetun kipsiä seoksen tulisi olla noin 5 cm. Kun kipsi on kuivunut, takka voidaan päällystää maalilla.

  Viilu takka ja kuumuutta kestävä kipsilevy, sekä keraamiset laatat. Kiinnittämiseksi lämpöä kestävät laatat käyttää mastiksi. Kohdistaminen laatat tehdään avulla puinen palkki, joka hyödyntää laattojen rivi. Päätyttyä olisi pidettävä 1 päivää, ja sitten pestä ja puhdistaa laattojen saumat kirjoa.

  Asentaminen takka ja savupiippu asennus - aina suojelun varmistaminen puinen enimmäismäärän sytytys

  Savupiippu välttämättä valmistettu palamattomasta materiaalista. Sen sisäpinta on usein peitetty foliolla villaa. Asennus tulisijojen ja savupiippujen puutalossa on suhteellisen monimutkainen. Katto on valmistettu puusta, on suojattava mahdollisuus syttymisen. Tätä tarkoitusta varten yli takka asennettu suojus. Etäisyys savupiipun huppu ei saa olla pienempi kuin 30 cm.

  Erilaisia ​​tulisijojen: asennus ominaisuuksia

  Liesi. Rakentaminen uunin takka ominaisuuksia mahdollistaa vakuutus hypotermia huoneessa, kun yhtäkkiä tapahtuu suspensiokaasua tai sähkönsyötön kartanotunnelmasta. Takka, tämänrakenteinen, voit nopeasti lämmittää tilaa riittää, eikä salli lämmitysjärjestelmän jäätymisen.

  Valurautatakka. Asennus tällaisia ​​rakenteita ei ole vaikea tehtävä. On kuitenkin syytä kiinnittää erityistä huomiota tarkkuuteen työn, koska rauta on haurasta.

  Asennettaessa nurkassa takka puutalossa suositellaan noudattaa tarkkaan paloturvallisuusvaatimukset. Tällainen takka voi olla sekä suljettuja ja avoimia.

  Asennus bio tulisijojen voidaan tehdä omin käsin. Tällaiset bio tulisijat ovat yksinkertaisesti käyttöä ja asennusta. Rakentaa Biotakat sisätilojen olohuoneen sopii kotiin.

  Asentaminen sähkö takka, pääsääntöisesti, se osoittautuu hyvin nopeasti, koska se on tarpeen lisätä takka surround ja sytyttivät ennalta valittuun paikkaan. Sen jälkeen voit ottaa sähkövastus verkossa.

  Video - asennus takka: asiantuntijalausunnot

  © 2018 Rakentaminen talojen puumateriaalien

  Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU General Public License.