Asentaminen orret

Asianmukainen asennus kattotuolien käsillään

Asentaminen orret - yksi tärkeimmistä vaiheista rakentamisen katon. Ja ristikon järjestelmä käytössä ei ole muuttaa muotoaan ja ei romahda kovaa rasitusta, kattotuolit on asianmukaisesti kiinnitetty.

Jälkeen jonkin matkaa laittaa orret? Kun suunnittelet Kattojärjestelmä tähän asiaan erityistä huomiota. Vuodesta osa orret ja piki niiden lujuusominaisuudet riippuvat asennuksen katto järjestelmään.

Vaihe orret on etäisyys vierekkäisten palkin. Minimiväli ristikot on 60 cm, suurin - enemmän kuin 1 m. Yksinkertaistettu versio ristikoiden laskemiseksi vaiheeseen sisältyy taulukon avulla:

Pituus rampin pitkin räystäs on jaettava valitun taulukon vaiheessa ristikot, lisätään sitten tuloksena olevan arvon yksikön ja pyöristetään kokonaisluku ylös ylöspäin. Saatu tulos osoittaa, kuinka monta orret tarvitaan yksi ramppi. Sitten pituus rampin pitkin räystäs on jaettava laskettu lukumäärä kattotuolit - lopullinen määrä vastaa keskelle etäisyys orret.

Tämä laskentamenetelmä on yhteinen, se ei selitä erityisyys kattojen ja eristykset. Jos aiot heittää tai pinoaminen levy lämpöeristys, kattotuolit vaihe on suositeltavaa säätää kokoa materiaalin. On otettava huomioon, että leveys puuvilla eristys pitäisi olla 1-1,5 cm yli span välillä palkin.

Lennon pituutta määriteltäessä jonka kautta laittaa orret, sinun pitäisi myös kiinnittää huomiota suosituksia valitun asennuksen katto.

Asentaminen orret käsillään edellyttää paitsi tietoa prosessitekniikan, mutta myös oikea valmistelu puuelementeillä järjestelmän asennusta. Orret valmistettu laudalla tai, puun-osa on valittu vaiheessa katon muotoilu. Puu ei pitäisi olla halkeamia, mato reikiä ja muita vaurioita.

Kattotuolit on tehtävä hyvin kuivattua havupuun välttää niiden muodonmuutoksia.

Puuelementit voidaan käsitellä tulenkestävä ja biosuojalla koostumuksia. Ennen asennusta, on tarpeen määrittää menetelmän kiinnittämiseksi mauerlat orret tai palkit päin harjun yhdistettä. Mukaisesti valitun hankkeen puisia ja metallisia kiinnikkeitä, kuten:

 • levy (valmistettu metallista tai puusta);
 • kiinnityspultit mutterit ja aluslaatat leveä;
 • naulat, ruuvit, niitit, jne.;
 • lanka-sauva.

Tyypit kattotuolit ja piirteitä niiden asennus

Kun kokoavat katto talon käytetty hirttämällä tai naslonnye orret. Joissakin tapauksissa voidaan käyttää molempia. Roikkuu luottaa vain seinän rakenne ja naslonnye vaativat asennuksen lisätuen rakenteita, joten tämä vaihtoehto on ensisijaisesti käytetty elatusaineen läsnä ollessa kantavan seinän tai tukipilareita sisällä rakennuksen vaippaan.

Naslonnye kattotuolit lepäävät alaosassa mauerlat, vastaavasti, seinärakenteiden on oltava riittävän leveä asentaa erityinen tukirakenteen puutavaran-osa 150 x 150 mm. Yläosa naslonnyh palkin varassa harjun aikavälillä. Siten asennus kattotuolien katon vaatii asennusajo, joka keskimäärin seinään tai tolppaan, asentaa telineitä.

Roikkuu orret perustuvat ainoastaan ​​seinille. Tämä muotoilu voidaan asentaa mauerlat ja ohuet seinät ilman tehdyn mauerlat. Tässä tapauksessa tuki sääret toimivat lattiapalkkeihin, yli ulottuva seinän tason molemmin puolin rakennuksen. Roikkuu orret yhdistetään jumpperi (kiristys, pultti) joka poistaa alaista työtä. Kun päällekkäin kulkee suuri ristikot parannettu lisäelementtejä jäykkyyden. Asennettaessa orret roikkuvat mauerlat, matalan kiristys voi sijaita palkit.

Ennen kuin laitat orret, pitää asentaa puutavara. Tämä tekee mahdolliseksi varmistaa riittävä turvallisuutta ja mukavuutta.

Valitessaan miten perustaa orret, on tärkeää arvostaa työn monimutkaisuus ja painon ristikon. Jos tilalla on koottu on suhteellisen alhainen paino, tai on mahdollisuus käyttää nostolaitteita, suunnittelu on helpompaa kerätä päällä ja sitten nostetaan ja on kiinnitetty kattoon. Jos järjestelmän osat ovat raskaita ja täytyy nostaa kätensä, kokoonpano suoritetaan kattotuolien. Asennuksesta teknologia kattoristikoiden kuvattu opastusvideo.

Yhdiste yläpäät kattotuolit voidaan suorittaa eri tavoin. Ensinnäkin, tämä ankkurointi pusku. Laskuri orret suoritetaan huonosti haluttuun kulmaan. Sitten Rafter päät saumattu saatu ja asennettu kahdelle kynnet. Yhdiste edelleen parantaa puu- tai metallilevy.

Vahvistamisesta kattotuolit päällekkäin suoritetaan käyttäen kiinnityspultit suuri aluslevyillä ja muttereilla. Tässä tapauksessa kosketus tasot palkin.

Jos ristikko järjestelmä on asennettu puinen talon päädyistä, jotka on valmistettu puusta tai tukkien, kattotuolit laittaa seinälle vaatii käyttäen liukukiinnitys, deformaation välttämiseksi kattorakenteen kutistumisen. Näin ollen, kattotuolien harjaosa on liittynyt erityisellä tavalla: orret on sijoitettu aukko, ja ne pidetään yhdessä erityisen liikkuvan liitoselementin metallia.

Kun läsnä on harjapalkin kokoonpano paikan päällä ristikon tarvitaan - orret asennetaan yksi kerrallaan, ja ne on kiinnitetty harjan napa.

Harjaorsi olisi sijoitettava vaakasuoraan ristikon järjestelmä tasaisesti jakaa kuorman kokenut katto.

Tapaa asentaa kattotuolien seiniin

Alapäät on kiinnitetty orret tai palkit mauerlat. Asennettu malliin maatilan roikkuu orret kiivetä katolle. Ensimmäisen sarjan äärimmäinen maatilan. Kiristäminen vaatii kaksi tai kolme reikää liittää orret palkkeihin, vahvistetut ylemmässä kruunu puitteissa.

Jos roikkuu orret asennetaan kivirakennus, se on käytettävä erityistä laitteistoa - niin sanottu "kiiski", joka on valmistettu tukevasta teräksestä. Valaisimen ajetaan joka neljäs rivi tiili muuraus. Avulla silmukoiden ulottuu kiiski, voit korjata palkki. On suositeltavaa käyttää vahvaa palkin mauerlat - tässä tapauksessa kuorma on tasaisesti lähetetään seinään.

Rakennusten tehty tiilistä tai muuta materiaalia ei taipumus kutistua, voidaan kiinnittää jäykästi orret. Tehdä tämän, palkin leikkaus on suoritettu, alaosa, jonka tulisi perustua vakaasti mauerlat. Palkin kynnet kiinteään kolmen (kaksi ajetaan molemmin puolin kulmassa, ja kolmasosa pystysuoraan ylhäältä) ja sidottu lanka. Sitä voidaan käyttää myös yhteyden yli käyttäen tukitangon ja ehkäistä muutos orret.

Asianmukainen asennus kattotuolien osana toteutettiin palonkatkaisulinjojen paikassa, jossa katon kulkee hormin. Jos sen kiinnitys järjestely tuottaa erityinen ristikko järjestelmä, sitä olisi pidettävä asennettaessa lyhennetty palkin (mistä mauerlat suunnitteluun savupiippu). Rakenteellisten elementtien ja putken väli tulisi olla vähintään 130 mm.

Jos palkin jalka lepää mauerlat ilman ylitys, sitten luoda katon ylitys olisi perustettava erityinen levyt - fillies.

Asentaminen orret kokoonpanon aikana viisto mansardikatto on omat erityispiirteensä. Tässä tapauksessa, ensiksi asennettu suorakulmaisen kehikon ja palkit. Sitten, palkit, teräs telineiden, roikkuu ristikot on kiinnitetty välilevy-pultti. Seuraava kukin sarake on yhdistetty lyhyen palkin mauerlat.

Asentamisesta orret osoittavat ammattilaisten teema videon.

Asennus kattotuolit: erityisiä leikkaus ja katon asennus säännöt

Kattotuolitilat runko määrittelee geometriset ja käyttöparametrien harjakattorakenteeseen. Epäselvyyksien vuoksi asennustenologialla, koska puutteita valmistuksessa sen komponentit näyttävät vinossa järjestelmä, perinteisiä vuoto, aukkoja pinnoitteen uhkaavissa hätätapauksissa. Jotta voidaan rakentaa luotettava ja vakaa kattorakenteet, on välttämätöntä tietää tarkalleen, kuinka tehdä leikkaus ja asennus orret ja sitten kiinnittämistä tukielinten.

luokittelu kattotuolit

Paarteiden tai palkin kutsutaan puuta tai metallia palkit, asennettuna laatikkoon kotona ennalta määrätyssä kulmassa. Ne kokoonpanon määrittävät kattorakenteen, vievät ja lujasti vastustavat määrä pysyvien ja väliaikaisten vaikuttavien kuormitusten ylempään sulkeva rakenne järjestelmä.

Rakentava yksinkertaisuus orret erittäin petollinen. Itse asiassa se on melko monimutkainen elementtejä, jotka vaativat huolellista merkintä ja tarkka leikkaus. Epäjohdonmukaisuuksia yhdisteet orret mauerlat kanssa, toisiinsa ja muihin komponentteihin johtaa muutoksen muotoinen luistimet, häiriöitä ja tuhoaminen päällysteen eheyden komponentteja.

Toisaalta, toimivaltaisen asennus kattotuolien voi korjata joitakin virheitä rakentamisessa laatikot kotona, eikä pahentaa tilannetta selkeää toistoa ja vahvistaminen Elevations seinät. Totuus tällaisissa tilanteissa, rungon osat valmistetaan erikseen ja huolellisesti muokata, kun paikan päällä.

Kuitenkin ennen käsittelemme yksityiskohtien asennuksen, sinun täytyy selvittää, mitkä ovat niiden rakenteelliset erot, joiden mukaan orret on jaettu kahteen ryhmään, se on:

 • Roikkuu. Näkymä kattotuolit ilman ylempää tukea. Ylimpänä katon orret toisiaan vasten ulos. Painoon komponenttien a katto kakku ja lumi, tällainen rakenne ei ole täynnä mauerlat puu, roikkuu kattotuolit liittyi vaakasuoraan asennettu kiristämistä.
 • Naslonnye. Erilaisia ​​raudoitusjalkoja, jotka on pinottu kahteen eri korkeustukeen. Edellä mainitut useimmat luottavat ristiin perustuvalle harjakselle stropiliineille, harvemmin heidät kiinnitettiin toisiinsa, jolloin päät on katkaistu kulmassa. Pohja sijaitsee Mauerlat-baarissa tai lepää sitä vasten.

Ryhmästä, johon raudat jalat liittyvät, riippuu niiden soveltamisala ja asennustekniikka. Jäykkä laji kerätään maahan ja ristikot, jotka on valmistettu eräänlaisena kolmina, nostetaan katolle ja asennetaan täysin valmiiksi asennettavaksi.

Lisäksi runko-kehyksen rakentaminen ripustustekniikalla on työn turvallisuutta ja kykyä tuottaa tarkimmat solmukohdat. Jos katon rakentamisessa käytetään yksinkertaisin versiota ripustetuista ristikoista alhaalla, voit luopua Mauerlata-laitteesta, jonka paikka sopii hyvin kapealle tasoituslevylle.

Ripustustekniikan haittoihin liittyy etuja. Esimerkiksi maahan rakennettu maatila on paljon vaikeampaa kuljettaa asennuspaikkaan kuin levyt ja puuta kerrostetut kattotuolit. Päällekkäisyyksillä on rajoituksia: raja on 14 m, minkä yläpuolella on kohtuutonta asentaa puupalkkeja, jotka ovat alttiita sumentumiselle ilman välitukia.

Kerrostuneiden ryhmien kattotuolit sekä hevosella että pohjalla riippuvat itsenäisistä kuvioista. Niiden yläosa asetetaan läpivientirakenteelle, joka asennetaan katon palkkeihin tai alustalle, joka korvaa Mauerlatin sisäseinällä. Pohja on joko asennettu mauerlatin päälle tai se taipuu sitä vasten, kiinnittyen sauvaan hampaalla tai ommeltu hampaan sijasta tukipalkilla.

Järjestelmän edut on oikeutetusti tunnustettu mahdolliseksi limittyvän lähes kaikkiin kokoon. Yksinkertaisesti lisäämällä päällekkäistä tilaa, muotoilu muuttuu entistä monimutkaisemmaksi: se täydentää tukijalat, joissa on parit telineistä, ylimääräiset kulmat sekä lezhni, taistelut.

Sisäänrakennettu muotoilu kootaan ja asennetaan pidempään, koska ne eivät rakenna ristikoita vaan yksittäisiä elementtejä. Tällä järjestelmällä on kuitenkin enemmän mahdollisuuksia korjata laatikon puutteet tai epätasaisesti sovitettu loki. koska nailon tyynyt ovat kerrostettuja erikseen, on mahdollista hieman muuttaa solmun asentoa ja mittoja lopulta muodostaa kiinteästi kohdistettu tasoitustaso.

Tietyjen valmistuksen ja asennuksen erityispiirteet

On selvää, että kattorakenteiden rakentamiseen tarvitaan metsätalouden yritysten puutavaran tuotteita, joilla on selkeät geometriset parametrit. Tarvitset laudan tai palkin, jolle ei tietenkään ole asennuksen leikkauksia eikä pistokkaita asennukseen.

Miksi minun täytyy leikata ja leikata? Tosiasia on, että kun laudat ja palkit reunustavat liian vähän jalkaa. Mauerlattomilla ne koskettavat vain yhtä ohutta linjaa, joka mahdollistaa pienimmällä kuormituksella ylhäältä "siirtymään pois" miehitetystä sijainnista ja vetää koko rakennetta takanaan.

Tukin alueen lisäämiseksi stropiliinin ja mauerlatin risteyksestä tai molemmista ja lisäajoista valitaan kulmavaihto palkissa tai laudassa, hammas on leikattu tai tukipalkki on ommeltu. Jos raudan pää on konjugoitu peilimäisen vastakappaleen kanssa, luotettavan pysäytyksen jälkeen tarvitset sahan, jonka taso on selvästi kohtisuorassa horisonttiin nähden.

Raudanrakentamisen perussääntö on, että sahatavaraa varten valitut alueet ovat ehdottomasti vaakatasossa ja pystysuorassa. Pienimmillään horisontaalisuuden ja pystysuoran loukkaamisen vuoksi vakaus katoaa, suunnittelun yksityiskohdat siirtyvät omalla painollaan ja kuormitustoiminnasta kunnes järjestelmä on täysin tuhottu.

Huomaa, että kannattimien solmut ovat vastuussa pienen siirtymän ja pyörimisen mahdollisuudesta kuorman ylittyessä. Nämä liikkeet ovat välttämättömiä sen varmistamiseksi, että rakenne on hieman taivutettu, lievästi liikuteltava, mutta ei tuhoutunut ja säilynyt vakaana.

Nämä hienovaraisuudet olisi tiedettävä päällikölle, joka päätti ryhtyä tekemään ja asentamaan kattotuolit omilla käsillään ja rakentavan talon omistajalle, joka ei halua maksaa rakennustyön huonosta työvoimasta. Analysoimme yhteiset vaihtoehdot prosessin ytimen ymmärtämiseksi.

Kattorakenteen rakentaminen ripustustekniikalla

Harkitse esimerkkiä raudoitusjärjestelmän rakentamisesta kylvyn hirsimökkiin. Seinien väli on pieni, yksinkertaisempi ja järkevämpää peittää se roikkuvalla rakenteella, jonka asennus tehdään kattopalkkien kattoihin.

Lokituki on melkein ihanteellinen vaihtoehto jousitusjärjestelmien asennukseen. se on helpointa sijoittaa se horisonttiin, mikä estää raastin asennuksen tarpeen jalan geometrian rikkomisen tapahtuessa. Mauerlatille ei tarvita laitetta. Tiukentamista on kuitenkin siirrettävä ylöspäin kiertämään hirsitalon ylempi kruunua ja muodostamaan hyödyllisen ullakkotilan.

Ennen asennusten aloittamista suoritetaan kehyksen vaiheittainen valmistelu. Jalkan molemmille puolille on kohdistettava ne aukot, jotka on sidottu kahteen ulompaan palkkiin kallistetuista nauloista. Aukkojen yläosaan laatoitamme laatan siten, että kunkin palkin reunat päättyvät tasaisella vaakasuoralla lavalla.

Muodostunut stasvyvaniya ylemmän kuperan tukin jälkeen palkkien reunojen reunat tasoitetaan horisontissa tasolta. Käytä tätä ohjaustyökalua kolmeen tai useampaan palkkiin samanaikaisesti. Jos taso ei ole riittävän pitkä tällaisen testin suorittamiseen, käytämme sen sijasta pitkän rake-levyn tai lautakuntaa.

Stasivaniyan jälkeen kaikki ylijäämä hoitaa pennujen merkinnät rottareiden alla. Voit tehdä tämän uudelleen käyttämällä nauloja ja nauhoja. On huomattava, että pesiä koskevat näytteenottopaikat on mahdollista rajata ohikulkijoille sekä ennen ripustustilojen rakentamista että sen jälkeen. On kuitenkin paljon helpompaa tehdä pesiä ennen kattotuolien valmistusta. He auttavat täsmällisemmin tekemään asennusta.

Helpottamiseksi niiden työtä on toivottavaa löytää tukin keskipiste tulevien pihkien puolelta. Näissä kohdissa on suositeltavaa naulata säätösauva, jonka reunat merkitsevät symmetria-akselia. Voit tehdä ilman telineitä, jos kattojen rakentamisessa on jo jonkin verran kokemusta.

Seuraavaksi alamme tuottaa ristikon mallia:

 • Kaksi tuumaa levyt ovat 10 - 15 cm pidempiä kuin kiskojen projisoidut pituudet, jotka on ommeltu yläosaan kynsillä tai pultilla, jotta ne voivat kiertää tämän risteyspisteen ympärillä.
 • Tulevien pihdeiden keskelle asennetulla rakeella merkitsemme rafter-järjestelmän suunnittelukorkeuden. Toinen merkki sijoitetaan sen yläpuolelle - tämä on hampaan korkeus, tarkemmin sanoen pystysuoran pituus, joka on sijoitettu hampaan pohjasta sen yläosaan.
 • Yhdessä pisteessä haudutetut levyt altistuvat äärimmäisille katkeille niin, että jokaisen levyn kulma takaa tulevaan pesään hampaan alla.
 • Yhdistämme leikkauspisteiden liitoskohdan kiskon ylemmällä merkillä, joka määrittää rungon pituuden hampaan kanssa.
 • Kummankin ristikon alareunasta siirrämme hampaan korkeuden, palaamme mallin pohjaan ja nähdään hammas merkinnöissä.
 • Palaamme mallin tyhjäksi paikalleen, asennamme sen ja asetamme hampaat niille tarkoitettuihin pesiin. Voi tapahtua, että asennuksen jälkeen työkappaleen yläosa ei ole sama kuin kiskon käyttöohje. Sitten sinun täytyy repätä kynsi ja säätää kärkipisteen asentoa, välttämättä merkitsemällä uusi piste.
 • Yläosien asentamisen jälkeen vedä molempien levyjen tulevan liitoksen pystysuuntainen viiva, mittaa kuorenpinnan koko ja merkitse levyn päällyksille leuan ylemmän nivelen vuoraus.

Jos kaikki osoittautuu täsmälleen ja muutoksia ei tarvita, malli on valmis. Palaamme hänen kanssaan maahan. Pyyhkimme työkappaleen ja leikkaamme merkittyihin viivoihin. Tuloksena oleva osa asennetaan ja asennetaan vertailukohtana ristikkäisten ristikoiden lähes jatkuvaan tuotantoon tarvittavalla määrällä.

Houkuttavat maatilat, jotka keräämme kentällä. Niiden asentaminen ja asentaminen on suoritettava vähintään kahdella henkilöllä. Yksi päällikkö ei yksinkertaisesti pysty selviytymään tällaisesta työstä. Yläosassa oleva esiintyjä asentaa tilan ja toinen muuttaa asentoaan lyijyn suuntien mukaan. Kunkin tasoitetun ja asennetun ristikon sijainti on kiinnitettävä välikappaleilla.

Järjestelmän vakauden lisäämiseksi asennamme telineitä kannattimien alla:

 • Laatoitamme matot lisäkannattimien asennuspaikan alla todistetulla tavalla: punnitaan naulaa vastakkaisilta puolilta ja vedämme johtoa.
 • Tyvennetään pesän lokeihin merkintöjen mukaan.
 • Yritämme leikata palkkia asennuspaikalle. Merkitään siihen sahausviivaa, jossa on piikin korkeus.
 • Teemme telineestä ja kahdesta päällystyksestä sen kiinnittämiseen naulaan.
 • Asettamme vahvistetun tuen ja samalla rungon aseman toisella puolella. Vahvistetun järjestelmän mukaan jatkamme töitä, kunnes varustamme jokaisella palkilla lisätukea.

Jousitusjärjestelmän jäykkyyden varmistamiseksi ristikot on yhdistetty tuuliliitoksilla, jotka on kiinnitetty rakenteeltaan naulaan. Rungon ulkopuolelta jäykkyyttä kasvatetaan laatikon rakentamisella.

Mattoihin haarukanjalat kiinnitetään 200 mm: n nauloilla tai kulmakappaleilla. Tältä osin metallikulmat ja -levyt, joissa reikiä kiinnittimien alla, menettää perinteiset menetel- mänsä. Nyrkkeilijöiden sivuseinämille kynnet on valmistettu levyistä, joiden leveys on puolet rautasien valmistuksessa käytetystä materiaalista.

Filojen pituus on 70 - 80 cm yli ulkoneman leveydestä. Tämä etäisyys on välttämätön, jotta ne voidaan liittää tiukasti jalkoihin. Lappereita voidaan leikata etukäteen, ja kapean levyn pistokkaat kynnetään ilman alustavia leikkauksia ja koristele sitten kehyksen viiva. Ensimmäinen vaihtoehto on kuitenkin kätevä ja edullisempi.

Useimmissa tapauksissa, kuten edellisessä esimerkissä, purkki on osittain haudattu patjojen jaksotuksiin, tässä tapauksessa:

 • Huomautamme itse asiassa ohivirtauksen leveyden.
 • Teemme kahta sahaa merkinnän mukaan 2/3: n paksuudesta. Myös saha sahalla leikkasi lokin äärimmäisten aihioiden väliin. Viimeistele ura taltalla, johon liittyy vasara.
 • Asettamme haavan muotoutuneisiin uraseinämiin ja ompele ne 100 mm: n pituisilla naulakärillä.

Päätyttyä asennus kaikkien fillies äärimmäisen mäiske naula. Me venyttää pitsi ohjaus ja pane merkille minne pitäisi näki pois ylimääräinen.

Laite naslonnogo kattorungosta

Rakentamiseen palkin rungon naslonnoy tekniikka on paljon tekemistä asennuksen roikkuu rakenteen. Sovitus tapahtuu lähes samassa järjestyksessä, joten kuvataan vaiheita, kahdesti ei ole mitään järkeä. Suurin ero menetelmissä muodostumista yläosa, koska palkit ovat latvat naslonnyh tuki - harjaorsi.

Jos alkuun naslonnye orret loput harjun corny aikavälillä ne on sijoitettu joko desynchronization, ts rinnakkain toisiaan, tai tiukasti pystyliitokset, samanlainen tarttuu roikkuu jalat. Kuitenkin, useimmissa tapauksissa yrittää korjata yläosaan pystysuoran loveamalla tai gashes tiheä vieressä sitä harjapalkkiin.

On järjestelmä, jossa naslonnye orret eivät ole riippuvaisia ​​harjun ja sivussa ajon. Tällaisissa tapauksissa, yläosa on muodostettu periaate suspension, ja pisteen palkin kannattamiseksi suorituksen tehdä ulos ulkopuolelle lovien.

Tarkastellaan Kysytyimpien yksityisellä rakennuksessa vaihtoehto tilat kattotuolien kanssa tukea alakulmaan loveamalla on harjaorsi pystysuoralla viiltää. Huomaa, että suurin syvyys lovetuslaitteen saisi ylittää 1/3 laudan leveyden.

merkintä optio Gon rakentaminen:

 • Käytössä Gon merkki skaalakorkeus katon ja puoli span. Nämä arvot edustavat kaltevuus säteet ja määritellä perus kulmat. Mittasuhteet on täsmälleen seisomaan.
 • Jos lisäkäyttö monikulmion ei ole suunniteltu, on mahdollista merkitä olevia lykätään ruuvattu johtajien tai lyhyitä ruuveja ruuveilla, jos suunniteltu, se on parempi maalata, joka voidaan poistaa liuottimella.
 • Laittamalla lauta asetettu litteänä kulman puoli, johon on merkitty korkeus katon. Me piirtää viivan näyttämän gon - on linja ylemmän sahauksen orret - sen kytkentäosan kanssa harjaorsi.
 • Leikkaa pitkin merkittyä linjaa liikkeeseen saha. Aluksella leikkaus olisi asetettu litteänä, odotetusti leikkaamalla leveä. Pitkittäisviil- tekemistä helmassa.
 • Ylhäältä muodostuneen kulman siirtää ns diagonaalinen pituus. Tämä etäisyys kytkentäkohdassa Suorita ulkoreunaan tai mauerlat cantrail jos asettuvat runko talo.
 • Siirrä kulma tässä vaiheessa. Vedämme yhdensuuntainen ensimmäiseen.
 • Me puolestaan ​​kulma, ne liikkuvat pitkin työkappaletta siten, että vasen kääntyi 2/3 koko matkan, ja oikea 1/3. Kuvassa se 8" ja 4" .
 • pienemmän puoleiset rataosuudet vain merkki Leikkaa meitä.

Päätteeksi piirretään taululle ääriviivat räystään, leikattu hänen profiloituja linjat ja käyttää omia mallina sahaukseen orret muiden osien katon.

Sovelletaan kuvattu menetelmä on mahdollista ilman, että rakennuksen monikulmio parametrit ja taso katon siihen. Riittävän edustavat prosessi antaa halutulle etäisyydelle tavanomaisen piirustus välineitä. Kuitenkin ei ole kokemusta, voi eksyä kulmissa ja osat laskenta.

Auttaa aloittelevaa rakentajat suunniteltu mallin vaihtoehto tuottaa kulmikas vrubok. Se auttaa suuntaamaan valmistuksessa orret yleisimmistä tällä alueella sahatavaran.

Kun kyseessä on annettu kattotuolien kanssa loveamiseen ylä- ja alareunassa on muistettava, että molemmat urat syvyys on oltava sama, joka aikana rakennustyön ei muuttanut katon kaltevuus. Tyypillisesti laite käyttää kahta yhtä vrubok aputanko, jonka paksuus ei ole enempää kuin 1/3 levyn paksuus.

Sadonkorjuu Rafter sitten huoltuneet mauerlat ja ajaa. Baari levitetään alueella alapuolen ja ylempi solmu hahmotella lovien.

Jos vrubka tarvitsee vain pohjan orret, ja ylhäältä tukeutuu ajaa gashes, hallituksen asetettu alaosassa mauerlat ja päälle ajaa, ja lohko johtaa leikkaus ei ole muuttunut kaappaaminen kaltevuus. Alla solmu syötetään tulevaa toisen lohkon samankokoisia ja ääriviivat sen avulla ääriviivat tulevaisuuden lovien.

Muodostumista hampaan gashes soveltaa samoja menetelmiä. Ainoa ero on muodossa pestään.

Asennus naslonnyh kattotuolit alkavat asentaa kaksi äärimmäistä tiloilla. Elementit on asennettu yhteen, huolellisesti tarkistaa niiden sijainti käyttämällä tasolla plumb. Useimmiten järjestää äärimmäinen maatilan parillisia levyt, koska ne jaetaan enemmän kuormaa. Kiinteitä väliaikainen välilevyt, sitten yhdistetyt punokset tai hammaspyörän osoittamaan tasoon rampin.

Aktiivinen kattotuolit järjestetty uloimman laakerin ristikot ohjeiden mukaisesti asettaa nauhat. Tarvittaessa säädä jalkojen mukaisesti todellista tilannetta.

Videoita asennusta orret

Asentamista orret asennettu metalli kulmat:

Miten saada orret kanssa gashes nousta mauerlat:

Laitekehikkoon kattotuolitilat katon autotalli:

Olemme antaneet ja ovat kuvanneet vain osa menetelmistä laitteen katon runko. Todellisuudessa, valmistus ja asennus menetelmiä huomattavasti. Kuitenkin analyysi perusvaihtoehtoa mahdollistaa hienojen ymmärtää miten orret ja ristikoiden katon zapilivaem ne ennen asennusta.

Kun päätimme rakentaa saunan, päätettiin, että luopua omasta. Jos ongelmia seinät on syntynyt, sitten selviytymään katto osoittautui täysin mahdottomaksi. Kaikki taidot eivät riitä edes minimaalinen työtä, joten päätettiin palkata osaavia ihmisiä. Silloin työ täydessä vauhdissa! Oli selvää, että ihmiset, joilla on puu "sinä", jossa olisimme tehneet joukko varastot, se meni rytinällä ja tuhlaamatta aikaa. Ja tulos on erinomainen!

Kokemuksiaan katossa. Aluksi koko kehä rakennuksen pinon mauerlat. Sen baarit ovat toisiinsa piikki-silmään. Tai vedä yhteen suuren ruuvin tai tapin. Sitten Kerään orret. Lasketaan oikea korkeus harjanteen. Storpila pitäisi mennä mauerlat etäisyys noin 1 metri. Ensimmäisen palkin (esimerkkinä) on sahattu ja kerätä kaikki loput. Laitoin kaksi äärimmäistä kattotuolit ja vetää merkkijono niiden välillä. Ja sitten soittaa loput välissä orret, keskittyen langan. Laitoin yksi jokaisessa puomin orret. Kaikki korjaan asennuksen tie. Lopussa obbivat korin, laittaa höyrysulun, toinen kori ja savi.

Harjakatolla ristikon järjestelmä omin käsin - opetuksesta laitteella

Harjakatolla tai pääty - on katon kaksi rinteessä, eli jossa on kaksi kaltevaa pintaa (rinteillä) suorakaiteen muotoinen.

Frame harjakatolla takia ominaisuuksista yhdistää täydellisesti yksinkertaisuus laitteen ja palvelujen luotettavuutta ja kestävyyttä. Nämä ja monet muut ominaisuudet tekevät rakentamista harjakatolla käytännöllinen ja järkevä ratkaisu yksityisille ja liikerakentamisen.

Osana tätä artikkelissa tarkastellaan, miten tehdä ristikon järjestelmä harjakatolla käsillään. Tehokkaan käsitys materiaalin esitetty askel askeleelta opas A: sta Z, valinnasta ja laskelmia ennen asennusta mauerlat ja kehikot katon alla. Jokainen vaihe liittyy taulukoita, kaavioita, piirustuksia, maalauksia ja valokuvia.

Suosio katto talo johtuen useita etuja:

 • vaihtelu suunnittelu;
 • yksinkertaisuus laskelmissa;
 • veden luonnollinen virtaus;
 • eheyden rakenne vähentää vuotojen todennäköisyyttä;
 • tehokkuutta;
 • säilyttäminen käyttökelpoinen alue ullakon tai mahdollisuus järjestelyn ullakon;
 • Korkea huollettavuus;
 • lujuus ja kestävyys.

Asennus katto-järjestelmän harjakatolla riippuu pääasiassa sen suunnitteluun.

Tunnistaa useita vaihtoehtoja harjakattoja (tyypit lajit):

1. Yksinkertainen harjakatolla - symmetrinen

Yksinkertainen harjakatolla - symmetrinen yleisintä koska yksinkertaisuus ja luotettavuus laitteen katon vaihtoehto. Symmetrian vuoksi saavutetaan tasainen jakautuminen kuorman kantavien seinien ja mauerlat. Tyyppi ja paksuus eristys ei vaikuta materiaalin valinta.

Poikkileikkaus palkin avulla voidaan varmistaa tarjonnan kantavuutta. Ei ole todennäköistä prigibaniya orret. Joustintuin välilevyjen voidaan sijoittaa lähes minne tahansa.

Selkeä haitta - mahdottomuus koko järjestelyn yläpohjan. Koska terävät reunat ovat "gluhie9raquo; alueilla, jotka eivät sovellu käytettäviksi.

2. Yksinkertainen epäsymmetrinen harjakatolla

Yksinkertainen epäsymmetrinen harjakatolla laitteen yksi kulma on suurempi kuin 45 ° johtaa pisara käyttämätöntä tilaa. On mahdollisuus tehdä olohuoneeseen katon alla. Samalla kasvaa laskennan vaatimuksia, kuten kuormitus seinillä ja perustuksen jaetaan epätasaisesti.

3. rikki harjakatolla, ulkoista ja / tai sisäistä murtuma

Polyline harjakatolla, ulkoista ja / tai sisäistä katon murtuma Tällainen rakenne mahdollistaa järjestää täyden toisessa kerroksessa katon alla.

Tietenkin, yksinkertainen harjakatolla ristikko on ominaista viisto, ei vain visuaalisesti. Suurin vaikeus piilevät laskennan monimutkaisuutta.

Suunnittelu harjakatolla ristikon järjestelmä

Rakentaminen katon tahansa monimutkaisuus kädet viitataan henkilön määränpään perusrakenne elementtejä.

elementtien sijainti esitetään kuvassa.

Elements of katto harjakatolla järjestelmä Elementit katon harjakatolla järjestelmä - piiri 2 Elements of katto harjakatolla järjestelmä - Ohjelma 3

 • mauerlat. Se on suunniteltu jakamaan kuormaa kantavaan rakenteeseen järjestelmän tuki- rakennuksen seinät. Kaiken mauerlat valittu puutavaran massiivipuuta. Edullisesti, lehtikuusi, mänty, tammi. Poikkileikkaus palkin riippuu sen tyypistä - kiinteitä tai liimattu sekä aiotun luvun muotoilua. Suosituin koot 100x100, 150x150 mm.

Siluetti kattoristikon määrittää ulkonäköä. Esimerkkejä maatilojen valokuvassa.

Vaihtoehdot maatilan ristikon Kattojärjestelmä

Ovat tärkeitä parametrejä orret. Niitä käsitellään jäljempänä.

 • Toke - Se yhdistää orret ja antaa heille jäykkyyttä.
 • ajaa:
  • harjun run, asennettu risteyksessä orret toiseen. Tulevaisuudessa se asennetaan katon harjalle.
  • puolella kulkee, ne jäykkyyden lisäämiseksi tilalla. Niiden lukumäärä ja koko riippuu järjestelmän kuormitusta.
 • Teline kattotuolit - pystysuoraan sijoitettu palkit. Myös vallanneet joitakin kuorman painon katon. Yksinkertaisessa harjakatolla yleensä sijaitsee keskustassa. Kun suuri jänneväli - keskellä ja sivuilla. Vuonna epäsymmetrinen harjakatolla - asennuspaikka riippuu pituudesta orret. Kun monikulmainen katto ja yhdessä ullakolla loft - seisoo sijaitsevat puolin, jättäen vapaata tilaa liikkumiseen. Jos oletetaan, kaksi huonetta - telineet ovat keskellä ja sivuilla.

Sijainti teline pituudesta riippuen katon esitetty.

Teline paikalla, pituudesta riippuen katon

Alueilla, joilla merkittävä tuulen ja lumen kuormituksen pelkän pitkittäisjäykisteet (samassa tasossa puomin pari), mutta myös diagonaalinen.

 • groundsel. Hänen nimityksensä tukee telineeseen ja aseta tanko mount.
 • sorvaus. Suunniteltu liikkumaan rakentamisen aikana ja vahvistamisesta katto mater. Se on asetettu kohtisuoraan orret.

Läsnäolo piirustusten ja kaavioita, jotka esittävät sijainti kaikki nämä rakenteelliset elementit auttavat työssä.

Laskettaessa materiaalia harjakatolla on tarpeen valita korkealaatuista puuta ilman vaurioita ja madonreikiä. Läsnä solmua palkit ja kattotuolit mauerlat ei sallita.

Hallituksille sorvaus solmua tulisi olla vähintään, ne eivät saa laskea. Puun täytyy olla vahva ja käsitellä tarvittavat valmistelut, jotka parantavat sen ominaisuuksia.

Laskeminen katon harjakatolla järjestelmä

Laskeminen parametrien materiaali on tärkeä askel, niin antaa laskenta-algoritmin vaiheet.

Laskennassa Kattojärjestelmä on tärkeää tietää: koko ristikon järjestelmä koostuu joukosta kolmioita, kaikkein jäykkä elementti. Puolestaan ​​jos säteet olla erimuotoisia, eli on epäsäännöllinen suorakulmio, on tarpeen jakaa se erillisiä komponentteja ja laskea kuormaa ja materiaalien lukumäärään kussakin. Jälkeen laskelmat kokoaa tietoja.

1. laskeminen kuormitusta ristikon järjestelmä

Kuormitusta orret voivat olla kolmenlaisia:

 • pysyvät kuormat. Niiden vaikutus on aina tuntenut ristikon järjestelmä. Tällaiset kuormat ovat paino katon, rimat, eristys, elokuva, lisäelementtejä katto, viimeistely materiaaleja varten yläpohjan. Painon katon on painojen summa kaikkien sen osatekijät, kuten lastaus on helpompi tarkastella. Keskiarvo vakion kuorman orret yhtä suuri kuin 40-45 kg / m.

Viite: paino noin Katemateriaalien 1 m on esitetty taulukossa

 • hyötykuorma. Ne toimivat eri aikoina ja eri voimalla. Tällaiset kuormat ovat: tuulikuorman ja sen tehoa, lumi kuormitus, intensiteetti sademäärä.

Itse asiassa, kaltevuus on samanlainen kuin purje ja ottaen huomioon tuulen kuorman, koko kattorakenne voidaan tuhota.

Tuulikuorma katolla

Laskenta suoritetaan seuraavan kaavan mukaisesti: tuuli kuormituksen ilmaisin yhtä suuri alueelle kerrottuna korjauskerroin. Nämä luvut sisältyvät SNIP "kuormituksia ja vaikutuksia" ja määräytyvät paitsi alueella, mutta myös paikka sijainti talon. Esimerkiksi omakotitalon, ympäröivät korkeat kerrostalot, on vähemmän kuormia. Omakotitalo talo tai mökki korkeampi, tuulikuormat.

2. Laskettaessa lumikuorma katolla

Katto laskeminen lumen kuormituksen suoritetaan seuraavan kaavan mukaisesti:

Koko lumi kuormitus, joka vastaa lumen painosta, kerrottuna korjauskerroin. Tekijä ottaa huomioon tuulen paineen ja aerodynaaminen vaikutus.

lumen painosta, joka on 1 neliömetriä Katon pinta-ala (mukaan SNP 2.01.07-85) on alueella 80-320 kg / m.

Kertoimia, joka esittää riippuvuutta kulman kaltevuus näkyy kuva.

Kaavio laskettaessa lumikuorma katolla

 • erityisiä kuormitus. Avustus tällaisia ​​kuormia pidetään alueilla suuri seisminen aktiivisuus, tornadot, Myrskysuojaus. Meidän leveysasteilla riitä tekemään turvamarginaali.

Tilan arviointiin ja kantavuutta seinien ja pohjan

On syytä pitää mielessä, että katto on merkittävää painoarvoa, joka pystyy aiheuttamaan vahinkoa muihin rakennuksiin.

Määritys katon kokoonpano:

 • Yksinkertainen symmetrinen;
 • yksinkertainen epäsymmetrinen;
 • polyline.

Mitä monimutkaisempi muoto katon, sitä suurempi määrä kattoristikoiden ja podstropilnyh elementit tarvitaan luomaan tarvittavat turvamarginaali.

Kallistuskulma on harjakatolla määräytyvät ensisijaisesti katemateriaalin. Loppujen lopuksi jokainen niistä tekee omat vaatimuksensa.

On ymmärrettävä, että lisäämällä kulmaa lisää alueen katon alla olevan tilan, mutta materiaalin määrästä. Mikä vaikuttaa kokonaiskustannuksia työstä.

Laskeminen katon kaltevuuden,

Vaihe ristikot pentroof koteihin voi olla 60-100 cm. Valinta riippuu painosta katemateriaalin ja katon rakennetta. Sitten määrä orret lasketaan jakamalla pituus rampin välisen etäisyyden palkin parien plus 1. Tämä numero määrää, kuinka monta jalat yhden luistin. Toisen määrä on kerrottava 2.

Pituus kattotuolien katon ullakon lasketaan Pythagoraan lauseen.

"A9raquo; (Katon korkeus) on asetettu erikseen. Sen arvo määrittää mahdollisuus järjestelystä asuintilojen katon, kätevästi löytää ullakolta, kulutus materiaalia rakentamiseen katon.

Parametri «b9raquo; yhtä suuri kuin puoli leveys rakennuksen.

"S9raquo; Se edustaa kolmion hypotenuusan.

On syytä huomata, että suurin pituus puutavaran - 6 MP Näin ollen on mahdollista liitos (kapasiteetti telakoituna yhdiste) tarvittaessa puutavaran ristikoita.

Menetelmä vastaa pituutta ristikoiden on esitetty kuva.

Menetelmät liitoksen ristikoiden pituus

Leveys kattotuolien riippuu etäisyydestä vastakkaisten tukea seinät.

Poikkileikkaus kattotuolien harjakatolla riippuu useista tekijöistä:

 • kuormitus, jota olemme jo kirjoitettu;
 • tyyppi käytetty materiaali. Esimerkiksi puu voi kuormittaa bar - toinen, kertopuusta - kolmas;
 • palkin pituus;
 • puulaji, jota käytetään rakentamisessa;
 • välinen etäisyys kattotuolien (ristikot vaihe).

Määrittää puutavaran-osiosta ristikot, tietäen välinen etäisyys orret ja palkin pituus seuraavalla kaavalla tiedot.

Mitat puu (hirsi ja levyt), jolloin harjakatolla järjestelmä:

 • paksuus (poikkileikkaus) mauerlat - 10x10 tai 15x15 cm.;
 • . Paksuus palkin ja kiristys - 10x15 tai 10x20 cm joskus käytetään puutavaran 5x15 tai 5x20 cm;
 • run ja ahdin - 5x15 tai 5x20. Leveydestä riippuen jalkojen;
 • Front - 10x10 tai 10x15;
 • mudsill - 5x10 tai 5x15 (riippuen pilarin leveys);
 • paksuus (poikkileikkaus) katto batten - 2x10, 2,5h15 (riippuen katemateriaalin).

Tyypit harjakatolla ristikon järjestelmä

Toistaiseksi kattorakenne on 2 vaihtoehtoa: naslonnye ja roikkuu orret.

Tyypit kattojärjestelmien a naslonnymi ja roikkuu orret

Harkita kunkin yksityiskohtaisesti, jotta tietoisen valinnan.

Käytetään katon leveys on suurempi kuin 6 lm Asennus roikkuu orret suoritetaan asentamalla jalat kantavien seinien ja harjaorsi. Suunnittelu roikkuu orret erityisesti niiden, orret ovat alttiina Expander ponnisteluja. Roikkuu orret kanssa kiristys asennettu jalkojen välissä, voi vähentää sen vaikutusta. Kiristämällä ristikko järjestelmä voi olla puuta tai metallia. Kiristys usein sijoitettu alareunassa, niin ne näytellä tukipalkkien. On tärkeää varmistaa luotettavan kiinnitys kiristämistä orret. Koska se välittyy myös täynnä vaivaa.

Mitä korkeampi kiristäminen, sitä suurempi voima sen pitäisi olla.

Jos kireys ei asennu, kantavia seiniä voidaan yksinkertaisesti "razehatsya9raquo; tuottama paine puomin järjestelmä.

Niitä käytetään elvyttämiseen kattojen kaikenkokoisia. Suunnittelu naslonnyh kattotuolit säädetään ratapölkkyjen ja telineitä. Lejeune, joka on yhdensuuntainen mauerlat hoitaa osan kuormasta. Siten orret, ikäänkuin huomaavainen asti toisiinsa ja tukivarsi. Kattotuolit naslonnoy järjestelmät toimivat vain mutka. Ja yksinkertaisuus asennus myös vinkkejä vaa'an omaksi edukseen. Ainoa haittapuoli - läsnäolo laskurin.

Ottaen huomioon, että nykyaikaisen katto suuri valikoima erilaisia ​​muotoja ja monimutkaisuus kokoonpano, yhdistetyn tyyppi ristikon järjestelmä.

Yhdistelmä ristikon järjestelmä

Valinnan jälkeen tyypin katon järjestelmä voi tarkasti laskea materiaalien määrää. Laskentatulokset tallennetaan. Näin ammattilaiset suosittelevat piirtämään kullekin kattoelementti.

Asennus katto-järjestelmän harjakatolla

Kun lasketaan kattotuolit harjakatolla, olet valmis asennettavaksi. Prosessi on jaettu vaiheisiin ja antaa kuvaus kunkin niistä. Will sellainen askel askeleelta opas, joka sisältää lisätietoja kunkin vaiheen.

Bruce sijaitsee pitkin seinän pituussuunta, joka vetää orret.

Log hytit tukkien mauerlat rooli alkuun kruunu. Rakennusten valmistettu huokoisesta materiaalista (betoni, vaahto betoni) tai tiili, mauerlat asennettu koko pituudelta laakerin seinään. Muissa tapauksissa se voidaan asentaa väliin palkin.

Valmius www.moydomik.net sivusto

Silmukoinnin mauerlat toisiinsa (suoraan lukituspultin) Koska mauerlat pituus ylittää standardin koot sahatavaran, se on saumattu.

Yhdiste mauerlat toistensa kanssa, kuten on esitetty kuviossa.

baareja pestään vain kulmassa &09deg;. Yhdisteitä esiintyy pulteilla. Naulat, johdot, puutapeista ei käytetä.

Asentaminen mauerlat toimii päälle seinään. asennus tekniikka tarjoaa useita tapoja asentaa mauerlat:

 • täsmälleen keskellä tukiseinämään;
 • yhteen sivuun.

Mauerlat ei voida sijoittaa lähemmäksi kuin 5 cm. Jotta ulkoreunan seinämän.

Suojaamaan puutavaraa vahinkoa mauerlat se on esitetty kerroksen päällä tiivistys- materiaalia, joka pääasiassa toimii tavallista katemateriaalin.

Ovat turvallisia mauerlat tärkeä osa rakentamisen. Tämä johtuu siitä, että kaltevuus katon kuin purje. Eli, hän tuntee voimakas tuuli kuormaa. Niinpä mauerlat täytyy tiukasti korjata seinälle.

Mauerlat kiinnitykseen seinään ja orret

Mauerlat kiinnitys ankkuroi Kiinnityspultit. Ihanteellinen monoliittinen rakenne.

Mauerlat kiinnitys puutapeista puisilla nastat. Käytetään hirsimökkejä tukkien ja sahatavaran. Mutta niitä käytetään aina ylimääräisiä kiinnikkeitä.

Vahvistamisesta mauerlat Staples Staples.

Mauerlat asennus vaarnaruuveille tai tappi tai tangon vahvistaminen. Sitä käytetään siinä tapauksessa, että mökki on rakennettu huokoisia materiaaleja (betoni, vaahto betoni).

Vahvistamisesta mauerlat liukuva kannatinalustan Moving (nivelen). Bundle näin mahdollistaa siirtymisen orret kutistuminen kotona.

Vahvistamisesta mauerlat lanka hehkutettu lanka (neulonta, teräs). Käyttää lisäksi juurruttaminen useimmissa tapauksissa.

2. Tuotanto kattotuolien tai pareittain

Asennus tapahtuu kahdella tavalla:

 • asennus suoraan kattokaiteet. Ei usein käytetty tekemään kaiken työn, mittaus-, leikkaus korkealla on ongelmallista. Mutta sen avulla voit täysin suorittaa asennuksen omin käsin;
 • kokoonpano paikan päällä. Eli elementtejä erottaa (kolmiot tai paria) voidaan kerätä alareunassa, ja sitten nostaa ne kattotuolin järjestelmä. Etuna tällainen järjestelmä on nopeampaa toteuttamista korkeita työtä. Haittana - on se, että paino on kokoonpannun rakenteen ristikko voi olla merkittävä. Erikoisvälineitä noutaa.

Kerätyt höyryt nousevat pintaan ja on asennettu mauerlat. Tätä varten pohjaan orret tehdä viiltää.

Tapoja turvata kattotuolitilat esitetty.

Tapoja turvata selkäpuu

Aloita asennus katon parit tarvitsevat vastakkaisissa päissä katon.

Välillä palkin paria jännitetty merkkijono venytetty kiinteiden paria langan. Se yksinkertaistaa asennusta seuraavan ristikon paria. Myös merkitse taso harjun.

Aseta seuraavaksi jäljellä orret määrätyssä etäisyydellä toisistaan.

Jos ristikko järjestelmä on asennettu suoraan talon katolle, asennuksen jälkeen kahden ulomman orret asetettu tuen harjanteen. Sen vieressä on kiinnitetty puoli palkin paria.

On huomattava, että näkemykset ammattilaisten eroavat tässä asiassa. Jotkut neuvoi käyttämään ruutukuvio liitetiedoston, joka jakautuu tasaisesti kasvava taakka seinillä ja säätiö tasaisemmin. Tämä menettely on elementti- palkin porrastetusti. Sen jälkeen, kun osa on asennettu orret on asennettu pari puuttuvat osat. Toisten mielestä sinun täytyy tehdä sarja- kokoonpano kunkin parin. Suunnittelusta riippuen ja maatilan koko kokoonpano, vahvistaa kattotuolit suoritetaan rekvisiittaa ja telineet.

Vahvistamisesta palkin suluissa vivahde. Muita rakenne-elementit on yhdistetty toisiinsa leikkaus. Lukitus pihdit ovat edullisesti rakenne.

voidaan pidentää palkin jalka tarvittaessa.

Menetelmät liitoksen orret on esitetty kuva.

Menetelmät liittämiseen orret

4. Asenna harjan harjakatolla

Harjanteen katossa tehdään kytkemällä yläosassa orret.

Laite Ridge:

 • Menetelmä ilman referenssisäde (ks. Kuvio)..

Asentamalla katon harjan ilman referenssisäteenjakaja

 • Menetelmä, jossa käytetään ristikon palkki. Bruce tarvitaan suuria katoille. Tulevaisuudessa se voi tulla tuki telineeseen.
 • Menetelmä vuori baarissa.

Asennus katon harjan vuoraamalla puutavara Asentaminen katon harjapalkkiin vuori matkalla

 • Uudempi eräänlainen valmistamiseksi harjanteen solmu voidaan pitää menetelmän näkyy kuva.

Valmistusmenetelmä harjanteen kokoonpano

Asentaminen katon harjan loveamalla

Kun se on asennettu ristikon järjestelmän tehdä suuria konsolidointia komponentteja.

Asennettu rima joka tapauksessa, ja on suunniteltu helposti katon liike työn aikana sekä kiinnittämiseen kattomateriaaliin.

Vaiheessa rimat riippuu kattomateriaalin, kuten:

 • alle metalli - 350 mm (etäisyys kahden alemman riman levyt on oltava 300 mm).
 • alle Kansi ja liuskekivi - 440 mm.
 • alle pehmeä katto lankku kiinteä häkki.

Harjakatolla ristikko järjestelmä parvi - video:

Kuten näette, huolimatta sen näennäinen yksinkertaisuus, asennus Kattojärjestelmä päädyssä on useita sudenkuoppia. Mutta, joka perustuu näitä ehdotuksia, sinun ei ole ongelma rakentaa vankka muotoilu omin käsin.

Kommentit (0)

Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä