Asentaminen ikkuna puutalossa

Asennus muovi-ikkunat puutalossa

Ikkunoiden asennus käsillään säästää jopa 50% rahaa olisi käytetty asennus kolmannen osapuolen yritys. Mutta se on erittäin tärkeää tehdä oikein, muuten talous on kyseenalainen. Sillä puutalojen on omat ominaisuudet, sinun tulee olla tietoinen.

Mahdollisia ongelmia virheellisestä ikkunoiden asennus

On hyvä asianmukaisesti arvioida niiden vahvuus, koska joitakin virheitä voi tulla hyvin kalliiksi:

 • puuttuu obsady - kotiin baari kutistaminen "kävelee" ja alkaa painaa ikkunanpuitteet;

 • käyttö vaahdon kutistumisen välinen ero vershnikom on obsade ja talon seinä - kovettunut vaahto on hyvin jäykkä ja siirtää paineen ylemmästä palkit ikkunan kehykseen, mitätöi obsady toiminto;

 • väärä laskettaessa muovi-ikkunan kehyksen kokoja - ei oteta huomioon asennusvälys on laajentaa ikkuna-aukon;

 • liian suuri rako rungon ja seinän - yksinkertaisella vaahtoamista, kuten rako rinteiden aina kylmä, parempi lisätä muita laajennuskortteja profiili;
 • ei ulkoinen suojaus kokoonpano kuilu - etäisyys zapenivaya obsadoy rungon ja ulkosivun on parempi sulkea raon nauhan pSUl tarjoavat suojan UV-valo vaahto mutta antaa kosteus haihtuu;

 • puute vedenpitäväksi höyrysulun ulkopuolella ja sisäpuolella - vaahdon romahtaa vaikutuksen alaisena ilmakehän, mikä johtaa heikkenemiseen eristysominaisuudet;
 • asennus ei ole tasaisella - on täynnä loimi ja nopea epäonnistuminen varusteet;

 • sijoittamalla ikkunoiden "kylmä vyöhyke" - on aiheuttaa jäädyttämistä tai kondensoimalla rinteitä sisäpuolella

  Jos on pienintäkään mahdollisuutta sallia yhden näistä virheistä kokemattomuuttaan, on parempi olla säästää, ja tilata ikkunoiden asennus. Kokenut rakentaja kasvin kätensä ei pitäisi olla ongelma.

  Riuttoja, jotka eivät kerro muoviputkialan ikkunoiden

  Tiiviys ja hyvä eristys muovi eristävä lasi toimi selvä etu. Mutta, valitettavasti, ei kaikkia niin ruusuinen. Loppujen lopuksi kosteus asuinalueella kasvaa jatkuvasti, ja varmistetaan jatkuva ilmanvaihto läpi vuotava puurunkoiset. Tietenkin liikaa kuilu voi suuresti vystudit talon, niin että euro-ikkunat ovat jo kauan sitten tullut hyvin suosittu tuote.

  Miten ratkaista ongelma korkea kosteus? Yksi vaihtoehdoista - tekemään koneellinen ilmanvaihto. Mutta ilman tuuletusaukkoja se voi olla ongelmallista - on paljon redo.

  Tällaisiin tapauksiin keksittiin ikkuna imuventtiilien - Erikoisprofiilien, jotka asennetaan muovi-ikkunat. Erityisen ilahduttavaa - helppo asennus. Se riittää korvata osa koko ajan tiivisteen ja erityinen tie on Ikkunapuitteen venttiilin useita ruuveja. Valitettavasti, ilman poistoaukko järjestelmä ei toimi.

  Toinen epämiellyttävä yllätys omistajat puutaloja - yritykset, jotka asettavat uudet ikkunat, eivät useinkaan anna takuuta työhönsä vedoten arvaamaton käyttäytyminen puun. Joten vaikka kaikki sääntöjen asennuksen, saatat huomata, että muutaman vuoden kuluttua enää avata ikkunan. Jälkijauhatukselle muovi ei toimi tiedostoa.

  Ensinnäkin, miten aloittaa ikkunoiden asennus - kanssa obsady asennusta. Mutta onko se tarpeen ja miten se oikein?

  Kun voit tehdä ilman okosyachki

  Uusi puutalo hirrestä tai puutavaran, joka tapauksessa, pienenee. Ja vaihtuvasta turvotusta maaperän ei ole peruutettu. Tällöin obsada pakollinen - se suojaa ikkunan bias, vääntö tai taipuminen.

  On tärkeää käyttää vain kuivaa kotelo levyt ja kestävä materiaali - reunustettu levyt 50 mm paksuus ja leikkaa puutavaran 150h100 mm tai 50x50 mm. Leveys tulee olla yhtä suuri kuin seinämän paksuus.

  Mutta okosyachku puurunkoinen talo voi tehdä - runkoa on jo muodostunut alla ikkuna- ja oviaukot ja antaa tarvittavan jäykkyyden. Kehyksessä, oli yli 10 vuotta, myös jotkut rakentajat eivät kiinnitä obsadu, väittäen että hän oli jo läpäissyt kutistumista ja muodonmuutosta. Mutta rauha rauhoittaa kotiinsa, jotta se paremmin, ei niinkään prosessin ja vaikea.

  On olemassa kolme suosituinta tyyppisiä okosyachki - jatkettu monoliitti, baarissa ja kiinnitys varastot.

  Viimeinen vaihtoehto on eniten aikaa vievää, mutta myös luotettavin. Jos on aihetta epäillä omassa kirvesmiehen taidot, se on parempi tehdä kiinnityksen obsadu baarissa. Tätä varten:

  • In ikkuna-aukon keskellä baari, valitaan kaksi pystysuoraa uraa 5x5 cm. Tämä voidaan tehdä moottorisaha, ja kädessä pidettävä pyörösaha, taltta ja ax. Toisessa suoritusmuodossa on edullista, jos käsi ei ole pakattu tarkkaa toimintaa moottorisahaa.

 • Urat takomalla puutavara 5x5 cm, kääritään kolmelta puolelta lnovatinom niin, että tiiviste on seinän talon ja baari, sekä merkin seinään ikkunan avaaminen.

 • Päälle baarissa sopii kiinnitys laudalla ja kiinteät ruuvit huuhtelu - kaksi ylhäällä ja alhaalla. Tästä pre-poraa pieni masennus, jonka halkaisija on hieman suurempi korkki ruuvi.
 • Jos valitset obsady "piikki-monoliitti", pre-sahattu T-muotoisen elementin juuri ajettu uraan ja se on myös kiinnitetty ruuveilla.
 • Pystyosien ei tarvitse nousta yläreunan aukon 8 cm: - niin, että pakattu niitä vershnik 5 cm: n paksuinen on etäisyydellä, joka on vähintään 3 cm: n päähän seinästä palkin. Tämä pienentää aukon.
 • Vershnik olisi tultava uriin pienellä vaivalla, eikä liikkua vapaasti vaakatasossa. Hän myös kiinnitetty ruuveilla, jotka ruuvataan kulmassa.
 • Kutistusliitos eristys rakoon ja sulkee höyrysulku sisäpuolella ja ulomman - tuulenpitävä kalvo. Joka tapauksessa ei tulisi sulkea molemmille puolille eristeen höyrysulun elokuvia - kertynyt lauhde aiheuttaa homeen puu vieressä lämmitin.

  Ja tämä tapahtuu obsada "kannen":

  Okosyachka Kun valmis, voit siirtyä suoraan asennukseen kaksinkertaiset ikkunat.

  Asennus muovi-ikkunat käsillään

  Asennus itsessään on kaksinkertaiset ikkunat ei ole kovin monimutkainen, mutta vaatii tarkkaa noudattamista tekniikkaa. Muuten, lähes varmasti tiivistyy ikkunan ja kehyksen vääristymiä.

  Tarkkailun toimitetaan eristävä lasi

  Missään tapauksessa ei laiminlyödä tätä näkökohtaa! Ensinnäkin koko ikkuna-aukon tarkastetaan ja kaksinkertaiset ikkuna. Siten, jos väli on 184 cm, ikkunan kehys on 180 cm - välinen ero sivupylväisiin ja seinän ei saa ylittää 2 cm kummallakin puolella. Säätö ikkuna-aukon, esimerkiksi, 120 cm, kun taas itse kehyksen pitäisi olla 116 cm, kun pohja on edelleen Podstavochny profiili (apila) 3 cm. Siten aukko ylhäältä saatiin 1 cm. Melilotus täytyy tulla täydellinen huolellisesti ja alle on tarpeen jättää paikalleen, kun tekee ikkunan. Hän piti pystyä asentamaan sisällä ikkunalaudalle, ja ulkopuolella - sitoa vuorovesi.

  Jos ikkunat suunnitellaan hyttysverkot, tarkista läsnäolon ja kiinnikkeet. Usein "kadonnut" ja kahvan ikkunan ryhdytty ilman niitä. Mutta Nägeli - Kiinnittimet olisi valittava itsenäisesti.

  Niiden pituus on oltava sellainen, että kun se on täysin mokasin he saavat vain vaippa, keskellä hallituksen. Ja se on antanut puhdistumaan. Jos vaarna ruuvataan seinän puutalossa, ikkuna alkaa muuttaa muotoaan riippumatta läsnäolon okosyachki.

  Eivät useinkaan kiinnitä huomiota pienet elementit - koristelistat varusteet ja salaojitus reikiä. Heillä on myös laskettava uudelleen. Mutta kynnys ja virtaus on tilattava - unohtamatta selventää niiden tarve, saatat huomata, että ikkunat tulevat ilman niitä. Asennuksen tarvitaan myös erityistoimia tyynyjä alla lasit itseään - niiden läsnäolo voidaan nähdä purkamatta lasitus.

  Asettaa kehyksen käytön tason puusta tai muovista kiilat.

  Niiden täydellinen ja voi olla, joten se on parasta tilata niitä etukäteen. Kiilat ovat kätevä että johtuen niiden eri arvo voidaan asettaa tasaisesti runko, yksinkertaisesti asettamalla haluttu paksuus alle kiilakulmia ja telineet.

  Purkaminen ja valmistelu lasi

  Lasitus tuodaan valmiiksi koottuna. Mutta jotta asentaa, on tarpeen purkaa jokaisen kehyksiä. Tätä varten:

  • avaamaton erityistä jakoavaimen poistaa alkuun nastat pitävät läpän kääntyy auki;
  • ikkunan kahva on asetettu, läppä avataan ja poistetaan lattiakiinnityspisteiden;
  • koputti lasituslistojen sisäpuolella ikkunan ja poistaa windows - voit käyttää vasaraa ja tavallinen veitsi;
  • sinun täytyy muistaa tai osoittaa oikealle ja vasemmalle muotolista;
  • ulkopuolelta suojakalvo poistetaan - vaikutuksen alaisena auringon muutaman kuukauden jälkeen hän ei ole irronnut;
  • asennettu ulkoisia tekijöitä - haltijat moskiittoverkkoja ja koristetulpat viemäriaukkoja varten;
  • porattuja reikiä NÄGELI - ensimmäinen etäisyydellä enintään 20 cm: n päässä rungon kulmista, ja sitten ei enempää kuin 60-70 cm: n päässä toisistaan;
  • ulkopuolelta liimatun nauhan pSUl - sen lopussa keskellä Asennusaukon kanssa rinteillä tai ulkoreunaan, kun asennetaan neljäsosa.

  Heti kun esikäsittely on valmis, voit siirtyä suoraan asennukseen.

  Asennus kehyksen ja kokoonpano muovi-ikkunoiden

  Ensimmäinen kehys on yksinkertaisesti työnnetään ikkuna-aukon, ja kiinnitetään väliaikaisesti sitä. Naprmer, väliaikaiset tuet naulattu ulkopuolella. Mutta se on paljon helpompaa tehdä asioita rauhoittumaan - hän vain pitää kehyksen kunnes se on pakattu tasolla eikä pultattu obsade. Asettaminen kehys edellyttää myös noudattamista oikeassa järjestyksessä:

  1. Jonka taso alareuna on kohdistettu - laser tason tässä suhteessa, se on helpompaa. Kunkin teline liittää kiilat eri paksuus siten, että saavutetaan täydellinen litteään asentoon. Vähäisetkin vääristymä aiheuttaa ongelmia toiminnassa.
  2. Sivuvälinpitimet lisätään varmistaa yhtenäinen etäisyys seinät. Jos leveys ikkunan kehys on liian pieni, ja kirjaimellisesti "putoaa pois" aukon, on mahdollista käyttää erityistä laajennus profiili. Se on paljon parempi vaahtoaminen muodostunut valtava kuilu.

 • Runko ja kohdistettu pystysuoraan. Älä unohda tarvitse asentaa sitä "lämmin" alue - puisiin seiniin ilman ulkoista eristystä on selvästi keskellä.
 • Kun kehys on taso, voit alkaa korjata sen, aloittaen puolella telineissä. Ensin porataan puun kautta jo kehyksessä, ja sitten Nägeli syöttejä. Ensimmäinen, ylempi ja alempi, jossa on pakollinen tarkistaa pystysuunnassa ja sitten välissä.
 • Kun kehys on kiinteä, ulkoisesti asennettu palautusjäähdyttäen. Tietenkin voit tehdä tämän vähiten, mutta toisessa kerroksessa lähestyä ulkopuolella ei ole niin helppoa. Laskuveden työnnetään erityinen raon alle runko, on kiinnitetty kahdella ruuvilla reunoilla ja alla aukko täytetään vaahdolla.

 • Listat saatetaan puite kiinnikkeet. Laita alarunkoon, ylempi - että lehtiä. Ensin lehtiä runkoon, ja vasta sitten kahva on kiinnitetty avoimeen tilaan.

 • Laittaa ikkunat erityistä tyynyjä. Ilman niitä ikkunasta voi vain purskahti tieltä metalliin osa kehyksestä kulmat.

 • Takomalla ensimmäinen lyhyt Lasituslistojen (standardi laatikko on korkea ja alhainen), ja sitten pitkä (puoli).

 • Zapenivaetsya kokoonpano sauma kehän ympäri.
 • Aseta ikkunalaudalle. Tätä tarkoitusta varten, kynnys palkit sijoitetaan valmis kynnys, sen nojalla lisätään kiilat tasolle yhdenmukaistaminen. Kynnys on poistettu ja sen pää Tavoite profiili on päällystetty tiiviste, ja välinen vapaa tila kiilat zapenivaetsya. Jälleen kynnys on lisätty, tiukasti vasten profiilia, ja sen annettiin vaahto jähmettymisen.

 • Joissakin tapauksissa tehdä päinvastoin - ensimmäiset ikkunalaudalle, se on tarkastettava tasolla ja tapit kiinnittää obsade. Ja vasta sitten laittaa sen päälle lasitettu. Se ei ole enää tarpeen tässä tapauksessa yhdenmukaistaa kehys vaaka. Ainoa haitta - kynnyksen materiaali on vastustettava toiminnan ulkoisen ympäristön. Tietenkin on mahdollista ulkopuolelta päälle kynnyksen kiinnitä luode ja kaikki sen alla zapenit, mikä suojaa puuta elementti.
 • Kun vaahto jumissa, olet valmis loppuun ikkunoita.

  Rinteitä muovi ikkunan puutalossa

  Ikkunat ovat sill siellä, mutta rinteillä ulkonäkö ei ole rohkaisevia.

  Helpoin vaihtoehto, joka hallinnoi myös tytöt - sulkemaan muovipaneelit. Tarvitset:

  • L-muotoisen profiilin tai aloittaa - se on ruuvattu seinään lähelle ikkunan kehys;
  • Muotoiltu kulma - se sulkee pää paneeli huoneeseen ja myös kiinnitetty ruuveilla;
  • itse muovi vuori rinteisiin.

  Koko järjestelmä on varsin yksinkertainen - käynnistyspiirissä osa on asennettu seinäpaneelit sekä suljetun alueen.

  Eivätkä edes tarvitse mitään zapenivat. Mutta jotta suojataan tarvittavalla kokoonpano sauma ja hyvä eristys, se olisi seinän ja kaltevuus antaa eristys ja peitä se höyrysulun. Ulkosivulla sauma sulkee tuulenpitävä kalvo - hyvä vedenpitäväksi vesihöyryn läpäisevyys.

  Jos samantyyppistä muovi rinteillä talossa puun tuntuu houkuttele, voit käyttää koristeellinen leikata ja leikata.

  Ikkuna miellyttävä lämpöä ja mukavuutta, se on erittäin tärkeää suojata vaahtosisukseen UV-säteiltä, ​​sekä strippaus lintuja. Ei tarvitse hillitä niiden impulsseja sielun, jos haluat alkaa tehdä jotain omin käsin. Ja muista onnistua!

  Asennukset ikkunoiden puutalossa

  Ikkunoiden asennus puutalossa helpompaa kuin tiili tai betoni rakennuksia. Tämä toimenpide on useita ominaisuuksia, joita käsitellään myöhemmin.

  Valmistelevan menettelyn - puoli voittoa. Paljon riippuu niistä.

  Ennen kuin asetat ikkunan puutalossa on tarpeen purkaa vanhoja. Jos sinulla on uusi talo ja lasi ei ole vielä ollenkaan, voit ohittaa tämän kohteen. Useimmat toimistojen purkamisesta vanhat ikkunat vie 50% uuden arvon. Siksi on tarkoitus tehdä menettely yksin on hyödyllistä taloudelliselta kannalta. Sitä paitsi, se ei vaadi erityistaitoja.

  Vihje: vanha runko voidaan käyttää kasvihuoneiden tai ulkorakennuksia.

  Aseellinen vydergoy, ruuvimeisseliä ja muita työkaluja, sinun täytyy purkaa. Aloita siivet: avata ne, poista saranat ja vedä. Seuraavaksi poistaa kehyksen, sill ja muita elementtejä.

  Kaavio monimutkainen okosyachki

  Kun se tulee vanhan rakenteen, ja nämä tekijät ovat jo saatavilla, voit ohittaa tämän vaiheen. Ennen asentaa ikkunan puutalossa, sinun täytyy luoda "obsadu". Okosyachka - rakentaminen aukkoa pitkin, mikä säästää kehykset kaikenlaisia ​​vahinkoja. Bar (mukaan lukien "tukit") alkaa muuttaa muotoaan ajan mittaan - prosessia kutsutaan supistuminen. Joten se ei vaikuta upouusi kaksinkertainen ruudussa ikkunat, ja asentaa rakenne.

  Se on luotu seuraavalla tavalla:

  • Leikkaa keskisuurten puutavaran ulkonemat (3 kpl - kunkin aukon puolella). Heidän on luotava helat (sivuosia). Viimeaikaiset baareja on asetettava syvyyteen 5 cm.
  • Päissä kunkin elementin muodostetaan uria - luotettavan kiinnityksen. Joten ne eivät kitinä, tiivis rakenne rulla vetää. Tällä toimenpiteellä myös lisää lämmöneristys ikkunan.
  • Saamme P - muotoinen rakenne. Sitä on integroitu aukkoon avulla suurten naulojen (200 mm) tai erikoisruuveille.

  On muitakin vaihtoehtoja okosyachki, mutta tämä on yksinkertaisin.

  Valmista työkalut ja materiaalit

  Tarvitsemme seuraavat:

  • Tehokas pora ja ruuvimeisseli.
  • Taso (edullisesti laser).
  • Taltta.
  • Rulettia.
  • Käsineet.
  • Polyuretaanivaahtoa (tai vastaavaa materiaalia).
  • Pihdeillä.
  • Väliketangot (voit tehdä sen itse).
  • Ankkurointilevyn.
  • Hexagon (tarvitset sitä lopullista asennusta kokoonpano).
  • Ankkuri ruuvit.

  Pre-proseduuri etenee viimeiseen vaiheeseen.

  Self PVC-ikkunoiden asentaminen vuonna puutalossa alkaa mittaus. Sinun täytyy tehdä seuraavat:

  • Aseellinen mittanauha kaikkien osapuolten millimetrin.
  • Me piirtää paperille tulevaisuuden hanke ikkunat säilyttämään kaikki mittasuhteet.
  • Merkitsee Erotustilassa, tuuletusaukot ja muut komponentit, jotka haluat nähdä on kaksinkertaiset ikkuna.
  • Ottaa suunnitelman paikka, voit ottaa yhteyttä yrityksen valmistukseen ikkunat.

  Asennuksen pitäisi alkaa ikkunalaudalle, koska se on perusta koko rakenteen. Asettaa sen seuraavasti:

  • Kyljelleen laatikossa on leikattu kaksi uraa ei syvempi kuin 10 cm. Näin varmistetaan kynnyksen.
  • Sen soveltaminen ja tarvittaessa kohdistaa puulevyjä, korjataan aikaisemmin.

  Vihje: Jos kynnykseen asennettu lopussa - raon on muodostettu, joka on säännöllisesti paikata. Jossa se lisää tehokkuutta alla runkorakenteen.

  • On sileä sijainti fix sill ruuveilla. Konepellin alla on tarpeen säätää kumilevyn - se estää mahdollista halkeilua muovista.
  • Porausreiän jossa kynnys sulkee rungon. Niiden pitää olla alhaisilla nopeuksilla, jotta se ei vahingoita muovia. Jos käytämme tehokas porauksen aikana se voi alkaa sulaa, joten kannattaa arm ruuvimeisselillä.
  • Aseman säätämiseksi tasolle. Ikkunalaudalle täytyy seistä vaakatasossa!

  Jotkut valmistajat tarjoavat ikkunoita ikkunalaudat (ne erikseen ostettu ja asennettu lopussa). Neuvomme ostamaan kaikki kohteet kerralla yhdeltä myyjältä - niin luotettava.

  Tasoittaa tietä tulevalle työlle

  Älä kiirehdi poistaa tehtaan elokuva - se suojaa rakenteen vaurioilta. Työ suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

  1. Otimme runko ja asenna kahva. Voit tehdä tämän, laita se vaakasuoraan asentoon, kiinnitä pultit ja laskeutua.
  2. Huomautus sivussa telineet tilaa porata reikiä tarvitaan korjata runkoon. Pora - 6 mm, vastaavasti ruuvi - 5mm. Kummallakin puolella teline on tarpeen tehdä 2 reikää (yhteensä - 4). Ne olisi sijoitettu etäisyydellä 30-40 cm alemman ja ylemmän palkin päädyt.
  3. Ruuvi tukevasti lepäsi runkoon, on tarpeen hukkua häntä. Tätä tarkoitusta varten 10 mm poralla reikä tehdä rauta luuranko. Korkki on voitava syöttää onteloon palkin.

  Se oli vuorossa vastaavan vaiheen - frame asennus. Valmiin rakenne asettaa aukkoon. Muokata molemmin puolin rungon, ja ohjata niitä mittanauha ja taso. Etäisyys venttiilien okosyachki molemmin puolin on oltava yhtä suuri kuin (± 1 cm). Tarvitset myös seurata ja pystyasennuksen. Tämä voidaan tehdä pystysuoran.

  Saavutettuaan vaakasuorassa asennossa, asettaa välilista rungon ja kehyksen. Se toimii pysähtyä asennusajan - ilman ruuveja asennettaessa runko voi väistyä. Asentamalla tangot jälleen huolellisesti tarkistaa tasaisuus rinteellä. Vakuuttunut siitä, että ihanteellinen vaaka- (pystysuora) Telakoitava ikkuna ruuveilla. Ne olisi väliin ikkunan ja kehyksen.

  Tämä tekniikka laatikko asennus on erittäin luotettava ja liikkuvuus - klo muodonmuutokset puun, runko ei loimi. Tämä saavutetaan kiitos siitä, että ruuvit voivat mennä suuntaan vinossa.

  Seuraavaksi toimi seuraavasti:

  • Aseta väliin sovitelevyjä tyhjennysaukot (niitä tarvitaan lauhde - ilman lasitus väistämättä sumu).
  • Laitoimme avaavassa lasitus. Se ei saisi olla tiukka - tämä on vuodenaikojen kantoja puuta ja muita materiaaleja.

  Tärkeää! Jos huomaat, että standardi raon (5-7 mm), on yritys-valmistaja, koska se on selvä virhe.

  • Täsmälleen asentaa kaksinkertaiset ikkunat ja kiinnitä se avulla lasituslistat (ne on liitettävä kit) erikoistuneita piikit. Kosketa niitä tarvitsevan kuuluu napsahdus, mikä osoittaa oikea asennus.
  • Kaikki olemassa olevat halkeamat täynnä vaahtoa. 2-3 tuntia veitsellä leikattu pois ylimääräinen.

  Asennus ikkunoiden puutalo omin käsin on valmis

  Ensinnäkin on tarpeen parantaa eristysominaisuuksia ja piilottaa puutteita. Hän sulkee aukon zapenennuyu että täysin estää todennäköisyys tunkeutumisen kylmää ilmaa. On olemassa myös toinen toiminto - esteettinen. Lunastettaessa ikkunan puutalossa suotuisasti kehystetty aukko, antaen sille houkuttelevan näköisiä.

  Se voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, useimmiten muovista. Nämä ovat valmiita rakenteita, jotka on kiinnitettävä vain ruuveilla ikkunan reunaa pitkin. Kuitenkin puutaloille, joskus ne suorittavat veistettyjä käteismaksuja. Se voidaan tehdä tilauksesta tai itsenäisesti, jos henkilöllä on puusepän taitoja. Asennuksen jälkeen kassa on peitetty antiseptisellä ja puulastuksella - tämä pidentää hänen elämäänsä.

  Kerran viikossa lähetämme sulavuuden suosituimmista artikkeleista.

  Sivustoaineiden kopiointi on mahdollista ilman ennakkosuostumusta, jos asennat aktiivisen linkitetyn linkin sivustoomme.

  Kuinka asentaa muovi-ikkuna puutaloon itse

  Muovi-ikkunoita käytetään kaikkialla. Ne korvaavat puurakenteet useista eduista, joista tärkeimmät ovat luotettava lämpöeristys ja tuulen puhaltaminen. Puuhuoneen ikkunan asentamisella on erityispiirre, eli rakenne ei ole jäykkä. Siksi hänelle on tehty kehyksen erityinen kiinnitys, joka suojaa sitä kuormilta seinistä.

  Kuinka asentaa muovinen ikkuna puutaloon? Voit tehdä tämän poistamalla avausmitat, purkamalla vanhan rakenteen, tekemällä ja kokoamalla uuden laatikon, jos nykyinen ei sovi. Tämän jälkeen aseta uudet kehykset kaksoislasilla ja ikkunalaudalla ja asenna sitten rinteitä muoviin ikkunoihin.

  Mittauksia varten varsiosat poistetaan ensin. Muovikehyksen tulee avata aukko laatikon sisällä. Niiden väliin on jätettävä 2 cm: n rako koko kehälle, jotta se voidaan myöhemmin täyttää asennusvaahdolla. Lisäksi laatikon päälle on jätettävä 8 cm: n aukko yläpohjalle, joka tarvitaan seinien kutistumiseen.

  Ennen kuin asennat muovi-ikkunan itse, tarvitset tarvittavat lisävarusteet. Seuraavia työkaluja tarvitaan: ruletti, pihdit, taso, metalliset ja puiset vasarat, taltat, naula, ruuvimeisseli, pora, sähköinen palapeli.

  Materiaalit vaativat asennusvaahtoa, juuttia, rullahihnaa, asennuslevyjä (ankkureita), ruuveja, lohkoja ja levyjä.

  Ensin lehdet poistetaan vuorotellen puukehyksistä. Tätä varten ne hieman kääntyvät molempiin suuntiin, poddev gvododerom. Ulkopinnan ulkopuolella oleva tinattu valo poistetaan myös. Kehykset on kiinnitetty laatikkoon kynnet, jotka voidaan nähdä, jos pystypylväät ovat hieman vääntynyt ulos sorkopalkki. Kynnet vedetään ulos ja ikkuna poistetaan. Sen jälkeen ikkuna-ikkuna poistetaan.

  Vanha laatikko tulee vaihtaa, jos se on mätä tai jäykästi kiinnitetty aukkoon. Ennen kuin muovinen ikkuna asennetaan puutaloon, on tehtävä erityisiä vaunuja.

  Muovi-ikkunat on suunniteltu lähettämään valoa ja suojaamaan tehokkaasti sateelta, kylmyydeltä, melulta ja pölyltä kadulta. Riippuen suunnittelusta, ne selviytyvät näistä toiminnoista eri tasoilla. Niille yhteinen käyttö on helppokäyttöisyys, ei tarvitse maalata ja tiivistää, samoin kuin kaksoislasituksen pieni paksuus.

  Paljon riippuu siitä, miten valita ominaisuudet ja miten asentaa muovi-ikkuna. Hänen valintansa tehdään ensisijaisesti kaksinkertaisen ikkunan ominaisuuksiin, joiden kautta suurin osa lämpöstä menee. Rungossa on enintään 5 kammiota. Viiden kammion muotoilu on paras, mutta se maksaa enemmän. Kiinnitä huomiota myös tiivistystiivisteeseen. Halpoissa ikkunoissa se tarttuu ja korkealaatuisiin malleihin asetetaan erityinen ura. Kaksinkertaiset ikkunat eroavat kameroiden määrästä, energiaa säästävistä pinnoitteista, inertin kaasun käytöstä sisäisissä onteloissa.

  Muovi-ikkunoiden ominaisuudet ja niiden kustannukset ovat erilaiset, ja pääindikaattori on lämmönsiirron vähäisen resistanssin kerroin. Mitä suurempi arvo on, sitä vähemmän lämpöä menetetään. Kahden kameran läsnäolo yksinkertaisimmissa ikkunoissa antaa arvon 0,49. Yhden kammion versio lämpöä heijastavalla i-lasilla on kerroin 0,58. Tämä indikaattori on paljon parempi, mutta sisäilman ystäville on tiedettävä, että i-lasit eivät läpäise kotiviljelmille välttämättömiä ultraviolettisäteitä.

  Kuinka asentaa muovi-ikkuna niin, että se pitää lämpöä hyvin ja antaa ultraviolettisäteille? Jotta voit tehdä tämän, sinun on investoitava kolminkertaiseen lasitettuun ikkunaan, jotta saavutetaan tarvittava suojaustaso kylmältä. Voit käyttää vaihtoehtoa vähemmän kerroksia, mutta lasin paksuutta tulisi lisätä. Jotta päästäisiin huoneeseen enemmän valoa, ikkunat olisi valittava mahdollisimman pienellä määrällä esitteitä ja koristeellisia ylilyöntejä. Yksinkertaisin vaihtoehto on siivien puuttuminen. Ensin sinun on hallittava tekniikka, miten asentaa muovi-ikkuna tylsää ja sitten ottaa monimutkaisempia malleja.

  Ikkunalaatikon valmistus ja asennus (ikkunat)

  Ennen kuin asennat muovisen ikkunan puutaloon, sinun on luotava aukko laatikon yläpuolelle, joka kompensoi kutistumista. Aukon lokien päissä on oltava harja, jota pitkin ikkunan laatta liukuu. Katkaisusahat, jotka mittaavat 50x50 mm sahalla moottorisahalla. Yleensä ne ovat keskellä päitä, mutta ne voidaan siirtää kadun puolelle, jotta saadaan laajempi ikkuna. Lokissa oleva lovi tehdään ensin syvyyteen, ja myöhemmin tehdään leikkauksia. Kelkka voidaan tehdä harjanteella. Sitten ura leikataan lokeihin. Minkä tahansa valmistusmenetelmän osalta toimintaperiaate pysyy samana, mikä varmistaa seinän vapaan liikkumisen kutistuessa kiinteän ikkunan suhteen.

  Lafet on valmistettu palkista, jonka mitat ovat 100x150 mm. Sen pituus ylittää ikkunan korkeuden 4-5 cm: llä. Lohkon keskellä on leikattu ura pyörösahalla, jonka mitat ovat 5x5 cm.

  Aukon ylä- ja alapuoliset vaakasuorat osat leikataan kortista 40x150 mm. Niissä tehdään uria, ja sitten levyt asetetaan harjanteille ja asetetaan vaakasuoraan. Sitten rullat kiinnitetään lokeihin nitoja käyttäen, ja aseiden vaunut on kiinnitetty niihin tiukasti. Lisäksi pohjalevy on kiinnitetty ruuveilla alemman vaakasuoran osan kanssa. Taso tarkistaa ikkunan asennuksen. Jos havaitset virheellisen asennon, ne on poistettava ja laatikon sijainti on kiinnitettävä talon ulkopuolelta leikattujen leuojen avulla. Tällöin ikkunan vaakasuorat levyt on yhdistetty vaunuun ruuveilla.

  Aukon ylemmän lokin alapuolella oleva vapaus suljetaan koukkuun kiedottuilla lankkuilla. Talon kutistumisen vuoksi levyt kopioidaan ja korvataan toisilla, jotta ikkunarunkoa ei ylikuormiteta. Niiden käyttö on mahdollista poistamalla ylimmän kynän tarkka poisto, joka on kiinnitetty vain ikkunaan. Tätä toimenpidettä ei voida tehdä, jos ylemmän vaakasuoran lokin alapuolella oleva aukko on täynnä juuttia, mikä luo tarvittavan kireyden ja muuttuu elastisesti kutistumisesta.

  Aukon mittojen tarkastamisen yhteydessä on varmistettava, että ikkuna-kehyksen ympärillä on 2 cm: n rako jäälle ja asenna ikkunaluukku.

  Kaikki tiedot on tarpeen tietää, ennen kuin muovi-ikkuna asennetaan oikein. Ensin ovet poistetaan. Kevyillä kehyksillä työ on paljon yksinkertaisempaa. Kehysten ulkopuolelle on asennettu itsekierteittävät ruuvit 5 kpl: n (kaksi kummallakin puolella ja yksi päälle). Suurissa ikkunoissa asennetaan 1-2 lisälevyä. Ne sijoitetaan tekniseen kelkkaan rungon pinnalle ja menevät sisälle huoneeseen. Tämän jälkeen heidät piiloutuvat rinteiden päin. Jos rinteiden on tarkoitus viimeistellä liimaamalla koristepaneelit ruutuun, sen sisällä olevien levyjen alla on tarpeen tehdä lovet taltaksi. Kiinnityselementit eivät saa ulottua ulospäin ja häiritä pintojen liittämistä.

  Rungon kiinnittäminen aukossa rei'issä olevien reikien läpi ei ole sallittu, koska sen tiiviys ja lämpöeristys ovat ristiriidassa.

  Kuinka asentaa muovi-ikkuna itse

  Milloin voin aloittaa asennuksen? Tietenkin, selvittää kaikki yksityiskohdat, miten asentaa muovi-ikkuna (kuva alla). Mutta sinun on noudatettava tarkasti ohjeita. Ikkuna asennetaan aukkoon ja kiinnitetään puisilla kiiloilla. Kehyksen pystyasento on asetettu tasolle. Vaaka asennetaan kiiloihin. Etäisyys ikkunasta aukon pohjaan on noin 2 cm. Kehyksen tulee seistä pystysuorassa tasossa yhtenäisellä sisennyksellä laatikon seinästä. Se kiinnitetään lujasti reunaan ruuveilla ruuvattujen asennuslevyjen reikiin. Kiinnityselementit eivät saa päästää puiden päätyjä, joten seinien kutistuessa ne liikkuvat vapaasti suhteessa vaunuun.

  Ikkunan siivet ripustetaan ikkunaan. Sitten kehys häviää kehän ympärillä huoneen ja kadun puolelta. Ovet on suljettava niin, että kehys ei ole epämuodostunut. Jäätymisen jälkeen ylimääräinen vaahto poistetaan ja jibs poistetaan laatikosta.

  Kehyksistä suojaava kalvo on poistettava vasta viimeistelyn jälkeen, kun ikkuna-ikkunat ja rinteet asennetaan.

  Ennen muovisen parvekeikkunan asennusta se asennetaan yhdessä oven kanssa ja asennetaan sitten yhteen yksikköön. Oven laatikko on myös tehty siten, että sivulevyt liukenevat sivulokiin verrattuna. Sen ei pitäisi olla riippuvainen seinien siirtymisestä, kun ne kuivuvat.

  PVC-aihioista leikataan ikkunaluukku. Sen on oltava pidempi kuin aukko 100 mm ja leveämpi 70-90 mm, jotta se tarjoaa ulkoneman ulkopuolelle ja syvennyksen ikkunakehyksen alle. Jos haluat asentaa laajan ikkunan kynnyksen, sen alla on kiinnitetty ylimääräisiä kiinnittimiä (jos seinämän etäisyys on yli 20 cm).

  Pohja on hieman kostutettu. Se asetetaan kiilakorkeille, jotta varmistetaan ikkunaluukun vaakasuora asento ja puristetaan pohjakehystä vasten. Tasotuksen jälkeen ne voidaan kiinnittää liimalla pohjaan.

  Asennuksen yhteydessä ikkunan kynnys asetetaan runkoon. Hieman nostoa ulkoreunoilla, on tarpeen merkitä koko tukipinnan pohja. Tällöin ikkunaluukku lasketaan ja siihen asetetaan kuorma. Päivänä, jolloin vaahto kiinteytyy, sen ylimäärä on katkaistu.

  Puusta valmistettu ikkuna voidaan sovittaa puutalon sisätilaan.

  Kun asennamme muovi-ikkunan itse, puutalon rinteillä ei ole mitään helpompaa. Voit tehdä tämän käyttämällä vuorausta tai lohkon taloa, joka soveltuu hyvin muuhun huoneeseen. Heitä lyödään ikkunan yli ja kulmat liimataan kulmaan. Rungon sivussa ohjaimet on asennettu niille. Ikkunaukot voidaan leikata puupaneeleilla, jotka liimataan kiinnitysvaahtoon.

  Vaahdon työnnetään suistunut, se on kiinnitetty seinään kiinnitettävä nauha (liimanauhaa). Liimauksen jälkeen telineeseen on poistettu, ulokkeet on kehystetty profiili. Pieni asennus vikoja on eliminoitu silikonitiivistettä.

  Ulompi tulva arkin asetettu bias sedimenttien poistamiseksi. Nojalla se valmistetaan ja asennetaan rinteillä. vuorovesi pituus valitaan marginaali 3 cm kummallakin puolella. Asennus reunat ovat taipuneet ylöspäin. Ebb suositeltavaa zapenit pohjaan, joten se ei ravisutti tuulen ja sateen. Alla on myös mahdollista liittää joustavan alustan.

  Suorittamaan kaikki säännöt ja vinkkejä siitä, miten asentaa muovi ikkunan puutalossa, on mahdollista jo vuosia luoda viihtyisä ympäristö siinä.

  Termiset ominaisuudet lasin valitaan taulukosta kertoimet lämmönsiirron vastus.

  Ennen kuin asennat muovi-ikkuna, tulisi varmistaa sen riippumattomuus siirtymisen seinien niiden kuivumista. Tätä tarkoitusta varten okosyachka liukua suhteessa tukkien.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin