Asennus yläpuolella pesuallas pesukone

Kuori pesukone - miten valita väri, asennus tyyppi, muoto, koko ja hinta

Säästää tilaa kylpyhuoneessa, pesuallas on hyödyllistä pesukone, jota kutsutaan lumpeen. Tämä muotoilu näyttää kompakti, se on erittäin toimiva ja mukava. Se voi olla vaikeaa, jos niitä käyttävät ihmiset pienikokoiset tai lapsia, koska korkeus tekniikka on erittäin pesuallas sijaitsee. Kuitenkin, tämä ongelma voidaan ratkaista, esimerkiksi laittaa pieni ulosteesta.

Nyt on olemassa monia erilaisia ​​muunnelmia kuoret markkinoilla. Malleja, jotka voidaan asentaa edellä pesukone ei ole paljon. Tämä johtuu siitä, että toiminnallinen ominaisuus. Kuitenkin, useita lajeja silti mahdollista allokoida, kuori lilja on ominaista:

Paikassa viemärin sijainti. Se voi olla pystysuoraan tai vaakasuoraan. Pesuallas, jossa on vaakasuora reikä on helpompaa, koska se voidaan varustaa seinä-, pikemminkin kuin piilotettu varusteet. Tämän ansiosta laitteen stiralku siirtää jopa lähelle seinää.

Rakennetyypin. On olemassa erilaisia ​​nimeltään valoa, se on kevyt, mikseri reiän. Toisen tyypin lumpeen - Uni. Se on hana reikä ja nimisen laitteen ylivuoto. Myös väli lajikkeita, esimerkiksi valoa sviitti. Tällainen kuori pesukone on tunnettu siitä, että käytetty materiaali (korkeampi laatu) ja ulkonäkö.

Erityinen joukossa lumpeet ottaa nurkassa. Kaupoissa he ovat melkein perillä, koska ne ovat erittäin pieniä kulutuskysyntä, lähinnä myynti on neliö, suorakaide tai soikea.

Laitemerkeittäin. Tämän kriteerin mukaisesti nielut on jaettu kahteen päätyyppiin: standardi ja kapea automaatit.

Lumpeet asetetaan standardin kuori. Ero on, ehkä vain malleissa, joissa vaaka valua:

Ennen laitteen asentamiseen pesuallas pesukone on koottu kokonaan, asennettuna kannatin.

Vedenjäähdytin asennettu tuelle, samalla olet yhteydessä lappo viemäröinnin.

Joustavat letkut liittää mikserin, yhdistämällä pesuallas juoksevalla vedellä.

Tarkista kaikki kytkennät ja yhteyden luotettavuutta automaattisen koneen asentaa paikoilleen.

Tavanomaisista sifonit Sink liljat ovat erilaisia, että ne ovat pienempiä kuin suunnittelun lähtökohtana otettu periaate ominaisuus alhaiset suihkualtaiden, ero on vain yksi: tulo- ja poistoputket on järjestetty vaakasuoraan. On tasainen lappo, joka vähentää ero laitteen ja seinän. Yksi haittaa: harjata, sinun tulee poistaa kokonaan.

On sisäänrakennettu ansat, jotka on osittain asennettu seinään. Upottaa vaikeaa, koska sinun täytyy rikkoa seinä, joka on mahdollista vain, jos suuret korjaukset huoneessa. Kuitenkin ne säästävät tilaa: konepesuun ja pesuallas ovat lähellä seinää. Tällaisissa malleissa on sulkuventtiili, joka estää jäteveden liikkua vastakkaiseen suuntaan.

Pesuallas on pesukone

Altaan tulisi olla pienikokoinen, sopii koko. Nykyisten vaihtoehtojen, jokainen välttämättä valitsee itselleen sopivan mallin ominaisuuksien perusteella, hinta ja laatu suorituskykyä. Valmistavat yritykset yrittävät maksimoida malliin, niin on olemassa vaihtoehtoja kanavoida mukana.

Moskovassa tai Pietarissa, voit ostaa laitteen osakkeita alennuksella hyvin halpaa. Valitsemalla uppoaa laaja valikoima verkkokaupan, voit toimittaa postitse tai kuriirin ja takuuseen tuotteen. Toinen voi olla myynti suurmyymälät, jotka vaikuttavat merkittävästi kustannuksia laitteiden.

Yhtiö on luonut messenger pesuallas Dial on erittäin kevyt, elegantti muoto. Näyttää siltä, ​​että se on tehty posliini ja keramiikka, jotka eivät.

 • Otsikko: Water Lily Dial.
 • Hinta: 9650 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Korkeus: 140 mm, leveys: 635 mm; syvyys: 570 mm, että ryhmä sisältää kiinnikkeen, sifoni, pystysuora viemäriin.
 • Edut: ylivuoto reikä, mahdollisuudesta asentaa sekoittimen vasemmalle tai oikealle valinta, hanareikä 2, peittämiseksi Toiseksi se on laitettu saippua, joka on liitetty.

Valmistaja Bolero Messenger yhtiö antaa takuun 25 vuotta viemäriin. Se on suunniteltu moderniin tyyliin, siinä yhdistyvät tyylikäs, tyylikäs muotoilu ja erittäin kätevä.

 • Otsikko: Water Lily Bolero.
 • Hinta: 5900 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Korkeus: 150 mm, leveys: 640 mm, syvyys 600 mm, ei ylivuoto reikiä, nipun sisältää sifonin ja kannatin, pystysuora viemäriin.
 • Plussat: Voit asettaa laitteen korkeudella, ylellinen muotoilu, sopii jokaiseen sisustukseen, nopea vedenotto, ettei lika asettuu.

Hyvin harvoin pesuallas on syvennyksiä hana. Kuitenkin se säästää tilaa, ja sekoitin voidaan jakaa tai upotettu kylpyhuoneen seinään.

 • Otsikko: Water Lily Elegants.
 • Hinta: 6600 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Korkeus: 140 mm, leveys: 605 mm, syvyys: 605 mm, reikä ylivuoto, on lovi sekoittimen alle tyyppi viemäriin - pystysuora kannatin ja täydellinen lappo.
 • Ammattilaiset: sekoitin seinälle altaan yläpuolella, soveltuu lähes mikä tahansa stiralku.

Tämä kuori malli on tyylikäs, se näyttää paljon pienempi kuin sen koosta. Se ei sovi kaikkiin sisustuksiin, joten kysyntä on pieni, ja tappien määrä markkinoilla on rajoitettu.

 • Otsikko: Water Lily Suite Light.
 • Hinta: 5860 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Pituus: 180 mm, leveys: 600 mm, syvyys 570 mm, reikä ylivirtausputkesta vaakasuora, mukana toimitetaan lappo ja kiinnike.
 • Ammattilaiset: sijaitsee keskellä hanan reikä, 3 tyhjennysaukko muotoilu suurentaa paremmin veden tippumista.

Tämä malli on samanlainen toiminnallisuutta lumpeet Dial. Kuitenkin, se ei ole tyyli Art Nouveau, vaan klassikko.

 • Nimi: Victoria lumpeen.
 • Hinta: 8740 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Korkeus: 140 mm, leveys: 605 mm, syvyys 595 mm, reikä ylivuoto ja sifonin mukana kannatin pystysuora tyhjennys materiaalia - keramiikka.
 • Plussat: Ainutlaatuinen, tyylikäs muotoilu, sekoitin voidaan asentaa puoli: vasemmalla ja oikealla, toinen syvennys on suljetussa saippualla.

Pesuallas Uni-60 luotiin vaatimusten mukaisesti ROSTEST. Se on kätevä valua: helppo puhdistaa, ei pilata vuodon sattuessa tekniikkaa.

 • Otsikko: Water Lily Uni-60.
 • Hinta: 8370 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Korkeus: 150 mm, leveys: 600 mm, syvyys 600 mm, reikä ylivuoto lappo on valmis, laitteisto ja kiinnike, pystysuora valua;
 • Ammattilaiset: minimaalinen todennäköisyys tukkeutumisen, vesi valuu nopeasti valua suoritetaan ei-tekniikalla, ja sen takana.

Valitessa altaan, on tarpeen määrittää muodon ja koon pesukone. Jos puhumme yleisiä sääntöjä kuoren vastaavia kylpyhuone, sinun täytyy jakaa enemmän seuraaviin seikkoihin:

Tärkeää korkeus pesuallas. Se koostuu koko koneen välinen etäisyys koneen ja korkeus pesualtaan ja pesuallas. Saada toimitus noin 950 mm, ja sen katsotaan olevan mukava pesuallas etäisyydellä 800 mm lattiasta. Jos ihmiset nousevat hieman, kannattaa valita mallin pesukoneen mahdollisimman koon ja pesuallas on hyvin kapea ja matala.

Koko terveys laitetta. Lumpeen ei tulisi olla pidempi kuin pesukone pesualtaan alla. Pituus kulhoon pesuallas pitäisi olla hieman suurempi kuin koko koneen. Tämä helpottaa pääsyä pesu, estää tahattoman painikkeella jalka tai muun ruumiinosan.

Tallennuksesta elementtien on oltava luotettavia. Sink voi olla suoraan pesukoneen. Korjata uppoaa yli koneen, sinun täytyy asentaa telineeseen.

Valitse oikea stiralku. Tämä laite tulisi olla vähintään ulokkeet takaseinän, joka siirtää sen lähellä seinää.

Voidaan asentaa heti pesuallas, mutta on olemassa mahdollisuus työtason. Tässä tapauksessa seinä levy voi olla pidempi kuin pesuallas ja suorittaa muita toimintoja: laittaa pesulappu, laittaa kuppi hammasharjat, jne ...

Arviot

Konstantin, 40 vuotias

Meillä on hyvin pieni kylpyhuone, jossa tuskin sopii kylpyamme, wc ja pesuallas. Jo pitkään oli pesukone keittiössä, päätin ostaa lumpeen. Valinta osui malli luksusta-valo, kuten että muotoilu on erittäin siisti ja edustava. Lapset hankalaa pestä kädet, koska korkea, mutta he ottavat hieman uloste ja suuri ottaa.

Äskettäin ostin pienen asunto vanhassa talossa. On hyvin pieni kylpyhuone muodoltaan epäsäännöllisiä, sijoitetaan vain pesuallas, suihku ja wc. Päätimme perustaa lumpeen stiralka. Viimeisen etsittiin pitkään, koska tarve oli hyvin kapea, ja ne ovat kalliita. Vedellä lilja on ilmennyt ongelmia, jotka on hankittu Uni-60, 600 mm leveä.

Anastasia, 58 vuotias

Kylpyhuone meidän pieni, mutta tuo kaikki: kylpyamme, pesuallas ja stiralka. Kuitenkin kuin pieni vapaa tila, joten viime aikoina päätimme asentaa lumpeen DIAL. Ostaminen tyytyväinen, huone oli enemmän tilaa, ja optimaalinen korkeus pesuallas, koska me kaikki ovat korkeat, ei ole lapsia.

Asennus yläpuolella pesuallas pesukone

Ei kaikki kylpyhuoneissa on tarpeeksi tilaa - vanhassa talot eivät säädetty asentamista kaikkia laitteita, koska silloin se ei ollut. Nuo talot on edelleen toiminnassa, ja omistajat kamppailevat ongelma - missä ja miten asentaa laitteita. Useimmiten on ongelmia pesukone. On välttämätöntä, että joukko on jätetty ja viemäröinti, ja tällaiset olosuhteet ovat vain kylpyhuone ja keittiö, sekä kylpyhuone pidetään ensiksi. Vaikka hän on hyvin pieni koko, on yksi hyvä vaihtoehto - altaan yli pesukone.

Tavanomaisista pesuallas yläpuolella pesukone on vähemmän syvä kulho, suuri koko ja erityinen muoto vastuuvapauden. Kulho on maksimaalisen tasainen. Keskimäärin sen korkeus vastuuvapauden projektio noin 20 cm.

Piirustus kuorikokoa asennusta varten pesukone

Samaan aikaan, lisääntynyt koko kuoren - se tulisi sulkea pysyvän auton alle, poistaa kosteuden. Leveys ja syvyys on yleensä 50-60 cm, pienempi mallit ovat hyvin harvinaisia. Koska tämä muoto - leveä ja tasainen - tämäntyyppinen kuori on nimeltään "lilja".

Tyypit valua varten sink-liljat

Erilaisia ​​ja luumut. Se voidaan sijoittaa keskelle, kuten tavanomaisessa pesuallas, ja voi - puolelta, yleensä oikealla puolella. Pieni putki muutaman senttimetrin pudota alas, sitten yhtäkkiä tulee taaksepäin tai sivuttain. Tällainen nielu on kytketty erityinen ansat. Joskus ne tulevat pesuallas, joskus sinun täytyy ostaa erikseen.

Valitessaan juoksuttaa pesuun pesukone, on toivottavaa löytää malli, joka voidaan kytkeä pois viemäriin stiralki. Tällöin sen yhteys viemäriin on melko yksinkertainen. Tarvitsee vain lisätä poistoletku oikeisiin pistorasiaan. Sama koskee sekoitin viemäriin. Etsiä malli, jossa lisäulostulosignaalin kodinkoneille.

Mitä pesukone voidaan asentaa altaan alla

Alle pesuallas lumpeen voidaan asentaa pieni pesukone. Niiden pitäisi olla lyhyt ja matala. Ihmisille keskimääräinen korkeus uppoaa kylpyhuoneessa klo korkeus 80 cm Koska kuoren syvyys on noin 20 cm, stiralki korkeus tulisi olla noin 60 cm pitkä ihmisiä normaalia korkeutta altaan asennus - .. To 100 cm Tällöin pesu. Laitteella voi olla korkeus on noin 80 cm.

Esimerkiksi valinnan pesukoneen pesualtaan alla korkeus

Asennettaessa älä unohda väliin jää kehon ja juoksuttaa. Kun kehruu kone voi värisemään värähtelyä ei lähetetä ja tarvittava välys.

Syvyys koneen koon perusteella kuoren valitaan myös (tai päinvastoin, riippuen siitä, mitä on jo saatavilla). Keskimäärin määrä kuoren yläpuolella pesuallas 50 cm: n syvyydessä, stiralki 32-36 cm, kun taas pesu 60 cm - 51 cm ylöspäin.

Asennettaessa, huomaa, että sifoni saa koskettaa kehoa. Syynä on sama - tärinä linkouksen aikana.

Valitsemalla pesukone syvyydessä altaan

edelleen huomattava ero, joka sopivasti sopii viemäriputken väliin koneen rungon ja seinän väliin. Jos sen halkaisija on suurempi, se voi olla osittain piilossa seinään.

Kuori pesukoneen: tyypit

Kuori voi olla lilja tyhjennysaukon läpi keskeltä tai puolella. Mallit, joissa on nielu keskellä on suurempi syvyys - pistorasiaan vaatii tilaa. Keskisyvyys kuori-liljat 18-20 cm. Asennus pohjan ja kannen koneen on huomattava ero. Toisaalta on mahdollista pienten tavaroiden säilyttämiseen, toisaalta - ei kovin kätevää puhdistaa. Mutta useimmat näistä malleista, sillä tällainen rakenne pienempi vaatimuksia tasapainotus (vakaus) pesukoneen - aukko mahdollistaa ei tarvitse huolehtia värähtelyä käytön aikana.

Vuodesta näkökulmasta sähköturvallisuuden tätä vaihtoehtoa ei ole paras - jos vuotoja juoksuttaa, kaada vesi koneeseen. Tällöin todennäköisyys on suuri, että se pääsee jännitteisiin osiin, mikä vahingoittaa konetta. Joten kun asetetaan kiinnittää erityistä huomiota tiivistys. Ehkä, paitsi tiivisteet on järkevää käyttää tiiviste. Eivät vain ota akryyli ja silikoni, ja parempi - akvaarioihin. Hän varmasti on pitkä aika.

Valuta puolella harvinaisempia. Tässä tapauksessa, putki on siirtynyt taaksepäin ja sivuttain, ja sijaitsee takana koneen runkoon. Tällaisella rakenteella kuoren voi melkein vahvistetut kannen päälle. Pohja on lähes tasainen, levylle, joka saatiin samalla tasolla, tai se voi olla jopa hieman korkeampi. Syvyys näiden mallien etuosassa on pienempi - suuruusluokkaa 10-15 cm, kun taas takana, jossa nokka on myös korkeus on noin 20 cm.

Kuori pesukoneen valua sivulle ja taakse - PAA CLARO

Mallit vähän rakennetta. Myymälöissämme (verkkokaupoista) On olemassa muutamia vaihtoehtoja - PAA CLARO Latvian tuotantoa. Yläpuolella pesuallas keraaminen saippua. Itse asiassa, se vain peittää tyhjennysaukon ja, haluttaessa, se voidaan poistaa. Varastoissa on yleensä saatavilla valkoinen väri, mutta pyynnöstä voidaan tehdä väri - värejä ja sävyjä yli 20.

On sen klooni - Valko malli Belux Ideya.Raznitsa hintaan, on todettava ole liikaa - $ 234 Baltic versio ja $ 211 Valko.

On olemassa useita vaihtoehtoja Latvian kaupat: Paikallaan Deja, POLYCERS izlietne Compactino. Se toimii myös paikallisten yritysten. Vastaavaa mallia on venäläisvalmisteisia - Waterlily Quattro.

Suoritusmuodot Lilja kuoret sivusuunnassa vastuuvapauden

Mitä hyötyä on tällainen Shell? Valua taaksepäin, niin myös silloin, kun vesivuoto auton ei kuulu, joten se ei tuo haittaa.

On hieman tutumpia erilaisia ​​- luumut taaksepäin, mutta ilman suunnanmuutoksia. Kaikki edut tällä grafiikalla ovat samat, hieman enemmän kuin suuri ihmisryhmä - ei niin epätavallista ne näyttävät. Myös tähän ryhmään epätyypillisen vaihtoehto - Malli BELUX EUREKA (Valko tuotanto). Eureka (oikealla) on esijännitetty kohti sekoittimessa osana kattaa valua irrotettava - mahdollisuus puhdistaa.

Kuori pesukone, jossa offset sitten tyhjennysosasta

Lisää tavanomainen muodoltaan paljon enemmän. Ne ovat suunnilleen samat kuin luumut ja keskellä, joten valinta on. Leviämisen melko kunnollinen hinnat - Venäjän Suntecin pilot-50 (mitat 60 x 50 cm) ja 36 $ 1116601101 Suomen ido Aniara varten $ 230 (koko 60 * 59 cm). Jos haku, voit todennäköisesti löytää halvempaa ja kalliimpaa.

Jos asema paikkansa mutakylvyistä kylpyhuoneessa ei ole niin kriittinen, voit asentaa altaan yläpuolella pesukone ylhäältä. Kone on asennettu pöytätason alle. Tämä on vaihtoehto kannalta sähkö- edullisin. On yksi haittapuoli - kuten kuoret alkuun ovat melko kalliita.

Stiralku voidaan luokitella pöytätason

Poistaa dissonanssin välillä miehitetyn osan kehon ja tyhjää altaan alta, toisessa osassa oven kiinnittämiseksi, ja sisällä voit tehdä hyllyille tai laatikoita kemikaalien varastointiin tai muita asioita.

Kuori pesukoneen top

On muitakin malleja - kulmikas, pyöristetty, jne Heidän täytyy poimia kuhunkin sisustus omasta koosta.

Kuorista asennuksen pesukone, samoin kuin mikä tahansa vesi- laite valmistettu posliinista ja keramiikka. Savi on halvempaa, mutta on huokoinen, ja sinänsä on hygroskooppinen. Kiertää nämä puutteet pinta on päällystetty lasite. Sovellettaessa tuotteen laatu se on hyvä katsoa, ​​se ei kastu. Mutta jonkin ajan kuluttua kiilto saattaa haljeta. Halkeamat ovat mikroskooppisen, mutta lika kädenvääntöä niihin pinta hankkii harmahtava väri, ja mikään ei voi tehdä asialle. Koska keramiikka muuttuvat usein.

Pesukone posliini

Posliini nieluja ovat kalliimpia, painavat enemmän, mutta ne ovat kestävämpiä. Pinta sileä, se ei asetu lika helpompi pitää puhtaana.

Usein on nieluja tekokivestä. Tämä polymeeri seos kivi pöly ja murusia. Korkea plastisuus massojen avulla saada missään muodossa saavuttaa eri värejä ja sävyjä.

Tekokivestä uppoaa koko asiakkaita

On yrityksiä, jotka ovat valmiita tekemään pesun tiukasti mukaan kokosi. Luonnollisesti yksittäiset tuotanto on kalliimpaa, mutta käytettävissä oleva alue käytetään tehokkaasti.

Toinen yksilö versio

Asennus pesuallas pesukone

Itse pesuallas kokoonpano tavallisella pesukone. Ainoa ero - merkitä korkeus pesukone, ja sitten valitsemalla laakerin kiinnitys paikalleen niin, että pohja pesuallas oli oikeassa paikassa. Kuinka paljon nostaa suluissa on kirjoitettu passiin tuotteen - se on muuttuja, joka kunkin mallin on oma, ja se riippuu myös tyypistä telineestä. Joten meidän täytyy pohtia omaa.

Asennuksen jälkeen suluissa, voit tehdä sopiva: ripustaa altaan ja varmista, että se on halutulla korkeudella. Silloin on mahdollista asentaa mikseri ja juoksuttaa. Juoksuttaa, kuten muistat, on erityinen, jonka lähtö heti kääntyy takaisin. Muoviputki on liitetty aallotettu letku, joka on kiinnitetty seinään (saatavilla muovi puristimet).

Lappo pesuun pesukone on erityinen muotoilu

Seuraavaksi asenna uppoavat suluissa. Jotkut niistä antavat kiinnityksen ruuveilla. Ensinnäkin loppuun tai kiristä varata noin 5 mm. Sitten, takaseinä yläreunan altaan takki silikonikerroksesta tiiviste. Se estää veden pääsyn ero kuoren ja seinän. Voit kiristä pultteja.

Seuraava - yhteyden vesihuollon järjestelmiä, jonka jälkeen on välittömästi testata milloin tahansa altaan. Jos kaikki menee hyvin, voit liittää laitteen ja työntää sen paikalleen.

Kuori pesukone - toimiva vaihtoehto pienille kylpyhuonetta

Nykyaikaisissa olosuhteissa, kun neliöhinta asuintilaa kaupungeissa saavuttaa huimaa korkeuksiin, vapaa tila asunnoissa täytyy pelastaa. Siksi vakio kylpyhuoneet ovat yleensä melko vaatimattomia kooltaan ja koska ei tarvitse asettaa niin paljon.

Urban ihmiset tottuneet korkeatasoista mukavuutta, joten kylpyhuoneessa ei ole vain paikka vytya ja suorittaa muita hygieniaa, sitä käytetään myös asennuksen useita laitteita. Sijoittaa kylpyhuoneessa kaikki tarvittavat saniteettitilat, joita käytetään yleisesti laitteita, jotka yhdistävät useita toimintoja. Esimerkiksi pesualtaan pesukone kylpyhuoneessa voi säästää paljon hyödyllistä tilaa.

Kuoret asennettu pesukoneen

Usein, jotta voidaan säästää tilaa pienissä kylpyhuoneissa, joissa ei ole riittävästi tilaa asentaa kaikki tarvittavat kodinkoneet, pyykinpesukone asentaa altaan alta kylpyhuoneessa. Tästä on olemassa erityisiä kuoret, jotka ulkonäöltään ja rakenteeltaan erilainen kuin tavallisesti. Tällaisia ​​malleja kutsutaan usein "vesililjoiksi", koska pesuallas on tyypillinen. Niillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Muodossa. Yleensä pesukoneen yläpuolella sijaitsevat lavuaarit ovat suorakaiteen tai neliön muotoisia ja toistavat tämän kodinkoneen geometrian.

Kiinnitä huomiota! On teknisesti mahdollista asentaa pesukone pesualtaan. Suunnitteluratkaisun ansiosta voit säästää tilaa kylpyhuoneessa, jos se on pienikokoinen.

Pesualtaan asentaminen pesukoneeseen on melko uusi rakentava ratkaisu, jota ei käytetty aktiivisesti, koska siellä ei ole helppoa asentaa pienikokoisia pesualtaita. Suunnitteluratkaisun tärkein etu on pesukoneiden vakiokoko ja muoto, minkä ansiosta on helppo valita oikea pesuallas malli. Myös tämän kodinkoneen asennuksen etuja, jotka ovat jokaisessa talossa, ovat:

 1. Vapaa tila. Joissakin huoneistoissa kylpyhuoneen käyttöalue on enintään 3 neliömetriä, ja tosiasiassa tässä tilassa on tarpeen asentaa paitsi kylpyamme myös wc, jossa on pesuallas ja kodinkoneet. Pesukone pesualtaan kylpyhuoneessa ei vie paljon tilaa, mutta samalla se on kätevä käyttää.
 2. Estetiikka ulkonäkö. Tämäntyyppisen pesualtaan asennuksen ansiosta voit peittää kaikki syöttöputket, viemärit ja muut viestimet pesukoneen takana, mikä parantaa huoneen ulkonäköä ja tekee siitä siistit ja houkuttelevammat.

Tärkeää! Kun asennat pesualtaan kylpyhuoneen pesukoneeseen, sähköturvallisuusvaatimukset on otettava huomioon. Silti sähkölaitteisto, joka on asennettu sellaiseen läheisyyteen vesilähteessä, aiheuttaa tietyn vaaran. Siksi on tärkeää tarkkailla asennustekniikkaa, ja älä unohda pesukoneen maadoitusta.

Ennen kuin asennat pesukoneen altaan pesuun, sinun on arvioitava paitsi tämän rakentavan ratkaisun edut myös haitat. Joissakin tapauksissa tilan huomattava säästö pieni kokoinen kylpyhuone maksaa kaikki haitat, joita käytetään "vesililja" kuori, ja joskus se olisi luovuttava perinteisten mallien hyväksi. Useimmiten tällaisen vaihtoehdon toteuttaminen pesukoneen asennukseen liittyy seuraaviin ongelmiin:

 • Huono vedenpoisto vedestä. Koska tiskin "vesililja" tyhjennysaukko ei ole kulhon pohjan keskellä, vaan sen kyljessä veden loppu ei koskaan pääse. Vedestä poistetaan uuni vain käsin sienellä. Jos vesi pysähtyy, kylpyhuone on aina kostea, muotti saattaa esiintyä.
 • Uppoamattomuuden käyttö. Jos pesuallas on asennettu suoraan pesukoneeseen, henkilö käyttää hänen käyttökertaaan jatkuvasti jaloillaan tälle kodinkoneelle. On mahdotonta poistaa tätä puutetta, sitä voidaan käyttää vain ajan kuluessa.
 • Mahdollisuus säätää altaan asennuksen korkeutta. Pesualtaan asennuksen tavanomaisella tavalla voit muuttaa sijainnin korkeutta laajalla alueella. Asennuksen pesuallas koneen pesuun ei jätä tällaista mahdollisuutta, joten ihmiset, joilla matala kasvu ei ole mukava käyttää pesuallas.

Muista, että usein uppoavat sivutasolla, jota käytetään asennettaessa pesukoneen yläpuolelle, eivät ole kunnostettavia. Vaikka pesualtaan vain yksi osa tulee ulos, se on äärimmäisen hankalaa korjata, koska sopivaa sifoniä tai muita liitososia ei ole mahdol- lista vaihtaa.

Kun pesuallas on valittu asennettavaksi pesukoneen päälle, on kiinnitettävä huomiota materiaaliin, josta se on tehty. Tämä tärkeä ominaisuus riippuu laitteen käyttöiästä, luotettavuudesta ja käytettävyydestä. Suosituimmat materiaalit kuorien "liljat" valmistukseen ovat:

 1. Keramiikka. Keraamisista tai faienceista tehdyt moskeulat ovat yleisimpiä kylpyammeiden malleja. Niille on ominaista esteettinen ulkonäkö, virtaviivainen muoto, moitteeton valkoisuus ja kaunis loisto. Keraaminen pesuallas on melko raskas ja kallis, mutta kestävä. Lisäksi keramiikka sammuu hyvin juoksevan veden ääniä, joten tällaisia ​​malleja pidetään äänettömänä.

Kokenut vesihuolto väittävät, että kun ostavat uppoalta asennusta "stylalka", sinun täytyy valita akryyli-ja keraamisia malleja. Jos et kuitenkaan ole raskaita rahaa, kiinnitä huomiota polymeeripäällysteisiin pesualtaihin, koska tämä komposiittimateriaali on kestävä ja kestävä kaikentyyppisten pesuaineiden vaikutuksille.

Tavallisesti pesuallas on tavanomaisen pesualtaan pohjassa, keskikohdassa, ja sifoni, jonka läpi vesi vuotaa viemärijärjestelmään, on melko kookas muotoilu. Luonnollisesti tällainen laite ei salli pesukoneen, kaapin tai muun kodinkoneen asentamista pesualtaan. Vesililkkien kuoreissa tyhjennysaukko sijaitsee takaseinässä tai kulhon pohjan ja seinän liitoskohdassa. Se voi olla vakio pyöreä muoto, alkuperäinen kolmio muoto tai muistuttaa kapea rako. Pesukoneen tyhjennys, joka on tarkoitettu asennettavaksi "pesukoneen" yläpuolelle, on seuraavat ominaisuudet:

 • Tällaisten altaiden tyhjennys on erittäin kompakti ja välttämättä sijoitettu lähempänä altaan takaseinää. Tämä tyhjennysreiän järjestely sallii sifonin sijoittamisen seinän ja pesukoneen väliin.
 • Tällaisten nielujen tyhjentämiseen tarkoitetulla sifonilasilla on yleensä pieni korkeus, joten sitä kutsutaan usein tasai- seksi.
 • Jos tyhjennysaukko sijaitsee altaan takana, vesi ei pääse täysin. Mitä suurempi purkaus, sitä enemmän nestettä on jäljellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Tämä vesi voidaan poistaa vain sienellä käsin.

Muista! Aseta pesuallas pesukoneen alle kiinnittämällä sen viemäriin. Poistoaukon tulee olla mahdollisimman alhaalla, sopivasti takaseinän liitoskohdassa ja kulhon pohjassa. Sen ei pitäisi olla liian kapea, muuten se usein tukkeutuu. Hyvin testattuja malleja, joissa on ylivuoto, estäen ylivuotojen pesun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin