asennus portaat

Vinkkejä ammattilaiset: miten asentaa puuportaat käsillään

Puiset tikkaat on mahdollista rakentaa omin käsin, kiinni tiettyjä sääntöjä kerrostalossa ja ullakko tikkaat on välttämätön ominaisuus arkkitehtuuria viestintävälineet, vierekkäisillä kerroksissa. Se on hyödyllinen myös kaksikerroksinen rivitaloja ja mökkejä. Se tarvitsee tarjota mukavuutta ja turvallisuutta, hyvin se sopii sisätilojen talon. Jos et noudata tarvittavat asetukset ja laiminlyönti matemaattisia laskelmia, portaat rakennetaan vino, ja täytyy viettää suuren summan rahaa muuttaa kaiken. Olisi noudatettava vaaditut rakentamisen standardeja.

Asennus puuportaat kodin

Modulaarinen portaat eivät vaadi voit valtavia kustannuksia. Sinun tarvitsee vain kerätä tuotteen valmiista osista, suorittaa kaikki tarvittavat ohjeet tarjoaja. On sarjat, jotka varmistavat tuotannon ruuvin tai portaikkoon. Liitteenä on täydellinen kiinnikkeiden ja tarvittavat rakenteet. Jos olet aloittelija tai ensimmäistä kertaa rakentaja rakentaa puinen tikapuut, niin kukaan neuvoo tekemään ruuvi vaihtoehto.

Rajoitetusti tilaa asunnossa on parempi antaa asian ammattirakentajille. Asentajat teet kaiken valtion normien ja rakennusmääräyksiä.

Yksinkertaisempi vaihtoehto on rakentaa portaikko

Tai voit valita lempeä ilme. Asentaminen lempeä ajoneuvoja toisessa kerroksessa vaatii paljon tilaa. Mutta ylös ja alas kätevä. Pienelle tilaa kotona tehdä tikapuut puoli-tahtiin. Leveys portaiden tulisi olla vähintään 1 metri, joten voit tuoda kotiin iso kalusteet ja suuret laitteet.

Useimmat eivät korjaa edes yksinkertaisimpia portaat ulkopuolella valtaa noviisi. Kuitenkin, jos olet jo tehnyt yhden tai useamman tikkaat mukaisesti yllä olevien ohjeiden, voit kokeilla vaikeampi tehtävä: luoda kierreportaat käsillään.

Asennus: puuportaat käsillään

Ensinnäkin, sinun täytyy suunnitella portaita. Virheitä suunnitteluvaiheessa ja valmistelu materiaalit ovat epäonnistumisen syy myöhemmissä vaiheissa. Tarjoamme tehdä portaat, korotuspalalla rakentamiseen vakiintui. Tämä tapahtuu parhaiten käyttämällä tikkaita jäykisteet.

Ennen rakentamista on suunniteltava portaikko

On mitoittaa oikein näiden elementtien:

  • tikkaat:
  • Kallistuskulma;
  • Leveys nousuputken.

Määrittää portaiden korkeus, tämä lauta pidetään vaakasuorassa kuin rakentamisen aloittamista. Säätämällä lauta, mittaa portaiden korkeus. Tämä taso ei roikkuu ilmassa, se on tarpeen, jotta nauhan aluksella. Sopiva suoritusmuoto on, jos kallistuskulma ei ole enempää kuin 37 astetta. Jyrkkyys 45 ° on hankalaa laskeutuminen. Ja jos kallistuskulma on alle 30 °, niin portaat on vaarallista kävellä. Leveys toimet keskimääräinen pituus ihmisen jalka. Korkeus on valittu yksinkertainen korkeus laskennan vaiheessa. Riser voidaan valmistaa mistä tahansa havupuiden.

Käsinkirjoitettu valmistus ja asennus puuportaat

Tuottaa jäykisteet ottaa mäntylauta 40mm leveä. Sekundaaripalkkien - tärkein osa portaikkoa, joka käveltäessä muodostaa suuren osan kokonaiskuormituksesta. Piirretään käyrä suunniteltu mukaisesti vaiheissa. Sen jälkeen, merkinnät näihin levyihin ja sähköiset liittimet on leikattu palapelin. Kaikki tuotteet on symmetrinen.

Olisi huolehdittava, jotta kaikki elementit tikkaat ovat symmetrisiä

Siksi tekemällä yhden kosour, käytät sitä kaavoja tuotantoa muille. Suurempi kantavia rakenteita, sen parempi. Siksi on toivottavaa, että on neljä kosoura.

Kun leikkaat ne kaikki, hoidettiin lentokoneella, sinun täytyy liittää jäykisteet.

Tekee tarvittaessa purkaminen mikä voisi olla esteenä asentamiseksi seinään tai lattiaan. Aivan alimmilla portailla tulee sijaitsemaan bar. Se kestää useita syvennyksiä vetoketjun tai kosour Leikkaa kulmat asennusta varten. Kattoon on myös tarpeen sekundaaripalkkien turvallisesti. Alkuperäinen kosour kiinnitetty suoraan seinään. Tukitankojen lattialla ja katossa on kunnolla kiinni. Mitä vahvempi, sen parempi. Jäykisteet on sijoitettu rinnakkain toistensa kanssa. Sitten voit käsitellä portaita.

Asennus puiset portaat toiseen kerrokseen

Voit ostaa valmiina vaiheen (tai kulkemaan samaa) ja nukkuville rakennuksessa supermarketissa. Ota hinnaston, valitse tuote laadukkaita ja edullisia materiaalia. On mahdollista vaihtoehtona näki itsensä tai luotettu asentajille.

Standardi vaihe olisi tietyn standardin ja eri leveys portaikko on rakennettu kahden jäykisteet. Tämä tarkoittaa, että leveys on 30 cm, pituus vaihtelee 80-120sm ja paksuus 3-4cm.

I laadukkaita puuportaat on tietyt standardit

Nyt voit kerätä portaita. On välttämätöntä, että nousuputket on hyvä lujuus on suojattava kosteudelta. Aihioita on kiinnitettävä vetoketjun ruuveilla ja nauloilla. He kaikki täytyy korjata. Tämän jälkeen voit liittää kulutuspinnan naulat ja ruuvit, jotta hatut olivat syvyyksiin puun ja ei puhu.

Miten korjata tikkaiden postitse ja tolppiin

Varmistamiseksi vahvuus tikkaat ja aidan rakenteet tukipilarit on sijoitettu. Usein puu ei takaa paikasta toiseen halkeamia, joskus jollei muodonmuutoksia. Joten jos teet omin käsin tikkaat pylväät, tarvitaan kaksi suoraa lautakuntien on liimattu toisiinsa. Yleensä käytetään standardina tuote kolonnissa, joka on valmistettu koneessa.

Alustapylvääseen tulisi mitoittaa siten, että niin sanottu yleinen vahvistettu kaiteet. Pilari tuesta tulee olla sellainen standardit: korkeusmitta 1000 - 13000mm, koko poikkileikkauksen 70 x 120 x 70mm 120mm. On toivottavaa ostamaan pylväät ja kaiteet.

Viimeinen vaihe rakentamisen puuportaita on sen maalausta tai lakkaus

Äärimmäisissä osat vaiheista on tehty laskenta, joka asennetaan tolpat ja virkaa tukea. Seuraava porattu reikä. Sen jälkeen, ne lisätään vaarna, jotka työntyvät esiin noin 15 mm. Lisäksi tolppa poraa reiät tehdään. Pilarit on asetettu alussa ja portaiden päässä. Perusteet tolpat voidellaan liimalla ja työnnetään vaarna. Tolpat on järjestetty pystyasentoon yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden. Odotamme liima kuivuu.

Tämän jälkeen kaiteet. Tarvitse arkistoida alas särmäkulman. Tolppien kiinni, niin on tarpeen kiinnittää pohjaan ohuella ruuvilla. Tukipylvään asennetaan alareunassa viimeisen. Lopussa puun sovelletaan lakka. Voimme käyttää maalin jotta portaikko oli tummanruskea.

Nopea korjaus puinen tikkaat: Johtopäätös

Jälleen kerran, katso video korjattavia sääntöjä. Voit aina luottaa liiketoimintaa rakentajia. Auttaa korjaamaan, jos jokin meni pieleen. Virheet ei voida suvaita, koska se on väärä kunnostettu portaikko voi tuoda vammoja. Tai voit mennä oikeuteen valmistuksessa portaiden avulla rakentajat teitä trauma romahduksen vuoksi rakenteen.

Korjaus puuportaat vaatii joskus korvaaminen kokonaan vaiheista

Vaikka teit kaiken oikein, ja autat rakentajat, jokainen asia vaatii korjausta. Puuportaat, samoin. Tarve päästä eroon vanhoista lakan tuo vähän vaivaa. Mutta joskus se on välttämätöntä täysin kunnostaa vaiheessa. On mahdollista purkaa ne ja laittaa uusia. Jos päätät korjata tikkaat, sinun pitäisi ottaa huomioon sellaisia ​​tekijöitä kuin kulumisesta ja materiaalin mahdollisuuksia.

Lauluja alumiini ovat käteviä päästä eroon epätasainen vaiheita.

Jakamaton profiilit vaikea käyttää, mitä itse et. Irrotettava profiili tekee asennuksesta helppoa.

Asennus puuportaat (video)

Jos vaiheet ovat alkaneet narista, todennäköisesti liikkuvat yhteensopivasta osasta. Tämä voi johtua lisääntyneestä kosteuden rakennuksessa. On ilmiöitä, kuten vuoto talon katolle eikä vain. Kahden kitkapintojen on tarpeen säätää elastinen massa sisäpuolelle portaikko. Joka tapauksessa, teet itse tai apua, pyydä apua asentajat.

Onnistunut korjaat!

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Asennus portaat käsillään: sinun on tiedettävä

Joten, nyt asennus portaat käsillään. Useimmat hankkeet valittu itselleen omistajat maalaistalon, merkitsee sitä, että toisessa kerroksessa ja portaat niiden välillä voidaan rakentaa erilaisista materiaaleista. Otetaan esimerkkimme puu.

Käytetty aika asennus portaat mökin ovat huomattavia, mutta tulos miellyttää sielusi monta vuotta. Lisäksi tämä on merkittävä säästö. Pidämme täällä tapa tehdä tikkaat kädet maan talon.

Maa talot on rakennettu enemmän ja enemmän joka vuosi. Nykyään ei ole harvinaista mökki tai mökkejä kahdessa tai jopa kolmessa kerroksessa. Monet ihmiset rakentavat koteja parvi, ja mennä yläkertaan, tarvitset tikkaat tai ehkä jopa hissin mökissä. Last - on ylellisyyttä, mutta joku voimia.

On olemassa monia erilaisia ​​tikkaat - konsolin, monoliitti ja portaat merkkijono. Mutta niitä kaikkia voidaan erottaa kahteen tyyppiin - Ruuvi ja vahvistimet. Asennus portaat käsillään eri lajien tehdään eri tavoin. Marssivat tyyppi portaita on yksinkertainen, joten se sopii aloittelijoille parhaiten.

Kierreportaat ovat monimutkaisia ​​laskutoimituksia, yksi virhe - ja tikkaat ei voida saavuttaa. Joten, maaliskuun jaetaan yksi- ja henki vahvistimet. Molemmat nämä eivät ole niin vaikea tehdä niitä itse. Siksi tällainen tikkaat Asennuksen täysin voi tehdä omin käsin.

Kyky luoda oma, ainutlaatuinen luonteensa ja kestävyytensä tekee meidät pysähtymään luonnonmateriaalin valinnassa. Tällaisen tikkaiden suunnittelu ja asennus eivät voi olla ilman perustietoa.

Puuportailla on suuri palovaara, ja se on paras asentaa se yksinomaan kaksikerroksisiin taloihin ja käyttää pyökkiä tai tammia materiaalina. Niillä on suuri vastustuskyky pyyhkimiseen.

Portaiden asennus olisi tehtävä samaan aikaan, kun talo on jo valmis ikkunoihin, kattoon ja lattiaan. Toisin sanoen rakennusvaiheen lopussa muuten puu voi olla vaurioitunut. Ja täältä tikkaiden luonnosta olisi harkittava rakentamisen alussa.

Tikkaiden suunnittelun pitäisi alkaa siitä, että sen asettelu ja asettelu mahdollistavat sen. Näiden parametrien omistuksessa voit helposti käydä kauppaan ja ostaa siellä joukon portaita, jotka ovat valmiita asentamiseen. Vaikka voit tehdä ne itse. Suosituin, ottaen huomioon makuvaihtoehtosi on ammattilaisten puuportaiden projekti. Soita asiantuntija kotona, hän mittaa kaiken ja tarjoaa sinulle mahdollisia portaita, kun otetaan huomioon sisätilat talosi.

Jotta voisit suunnitella tikkaat itsenäisesti, sinun on tutkittava rakennussääntöjä ja normeja, sitten valita haluamasi portaikko ja tehdä sopivin mittauksin, kuten sanottu. On muistettava, että yksiportaiset tikkaat vie paljon enemmän tilaa kuin ruuvitikkaat. Kääntyvä kierreportaikko maksaa hieman halvempaa, ja se on helpompi asentaa.

Modulaarinen tikkaat koostuvat erillisistä moduuleista, ja ne ovat helposti asennettu keskenään. Se ei ole yhtä mukava kuin perinteinen, mutta se vie vähemmän tilaa, ja asennus portaita on melko yksinkertainen.

Jostain syystä portaat toiseen kerrokseen olisi järjestettävä seuraavasti. Kaltevuus on enintään 25-30 astetta, portaikon korkeus on noin 18 cm. Leveys on noin 30 cm ja portaiden määrä, jos mahdollista, on outoa. Tämä vaihtoehto sopii ihanteellisesti vanhusten ja lasten mukavuuteen.

Kaiteet portaat, on toivottavaa tehdä korkeus 90 cm. Jos on tarpeen lisäksi kaide lapsille, ne olisi asennettu korkeus on noin 60 cm. Jos tikkaat on leveämpi kuin 100 cm, se on parasta asentaa kaiteet molemmin puolin. Yleensä portaat aita itsessään koostuu tolpat - puun eri muodoissa, mutta on olemassa myös poikkeuksia, joten moderni porras hyvin yhdistää ja metalli, sekä harjakattoisia aita.

Ennen kuin aloitat portaiden asentamisen omiin käsiisi, sinun täytyy ostaa joitain materiaaleja: paksut levyt, suuret palkit, ruuvit. Tikkaiden asentaminen ilman omien käsien piirustusta ei olisi järkevää. Siksi aluksi kannattaa piirtää suunnilleen suunnitelma paperille. Laskelmissa on otettava huomioon: tikkaiden korkeus, kaltevuuskulma, portaiden määrä ja leveys.

On olemassa tietokoneohjelmia, joiden avulla löydät oikean ratkaisun projektiin nopeammin. Yksinkertaisin tikkaat voidaan asentaa jousille tai kielille. Tosiasia on, että Kosovot ovat portaiden alapuolella ja keulahihna on vaiheiden puolella.

Ensinnäkin sinun on laadittava yksityiskohtainen kaavio tikkaista ja sen erillisistä osista. Sitten sinun pitäisi leikata vaiheet ja tukipalkit. Seuraavaksi liitä vaiheet merkkijonoihin. Kynsirunko asennetaan yleensä lattiaan tai seiniin.

Portaiden asentaminen omiin käsiinsä sisältää myös vaiheen, jossa portaat valmistetaan maalausta varten: ensimmäinen vaihe - kipsi ja sitten hionta. Shpaklevku on tehtävä vain asennettaessa omaa käsiään puuportaita.

Kun hiomakerros on kuivunut, voit tehdä pintahiomakäsittelyä. Yleensä se toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe, kuten tavallista, on karkea, pinnallinen. Sitten sinun pitäisi odottaa pari päivää. Kun villit nostetaan, ne on poistettava ilmalla ja nazhdachki.

Portaikon asennus on monimutkainen asia. Jos sinulla ei ole sopivaa tilaisuutta tehdä se itse, on parempi kutsua asiantuntija. Puiset portaat ovat melko yksinkertaisia ​​asennuksessa, ja ne ovat erinomainen vaihtoehto betonirattialle. Puiset portaat ovat hyvin toimivat, niillä on myös tärkeä asema kodin sisustuksen järjestämisessä.

Kiilahihnan kiinnittämiseksi kiinnitä itse seinää korkeuden ja sijainnin mukaan. Merkitse itsellesi ne paikat, joissa on telineitä ja askelmien kiinnittimiä. Jotta mittaat vaiheiden lukumäärää, tee seuraava laskelma: jos tikkaiden korkeus on 150 cm, jaa se 18: een ja saat vaiheiden lukumäärän. Seuraavaksi käytämme kynää seinällä, merkitsemme paikkoja tikkaille, ja ne pitävät askeleet.

Seinäjousi on kiinnitettävä puuraaka-aineen avulla. Toisella merkkijonolla koota ja liitä vaiheet itse seinän merkkijonoineen. Kiinnitä askelmat nauhoihin ja myös esileikkautuneiden urien avulla.

Laattojen valmistajat usein rakentavat kyllästyvät kemiallisin keinoin suojaamaan niitä eri hyönteisiltä ja kosteudelta, mutta kotona ei ole mitään järkeä hengittää kemiaa. Moderni vaihtoehto on kattaa portaat, joissa on läpikuultava lakka, tai maalata se valkoiseksi. Tämä auttaa pitämään puun kosteudelta ja pyyhkimältä. Voit tietenkin jättää kaiken sellaisenaan, luontoissuorituksina, mutta älä unohda, että tässä tapauksessa puu joutuu ennemmin tai myöhemmin haitallisten muutosten kohteeksi.

Tikkaiden perustaminen on melko monimutkainen prosessi niille, joilla ei ole perustietoa tässä asiassa, voit tietenkin lukea ohjeita, mutta tuloksena et ymmärrä miten se tehdään. Eri portaita on kiinnitetty ja asennettu eri tavoin. Esivalmistetun rakenteen asennus on helppoa ja yksinkertaista, mutta kierreportaat ovat hieman monimutkaisempia, jonkin verran erilaiset.

Kuten edellä mainittiin, suunnittelu itsessään on parempi ajatella etukäteen, laskea useita vaiheita ja laskea koko portaita, mutta voit ostaa Internetissä on jo valmiina ja harkittuja piirustus tai tehdä yksinkertainen järjestelmä itsenäisesti.

On mahdollista rakentaa tavallinen marssi tukirakenteiden kanssa, jotka kulkevat sen molemmin puolin. Mutta on myös mahdollista käyttää toista kiinnitysvaihtoehtoa, se tarjoaa nauhojen vaiheiden tukemisen, toisin sanoen palkkien, jotka ovat vaiheiden pohjassa.

Kaikki askelmat on kytkettävä jousiin, minkä jälkeen rakenne on vahvistettava tukipalkkeilla, jotka on sijoitettava suoraan portaiden alle oikeaan etäisyyteen toisistaan. Jos marssi on riittävän korkea kaltevuuskulmalla, tankoja ei tarvita, mutta on kuitenkin toivottavaa määrittää ne henkilökohtaiseen turvallisuuteen. Johdinosan pohja ja yläosa kiinnittyvät tiiviisti seiniin, lattiaan tai kattoon.

Toiminnalliset ja muut ominaisuudet puuportaita, samoin kuin sen kykyä ei tarvitse pelätä kosteutta ja muita ei-toivottuja vaikutuksia, esimerkiksi, joka puu tuholaisia, merkittävästi, jos käsittelyn aikana käyttää erityistä lakka tai tahra. Tämä tikkaita ei menetä ulkonäkö ja luotettavuus.

portaat

Puu on yksi suosituimmista materiaaleista portaiden valmistukseen. Sen eduista huomataan kohtuulliset kustannukset ja vahva vahvuus, ympäristönsuojelu ja esteettinen valitus. Kuitenkin, jotta tikkaat kestävät pitkään, sinun pitäisi suunnitella ja asentaa se oikein. Puutarhan portaiden asentamisen erityispiirteistä harkitsemme edelleen.

Edut, puuportaiden valmistus ja asennus

Puutuotteet ympäröivät meitä kaikkialla. Tämä johtuu pääasiassa tämän aineiston saatavuudesta ja alhaisista kustannuksista. Talon sisällä asennettujen tikkaiden valinta on sen puutekijä, joka on yksi menestyneimmistä.

Myös puuta on helppo käsitellä, joten tikkaat voidaan tehdä missä tahansa muodoissa tai rakenteissa. Lisäksi puulle on tunnusomaista erityinen rakenne, haju ja tekstuurielementit. Siksi sen käyttö sisätiloissa rikastuttaa sitä mukavasti ja luo tunnelmaa.

Puuportaiden tärkeimpiä etuja ovat:

1. Kestävyys ja luotettavuus - tällainen tikkaat ovat melko vahvat, se kestää suuria käyttökuormia. Kuitenkin tikkaiden toiminnan kesto määrittelee myös sen tyyppisen puun, josta se valmistetaan.

2. Ympäristön turvallisuus on toinen tärkeä etu puuportaat. Puu on luonnollinen materiaali, jolla ei ole kielteisiä vaikutuksia ihmisten terveyteen. Puutuotteet antavat huoneen mukavuuden, sillä jos kosteus on liian korkea, puu imeytyy kosteuteen ja alhaisella tasolla. Jos portaikko on mänty, sillä on myös antiseptiset ominaisuudet, jotka parantavat huoneen ilmaa.

3. Edulliset kustannukset - puusta valmistettujen tikkaiden rakentamiskustannukset ovat paljon pienemmät kuin metalli- tai betoniportaiden valmistuksessa. Lisäksi on aina valinnanvaraa: pysyä halvemmilla vaihtoehdoilla, kuten lehtikuusi tai mänty, tai antaa etusija kalliimmalle mutta samalla tehokkaalle tammiselle puulle.

4. Kevyt paino - tämän edun vuoksi materiaalin kuljettaminen kohteeseen on paljon halvempaa. Lisäksi tikkaat eivät lataa rakennuksen kokonaispainoa, eikä sen rakentaminen ja asennus edellytä erikoislaitteita.

5. Ulkonäkö muuttuu helpoksi maalattamalla tai muuttamalla puuportaita.

6. Houkutteleva ulkonäkö mahdollistaa tällaisen tikkaiden asentamisen mihin tahansa sisätilaan. Koska puu, joka on luonnollinen materiaali, yhdistyy lähes kaikkiin.

Lajikkeet ja portaiden asennus puutalossa

Portaikko ei ole vain viestinnän elementti kahden kerroksen välissä, vaan huoneen esteettinen osa. Se on puiset portaat, joilla on houkutteleva ulkonäkö ja koristele huone, jossa ne on asennettu. Kierteiset elementit, kauniit kaiteet, kaiteet, puukuvio - kiinnittyvät kauniin, tyylikkään ja sisustustason tikkaisiin.

Jotta tällainen rakenne pystytään tuottamaan itsenäisesti, on ensinnäkin tehtävä työtä puusepäntyökalulla sekä puun käsittelyyn. Ennen työn aloittamista on tehtävä erityisiä laskelmia tikkaiden optimaalisen kulman, askelmien lukumäärän, niiden mittojen jne. Määrittämiseksi.

Lisäksi vaiheet voidaan valmistaa puusta tai komposiittimateriaaleja, kuten lasi, metalli, betoni, taonta, jne. Kuitenkin, koska osa mitä tahansa portaikko esittää pääkomponentit, muodossa vaiheet, jäykisteet, jänteellä, tukee. Koristeluun elementit Tämän rakenteen käytetään muodossa varusteet, käsi kiskot, kaiteet, nousuputki.

Jos aiot asentaa puiset portaat monimutkainen kokoonpano, sinun täytyy miettiä tiettyjä vaikeuksia aikana toimintansa. Ensinnäkin pyörivään portaita vaikea kestää suurin osa huonekaluista. Tolpat pitäisi sijaita etäisyydellä 15 cm keskenään.

Suhteessa valmistusmenetelmän puuta tikkaat ovat:

Yksinkertaisin portaat suunnittelu - maaliskuussa. Se koostuu yhdestä tai useammasta lentojen suorittamasta toimintoa yhdistyksen kerrosten välille. Tämä vaihtoehto on tikkaat suora ja sorvaus. Yleisin variantti - pohjan tikkaat on valmistettu monoliitin ja tolpat, portaat ja kaiteet - puusta. Tämä portaikko on erittäin vahva, hyvä kestävyys korkeissa kuormia ja samalla erittäin mukava, koska on kaikkialla: kouluissa, sairaaloissa ja muissa julkisissa laitoksissa.

cantilevered portaikko erilaisia ​​keveys, mutta ei ole yhtä turvallinen kuin Ylläpitäjä. Tämä portaikko kakbudto leijuu ilmassa, koska siellä on tyhjä väli vaiheita. Kuitenkin, itse asiassa, vaiheet on kiinnitetty pintaan seinämän ankkurit, jotka tekevät rakentaminen melko tasaiseksi. Niistä eduista tikkaiden syytä huomata ei tarvitse asentaa tätä.

Ruuvi-tyyppinen tikkaat on kooltaan pieni, joten se voidaan helposti asentaa pienin huone. Sen rakenne on sekä suoraviivaisia ​​ja kaarevia midcourse.

Puinen portaikko selkärangan tyyppi on ominaista sen samankaltaisuus harjalle. Koska tämä muotoilu käsittää sen jäsenyys yksittäiset elementit, johon yhteys käytetään vain niiden peräkkäisessä järjestyksessä. Tämä muotoilu yhdistää eri marsseja Pyörivät, vierittää tyyppi pituusleikkurin. Kuitenkin prosessi rakentamisen melko pitkä ja työläs. Asennuksen jälkeen vaiheet, rakennettu aita, joka tekee suunnittelu johdonmukaisempi. Tässä tapauksessa on tarkoituksenmukaista käyttää kaiteen joustavaa tyyppiä. Tämän tikkaat suoritusmuoto eroaa korkea hinta, joka on useita kertoja korkeampi kuin hinta standardin tikkaat.

Suositukset kokoonpano-, asennus- puuportaat

Aikana valmistus ja asennus puuportaat, sinun tulee huolellisesti tarkistaa käytettävissä olevien tietojen täytäntöönpanosta tätä prosessia. Materiaalin valinta olisi tehtävä erittäin huolellisesti ja vakavuus, koska puun laadusta riippuu suoraan elämän portaita.

Ainekset lieventämisestä on täytettävä kaikki laatua normeja ja standardeja. Jos tikkaita asennetaan sisälle taloon, sinun tulisi huolehtia siitä ympäristöturvallisuuden aineiden käsitellään puutavaraa. Koska jotkut niistä voivat aiheuttaa allergiaa. Lisäksi sinun täytyy millainen lakan ja lieventämisestä portaita.

Kaikki tuotteet on maalattava portaat puhtaassa ympäristössä, ruiskupistooliin. Siten se pystyy saavuttamaan täysin tasainen rakenne ja väri. Puinen portaikko menossa, kun värjäys ja täydellisen kuivumisen kunkin osan.

Puu - epävakaa kosteuden ja lämpötilan erot materiaalin, kuitenkin huoneen tulisi olla aina kohtuullinen optimaalinen lämpötila ja kosteus. Muuten puu alkaa hometta, lahoa tai vain muuttaa muotoaan.

Valittaessa lehtipuuta puuntuotannon, olisi noudatettava, että se on tarpeeksi vahva, mutta samalla vievää prosessia. Pyökki, tammi, saarni, vaahtera - puu, joka täydellisesti siirtää suuren käyttökuormitukseen, mekaanisia vaurioita vastarintaa. Valitsevat havupuun valmistukseen portaita, kannattaa harkita sitä, että niiden koostumus on saatavilla hartsi, puhdistava ilmaa ja sillä on antiseptinen vaikutus. Kustannukset ovat puu on pienempi, mutta esteettisyys on alemmalla tasolla kuin tammi.

Valittaessa suunnittelu puuportaita, yritä tehdä siitä mahtua yleinen tyyli sisustus. Kaiteet, kaiteet, balusters pitäisi olla sopusoinnussa yleinen tyyli. Kannattaa myös kiinnittää huomiota sellaisiin yksityiskohtiin kuin valinnasta puun väri, laskettaessa optimaalinen kätevä siirtää tikkaat ja muodon määrittämiseksi portaita.

Asennusohjeita puuportaat

Asennus tapa vaiheet tikkaiden riippuu ensisijaisesti sen muoto ja rakenne. On kaksi päävaihtoehtoa tikkaita suorituspaikka: narusta ja jäykisteet. Kosour - asennusta varten vaiheet ylä- ja merkkijono olettaa sen asennus ja kokoonpano puolella tikkaiden vaiheita sen ja seinän tai kahden withs.

Kosour - se on elementtejä, hahmottaa kokonaiskuormitus, niin asennus pinnalla vaiheet siihen liittyy vahvistamisesta ja suoja tärinän ja siirtymä.

Yksinkertaisin suoritusmuoto asennusvaiheessa tällaisessa tapauksessa, se on pintaan kiinnitettävä kautta poran kosoura. Ruuvit tulee olla koriste pää, joka kierretty askelmat sisäpuolella. On myös mahdollista asennuksen koristetulpat polymeerimateriaalien. Tämä mount on asianmukaista siinä tapauksessa, jos portaikko on rakennettu itse, ilman osallistumista asiantuntijoita.

Huomaa, että vain alas pora käytetään kiinnitys- vaiheet, ja nopea pora, voi siten välttää vinopinnoilta. Jos tikkaat on auki, eikä se merkitse ylimääräistä verhous, asennus vaiheet piilotetun menetelmää eli nastat. Tässä tapauksessa, tietoelementit ja on kiinnitetty liima pintaan kosoura asennettu. Kuitenkin, tikkaita, joilla on korkea käyttökuormitukseen ja liikkuvuutta, tämä suoritusmuoto on sopimaton, koska vaiheet nopeasti epäonnistuu.

Asennus puuportaat käsillään - tarpeeksi aikaa vievä prosessi suorittaa kyseistä vaadi erityistaitoja. Tärkeimpiä menetelmiä kiinnittymisen askel merkkijonon, voimme todeta:

1. Kiinnitys tukitanko narusta alla vaiheessa.

2. teräs suluissa asennettu portaiden alla ja kiinnitetään ruuveilla ja pulteilla.

3. Puristus ja priboiny asennettu sisäpuolelle bowstring, sik-sak-jäykisteet.

4. valmistusvaiheisiin uurtamiseen elementtejä merkkijono.

Suosituin ja yksinkertainen tapa kahden ensimmäisen vaiheen kiinnityksen. Jos tikkaat kestävät raskaita kuormia, on parempi suosia jälkimmäistä kaksi vaihtoehtoa.

Käyttämällä baareissa ja laastarit sovellettava asiassa tulevaisuudessa tullaan vuori portaita. Jos tikkaat ei päällystää, ruuvit vahvistamisesta paikka olla piilossa.

Asentaminen puuportaat Video:

Toinen versio asennusvaiheet - lukitsemalla ne seinään. Kiristämiseksi toisaalta portaikko käytetään teräsrankoja tai hihat, ja toinen on kiinnitetty seinäpintaan.

Puiset portaat asennetaan seinän kautta asennettavaksi tukielementteihin jotka toimivat baareja, kulmat, koriste-elementtejä painoja. Kiinnittämiseksi vaiheet myös käyttämällä ankkurointielementtejä, Lisäksi, sen pitäisi tehdä jauhatus- vaihetta, suhteessa leveys ja syvyys tehdyn seinän.

Asentaminen tolpat on puinen tikkaat

Asennuksen aikana tolppien tulee perustua tiettyjä sääntöjä:

  • vähintään aita korkeus tikkaat on 90 cm;
  • vähintään teline asennusväliksi - 15 cm.

Jos on pieniä lapsia talossa, jälkimmäinen luku alennetaan 10 cm huomata läsnäolo keskeisiä tekijöitä tolppien .:

Tärkein sisustuselementti - se on vain keskustan tolpat. On olemassa useita tapoja asentaa kaide puuportaita ja tolpat asennus:

1. poraa reiät tolpat. Leikkaa pois alemman ja ylemmän osan niistä. Leikkauksen suorittamiseksi mahdollistaa loppuun näki.

2. Aseta käsitukien yo, porata reikä merkkijono.

3. Asenna tolpat puusta kanssa jo rakennettu näissä nastoja.

4. Ylempi asetus tehdään kuten tolpat. Seuraavaksi koko rakenne olisi liimattu kaide.

Toinen suoritusmuoto sisältää asennus tolpat käyttää vaarnat. Koska teline voi olla raskasta kuormaa, tämä menetelmä on varsin sopiva. Alle tappireikiin porataan kuin yo, mutta niiden läpimitta on hieman suurempi.

Tulpat täytyy mustamaalata liimalla, asettaa sisällä tolpat ja kiinnitä ne liimalla. Seuraava pohja asetetaan pinnalle merkkijono. Ylimääräisiä kiinnitys ankkuri tolpat käytetään, jotka on esitetty alla.

Myös käyttää kierteittävät vahvistamisen tolpat asetettu portailla. Tämä menetelmä on melko yksinkertainen, mutta vähemmän luotettavia kuin kiinnityksen nastat.

Asentaminen tolpat puinen tikkaat:

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut