Asennus lasiseinien

Mitä etuja lasi Office väliseinät?

Toimiston lasiväliseinät luoda mukava edellytykset järjestämisestä työpaikalla. Tarvittaessa toimistotilat asiantuntevien suunnittelijoille. Ammattilaiset kiinnittää erityistä huomiota elementtejä toimiston sisustus, kuten lasiseinät, koska nämä rakenteet ovat erittäin elegantti ja käytännöllinen.

Ennen asennusta osiot toimistossa, on suositeltavaa millainen lasia. Se voi olla:

Paksuus kuin viimeksi mainitulla tuotteella on alueella 8-10 mm. Koko lasiseinien toimistotilaa on jaettu eri huoneessa. Muotoilu asetettu oviaukot tai ilman niitä. Office väliseinät lasi on tällaisia ​​etuja, kuten:

 • estetiikka;
 • käytännöllisyys;
 • alhainen hinta;
 • keveys;
 • visuaalinen laajentaminen tilaa;
 • tehokas käyttö luonnonvaloa;
 • energiansäästö;
 • korkean lämpötilan muutosten ja iskuja.

Maalattu toimisto osio

Harkittu muotoilu voit soveltaa erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja. Tätä varten käyttää lasia epäsäännöllinen muoto (ympyrä, ovaali, neliö). Tuote voidaan asentaa missä tahansa kulmassa. Puutteen vuoksi läpinäkymätön osien pilarien välillä saavutetaan tehokas käyttö luonnonvaloa. Tarvittaessa hyödyntäen lasin. Voit tehdä varjostuksen tai matoille. Asennus lasiseinien on elementti- heilurin, saranoitu ja liukuovet.

Asentaa paikallaan kiristys osio täytyy lyijykynällä, mittanauha, ruuvit, profiili ruuvimeisseli. Pre lattialle, seinän ja katon tehdä markup. Ylemmän ja alemman viivan on oltava eri tasoissa. Voit tarkistaa merkinnän käytti romahtamaan.

Seuraavassa vaiheessa asennus profiilin. Korjata renkaan käyttäen vaarna-kynnet. Kumityynyt asetetaan renkaat. Tämä on tarpeen järjestely äänen eristys. Kutistumisen estämiseksi asennettu turvatyynyjen.

Asennus lasi osio

Ruudut pultattu kiskot tulpat. 1 m leveä vaaditaan seinien 2 ala- ja yläpuolella monikulmio. Tämä tekniikka tekee rakenteesta enemmän vakautta. By gon pultattu puristin. Seuraava vaihe käsittää vahvistamisesta lasi osio. Lasi, joka on asennettu pohjaan ja sitten sivusuunnassa liittimiin. Säädä tuotteen korkeussuunnassa säädettävien jalkojen avulla tai tyynyjä. Puristin lasi, ruuvi ruuvataan liittimeen, kunnes se pysähtyy.

Jos asennus suunnittelu liittyy käytön useita ikkunoita, jos ne on asennettu välein 13 mm. Liitokset suljettu tiivisteellä. Sitten asennetaan vuori. Tarvittaessa päätykannen ruuvataan päähän profiilin. Ennen asennusta iso lasi on asennettava liittimiin ja renkaat. Seuraavaksi mittauksen toiminta ja lasin leikkaamiseen.

Kiinnikkeet lasiseinien

Asennus liukuva lasi osio, jossa on useita osia säädetään suspension kiinnittäminen seinään.

Voit tehdä tämän, käytä suluissa ja ankkureita. Keskeyttämisestä laskee painoa koko rakenteen. Jos osio on asetettu keskellä toimistotilojen, sitten profiili on kiinnitetty pitkin sivuja avulla hihat. Suunnitella kattoon asennettu kohtaan liittimiä.

Vaunu on asennettu sopivaa kehystä korttipaikkaan. Lasi kiinnitetään vaunujen avulla pisteripustus. Oppaat pultattu lattiaan. Voit tehdä tämän, käytä rapu. Ohjaimen kiinnittämiseksi profiilin voi käyttää monella tavalla.

Ohjaimet on asennettava jokaiseen terän. Tarvittaessa vaihda piilotettu profiilin kappaleita. Ovi pysähtyy on asennettu näille elementeille. Vaunut korvataan luistelijat syvennys alle radan. Lasirakenteesta on käyttövalmis.

Laite vedettävä seinä

Asiantuntijat suosittelevat asentaa muotoilu alumiinirunko, joiden tehtäviin kuuluu jako toimistotilaa työtilat. Ne voivat olla nähtävissä joko visuaalisesti rajoitettu.

Kunkin mallin on täytettävä tietyt vaatimukset, kuten:

 • läpinäkyvyyttä tai eristyksellä
 • eristys;
 • rakenneratkaisu.

Runko (runko) Lasi osio

Asiantuntijat tunnistaa kehyksen ja kehyksetön osiot. Ensimmäisen malli on tunnettu siitä, että tukea puitteissa alumiiniprofiilien. Vuodesta rakenteen kannalta, tuote on esitetty muodossa PVC-ikkunat. Malli on varustettu iskunkestävä erityinen lasista tai vahvistettu. Kehyksetön analogit eivät ole varustettu rungon ja annetaan yksittäisinä lasitiilinen. Niiden korkeus voi olla jopa 3 m kestävä lasi valmistukseen käytetään tällaisen rakenteen -. Triplex.

Korkea äänieristys ominaisuudet, kohtuulliset hinnat ja laaja valikoima tuotteita - tärkeimmistä eduista umpilasinen toimiston väliseinät.

Asetukset ja asennus lasiseinien

Suurissa toimistorakennuksissa, hallit ja studiot, on usein tarve jako tilaa. Käyttö tähän tarkoitukseen tavanomaisten seinät harvoin perusteltua, joten rakennusalan yritykset tuottavat erityisiä osioita. Niille on ominaista kompakti koko, helppo asentaa, ja samaan aikaan tarjota perustehtävä vyöhykejaon. Suoritettuaan väliseinien asentaminen lasia, voit luottaa myös sujuvaa äänieristys ja valonsironta. Tärkeintä - valita malli, jossa on sopivat ominaisuudet.

Piirteet lasiseinien

Ensi näkemältä lasi väliseinän näkyvät vähemmän kestävä verrattuna komposiitti- tai metallin kanssa. Mutta valmistajat kiinnittämään paljon huomiota sen ominaisuuksia, jotka lisäävät luotettavuutta tällaisia ​​malleja. He käyttävät karkaistu lasi, jossa on korkea lujuus. Lisäksi järjestely lasten ja lääketieteelliset laitokset käyttävät Kolmikerroksinen osioita. Tämä materiaali on tunnettu siitä, että jopa tuhoaminen ei hajottaa pieniksi paloiksi, joissa on terävät reunat. Mutta on tärkeää muistaa, että väliseinien asentaminen lasia tämäntyyppisen ei liity koneistus Web sopimaan alkuperäisen paneelin ei-standardi koot. Siksi sinun on huolellisesti laskea alustava suunnittelu haluamasi vaihtoehdot.

Myös lujuusominaisuuksia ja lasi voivat erota muita ominaisuuksia, jotka määrittävät, esimerkiksi, opasiteetti ja valon läpäisyn. Mallit ovat mahdollisimman avoimesti "float9raquo, valmistettu sileä floatlasin. Toisaalta, matta vaalea kangas rajoittaa merkittävästi näkyvyyttä. Tämä vaikutus, muuten voidaan saavuttaa käyttämällä erityistä elokuvia. Kuitenkin, valoa läpäisevä on himmeä lasi sen alkuperäisessä muodossa on myös varsin korkea. Tänään laajensi mallin alkuperäinen lasku. Siten, kokoaminen lasi väliseinät voivat vaatia kuviollinen altistuminen valokuvateollisuuden koostumus, jossa on useita paneeleja. Jos mahdollista myös saavuttaa alkuperäisen esteettisen vaikutuksen voidaan käyttää mollirovannye paneeli on tehty kaareva lasi, joka kulkee myös ensimmäisen sammutusta. Mutta tämä on luokka suunnittelumalleja osiot, jotka ovat paljon kalliimpia ja ei niin usein.

väliseinät valmistustekniikka

Kaksi käsitettä valmistus lasiseinien nykyään yleisiä. Vähemmän vaativa toiminnan laadun kuluttajille tarjottavien levyn sylinterit ruudussa karkaistua lasia. Tämä monoliittinen lohko, joka leikataan annettuja parametreja tehtaalta. Nämä tuotteet toimitetaan standardia yhtenäistä laitteisto. Meidän ei pitäisi ajatella, että tämä vaihtoehto ei pysty täyttämään luotettavuudelle ja turvallisuutta. Se on kova, vahva ja kestävä kangas, että jopa vasara isku ei ole niin helppo voittaa. Toinen asia on, että toinen menetelmä sisältää tuotannon ja tekee loukkaamaton asuin paneelit. Tämä lasiseinien, valmistus ja asennus on maksettu vain koulutettu henkilökunta. Rakenteen tällaisten väliseinien muodossa on kaksi kovetetun ohuesta rainoja. Myös koholla törmäyskestävyyden, se eroaa lasi eristävä toiminto, joka on järjestetty läsnäolo tyhjiö sinetöity keskiosassa.

Asennuksen eteneminen sopii kaikille vakiomalleihin kiinteiden seinien, se on kiinteä tyyppi. Teos alkaa merkintä linjat, joka sijoitetaan renkaan - profiilin pohjan asennus maalauksia. Suunnitellusta ääriviivat luotu täydellinen sarja renkaita. Kiinnitys tehdään ja ruuvit - riippuen lattiamateriaali. Asennus lasiseinien tarjota korkea äänieristystä suunnittelu yhdessä kiinnitystarvikkeita on paikallaan käyttää kumia tyynyjä, jotka ovat myös mukana. Aseta puristin liittimet. Nämä elementit ovat vain pidä lasipaneelit renkaassa. Mutta tämä kokoonpano vaiheet eivät lopu tähän. erityinen kulmat käytetään vahvistamaan itse profiiliin. Massiivinen rakenne, sitä enemmän he tarvitsevat sisällyttää suunnitteluun profiilin linjaa.

Tällöin suunnittelu alkaa kokoonpanoon alkuun. Sen pitäisi lukita liittimien ja profiloida käyttämällä liittimet ja täydellinen suluissa. Sisällä kumiprofiilien integroidaan rajoitin, joka suorittaa pehmeä-jarrujen toimintaa. Myös urat upotettu vaunun tilalla verkossa. Jos teet asennuksen lasiseinien toimistossa odotus toistuvasta käytöstä liikkuvan elementin, on parempi ennakoida kova ja paras mahdollinen vahvistaminen paneelit. Lähes kaikki nykyaikaiset profiilit anneta mahdollisuutta puristusvoiman asetusta osioiden paikoissa pidä. Säätö suoritetaan manipuloimalla ruuvitaltat erityistä puristin holkit.

lasi väliseinät, ovet heiluvat ja liukuva. Ensimmäisessä suoritusmuodossa on kiinnitetty saranan välityksellä akselin yläosassa karmin ja aluslattian. Pohjaseinään ja akselin peräpeilipidikkeen liitin voidaan tehdä. Ovet asennetaan silmukoita tai liittimet kuusiokoloavaimella. Seuraavaksi kautta tulpat on toteutettu suoraan asentamiseksi oven lasi osioita liitososaa edellä. Sitten, etäisyys säädetään optimaalinen kiinnitys rakenne. Osalta liukuovet, ne on asennettu sopivalla profiilin, jonka leveys on yhtä suuri koko paneelit. Mutta on myös muistettava, että muutaman senttimetrin tarvitaan rajoittimet.

Purkaminen voidaan vaatia ei ainoastaan ​​täydellistä poistamista asennettujen rakenteiden, mutta myös suorittaa sen modernisointiin. Koko työnkulku voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen. Ensimmäisessä vaiheessa ovet poistetaan suunnittelusta, sisustustarvikkeet, ylimääräisiä kiinnikkeet ja kahvat. Sitten ulompi kiinnitys komponentit poistetaan, ja poistettiin yksilöllinen design osia. Viimeisessä vaiheessa, poistamalla tehon profiilin elementtien ja suluissa - tämä täydentää standardin purkaminen. Asennus lasiseinien edellyttää selkeää täyttämistä työtehtäviä tietyssä järjestyksessä, mutta parhaillaan purkaminen ei aina voida ohjata yhteistä sääntö päinvastaisessa järjestyksessä toimintojen suhteen asennuksen toimintaan. Se riippuu osiotyypin ja sen ominaisuuksista.

Ominaisuudet välilevy asennettu näytöt

Tässä tapauksessa, ja asennus ja irrotus suoritetaan vähän tai ei lainkaan osallistumista pintojen ja rakenteiden huoneen. Kaikki teokset ovat luonteeltaan kokoonpanon. Näyttö on joukko osia integroidun silmukan johdot. Kunkin osion, puolestaan ​​muodostettu lasilevyjen suljettu profiili kehyksessä. Seuraavaksi väliseinien asentaminen lasia tämäntyyppisen liittyy yhteenliittämisen yksittäisten paneelien haitarin taitettava seinään. Välttämätön osa tällaisia ​​osiot ovat ja pyörät, jotka on ruuvattu ruuveilla profiiliin perustuva suunnittelu ja voit liikkua huoneeseen helposti.

Tärkein kysymys, joka voi syntyä tavalliselle käyttäjälle tällaisten väliseinien oston jälkeen - luota jos kokoonpanotoiminta asiantuntijoita, tai tehdä niitä itse. Keskimäärin kokoonpano ja asennus lasiseinien on arviolta 2-3000. Rub. Tämä koskee perusmalleista, joita myydään hintaan noin 3000. Per 1 m². Jos mahdollista sallia, sitten tietenkin, parempi kääntyä ammattilaisten. Mutta se, että prosessin toiminta on todennäköisesti tehdä ymmärtämään laitteen käyttäjän osio, niin se perustelee itsensä, ja yritys luoda suunnittelun omin käsin.

Asennus lasiseinien: piirteitä asennustöiden

Epäilijöille ei puhu, ja Suosittu läpinäkyvä lasiseinät, kestää pitkään, jos oikein asentaa ne. Jos seinä on tehty tiilestä ja luotettavampia, lasi vie vähemmän tilaa ja on alkuperäisen ilmeen.

Minkä tyyppisiä liukuva sisätilojen lasiseinien ovat?

Rakentaminen lasi sisäseinien koostuu pääasiassa sivuosat ja Keski (liukuva), jotka eroavat lukumäärän ja sijoittelun oppaan. Rainoja käytetään liukuovet, voi olla 1-5.

Lasiseinien jaetaan 5 tyyppiä:

 • Lokero - tasolasilevyjen siirretään rullien päälle ja alemmista kiskoista. Rulla välilevy mekanismi, joka on asennettu seinälle tai "vaahto".
 • Säde osioita. Ne muistuttavat näkemykset osaston, lukuun ottamatta yhden ominaisuuden - kaareva lasi maalauksia ja oppaita. Liukumekanismin voi olla pienempi, jos raskas rakenne, ja ylhäältä, jos se on kevyt. Puolestaan ​​säde osiot poikkeavat: kovera, kupera, soikea, pyöreä, yhdistettynä.

Säde lasiseinien

 • Keskeytetty. Tämä muotoilu on vain ylemmän kiinnityselimen (opas), pohja ei käytetä, joten sitä kutsutaan myös ei-kynnyksen. Siten, eheys lattiapäällysteen säilyy, mikä on tärkeää, jos se on kallista. On kiinnitetty kattoon, seinään ja aukkoon.
 • Convertible osio - järjestelmä, joka yhdistää liukuovet vauhdissa. Muotoilu on erittäin helppokäyttöinen. Se liittyy järjestelmiin yläkiinnityspisteen. Alakiinnitys- kääntöovikoneisto - shringalety kirjattu lattiaan. Ne on suunniteltu korjaamaan puitteen ja käynnistä 0-1809deg;.

Roikkuu osio-ovi huurrelasi

 • Folding järjestelmät tulevat kaksi makua: "kirjat" ja "niputtamista". Erona on, että lasi seinät "kirjat" on 2 paneelit kankaalle, ja "kerääntyminen" - 3 paneeli. ne tasaisesti taitettu ajettaessa ja palaa alkuperäiseen asentoon.

Lasi taitto osio on olemassa

Liukuva lasiseinien Taitto

Asennus paikallaan puristus- seinät

Asennus lasiseinien tehdä hetkessä. Voit jopa suunnitella omiin käsiinsä Kaikki lasi asennetaan omassa kodissaan.

1. Ota kohtisuora ja käyttää sitä laittaa lattia, katto ja seinä merkintä uusi osio, siten, että linja on samassa tasossa, eikä eri.

2. Voit aloittaa asennuksen profiilin. Markup fix renkaat naulan nauloja, asettamalla niille kumivuoraus. Tämä parantaa äänieristystä huoneessa, ja se suojaa kangasta, jos se kutistuu.

Peruselementit puristusprofiili

3. Kiinnitä kolmiot renkaat (osa 1 liitin), tapeilla. Osioon selvisi, ruuvi sen leveys aina 50 cm: n neliöitä.

4. Käyttämällä ruuvi ja kiristämällä ne kokonaan naula, ruuvi puristin gon (2. osa liittimen). Tämä on välttämätöntä vahvistaa myöhemmin puristus- seinät.

5. Aseta lasilevy ensimmäisen alemman jäähdyttimen, ja sen jälkeen - in päälle ja sivuille. korkeutta lasin vuoria tai tuet säätöä. Nyt voit kiristää liittimen ruuvi lasin.

Lasi kiinnitetään liittimen avulla kuusikulmio

6. Jos haluat asentaa muutamia maalauksia, kuilu niiden välillä tulee olla 1-3 mm. Tuloksena ero tiiviste

7. Viimeinen vaihe - asennus koriste-levyt, jotka napsahtavat torilla ja köllöttelee. Tarvittaessa kiinnitä päätysuojus profiilin. Väliseinän - on valmis.

Asennus lasiseinien toimistoissa suuri alue tai kalliita maalauksia tapahtuu hieman eri tavalla. Ennen koota välilevy master-rengas on asennettu, liittimet ja sitten, kun nykyinen mitatun etäisyyden välillä rainojen. Koon mukaan, lasi leikataan ja toimitetaan. Siten järkevä lähestymistapa asennus säästää aikaa ja rahaa.

Omakotitaloissa ja huoneistoissa toteuttaa kaavoitus suuret huoneet on mahdollista paitsi väliseinät lasista, mutta muut paljon mielenkiintoisia ratkaisuja. Katso kuvia esimerkkejä muotoilun osioita sisustusesimerkeistä olosuhteissa joista suurin osa on mahdollista tehdä itse eivät turvautua ammattilaisen apua. Lasiseinien voi myös olla hyödyllistä, esimerkiksi kun uudelleen suunnittelu ja integrointi kylpyhuone ja wc.

Miten kerätä liukuvat väliseinät?

Asennus lasinen liukuovi osioiden tapahtuu 2 tavalla. Periaate Asennuksen riippuu ovien lukumäärä.

Jossa usean osaston liukuovella

1. Ensimmäinen askel on asentamassa lasi osio käsillään - tämä kiinnittäminen seinälle ripustin. Asennettu suluissa se on kulmassa metallimuotista tulpat. On syytä pitää mielessä, että keskeyttäminen on välttämätöntä koko painosta lasimaalaukset. Kun asennettu huoneen keskelle, sivuprofiili puolella lukko navat ja pisteen liittimet kiinnittyvät kattoon.

Laite on alumiiniprofiili liukuvat väliseinät

2. Sitten ruuvi pysähtyy liike läpät muodossa kumi pesurit profiilin sisällä. Se on suunniteltu sen jarrutuksen kun se saavuttaa pääteasennon.

3. raot, jotka ovat profiilin, aseta kuljetus.

4. vaunut varmistaa lasi point kiinnikkeitä.

Lattia ohjaavat pisteen osiot

5. Kiinnitä kiskot muodossa profiilin polut lattiaan. Jos ikkunaluukut eivät erillisessä kehyksessä, voit ottaa pienen "rapu" ura sisällä.

Set kappaleet - kiinnitys lasiin väliseinien muodossa liuskojen metallin pyöreä muoto. Tässä tapauksessa kaikki elementit ovat näkyvissä. Aseta tulppa kappaleita, joissa on erityinen syvennykset keskeytetty rulla. Niitä käytetään sijasta vaunuja.

Liukuovi - asennus ominaisuudet

Asennettaessa ovi liukuovia, sinun pitäisi pysyä pääsääntöihin - leveys suspension profiili on sama kuin oven leveys * 2. Lisäksi on tarpeen lisätä 10 cm ovi pysähtyy. Aukko, läppä on vapauttaa aukon, joten asennettu profiilin, liukastumisen puolelle.

Asettaminen heiluri tai pyöröovesta

Asennettu heiluriovet tai lasiseinät tai oviaukkoon. Erona on, että kun se on asennettu osio, ensin korjata kankaalle, joka tulee ovelle, katosta.

Asentaminen lasiseinien heiluri sisältää seuraavat vaiheet:

1. Merkitse asennuspaikka oven lehtiä.

2. Saranat kiinnitä akselin yläosassa karmin ja lattiaan. On mahdollista peräpeiliin seinän ja pohjan liittää liittimen akselin piste.

Ylempi kiinnitys silmukan pyöröovesta

3. Asenna helat ja oven saranat. Tiukentamaan 6-polyhedron.

4. oven asennuksen on seuraava: ylempi akseli, ja sen jälkeen alempi säie holkin. Aseta asennus- ja kiristä 6-polyhedron. Säädä etäisyys oven alaosasta lattiaan - 7-15 mm, välillä muiden osapuolten - 3-5 mm.

5. valmiin reiän lisätä yhden kahvaosan, ja sen jälkeen toinen sisäke ja kiristä kuusikulmio.

Tarvikkeet heiluriovien lasista

6. Asennus linnan. Aseta tiiviste alempaan aukkoon ovi, joka on tarkoitettu linna. Kaapin kiinnittämistä ja laita kahdenväliset kansi. Asetettu puoliksi baarissa.

Tarjoamme sinulle visuaalisen asennus- lasiseinien kanssa pyöröovesta.

Asennus lukko swing lasiovi toiselle tapahtuu. Kun asennat käytetyn erityyppisiä silmukoita, koska asennus tapahtuu karmin. Tässä tapauksessa laittaa lukko puolella.

Helpoin asennus. Ennen asentaa lasiseinä, lasi on "kehystää" profiilin ja kiinnittämään niihin kortti silmukka sisäovissa. Sitten kiinnitä pyörät ruudun tai laittaa jalat. Totta se on vakaa ilman niitä.

Väliseinät asunnossa pyörillä

Mikä on kustannus asentaa osion?

kustannukset asennus on riittävän korkea. Asennus 1 m². m. toimistossa maksaa ainakin 400 ruplaa, enintään 1000 ruplaa. Purkaminen lasiseinien - noin joissakin tapauksissa enemmän jos keräämistä ja purkaminen tuottaa eri yritykset.

Maksut riippuvat seinien, ikkunoiden ja koko niiden hauraus, kuten kaikki-lasi liukuva tulee halvemmaksi. Se ylittää puoli kustannukset asentaa kipsilevyä.

Suuret lasi jokaisessa asunnossa ei toimi, ja luoda hauras kangas harvat sitoutuvat.

Yrityksille tarjoavat myös korjauksen lasiseinät, yksilönä. Mutta rikki lukko asentajat lasirakenteessa kiinteä.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Osittainen tai täydellinen kopiointi materiaalien on sallittu vain suora aktiivinen linkki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin