Asennus jaettu järjestelmä omin käsin opas

Asennus jakojärjestelmät omin käsin: sijaintipaikan valintaan ja määritysprosessi

Split järjestelmän ilmastointi huoneessa, on monimutkaisempi järjestelmä kuin tavanomaisen ilmastointilaite. Mutta on huomattava, että asennus on jaettu järjestelmä omin käsin on täysin mahdollista prosessia kullekin laitteen omistaja.

Asennus- Splitin järjestelmät sisältävät seuraavat asiat:

 1. Valinta sijainti järjestelmän.
 2. Asennus ilmastointi.
 3. Asentamalla sisäinen lokero järjestelmän.
 4. Ensimmäinen koeajo.

Tietenkin nykyään on olemassa monia erikoistuneita yrityksiä harjoittavat asennus ja huolto järjestelmien ilmastoinnin huoneessa. Mutta useimmat omistajat, jotta säästää mieluummin kiinnitä laitetta paikoillaan, ja myöhemmin harjoittaa palveluaan, ce mahdollista, vaikka olet ollut taitoja ja eivät kohtaa tätä laitetta. Vain yksi tekijä kannattaa harkita, kun asentaa ja konfiguroida uusi järjestelmä itse, pitää mielessä, että myymälä takuu laitteen ei enää jaeta.

Ilmastointijärjestelmä on sijaittava paikassa, joka ei myöhemmin pidä tukkia. Ilmanottoaukot ja ilmareikien on oltava täysin vapaa pääsy.

Ulomman ja sisemmän lohkojen tulisi edullisesti olla yhdellä tasolla. Jos tämä ei ole mahdollista, suurin sallittu poikkeama korkeusero on määrä enintään 5 metriä.

Mitä tulee seinään, josta pitää ripustaa lohkot, niin se olisi melko tasainen ja vahva kestämään painoa rakenteen melko iso. Siksi sinun tulisi välttää ilmastointilaitteiden asennus sisäseiniä.

jakojärjestelmät asennus sääntöjä täysin sulkea pois pääsyä suora auringonvalo Sisälaite lohko. Välittömästi hän lauhduttimen ritilä on täysin suojattu suoralta säteilyltä. Jos asennat ulkoyksikkö on sijoitettu kattoon, sen etupuolelle on pyöritettäväksi pimeälle puolelle.

Ja olosuhteet tarpeen säätää viemärijärjestelmä laitteen, jonka aikana muodostunut tiivistynyt laitoksen käytön kestää kadun lohko.

Muovia, josta useimmiten tehdään kertakäyttöisen sisäyksikkö on hyvin herkkä tiedossa loistelampun, joten on suositeltavaa suorittaa asennuksen laitteen paikka, joka sijaitsee kaukana niistä.

Ja toinen tärkeä ehto. Sisäinen lokero tulee olla vähintään 1 m uunista, koska säteily, joka antaa mikro työssä, vaikuttaa haitallisesti laitteen toiminta ja aiheuttaa häiriöitä.

Sijaintipaikan valintaan ulkoyksikön

Asennettaessa ulkokuoren tärkeintä on tiukasti kiinni. Seinämän tulee olla sileä, liitetiedoston muodossa erityinen suluissa tulee asentaa siten, että se parhaiten vaimentamiseksi ilmenevää tärinää käytön aikana.

Tee asennus split järjestelmä itsessään on välttämätöntä, jotta ulompi osa järjestelmää sijaitsi paikassa jonne pääsevät myöhemmin asennus- ja huoltotöitä. Tietenkin kaikki ilmanottoaukot ei pitäisi jotain pakko.

Ennen kuin aloitat asentamaan ilmastointilaitteen, sinun täytyy huolehtia läsnäolo tarvittavat varat. Työkalu asennus jakojärjestelmät, tarvitaan seuraavat:

 • poraus vasara;
 • leikkuri;
 • väline laajentamiseen;
 • pumppu;
 • laite, joka mittaa paine nesteessä.

Asennusalusta sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Aluksi sinun on avattava etupaneeli ja irrota ruuvit peittävä sähkökotelon, se on esittänyt.
 2. Asentamalla sähkökaapelia on kytketty, ja kansi on otettu käyttöön. Pari hyödyllisiä toteaa, itse laite ei saa olla pienempi kuin 2 m ja 30 cm lattian pinnasta, pistorasia tulee olla lähellä elementin, ja on maadoitettu.

Poistoletku on läpäistävä alla yhdysputken. Sitä ei saa vääntää tai taivuttaa. Tulevaisuudessa letku on käärittävä lämpöä eristäviä materiaaleja. Jossa kuivatus polku kulkee hyvin lähellä seinää on toivottavaa antaa lisäämällä lämpöä eristävää materiaalia. Ja yleensä seurata näkyi kääritty nauha.

Muista tarkistaa luotettavuuden yhteyden nivelten viemärijärjestelmän, koska se voi aiheuttaa vuotoja. Seuraavaksi putki kuljetetaan läpi reikä seinään, ja laite voidaan sijoittaa sisätiloihin, on ripustettu seinälle.

Asiantuntijat suosittelivat noudattaa seuraavaa rajoitteet liitettäessä putkilinjaa. Sisäpuolella radan useita mahdollisia käänteitä määrä ei saa ylittää 10 säde mutka ei pitäisi olla mahdollista saada suuri koko 10 cm.

Pistoke höyrystinputkiin on poistettava ennen asennustyöt. Ensimmäinen, ilma poistuu, ja sen jälkeen avaa mutteri yhdysputken höyrystimen. Paikallaan ehdottomasti täytyy laittaa öljyä yhteyksiä.

Self-asennus split-järjestelmän on liitettävä huolellinen tiivistäminen kaikki yhdistävät aukot. Kaikki alkaa tiivistys reiän seinään. Tästä sopii tavallinen standardi kipsi.

Putki viemäröintijärjestelmiä tyypillisesti tiukassa erityisellä puristin. Osalta sähköinen yhteys, ja liitetään yksikköjä yhdistävään kaapeliin lähettää dataa, niin ne on kytkettävä mukaisesti erityinen piiri. Yleensä se kiinnitetään passiin laitteen. Riippuen asennuksen, ja valmistajan on tehtävä ja liitäntä.

Kaapeli ja linja tiedot on kytketty vastaaviin liittimiin, jotka yleensä on merkitty eri väreillä. Kaapelit yhdistävät kaksi yksikköä on myös määritetty käyttämällä erityistä puristin.

Asennuksen aikana, muista kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Sähkökeskus on kunnolla kiinni ja lukittuna. Jos tämä ehto ei täyty, niin riski sähköiskun tai tulipalon alkuaine, koska sisällä on helppo puhdistaa saada pölyä, likaa tai vettä.
 • Electric liitäntäkaapeli missään tapauksessa pitäisi yhtyä hladotrassoy. Kaapeli, joka ulottuu freonia on lämmitetty, niin kosketus olisi poistettava asennustyön aikana.

Asennus jakojärjestelmät omin käsin edellyttää, että järjestelmä itsessään johtaa toimintakuntoon joudut myös omiin käsiinsä. Aluksi sinun täytyy päästä eroon zavozdushennosti järjestelmän. Tämä edellyttää vuodatusilman järjestelmästä.

 1. Mutteria palvelun putken ja tulppa venttiilit nesteen ja kaasun tarvitse kytkeä pois.
 2. Tehdä tämän, tavanomainen hex kaasuventtiili vaihteessa 90 astetta. vastapäivään. Counting noin 10 sekuntia. kääntyä takaisin ja sulje se. Sitten soveltaa tavallista saippualiuosta voidaan varmistaa, ettei vuotoja kaasumaisen aineen.
 3. Jos et löytänyt vuotoja, menettely toistetaan jälleen, mutta 10 sekunnin kuluttua, älä sulje sitä takaisin, ja klikkaa yhteyden huoltotyöt. Täytyy mennä höyry tarkoittaa sitä, että ilma alkoi tulla ulos järjestelmästä.

Muita tankkaus by freonia

Maksimipituus yhdistävän letkun, joka on liikkeen freonia ei saa olla yli 7 metriä. Mutta kun toinen asennus järjestelmän eri syistä, ei voi olla, että on tarpeen lisätä reitin pituus kylmäaineen. Tässä tapauksessa sinun pakollinen tankkauksen freonia järjestelmässä.

Kun kaikki työ on valmis ja tehdään tarvittaessa lisää täyte freonia järjestelmässä, seuraava askel on tarve tehdä koekäyttö asennuksen.

Mieluiten ennen kanteen tarvitaan huolehtimaan omasta turvallisuudestaan ​​tekniikkaa. Painamalla käynnistinkytkintä pakottaa järjestelmän käyttöönotolle. Joskus, kun järjestelmä antaa kaksi äänimerkkiä. Siinä sanotaan, että voit ohjata laitetta kaukosäätimen avulla kohtaan. Jotta voidaan tarkistaa työnsä pitäisi olla vuorotellen painamalla kauko-ohjaimesta.

Asennus jakojärjestelmät omin käsin

Laittaa ilmastointi, pääsääntöisesti sinun täytyy soittaa ammattilaisia, jotka ovat lopussa laitteiden asentamista sinulle annetaan todistavaa asiakirjaa työtä. Asennettaessa jaettu järjestelmä omin käsin, menetät oikeuden takuuhuoltoon. Vaan pelastamaan talouden monet kodin handymen yrittää tehdä asennusta ilmastointilaitteen käsin. Sen pitäisi harkita yksi asia: liittää ulkoisen laatujärjestelmän yksikön sisäisen ja suorita laite toiminnassa, se on ostettava varsin kalliita laitteita. Lisäksi asennus jaettu järjestelmä - varsin hankala asia, jos se tehdään erikseen. Ostaminen laitteet on sopiva seuraavissa tapauksissa:

 • Haluatko siirtää yhden tai useampia yksiköitä uusiin paikkoihin;
 • Jos olet ostanut useita yksiköitä;
 • aiot suuret korjaukset asunto, mikä täydellistä purkamista ja sitten kääntää asennus jaettu järjestelmä;
 • haluat auttaa asentamaan split järjestelmä ystäviä tai sukulaisia;
 • Jos haluat käyttää tätä työkalupakin korjata auton ilmastointilaite.

Muissa tapauksissa asennus ilmastointi asunnossa käsillään epäkäytännöllinen.

Standardi split järjestelmä sisältää tyypillisesti tällaisia ​​komponentteja.

 1. ulkoyksikkö. Joskus se voi olla varustettu kiinnittimen ulkoisen moduuli.

 • Sisäyksikkö (Hiustenkuivaaja).

 • pähkinät, joita sovelletaan kun haluat pidentää putken - 4 kpl ja ruuvit muovilla ankkurit kehyksen kokoonpanoa ..

 • Kaukosäädin.

  Tärkeää! Asentaa ilmastointilaite omin käsin ja käyttää sitä työssä, olisi täydennettävä standardin laitteita.

  Materiaalit ja työkalut asennettavaksi

  Itse asettaa jaettu järjestelmä täytyy ostaa seuraavat materiaalit.

  1. sähkökaapelit. Mikä on vaadittu kaapelin poikkipinta-, on ilmoitettu asennusohje. Yleisesti käytetty nelijohtiminen kaapeli, jonka poikkileikkaus on 2-2,5 neliö. Laskettaessa pituus siinä otetaan huomioon kaikki taivutus- ja lisätty pieni marginaali, noin 30 cm.
  2. Suluissa. Ovat L-muotoinen ja valitaan koko valitsemasi yksikön. Ne tuottavat ulkokäyttöön, raskain ilmastointilaite yksikkö.
  3. kupariputkien. Niiden on oltava paksuseinäisiin ja saumaton, ja erityisesti suunniteltu ilmastointijärjestelmien. Muista sulkea letkunpäiden tulpilla, jotka eivät anna päästä sisälle erilaisia ​​roskia. Putken pituus on sama kuin pituus radalla. Muista ottaa huomioon mutkia, ja saatu arvo lisätä 20-30 cm. Halkaisija Putkien riippuu valmistaja. Oheisissa asennusohjeet ilmastointilaite voi antaa vastauksia kysymyksiin halkaisija kupariputkia.

 • lämpöeristys. Tätä tarkoitusta varten, jota tavallisesti käytetään kumi "holkki". Se voi olla mikä tahansa väri. Pituus on sama kuin pituus koko reitin varastossa kerrottuna 2.

  Ilman erikoistyökaluja ja ei voi tehdä:

  • taivutin (kuinka käyttää, on esitetty video);
  • Rimmer pyyhkäisyn;
  • leikkuri (miten sitä käytetään, näet videosta);
  • liikkuvan (katso video).
  • jakoputken;
  • tyhjöpumppua.

  Valitseminen asennuspaikka sisäyksikön

  Sijainti sisäyksikön pitäisi olla sellainen, että sen toiminnan aikana et ole kokenut epämukavuus virtausta viileää ilmaa. Jos tarkastellaan seuraavan kuvan, käy selväksi, ilman sanoja, mitkä ovat ihanteellisia vaihtoehtoja ilmastointilaitteen asentamista asunnossa.

  Kun sijoitat laitteen yläpuolella pääty, viileä ilma ei asetu levähdysalue ja ei tuo haittaa terveydelle. Työpaikalla on suositeltavaa järjestää siten, että ilmavirta kummallakin puolella takana. Jos taulukko työskentelet on alla ilmastoinnin asunnossa tai toimistossa, on mahdollista alle hiustenkuivaaja asentaa erityinen näytön virtauksen suuntaamiseksi kattoa pitkin.

  Asennusvaatimukset sisäyksikön

  Seuraavia sääntöjä mahtuu sisäyksikön huoneessa:

  • välinen etäisyys kuivaimen ja katon tulisi olla vähintään 15 cm (joissakin malleissa on asetettu etäisyydellä 20-30 cm katosta);
  • etäisyys asennetun yksikön oikealle tai vasemmalle seinälle - vähintään 30 cm;
  • esteen ilman virtausreitin pitäisi olla lähempänä kuin 150 cm.

  Joskus herää kysymys: millä korkeudella ripustaa sisäyksikön jos huone on korkea katto? Keskimäärin ilmastointilaitteen seinällä voi olla korkeudella 280 cm lattiasta, kuten kuviossa on esitetty.

  Seuraava kuva esittää esimerkkejä erilaisista asennusvaihtoehdoista selvästi osoittaa, kuinka parhaiten asentaa ilmastointilaite.

  Vaatimukset asennus ulkoyksikön

  Erillinen yksikkö moduuli hyväksytään laittaa ikkunan alle, ikkunan tai parvekkeella. Jos Parvekekaide on tarpeeksi vahva niin voimme korjata moduulin sitä.

  Jos huoneisto sijaitsee pohjakerroksessa, ulkoyksikkö on pakko asettaa korkeudeltaan vähintään 2 metrin korkeudella maasta, kiinni sääntöjä: ulkoyksikkö on asennettava hieman alle sisä- tai samalla tasolla hänen kanssaan.

  Asennettaessa jaetun järjestelmämoduulit tulee olla tietoinen minimi ja maksimi etäisyys toisistaan. Nämä arvot voivat vaihdella valmistajan LVI-laitteiden. Esimerkiksi split-järjestelmän Panasonic välinen minimietäisyys moduulit voivat olla 3 metriä, ja Daikin - 1,5-2,5 m.

  Jotkut valmistajat eivät osoita minimietäisyyden. Tässä tapauksessa, lohkot voidaan sijoittaa periaatetta "back to back".

  Maksimipituus linjan moduulien välillä on yleensä yhtä suuri kuin 6 metriä. Se mahdollisti enemmän, mutta tässä tilanteessa tarvitse tankkaus by freonia, mikä edellyttää lisää merkittäviä investointeja. Siksi, jos omatekoinen asennus ilmastointi, se on parempi olla ylitä merkittyä 6 metriä.

  Miten asentaa ilmastointilaitetta, kuten ilmastointi invertteri, merkitsee vähitellen asennuksen kaikkien moduulien ja moottoritiet. Asenna noudattamalla ohjeita alla.

  Säännöt ilmastoinnin asennus todetaan, että ensimmäinen vaihe tarvitse asentaa sisäyksikön (kuivaaja) ilmastointilaite. Voit tehdä tämän seuraavasti.

  1. Asentavan ilmastointilaitetta itse, ota teräs- asennuskehys ja kiinnitä se seinään paikka kuivuriin asennus (kaikki etäisyydet edellä kuvatut). On tärkeää, että kehyksen ilmastoinnin asennus on lähetetty tiukasti vaakasuoraan (Käytä rakennuksen taso).
  2. Merkitse tilaa asennusta varten.
  3. Booli rei'ittää seinään ja vasara ne muovista ankkurit.
  4. Kiinnitä levy seinään ja kiinnitetään ruuvilla.
  5. Kuivausrumpu ripustettu kannattimeen (levy) ja ilmastointi, ja sitten tarkistaa uudelleen vaakasuora. Jos oletamme vinossa ilmastointi huoneessa vastakkaiseen suuntaan kourun, neste kertyy pannulla ja valua seinillä.

  Valmistamiseksi viestintäkanavia

  Asennus ilmastointi käsillään kanava jatkuu valmistautuminen valtatie. Lähtöön Kylmäainepiirissä putkien, sähkökaapeleiden ja kuivatus, on tarpeen tehdä reikä seinään vastaavan halkaisija. Tätä varten vasaran pitkä pora. Ilmaiseksi lauhteenpoiston kadulla, se on tarpeen, kun poraus seinään make pieni kaltevuus.

  Asentamista ulkoinen ilmastointilaite on eniten aikaa vievä prosessi asennusta jakaa järjestelmiä. Vaikeudet, jotka liittyvät siihen, että moduuli voi painaa 20 kg tai enemmän, koska kompressori on sijoitettu sen läpi. Lisäksi suurin osa ulkoyksikkö on korkealla.

  Ensiksikin tehdä markup käyttäen tasolla. Sitten, käyttäen lävistin suorittaa aukko. Edelleen, ne ruuvataan ankkuripultit ja kiinnikkeet itse ruuvataan niitä pähkinät. Kun kiinnikkeet ovat kunnolla kiinni, ne asentanut ulkoisen moduulin.

  Kun ilmastointilaitteen asentamista, erityisesti ulkoyksikön, tarvitset apua ainakin yksi henkilö. Jos moduuli asennetaan korkealla, aseta ilmastointilaitetta itse et saa. On parempi käyttää palveluja kiipeilijöille ripustaa moduuliin.

  Ulompi moduuli on kiinnitetty suluissa pulteilla. On suositeltavaa antaa paksu kumi jalkojen alle vähentää tärinää.

  Yhdiste viestinnän yksiköt

  Jatka asennusta split järjestelmien omin käsin, kaksi moduulia toisiinsa on kytkettävä.

  1. Ensinnäkin, poista suojaava muovi liittimissä ulkoisen laitteen. Ohjeiden avulla, liitä ne valvonta kaapelit ja jotka tulevat sisäyksikkö.
  2. Varovasti, edelleen liittää yksiköt tekevät kiskokokoonpanossa ilmastointilaitteen, pre-pukeutunut putken eristys (vahvistettu päät on kiinnitetty teipillä). Jotta estää roskien putoamisen putki, ja päiden sulkemiseen teipillä. Raita on kiinnitetty kiinnittimillä, pultattu seinään. Tämän jälkeen mitataan linjan pituus ja leikkaus putken, joten liikkumavaraa on 10 cm. Laita ne liitosmutterit ja zavaltsuyte päät. Käyttämällä Rimmer, viiste. Tehdyn kappaleen (moottoritie) alla ilmastointilaite voidaan tehdä joko ulkona tai sisällä, jos esteettisistä syistä on kiellettyä saattaa julkisivuun mitään viestintää.
  3. Avulla liitosmutterit ruuvi putken liitoskappaleita ulkoinen ensimmäiseen moduuliin, sitten - sisäiseen varusteet.
  4. Kiinnitä tyhjennysputki käyttäen muovia kiinnittimet.

  Alla on kaavio yhdisteet moduuleja jaettu järjestelmä.

  Ilman tyhjiötä linja ei voi suorittaa kylmäainejärjestelmän. Tämä menettely täytyy olla tyhjöpumppuun ja mittarin jakoputken. Pumppu on liitetty täyttöaukon kautta keräilijä, kuten on esitetty alla (jakotukin venttiilien on oltava "suljetussa" asennossa), minkä jälkeen se aktivoidaan 20-30 min. Jäljelle jääneen ilman järjestelmän.

  Päälle kytkemisen jälkeen tyhjöpumppu tarvitaan avata kahva, joka on matalan painemittari. Lyhyen ajan, painemittari alkaa laskea ja saavuttaa nollan 30 sekunnin kuluessa tai enemmän. pumppaus riippuu pituus ja halkaisija Virtausputkien. Asentoa nuolen nolla tarkoittaa, että linja tyhjiössä.

  Älä sammuta pumppu tässä vaiheessa. Jatka evakuointi noin 30 minuuttia. Tämän jälkeen sinun on ensin sulkea hanan keräilijä, ja vasta sitten irroita pumppu. Jos hana on kiinni, tulee olemaan ilmavuoto järjestelmässä.

  On suositeltavaa katsella painemittari, 20-30 minuuttia. Jos se ei nouse, putki on suljettu.

  Freonia ajetaan irrottamatta letkua, yhdistetty venttiiliin palvelun portti. Jos tämä tehdään ennen käynnistämistä kylmäaineen putkessa saavuttaa ilman.

  Suorittaa järjestelmän itsenäisesti kylmäaine on tarpeen, kuusiokoloavaimella, avaa hitaasti venttiili sijaitsee säätöventtiilin. Täytön jälkeen rata kylmäaineen voi ruuvata irti letku on yhdistetty palvelun porttiin, joka sijaitsee kaasuventtiili.

  Varoitus! Kun irrotat letkua, mahdolliset päästöt freonia, joka pystyy frostbitten käsien ja vaurioittaa silmiä. On suositeltavaa käyttää suojalaseja ja kätensä - käsineitä. Henkilö on velvollinen pitämään pois liitosta.

  Kierrä suutin venttiilistä täytyy olla niin nopeasti kuin mahdollista vähentää kylmäaineen tappiota. Älä pelkää kovaa viheltää. Mutteri kylmäaineen myyntipistettä voidaan huurretta. Ei ole tarpeen koskea siihen ilman käsineitä, jotta ei saa polttaa.

  Kaikki liitokset vuotaa testi voidaan pestä. Tarkistamisen jälkeen sulkutulppa venttiililäpät, pienellä vaivalla, mutta tarpeeksi hyvä. Jos kiristä hieman, on mahdollista, että tapahtuu talvella Freonia vuotaa.

  Kun olet vakuuttunut tiiviyden valtatie, käynnistä split-järjestelmän jonkin aikaa sitten uudelleen katso kaikki kytkennät. Tässä vaiheessa asennus seinän ilmastointilaite on valmis.

  Ihmiset kysyvät usein, onko luvan asennus split järjestelmä on välttämätön, ja se on mahdollista asentaa ilman hyväksyntää viranomaisilta? Perustuu käytännössä lupaa asennukseen ilmastointilaitteen ei tarvita. Poikkeuksena voi olla tapauksia, joissa tarve sopia LVI-laitteiden asennus viranomaisten kanssa, rakennuksissa, jotka ovat muistomerkit tai on historiallista, esteettistä arvoa. Muissa tapauksissa hyväksynnät asennus LVI-laitteiden ei tarvita.

  Asennus jaettu järjestelmä: askel askeleelta opas

  Asennus split-järjestelmän (tai yksinkertaisesti ilmastointilaite) - menettely on aikaa vievää, mutta ei ole niin vaikeaa kuin luulisi. Itse asiassa, jopa ne, jotka eivät olleet suorittaneet mitään tällaista voi selviytyä tällaisen tehtävän. Tämä vaatii hieman teoriatietoa että voit poimia tämän artikkelin, joukon työkaluja, kärsivällisyyttä ja halu. Puhutaanpa miten oman käden laittaa ilmastointi.

  Tärkein tavoite on ilmastointilaite asetetaan eivätkä vahingoita sitä. Mutta muuten, sinun täytyy kunnolla suorittaa asennuksen sekä sisäisiä että ulkoisia yksikkö. Muuten, työ tehokkuus on paljon pienempi kuin jos laite on yleinen funktio.

  Aloita tarvitset erityistä työkalua: vasara ja tyhjiöpumpun, painemittari pumpun rakentaminen tasolla. Kuten kulutushyödykkeiden, asennus split järjestelmien normaalin joukon, joka on pakattava. Eristeenä, poistoletku, tulpat, kiinnikkeet, ja niin edelleen. N. Jos ei, niin sinun täytyy ostaa, ja vasta sen jälkeen asennus käynnistyy ilmastointilaitteen.

  Asennus sisäyksikön paneelia

  Tässä tapauksessa yksi yksinkertainen sääntö on noudatettava, jota sovelletaan kaikkiin ilmastointilaitteet, merkistä riippumatta tai valmistaja. Se koostuu siitä, että se on tarpeen perääntyä katosta vähintään 10 senttimetriä. Jos tätä sääntöä ei noudateta, ilmastointilaite jatkuvasti pölystä. Lisäksi, hajoavat ilmanottoaukko auttaa vähentämään suorituskyky, ja tämä voi vaikuttaa kestävyyteen laitteen koko.

  Näkökulmasta seinä on välttämätöntä tehostaa hieman takaisin, too. Etäisyys paneelin verhot on oltava vähintään 10 cm. Tämä on tarpeen sen varmistamiseksi, että käytön aikana verho ei huojuu. Sitten avulla tappien ja tason kiinteitä paneeleita. Se täytyy sijoittaa vaakasuoraan. Tällä pyritään varmistamaan, ettei vuoda vettä. Sitten väliaikaisesti ripustaa sisäyksikön.

  Kaapelointi tulisi toteuttaa jopa hieman rinteessä. Tämä tehdään, jotta ei näy lauhde. Muista pitää tämä mielessä, kun asennat. Ensinnäkin, sinun täytyy porata reikä, jonka halkaisija on 55 mm: n minimiin. Älä unohda rinne, joka poistaa ulkonäkö poistoletku ilmalukossa. Jälkeen läpireiän tapahtuu, venytyslaatikko, sato päättyy, ja koko asia muokata.

  Seuraava askel on leikata radan. Tässä se on tärkeää ymmärtää, että käyttämällä tavanomaisen vannesahan yksinkertaisesti mahdoton hyväksyä. Tämä johtuu siitä, että kupariputki jää pieniä siruja, lika ja niin edelleen. N. roskat. Jos kaikki tämä joutuu kompressori, niin pian hän epäonnistuu. Siksi käytetään erityistä leikkureita, joka nykyään löytyy tahansa erikoisliikkeen tai vuokrata naapurista. Huolimatta siitä, että on olemassa erilaisia ​​ilmasto laitteita, suunnilleen sama tehdään ilmastointilaitteiden asennus. Jakojärjestelmät hetkellä suuri määrä, mutta toimintaperiaate on sama, ja asennus on suoritettava yleisiä sääntöjä.

  Annetun radan laatikkoon ja asennuskiinnikkeet

  Tässä vaiheessa voit valita peräkkäiset toimenpiteet. Voit ripustaa ensimmäinen lohko paneelin, ja vasta sitten ottaa tien tehdyn laatikon. Mahdollisia ja toisaalta luoda raita, kytke laite. Tärkein vaatimus - eivät taivu kupariputket. Jos näin tapahtuu, niin kompressori murtuu pian.

  Sitten sinun täytyy saada vakuutuksen ja mennä kadulle, koska seuraava vaihe suoritetaan siellä. Onko asennus multi-split-järjestelmät, tai yleisin, on kiinnitettävä seinään suluissa. Niiden tulee sijaita samassa vaakatasossa, joten käytä rakennusta tasolla. On toivottavaa, että operaatio suoritettiin kaksi ihmistä, koska ulkoyksikkö on vaikuttava paino. Jälkeen vahvistamisesta suluissa niitä kuluneet ulkoyksikön ja edelleen kiinnitetty pulteilla.

  Rolling ja evakuointi reitti

  Ydin liikkuvan on laajentaa kupariputken paikoissa niiden yhteyden. Tätä tarkoitusta varten erityinen liikkuvan koneen ja suuttimet. Ennen kuin heität puhelimen, laita mutteri sitä, koska sen jälkeen sen laajentamista, et voi tehdä sitä. On erittäin tärkeää varmistaa luotettavan yhteyden, joka ei vuoda freonia. Tätä varten, niin paljon kuin mahdollista, kiristä mutteri liitoksissa, mutta älä liioittele.

  Evakuointi on tarpeen poistaa jäljellä pölyn ja kosteuden tien. Tarvitset tätä Laitteet asennus split järjestelmien alipainepumppu. Hän päällä, ja samalla avaa portin mittarissa. Kun nuoli menee tyhjiö, sammuta pumppu ja sulje portti. Jos neula ei pudota, se tarkoittaa, että yksi yhdisteistä hengittävä, kiristä mutteri tiukempi. Jos tämä ei toimi, kannattaa tarkistaa laadun liikkuvan. Jos et, niin on todennäköistä, että kompressori palaa yhden talven.

  Asennus jaettu järjestelmä: Ohjeet käynnissä kylmäaineen

  Kun olet menestyksekkäästi ajaa tyhjiö, on aika täyttää freonia järjestelmässä. Tehdä tämän, käytä kuusiokoloavaimen ruuvata letku (ohut putki). On tärkeää, ettei sekoittaa suuri imuputki, kuten voi vaurioitua sulkuventtiili, joka ei ole hyvä. On tärkeää sekvenssi, joten tarjonta avataan ensimmäisen kerran, ja sen jälkeen imulla. Tässä vaiheessa korjata kylmäaineen paine järjestelmässä ja katso kaikki sähköliitännät. Jos kaikki menee hyvin, voit tehdä koeajo.

  Jos kompressori ei ole suoraan mukana, älä huoli, se on täysin normaalia, mitään vikaa. Lukko paine ja jännitys. Jos kaikki on kunnossa, aseta ilmastointilaite maksimikapasiteetti. Joten sen pitäisi toimia 10-15 minuuttia. Tänä aikana Freon kävelee järjestelmän, ja öljy on aika palata.

  Asennus jaettu järjestelmä omin käsin: tärkeitä kohtia

  On ymmärrettävä, että järjestelmä ei saa olla ilmaa, minkä vuoksi evakuointi on pakollista. Kuten edellä mainittiin, kaikki yhteydet on oltava luotettavia ja kestäviä. Edullisesti tyhjöpumppu tehdä useita tarkastuksia. Vasta sen jälkeen kun olet tyytyväinen, että kaikki on kunnossa, on mahdollista suorittaa testiajon.

  Se on turvallista sanoa, että yksiköiden välinen kokoonpanoon ja sen tiiviste ovat monimutkaisia ​​ja aikaa vievä vaihe. Kuten näette, ei voi tehdä ilman avustajaa. Tämä johtuu siitä, että ottamalla käyttöön ulkoyksikön itse on hyvin vaikeaa ja vaarallista. Yleensä ei ole ylikuormittaa. Pidämme vaakasuora, tiivisteet, älä käytä tavallisia rautasahalla - ja kaikki on hyvin.

  Joten me tajunnut, miten asentaa jaettu järjestelmä. Irrotus / asennus ensisijaisia ​​tulisi suorittaa asiantuntijoiden kokemusta ja korkean ammattitaidon. Näin ollen laite kestää useita vuosia. Mutta se on erittäin tärkeää, ettei unohda sitä ajoittain ylläpitämiseksi.

  Muuten, aikaan poraamalla reikä seinässä on riski törmätä venttiilin tai johdotuksen. Siksi tarkistamme ensin piilossa viestintää, ja vasta sitten alkaa työtä. Tapahtuma oli melko meluisa ja pölyinen, joten ennen valmistella huoneen. Kaiken ei ole mitään vaikeaa, tärkeintä - se on noudattaa kaikkia edellä mainittuja sääntöjä. Mutta joka tapauksessa, itse asennus saa suorittaa vain, jos olet varma kykyjensä. Mutta se on parempi kutsua ammattilaisia. Jos asennus tehdään ole totta, niin ainakin joku tehdä valituksen. Vain se voi kertoa siitä suorittamisessa asennustyöt.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin