Asennus ja kytkentä pesukone

Kuinka kytketään pesukone omasta?

Lopulta unelmasi - talossa oli pesukone. Pyykki on tullut ilo! Mutta ennen kuin tämä tapahtuu, sinun täytyy asentaa ja liittää pesukone. Voit tehdä tämän itse, ei välttämättä kutsua asiantuntijoita.

Ensinnäkin lue huolellisesti ohjeet pesukoneen. Pura se ja poista tiivisteet sijaitsevat sivuilla koneen (jos sellaisia ​​on). Sitten katsoa tarkkaan, ei ole naarmuja auton, tai mahdolliset puutteet, ja tarkista laitteet. Ja jos kaikki on kunnossa, voit asettaa pesukoneen päälle pysyvän paikan. Onnistuneen toiminnan kannalta koneen haluat liittää sen sähkö-, vesi- ja viemärijärjestelmä.

Asennus ja kytkentä pesukone

 1. Jos asennat koneen sileä laattalattia, niin varmasti antaa ohut kumimatto sen alle. Hän pitää konetta paikallaan ja estää sen liukumisen käytön aikana. Takana pesukone on tarpeen poistaa kaikki merenkulun kiinnikkeet, pultit ja baareja. Varmista, että se on muuten se, että vahinko rumpuun, ja kone voi vioittua. Koneen kuljetukseen, säiliö kiinnitetään ruuveilla. Kun poistat ne, aseta tyhjään reikiin muovitulpat, jotka on otettava mukaan. Jalat Koneen tulisi säätää, asettamalla sen ehdottoman suora. On toivottavaa tehdä sen tuen tason. Jos pesukone ei tasaantunut, laite värisee voimakkaasti linkouksen aikana.
 2. Pistorasian on lähellä pesukone. Jos pesukone asennetaan kylpyhuoneeseen, olisi parempi asentaa pistorasiaan, joka on suunniteltu käytettäväksi kosteissa olosuhteissa. Liitä kone virtalähteeseen tarvitaan järjestelmän, jonka pitäisi olla alkuperäisessä ohjeet ostoksen.
 3. Seuraava vaihe on itse asentaa pesukone - on liittää se vesihuollon. Ensin täytyy katkaista veden hanasta. Mukaisesti asennusohjeiden tarkalleen pesukone, kytke tulovesiletku koteloonsa. Sen jälkeen, kylmävesiputki esittää kuivatus holkki-sihti, ja sitten kytke nosturi. Hänelle liittää vapaan pään vedenottoletkun. Jos hän oli lyhyt, pidentää sen toisella letku sovittimeen, ja vielä parempi - ostaa uusi pitempi.
 4. Nyt voit asentaa pesukoneen valua. Joskus, yksinkertaistaa ongelma laite ei viemäriin. Tällöin poistoletku on liitetty koneen takaosaan ja toinen pää on syytä erittäin tukevasti päällä tai altaassa, muuten letku putoaa maahan paineessa veden kylpyhuoneessa tulee "tulva".
 5. Luotettavin vaihtoehto - tehdä tyhjennys paikallaan. Tätä varten, pesualtaan alla tarvitse asentaa uuden sifonin kanssa lisälähtö, joka on kytketty tyhjennysputkeen. Edellä tällainen yhdiste olisi vahvistettava kumikauluksen. Viemäriputki on tarpeen jäykästi kiinnitetty takaosaan pesukone.

Tarkista vahvuus kaikki yhteydet ja nivelet. Voit päälle vettä ja avaa hanan, anna veden koneeseen. Ja nyt on aika pestä koekäyttö. Tehdä tämän, valitse ohjelma, pienin aika ja lämpötila valita maksimi (se on tarpeen poistaa rasvan jäämiä kone). Pidä silmällä prosessi: ei vuoda mistään, ei "sting", jos sähköä Itse kone, älä "hyppää", jos se. Ja jos asennat pesukone oli oikea, niin pyykki onnistuu.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Miten yhdistää pesukoneen vesi-, viemäri- ja sähkö

Tärkeä edellytys moitteettoman toiminnan kodinkoneet on oikea yhteys ja asennusta. Yhteys pesukoneen voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: kun veden syöttö, yhteys viemäriin ja sähköä. Voinko luottaa tähän työhön yleismies? Ohjeiden, noudattaa kaikkia suosituksia, voit liittää itse, mikä säästää huomattavia summia.

1

Mihin asennetaan pesukone ↑

Pesukone asennetaan useimmiten kylpyhuoneessa tai keittiössä, joskus käytävällä. Pultit, baareja, kannattimet ja kiinnityselementit kiinnitysosan pyörivien osien kuljetuksen aikana, on poistettava. Reiät jätetään paikalleen vykruchennyh pultit, suljettu tulpilla. Voi ei, irrota pultit, opit kytkemisen jälkeen kone, joka väkivaltaisesti ääliö, ääntä tai jopa hypätä, siirrytään asennosta, jossa on asennettu.

Noin Nostamattoman pultit, opit olemaan kuumeisesti nykiminen, ääntä tai jopa hypätä, siirrytään asennosta, jossa asennettiin jälkeen auton. Syy tähän "käyttäytyminen" saattaa olla virheellinen asennus.

Pohja laitteen alla tulee olla kiinteä, tasainen ja massiivista. Jos lattia on laudoista ja flex, tärinää esiintyy. Vakauden aikaansaamiseksi ja jalat, joita voidaan säätää niin, että koneen asennon oli kova, ilman heiluminen.

Hyvä tietää! Jos olet ottanut kuljetustuet ja muita kiinnitysosia ei poisteta, se voi johtaa epäonnistumiseen rummun ja vahingoittaa laitteita.

Miten yhdistää pesukoneen viemäriin ↑

Kytkeä pesukoneen veden valua suoritetaan tilapäinen tai kiinteä järjestelmä.

Ohjeet yhdistää ensimmäisen menetelmä on varsin yksinkertainen:

 • poistoputki on liitetty poistoletku;
 • jälkimmäinen on kiinnitetty kylpyammeen reunan (pesuallas ja wc).

Toinen tapa on paljon vaikeampaa. Paikallaan järjestelmässä määrätään seuraavaa:

 • Poistoletku voivat olla eri pituisia, mutta sen suurin arvo on rajoitettu. Tiedot pituusrajan löytyvät käyttöohjeesta. Hyvin pitkä letkupumpun kokee kuormituksen kasvu, joka johtaa sen ennenaikainen.
 • Kytkettäessä vesilukoista käytetään takaiskuventtiilillä, joka estää tunkeutuminen stiralku jätteen ja hajut viemäri. Voit myös taivuttaa letkun muodostamiseksi ilmarako.

Kiinnittää huomiota! Joissakin tapauksissa on kiireellinen tarve lisätä letkun. Mutta sinun täytyy muistaa, että letkun on suoraan riippuvainen kapasiteetin tyhjennyspumppu.

Tyhjennysletku liitetty koneen takana (yhteys korkeus noin 80 cm), toinen pää syötetään jäteveden taivuttamalla letku tai sifonin kautta. Asiantuntijat uskovat, että yhteys on löysä.

Ilmarako on tarpeen, jotta ei tapahdu pesuvedessä imu valua, koska se voi aiheuttaa laitteen vika. Sijainti raon on oltava suurempi kuin veden nousu. Mikäli se on tukkeutunut kuivatus, matalissa sijainti todennäköisyys tulvia asunnon kasvaa.

Miten kytkeä laitteen vesihuollon ↑

Liitä pesukone vesihuollon kahdella tavalla: leikkaamalla putken tai liittämällä letku pesuallas hana tai kylpyamme.

Yhteyden hyödyntämällä putkilinjan ↑

Yhdistää tämän menetelmässä käytetään joustava letku, joka tulee koneen. Sen pituus voidaan kasvattaa. Saumat on tiivistetty kumitiivisteillä.

 1. Laatikko on valmistettu kylmässä putkeen. Ennen työn aloittamista on välttämätöntä estää veden pystyputkeen.
 2. Sääntöjen mukaisesti, päättymisen jälkeen pesuveden syöttö laite on päällekkäin. Tätä tarkoitusta varten, putki venttiili on asennettu. Poistettuasi koneen suljetaan.
 3. Jos et noudata sääntöjä asennuksen venttiili on asennettava jälkeen mekaanisen suodattimen suojaa. Tämän suotimen läpi, estää tukkeutumisen hiukkaset koneet, jälkeen muodostettu korjaustöiden vesi. Suodatin, joka on verkko, puhdistetaan aika ajoin.

Konekivääri voidaan liittää veden toisella tavalla. Tämä tapahtuu liittämällä letku pesuallas hana tai kylpyamme. Toinen pää on kiinnitetty nosturin ennalta-shot gander. Mukaan kuluttajille, tällä kytkentätapa, se estää vuodon. Sen jälkeen, kun letku tässä tapauksessa ei ole liitetty pysyvästi. Toinen etu tässä järjestelmässä on yhteyden nopeus.

Hyvä tietää! Monet nykyaikaiset laitteet ovat järjestelmän "Aqua-stop" estää veden virtausta, kun kone on kytketty pois päältä. Tällaisissa yksiköissä lopussa täyteaineen letku on solenoidiventtiili lohko.

Miten kytkeä laitteen verkkovirtaan ↑

Turvallisuus - yksi tärkeimmistä edellytyksistä työtä kodinkoneet, joka antaa oikean virtaliitännät. Yrittää selvittää, miten kytkeä pesukoneen sähköverkkoon, joka on otettava huomioon.

Yhteys vaatimukset:

 1. Tilalle asennusta kone tarvitsee kolmejohtimisella pistorasiaan.
 2. Kytkintaulu on asennettava maadoitus ja nolla renkaan.
 3. Maadoitusjohto täytyy olla hyvä eristys.
 4. Jos virtajohto on lyhyt, voit käyttää jatkojohtoa maadoitus.
 5. Älä kytke maadoituskaapeli patterit, vesihuollon ja kaasun, koska tämä voi olla hengenvaarallinen!

Optimaalinen yhteys sähköinen piiri on erillinen kolmijohtimisen pistorasiaan johtava kilpi. Kaapeli on sijoitettu syvennykseen muodostettu seinämä shtroblenie tai ulkopuolelta muovia kaapelikanavan. Nimellinen vastavirtaan on oltava 15-30 kaapeli toivottavaa luoda yksittäisen koneen.

Vaihtoehtona voi olla kaksijohtiminen kaapeli, jossa on kannettava laite, kontrolloi ero nykyisen. Vuoto sähkön, hän sammuttaa järjestelmän.

Hyvä tietää! Maadoitukseen sähkökaapeli suositella käytettäväksi viiraosalla 3 mm tai enemmän.

Asentaminen pesukoneeseen omin käsin on mahdollista, mutta se kannattaa vaarantavat kallista tekniikkaa? Vaikka tällaista seikkaa kuin Nostamattoman Kuljetustukia, jota kaikki eivät tiedä, voi tuoda auton alas alussa toimintaa. Riippumatta yksityiskohdista, eikä ollut ohje on aina vivahteita, joiden tiedetään vain ammattilaisille. Liitäntä pesukoneen johon osallistuu ammatillisen putkimiehet ja sähkömiehet säästää ongelmista.

Pesukoneen itsekytkentä

Pesukone on kytkettävä suoraan kolmeen verkkoon: vesi, viemäröinti ja sähkö. Siksi sinun on valittava asennuspaikka niin, että kaikki kolme järjestelmää sijaitsevat vierekkäin tai siellä on mahdollisuus tuoda ne siellä. Optimaalinen pesukoneen asentaminen katsotaan kylpy-, wc- ja keittiötiloiksi - niillä on kaikki tarvittavat viestinnät. Useimmiten ne vaativat vähän hienostuneisuutta, mutta ei ole kovin vaikeaa liittää pesukoneeseen. Yhteysprosessi on yksinkertainen, mikään mikään monimutkainen tekeminen ei ole välttämätöntä, "suoralla" läsnä ollessa voit tehdä kaiken itse.

On olemassa useita paikkoja, joissa voit laittaa pesukoneen:

Ongelmallisin vaihtoehto on käytävä. Yleensä käytävällä ei ole tarvittavia yhteyksiä - ei jätevettä, ei vettä. Heidän on "vedettävä" asennuspaikkaan, mikä ei ole helppoa. Mutta joskus tämä on ainoa vaihtoehto. Alla olevassa kuvassa on useita mielenkiintoisia ratkaisuja siihen, kuinka voit laittaa koneen käytävään.

WC: ssä kaikki viestinnät ovat siellä, mutta tyypillisissä korkeissa rakennuksissa tämän huoneen mitat ovat sellaiset, että se joskus muuttuu kovaksi - ei ole mitään paikkaa. Tässä tapauksessa laita pesukoneet WC: n päälle. Tee näin tehdä hylly niin, että wc-istuessa se ei kosketa päätä. On selvää, että sen on oltava erittäin vahva ja luotettava ja kone on erittäin hyvä iskunvaimentimet. Lisäksi ne pitäisi altistua täydellisesti, muuten se voi "hypätä pois", kun se puristetaan. Yleensä tämä pesukoneen asennusmenetelmällä ei haittaa tehdä muutamia säleitä, jotka eivät salli sen pudota hyllyltä.

Kylpyhuoneessa ja yhdistelmässä kylpyhuone ei yleensä ole paljon tilaa, mutta vielä enemmän kuin wc. On olemassa vaihtoehto. Jos tilaa on, voit laittaa pesukoneen pesuun vieressä. Ylhäältä voit asentaa pöydän, joka on looginen johtopäätös, ja myös ratkaise veden sisääntulon ongelma tapaukseen. Jos haluat näyttää kaikki orgaaniset, meidän on valittava kone niin korkealle, että se sopii kokoon, ja vaikka pesuallas itse on parempaa kuin neliö - ne tulevat sitten seinälle seinälle. Jos paikka ei riitä, voit ainakin osa ruumista työnnetään altaan alle.

On kompakti tapa - laittaa pesukone pesualtaan. Vain tiski tarvitsee erityisen muodon - asentaa sifon taakse.

Pesukoneen sijoittaminen altaan alle edellyttää erityistä pesuainetta

Yksi pesuallas, jossa voit laittaa pesukoneen

Seuraava vaihtoehto pesukoneen asentamiseksi kylpyhuoneeseen - kylpyammeen puolella - sivun ja seinän väliin. Nykyään rakennusten koko voi olla kapea, joten tämä vaihtoehto on todellisuus.

Muista vain, että kylpyhuone tai yhdistetty kylpyhuone on samanlainen tekniikka - ei paras idea. Korkean kosteuden vuoksi keho alkaa ruostua nopeasti (tarkastetaan omalla kokemuksella). Paikat eivät yleensä ole kovinkaan paljon, vaikka periaatteessa voit laittaa auton pesualtaan tai ripustaa sen hyllyillä. Yleensä se riippuu sinulle.

Toinen suosittu paikka pesukoneen asennukseen on keittiössä. Se on rakennettu keittiön sarjaan. Joskus he sulkevat ovet, joskus he eivät. Tämä on omistajien harkinnan mukaan. Galleriassa on useita kiinnostavia valokuvia.

Irrota kuljetusruuvit

Ennen kuin kytket pesukoneen, se on purettava ja irrotettava kiinnityspultit, jotka on asetettu niiden sijaan.

Kuljetuspultit näyttävät tästä

Tämä menettely on välttämätöntä purkamisen jälkeen. Jos poistat pultit ja käynnistät koneen, se murtuu. Tämä ei ole takuu. Pulttien määrä vaihtelee valmistajalta valmistajalle, mutta niiden käyttöohjeessa on kaavio, ja ne näkyvät takaseinässä. Ota vain ruuvimeisseli ja kierrä, avaa reikäkannen pistokkeella.

Ensinnäkin, mitä vettä on kytketty pesukoneeseen. Yleensä se on kylmä. Vesi lämmitetään sitten lämmityselementeillä tarpeen mukaan. Jotkut omistajat talouden vuoksi kytkeytyvät kuumaan veteen. Joten kun pesu vähemmän energiaa käytetään. Säästöt ovat kuitenkin epäilyttäviä - lisää kuumaa vettä. Jos mittari on asennettu kuumavesijärjestelmään, on halvempaa maksaa sähköä kuin kuumaa vettä. On myös syytä huomata, että pesukoneen liittäminen kuumaan veteen ei ole kovin hyvä suhteessa pesuun: lämpötilasta, jossa oravat keitetään ylös ja pestään huonoin.

Tämä oli kysymys tavallisesta pesusta, mutta on olemassa malleja, jotka liittyvät sekä kuumaan veteen että kylmään veteen. Heillä ei ole takaseinään yhtä vettä, vaan kaksi. Meille he ovat hyvin harvinaisia ​​- liian pieni kysyntä ja tällaisten laitteiden hinnat ovat paljon korkeammat.

Pesukoneita on yhdistetty sekä kuumaan että kylmään veteen

Nyt yhteys itse. Pesukoneessa varustetussa pakkauksessa on kumiletku, joka on kytkettävä pesukoneeseen veteen. Sen pituus on 70-80 cm, mikä ei aina riitä. Tarvittaessa vesijohtoja myyvissä myymälöissä voit ostaa pidempään (3 metriä - ei rajaa, se tuntuu).

Tämä letku kierretään takaseinän vastaavan pistorasian päälle. Tiivisteellä on oltava tiiviste, joten rullaa ei tarvita. Letkun liitosmutteri (muovi) on kiristettävä käsin, jos käytät näppäimiä, vedä sitten koko viiva lattialle. En enää.

Tulovesiletku on ruuvattava kotelon takaosassa olevaan erikoislähtöön

Letkun toinen pää on yhdistettävä vesijohtoverkkoon. Jos sinulla on jonkinlainen vapaa kosketus, joka päättyy nosturiin - hieno, jos ei, sinun on tehtävä sivupalkki.

Jos pesuveden liittämiseen vesiputkeen on vapaa vesijohtovesi, se on hyvin yksinkertainen - laita suodatin siihen, letku. kaikki

Helpoin tapa muovi-, polypropeeni- tai metalli-muoviputkien kanssa on ostaa tee (yhdellä siirtymällä metalliin), sinetöity / asennettu. Jos vesijohto laimennetaan metalliputkella, tee on lävistettävä hitsaamalla.

Joka tapauksessa, kun tee laittaa kosketa. Lisää yksinkertainen ja halpa - pallo. Tässä asennuksessa on mahdollista tuulella lanka pellava hinaus ja rasvaa tahnalla.

Tee tersin jälkeen palloventtiili, liitä letku sille jo

Myös pesukoneita ja pesukoneita sekä muita kodinkoneita yhdistäviä teelejä on. Yhdessä taivutussäätimessä on sama palloventtiili, mutta kaikki yhdessä on tehty. Se näyttää kompaktisemmalta, mutta jos nosturi epäonnistuu, sinun täytyy vaihtaa koko tee, mutta se on kunnollinen.

Nosturit ja keulat kodinkoneiden liittämiseen

Joskus on suositeltavaa laittaa suodatin kosketukseen. Ylimääräinen, tietenkin, se ei, mutta jos tulo huoneistolle tai talolle on suodatin, niin ei ole kipeästi tarvetta.

Jos pesuallas tai pesuallas on sifoni, ei ole mitään ongelmaa. Älä edes tarvitse uudistaa viemäriä. On tarpeen ostaa erityinen sifoni, jossa on hanasarja pesukoneiden ja muiden kodinkoneiden liittämistä varten ja asenna se vanhan sijasta.

Yksi sifonista, joka kiinnittää pesulaitteen viemäriin

Toinen mahdollisuus liittää pesukone suoraan viemäriin. Tätä varten voit:

 • Vaihda pesualtaan viemäriverkko;
 • tehdä erillinen haaste.

Tee pesuohkalla pesukoneen tyhjennyksen yhdistämiseksi

Kaikki nämä menetelmät edellyttävät putkilinjan uudelleenkäsittelyä, mutta yhteys on pääomaa. On yksi asia: tyhjennysletkun läpimitta on paljon pienempi kuin viemäriputkien koko. Taipuisuuden takaamiseksi ja hajujen puuttumisen takaamiseksi kaarelle asetetaan erityiset kumihansetit. Ne vain tarttuvat letkuun. Mansetin joustava reuna puristaa sen, yhteys on valmis.

On myös tilapäisiä yhteysasetuksia. Tyhjennysletku yksinkertaisesti lasketaan kylpyhuoneeseen, wc-kulhoon tai pesualtaan. Tämä menetelmä on tietenkin hyvin yksinkertainen, mutta ei paras - letku voi pudota, on mahdollista unohtaa käyttöön käynnistämisen jälkeen kone jne Sitten vesi kaadetaan lattialle ja puhdistaa tulva - ole kovin mukavaa, ja jopa naapurit alapuolella (jos sellaisia ​​on) tarkasti johtuen.

Laske letku vessaan - yksinkertainen, mutta epäluotettava

Millä tahansa liitostavasta tyhjennysletkusta koneesta viemäri, varmista, että se ei taivu eikä sovi saranat. Aallotettu tyhjennysletku on altis tukkeutumaan, joten on välttämätöntä valvoa minimaalisen taivutussäde.

Säännöt pesukoneen liittämisestä viemärijärjestelmään

Kaikki nämä tiedot ovat yleensä täsmennetty käsin, mutta tyypillisesti pienin taivutussäde - 50 cm, suurin - 85 cm, jotta voisi asennon ohjaamiseksi letkunkiristimet on erityinen muovista, joka on kulunut päälle aallotuksen ja pidetään tässä asennossa ..

Kiinnitys aallotuksen kiinnittämiseen

Koska pesukoneen teho mukana toimitetuilla sähkölämmittimillä on kunnollinen, on toivottavaa tuoda erillinen voimajohto kilpeestä siihen. Piiri on yksinkertainen - vaihe syötteestä syötetään katkaisijalle, mistä se menee RCD: hen, sitten paikkaan, jossa pistorasia on asennettu.

Pesukoneen kytkentäkaavio

Kaikki valmistajat korostavat, että pistorasia on maadoitettava. Vain tässä tapauksessa tehdasvalmiudet säilyvät.

Nyt nimityksistä. Katkaisijan valitaan sen laitteen nykyisen virran mukaan. Tämä luku löytyy passiin, ja voit laskea. Pesukoneen teho on jaettava 220 V: lla, saamme kulutetun virran. Esimerkiksi yksikön teho on 3,5 kW. Saamme 3500 W / 220 V = 15,9 A. Lähdemme lähimmän automaattisen laitteen nimellisarvoon. Ne ovat 6 A, 10 A, 16 A, 20 A, 25 A. Meidän tapauksessamme sopii 16 A-pistooli.

Käännykäämme RCD: n valintaan. Nykyinen vie hänet yhden askeleen suurempi kuin nimellisarvo koneen, joka on, että esimerkiksi tämä on 32 A. Mutta RCD on toinen ominaisuus - vuotovirta. Laitteille, jotka liittävät omistettuun linjaan, suositeltu arvo on 10 mA. Siten, pesukone kapasiteetti 3,5 kW, tarvittava koneiston 16 RCD 32 A, vuotovirta 10 mA.

Olisi mukava laskea johtimen poikkileikkaus. Tänään kuparikaapeleita käytetään lähinnä johdotukseen. Ne ovat joustavampia, vähemmän raskaita. Laskenta tehdään teholla tai kulutetulla kulutuksella, mutta koska pesukoneiden kapasiteetin leviäminen on vähäistä, voimme heti sanoa, että enintään 4,1 kW: n laitteisiin laskimon poikkipinta on 1,5 neliömetriä. mm (kuparijohtimet), enintään 5,5 kW - poikkipinta 2,5 neliömetriä. mm.

Ja kestävät noin sähköasentajille: noin pistorasiat. Valitessaan pistorasiaan seurata ei ainoastaan ​​läsnä maadoituskoskettimen. Kannattaa myös katsoa, ​​mitä jännite lasketaan tähän liittimeen. Normaalista tuotteen kääntöpuolella on merkitty. Jossa ilmoitetut käyttöjännite. Joskus laittamalla nimellisvirran. Tiedät sen liian (tai voit luottaa, kuten edellä on kuvattu). Jos ei ole tarra, se on parempi olla riskiä. Todennäköisesti se on halpa kiinalainen kulutustavaroita, ja miten se toimii - mysteeri.

Viimeinen vaihe - altistumisen taso

Liitä pesukone vesihuollon ja sanitaation - siinä vielä kaikki. On tarpeen varmistaa normaalien työtä. Jotta pesukone ei hyppäsi linkouksen aikana, on syytä panna pystysuunnassa. Säädä rungon avulla säädettävien jalkojen. Ota rakentajan tasolla, laittaa kansi, muuttamalla jalkojen korkeutta, varmistaa, että kuplan taso on täsmälleen keskellä.

Tarkista tehtyään tason suuntainen etuosaan, minkä jälkeen ne siirretään takaseinään. Sitten menettely toistetaan, mutta taso levitetään puolelle rungon seinämien - yksi, sitten toisella kädellä. Kerran sijaitsee aivan keskustassa kaikissa asennoissa kupla, voimme olettaa, että pesukone on taso.

Tarkastaa antamisesta pesukoneen

Jos taso ei ole läsnä, voit yrittää laittaa konetta pitämällä hänen lasi vanteen, joka täytetään vedellä. Vedenpinta - vanteen. Muuta sijaintia, kunhan vesi ei ole täsmälleen vanteeseen. Tämä menetelmä ei ole yhtä tarkka, mutta parempi kuin ei mitään.

On toinenkin seikka. Useimmiten stiralki seisomaan laattalattia, ja se on liukas ja kova. Koska jopa täysin alttiina kone joskus "hyppää" - tärinä on mahdotonta maksaa pois linkouksen aikana kovalle lattialle. Selviytyä tilanteesta, voit laittaa kumimatto koneen alle. Se on myös erinomainen iskunvaimennin.

1