Asennus ikkunalaudat ja rinteiden muovi-ikkunat

Mitattuna asennus ikkunalaudat ja rinteiden muovi-ikkunat

Useiden vuosien ajan, uudet ikkunat ovat suuri kysyntä keskuudessa. Tämä valinta on selvä, todellakin annettu mallit ovat korkea luotettavuus, kestävyys ja houkutteleva ulkonäkö. Ja kun muovi-ikkunat on asennettu, alkaa ymmärtää, että jotain puuttuu. Tänään on melko kiireellinen asennus kynnyksen ja rinteet ikkunat, josta keskustellaan edelleen.

Windowsill muovi jo asennettu sen jälkeen, kun PVC-ikkuna on perustettu. Useimmiten nämä operaatiot suoritetaan ihmisiä yritys, joka valmistaa ikkuna yksikkö ja sen myöhemmän asennuksen. Mutta koska tämä prosessi toimii ei juurikaan vaikeuksia, sitten suorittaa kaikki toiminnot, omistaja voi omistaa. Mutta koska on ikkunanlaitaa sivuraide, on nähtävissä täällä.

Mount PVC ikkunalaudalle on mahdollista vasta, kun kaikki sen ulottuvuudet on mitattu oikein. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa huomioon erityispiirteet ikkunan yksikön avaaminen ja rinteitä. Määrittämään kynnys leveydet, paksuuden mittaamiseksi tukiseinämään ikkunasta. Lisäksi, että on otettava huomioon marginaali ja reunan juoni, joka on keskitetty ikkunan alle yksikkö.

Mittaus Sillanpää

Tätä tarkoitusta varten, eristyslasivalmistajan on toimitettava tietyn profiilin. Sopivin ulostulon olisi reunalla 7-8 cm. SIII PVC ennalta määrätty leveys ei tullut este paeta lämmön akun.

Mutta kynnys pituuden tulisi olla sama leveys ikkunan. Mutta tuloksena koon tulisi lisätä 5 cm kummaltakin puolelta. Oikea asennus kynnys lisäämällä 5 cm, on mennä rinteissä.

Mutta mitkä ovat kaihtimet alumiini liukuikkunat parvekkeella, näet tästä.

Jos asennus ikkunalaudalle prosessi tehdään omin voimin, on syytä ottaa huomioon se, että reunat leikatun muoviprofiiliin tuotteet ovat tulleet rinteillä.

Jos ikkunoita aukon pinta ei ole vielä suoritettu, kantavien seinien tason mukaan, on tehdä ura. Tämän menetelmän mukana shtrobleniya. Onko heillä olla syvä, mikä vastaisi kokoa antoi kummallekin puolelle varaukseen. Mutta se ei ole aina tarpeen suorittaa näitä töitä. Ja se tapahtuu, kun täytyy asentaa kipsilevyä soffits.

Jos mahdollista, leikata profiilin voidaan tehdä henkilökohtaisesti, mutta voit tilata ikkunalaudalla ammattilaisia, tarjoamalla heille mitat. Kohtaan, jossa asennus ikkunalaudalle, on tarpeen tuoda järjestystä tehdään poistamalla rakentamisen roskia. Voit tehdä tämän, kostealla liinalla veteen ja sinne, missä sitä tarvitaan.

Mutta mitkä ovat muovi-ikkuna, jossa on ikkuna lehtiä keittiöön, ja miten niiden asentamiseen. totesi täällä.

Sillä ei ole väliä kuka on mukana mittauksissa ja leikkaa kynnyksen, ensimmäinen asia tehtävä sopivaksi tuote. Tyypillisesti tämä tehdään alueilla, joissa muovi lohko ei ole päällekkäin ikkuna-aukon. Jos karsinta suoritetaan henkilökohtaisesti, sinun tulee käyttää hiomakoneen.

Nyt on aika ikkunalaudalle asennus. Alakerrassa on erityinen profiili, joka asennettaessa kynnyksen. Tuote olisi sisällytettävä uraan etäisyydellä 2 cm. Tällöin sinun täytyy huolehtia poikkeama on enintään 1 cm. Se suunnataan olohuoneessa.

Tyypillisesti kynnys kokoonpano prosessi suoritetaan käyttäen puukiiloja. Niiden asennus suoritetaan karkea ikkuna-aukon kannen alla pala. Rasplozhen ne ovat etäisyydellä 40 cm päässä toisistaan. Näin ollen on mahdollista asettaa oikealla PVC-profiili, mutta myös saavuttaa hyllyn runkoon yksikkö.

Mutta näyttää siltä, ​​lämpö eristys ikkunoissa ikkuna elokuva, ja miten se omin käsin, tässä esitetyt.

Tarkistaa rinteillä ja tarkka sijainti työkappaleen, sinun täytyy käyttää rakennuksen tasolla. Kun kyseessä on vikoja täytyy valita lisää pelimerkkejä. Niiden asennus tulee suorittaa alle kiilat alapuolelta ikkunalaudalle.

Maalissa vaiheessa on välttämätöntä suorittaa kiinnitykseen koko rakenteen. Näitä tarkoituksia varten, mukana asennus vaahtoa ja pistooli. Annetaan levitetyn täytekoostumuksen voi määrittää sopivan kuorman paino. Näissä tutkimuksissa on käytettävä kahden komponentin vaahtoa, koska se on ominaista huomattava laajeneminen kuivuessaan. Tästä riittää kuorma 10-15 kiloa, toimitetaan ylhäältä kynnyksen.

Mitkä ovat hankkeita yksikerroksinen talojen panoraamaikkunat ja kuinka asentaa ne, voit lukea täältä.

Video - asennus ikkunalaudat muovi-ikkunat:

Kun käytetään tavanomaista vaahtoa, että suojan muodonmuutos profiili on tarpeen ladata koko pinnan. Näihin tarkoituksiin tulee käyttää vettä pulloissa. Täytä kaikki tilat vaahdolla hyvin tarvitsevat. Se on tästä ja riippuu luotettavuutta kynnyksen. Nyt meidän täytyy odottaa koko rakenne on kuiva. Tästä riittää 24 tuntia. Poistamisen jälkeen mahdollinen ylimääräinen vaahto.

Asennus muovi-ikkunat - se ei ole kaikki työ, joka tarjoaa luotettavan ja miellyttävä muotoilu. Jos ei luoda täydellisen vaahto suojapiiri, se absorboi kosteutta ja lämpötilaa hyppyjä vastustaa muodonmuutosta. Ratkaisu on käyttää rinteillä. Niiden ansiosta pystynyt suojelemaan tiivistymistä ikkunoissa, peittää vikoja ja parantaa äänen ja lämmöneristys. Ja tässä on se, miten kierre ikkunoiden talvella tilassa, näet artikkeli tästä.

Ensimmäinen asia on ratkaistava kaikki aukot kadulta, joka saatiin asennuksen aikana PVC-ikkunat. Tämä mahdollistaa sen, että tiivistekokoonpanossa sauma ulkonäkö ja suojella vaahto haitallisilta vaikutuksilta auringon säteet. Näihin tarkoituksiin sopivat mitään ratkaisua, että voit käyttää ulkoapäin. Sitten maalata keväinen rinteillä.

Ensimmäinen asia tehtävä kehys, joka tehdään kiinnittimet muovilevyt. Antaa muovi jäykkyyttä tarvittavat lepo kehä liittää sälepohja. Näihin tarkoituksiin sopivat ruuvit. Asennuskiskot pitäisi tulla upottaa seinään. Varmista, että se ei ole juuttunut. Vahvistamisesta olisi tiukasti pystysuora. Navigoida samanaikaisesti voi olla baareissa puun ja taso.

Tässä vaiheessa on tarpeen vahvistaa alkaa kaistaleen pitkin ikkunan kehä. On välttämätön käyttöönottoa PVC paneelit. Näihin tarkoituksiin käytetään ruuveja "vikoja." On tärkeää on suorittanut ulkoasu, joka auttaa täyttämään nauhan tarkasti.

Asettaminen alkaa nauhat rinteessä

Lisäksi vaaka- ja pystysuunnassa, seuraa ja aste vastelista sisempään sen rakenteen kulman. Sitten voit poistaa suojakalvo, kasvatetaan ikkunalaudalla ja ikkuna, koska silloin ei pölyinen työ ei voida suorittaa.

Voit siirtyä valmistukseen reunus käyttäen F-liuska. Sen ansiosta peittää viallisen alueen ikkunan avaaminen. Sillä tämä bändi kannattaa hieman karsimisesta, ottaen huomioon päällekkäisyyden, muodostettavan asennuksen jälkeen. Paikoissa, joissa profiilin telakka tulevat, pestiin rinnettä alas 45 astetta. Se poistaa lopussa työn käyttäen käsileikkureilla.

Kiinnitetään profiili F-muotoinen suoritetaan yhdessä rinnakkain reunasta puukiskon, alkaen oikeat kohteet. Näihin tarkoituksiin nitoja sopii täydellisesti.

Asennuksen aikana PVC rinteitä, on otettava huomioon seuraavat vaatimukset:

 1. Muodostuu tila väliin paneeli ja pohja ei saa olla pienempi kuin 20 mm.
 2. Viettokulma sivupaneelien on oltava sama oikealle ja vasemmalle puolelle. Mittausten tarpeen käyttää kyynärpää.
 3. Hakeminen asennus veitsi, leikata paneelit, jotka ulottuvat aukon yläpuolella.

Videolla asetus rinteillä muovi-ikkunat kädet:

Voit siirtyä asennuksen muovin maahan. Alkaa tehdä yläpaneelin ja sitten vasemmalle ja oikealle. Muovi noudattaen uriin alkaa nauhat, eristyskerroksen mukaisesti yli sen. Mount paneeli F-muotoinen profiili. Tässä tapauksessa, muista suorittaa ohjaustoiminnan tasolla apua. Jos työn aikana muodostetun raon, ne voidaan korjata valkoinen silikoni rakentaminen.

Hinta asiantuntija- asentaa

Jos et ole varma, että voit selviytymään tehtävänä on tarpeen luottaa ammattilaisia. Jos haluat asentaa muovinen ikkunalaudalla, se maksaa 300-600 ruplaa per metri. Hinta rinteet ovat 280-300 ruplaa kappaleelta. Ja tässä on se, miten asennus nykyaikaisten ikkunaluukut ikkunassa, ja mikä on hinta, löytyy artikkelista.

Vaikka muovi-ikkunat näyttävät houkutteleva ja tyylikäs, jossa soittaa joten et voi olla yksinkertainen prosessi. On tarpeen ottaa huomioon useita seikkoja, vahinko, jota asennus ikkunalaudalle ja rinteillä, että ikkuna rakentaminen voisi tehdä lopullisen ilmeen. Jos tulet töihin vastuullisesti, sitten suorittaa ne saat henkilökohtaisesti

Asennus ikkunalaudat ja rinteillä muovi-ikkunoiden itsenäisesti

Asennus ikkunalaudat ja rinteillä muovi-ikkunat on suojeltava rakenteen säältä ja luonnoksia, sekä auttaa tekemään koristeellinen laatikko, päättynyt ulkonäkö. Tämä menettely ei ole kovin monimutkainen, joten se voidaan tehdä ilman ammattilaisen apua: se riittää arm minimaalinen työkalut ja tutkia huolellisesti läpi.

Mitkä ovat soffits ja ikkunalaudat muovi-ikkuna?

Ensinnäkin asennus ikkunalaudat ja rinteiden auttaa sinua tekemään suunnittelua tiiviimpi. Vältät luonnos, pystyy suojaamaan vaahtosisukseen vastaan ​​ulkoiset tekijät, joka kestää pitkään rakenne. Rinteet tekee ikkunan tarkempi, voit koristella sen alle yleinen tyyli huoneen.

Ikkunalaudat Myös ei ole vain kauneuden: sen ensisijainen tehtävä on eristää aukkoja. Lisäksi ikkunalaudalla oikein jakelee lämmin ilma, jos paikka lämmityspatterin alla. Tässä tapauksessa on tärkeää valita oikea koko ja muoto elementin. Toinen käyttökelpoinen ominaisuus on tarjota ylimääräistä tilaa. Ikkunalaudalla, voit laittaa kukkaruukut, tallentaa kirjoja, käyttää sen sijaan hyllyt. Joitakin hyvin laaja ja kestäviä malleja voi edes istua.

Rinteillä varten plastikovіh joita voit tehdä kädet, lukea http://oknanagoda.com/okna/plastik/otdelka-otkosov-plastikovykh-okon-svo.html linkkiä.

Älä unohda aikataulun asennuksen muovi-ikkunat. Ilman sitä, ikkunat eivät kestä pitkään.

Asennus ikkunalaudat ja rinteillä muovi-ikkunat kädet helposti saatavissa tahansa toimitilat omistukseensa. Tämä edellyttää vähintään tietoa rakennuksen ja pieni joukko työkaluja, joita löytyy jokaiseen kotiin.

Sinun täytyy aloittaa työskentelyn asennuksen ikkunalaudalle. Jos sen nojalla suunnitteli asettavansa akkua ei saa asettaa liian suuria elementtileveys, muuten lämmin ilma on loukussa allaan, ja lämmitys menettää voimansa. Asianmukaisesti valittu elementti ulottuu hieman ikkunan leveys seinän. Huolehdi rakenteen leveys ei suosinut käynnistää bar rinne.

Sillanpää myydään yleensä vakiopituudet siis säätää lähtöaineena halutun kokoiseksi, sinun täytyy tarkalleen sahaa sen sahalla tai palapelin metallille. Ei ole tarpeen painaa voimakkaasti materiaali: se on melko hauras.

Voidakseen ei kerää kondenssiveden paikassa, jossa kohtaa kylmän ja lämpimän ilman, jos se on oikein leikata kynnykset ja rinteitä. Riippumatta siitä, mitä materiaalia suunnittelua, se on eristettävä, mikä erottaa seinistä. Tämä tekee mahdolliseksi jäätymisen estämiseksi ja tuhoaminen kynnyksen.

Kiinnitä katsoi rakenneosa on helppoa. Voit tehdä tämän, käytä vaahtoa ydin, ylimääräinen huolellisesti leikattu pois toimistoon veitsellä kuivauksen jälkeen.

Työssä asennettaessa ikkunalaudat

Asennus ikkunalaudat ja rinteet omin käsin olisi tiukkaa noudattamista sääntöjä, muuten se olisi väärin, mikä johtaa nopeaan tuhoaminen rakennetta.

Ensinnäkin ennen työn valmistettu pinta, jonka kanssa työskennellä. Voit tehdä tämän, sinun täytyy puhdistaa roskista, lika, rasva ja kostuta tarvittaessa.

On tärkeää ottaa huomioon kaikki siirtymät ja valita oikean koon kynnys kaikki aukot ja marginaalit akusta.

Jos aiotaan käyttää höyrysulun, ottaa pala materiaalia, joka on leveämpi kuin leveys ikkuna-aukon. Kapeaa osaa materiaalin liimattu runkoon, leveä, kun täytät avaamisen vaahdolla, se on liitetty siihen.

Tämän menettelyn jälkeen aukkoja väistämättä jäävät. Poistaa ne voit, asennussokkelia vaahtoa. Vaahto levitetään paksuja viivoja, ettei se jätä tyhjää tilaa. Pienet raot sulkee itse vaahtoon, kuivuessaan laajenee.

ennen lähtöä, on sijoitettu ikkunan reunan tankojen puun. Niiden paksuus riippuu siitä, mitä aiemmin ikkunalaudalle. Hänen täytyy olla vapaasti ylittää tilan takana ikkuna. Palkit täytyy lopettaa, mutta ei tulisi muodostaa aukon.

Varmista, että tangot asennettiin tiukasti vaakatasoon. Oletetaan, että pieni bias huoneeseen päin.

Jälkeen viittaus palkki ottaa paikkansa, niiden välinen tila ja rakennetta voidaan täyttää vaahdolla. Ikkunalaudalla ei ole kaareva eikä siinä ole halkeamia lopussa, eivät saa kuljettaa pois liikaa vaahdon levittämisen. Kerroksen ei tulisi olla liian paksu.

Levittämisen jälkeen vaahto kunnes se jäykistää palkit asennettu kynnyksen. Sen jälkeen hänen painamalla alas joitakin lastin kynnyksen ole noussut vaahto, ja puutteet korjataan koostumuksesta. Viimeistely kynnys on tehty sen jälkeen, kun vaahto on täysin kovettunut, ja asentaa muu rakenne-elementtejä.

Menetelmät asennus ikkunan rinteitä

Rinteet ovat paitsi sisälle huoneeseen, mutta myös ulkopuolelta. Se on tarpeen luotettavan suojan ikkunoiden sateelta, tuulelta, ja muut luonnon ilmiöitä, sekä parantaa ulkoisten ominaisuuksien suunnittelu. Rinteiden auttaa pidentämään rakenteiden, turvallisesti eristää huoneen kylmä, koska liitokset on suljettu.

Tuotteet voidaan valmistaa eri materiaaleista. Helpoin tapa käyttää myydä kaupoissa, muovipaneelit ikkunoihin. Voidaan käyttää sekä perinteisen ja sandwich-paneeli, jälkimmäinen on merkitystä Brick ja estää rakennuksia.

Tarvitset seuraavat asiat:

 • Useita nauha P ja F-muotoinen.
 • Rake puuta, jonka paksuus on 15 mm.
 • Sinkiläpistooli.
 • Tehokas iskijän eikä porata.
 • Building tasolla.
 • Eristys.
 • kiinnityselimiä.
 • Silikonitiiviste.
 • Sakset metallin tai Bulgarian.
 • Veitsi.

Älä pelkää pitkä lista: asennus ikkunalaudat ja rinteitä - yksinkertainen prosessi, se on mahdollista.

neuvosto: Muovipaneelit ovat suojakalvo. Älä ota sitä niin kauan kuin työ ei valmistu.

Miten valita rinteitä PVC-ikkunat ja näkymät kuluttajien meidän artikkeli "valitseminen eniten" oikeaa "rinteeseen muovi-ikkunat."

Jos asetat itsesi rinteitä, älä unohda tehdä eristys rinteillä muovi-ikkunat. Koska asunto on lämpimämpi.

Miten aloittaa asennuksen rinteitä?

Kun tila on valmis, liittää kiskoon. Olisi asentaa ulkoreunaan luiska. Varmista, että linjat ovat suorassa, tämä auttaa sinua rakentamaan tasolla. Muovi paneeli piilottaa kiskon, mutta kiitos hänen muovi on kestävämpi.

Sen jälkeen, reunalla laatikon sinun täytyy täyttää alkaa nauhan, joka liitetään F-liuska. Tämä elementti tulee olla saman kokoinen kuin kiskoilta. Ylimääräinen tarve sahaa. Hihnan teräs liitoksen yhteinen, ylimääräinen pitäisi leikata saksilla tai jauhimessa. Starting palkki on kiinnitetty suluissa. Tämän jälkeen muovi leikataan haluttuun kokoon ja paneeli on eristetty avaamista, sulkemista hänen tilaa. Slope valmiina; tiivistetty silikonilla nivelet.

Soffits ja ikkunalaudat muovisiin ikkunat vain asentaa omiin käsiinsä. Prosessi ei vie paljon aikaa, ei vaadi kalliita materiaaleja, ei aiheuta ongelmia, vaikka olet tekemässä tällaista työtä ensimmäistä kertaa.

Muita menetelmiä kiinnittymisen ikkunalaudat ja rinteet ikkunat

Lisää artikkeleita ikkunoissa ja malleja

Ikkunoiden asennus seinässä kevytbetoni

Miten purkaa muovinen ikkuna käsillään

metallin käsittelyn, valinta ja menetelmä voitelu

Luominen rinteillä PVC paneelit omin käsin

Mikä on maalaus PVC malleja?

Värillinen muovi-ikkunat - paras ratkaisu lasituksen

Erilaisia ​​muovi-ikkunat - miten valita oikein

mainos

 • Parvekkeet ja parvekkeet (192)
  • Käyttämällä parvekkeet (33)
  • Parvekelasitus (30)
  • Korjaus-ja (67)
  • Lämpeneminen parvekkeet (39)
  • Lakiasioita (8)
 • lasi rakenne (278)
  • Syöttöyksikkö (32)
  • Kattoikkunat (4)
  • Konstruktioita alumiiniprofiilin (33)
  • Lasitus (126)
   • Lasimaalaus (18)
   • Yhteensä (20)
   • Panoraama lasitus (19)
   • Lasit ja lasi (40)
   • Ulkoikkunat (25)
   • Kylmä lasitettu (2)
  • Lasi lohkot (12)
  • Lasiovet (24)
  • Lasiseinien (18)
  • Lasilevypuoliskot (12)
  • Lasi lattiat (4)
  • Lasikatto (6)
  • Lasi seinät (6)
 • Arviot yritykset (38)
  • Yhtiön tuotantoa ja myyntiä puuikkunoilla (11)
  • Yhtiön tuotantoa ja myyntiä ikkunat (26)
  • Yrityksen tuotantoon julkisivun rakenteiden (1)
 • Ikkuna rakentaminen (492)
  • Puiset ikkunat (40)
  • Luukut (52)
  • Osat (9)
  • Kattoikkunat (30)
  • Vastauksia lukijoiden kysymyksiin (46)
  • Muovi-ikkunat (280)
   • Profiilit ikkunoiden (92)
   • Ikkuna korjaus (23)
   • Eristys ikkunat (9)
   • Liittimet (72)
  • Liukuva ikkunat (9)

suositeltava

Bazis-prom elimissä. 8-495-725-2615

Toimiston verkkosivuilla seuraavasti: Moskova, Gateway NAB., 6, sivu 3

Sivusto on tietolähde.

Tärkein tehtävämme on ohje ostajat muovi-ikkunat ja lasi suunnittelee valitaan oikea ratkaisu ja urakoitsijan.

Video tutorials verkossa ilmaiseksi ilman rekisteröintiä

suunnistus

Asennus ikkunalaudalle ja rinteitä

Tietoja Luotu 02.5.2013 07:23 Luettu: 17502

Asennus ikkunalaudat ja rinteillä ikkunat on viimeinen vaihe, joka määrittää ulkonäkö ikkunan. Opetusvideota osoittaa oikean tekniikan askel askeleelta asennus muovi-ikkuna kynnykset ja rinteitä PVC-ikkunat.

Windowsin asennuksen jälkeen voit yrittää asentaa ikkunalaudalle ja ikkuna rinteissä. Ensimmäinen vaihe on, jonka vaahto, puhaltaa kaikki aukot rungon ja pääseinän, niin on mahdollista asettaa ikkunalaudalle. Tärkeä edellytys sen asentaminen on allekirjoittaa alareuna on alempana alaosassa ikkunan, ja joka tapauksessa ei rajoitu siihen. Kuilu sen alaosan ja seinän tulisi olla vähemmän kuin 2 cm, tämä etäisyys käytetään täyttämään vaahdon ydin ja kiinnitä koko kynnyksen. Älä unohda tarkistaa tasolle, sekä vaaka- että pystysuunnassa. Ikkunalaudalle asennus on valmis, voit aloittaa asennuksen rinteillä. Ensimmäinen vaihe on asennuksen lopussa baareja ympäri kehä ikkunan. Sen jälkeen, kun paneeli valmistanut asentamatta niitä työnnetään oppaita ja kiinnitetään, se voidaan tehdä käyttäen vaahtoa, joka myös rinteiden ja suojelee jäätymisen talvella.

Nähtyään opastusfilmin, näet asennuksineen sill ja rinteillä muovi-ikkunat.