Asenna takaiskuventtiili viemäriin

Jäteveden sulkuventtiili

Ajoittain olemme törmännyt tilanteeseen, kun niiden sisällöstä viemärit virtaa vastakkaiseen suuntaan. Tärkein syy tähän ilmiöön - tukos viemäriin. Omakotitalossa se voi tapahtua ylivuoto hyvin. Välttämiseksi vaivaa kuin mahdollista. On tarpeen laittaa takaiskuventtiili viemäriin. Tämä yksinkertainen mutta tehokas laite estää täysin käänteinen virtaa.

Eri putken halkaisijan

Tarkoituksena sulkuventtiilin viemäri - lohko nesteen virtaus menee päinvastaiseen suuntaan. Tässä yhteydessä esiin nousee pääsovellutusalueena - alemmissa kerroksissa asunnon kerrostalot, erityisesti - kodeissa vanhoja rakennuksia.

MDU omistajat huoneistoja ensimmäisessä kerroksessa on usein ongelmia wc, jotka edellyttävät sisällön jätevettä. Saastumista esiintyy yleensä jonnekin "sohva" - vaakaputkia kellarissa. Sitten kaikki sisältö nousee putken läpi ensimmäisen haaran ja kaadettiin läpi ensimmäisen käytettävissä piste - WC, valunut lattialle, joskus jopa täytetty altaita ja pesuallasta. Tässä on ratkaisuja tähän ongelmaan, ja on välttämätöntä laittaa takaiskuventtiili viemäriin. Hän katkaisi paluuvirtauskanavien tulossa asuntosi. Kuitenkin ongelma on niille, jotka elävät lattialla edellä - ulosteen vedet voi nousta sielläkin. Sitten hekin täytyy laittaa takaisin viemäriin venttiili. Tämän tason yläpuolella jätekasan ei yleensä nousee - hän työntää tulpan, kaikki lehdet.

Kuitenkin asukkaat ylemmissä kerroksissa ei pitäisi iloita - ja ne voivat kärsiä. Joskus tukoksia esiintyä välimaastoon kerroksessa. Tämä tulee lähinnä rikkomisesta toimintasäännöt jäteveden - joku vetää kohteita, jotka pitäisi olla siellä, he jumiin, ruuhkia. Tällöin voi "vuoti" wc joka kerroksessa - riippuen siitä, missä tukos muodostettiin. Joten missä tahansa kerroksessa paitsi viimeinen, on järkevää laittaa takaiskuventtiili set - "kaiken varalta".

Esimerkkinä yksityisen kotioloissa

Kolmas asiakasryhmä - omistajien omakotitalojen. Yksityisillä tonttiviemärijärjestelmissä tulisi suunnitella siten, että se kääntää viemäriin oli mahdotonta. Silti monet ihmiset haluavat katsoa kuin lapio pahanhajuisia "aarteita" kotiin. Takaiskuventtiili on viemäri yksityiskodissa ja suorittaa myös toinen toiminto - ei tunkeudu läpi viemäriin jyrsijöiden ja muiden eläinten.

Tyypit sulkuventtiilit ja miten ne toimivat

Päätehtävänä taaksepäin (sulkeminen) venttiilin - lohkon virtaus menee päinvastaiseen suuntaan. Tätä varten, nämä mekaaniset laitteet aiheuttavat liikkuvan esteen. Pääperiaatteena työ - on rauhallinen tila mekaaninen suljin on alaspäin, ontelon tukkimiseksi viemäriputken ja on mahdotonta siirtää paluuvirtaus. Kun jäte on poistettu (liikkuu syrjään), virtaa mene, ja se on suljettu uudelleen. Jonka muoto esteitä ja periaate sen toimintaa ja ominaisuuksia tämän laitteita.

Kierroksen jousikuormitettu kalvo (levy) viemäriin tämän kaltaisille venttiileille on asennettu. Jos virtaus on "oikea" suuntaan pyöriessään, ei estä nousee pois jätevedet. Jos liike alkaa vastakkaiseen suuntaan, kalvon (levy) vasten vanteen sisäpuolella venttiilin tiukasti ja tiiviisti sulkemalla putken kanavaan. Joissakin malleissa on manuaalinen suljin. Tämä toinen kalvo, joka voidaan ohjata painikkeen asennettu koteloon.

Muodon ansiosta kalvon tällaisen sulkuventtiili kutsutaan myös nimillä, ja voit joskus kuulla termiä "clack" - se on sen vuoksi, miten työ - kalvo sulkeutuu, jos ei ole valumia.

Kuva ilmaisee kuinka takaiskuventtiili viemäriin

Itse laite on suurempi kuin putken, johon se on asennettu. Niin että putki menee ensin laajennus, ja sitten kapenee, ja tämä - mahdolliset sivustot tukos muodostumista. Voidakseen nopeasti poistamaan tukoksia, tee irrotettava kansi päälle sulkuventtiilin koteloon. Otetaan pois hänen ongelma voidaan ratkaista nopeasti.

Hissi takaiskuventtiili viemäriin

Tämän tyyppinen lukituslaite viemäriputkeen on saanut nimensä, koska kulku jäteveden "oikea" suuntaan lukituselementin nousee. Valumien painamalla päällekkäin kanavan levy, jousen, joka nousee. Ei viemäriin - kevät laajenee, kulkua on lukittu. Kun viemäriin "on väärä" puolelle ei voi avata kanavan siellä. Tämä saavutetaan epälineaarinen muoto kehossa.

Järjestelmä viemäriventtiili nostolaite

Hissi sulkuventtiili on luotettava, mutta sen rakenne on sellainen, että se usein tukkeutuu ja vaatii säännöllistä puhdistusta. Mitä se on tarpeen poistaa kansi (löysää neljä ruuvia), puhdista tai vaihda mekanismia.

Toisessa suoritusmuodossa lukituslaite sulkuventtiili - pallon. Näissä laitteissa, se on tärkeä rooli sisäisen rakenteen elin. Yläosa on suunniteltu siten, että kun pallo on rullattu valuu erityinen syvennyksen rungossa, avaamalla kanavan.

Rakenne palloventtiilin viemäriin

Kun putki on kuiva, päällekkäin osa, jossa on virtauskanavan vastakkaiseen suuntaan lukitsee putken ontelon. Suurin haitta tämä malli - jäteveden vuoto aikana tulvia - pallo ja sivuseinän rungon eivät aina sovi yhteen täydellisesti, sillä seurauksella, että jotkut jätevesi vuotaa yhä. Mutta massiivinen tulvia ja geysir wc ei ole tarkka.

Mitä tarvitaan viemäriin ilmaventtiilin ja miten laittaa sitä lukea täältä.

Tämäntyyppinen sulkuventtiiliä paljon enemmän kuin se, koska sen pieni koko. Se on pieni sylinteri, jonka sisälle on asennettu läppäventtiili. Se voi koostua kahdesta osasta, jotka on kiinnitetty keskiakseliin, ja saattaa näkyä pieni levy yhdessä paikallaan jousi on kiinnitetty kotelon seinämään.

Kiekkojen sulkuventtiili

Pienestä koostaan ​​huolimatta, tällainen takaiskuventtiili viemäriin on parempi olla: tämä vesi-laitteet ja viemäri se toimii huonosti. Toinen haittapuoli - kyvyttömyys nopeasti puhdistaa - rakenne on sellainen, että pääsy venttiilin, voit vain tehdä ulos yhteyden.

Mikä tekee ja mitä kokoja

Yleisin tuotto venttiilit viemäriin - muovi (PVC) ja valurauta. Jos putket ovat muovia, on järkevää laittaa venttiilin, jolla tarttui koko. Täsmälleen sama tilanne rautaa. Kohta ei ole, että materiaaleja ei pidä, ja tarvitaan lisää sovittimia, jotka tekevät rakenteesta vielä hankalampaa.

Menetelmänä asentamiseksi sulkuventtiili viemäriin voi olla vaaka- ja pystysuunnassa. Valitaan muodossa riippuen asennuspaikka. Laittaa se välttämättä sama halkaisija kuin putken kavennuksen ei ole sallittua. Näin ollen on jokaisen venttiilin koon. Jotkin parametrit on esitetty taulukossa.

Jossa on kaksi venttiiliä

Kotimaan jätevesi

Ruostumatonta terästä venttiili

Saksan Tarkista viemäri venttiilit

Venäjän viemäri sulkuventtiili

Kuten jo mainittiin, sulkuventtiili on viemärijärjestelmän - laite on melko iso. Huoneistot ovat yleensä kylpyhuoneet ovat pieniä, paikka on vaikea löytää, mutta se on välttämätöntä - jos sinulla ei ole geysir WC-istuimen sijasta.

Tarkat mitat riippuvat viemäri venttiilit putken halkaisija, joka laite on otettu. Esimerkiksi 100-halkaisijaltaan viemäriputki, minimipituus - 40 cm, korkeus ja leveys - hieman vähemmän. Tämä laatikko on asennettava eteen nukkuville.

Sulkuventtiili varten veden valua on asennettu

Usein on tarpeen murtaa lattiaan, jo asennetun laatat - on tarpeen yhdenmukaistaa reiät rungon ja putket keskustaan ​​kaiken seuraamaan haluttuun kallistuskulmaa. Erityisesti "happy", jos tällaista mahdollisuutta uusittu. Tällöin myös on mahdollisuus - upottaa takaiskuventtiili nousuputkessa yläpuolella merkintä. Mutta tällaista työtä - häiriöitä yleisen kiinteistötekniset (asennus vesikalusteista oman hylkäämiseen tähän luokkaan piti), ja ne edellyttävät kirjallista lupaa, on ilmoitettava vuokralaisille kattamiseksi vesi työ on edustajia toimivien järjestöjen tai vesilaitokselta. Yleisesti sekaannusta edelleen, koska tämä tapa ratkaista ongelmia käytetään hyvin harvoin.

Jos ei paikka yleisimpiä laitteita aiheuttavat Tarkista viemäri venttiiliä per hanat - erikseen wc, kylpyamme, pesuallas, pesuallas, jne Toisin sanoen, jos erillinen nousuputken tulevat kuhunkin laitteeseen. Jos sinulla on vain kahteen suuntaan - wc, ja sitten kylpy-umyvalnik- pesu jne, kustannukset asentaa kaksi laitteille - yksi henkilökohtainen wc (halkaisija on sama kuin ulostulon halkaisija), ja toinen - kokonaismääräksi haara, joka menee kaikkien muiden laitteiden kanssa. Sen koko on vastattava putken halkaisija asettelua, mutta useimmiten se 50mm.

Tärkein, että on otettava huomioon - liikkeen suunnan jätettä. Rungossa se näkyy suuri nuoli. Laite on vaihdeltava siten, että normaalin suunta viemäriin nuolen. Muita ominaisuuksia kasvin ovat:

  • Asennus muovi sulkuventtiilin viemäriin tapahtuu standardin tämän tyyppisen menetelmän putkien: pistorasia on tiivistys- ja joustava. Suora putki reuna työnnetään pistorasiaan. Tällainen yhdiste on jo suljettu, mutta enemmän liitoksen luotettavuuden tila voi edelleen fluff terveys silikoni.
  • Asennus rauta mallit - tiivis- kumi ja pulttien kiristys asennuslevy, on malleja, joissa pistorasiat - perinteinen asennus hinaus tiiviste ja sauman täyttämiseen.
  • Laita se on tarpeen, jotta on vapaa pääsy korkki - Tarkista aika ajoin venttiili tukossa viemäreihin, joten se on puhdistettava.

On välttämätöntä tarjota pääsy kansiin - irrotettavan arinan asettamiseksi

Miksi tarvitsen takaiskuventtiilin viemäriin?

Tarkista venttiili 50 mm

Jokainen viemäriverkko on avoin järjestelmä, jossa tukkeuma, uloste ja jätevesi voivat helposti kulkea vastavirtaan. Tällaisen ongelman estämiseksi asenna takaiskuventtiili viemäriin. Ja se on pakollinen yksityisessä talossa ja on erittäin toivottavaa asunnossa.

Tällaisia ​​venttiilejä on useita vaihtoehtoja:

  • jokaisen erillisen laitteen mukaan
  • yksi venttiili useille päästöille

Toisessa tapauksessa tarvitsemme mallin, jolla on suurempi kaistanleveys.

Myymälöissä on myös laitteita, jotka laittaa WC-asioihin. Nämä ovat putkiputkien tarkistusventtiileitä, jotka sijoitetaan suoraan viemäriputkeen.

Jos viemäriputket asetetaan vastavarrella, eikä tätä hetkeä voida korjata, tällaisen laitteen asentaminen tulee pakolliseksi.

Meidän on ymmärrettävä, että putkiputkien tavallinen tarkistusventtiili ja malli, vaikka niitä kutsutaan lähes samaksi, on järjestetty täysin eri tavoin. Tarkastellaan yksityiskohtaisesti takaiskuventtiilin järjestelyä.

Siinä on eri sisääntulo- ja poistoaukon taso. Välissä olevaan kammioon kuuluu pallo, jonka sisällä on ilmaa. Jäteveden käänteisvirtauksella tämä pallo painaa kalvoa ja sulkee tuloputken. Jotta venttiili voidaan tarvittaessa puhdistaa, siihen on tehty irrotettava suojus, jossa on tiiviste, jota kutsutaan tarkistukseksi. Suunnittelussa on myös venttiili hätäsuihkulle.

Ne laittaa ne paikkoihin, joissa putket liittyvät. Tässä tapauksessa voit käyttää sekä pysty- että vaaka-asennusta. Valmistusaineena käytetään PVC: tä tai metallia ja metallia, vaikka se on myynnissä mutta jota käytetään yhä vähemmän, koska muoviputket ovat nyt yleisiä.

Venttiiliputkien venttiilit asennetaan taivutettuihin WC-astioiden asennukseen. Niiden vakiohalkaisija on 110 mm. Rakenteellisesti ne ovat sylinterin muotoisia, ja kansi aukossa jäteveden pään alla. Alkuperäisessä asennossaan sitä käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettu palautusjousi.

Tämän seurauksena, jos uloste massat liikkuvat vastakkaiseen suuntaan, ne painavat tällaisen venttiilin kannessa, mutta ne eivät pysty avaamaan sitä.

On syytä huomata, että asiantuntijat suosittelevat tällaisten laitteiden käyttöä ja kun viemäri on asianmukaisesti konfiguroitu ja toimii virheettömästi. Tässä tapauksessa hän ei salli epämiellyttäviä hajuja päästä huoneeseen.

Asennusohjeet ja lisäohjeet

Laitteen käyttötapa

Kuten jo todettiin, paluuveden asennusta viemäriverkkoon suoritetaan putkien liitoskohdassa putkilinjan kokoonpanon yhteydessä tai se leikataan olemassa olevaan verkkoon. Tällöin asennettavan venttiilin läpimitan on oltava sama kuin putken halkaisija. Jos tämä osoittautuu mahdottomaksi, on käytettävä sovitinta viemäriputkiin.

Asennuksen suunnittelussa on muistettava, että asennuspaikan käyttöoikeus on varmistettava tulevaisuudessa, koska käytön aikana voi olla tarpeen puhdistaa tai huoltaa.

Asennuksessa on useita suosituksia, jotka on otettava huomioon asennettaessa:

  1. Jokaisessa venttiilissä on nuoli, joka näyttää virtaussuunnan. Asennus on tehtävä tiukasti nuolen osoittamaan suuntaan.
  2. Asennettu laite toimii oikein tietyissä olosuhteissa - jos se on sijoitettu niin, että nuoli osoittaa viemärien suuntaan. Toisin sanoen vesijohtoverkon ja nousuputken oikean virtauksen suuntaan.
  3. Ennen tämän putkiston asennuksen aloittamista on tarpeen tarkistaa vuodot. Tämä välttää monia ongelmia tulevaisuudessa.
  4. Jos lukitusmembraani vähentää tiiviystasoa, venttiilin toiminnan aikana tämä ilmenee ulkoisen melun ja tärinän muodossa. Tällaisen hajoamisen poistamiseksi sinun täytyy avata tarkistus, saada pultti ja korvata se. Koko suljin ei ole mahdollista korvata, vaan vaihtaa vain helposti irrotettava tiivisteväri. Usein tämä riittää.

Tarkista venttiilit jätevedelle: valokuva, laite, asennus, arvostelut. Tarkista venttiili viemäriin omilla käsillä

Asuntojen omistajat ensimmäisissä kerroksissa kohtaavat usein ongelmia, kun viemärivedet valuvat asuntoon. Järjestelmästä tuleva neste leviää nopeasti tiloissa ja aiheuttaa materiaalivaurioita. Tällaisen ongelman poissulkemiseksi voit käyttää sulkuventtiiliä viemäriin. Nämä laitteet estävät viemäreiden palautumisen huoneistolle. Ennen tällaisen tuotteen hankkimista on kuitenkin tärkeää tutustua perusteellisesti asennustyön ominaisuuksiin.

Palaa venttiilin tarpeesta

Käyttäjien mukaan järjestelmän normaalin toiminnan kannalta on välttämätöntä, että viemärit virtaavat putken läpi tietyllä nopeudella. Liike aikaansaadaan kaltevuudella, joka olisi asetettava, kun järjestelmä on järjestetty. Jos se on laskenut kellarikerroksen heikentyessä tai alun perin riittämätön, viemäreiden liikkumisnopeus käytön aikana saattaa hidastua. Tässä on tärkein syy viemäröintijärjestelmän tukkeutumiseen, joka ilmaistaan ​​ulosvirtausputkien väärässä kulmakerroksessa. Tällöin suuret kiinteät hiukkaset asettuvat seiniin, koska veden liikkeen voima ei voi vaikuttaa niihin voimakkuudella, joka riittää siirtämään massaa. Tietyllä hetkellä kerrostumat estävät putken välyksen.

Käytä, kun järjestelmää ei ole asennettu oikein

Kuten käyttäjät korostavat, sama tapahtuu, kun kaltevuus on liian jyrkkä, kun taas vesi ei kykene selviytymään jätteistä. Tarkista venttiilit jätevedelle, mikäli putkilinja on kulunut. Tämä tapahtuu, kun järjestelmää käytetään pitkään aikaan, jonka sisällä talletukset muodostuvat. Lumen tulee olemaan pienempi ja sisällä, ja jos virtausnopeus on normaali, suuret murto-osat kiinnitetään seiniin. Vähitellen he kerääntyvät, he saavat kovuuden ja muodostavat tukoksia. Kotimestarit huomaavat, että tarvetta asentaa kuvattu elementti voi olla tarpeen, jos vaakasuuntaiset mutkat asennetaan oikeaan kulmaan. Nämä solmut muuttavat putkilinjan kokoonpanoa, minkä seurauksena viemäreiden liikkumisnopeus menetetään. Riippumatta siitä, hidastaako se vai kiihtyy, se vaikuttaa negatiivisesti järjestelmän toimintaan, joka aiheuttaa tukoksen muodostumisen.

Tarkista venttiilit jätevedelle asennetaan tiettyyn tekniikkaan. Ennen kuin aloitat asennustyöt, sinun on määritettävä, mihin sivusto sijaitsee, ja on tärkeää harkita ilmaisen pääsyn siihen huoltoon ja puhdistukseen. Laitteen mallin valitseminen ei ole edullista, vaan laadullisia ominaisuuksia, koska venttiilin kustannuksia ei voida verrata huoneiston korjauksen kustannuksiin, kun se on tulvilla jätevedellä. Aluksen päällikön tulisi kiinnittää huomiota laitteiden asennuksen tekniikkaan.

Useimmiten tällaiset laitteet ovat yleismaailmallisia, mutta markkinoilla on mallia, jotka on suunniteltu vain pysty- tai vaakasuoraan asennukseen. Tarkista venttiilit jätevedelle ennen asennustöitä vuotojen varalta. Asennuksessa on tarpeen leikata tarvittava koko putkistossa ja putkea venttiiliin. Jos jätevesijärjestelmä tehdään valuraudan perusteella, on sovitettava sovitin metallista muoviin. Elementti on asennettu nesteen liikkeen suuntaan. Jokaisella yksiköllä on nuoli, joka osoittaa tämän suunnan. Se on suunnattava keräilijälle.

Venttiili viemäröintiin, jonka valokuvana voi tarkastella artikkelissa, voidaan asentaa erilliseen laitteeseen tai koko viemäriverkkoon. Ensimmäisessä tapauksessa kyseessä on pesuallas tai wc-kulho. Jos sinulla on nostoventtiili, se asennetaan yksinomaan viemäriverkon vaaka-osaan. Ennen töiden aloittamista sinun on pyydettävä laitteita. Valinnan tulee perustua järjestelmän ominaisuuksiin, esimerkiksi jäteveden määrään. Muun muassa on valittava laite, jossa otetaan huomioon laitteen asennuspaikka, se voi olla koko järjestelmä tai erillinen yksikkö.

Ennen kuin asennat takaiskuventtiilin viemäriin, sinun on valittava sijainti yhteisen viemäriverkon edessä. Jos työ toteutetaan olemassa olevalla järjestelmällä, tiettyyn kohtaan siitä katkaistaan ​​tietty osa, joka vastaa venttiilin mittoja. Jos koko viemäriverkko on asennettu, laite asennetaan haluttuun paikkaan. Seuraava vaihe on tarkistaa laitteen kireys.

Paluuventtiilin asennus viemäriin

Paluuventtiili PVC-kanavointia varten voidaan suunnitella ulkomaisen melun ja epämiellyttävien hajujen torjumiseksi. Tällaista laitetta kutsutaan ilmanpoistoventtiiliksi ja asennetaan sovituksen periaatteeseen. Aluksi päällikön on valittava asennuspaikka, joka riippuu siitä, onko ilmanvaihto tarpeellista koko jätevesijärjestelmälle tai erilliselle yksikölle. Jälkimmäisessä tapauksessa venttiili asennetaan 30 senttimetrin etäisyydeltä painovoimajohdosta. Lähimpään sifoniin elementti on poistettava 20 senttimetrillä.

Ensimmäisessä tapauksessa tuotteet asennetaan erityiseen huoneeseen tai ullakolle. Takaiskuventtiilin asentaminen viemäriin tapahtuu putken kiinnittämisen periaatteen mukaisesti asennuksen tai kierteen avulla. Viimeisessä vaiheessa sinun on analysoitava, kuinka paljon laitteen liitokset putkistoihin ovat hermeettisiä.

Laitteen oikean toiminnan varmistamiseksi on tärkeää varmistaa ilman lämpötila, joka ei saa olla alle 0 astetta.

Viemäriverkon sulkuventtiilillä on tiettyjä rakenteellisia piirteitä. Myyntiin löydät tämän tyyppisiä laitteita, jotka koostuvat putkiputkesta valmistetusta rungosta. Sisällä on lukituslevy, joka on varustettu kumitiivisteellä. Kiinnitetään ruostumattomasta teräksestä valmistettu jousi. Venttiilirungossa on irrotettava kansi, joka mahdollistaa puhdistuksen sisäpuolelta, mikä saattaa olla tarpeen kontaminaatiolle. Rungossa on vipu, jonka avulla venttiili voidaan avata tai sulkea käsin. Jos se on suljetussa asennossa, lukkilevy on paikallaan ja samanaikaisesti se ei anna viemäreiden kulkea. Jos se on auki, jätevesi kulkee sen läpi. Viemärit lähtevät huoneistosta, kiirehtivät viemäriverkkoon ja nostavat lukituslevyn. Kun pesuallas on valmis, levy palaa paikalleen jousen vaikutuksesta. Jos on olemassa käänteinen jätevirta, niin tämä osa ei anna niiden joutua asumaan.

Mitä muuta tarvitset tietää ominaisuuksista?

Levy on sellainen halkaisija, joka on suurempi kuin vastaava arvo stop, se takaa luotettavuutta venttiilin suojus. Jos olet kiinnostunut sulkuventtiili laitteen viemäri, niin voimme harkita sitä ja muita lajeja, jotka halkaisija on pienempi. Tällainen taso tulostuslaitteen ja sisääntulon järjestely vaihtelee. Näiden kahden välillä on ilmaa, joka painaa kalvon pistorasiaan, se tapahtuu päinvastaisessa veden virtausta. Kalvo tarvitaan sulkemiseksi putki, joka poistaa paluuvirtaus vettä.

On tuotannon venttiilin omin käsin mahdollista?

Sulkuventtiili viemäriin kädet on mahdollista asentaa itse, vaan tehdä tällainen mekanismi ei ole varaa edes asiantuntija. Nämä solmut tehdään tehtaassa käyttämällä erityistä tekniikkaa ja laitteita. Esimerkiksi yksinkertaisin malli on osa kalvoventtiili, vivun ja irrotettavan kannen. Viimeinen elementti tarvitaan puhdistusta, kun laite on tukkeutunut. Jos päätät ryhtyä valmistukseen, prosessi toimii, voit käyttää messinki, pronssi, ruostumaton teräs, valurauta ja muovi.

Kiekkojen venttiili voidaan valmistaa perusteella kalvon, joka osoittaa levyn. Sen sijaan voit käyttää vipu keväällä. Jos päätät tehdä läppäventtiili, kalvo olisi kaksi siipeä. Kun läsnä on halkaisijaltaan pieni viemäriputket voidaan suorittaa palloventtiilin, joka on kalvon muodossa, pallo ja jousi-varsi. Tällainen laite pidetään luotettavin ja laaja. Korvaamiseksi laite tai palvelu, sinun täytyy purkaa venttiilin, ja isäntä ei kohdata erityisiä haasteita, koska sen asennus on tehty kahdella pultilla.

Sulkuventtiili valua, selostuksia josta voit lukea alla, se voi olla tarkoitettu ulkoiseen ja sisäiseen viemärijärjestelmien. Käyttäjien mukaan mukana valmistuksessa kokoonpanon ei suositella, koska laitteen toimintahäiriö voi vaikuttaa haitallisesti toimintaan koko viemäriverkkoon. Ostajat väittävät, että venttiilit on suuri mekaaninen lujuus, luotettava yhteys pääradan, sekä kestää syövyttäviä ympäristöjä varten.

Mekaaninen lujuus on erittäin tärkeä siitä syystä, että koko juoni linjan ja venttiilin pintaa vaikuttaa ulkoinen maaperän paine. Tämä on totta yksiköille, jotka on tarkoitettu ulkoiseen viemäriverkostoon. Mutta kestävyys aggressiivisessa ympäristössä tulee olla venttiilit sisäisiin ja ulkoisiin järjestelmiin.

Ostajat väittävät, että on tärkeää luoda ja ilmaventtiili, mikä sulkisi pois kulkua hajuja läpi sisäinen johdotus. Jos et halua kuulla muita ääniä, jotka tapahtuvat hanat, asenna sulkuventtiili.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin