Asenna sähkömittari

Kenen pitäisi asettaa mittariin sähkön

Korvaaminen sähköä uusia malleja enemmän tarkkuutta luokka (2,5-2,0) tarjoaa monia etuja kuluttajille. Ja tämä ei ole tänään keskusteltu, varsinkin kun se oli hallituksen päätöksellä, sekä täynnä siirtymistä valmistajia tuottamaan uusia sähkömittareita. Ja jos asukkaiden uusien rakennusten ei enää huolissaan, koska nämä uudet laitteet kerran asennettu, omistajat asuntoja ja taloja vanhojen asuntojen ihmettelevät - kuka on asentaa metriä sähkön?

Kysymys on todella vakava, ja kuten käytäntö osoittaa, kiistanalainen. Joka tapauksessa keskustelu jatkuu yhä, koska kukaan osapuolista (virtalähde ja kuluttajien) eivät halua ottaa tästä vastuun.

Mitä laki?

Tämän ymmärtämiseksi kiistanaihe, sinun täytyy hakea siviililain. Siellä todetaan selvästi, että kiinteistön omistaja (onko se yksityistetty asunnon tai huoneisto sijaitsee HBC sekä omakotitalon) pitäisi olla täysin valvoa oikea toiminta sähköverkon, johon kuuluu sähkömittari, vastuussa siitä, ettei huoltaa ja niin edelleen. On käynyt ilmi, että sähkömittarin on osa omaisuudesta asunnon omistajalla.

Eli tässä artikkelissa siviililain (muuten, numerolla 210) asettaa unohdus «i». Siksi ei ole syytä väittää, asennus tuottaa kiinteistön omistajalle. Ja kysymys siitä, kuka asentaa energiamittari, voidaan sulkea.

Mutta eivät kaikki kotelo on yksityisomistuksessa. On asuntoja ja taloja, joiden omistajat asuvat niissä itsenäisenä ammatinharjoittajana. Eli rahasto on kunnan omaisuutta ja on vastuussa kaikista rahastoyhtiölle. Miksi se?

Asia on, että asunnon ja verkostoja, jotka vastaavien virtalähde yhtiö, on verkon vastuulla rahastoyhtiön. Jos asunnossa tai talossa kaikille vastuussa ihmisille, jotka ottivat turvakoti palkkaukseen, tämä koskee myös sähköverkkoihin, ulkona tai johon hän ei ole vastuussa. Niin, että rahastoyhtiö on omistettava omalla kustannuksellaan suorittaa asennuksen. Joten, asennus metriä näissä huoneistoissa - ei niitä, jotka elävät niissä. Tietenkin kuluttaja maksaa sähkön.

On huomattava, että sähkön asennussäännöt siviililain ei määritellä.

Nyt tulemme tällaisen kysymyksen, koska mittari asennus sääntöjä. Ne on kuvattu selkeästi SAE, joten tämä asiakirja on perusta kaikkien perustan sähköasentajille.

On huomattava, että asentaa sähkömittarien voivat omasta, jos noudatamme mallia niiden yhteyden. Prosessi on yksinkertainen, ja se voi selviytyä jopa aloittelija. Erityisesti, piiri on sovellettu päätelaitteelle laatikko. Vaikka paras vaihtoehto - on soittaa asiantuntija.

Joten, mitkä ovat säännöt.

 • Kuten minkäänlaista valvontaa ja annostelulaite, sähkömittari on kuljettava gospoverku. Hyvin usein valmistajat tekevät tehtaalla, jotta tiiviste on asennettu mittarin kotelon, lienee hallussaan tässä vaiheessa. Kiinnitä huomiota kirjaimet tiivisteen itse. Ne osoittavat tarkastuspäivä. Yhtäällä käytetään arabialaisia ​​numeroita - on vuosi vakausvuoden kääntöpuolella pakatun roomalaisin numeroin - neljännes.

Varoitus! Nämä luvut ovat tärkeitä, koska se perustettiin tiettyjen ajanjaksojen gospoverki. Yksivaiheissa metriä on kaksi vuotta, kolmivaiheisen yksi vuosi. Jos olet ostanut laitteen on päättynyt, sinun täytyy ottaa se valtion viranomaisten standardin. Todentaminen - prosessi maksettu.

 • Laite asennetaan korkeus - 0,8-1,7 m. Voidaan suorittaa asennuksen ja alempi, mutta vähintään 0,4 m Aseta asennus sähkön asunnossa -. Puhelinvaihde suulla, joka on jo rakennusvaiheessa talon asetetaan tietyllä korkeudella. Tämä esittely on valittu aikaväli, jossa yksi tavoite - kätevästi poistaa merkkejä mittarin.
 • Laite on oikein vaaka- että pystysuunnassa. Poikkeama - 1º. On huomattava, että elektronisissa malleissa, tämä ei ole tärkeää, mutta niin sovittuja sääntöjä.
 • Mitä tulee nousu-, laatikot ja muut laitteet, joissa sähkömittari on asennettu, niin säännöt ei ole erityisiä rajoituksia. Niiden muotoilu voi olla erilainen. Ainoa asia mainittu EMP on vapaasti käytettävissä, helppo kyky yhdistää johdotuksen, helppo asentaa ja irrottaa.
 • Jos asennat kolmivaiheinen yksikkö, mitoitettu 380 volttia, on suositeltavaa eteensä etäisyydellä 10 metrin suorittaa asennuksen katkaisujärjestelmän (kytkin, katkaisijat, sulakkeita jne).

Varoitus! Irrottaminen-vaihe sähkömittari ilmaisee jännite poistamaan kaikki kolme vaihetta.

Kuitenkin viimeisellä sijalla on oma vivahde. Energiahuolto järjestöt pitivät kone asennettu sähkömittari heti alkaa epäillä kuluttajalle mahdollisuuden varastamisen sähkövirtaa.

 • Ensimmäinen, asentaa katkaisija erilliseen koteloon tai laatikkoon;
 • toiseksi häntä suorittamaan oplombirovku, olkoon tämä tekee ohjain.

Mitä tulee kysymykseen, miten asentaa mittari oikein: kadulla tai sisällä talossa, on kaksitahoinen lähestymistapa. Asennus kadulla mahdollistaa ei häiritse sinua kun säädin haluaa ottaa lukemat. Mutta Käytä suljettuja ja eristettyjä kilpi tai laatikkoon sen tarpeelliseksi. Jos mittari on asennettu talon, sen pitäisi olla kuivassa paikassa. Tässä tapauksessa sinun tulee antaa helposti virtalähteen yhtiön edustajan poistaminen välituotteiden lukemat, mikä ei ole aina mukavaa.

Miten asentaa energiamittarin - askel askeleelta opas

Ensimmäinen askel on allekirjoittaa sopimuksen toimittamisesta oman sähköenergian paikallisen toimittajan kanssa paperityötä ja sopimukset tarkkailun huomioon maksamaan energiasta kulutetaan. Toimittava organisaatio tarjoaa teknisiä asiakirjoja, jotka ilmaisevat minkä tyyppistä energia mittari, katkaisija tulo-osan ja vaijerin, tyyppi tai nimi alustan tai laatikossa.

Juuri asennettu sähkömittari oli otettu käyttöön, sinun täytyy kirjoittaa hakemus toimistossa toimittava organisaatio tai lähettää kirjeenä kuitti osoitteeseen yrityksen.

Lausunnossa sanotaan:

 1. Sukunimi Etunimi Toinen nimi Hakijan, jonka kanssa hän oli allekirjoittanut sopimuksen sähkön.
 2. sopimuksen numero tai henkilökohtaiselle tilille avataan yrityksen toimittaa hakijan nimi.
 3. Tarkka osoite ja puhelinnumerot hakijan.

Asennuksen jälkeen mittarin ja liitetty verkkoon antamalla käyttöön, joka puolestaan ​​suoritetaan asiakirjojen laatiminen edustaja sähköyhtiön tuloksista tarkastuksen ja tarkistaa yhteyden järjestelmään. Näyte kohteliaisuus teko täyttämällä valokuvan alla:

Myös teko on pakollista:

 • tyyppi ja määrä laskurin;
 • alkulukemassa;
 • määrä on asennettu tiivisteitä.

Mainittuna ajankohtana vuonna asiakirjojen rekisteröintiä on maksut kulutetaan sähköä. Vain edustajat energiayhtiö, joka toimittaa sähköä teitä, joille olet antanut sopimus- ja avannut tilin, on oikeus laatia teko ja täyttö mittarin.

Jolla on tekniset asiakirjat, joissa nimet ja sijainnit asennuksen, voit asentaa mittarin kanssa kädet. Ensimmäinen, sinun täytyy ostaa materiaaleja ja komponentteja koottavien.

Jos sähkömittari on suunniteltu laittaa kadulla (esimerkiksi omakotitalojen ja kesä on optimaalinen sijoitus), ulkoseinään rakennuksen (julkisivu) tai postitse, sinun täytyy asentaa YAUR-NG (ottaen huomioon Sähkökaappi ja ulomman, hermeettinen laatikko). Hän on jo varustettu paikka ja elementtien kiinnittämiseksi annostuslaitteen, sekä erillinen lukittava kentästä täyttö tulo katkaisijan. Lisäksi laatikko on varustettu DIN-kiskoon jakelu elementtejä. Esimerkki Asennus sähkömittarit ulomman laatikon, näet kuvassa:

Asentaa sähkömittarit huoneessa voit käyttää YAUR laatikko asennettavaksi sisätiloihin tai asennuslevyn, se antaa myös tilaa lisäohjelmien asentamista koneita.

kaapeli poikkileikkaus laskenta on kuvattu tässä artikkelissa. Siirtoon tai korvaaminen mittarin sekä asennus uuden välineen kirjanpito on parempi tehdä vanhentuneen läpivientijohto seuraavaan. Lisäksi on suositeltavaa asentaa suojalevy elementtejä (RCD koneet) sijaan vanhentunut pistokkeet Aran annetun siirtyminen modernin voimajärjestelmän TN-C-S. Millä ovat maadoitukset voi lukea meidän artikkeli. Kuva alla tarjoaa kytkentäkaavio yksivaiheinen sähkömittari maahan:

Siinä tapauksessa, jos päätät asentaa sähkömittari omin käsin, sääntöjen mukaan SAE tarve täyttää seuraavat vaatimukset:

 1. Laite mittaus sähköä voidaan asentaa sähkö- kaapit Levyjen ja paneelien, jossa on jäykkä rakenne.
 2. Asennuskorkeus nopeudella vaihtelee 0,8 metristä 1,7 metriin.
 3. Siellä, missä on vahinkojen todennäköisyys, saastumisen, luvattomalta käytöltä, sähkömittari on asennettava laatikko ja lukittu avaimella.
 4. Sijainti laskuri olisi sallittava helpon pääsyn palveluun, kun lukemat, vaihda.
 5. Alustavia Kaapelin on täytettävä suunnittelun vaatimusten ja täyttävät poikkileikkaus, häiriöttömän tarjonnan.
 6. Ei sallittu kiertämällä, piikkien syöttökaapelin, se on yksi kiinteä osa pellolta tuloon annostuslaitteen.

Kun kiinnittämällä kaapeli mittarin, tietää, että väri merkinnän suonet tulisi olla sellainen, mukaan hyväksyttyjen sääntöjen - ruskea, musta, punainen, valkoinen on kytketty vaihejohtimiin, nimetty L. Blue - nolla suoritetaan N, keltainen, vihreä eristys suojajohtimen PE . Muista värikoodatut vaikea eksyä.

Huomaa, että asennus mittarin suorittaa paineen alla on ehdottomasti kielletty! Kaikki sähkötyöt on tehtävä vasta, kun kone on pois aukko!

Omakotitalossa, ja niiden mökillä, kun kyseessä on juuri asennettu sähkömittarin sijaitsee pilarin osan rajan, on kyky yhdistää kotoa YaURa tasoittaa johdot maahan, tai ajamalla asennus vaijeria korkeudella ilmassa. Suositeltava perehtynyt näihin artikkeleita voimavaramme jossa menetelmät kuvataan yksityiskohtaisesti kaapelin asennus ojassa ja riippumatonta tuotantoa köyden lanka.

Muuten, kustannukset asentaa mittarin asiantuntija vaihtelee 1000 ruplaa yksivaiheista mallia, ja 1500 ruplaa kolmivaiheisen laitteen. Hinta Mittarin asennuksen kahdella tariffeja (päivä ja yö) on vieläkin suurempi.

Lopuksi suosittelemme tutustumaan videon, mikä osoittaa selvästi, kuinka asentaa yksivaiheiset, kolmivaiheiset energiamittari:

Mitä tulee yhteyden laitteiden, kytkentäkaavio kolmivaiheinen metriä, sekä yksi-, me käsitellään yksityiskohtaisesti asiaa artikkeleita, joka voimakkaasti, että luet. Muilta, toivomme, että olet nauttinut meidän tietoa siitä, miten mittarin asennuksen omin käsin ja mitä asiakirjoja tarvitaan tähän.

miten antaa pyyntö yhteyden talossa ennen schotchika schotchika ollut?

Asennus sähkömittari: säännöt ja hienoudet Sähköjohtojen

Saatavuuden laskenta laite, joka mittaa virrankulutus - edellytys yhteistyön sähköyhtiön. On mielipide, joka laskee asennettava mittalaite tulee myös olla ainoita. Kuitenkin asennus mittari voi tehdä omin käsin, jos päällikkö kylpy on paperi teoksia, joilla on korkea jännite. Jos ei ole määritelty todistuksen lupaa, omistaja on oikeus kääntyä kokeneen sähköasentajan, älä teeskentele samapalkkaisuuteen virtalähteen kanssa yritys. Riippumatta siitä, onko asiakas on omistajan tai urakoitsijan, hänen pitäisi saada perehtynyt vivahteita asennuksen.

Tyyppejä käytetään kotitalouksien sähköstä

Menemättä yksityiskohtiin luokittelu sähkön heti eristää runsaasti muutostöitä, joita käytetään jokapäiväisessä elämässä. Olemme kiinnostuneita laskenta laitteet vaihtovirran vaaliluetteloon, koska juuri hän menee ja kotitalouksien esineitä. Vaihteleva teho virtaus on tunnettu siitä, että vaihtelu jännitteen ja usein muuttaa sen suuntaa elektronien liikettä. DC-jännite vastaa vuon vektori ja on vain käsittelyn jälkeen teollinen muuntajia tai kaikki tunnetut ala-laturi.

Luokittelu useissa vaiheissa

Klaani AC laskurit on jaettu kahteen erilliseen vaiheeseen perheen. Ensimmäisen perheen pitäisi käsitellä laskelmat yksivaiheinen kaksijohtiminen kulutus verkon ja toinen alaryhmä, - kolmivaiheisen kolmen langan tai neljän johtimen järjestelmässä.

Omistajan kylpyamme tilat on tiedettävä, että:

 • Jos virrankulutus ei ylitä 220 V, voit huoletta ostaa edullinen yhden vaiheen mittari. Ei välttämättä edes ymmällään laskee suoritusteho, koska kaikki uusimmat mallit, joissa on merkittävää valtaa;
 • jos sähkölaitteiden on oltava 220-380 V, kolme vaihetta pitäisi ostaa laskenta laitteessa. On toivottavaa sähköiseen malliin;
 • jos johtosarja edelleen päivittää yhteyden voimakas energian kuluttajien (esim., pumppu, kattilan, uunin, pesukone), tapa, jolla isäntä on sähköyhtiön vastaanottamiseksi tekniset edellytykset ja samaan aikaan ja mahdolliset parametrit asettaa laskenta instrumentointi.

Edustajia sähkönmyynti organisaatio voidaan suositella tiettyä muuttamista mittarin. Useimmiten niiden suositukset liittyvät erityispiirteet paikallisen tilaaminen keräämistä ja käsittelyä varten, ainakin halu myydä puhelimia saatavilla varastossa.

Yleensä natiivi viheralueiden sumuinen tulevaisuudessa on tarkoitus yhdistää kaikki kotitalouksien sähkönkulutus rekisterinpitäjien integroitu AMR-järjestelmän. Jo nyt prosessiautomaation asteittain hallussa. Siksi on parempi selvittää etukäteen osakehuoneistojen tai Energiantoimittajamme tahansa viestintäkanava he aikovat käyttää. Tämä ei ole muuttaa niin juuri asennettu mittari.

Perinteinen yhden vaiheen kalibrointiväli laskulaittei- on 16 vuosi. Käyttölämpötila '32 aikavälillä. Kolmivaiheinen yksikkö täytyy purkaa ja olla itse asiassa jälkeen 6 tai 8 vuosi, tasosta riippuen monimutkaisuuden muutoksia.

Lyhyesti, yksinkertaisempi laite, sitä vähemmän vaivaa hänen kanssaan. Ja alkeis työn järjestelmän paljon kauemmin. Kuitenkin, jos kylpy on varustettu tehokkailla vastukset ja vettä syötetään sille Porareikävalokuvaus pumppu, väittävät jossa tekniset merkityksetön. eli Se tarvitsee kolmivaiheinen mittari, edullisesti muistin ja kyky erilaistua tariffeja.

Mekaanisesti tai sähköisesti - mikä on parempi?

Minkä tahansa sähköä annostelulaite on tehomittarin wattimittarin ja pakollinen laitteen kiinnitysosan määrällisiä energian virtausta indikaattoreita. Mukaan rakenteellinen spesifisyys laskemiseksi yksikön laitteet on jaettu:

 • Elektroniset komponentit, lukitus sähkön muuntamalla ensimmäisen sähköisen signaalin analogiseksi, ja sitten pulssi suoritusmuodossa;
 • Induktio laskurit, jotka tallentavat energiankulutus laskemalla banaali alumiini levyn kierrosta ohjaavat induktiovirtojen.

Induktiomittareihin ovat halvempia, massiivisempi ja vakinainen. Niiden asennus suoritetaan 3 olemassa ruuvi kiinnittyy telineeseen kaappiin tai eristelevyn. Advanced elektronisia laitteita kalliimpia, mutta e-täyttö sisältää joitakin erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi omistaja elektroninen vasta voi ohjata laskelmien toimittaja, koska muistilaite voi tallentaa kaikki tiedot on saatu vuoden aikana.

Häiriöt ja ongelmat asennuksen siisti elektroniikkalaitteen ei synny. Se on kiinnitetty DIN-kiskoon, joka on kiinnitetty kotelo on valmistettu metallista tai palo-muovi. Yleismies, ehdottomasti ei halua käsitellä miten kytkeä mittari voi tallentaa tarjota täysin konfiguroida kaappi on jo asennettu paikoilleen laskenta laitteen ja automaattisen suojan johdotuksen avulla.

Sääntöjen mukaan GOST 6570-96 enintään tarkkuusluokan induktiivisten laitteiden on oltava vähintään 2,0. Uusi laskurit mekaaninen vain ei tuota jo kanssa alhaisempi. Suurin sallittu virhe elektronisten laitteiden 1,0, eli 2,0 hyväksyttävä moninopeuksiset järjestelmiä.

Tarkkuus luokka on kohdistuksen virhe laskurilaite, prosentteina ilmaistuna. eli 100% ja kuluttaa sähköä rekisteröity elektroninen laite voi heittää 1% tai päinvastoin. Mekaaninen laite ei ole arvostaa sama herkkyys. Joka sähkömittareiden on parempi ostaa, valita tulevia omistajia. Kuitenkin enegrosnabzhayuschie yritykset kehotetaan kiinnittämään huomiota sähköisen mallin tarkempi ja voidaan helposti integroida automaattiseen käsittelyjärjestelmään vaihtoehtoja.

Yksikorkoisia monitariffiset laitteisiin

Edut Sähköisen metriä oikein luokitella loistava tilaisuus eriytetty kirjanpito sähkönkulutuksen. Yksi tullien induktio koneissa ei ole kustannus-hyöty dataa. Viimeinen näistä alatyypeistä tulevat implisiittisesti kaapata kulutusta antamatta tilaisuutta pienentää isännät maksamaan energiaa ruuhka-aikoina hänen kysyntää.

Hankinnan moninopeuksi- laskenta laitteen avulla maksaa:

 • mukaan koko määrä energiankulutusta, alkaen 7,00 jopa 23,00;
 • 0.7 tariffien täysi kulutukseen yöaikaan, kun tuote kotimaisen voimalaitosten useimmille kuluttajille tarpeettomasti (23,00 - 7.00ch);
 • 1,5 verokannan ruuhka-aika maksimikuormalla sähköä;
 • 0,4 täydestä hinnasta yöllä.

Kun taas kannattajat toimivaltaisen talouksien vaihtelut maksu ovat pääasiassa kahden nopeuden tallennusvälineet ja stan- ratkaisu järjestelmiä. eli edellä olevan kohdan kahden ensimmäisen valitun. Kuitenkin joukkoon neljän tariffin tuulettimet täydennetään täsmällisesti, ymmärrettävää konkreettista taloudellista vaikutusta.

Säännöistä, laskurit

Luettelossa hallitseva vaatimukset asennusta metriä lukien kyky ongelmaton lukemia, suojaa mekaanisia vaurioita ja estää mahdollisuus varkaus sähkön toimittajien ja omistajat. Noudattamatta jättämisestä lakisääteisten vaatimusten useimmiten liittyy sähkökatkoksen yrityksen sinetillä / Rekisteröidy laite siten kieltäytyminen käyttää sitä.

Huomaa, että arvioitu sähkömittari asennettu rajalla operatiivisen vastuun energiantoimittajan ja omistajan rakenteen.

Asennuksen suunnittelu tila

Paikannus mittari sanelee vaatimukset Sec. 1,5 PUE kokoelma, joka on kokonaan omistettu integraation sähköä. Se totesi, että:

 • Rakenteellaan laskutusorganisaatio tulee olla kuiva, riittävän tilava esteettömästi tuotannosta ja häiriöttömän poistamasta tietoja kulutuksesta;
 • Jos se on mahdotonta sijoittaa kaappiin tai jäykkä paneeli suunnittelu yksikön lämmitetty huone voidaan asentaa lämmittämätön osastoihin, käytävät, odotustila ja rakenteen ulkopuolelle edessä tai betoni tukee LEP. Ulkoasennuksiin pitäisi ostaa laitteen tekniset mahdollisuudet toiminnallisia - 40 ° C lämpötilassa Outer mittarin asennusta on tehtävä eristetyssä kotelot välttääkseen epäonnistumisen laitteiden talvella. On mahdollista käyttää korkit kuumennettiin ei ole suurempi kuin + 20 ° C, edellyttäen, sähkölamppu tai lämmityselementin;
 • Perusta asennuksen on oltava jäykän rakenteen. Asennus voidaan tehdä seinään, kapealla. Etusija annetaan kaapit ja dielektrisen suojukset on valmistettu muovista, puusta ja metalli. Asennettavaksi suojaseinä väliinsä ilmanvaihto rako on 1,5 cm, on oltava sen muodostuminen on suositeltavaa käyttää posliini rullat .;
 • asennuskorkeus olisi mukava poistamaan tiedot. Karkea opas - ihmissilmä on samassa tasossa keskimääräistä kasvua. Enintään 1,7 m tasosta kerros, ainakin 0,8. Sääntely lähteet eivät vastusta pienempi asetus alaraja 0,4 m;
 • Suojaavat mekaanisilta vaurioilta ratkaisuun yksiköt on sijoitettava muutaman metrin päähän ovesta ja ikkuna-aukot.

Jos on olemassa riski mekaanisen vaurion, saastuminen, vahingoittaa lasta tai luvattoman väliintulon, asennukseen, sinun on käytettävä kaappi lukko ja läpinäkyvä pieni ikkuna edessä dial.

Sähkö- tunnuksia ja vivahteet

Säännöt johdotus sovittelumekanismit nimetään samassa luvussa 1.5 PUE:

 • Kielletyt rakennus johdotus metrin kaapeleita kanssa kiinnikkeitä, vääntömomenttien;
 • Vähimmäiskoko poikkipinta Laitteen kuparijohdotuskuvio 2,5 mm², alumiini 4 mm²;
 • On mahdollista muuttaa laitteen ja sen poistamista tarkastusta ennen asennusta tai automaattista counter korjaustoimenpiteitä tai tandem katkaisijan ja sulakkeet. Kaistanleveys valitaan koneen kapasiteetin arvo virrankulutus esineen;
 • Mahdollisten uudelleenasennus, korvaaminen, korjaus tulisi jättää kokoonpanon aikana marginaali 12 cm kunkin virranjohtoelimillä;
 • Eristäminen nollajohtimen on oltava eri eristäminen vaiheessa. Jos eristävä kuori ei ole väriä eroja, on huomattava, 10 cm mittariin syötetyn langan sellaisia ​​merkintöjä.

Älä anna laitteen suunnittelu puolueellisuudesta yli 1º, koska vastoin uskottavuutta takuu ei ole mahdollista.

Laskurin nollaus on eri paikka isäntä pyynnöstä on saatavilla jälkeen muutoksia nykyiseen suunnittelua koskevia asiakirjoja.

Rakentaminen laskurin johdotuksen

Mitään eroja kytkentäkaaviossa induktion tai elektronisen sähkömittarin mitään. Siellä sanelee Instrumentin suunnittelun pidemmälle kuorintapihdit. Syöttää reikiin sähköisen mallin tulee puhdistaa 2,7 cm kunkin langan, tehdä mekaaninen laite 2,0 cm. Ei millimetrin eristys ei saa olla kosketuksessa vyöhykkeellä. Ylimääräinen riisuttu mm terminaalin ulkopuolella puristimet myös ei pitäisi olla, että ei ole todennäköistä, että "vasen" yhteydet ja teho varkaus.

Huomaa, että koko kytkinlaitteen tai sulake ennen mittarin koko johdotus ei vaadita, jos jokaisen rivin, kun mittari on varustettu omalla koneella.

Katkaisijat ennen mittaria ei kuulu luetteloa pakollisista johdotus komponentteja. Kuitenkin niiden läsnäolo mahdollistaa hätäpysäytä koko kohde korjaustoimenpiteitä varten. Energosbyt he eivät "kunnioittaa", koska hän uskoo laitteen ruokinta kateissa kilowattia. Asentamiseen koneen edessä laskurin on suositeltavaa ostaa pieni laatikko muovia, DIN-kiskoon ja ulkokorva asennukseen tiivisteen.

Standard algoritmi toimien liittämisestä arvioitu laskurit:

 • Ensimmäinen vaihe on demagnetoimaan etulinjan.
 • Irrota kansi päätelaitteesta ja useita tutkimuksen saatavilla sisäpuolelle johtoja.
 • Me puhdistaa langan päät on pituus, joka vastaa rakennetta. Kukin lanka on kiinnitetty kahdella ruuvilla. Näin ollen, kannen alla päätelaitteen ei havaita yksittäisiä ja pari liityntäpisteeseen.
 • Käyttöön vaihe tulojohto äärimmäisenä vasemmalla aukon №1. Ilman fanaattisuus mutta kohtuullisella vaivalla pyörähtää vasemmassa yläkulmassa ruuvi ensimmäisen päätteen pari. Vahvistuksen jälkeen arkipäiväinen nykäistä asennuksessa voimaa, spin toisella ruuvilla.
 • Yhteen nolla samalla tavoin kuin kolmannen aukon.
 • Yhdistää myös lähdön vaihe toisen parin päätelaitteiden, nollalähtösignaalin neljänteen.
 • Toisesta leukapari vaiheen johdin automaattiseen teho, valaistus, jne. linjat. Sarjaan, käyttäen hyppääjä.
 • Neljännestä leukojen neutraali laitoksen nolla linja.

Yleensä, jos toimit järjestelmän mukaan, se ei ole mitään vaikeaa. Tärkeintä ei poiketa SAE asetukset ja varmista, että yhteys suoritetaan suunnan mukaan elektropotoka. Ja saattamaan valmiiksi tarpeen saada Energosbyra edustavia tarkastettavaksi ja sulkemista.

Ja lopuksi, video ulkokäyttöön:

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Story Banja © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.