Asenna pyyhkeenlämmitin kylpyhuoneessa käsillään Video

Asenna pyyhkeenlämmitin kylpyhuoneessa: opas asennettavaksi omin käsin

Kotiin työntekijä taitoja suorituskykyä putkityöt, asennus pyyhkeenlämmitin ole erittäin monimutkainen tehtävä. Ennen asennusta Laitteen on tarpeen määritellä optimaalista mallia kuivaus- ja kytkentätapa. Olisi kehitettävä tie-piiri ja tarkasta asennusohjeita. Vaatimusten noudattamisesta ja asennustekniikka varmistaa sujuvan toiminnan pyyhkeenlämmitin.

Valintaperusteet pyyhkeenkuivain Kylpyhuone

Kestävyys pyyhekuivain riippuu sen alkuperäiset ominaisuudet ja noudattamista asennus tekniikkaa. Tärkeä rooli tulee olemaan ottelun valittuun malliin käyttöolosuhteissa.

Valitessaan LVI, erityistä huomiota on kiinnitettävä toiminnan periaate, materiaalin valmistus ja pyyhekuivain kokoonpano.

Toimintaperiaate ja tekniset tiedot

Kaikki "pyyhekuivainkäyttöön" malli kylpyhuoneen jakaa kolmeen tyyppiin:

Vesi yksiköt toimivat kierrättämällä kuumaa jäähdytysnestettä. Liitäntä tapahtuu lämmitysjärjestelmä ja vesi. Tärkein etu tällaisten mallien - energiansäästö. Veden puute pyyhkeenlämmitin - monimutkaisuus asennuksen jos laite ei alun perin kuulu viestintäjärjestelmän asunnon tai talon.

Nykyaikaisessa monen perheen asuntojen paine lämmitysjärjestelmä on noin 8-10 ilmakehää ja vanhassa rahasto rakennuksia - 5-7 ilmakehää. Suurin osa tuodaan mallit eroavat pyyhe pieni työpaineen, kun taas putken seinämän paksuus on pienempi kuin 1,25 mm. tuotteen elinkaaren tyypillisessä kerrostalot - 1-2 vuotta.

Valinta omakotitalon kelan on varsin laaja, kun paine autonominen lämmitysjärjestelmä on alhainen.

Sähköinen pyyhe toimii itsenäisesti, erillään muista järjestelmistä. Työskennellä tarvitsevat keskeytyksettä sähkön.

Laitteen avulla on tarkoituksenmukaista seuraavissa tapauksissa:

 • Se vaatii nopeaa asennusta häiritsemättä lämmitysjärjestelmän vesijohtoverkot
 • asennus "varmuuskopio" pyyhkeenlämmitin;
 • tarve kelan sijoittamista ulkopuolella kylpyhuone - mainio kannettavat sähkö- kuivumismalli.

Välttää ylitys teho yksikkö on valittava tilavuuden mukaan huoneen. Optimaalisesti, jos Q1. m osuus 140 wattia - näissä olosuhteissa kylpy lämpenee 22-24 °. Jos tarvitset pyyhkeenlämmitin keväällä ja kesällä, vähän virtaa mallit soveltuvat 100 W per 1 m². m.

Voima "märkä" malleja jopa 2 kW: n "kuiva" instrumentti - 100-200 wattia.

Yhdistetyt pyyhe voi toimia kahdessa eri tilassa: verkosta tai käyttöveden järjestelmään. Tämä on käytännöllisin ja tehokas vaihtoehto lämmityksen, mutta korkeat kustannukset yleispalvelun kelan estää monia ostajia.

Materiaali saniteettikalusteen

Valmistuksessa pyyhe kela käyttää tyypillisesti kolme metallista:

Laitteet ruostumattomasta teräksestä kestävät kosteutta, mutta altis epäpuhtaudet veteen. Ajan, sisäseinät kelan muodostunut sakka rajoittaa veden virtausreittiä.

Valitsemalla ruostumattomasta teräksestä pyyhe, etusija on annettava kromi malleja, joissa seinämäpaksuus 2 mm.

Lämpöpatterit messinkiä ja kupari on korkea emissiivisyys, on kuitenkin rajoitetun ajan käytön. Ostaessaan kannattaa tarkistaa tuoteselosteesta. On syytä huomauttaa, että putken sisällä on galvanoitu pyyhe, ja sopii napauttamalla kuumaa vettä järjestelmään.

Musta teräs oikukas jäähdytysnesteen. Malleja tällaista materiaalia suositellaan asennettavaksi riippumattomiksi lämmitysjärjestelmä, jossa paine-erot eivät kuulu. Keskustietokannan on sallittu käyttöveden yhteydessä kela, jossa on sisäinen korroosiosuoja.

Koko ja muoto pyyhekuivaimen

Koon ja kokoonpanon määritetään perustuen kuivaus sijainti, kylpy koko ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Lisäksi on otettava huomioon tapa napauttamalla: sivusuunnassa, lävistäjä, ylempää tai alempaa.

Classic M- ja U-muotoinen ovat edullisia ja ihanteellisia kuluneen pois Neuvostoliiton keloja. Patterit "tikkaat", "Foxtrot" ja "moderni" enemmän tilava. Alue mahtuu levyt, sekä paikallaan kuivauksen.

Pyyhekuivain pitäisi yhdistää kylpyhuoneen suunnittelun ja säästää tilaa.

Yhdistävät pyyhekuivaimen: kuuma vesi tai lämmitys

Ennen kuin asennat vesi pyyhekuivain kylpyhuoneessa, on tarpeen määrittää menetelmän sen yhteyden.

On olemassa kaksi vaihtoehtoa:

 1. Laatikko lämmitysjärjestelmässä. Menetelmä takaa pyöreä lämmitys. Laite kuumenee kuuman veden kulutusta - pyyhekuivain per yö jäähtyy vaikka suora sisällyttäminen läpi nousuputken.
 2. Upotettu osaksi lämmitysjärjestelmään. Vaihtoehto on todellinen verkkoon ilman keskitettyä kuumaa vettä. Johtuen pakkokierrätys jäähdytysnesteen kellon ympäri kela pysyy lämpimänä. Haitta - kuivauksen vain kylmänä vuodenaikana.

Kun vaihdat tapa kytkeä pyyhekuivaimen kerrostalossa, hanke edellyttää kehittäminen ja hyväksyminen sen apuohjelmia. Making paketin asiakirjoja kestää noin kuukauden.

Asenna pyyhkeenkuivain kanssa "vesi" toimintaperiaate suoritetaan tietyt ehdot täyttyvät:

№1. Halkaisija putki pitää vastata halkaisija nousuputken, jota ei voida hyväksyä kurouma asetelman.

№ 2. Välillä hanat kuivaus tarpeen säätää jumpperi. Ohitus suorittaa useita tehtäviä:

 • säilyttäminen vedenkierto korko nostimen ympärille;
 • erottaminen jäähdytysneste virtaa voidaan varastoida lämpöä sitä kautta pistettä;

Plus sisällyttäminen vahvan sulkeminen kohdat, ohittaa, on kyky sammuttaa pyyhekuivaimeen suorittaa korjauksia pysäyttämättä koko järjestelmän.

№ 3. kielletty asennus venttiilien valmisteilla osassa ohittaa suoraan päällyslauta.

Epäonnistuminen merkitsee:

 • hidastaa vesi kiertää läpi nousuputken ja lämpötilan lasku jäähdytysaineen;
 • Paine heikkeneminen asunnoissa sijaitsee veden tulo suuntaan.

Sulkemalla osat voidaan varustaa tavalliseen palloventtiili ohitus ja syöttö- tai funktionaalinen kolmitieventtiilin, jolloin jäähdytysneste suoraan tai ohittaa, tai jäähdytin.

№ 4. suositeltu sijoitus korkeus kuivaus pyyhe mukainen SNP - 120 cm lattiasta.

№ 5. Raja välinen etäisyys lämmittimen ja limakalvon seinät:

 • 3,5-4 cm - jos kelan halkaisija 2,5 cm tai vähemmän;
 • 5-7 cm - kun putken osa on enemmän kuin 2,5 cm.

Jos ohitus piirikaavio on järjestetty, lähtö ja tuloliittimiin sallittu asennus sulku palloventtiilit.

Suositeltava ja laiton napauttamalla piiri

Kela perustuu suorituskykyä "painovoiman pumppu". Smart Box antaa luonnollisen kierron ja suorituskykyä jäähdyttimen. Kehittäminen asennus pyyhe lämpimämpää vettä käsillään järjestelmään tehdään mukaisesti suunnittelun tiettyä mallia ja sijainti nousuputken kylpyhuoneessa.

Sivusuunnassa ja diagonaalinen yhteys

Suurin osa laitteista pidetään optimaalinen upotettavat rehun jäähdytysnesteen läpi ylemmän ulostulon ja ulostulo pohjassa. Tämä saavutetaan yleinen yhteyksiä ja piirit on esitetty alla.

Edut Universal tie:

 • suorituskyky ei riipu suuntaan ja virtausnopeus veden pystyputkeen;
 • sammuttamisen jälkeen ilmankierto vuoto vaaditaan;

Universal-version Tapping voit olla pyyhekuivain missä tahansa sopivassa asennettavaksi pois nousuputken.

piiri toiminta:

 1. Alempi tie-piste sijaitsee alapuolella liitosputki jäähdyttimeen ja ylemmän rungon, vastaavasti - yli ylemmän ulostulon. Kaltevuus syöttöputket - 2-3 cm metri. Vaakasuora hyväksyttävän yhdisteen putki, jonka poikkileikkaus on 32 mm, ja jos kaukainen nousuputken vähemmän kuin 2 m.
 2. Syöttöputket - ilman mutkia ja "humps." Muuten zavozdushivaetsya järjestelmä ja luonnollinen kierto loppuu.
 3. Optimaalinen halkaisija syöttöputket: ¾ tuumaa teräs, 25 mm - vahvistettu polypropeenia.
 4. Putket eristetty toivottavaa. Tämä vaatimus on erityisen tärkeä silloin, kun piilotettu Asennus muoviputkia.

Se on tehokas järjestelmä puoli / cross solmion kaventuneet ohitus. Putkimiehet ovat turvautuneet tällainen suorituskyky aikaisemmin muodostettua pyyhekuivain, jos ei ole tarvetta täysin muuttaa rakentava nousuputken.

Offset ohitus perusteltua, jos haluat säilyttää vanhat kärryt nousuputket. Tällä menetelmällä yhteyden ei suositella kaventuneet siltaa. Tärkein vaatimus - ylemmän jäähdytysaineen.

Joissakin malleissa kuivaimet on suunniteltu liitäntä alas. Leikkaus suoritetaan kolmessa järjestelmiin.

toteutumista alemman yhteyden vaatimukset:

 1. Alempaan vaaditaan alapuolella pyyhe lämpimämpi.
 2. Syöttöputki halutaan eristää.
 3. Ylemmän ulostulon nousuputken käyttäen offset tai ahdas ohitus alapuolella liitoskohta laitteeseen.

Optimaalinen bias - noin 2 cm per metri putkea. Tällä edellytyksellä varmistetaan riippumattomuus järjestelmän suunnasta veden virtausta.

Mahdollisia vaihtoehtoja pakotti tie

Joissakin sivusuunnassa yhdistävät sallittu poikkeama tyypillinen suositeltu järjestelmistä.

Basic olosuhteet pysyvät samoina tie. Ero liitoskohdissa pyyhe lämpimämpi nousuputken, sekä läsnä ollessa pystylohkoiksi tulon ja lähdön laite.

Vaihtoehtoisen lateraalisen tie on esitetty alla. Top pyyhkeenkuivain on ylemmän hanan. Sammuttamisen jälkeen vettä vaatia vuodatusilman kelan.

Hieman muutettuna, ja voi olla pienempi upotettu. Tarve sijoittaa putket nousuputki vähintään etäisyys lattiasta kasvaa pakottamalla molemmat nouseva vuori. Kaikki vaatimukset täyttävät alemman liitännän järjestelmän toimintavarmuutta.

Virheelliset kytkentäkaaviot

Kokemattomat master eivät aina kiinni suositella järjestelmiin. Seurauksena - kuivaus jää kylmäksi, jossa on keskeytymätön kuuman veden. Esimerkkejä mahdollisista puutteista näkyvät alla.

Molemmissa suoritusmuodoissa laite sijaitsee alemman poistoaukon nousuputken. Alenna lämpöä väliaine jäähdytetään ja jää loukkuun. Vesi ei ole työnnetty takaisin, koska alkuun on paineen jäähdytysnesteen virtauksen.

In muodostavat "marssia" kertynyt ilmaa. Ajan ilmakuoppa kattaa liikkeeseen lämpöpattereiden ja pyyhe jäähtyy.

Vaihtoehto, joka on esitetty alla, on yhdistetty kaksi samanaikaista virheitä. Kaaviossa ei selvästikään toimi.

Askel askeleelta asennus veden pyyhekuivain

vesi pyyhkeenkuivain käsillään mount tekniikka on sama eri kytkentäkaaviot. Vaiheittainen työn edistymisen purkaminen kuluneet käsittää, syöttöputken päässä nousuputken, asennus ja kiinnitys kelan nostureita.

Valmistelu työkalut ja materiaalit

Aseta tarvittavat työkalut asennus- ja vaihto pyyhkeenlämmitin, riippuen vesijohtojen huoneessa. Joka on tarkoitettu asennettavaksi polypropyleeniputkiin tarvitse: palloventtiilit; asennuskiinnikkeet; Polypropeeniputket; juotin ja veitsen leikkaamiseksi PP-putket.

Standardi laitteet sisältää pyyhekuivain:

 • siirtymäkauden kulmat;
 • silikoni tiivisteet;
 • Lukitusyksiköt;
 • teleskooppivarsi;
 • nosturi "Majewski."

Järjestelmässä on toivottavaa käyttää komponentteja yhdestä metallista ilmenemisen estäminen elektrolyyttisen korroosion.

Meidän täytyy koordinoida toimintaansa järjestön kanssa talonmiehet ennen purkamista vanhentunut kela. Sammuta nousuputki vedestä edellyttää erityistä lupaa.

 1. Jos kuivauspatteri ei ole yksi kuuman valtatie, kierreliitäntöihin olisi helppo ruuvata.
 2. Jos laite on hitsattu nousuputken, se on katkaistava mylly. Loput syöttöputken pitäisi riittää kierteitykseen.
 3. Loppuun käytettyjen irrottaa laitteen telineestä.

Leikkauksen nousuputkessa korkeuden tulisi olla suurempi kuin etäisyys putkien välillä, että uuden laitteen pituuden hihat ja ebbs tarvitaan sitoa ohituksen puseroita

Asettaminen ohituksen ja palloventtiilit

Kiinnittäminen kela voidaan suorittaa ilman asennusta ohituksen, mutta asiantuntijat suosittelevat ennakoida jumpperi. Päissä pyyhekuivaimen asennettu palloventtiili. Tarvittaessa, tarjonta jäähdytysaineen laite sammuu, kun nousuputki on liikkua vapaasti vettä.

Asentaa venttiilit putkisegmentit leikata uuden säikeen käyttämällä muotin halutun halkaisijan. Jos poistamisen jälkeen vanhan laitteen lanka selvisi, se riittää "ajaa" sen ram parantaa yhteyden. Valmisteltuun putken asentaa sulkuventtiilit.

kela mount pyyhkeenkuivain

Järjestyksen "roikkuu" ja liitä laite seuraavasti:

 1. Seinällä laittaa markup suluissa - on tarpeen tarkkailla horisontaalinen sijoittelu kelan.
 2. Valmista reiät ja aseta tulpat.
 3. Pultattu on pyyhekuivain, laitteen kiinnittämisen seinään ja kiinnitetään ruuvilla. On tärkeää noudattaa suositeltua etäisyyttä jäähdytin ja seinäpaneelit.
 4. Kytke laite venttiilit rainan avulla varusteet, yhteyksien tiivistetty pellava rullauksen.

Riippuen yhteystyyppi, jota käytetään suoraan tai kulmassa ruuviliitokset.

Ominaisuudet asennus sähkömallit

Toisin kuin vesi mallit sähköiset kuivaus voidaan asentaa mihin tahansa, koska ne eivät ole riippuvaisia ​​sijainnin lämmitys putket ja kuumaa vettä. Tässä tapauksessa erityistä huomiota olisi kiinnitettävä laatuun johdotuksen.

asennuksen sähkö pyyheliinatelineet Vaatimukset:

 1. asennus paikka valitaan tason suojaa laitteen kosteutta vastaan. Matkaa washstand tai kylpyhuoneen - vähintään 60 cm.
 2. Minimietäisyys lattiaan - 20 cm: n päässä seinästä - 30 cm pintaan huonekaluja - 75 cm.
 3. Lämmityslaite ei voida asettaa suoraan pistorasiaan.

Sähköliitäntä suoritetaan mukaisesti NFC-15-100 kansainvälinen standardi.

Johdotus alle pyyheteline suoritetaan säädösten mukaisia ​​turvallisuusstandardeja alueilla korkea ilmankosteus:

 • -yhteyden kautta kolmen johtimista maastoon;
 • sallittu vain piilevä johdotuksen;
 • ulostulon pitäisi olla kumi- tiiviste ja kannen, joka peittää kosketusreikien;
 • sähkölaitteiden käyttöä kuparilankoja ja merkit VVGng VVGng-LS.

Edellytys asennuksen ja käytön sähkölaitteet - käyttäen RCD laukaisuvälineeseen ylitettäessä työ ominaisuudet nykyisen.

Videoita vivahteita valinta ja asennus säännöt

Suositukset valitsemalla Kuivausliina näkyvät video:

Prosessin asennus pyyhe lämpimämpää vettä näytetään video:

pyyhkeenkuivain mount tekniikka riippuu valitusta mallista. Toimivuus vesi laite määritetään ja suoritetaan oikein koottu kaavio runko. Asennettaessa sähköinen malli, keskittyen käyttöturvallisuus. Asennus yhdistetyn "kela" on parempi jättää ammattilaisille.

Take popravochku. RCD (vikavirtasuoja) katkaisee virtapiirin ei ole suurempi kuin työ ominaisuudet nykyisen ja nykyinen vuoto (yleensä enemmän kuin 30 mA). eli jos pieni osa nykyisestä pois ketjun (tai näyte kostutus) syötetään RCD kiinni. Laite irrottamalla piiri, kun ylittävä kutsutaan automaattiseksi suorituskykyä.

Jos vuotoja koneen epäonnistuu, vain aktivoituu, kun yli sen toiminnalliset ominaisuudet, joka on melko suuri ja ilmaistaan ​​ampeereina (nostoa vika, kuormitusvirta ylitetään). Laadullinen RCD täyttää välittömästi, kun automaattinen kuormituksen ylityksiin laukaistaan ​​sen luokan (useista sekunnista useisiin minuutteihin, RS välittömästi). Laite yhdistää RCD ja kone kutsutaan Hätäkatkaisimet.

Olemme kylvyssä itse valitsi paikka pyyhkeenlämmitin. Runsaasti vaihtoehtoja standardin kylpyhuoneessa koko 2m x 1,5m ei siis voitiin määrittää vain muodossa kuivauksen poikki leveys ja korkeus sen asennuksen. Näyttää siltä, ​​että otettiin huomioon kaikki vivahteet aiemmin todettiin, mutta silti joskus koskettaa olkapäätä ja ampumaan. kuuman veden lämpötila putkissa meidän viiden kerroksinen rakennus on aina sallittua enemmän, 85-89 astetta, vaikka se on kielletty.

Internetin tietosanakirja järjestelystä teknistä ylläpitoa verkkojen

Asennusohjeita pyyhkeenlämmitin kylpyhuoneessa käsillään

Pyyhekuivain on välttämätöntä paitsi kuivaus pyykin, mutta myös luoda suotuisa mikroilmasto kylpyhuoneessa - ehkäisy kosteus, korkea kosteus. Mutta asettamalla pyyhkeenlämmitin kylpyhuoneessa käsillään edellyttää paitsi asianmukaisia ​​taitoja ja laitteita, mutta myös hyvä opas. Ja se löytyy tässä artikkelissa.

Asenna pyyhkeenlämmitin kylpyhuoneessa käsillään

Kannattaa ensin valmistella tarvikkeita ja laitteita. Työ edellyttää:

 1. itse asiassa, pyyhekuivain;
 2. kaksi palloventtiilit
 3. asennuskiinnikkeet;
 4. varusteet yhteydessä kytkimet (polypropeeni);
 5. Polypropeeniputket;
 6. erityinen veitset leikkaamiseen PP;
 7. PP putket juottamiseen.

Pyyhe kylpyhuoneen sisustukseen

Purkaminen vanhojen pyyhkeenkuivain

Tietenkin, jos aiot korvaa pyyhkeenlämmitin, sen pitäisi ensin poistaa vanhan. Voit tehdä tämän seuraavasti.

Vaihe 1. Ensimmäinen sulkea pois kuuma neste putkeen, joka liitetään käämin. Voit tehdä tämän, kirjoita sopiva soveltamisen osuuskunnan puheenjohtaja tai asuntotoimistoon, jonka jälkeen - oikeus estää venttiilin.

Vaihe 2. Seuraava hän siirsi pyyhekuivain. Jos se ei ole olennainen osa takakonttiin, yksinkertaisesti ruuvaa ruuviliitokset.

Vaihe 3. Jos laite on hitsattu putki (ei kierrä tai lanka), leikataan se hiomakoneella ja poistaa huoneesta.

Kiinnittää huomiota! Rajata välttämätöntä, jotta jäljellä oleva osa putken riitti kierteitykseen.

Kuten jo mainittiin, verkossa ohitus - yhteinen putki (tässä tapauksessa polypropeenista). Asentaa se sopii päihin palloventtiilit tuotteiden (kuten on esitetty kuvassa), joka on päällekkäin veden virtaus tarvittaessa. Kun ohitus Vesi kiertää nousuputkessa vaikka pyyhkeenlämmitin sammuu.

Kiinnittää huomiota! Ohitus itsessään on myös toivottavaa asentaa toisen palloventtiili, jolla ilma poistetaan. Tällä työneste pääsee liikkumaan vapaasti kelan läpi.

On tärkeää tarkistaa tasaisuuden putken sijainti vaaka- että pystysuunnassa

Sitten voit alkaa asentaa nosturin. Jos vanha laite oli leikattu, jäljellä putkiosien päälle uusi säie leikataan käyttämällä suulaketta halutun halkaisijan. Ja jos kela ammuttiin "sivistynyt" ja lanka pysyy paikallaan, vain "ajaa" sama kuolee se, parantamiseksi liitettävyyttä.

Heti kun lanka on laittaa järjestykseen, asentaa sulkuventtiilit (toisin sanoen, nosturit). Valaisimen tulee toimia kahdella kerralla.

 1. Säätämällä intensiteetti työn kelan avaamiseen / sulkemiseen, venttiilit.
 2. Päällekkäisyys Veden tarvittaessa korjaus tai vaihto laitteiden suorittaa vaaditut toimenpiteet.

Asenna pyyhkeenkuivain kela

Vaihe 1. Ensin liittää suluissa seinään.

Vaihe 2. Seuraavaksi kannattimet hirttäytyi kuivain. Joissakin tapauksissa on Stroebe seinään.

Vaihe 3: Lopuksi, kuivaimen on yhdistetty ohitusventtiili. Tämän, kuten jo mainittiin, sitä voidaan käyttää erityisiä varusteet ja hihat.

Kiinnittää huomiota! Asennuksen jälkeen avaa venttiilit kerrallaan (tee se varovasti). Tässä tapauksessa kela on vähitellen täytetään nesteellä ja riski veden vasara minimoidaan.

tuuletus kautta Majewski Crane

Kaikki asennus pyyhkeenlämmitin kylpyhuoneessa käsillään päätökseen. Jos olet kiinnostunut siitä, miten paljon tämä kaikki maksaa, erityinen luku on vaikea kutsua, koska se riippuu työn monimutkaisuus ja tyyppi kelan, ja useita muita tekijöitä. Mutta jos asennus suoritetaan henkilökohtaisesti, kaikki kustannukset liittyvät vain laitteen ja ostaa lisää tarvikkeita.

Muoviputkien ominaisuudet lämmitykseen

Jo niin kauan sitten, olemme jo katsoneet muoviputkien tekniset ominaisuudet, jotka sopivat teltan asennukseen. Yksityiskohtainen katsaus näet täältä

Kuumennetun pyyhekiskon kytkeminen kuumavesiputkiin, kuten aiemmin on mainittu, säädetään SNiP: llä. Mikä tämä SNIP on, ja myös siitä, mitä se sanoo ongelmallamme.

Ja jos uuden laitteen asentaminen on suunniteltu, PP-putkien osat olisi liitettävä putkistoon ja jo niille - itse käämille. Yhteysproseduuri ei ole mikään monimutkainen. Sinun tarvitsee vain liittää päät erityisellä juotosjohdolla polypropeeniputkille.

Kiinnitä huomiota! Tässä tapauksessa pidä pieni syöttöputken kaltevuus, joka suuntautuu kuuman nesteen liikkumiseen. Kaltevuuden tulisi olla noin 0,5 - 1 senttimetriä segmentin koko pituudelta. Veden on liikuttava alaspäin kelalta alhaalta ylöspäin, minkä takia syöttö on kytketty tuotteen ylempään pistorasiaan.

Lisätään myös, että myös rajoittavia etäisyyksiä, joita on välttämättä pidettävä seinien (sekä vuorattuina että valmiina kipsinä) ja pyyhelämmittimen välissä. Ne luetellaan alla:

 1. 5 senttimetriä, jos putkien halkaisija on yli 2,3 senttimetriä;
 2. 3,5 senttimetriä, jos putkien halkaisija on alle 2,3 senttimetriä.

Jotta varmistettaisiin, että seinämille ei aiheudu liiallisia kuormituksia, jotka johtuvat kuuman putken lämpöerotuksista, rakennetta ei ole kiinnitetty jäykästi, vaan ripustetaan kiinnitystelineisiin.

Kun kaikki vaiheet on suoritettu, tutustu huolellisesti yhteyksiin - niiden on pysyttävä kuivina.

Video - Asennetaan pyyhekuivain

Lämmitettävät pyyhetelineet ja muut tärkeät kohdat

Muissa maissa tämä laite on elementti lämmitysjärjestelmästä, se on kytketty kuumavesisäiliöön. Siten se myös kompensoi samanaikaisesti putkilinjan lämpötilan laajenemisen, jonka yhteydessä se asennetaan suoraan nousuputkeen. Siksi asennusvirheet eivät ole sallittuja.

Tietenkin sinun on ensin valittava oikea laite. Moderni valikoima on valtava, mutta sinun ei tarvitse kiirehtiä ostaa. Tosiasia on, että tuodut pyyhekuivaimet eivät ole yhteensopivia vesiputkien kanssa, joten sinun tarvitsee ostaa kotimaisia ​​malleja. Mutta jos laite asennetaan yksityiseen taloon, on mahdollista tehdä valinnan ulkomaisten valmistajien hyväksi, mutta pakollista veden laatua ja painetta.

Kiinnitä huomiota! Asunnossa sinun on asennettava vain kotimaisia ​​tuotteita ja tehtävä se GOSTin ja SNiPun mukaan.

Asennuksen asianmukaiseksi suorittamiseksi kannattaa olla tietoinen tämän prosessin tärkeimmistä kohdista.

 1. Ei ole suositeltavaa käyttää eri metalleista valmistettuja komponentteja järjestelmässä, muutoin elektrolyyttinen korroosio tapahtuu kaikissa sen aiheuttamissa seurauksissa. Tämän välttämiseksi kaikki liitokset on tiivistetty Teflon-tiivisteillä.
 2. Jos mahdollista, pari pallo-venttiilejä on asennettava nousuputkeen, jolloin muodostuu hyppyjohde (ohitus). Tämä ei estä vettä koko nousuputkessa ennakoimattomassa tilanteessa.
 3. On muistettava, että jos kytket pyyhekuivain lämmitysjärjestelmään, se toimii vain lämmityskaudella. Sen vuoksi on parempi katkaista laite käyttövesijärjestelmään.
 4. Jos aiot asentaa mallin "tikkaat" -tyyppiin, on parempi turvautua lateraaliseen liitokseen, jonka keskipiste on 50 senttimetriä.
 5. Jos haluat vielä liittää laitteen lämmitysjärjestelmään, on parempi valita yhdistetty malli tähän.

Mitä tarvitset tietää lämmitysjärjestelmän paineesta?

Jos sinulla on ongelmia lämmitysjärjestelmän paineen vakauttamisessa, suosittelemme lukemaan tämän käyttöohjeen

Video - pyyhekuoppan valitseminen

Tarkastele nyt tärkeimpiä tuotteita. On vain kolme.

 1. Vesimallit ovat keloja, joissa kuuma neste kiertää.
 2. Sähkömallit toimivat itsenäisesti, mutta tietenkin tarvitsevat keskeytymättömän virransyötön.
 3. Lopuksi yhdistetyt laitteet yhdistävät kahden ensimmäisen lajikkeen ominaisuudet, mutta samaan aikaan ne ovat melko kalliita.

Kiinnitä huomiota! On toivottavaa kytkeä laite jalustalle "amerikkalaisnaisten" avulla - irrotettavan tyyppiset liitokset, joissa on liitosmutteri.

Ennen kuin aloitat asennuksen, valitse sopiva yhteysvaihtoehto. Neuvostoliiton aikana rakennetuissa rakennuksissa pyyhkeenlämmittimet ovat siksak-putkia seinillä ja jos vaihto on suunniteltu, valitse sopiva halkaisijamalli, joka on suunniteltu pienemmälle liitännälle.

Mutta jos kylpyhuone korjattiin ja putki hukkui, jättäen vain sisäänkäynnit, on mahdollista asentaa lämmitetty pyyheteline kaappiin kädet sivuyhteydellä. Se vie aikaa kauempaa, mutta muotoilu itsessään näyttää esteettiseltä.

Kiinnitä huomiota! Asennuksen aikana kaikkien liitäntöjen on oltava asianmukaisesti eristettyjä, koska seinään upotetun putken vuotaminen on erittäin vaikeaa.

Sähkökuivauksen asennuksen ominaisuudet

Menetelmä sähkötyyppisen kelan liittämiseksi tulee harkita erikseen. Tällöin tärkein vaihe tässä menettelyssä on oikea kytkentä sähköverkkoon niin, että sytytys- tai oikosulun riski on vähäinen. Tästä syystä seuraavat toimet ovat pakollisia:

 1. käämin maadoitus;
 2. sen kytkentä erityisen suojaavan sammutuslaitteen kautta, jota jokapäiväisessä elämässä kutsutaan yksinkertaisesti "automaattiseksi".

Ja jos aiot kytkeä tuotteen pistorasiaan, joka on sijoitettu suoraan kylpyhuoneeseen, sen täytyy olla kosteudenkestävä kotelo. Yksinkertaisesti sanottuna se pitäisi hukkua seinään ja jäljelle jäävä reikä suljetaan erityisellä eristyskorkilla.

Jos luet huolellisesti tässä artikkelissa annetut tiedot, asennat pyyhkikiskon kylpyhuoneeseen omilla kädilläsi ei aiheuta ongelmia.

Video - Sähkökuivauksen asennus

Miksi lämmitetty pyyhe ei ole lämmin? Analysoimme tärkeimmät syyt

Joten, serpentiini on asennettu ja kaikki näyttää olevan kunnossa, mutta se kieltäytyy kokonaan. Selvitetään, miksi tämä voi tapahtua ja mitä pitäisi tehdä tässä tai siinä tapauksessa.

 1. Pääviivassa ei ole kuumaa vettä. Jos umpikujainen tyyppi (eli neste siirtyy vain, kun kosketus on auki), on suositeltavaa käyttää sähköistä käämiä.
 2. Laite on kytketty lämmitysjärjestelmään eikä toimi. Täällä kaikki on melko yksinkertaista: kelaa lämmitetään vain lämmityskauden aikana ja koko loppu on kylmä. Tässä on suositeltavaa asentaa sähköinen tuote tai siirtää nykyinen sähkölaite kuuman veden syöttöjärjestelmään.
 3. Estetyt tukokset ja liikenneruuhkat. Tämä pätee pyyhkeiden lämmittimiin, jotka on asennettu pitkään aikaan ja jossakin vaiheessa yhtäkkiä pysähtyneet paistiksi. Mitä minun pitäisi tehdä? Sulje hana, irrota kela ja sulje putket pistokkeilla. Puhdista putket sitten pehmeällä langalla harjan avulla. Suolavarojen poistamiseksi seiniin napauta niitä kevyesti. Loppujen lopuksi huuhtele laite huolellisesti veden paineen alla. Jos haluat, voit myös huuhdella sen kloorivetyhapon liuoksella, josta sinun on kääntävä tuote ylösalaisin ja täytettävä tämä ratkaisu. Hetken kuluttua tyhjennä se ja huuhtele vedellä. Hapon vuoksi kiinteä saostuma pehmentää. Ja jos puhdistus ei auttanut, niin sinun täytyy vaihtaa pyyhekuivain.
 4. Ilman korkki muodostettiin. Jos järjestelmässä on ilmaa, tämä saattaa aiheuttaa kuivauksen kuumenemista. Ilmanpoistoa varten voidaan käyttää Maevskogo-nosturia, joka on valmistettu sekä käsikäyttöisellä että automaattisella nosturilla alas ilmaa varten. Kun ilma on poistettu, neste alkaa liikkua vapaasti ja kuivaus nopeasti lämmetä haluttuun lämpötilaan.
 5. Väärä asennus. Jos äskettäin asennettu kela ei toimi, ehkä syynä on liian suuri etäisyys sen ja kylpyhuoneen nousuputken välillä. Tämän seurauksena muodostuu liikaa vastustusta ja kuuma neste ei yksinkertaisesti tule siihen.

 • Vanha putki. Kuten tiedetään, LVI-putket ovat ajan myötä tukossa, minkä vuoksi paine putoaa ja vesijohtolaitteisto ei toimi kunnolla. Puhdista putki, sinun täytyy sulkea venttiili ja sulkea pistoke rungon vapautuksella. Toinen tulppa kierretään kierrätyslinjalle. Nosturi avataan, ja veden on tultava laskeutumalla lietteen avulla. Suurin vaikeus syntyy usein pystysuuntaisilla pituuksilla. Puhdista vaakasuuntaiset segmentit käyttämällä edellä kuvattua menetelmää. Tarkista puhdistuksen jälkeen, että kela on tukossa, vaihda se, irrota pistokkeet ja avaa kosketus.
 • Se on kaikki. Nyt tiedät kuinka asennat pyyhekuivain kylpyhuoneessa kädet. Onnea töissä!

  Lämmityskattilat, jotka ovat parempia - valintaohjeet!

  Alumiinin radiumin valintaa koskevat säännöt ja säännöt

  Lämmitysjärjestelmän pesu ja puristus - 2 ainutlaatuista tapaa

  Lämmityskattilat, jotka ovat parempia - valintaohjeet!

  Alumiinin radiumin valintaa koskevat säännöt ja säännöt

  Lämmitysjärjestelmän pesu ja puristus - 2 ainutlaatuista tapaa

  Akun vaihtaminen asunnossa - Vaiheittainen ohje + näkymä

  Valurautaisten lämpöpatterien tekniset ominaisuudet + P

  Koristeelliset säleiköt lämmityspattereille - valokuvasäilyttimet ja

  Veden konvektorin lämmitys - toimintaperiaate, tyypit ja tekniikat

  Lämmityksen rekisterit - lämmönsiirron laskenta ja tuotanto

  Lämmitetyn pyyhetelineen asentaminen kylpyhuoneeseen

  Nykyään on mahdotonta kuvitella, että kylpyhuoneessa ei ollut erityistä laitetta pyyhkeiden ja pienen pyykin kuivaamiseksi. Siksi lämmitetyn pyyhetanko asennetaan tähän huoneeseen aivan yhtä tarpeelliseksi kuin kaikki muutkin putkityöt. Ja tämä on tärkeää paitsi siinä mielessä, että tällaisella laitteella on tarpeen kuivata pyyhkeet. Tärkeää on se, että kylpyhuone tuntuu jatkuvasti kostealta ilmalta, joten pyyhkeenlämmittimellä voit taistella ylimääräistä kosteutta vastaan.

  Lämmitetyn pyyhetelineen asentaminen kylpyhuoneeseen ei ole kovin vaikeaa. Laitteen oikea valinta on paljon vaikeampaa. Ja vaikka on olemassa vain kaksi päätyyppiä, mutta kenellekään on erittäin vaikeaa antaa etusija.

  1. Ensimmäinen tyyppi - on sähköinen pyyhe lämmittimet. Ne ovat erittäin kätevä, mutta ongelmana on se, että ne vetää liikaa valtaa.
  2. Toinen tyyppi - vesi, joka on liitetty pääasiassa kodin lämmitysjärjestelmän. Tällaisissa laitteissa on toinen ongelma - he voivat toteuttaa suoria toimii vain talvella, kun lämmitys on mukana.

  Asennuksen valmistelu pyyhkeenlämmitin kylpyhuoneessa

  Suotuisimmat asennus pyyhkeenlämmitin kanssa kätensä nousuputki kuuman veden. Tämän vuoksi on tarpeen laajentaa putken kuumalla vedellä pesuallas tai suihku kopissa. Tällöin myös kesällä se on kätevä kuivia pyyhkeitä tai hienoa pellavaa. Jos näet videoinstallaatio polotentsesushitlya, siitä tulee paljon selkeämpi, koska se on oikein tehdä ja missä kylpyhuone on helpompi järjestää tällainen laite.

  Tällainen asennus pyyhkeenkuivain veden avulla on tässä vielä silmukka kosteassa ympäristössä kuumalla vedellä, joka mahdollistaa sekä lämmittää huonetta tai kuivaamalla kostea ilma. On välttämätöntä asentaa pyyhkeenlämmitin oli järjestelmä, sillä pienikin virhe asennuksen aikana voi vaikuttaa koko vesistöön.

  Ennen kuin laitat pyyhekuivaimeen asennuksen, sinun on luotava askel askeleelta opas. Tämä askel askeleelta opas asentamista pyyhkeenlämmitin määrittää ei ainoastaan ​​jotka ovat tarpeen yksityiskohtia, mutta myös miten kytkeä laitteeseen. Jos tarkastellaan valokuvan asennuksen pyyhkeenlämmitin, voit päättää, mitä lisäosia tarvitaan tällaiseen työhön.

  On tärkeää pitää mielessä molemmin puolin laitteen nousuputken asentaa kaksi palloventtiilien. Tämä edelleen muuttaa tai korjata pyyhe, ei oteta kaikki vesi järjestelmästä ilman päällekkäisyyksiä tai yhteinen hana kuumaa vettä lukittu.

  Jos tutustut askel askeleelta ohjeet, on mahdollista ymmärtää, miten asentaa kuivain käsillään.

  1. Ensimmäisessä kerrostalon on ilmoitettava asuntotoimistoon joka oli suljettu kuumaa vettä eteinen.

  2. nousuputken asennettu ohitus, jossa on venttiili 3 - tämä muuttaa tai korjata irrottamatta pyyhe toimittaa yhteinen kuumaa vettä.

  3. Kiinnitä seinäteline, joka on kiinteä kuivain.

  4. Tämä laite on kytketty ohitusventtiilin; Yhteys on joko pistokkeiden avulla, tai erityinen liitos. Kun liitetään et saa unohtaa tiivisteitä.

  5. venttiilit tulisi avata hitaasti pyyhe vähitellen täytetty kuumalla vedellä ei ole vettä vasara peräisin vedessä.