Asenna juoksuttaa keittiössä

Miten kerätä juoksuttaa varten käsien pesemiseen

Hajujen poistamiseen vedestä järjestelmästä kotona sinun täytyy oikein valita ja asentaa juoksuttaa oikein. Tämä elementti on erittäin tärkeää koko järjestelmän, ja se on osa tiskiallas ilman sitä. Tämän laitteen kanssa, kaikki neste virtaa vapaasti viemäriin. Nyt yksityiskohta ymmärrätte miten kerätä juoksuttaa käsienpesulaitteet.

Vinkkejä valitessaan juoksuttaa pesuun

Valita oikea ansa, on otettava huomioon useita ominaisuuksia: valmistajan, ja materiaalia laitteen suoritetaan. Tällä hetkellä on hyvin laaja valikoima malleja, jotka on suunniteltu valua järjestelmään. Jäte voi olla polymeerinen tai metallinen. Ensimmäinen vaihtoehto on usein käytetty tiskiallas, joten ne eivät lahoa ja on mitään syytä huoleen korroosiota. Sisällä tällainen laite on vähemmän Deposited liasta ja rasvasta. Metallia valmistetaan tavallisesti kuparia, terästä tai kromattu messinki. Ne soveltuvat paremmin sisustamiseen.

Ansat ovat pullo (kolboobraznye), polvi, aaltopahvin ja tasainen. Jos valitset laitteen puhdistus keittiö, kohtuullinen ratkaisu on ostaa pullon on vaihtoehto, jossa se voi välttää tukkeutumisen viemäriin. Kaikki likaa ja rasvaa kertyy lasin eikä mennä pidemmälle. Puhdas lasi ei ole vaikeuksia: ruuvata irti, poistettiin, pestiin ja puhdistetaan. Kaikki erittäin helppoa ja yksinkertaista.

Polvi sifonit ovat kaarevan putken ja on useita mutkia. Prosessi puhdistaminen hieman monimutkaisempi kuin pullossa laitteissa. Tällaisia ​​malleja käytetään parhaiten kylpyhuoneet.

Nyt, että aaltopahvin ja litteät laitteita. Ne ovat ihanteellisia pieniin tiloihin. Mutta varaudu siihen, että ne ovat hyvin vaikea puhdistaa, ja siellä on suuri todennäköisyys ikäviä hajuja. Valitessaan juoksuttaa pitäisi ehdottomasti kiinnittää huomiota halkaisijaa tuloputken. Sen pitäisi valita vaihtoehto, joka vastaa aukkojen halkaisijat tiskiallas. On erittäin tärkeää kiinnittää huomiota valmistajan valinnan mukaan, rakentaa laatu, materiaalin lujuus, mahdolliset viat, laitteita. Jos mietit miten rakentaa ansa käsien pesemiseen, tarkista saatavuus ohjeita pakki.

Ei ole väliä mitä juoksuttaa, eli sen toiminta on hyvin yksinkertainen. Vesi tulee tuloaukon kautta, joka sijaitsee viemäriin. Sitten kulkee nokan (alapuolella tulo-) ja menee viemäriin. Mutta on välituote tässä rakenteessa, jossa on aina vettä - on vesiputken (vesilukko). Se ei salli tunkeutua jäteveden haju huoneeseen. Kuten sanoimme edellä, se on puhdistettava säännöllisesti. Tärkeä yksityiskohta tämä järjestely toimii ylijuoksutuksella, joka suojaa koko rakenteen veden ylivuoto. Mitään monimutkainen laite juoksuttaa ole, joten lähes jokainen voi itsenäisesti selvittää, miten rakentaa lappo pesua varten.

Työkalu tarvitaan kokoonpano sifonin pesua

Jos päätät kerätä juoksuttaa pesuun oman osallistumatta LVI, sinun pitäisi tietää joitakin ominaisuuksia. Kaikki mitä tarvitset rakentaa sinulla jo on, koska mukana tämän laitteen on kaikki mukana: mutterit, pesurit, pultit, ruuvit, ja niin edelleen. Kaikki tämä on tehty muovista ruuvataan käsin, ilman työkaluja, jotta ei katkaista. Huolehdi etukäteen käsi sinulla oli ristipääruuvimeisselillä ja leveää, terveys silikonilla, ja paperi (normaali) veitsellä. Miten kerätä juoksuttaa varten peseytymistä ymmärtää hieman pienempi.

Miten kerätä juoksuttaa pesu - askel askeleelta ohjeet.

Edetä asentaa, varsinkin koska kaikki mitä tarvitset olemme käsillä.

- Ennen kerätä juoksuttaa pesuun, poistaa vanha laite, estää veden virtauksen pesualtaaseen. Mutta muista, että järjestelmä on edelleen veden valua. Aseta rakenteilla jonkin verran kapasiteettia, jotta ei vuoto tähteitä.

1

- Poistamisen jälkeen vanha ansa, kytke viemärit vanhan kostealla liinalla pitämään pois hajuja.

- Puhdista reikä pesuallas, joka on ruuvattu putken laite.

- Pura paketti yksityiskohtia ansa - saadaan seuraava

- Valitsemme metalli arina ja vuori hänen

- Perustaa suojaverkko viemärikaivon läpi tiivisteen, tiiviste rasvattu.

Suosittelen kaikki tiivisteet koottaessa imuputken voiteluun tiiviste. Niin sinun ei tarvitse mennä ulos kiristää yhteyden, joka saattaa vahingoittaa muovimutterit, ja samaan aikaan, voit helposti saavuttaa ilmatiivis yhteydet.

- Löydämme yhdysputken ja tiiviste hänelle.

- Liikkuvat alas altaan ja asettaa yhdysputken

- Kiinnitä putki pitkä ruuvi verkkoon. Täällä, yksinkertainen laaja ruuvimeisseli (käytän taltta)

Miten kerätä imuputken varten pesuallas ylivuoto.

- Keräämme ylijuoksutuksella. Voit tehdä tämän, valitsemme seuraavat osat

- Olemme istumaan ylivuotoputken (tyypillisesti suorakulmainen) ja tiiviste Aallotuksen muotoa vastaava pesu.

- Kiinnitä ylivuoto järjestelmän pesuallas ruuvilla

- Toisessa päässä laittaa aallotukset ylivuoto muovimutteri koon mukaan ja tiiviste.

- Laitamme tämä on aaltopahvin yhdysputken ja käsin kiristä muovimutteri. ylivuoto järjestelmä on valmis.

- Seuraavaksi ota seuraavat tiedot. Ja kerätä juoksuttaa.

- laittaa pad ja manuaalisesti kierrekorkki pullon.

- Asettamalla pullo perusteellisesti. Tehdä tämän, yhdistää pitkän putken kautta kapenevan tiivisteen ja muovimutteri. Sen pitäisi näyttää seuraavalta.

Tämä on tärkeä askel, voit säätää korkeutta ansaan itse.

- Ota itsellesi siphon ja kiinnitä se telakointi putkeen, korjaa mount erikoismutteri, jotka eivät unohda ripustaa.

- Otimme rievulla viemäristä ja aseta lähtöön aallotetun putken.

- Toinen pää aallotuksen on kiinnitetty kautta hattumutteriksi kapeneva nauhan pulloon.

- Lopuksi kerätä Lippis ja asenna pesuallas

Näet, sitä, miten rakentaa ansa pesuun, ei ole mitään monimutkaista ja erikoista. Älä unohda tarkistaa lopussa työn järjestelmän koskaan ole mitään tahrat ja kaikki oli sinetöity. Tarkastus tehdään, kuten veden, joka täytyy kulkea esteettä järjestelmä. Vuoden loppuun ehdotetun Katso video miten kerätä imuputken varten pesuallas ylivuoto keittiössä.

Hyvät lukijat Olen varma, että artikkeli paikka Opit yksityiskohtaisesti, miten rakentaa juoksuttaa varten pesuallas, ja hiljaa tehtäväkohtaisten itse.

Kiitos jakaa artikkeleita sosiaalisten verkostojen!

Miten rakentaa ja asentaa juoksuttaa varten keittiön tiskialtaan: askel askeleelta asennusohjeet

Jos katsot alla keittiön tiskialtaan, näet kaareva muoviputki, jonka läpi likaisen vesi virtaa pois viemäriin. Tämä juoksuttaa - single putki mutka tai järjestelmän useita putkia, LVI pakollista suunnitteluun. Herää kysymys: Mikä on asennuksen juoksuttaa keittiössä? Miksi ei käytä tavallisia poistojohdon putki?

Nimeäminen ja vakiovarusteet juoksuttaa

Tärkein salaisuus ansa - sen taivutus. Vesi täysin lähtee putki, jäljellä kaarevan putken osassa. On käynyt ilmi eräänlainen pysyvä uudisasukas. Johtuen vesilukko hajut viemäriputki voi tunkeutua - kylpyhuone, keittiö, wc. Siten hieman mutkan putken alkeis rakenne suojaa huoneistoista viemäri "makuja".

Sifonit toimittanut melkein kaikki nieluja ja nieluja. Siksi asetus uudessa tiskiallas, on tarpeen säätää asennuksen juoksuttaa - yksinkertainen menettely vie minimiaika. Yksinkertaisin laite on tarkoitettu Altaiden yhden drainer. Tämä sifonin kompakti runko, suuttimen halkaisija on 32 mm. Itse tuote ja yhdyskanavan näyttää yhden yksikön.

Yksinkertaisin muodostaa vesilukon varten altaan - malli, jossa on tyhjennysaukko, sekä muovista tuotanto - se on paras vaihtoehto keittiöön

Ymmärtää paremmin, miten rakentaa ansa pesuallas, harkitse standardin laite:

 • tuote kotelo;
 • muovi pistorasiaan;
 • muovikuppeja;
 • Kartio kumi ranneke (32 mm);
 • Muovimutterilla (32 mm);
 • kumitiivisteet;
 • kumitulppa;
 • alempi putki;
 • sitoa ruuvi;
 • koristeellinen kansi viemäriin.

Paras materiaali tällaisten tuotteiden - muoviset (esim., Polyeteeni tai propyleeni). Sen edut ovat selvät: älä anna periksi korroosiota ja lahoamista, kestävä ja kulutusta kestävä. Jotkut käyttävät putket tehty pronssista ja messingistä, mutta heillä on yksi huono puoli: ajan kuluessa sen pinta hapetetaan ja kertyy likaa.

Kaaviossa, selvästi näkyviä saumoja, joka tiiviisti kiertynyt

Menetelmä sifonin kokoamisvaiheet

Jokaisella tuotteella on täydellinen opas järjestelmä sisältää tietoa missä järjestyksessä ja kuinka koota sifonin varten pesuallas. Jopa noviisi kokoonpano ei aiheuta ongelmia, kuitenkin, jotta voitaisiin estää vuodon, on otettava huomioon joitakin vivahteita:

 • Tärkeää asennuksen - noudattamiseen kireys kaikki liitännät. Ensin täytyy tarkistaa pohjaan pistokkeen, koska se oli hän, joka kärsii jatkuvasti poistopaine. Jopa ostohetkellä pitäisi tarkistaa tuotteen vikoja, kiinnittäen erityistä huomiota eheyden säiettä. Ei pitäisi olla haketus, purseet, terävät ulkonevat ja tarttuva seikkoja, jotka voisivat vahingoittaa tiivistettä.
 • Asennettaessa pohja tulpat ja muut yhdisteet tarpeen vahvistaa tiivistettä. Voit tehdä tämän, he takki tiiviste ja varmistettu. Kiristäminen toteutetaan niin pitkälle kuin mahdollista ilman suuria paineita. Vuodesta juoksuttaa viemäriin johtaa tai se yksiosaisen rakenteen tai aaltoputki, päättyen kovat nännit. Vakiosuutin halkaisija on 32 mm, 40 mm, 50 mm, vaikka on olemassa variaatioita yleinen joukko suuttimia.
 • On muistettava, että yhteinen leikkausrenkaaseen kahdella tyynyjä. Musta on, että putken päälle, ja valkoinen, ohuempi, asetetaan kansi.
 • Asennuksen jälkeen pistorasiaan kiristä ruuvi ja päästä eroon liikaa tiiviste. Työnnetään vapauttaa muovimutteri, sitten - Cone purukumia. Vapauttaa suuttimen säätää korkeus, jolla sifonin asetettu.

Esimerkki rakennustöiden video:

Sovitus malleja Tekniikka

Yllään purukumia mutteri ja asenna tuote. Ensimmäinen korjata toimipiste viemäriverkostoon liittämällä se haluttuun kulmaan. Sitten koottu sifonin on liitetty jäykkä järjestelmä tai poimutetun putken kanssa. Tässä vaiheessa on välttämätöntä huolehtia siitä, että osien kokoonpanon ei roiku, ja tätä tarkoitusta varten kunkin osan kootun rakenteen on oltava vähintään pituus.

Video näyttää asentamassa tiskialtaan kylpyhuoneessa, jossa pesuallas juoksuttaa asennus on selvästi näkyvissä. On helppo nähdä, varsinkin vahvistamisesta metalli juoksuttaa.

Joskus rakenne ja järjestely pesu sifonin vaativat suurikokoisia varustettu sovitin - kumi ranneke. On välttämätöntä, että yhteys viemäriputkeen halkaisija on 32 mm: n siirtymisen 40 mm. Mount vain yksi kaulus, joko tulppa tai sovittimen. Älä asenna sitä vain jotta ei jäisi turhia yksityiskohtia: manuaalinen kertoo, miten asentaa juoksuttaa keittiössä ilman ongelmia.

Oletetaan, tiskiallas on vain kysymys - sitten juoksuttaa kiinnitetty lanka vain O-rengas. Muista siphon halkaisijat ja vapauttaa pitäisi lähestyä toisiaan. Joskus täytyy vaihtaa tiiviste. Tiivistysaine tässä tapauksessa ei tarvita.

Joskus sisätilojen kylpyhuoneen edellyttää metalli ansa kanssa kromattu

Asentamalla tuotteen ja tarkistaa nivelet, voit ottaa vettä ja tarkista tiiviys. Jos ei ole vuotoa, ja vesi virtaa vapaasti viemäriputkeen - sifonin on asennettu oikein.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hyvää päivää. Epävakaa käynnissä Automaattinen kattilan AOGV 11.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Tänä vuonna siirtynyt maan.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Muutama päivä sitten löysin useita vaurioitunut katto.

Internetin tietosanakirja rakentamista viestintä

Miten rakentaa ja asentaa juoksuttaa varten keittiön tiskialtaan?

Asenna juoksuttaa varten keittiön tiskialtaan pystyy myös aloittelevat joka harjoittaa vastaavaa työtä ensimmäistä kertaa. Suunnittelu nykyaikaisten ojitusjärjestelmien on suunniteltu manuaaliseen kokoonpanoon. Vain harvinaisin tapauksissa toimeenpanotehtävät saattavat vaatia erikoistyökaluja. Yleensä kaikki rajoittuvat käyttöön pihdit ja ruuvimeisseli.

Kuten terveys suunnittelu useimmissa tapauksissa aiheuttaa muovi- tai metalliputki, ainakin useita erityisesti putket, kaareva muoto. Se toimii laitteen poistamiseksi likainen jäteveden, pieni jäteveden viemäriin. Johtuen pienestä taivutus juoksuttaa keittiön tiskialtaan jää pieni osa vettä putken, joka muodostaa eräänlaisen saostussäiliö. Viime estää tunkeutuminen viemäri melua, kaasut ja hajut takaisin huoneeseen.

juoksuttaa järjestelmän tiskiallas

Saada selkeä näkymä kokoonpano ja asennus juoksuttaa, otetaan se vakio järjestelmään. Vesikalusteosia suoritettu elementtejä, kuten:

 • Kotelo kuin polven tai "butylki9raquo;.
 • Outlet.
 • Valua putki.
 • Hihansuissa.
 • Muovimutterit.
 • Eristävät tiivisteet.
 • Kumitulpat (ylempi ja alempi).
 • Ruuvi tie.
 • Koristeellinen kansi viemäriin.

Moderni sifoneja nieluja ylivuoto keittiö tuotetaan pääasiassa polyvinyylikloridista, kromattua messinkiä tai propeenin. Kallein - metallituotteet. Kuitenkin johtuen suhteellisen korkea hinta osto näyttää todella vain perusteltuja suhteessa arvovaltaa ja esteettinen ulkonäkö. Kannalta käytännöllisyys, kestävyys ja helppokäyttöisyys muovia sifoneja Altaiden ylivuoto keittiössä ei ole huonompi samasta metallista.

Suunnittelu, PVC: stä, palvelee halvin. Vaikka päivittäistä toimintaa tällaisen juoksuttaa kestää vähintään 7-10 vuotta.

Ottaa huomioon propeenin tuote, ne ovat kalliimpia kuin PVC: 15-20%. Kun laatuasetusta tällaisen juoksuttaa varten keittiön tiskialtaan kestää yli kymmenen vuotta. Toisin kuin kromi rakenteiden puhdistus kemiallisesti vakaa, kestävä propyleeni voi metallisen köyttä tai koukkuun.

Laite sifoni keittiön tiskialtaan viittaa mahdollisuudesta asentaa jäykästä tai aallotetun valumaputki. Etusija on parempi antaa viimeksi mainitun suoritusmuodon, koska aallotuksen sisemmän ontot intensiivisesti kertynyt jäte sakkoja ja epäpuhtauksia. Lisäksi jäykkä putki on paljon vaikeampi vahingossa vaurioittaa esineitä, jotka ovat altaan alla.

Asentaa juoksuttaa varten keittiön tiskialtaan, tarvitset puolittain nestemäiset tai muovista tiiviste. Paras vaihtoehto useimmissa tapauksissa voi olla kallista silikoni aine.

Ennen suosia jompaan tiiviste, se on tarkastettava happamuutta. Onko aine on kemiallisesti neutraali, se on mahdollista, suulakepuristamalla se pieni määrä kapasitanssi ja haistaa. Jos on pistävä haju etikkaa, tässä tapauksessa tiiviste ei ole liian sopiva suorituskyky tällaisen työn.

Alennuksessa on välineet eristämiseksi liitosten perustuu luonnonkumia. Tällaiset tiivistysaineet ovat kalliita. Kuitenkin niiden käyttöikä on ainakin useita vuosikymmeniä.

Standardi mitat ovat liitosputkien 32, 40 ja 50 mm halkaisijaltaan. Valitsemalla juoksuttaa keittiön tiskialtaan, on tarpeen määrittää parametrien vanhan mallin. Jos et löydä tuotteen vaaditun kokoinen, se on tarpeen turvautua ostaa erityinen siirtymisen ranneke.

Nykyisin myynnissä on ansoja, joiden porrastettu päähän alapuolelle. Viimeksi voidaan sovittaa kaikenkokoisille putkia. Riittää kun varovasti leikata ylimääräinen materiaali ja ostaa sopiva tiiviste.

Miten kerätä juoksuttaa varten keittiön tiskialtaan?

rakentaminen kokoonpano tapahtuu perusteella oheisen ohjeen järjestelmän kanssa tuotteen. Kun teet suositeltu toimintatapa selkeässä järjestyksessä jopa noviisi pitäisi olla mitään ongelmaa järjestelyn osien viemärijärjestelmään. Kuitenkin välttämiseksi esiintyminen vuoto on tarpeen kiinnittää huomiota joitakin tärkeitä vivahteita:

 1. Kokoonpanon aikana, tärkeintä - luoda kaikkein tiivisteet. Silloinkin kun ostaa tuotteen näkemisen arvoinen vikoja aihe. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä laatuun säiettä.
 2. Asennuksen aikana yhteyden turvallinen tiivisteen. Tiedot soveltaa tiiviste. Ruuvaaminen polvet valua järjestelmä koostuu lopettaa.
 3. Meidän on muistettava, että kaikki kenttäasennukseen koristeellinen overlay sovelletaan muutamia tyynyjä. Musta käytetään makaa putken päälle. Ohuempi - valkoinen, piilee varjolla.
 4. Kun koottuna juoksuttaa uppoaa keittiössä, on suositeltavaa päästä eroon yli tiiviste, joka vaikuttaa reunat nivelet.

Ymmärretään, miten kerätä juoksuttaa keittiössä, voit siirtyä purkamisesta vanhan mallin ja pintojen puhdistus viemäriputki. Ymmärtämättä ongelma, meidän ei pitäisi liiaksi läsnäolon jäljellä saastumisen pinnalla valua kuin erityinen tiivistys mansetti on suunniteltu lasku epätasaisessa maastossa.

Vaikeuksia voi syntyä, kun se korvaa Neuvostoliiton rauta imuputki upotettu laskeutumista sementtiä. Tässä tapauksessa, se on työskenneltävä Yhteyksiä avattaessa, käyttäen vasara, taltta tai taltta. se on tarpeen poistaa vanhoja sementin putken ja poistamalla vanha ansa.

Valmistautuminen ansa kaksinkertainen keittiön tiskialtaan tai yksittäinen kontti, sinun täytyy varmistaa, että sirpaleet hauras valurautaa ja sementti hiukkaset eivät jää viemäriputkeen. Toiminnan aikana uuden järjestelmän kuin roskat voi tulla lähde säännöllisesti tukoksia. Poista kaikenlaisia ​​roskia viemärin oksat kätevästi pihdit ja pinsetit.

Miten asentaa juoksuttaa keittiössä? Luotettavan asennustyöt täytyy suorittaa tiukasti järjestyksessä:

 1. Esivoideltu tiiviste kiinnitysholkki on sijoitettu viemäriputkeen. Lisäksi kaikki pinnan tulee olla kuiva.
 2. Tarkistetaan alhainen (pää) kotelon pinta kierreliitokset. Tarvittaessa, purseet on leikattu siististi terävä terä, koska niiden läsnäolo saattaa vahingoittaa tiivisteet.
 3. Loppuun poistoputken laitetaan ranneke, ja kiinnitetty. Jos joudut työskentelemään liitetiedoston muodossa puristin, kiristämällä jälkimmäinen on käytettävä ruuvimeisselillä.
 4. Pesuallas on asennettu valua arina. Musta pohja tiiviste ei ole vielä asetettu.
 5. Tulppa ura sopii ohut O-rengas, joka on runsaalla sotkee ​​tiiviste. Seuraavaksi kääri korkki. Riittää kuvaamaan langan etäisyydellä suuruusluokkaa 2-3 sammuttaa sen.
 6. Jos sifoniputkeen elin on esitetty muodossa pullo, se sijoitetaan erityinen venttiili, jossa on aukko ulkopuolelle läppä. Rakenne liittyy poistoputkeen.
 7. Alempi nielu tiiviste on sijoitettu ylempi putki ura mutteri ruuvataan sifonin koteloon.
 8. Heiluta polvi suunnittelu, sinun täytyy huolellisesti vuorotellen kiristä sivulta ja päältä pullon pähkinöitä.

Kun kaikki toimenpiteet, joilla pyritään kokoonpanoon ja asennus juoksuttaa, täydellinen, pitäisi alkaa testata tyhjennysjärjestelmä. Tätä varten, vesi syötetään altaaseen alla suurin paine, jonka avulla voidaan testata vuotoja. Ei vuotoja osoittaa asianmukainen hoitaminen työtä.

Poimien ansoja keittiö- "Blanco" keittiössä tai harkitsee sopivana vaihtoehto muita tuotteita, on tarpeen jälleen tarkistaa järjestelmän kaikkien rakennekomponentit. Suljettu paketit sisältävät usein riittämätön määrä kiinnikkeitä tarvitaan onnistuneen asennuksen.

Koottaessa ja asennettaessa juoksuttaa kaikkien osien on oltava puhtaita ja kuivia. Yksi tärkeimmistä syistä vuotoja tulee likaa ja hiekkaa kumitiiviste.

Asennus lappo on suoritettava siten, että sen poistoaukko on sijoitettu yläpuolella olevaan järjestyksessä tuloaukon jäteveden poistoputki. Tämä vaatimus mahdollistaa muodostavat tietyn kaltevuuden, joka tulee perusta suotuisa muodostumista vapaan valumisen.

Asianmukainen asennus juoksuttaa tiskiallas - äärimmäisen tärkeä tehtävä. Kuitenkin, arvo ja palvelun laatua on tyhjennysjärjestelmä. Ajoissa puhdistus edistää suurin jatkuvassa käytössä suunnitteluun.

Liuottamiseksi talletukset muodossa rasvan massa on suositeltavaa käyttää lipeän. Se parantaa sellaisten jaksollisen järjestelmän, pitkä huuhtelu putkeen, joka yhdistää kuuman veden paineen alaisena. Kun kyseessä on muodostumista merkittäviä tukosten pitäisi hyödyntää erikoiskemikaalien puhdistukseen viemäriputket.

Yksinkertaisin tapa poistaa tehottomuus yhdisteiden juoksuttaa - soveltaminen tavanomaisen männän. Jos muutaman jätteiden siirtoja ei kulje viemäriin, on tarpeen purkaa rakenteen ja suorittaa huuhtelu sen yksittäisiä osia. Läsnäollessa muovisen juoksuttaa päästä eroon tukos, voit käyttää metallilankaa pieni pullistuma lopussa. Samanlaisia ​​puhdistusmenetelmät putkimiehet putket ovat laajalti käytössä.

Jos keittiö tuli tasaisesti haju jäteveden tai sifonin suunnittelussa vuoto, se on välttämätöntä suorittaa riippumattoman järjestelmän korjauksen tai turvautumaan apua velhoja. Samalla emme saa unohtaa tarvetta poistaa vanha tiiviste ja soveltamalla uuden.

Syphon - LVI tärkeä väline keittiössä ja kylpyhuoneessa. Siksi on toivottavaa, että kaikki toimet, jotka kuvasimme aikaisemmin artikkelissa, suorittaa koulutetut ammattilaiset, jotka takaavat luotettavan ja kestävän järjestelmän toimintaa. Kuitenkin, jos sinulla on kokemusta tai hätätilanteessa tulisi käyttää edellä mainitut suositukset itsenäisen suorittamisen.

1