Asenna hana tiskipöydän

Miten valita ja asentaa hana tiskipöydän: järjestyksen teosten tilalle

Veden käyttö kotitalouksissa on ominaista lisääntynyt hänen vaatimuksiin. On olemassa erityisiä vieraita, jotka tarkistaa laatu juomaveden ja prosessiveden. Vesi on hyvä paine, on mukava ihmisen ruumiinlämpö. Jotta voidaan taata näiden ominaisuuksien, kannattaa valita laadun tehosekoittimeen ja aseta se oikein. Käsitellä sekoittimen kokoonpano menettelyä.

Miten valita pesuallashana

Tällä hetkellä voit valita minkä tahansa saniteettitilat tiskipöytien, kylpyjä vähittäiskauppa, bidee. Kuluttajat voivat valita sekoittimen haluttu muutos, ja kohtuullisin kustannuksin. Sekoittimet tuottavat, perustuu keskivertokuluttaja. Valmistajat yrittävät tuottaa sekoittimet, jotka voisivat asettaa orastava mekaniikka.

Osa omistajien yksityisen omistusoikeuden yrittää asentaa uuden hanan tiskipöydän kotona. Ennen asennusta on tarpeen määrittää järjestyksen, joka liitäntävaihtoehdon tullaan käyttämään, käyttäen jäykkiä tai joustavia johtoja kautta. Valinta kytkemällä sekoitin määrittää yksi vedenjakelun laite nykyisiä kotona.

Kun valitaan uusi hana älä unohda ottaa huomioon koko viemäriin tai vesisuihkulla suihkutetaan. Jos "nenä" hanasta lyhyt, se olisi myös hankala käyttää, koska vesi ei pääse haluttu teho ja korkeus. Jos päätät ostaa mikserin yksin ja kalliimpi tyyppi, jolloin ne voi olla laitteen ominaispiirteisiin. Yritä ensin täysin lue ohjeet mukana tulleista mikseri valmistajan, aloita asennus.

Saada joukko työkaluja. Muodostaa yhteyden sink uusi hana, tarvitset:

 1. ruuvimeisseli;
 2. Suuret ja pienet jakoavaimella;
 3. Ribbon FUM;
 4. Pihdeillä.
 5. Kiristä alempi kiinnike mutteri käyttää hylsyavaimella.

↑ takaisin sisältöön

Irrottaminen vanha mikseri

 • Ennen suorittamaan korvaavan sekoittimen, sulje nousuputken toimittaa kuuma ja kylmä vesi. Kun vesi on estetty, tarkista poissaolon avaamalla hanan.
 • Irrota putket kuuma ja kylmä vesi mikseri vanha, puhdista kierteet vesiputket niissä paikoissa, joissa se on vahvistettu.
 • Ennen kuin aloitat irrottamista liner, huomaa miten putki on järjestetty kuuman ja kylmän veden.
 • Käyttämällä pieniä pihtejä tai jakoavaimella, ruuvaa mutteri, joka pitää sekoitin. sekoitin mount mahdollistaa useiden tai yhden nastat, ne ruuvataan kiristys mutteri.

 1. Aloita asennus uuden mikseri on tarpeen täydentää sen kokoonpanon. Ensinnäkin, on tärkeää ruuvi mikserin joustavan liitännän. Käytä erityistä varovaisuutta kumilla hihansuut, jotka ovat ammattiliitot linjaliikennettä.
 2. Ennen kääntämään niitä, neuvoo heitä kostuttaa. Alaosa sekoitin on valmis ruuvaamalla kiinnitystapit voidaan asettaa lisää kuminen O-rengas.

 • Pujota podvodkami letkut reikään, joka on pesuallas ja hana voidaan asentaa varattuun hänelle.
 • Altaan alta tai alle vajoavat pohjaan sekoittimen puolella tarvitse asentaa metalli puristuslevy. Älä myöskään unohda kumitiiviste estää vesivuoto. Kumitiiviste väliin on asennettu vaipan ja aluslevyn sekoitin, sitten ruuvataan pulttiin mutteri, linjassa sekoitin on kiristetty pienellä vaivannäöllä mutteri tai pihdeillä.
 • Kun hanan mutterit täysin kiristetty, tarkista voimaa. Kun oikein asennettu, sekoitin ei liiku, ei pyöri, että se on tukevasti kiinnitetty.

  3 - kylmän veden putken (sininen putkesta)

 • Loppuvaiheessa asennus uuden sekoittimen on kytketty putkiin kuuman ja kylmän veden joustava kytkentä. On tarpeen tuuli vuorauksen mutterin kierteeseen vesiputket. Mutteri kiristyy joustopakkausten tarkkailla tarkkuutta tai anna sen vetää, muuten voit kumitulpan vaurioituminen, joka on saatavilla mutteri. Yhdisteiden kireyden langan tai nauhan käyttö pellavan fum. Kun turvallisesti liittää joustavan liner, mikseri, asetettu "on" -asennossa, avoin nousijat kylmällä vedellä, tarkista vuotoja yhteyden sekoittimen liner ja tarkista veden liitokset vesiputket. Seuraavaksi samanlaisella pyyhkäisyllä, mukaan lukien nousuputki kuumalla vedellä. Jos et löydä vesivuodon paikkoja, siis kaikki työt asentanut uuden hanan on tehty noudattaen täysin ohjeita.
 • Neuvoston. Yritä suojattava mekaanisia vaurioita ulkopintaa uuden sekoittimen asennusta suorittavan työn. Voit tehdä tämän, voit käyttää tavallisia maalarinteipillä. On tietty sekvenssi toimien asennuksen aikana taipuisa johto, joka on noudatettava.

  Kun asennus on sekoitin täydellinen tiiviys on varmistettava tapauksessa sekoittimen voidaan säilyttää pitkän ajanjakson ajan. Se suoraan määrittää tiiviys sekoittimen toimivuus, luotettavuus ja kestävyys. Miten korjata hana, kun se virtaa - lue seuraava artikkeli.

  Tällä hetkellä, tällaista menetelmää käytetään harvoin, koska se on kuitenkin vaikeaa, toiminta-aika on huomattavasti korkeampi.

  Yhteys Algoritmi sekoitin jäykkä liitos on joitakin eroja joustopakkausten:

  1. Ruuvattu kulmassa neulan sisäänkäynnin sekoittimen voidaan käyttää, on vapaa alue pesualtaan alla. Tässä tapauksessa jäljellä oleva prosessi vuoraus on yksinkertainen.
  2. Tiiviste tiiviste saadaan aikaan hydraulinen sekoitin ja pesuallas.
  3. Asennusreikä on laittaa uusi nosturi.
  4. Nosturin pohja tiiviste edelleen tiivistetty kumitiivisteellä.
  5. Sekoitin on ruuvattu aina suoraan neula.
  6. Ylimäärä putkiosaa leikata putken leikkuri.
  7. Seuraava on erityinen vahvistaminen putken puristin hihat.

  Päätä ensin, minkä version suunnittelu on läsnä elintilaa, ja vasta sitten yrittää leikata uuden mikseri, että se sopii täydellisesti osaksi yleistä keittiön suunnittelu. Ensinnäkin, saat kylpy hänen (tai keittiön) itse pesuallas, ja sitten ostaa uusi mikseri, joka soveltuu viemäriin.

  Kuinka asentaa hanan tiskipöydän: joustavien ja jäykkien liitäntämahdollisuudet

  Veden käyttö kotitalouksien tarpeisiin asettaa suuria vaatimuksia hänen :. Jet pehmeys, mukava ruumiinlämpö lukemat, hyvä paine jne voivat tarjota heille laadukasta mikseri. Nykyisin myynti on saniteettitavarat kylpyamme, tiskiallas, pesuallas altaan ja bidee varten eri hinta ja kaikenlaisia ​​muutoksia. Tuotteet on suunniteltu yleiseen kuluttajille, joten valmistajat ovat standardoitu mallejaan, jonka tarkoituksena on pystyä muuttamaan hieman perehtynyt LVI noviisi putkimies. Monet asunnon yrittää tehdä sitä, joten aihe asentamisesta hana altaan ei menetä merkitystä.

  Ennen asennusta, sinun täytyy päättää missä yhteydessä käytetään: käytetään joustavien letkujen tai jäykkä. Se pääasiassa riippuu veden jakelu laitteen. Kun ostat pitäisi harkita koko pesuallas, jotta vesisuihku, älä suihkuta lyhyt "nenä" tai pieneen kulhoon.

  Kannattaa myös valmistella tarvittavat välineet:

  • putkipihtejä;
  • pihdit suuri;
  • Crosspoint ja uraruuvitaltan;
  • laput;
  • avaimella 12h14;
  • vinyyli nauha;
  • jakoavain.

  Huomaa, että kallista ja yksinomainen malleja sekoittimia, yleensä tietyn asennuksen, joten sinun täytyy etukäteen lukea ohjeet siitä, miten asentaa tuottajalta.

  Esimerkki virheellisesti toteutettu sekoitin asetus joustavien letkujen

  Herkkää ulkokuori mikseri vaurioilta asennuksen aikana voidaan kelata ei se tavallinen sähköteipillä.

  Matkan varrella, sinun täytyy harkita toimintataajuus, aiemmin "kokeilla" asennettujen laitteiden. Ja sitten toimia järjestyksen mukaan kokoonpano vaiheet:

  • Vesi sulkuventtiili päällekkäisyys kylmän ja kuuman syötteen.
  • Vaihdettaessa vanha hana suoritetaan ensin purkaa se: kierrä kiristysmutteri avain ja kiinnitysruuvien - ruuvimeisselillä. Sekoittimen poistetaan. Asennuspaikan puhdistuu. Jos vesikalusteet asennetaan ensimmäisen kerran, se on tarpeen yksilöidä paikka sen kiinnityksen. Kun purkamisesta syntyvän vaikeuksista, on syytä sijoittaa kontakti pesuallas ja sekoitin laittaa erityinen kemiallinen koostumus, ja sitten, kun odottaa puoli tuntia aloittaa työskentelyn.
  • Tilintarkastettu asennetut laitteet. Manuaalisesti kerätä kaikki elementit yhdeksi yksiköksi tiivisteet ja välilehdet. Pre ja "hanhi" saatetaan O-rengas, mutta nastat mutterit poistettiin. Inserted eyeliner. Pohja tappi kiinnitetty tiiviisti suljettu rengas asetettu.
  • Vahvistamisesta tuottaa putken kytkentä pähkinät ja adapterit. Liitäntäletkut lipsahtaa olevan erityisen aukon kuori, ja sitten sekoittimen putoaa paikalleen.
  • Lisäkiinnitysvälineitä alapuolelle on järjestetty altaan alla painepesurin ja tiiviste. Jolla on vakaat muoto, sekoitin on kiristetty ilman suurempia ponnistuksia, joka tarjoaa staattisessa tilassa (siinä tapauksessa, että toinen asema ei tarkoituksella). Jos laite syöttää akselin ja kytkimen putki ei ole liitetty, yhteys muodostetaan avulla epäkesko-adaptereita, joilla on erilaiset halkaisijat kierteitettyjen molemmissa päissä. Käytä tarvittavia työkaluja asennuksen jälkeen sekoittimen tehdään manuaalisesti; avain on tuonut viime "palkki", puolet liikevaihdosta.
  • Joustavat letkut on liitetty kuuman ja kylmän veden: vasen - kuuma vesi, oikealle - kylmä. Mutterit on kierretty käsin ja sitten vedetään avaimella. On tärkeää, että letkut eivät ole kierretty, ei venytetty ja ettei se ole kallellaan. Vahvuus kierteitetty liitos saadaan aikaan nauha fum tai pellavaöljy tiiviste (kauko). Underwinding seuraa tuulen pitkin mutterin kierre, suorittamalla vähintään 14 kierrosta.

  vuotojen tarkistus suoritetaan, kun sekoitin on kytketty pois päältä ja veden: ensin kylmällä ja sitten kuuma. Täytettäessä järjestelmä "ilmentää" itse läsnä ollessa tai ilman vuotoja lähellä veden jakelulaitteen tai joustavia liitoksia. Jos keskustelua on käyty veden, mutterit olisi vedä avain.

  Oikeellisuudesta käämin riippuu tiiviyden ja tuotteen elinkaaren

  Usein käy käytännössä niin, että joustavat letkut standardin suunnittelu (30 cm) ei ole aina "saada" kuuman tai kylmän merkintä. Tässä tapauksessa mutteri istuva tarvittavaan pituuteen - paras vaihtoehto joustavan liitännän.

  Vaihtoehto tyköistuva pidetään kestävämpi, mutta joustava yhteys helpompi korjata vahingon sattuessa

  Asentaa hana on pesuallas jäykän liitoksen Bole on pitkä huoltovapaa toiminta-ajan ja ominaisuuksia. Tässä valmisteluvaihe on sama kuin suoritusmuodossa joustava kokoonpano.

  Sitten työ tehdään tällaisia ​​algoritmi:

  1. Täydellisempi pääsy holkki kierretään kulma-neulalla yhden tulon sekoittimeen siten, että sen suunta on suunnattu kaikkein vapaata tilaa osan altaan alla. Tämä helpottaa edelleen yhdysputken.
  2. Suoritetaan hydraulisen tiivisteen välillä pesuallas ja hana kanssa tiivisteen.
  3. Asentamista hana asennusreikään.
  4. Pohjaventtiili on suljettu ja vahvistetaan toinen tiiviste.
  5. Suora neula vasteeseen saakka ruuvataan sekoittimeen.
  6. Määritettyään pituus syöttöputket, säilytetään haluttu koko, ja ylimääräinen osa leikataan pois leikkuri. Metalli-kuoppaisilla saa halutun muodon taivutus.
  7. Lopuksi putki kiinteän kiristysholkki kanssa tarvittavat avaimet.

  Ennen putkiasennustyöt olisi määriteltävä sisustuksessa huoneen. Ensimmäinen, parempi poimia kuori, ja sitten mikserin sitä. Asianmukainen asennus varmistaa sen käytön helppous, pitkän häiriöttömän toiminnan, luotettavuuden ja mukavuutta.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

  echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hyvää päivää. Epävakaa käynnissä Automaattinen kattilan AOGV 11.

  echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Tänä vuonna siirtynyt maan.

  echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Muutama päivä sitten löysin useita vaurioitunut katto.

  Internetin tietosanakirja rakentamista viestintä

  Asenna hana tiskipöydän

  Käytännössä mennyt nosturit, jotka erikseen syötetään kuumaa ja kylmää vettä. Ne korvattiin sekoittimet, että sekoitetaan kuumaa ja kylmää vettä muuttamalla sijainnin kädensija. Tässä artikkelissa keskitymme vivahteita asennuksen sekoittimen tiskipöydän.

  Sekoitin - olennainen osa Vedenjakelujärjestelmässä

  Oikeilla mikseri - avain pitkäikäinen ja helppokäyttöinen tuote

  Ostaessaan hanan olisi kiinnitettävä huomiota:

  • materiaali, josta se on tehty,
  • sulkemista osat;
  • nokka tyyppi.

  Laadun hanat ovat tehty pronssista tai messingistä. Heidän tärkein ero - Punainen kaula nokka laitteen. Jos kohdunkaula on harmaa väri, sekoitin on tehty silumiinia. Tämä materiaali kuluu nopeasti korroosion takia.

  Tiivistyselementit täytyy olla kumia. Sisältyvät sekoitin on jaettava välirengas nokka. Piittaamaton myyjät väittävät, että se ei voi asentaa. Mutta tämä ei pidä paikkaansa. Koska välirenkaan aiheuttaa avattaessa ja sekoittamalla vuodon.

  Kuin tyyppi nokan, niin kuoret on parempi ostaa mikseri kääntyvä juoksuputki. Tämä selittyy sillä, että malleja, jotka nokka ei pyöri, se on hankala käyttää. Usein, vesisuihku osuu reunaan altaan viemäriin tai sen reunalla. Kyllä, ja se on mahdotonta pestä kunnolla, kun vesi virtaa yhden pisteen.

  Pääkohdat mikseri ulotteinen kuoret (kivi tai valuraudasta) ovat:

  • 1-2-ruuvi nastoilla
  • painelevyn, jossa on kumitiiviste;
  • pähkinöitä.

  Jos kuori on valmistettu kevyestä ruostumattomasta teräksestä (esimerkiksi pesemällä keittiöön), se käyttää toisen tukilevyn muovimateriaalista. Se on kiinnitetty ammuksen rungon ja kumin välinen tiiviste painelevyn. Muovilevy sekoitin tarjota jäykkä kiinnitys tiskipöydän.

  Ennalta vahvistettu tiheys kiristämällä alempi mutteri. On todettava, käsin koko säiettä. Sen jälkeen kiristäminen hana ei pitäisi olla epävakaa viemäriin. Jos näin ei ole, niin sinun liukastui viallisen tuotteen.

  Juuressa nokan laitetaan välirengas. Se on saatava uraan. Rengas on melko tiivis ja vain saa reikään. Asettaa paikalleen, se tulee pakata pihdeillä lähellä viilto, ja alaosan kourun hieman hissi. Napsauta rengas tarkoittaa, että se on asennettu oikein.

  Vahvistamisesta taipuisan sisäputken sekoittimen

  Kytkemiseksi sekoittimeen veden putki on eyeliner. On vaikea (kupari putken halkaisija 10 mm) tai taipuisa (letkun metallivaippa, joka on asennettu tai hattumutteri sopiva). Helpompaa on joustava yhteys.

  Kytkeä laadukkaita joustavat letkut mikseri, noudata seuraavia vaatimuksia:

  1. Kielletty vuoraus asennetaan erittäin jännitetyssä asennossa.
  2. Vahingon estämiseksi ja menetys tiiviyden kytkimiä ei kiristetty kokonaan.
  3. Eyeliner tulisi sijaita luonnollisessa tilassa, ilman liiallista kiertämällä ja kiertymistä.
  4. Halkaisija vuorauksen on oltava pienempi kuin taivutussäde 5-6.
  5. Välttää ennenaikainen korroosio, on tarpeen liittää elementtejä yhdistettynä materiaalien (esim., Teräsosat on yhdistetty terästä, messinkiä, pronssia tai kuparia, jne.).

  Läsnäolosta huolimatta, että asentaminen kumitiivisteet, on tarpeen käyttää lisäksi podmotochny materiaalia, joka parantaa tiivisteet yhdisteitä. Paras ratkaisu olisi käyttää pellavaa ja terveys tiiviste.

  Joustava yhteyden mikserin

  Kiristys laippamutterit käyttöönotto ei saa kiertämällä linjaliikennettä. Tämä prosessi tarjoaa säilyttämisestä muotopuristusmuhvi pihdeillä. Vuoden ruuvien kiristäminen täytyy kokeilla hieman eyeliner spin vastakkaiseen suuntaan.

  Jälkeen vahvistamisesta joustava vuoraus on asennettu kiinnitysruuvit ja tiivisteen pohjan sulkemasta sekoittimen. Näin voit aloittaa asennuksen sekoittimen tiskipöydän. Kuljettaa curling nastat. Riippuen tyypistä rakentaminen käyttivät ruuvimeisselillä tai jakoavaimen. Toisessa tapauksessa joudut Lukitse mutteri.

  Joustavat letkut on kiinnitetty sekoittimen, läpi reikä kuori. Joskus voi kohdata sitä, että nämä kaksi liitosmutterit samanaikaisesti eivät sovi viemärikaivoon. On mahdotonta jättää vain kaksi putkea joustopakkausten. Tässä tapauksessa yksi johdetaan vuoraus putken, ja toinen on kytketty sekoittimeen reiän läpi.

  Kokoa alempi sekoitin telineeseen. Jos sekoitin on asennettu pesuallas ohuet seinät, rakenne on täydennetty muovinen pohjalevy. Mutterit sijaitsevat painonapit, kiristetään avaimella.

  Kiristämällä ruuvit suoritetaan siten, että varmistetaan kiinnityksen sekoittimen viemäriin. Sen ei pitäisi liikkua, kun käännät nokka tai käsitellä vesihuollon. Mutta liioittele kanssa kiristettäessä ei myöskään ole sen arvoinen, koska voit vahingoittaa kuoren pintaan, häiritä pähkinät ja kierteet tappien sekä muodonmuutokseen painelevy.

  Liittäminen vesihuollon joustopakkausten

  Kun on looginen kysymys: miten joustavat letkut voidaan liittää vesijohto, jolloin kiristäminen asentamista voidaan liittää ruuvaamalla liner hanarungossa? Tämän välttämiseksi, rajausta käytetään, joista yksi on vasenkätinen kierre liittimet (ruuvataan tavallisesti hanan runko).

  Erityistä huomiota kiinnitetään kierteet vesijohto. Jos se on leikattu tai ohut metalli- putki, joka ruostuvat, välillä liitosmutteri ja ruuvisarja suojaava kärki ruostumatonta terästä.

  Yhdiste hana järjestelmä

  Paras ratkaisu, kun kytkettäessä putkenosat sisäkierrettä on minimipituus, joka on alueella 1,5 cm. Langan tulisi sijoittaa paksu seinä ja ruuvaamalla osia suoritetaan käyttämällä edeltävä tiivistämiseksi.

  Tiiviste kumitiiviste alttiina kuuman veden, joka vähentää niiden toiminnassa ajan. Mutta ei vain se on syynä niiden ennenaikaista kulumista. Tässä prosessissa asennus tiivisteiden ei voi kääntyä tasossa tai suhteettoman viivästynyt.

  Oikea kokoonpano tiivisteiden on seuraava. Toisaalta kautta avaimella tarttuu ruuvataan vesijohto ja toisaalta pidetään kutistuspihdit holkki hattumutterilla. Ja vasta sen jälkeen se tehdään kiristämällä hattumutteri.

  Asennettaessa hana pesuallas on useita vivahteita, jotka tekevät tätä työtä tehokkaammin ja lyhyessä ajassa. Erityisesti on mahdollista helpottamaan joustavan liner, jos vuoraus putki on eri pituudet. Asennustöiden kaksi kiinnikettä liner eivät häiritse toisiaan, ja reikä viemäriin, ne vuorottelevat.

  Jos olet ostanut yhdessä mikseri ja uusi pesuallas, se suoritetaan vuorella ei ole vielä kiinteään rakenteeseen. Joten se on helpompi asentaa sekoitin. Asennus tehdään kuoren kanssa jo asennettu hänen mikseri.

  Kun vaihdat vanhan hanan voi ongelmana sen laadusta purkamista. Seurauksena, avaamalla ja hana voi vahingoittaa putkea, koska talletettu suolat aiheuttavat usein tiheä "kiinni" yhdisteitä. Ratkaisemme tämän ongelman käyttämällä jarrunestettä, joka käsitellään yhteisiä. 15-20 minuutin kuluttua sekoittimen irrota ilman ongelmia.

  Joskus tapahtuu, kun hanan elementti poikkeaa onnistu suunnittelua. Esimerkiksi, kun pidin koostuu ohut levy ja painin tappi, joka on siirretty kohti uloimman osan. Turvata luotettava kiinnityselin ei toimi, koska se uppoaa laadullisesti kiinnitetty vain yhden pisteen. Seurauksena, muodostumista raon voi tapahtua osa vastapäätä tässä vaiheessa. Estämään veden kertymisen, tällainen rako on tiivistetty silikonilla.