Art deco sisätilojen kuvia huoneiston

Keittiö tyyliin art deco: 55 malleja, valokuva

Keittiön suunnittelu art deco tyyliin yhdistyvät ominaisuudet klassista, modernia, Välimeren motiiveja, elementit Oriental ja Afrikkalainen kulttuureja. Jos olet fani eklektinen - yrittää suunnitella sisätilojen keittiön tyyliin art deco. Saat kirkas, mehukas, ylellisempi joka mahdollistaa täysillä ilmaista yksilöllisyyttä.

Pääsäännös suunnittelu - kirkas keskipiste ruokaa. Sisustus voi olla ruokailutilassa tai vyöhyke "ochaga9raquo; - modernissa olosuhteissa se suorittaa liesi, esimerkiksi asennetaan keittiösaarekkeen. Centre kohokohtia paitsi suunnittelu päätöksiä, mutta myös sisustus, ja erittyy valaistus.

Pääkohdat Art Deco

Art Deco yhdistää erilaisia ​​kuvioita, värejä, muotoja ja linjoja, jolloin voit rohkea kokeiluja suunnittelussa. Esimerkiksi, yksi seinä voi olla karkea rakenne ja kipsi, muut - on verhoiltu silkkitapetit.

Pääkohdat tyyliin:

 • Kuviot muodossa siksak, auringonvalon, nauhat, vuorotellen vaaleita ja tummia bändejä;
 • Aliasing rekisteröinnissä (ulkonemien niche);
 • Läsnä geometrisia muotoja, kuten puolisuunnikkaan, puolisuunnikkaan kuperat puolet, kuutio, kaari, kaaria, yhdistelmä katkoviivoilla koristelu ja huonekalumuotoilun;
 • Korostaa muotoinen ääriviivat ja muotoiluun.

Viimeistely materiaalit keittiöt Art Deco-tyyliin

Mallissa käytetään pääosin luonnon materiaaleja, mikä tekee tyyli eliitti ja kalliita. Tällainen sisustus - merkki menestyksestä, eleganssia, vaaleissa. Jalopuuta, marmori, norsunluu kohteita, nahka harvinaisia ​​eläimiä - krokotiili, hain - tämä ei ole tyhjentävä luettelo mahdollisista materiaaleista käytetään suunnittelussa.

Useimmat käytetyt materiaalit keittiön suunnittelu:

Tyypillisesti seinät toteutetaan pastellivärit, soveltaa koriste kipsi, maali. On myös mahdollista käyttää lasikuitua, silkkipainatus ja kangas tapetti.

Katto - sopiva paikka toteuttamisesta periaatteen porrastus, monitasoinen. Palkit voi olla läsnä, lisäämällä peilin terät, monimutkainen kääntyessään.

Ikkunat ja ovet tulisi korostaa ajatusta vaaleissa, yksinoikeus, niin yksinkertaista muovi suunnittelu ei ole sopiva. Puiset kehykset, lasimaalaus ovet, jotka voidaan myös värjätä tai puuta, koristeltu kaiverruksia, kullattu varusteet tarjonta. Tällöin puulajista arvokkaiksi.

Lattiapäällyste voidaan yhdistää, esimerkiksi, marmori keittovyöhykkeessä ja parketti ruokailutila. Monitasoinen muotoilu voidaan toteuttaa, ja lattiaan nostamalla yksi vyöhykkeistä lavalle.

Tärkeä rooli luotaessa pelityyli peilit. Niiden pitäisi olla suuria, tyylikkäästi sisustettuja. Peili levyt voidaan käyttää suunnittelussa sekä seinät ja katto, laajentaa ja monimutkaistaa sisätilaan.

Miten valita värin keittiön suunnittelu tyyliin art deco?

Seuraavia värejä käytetään ydin:

 • valkoinen (kerma, norsunluusta, paistettu maitoa, jauhemainen)
 • musta,
 • Harmaa (kaikki sävyt)
 • ruskea (vaaleasta tummaan kastanja koivu)
 • beige.

Lisäksi tervetuloa "metallicheskie9raquo; sävyt:

Aksentti suunnittelussa käytetään "roskoshnye9raquo; väri - lila, viininpunainen, violetti, mehukas sävyjä vihreä, kullankeltainen, kirkkaan punainen.

Kitchen Art Deco tyyli: huonekalusuunnittelun

Väri, muotoilu ja kalusteet siluetti pelata art deco tyyliin rooli. Emme kuitenkaan voi unohtaa toiminnallisuutta, varsinkin kun se tulee tähän huoneeseen, kuten keittiö.

Pääsääntöisesti huonekalut on valmistettu puusta tai korkealaatuisten kiiltävä muovista. Ne tuotteet, jotka on monimutkainen muoto, ei tarvitse ylimääräistä suunnittelu - niiden koristelu on tässä hyvin lomakkeella. Jos se on liian yksinkertainen, käyttää ylimääräistä sisustus avustuksella etätunnisteiden onlayt metalli, peili ja lasimaalauksia insertit.

On toivottavaa, että väri huonekalut kontrastin seinien kanssa. Tässä tapauksessa yksi tai useampi on oltava alkuperäisiä malleja - niistä on tullut merkittävä painopiste sisätilaa art deco tyyliin. Esimerkiksi se voi olla haastavaa tuolit ruokailuryhmä.

Somisteet Art Deco

Suunnittelu keittiön käyttäneet erilaisia ​​lisävarusteita ja koriste-esineitä, ne vievät hyvin tärkeä asema luotaessa ainutlaatuinen tunnelma. Ensi silmäyksellä se voi tuntua, että art deco varta taiteenkerääjät, koska se antaa heille mahdollisuuden orgaanisesti näiden kokoelmien sisustus. On kuitenkin mahdotonta estää oversaturation ja sisustus.

Classic antiikkia, veistetty kaiteet ja seremoniallinen korokkeella, mestariteoksia maalaus ja pronssi hahmoja, patsaita ja lattia maljakoita - kaikki asianmukaiset muotoilu Art Deco tyyliä.

Sisustus voidaan käyttää:

 • hahmoja;
 • peilit;
 • Kellot (lattia, seinä, savupiippu);
 • Maljakoita (minkä kokoisia tahansa, eri materiaaleista);
 • kynttilänjalat;
 • Veistokset kuvaavat antiikin sankareita, tanssijat, eläimiä, lintuja.

Kaikki nämä asiat on valmistettu jalopuuta, pronssi, lasi, norsunluuta ja posliinia.

Vihje: Yhdistä monipuolinen koriste-elementtejä sisätilojen hyvin vaikea, tietoisesti eklektisesti pidetään vaikein tyyli kaikki nykyiset mennessä. Siksi on parempi uskoa suunnittelussa keittiön tyyliin art deco muotoilun ammattilaisia.

Valaistus ruokia art deco -tyylinen

Valot on paitsi tarjota riittävä valaistus keittiössä, mutta myös korostaa ylellisyyttä Art Deco. Suurempi keittiö - enemmän valonlähteitä. Ne erittävät tiettyjä toiminnallisia alueita, korostavat sisätilojen keskittyä ylellisempi elementtejä - kuten tuulettimet voi kehystää vanha kuva tai markkinarako veistos sijoitetaan se. Art Deco on ominaista suuri kattokruunut Crystal verhot ja taotut metalliosia monimutkaisia, hienoja muotoja.

Sisätilojen tupakeittiö Art Deco tyyliä

Jos pieni keittiö, ja art deco on edullinen, on parempi yhdistää se yhdeksi huone olohuone - se avaa uusia mahdollisuuksia suunnitteluun. Tyypillisesti tällaisissa yhdistetty sisätiloissa ovat tasapainossa kolmella alueella: oma keittiö, olohuone ja ruokasali. Tyypillisesti ruokasali sijaitsee keskiasennossa, joka erottaa toiminnallinen tilavuus keittiö ja olohuone, mutta on muitakin vaihtoehtoja suunnitelma.

On olemassa kolme pääaluetta sisustus keittiöt, olohuoneet:

 • Keittiössä ei ole erotettavissa muusta huoneessa, se vie alisteinen asema sisätilassa;
 • Alueen keittiö ja olohuone - yhtäläiset oikeudet edelleen toisiaan;
 • Hallitseva alue on ruokasali, toiset ralli hänen ympärillään.

Valokuva keittiö sisustus art deco -tyyliin

Eri versiot keittiön suunnittelu Art Deco tyyli alakuvassa, antaa käsityksen siitä, miten monimutkainen, ja samalla upea sisustus voidaan luoda käyttämällä työkaluja.

Kuva 1. "Stupenchatyy9raquo; katto, lattia, vuorattu marmoria, musta ja valkoinen kuvio asematasolla ja seinän vieressä ruokailutila, kalustettu geometrisia muotoja, raidallinen muotoilu julkisivut - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet tyyliä.

Valokuva 2. suhteellisen yksinkertainen keittiön sisustus, toteutetaan kaksi väriä. Rooli tärkein koriste aksentti ottaa johdolla monimutkaisia ​​geometrisia muotoja, korostaa kontrastia mustavalkoinen, ja lampun yli ruokailu ryhmä.

Photo 3. siksak suunnittelu esiliina, alkuperäinen tuoleja ja korostaa keittiö rintamalla, jossa ääriviivat - tyypillisiä merkkejä art deco.

Valokuva 4. tupakeittiö luksus "kardinalskiy9raquo; violetti täydellisesti sovitettu tummanharmaa tärkein malleja ja hopeaa ylimääräisenä viimeistely elementti. Kiiltävä katto lisää suunnitteluun ylellisyyttä ja heijastuksia pelin.

Valokuva 5. avohyllyt keittiössä saarella voit käyttää ruokia sisustus elementti. Katso koko projekti "art deco Design Studio 29 neliömetriä. m.".

Photo 6. Epätavallinen valaisimet, koriste markkinarako lasihyllyt, koristelu ja kiilto julkisivut kaapit, pinkin värin aksentti - perusteella tyyliin pieni keittiö.

Valokuva 7. Vaikea tuolit veistetty selkä - tärkein sisustuselementti keittiön sisustus, kullattu lanka kaikuja väri kullanvärinen verhot.

Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

Miten suunnitella sisätilojen asunnon art deco?

Sisustus art deco käännetty ranskaksi nimellä "taiteessa". Niitä, jotka haluavat tehdä viimeistely sisätilojen tähän tyyliin paljon. Tämä tyyli on eräänlainen luokituksen mukaan retro tyyli 30-40-luvulla, kun hieno sisustus kohteena paitsi julkisivun, mutta myös sen sisustus.

Art deco tulosteita löytyy kuvan kanssa eläinten ja kalojen. Sisätilojen valaisimet ovat tervetulleita muodossa epätavallinen veistoksia, kalliita huonekaluja, sisustus-tuotteet.

Edetä suunnittelussa asunnon, on toivottavaa suunnitella valinta. Sen täytyy olla geometrinen. Klassinen muotoilu ja rohkea geometrisia muotoja - että kannustetaan korjattavaksi. Aloita taustakuva. Puku kangas tiukat geometrisia kuvioita. Suoruus ja ornateness muotoja iskee silmää, elävöittää tahansa huoneeseen.

Muodin, voidaan käyttää muodossa kanji symbolit, pyramidit, sfinksi päätä huonekalut, valokuvakehys, kuvia, tapetit, tekstiilit.

Läsnäolo sisätilojen elementtejä Egyptin tyyliä tahansa huoneen avulla tekemään kuninkaan kartano.

Ainutlaatuinen piirre on art deco geometrisia kuvioita maalissa. Kirkkaat värit koristeluun voit luoda kauniita art deco muotoilu. Tämä tyyli on tervetullut kontrastia väripaletti. Se tekee huoneen tunnelmaa herätyksen.

Laatat koristeluun kylpyhuoneen ja keittiön seinät tehdään yleensä yhdistelmä mustavalkoinen musta-valkoinen paletti. Liittyvätkin tähän tyyliin keramiikan ja posliinin tuotteita.

Tunnusomaisia ​​piirteitä art deco-tyyliin

Art deco eroaa muista tyylejä:

Tämä on tärkein suunnittelun piirre tätä tyyliä. Painopisteen tulisi olla tiukasti symmetrinen esineitä sisustus. Tunnusomaiset piirteet Tämän tyyli ovat: selkeät linjat, läsnäolo sisustus muodossa käyriä, viivoja, siksak, rosoinen muotoja. Ei ole olemassa täysin romanttinen ja luonnon koriste.

Toinen, yhtä tärkeä ominaisuus art deco, pidetään keinotekoinen jäljitelmä luonnonvaloa, edellyttäen käyttämällä massiivinen peilit.

Koristelu, suoritetaan tyyliin art deco kimallus kaiken pinnoitteiden kiilto maalien ja lakkojen ja viimeistely metalli ja kiillotettu puu.

Paljon peilejä ja lasi luo ainutlaatuisen valon heijastuminen asunnossa. Koristeena voidaan käyttää paitsi valtavia peilit, mutta myös laatat, lasipinnat ja peilattu huonekaluja.

Kuvat: ruokasali Art Deco-tyyliin

neuvosto: Käytä mahdollisimman paljon heijastavat yleismaailmallisia pintoja. Voit siis luoda ainutlaatuinen suunnittelu huone Art Deco.

 • Ylellinen viimeistely materiaalit

Sisätilojen moderneissa huoneistoissa on kiellettyä käyttää maalaismainen kalikoo tekstiilejä ja kankaita pellava. On enemmän tervetulleita aristokraattinen kalliimpia kankaita yksinoikeudella värejä. Viimeistele sametti, satiini, Brocade, turkis, silkki, tafti lehtikullalla ja geometriset peilit luovat ainutlaatuisen ilmapiirin runsaan loistoa ja ylellisyyttä.

Kuva: koristelu seinät geometrisia peilit luovat ainutlaatuisen ilmapiirin runsaan loistoa ja ylellisyyttä

 • Etnisyys motiiveja ja eläinten tulostaa

Elegantti art deco, on suositeltavaa näyttää henki kykenee Afrikkalainen safari. Tämä on helppo tehdä, jos käytetään sisustusta muodossa erilaisia ​​eksoottisia materiaaleja kuten ihon matelijat, eläinten nahat, helmi käsitöitä, norsunluuta, sekä joitakin elementtejä Egyptin motiiveja ja ornamentteja.

Musta ja valkoinen väri - tärkeimmät art deco. Se on erittäin tärkeä, koska Se on suuri kysyntä. Näiden kahden kirkas kyllästetyllä väriä käytetään paletin "kallista" sävyjä (esim., Smaragdinvihreä, kulta, rubiini, safiiri).

Suunnittelussa makuuhuonetta aiheellista olla halpa beige ja suklaan ruskean ja kerman sävyillä.

Kuva: raidallinen tapetti auttaa visuaalisesti lisätä huonekorkeus

Tärkeä ominaisuus Art Deco - tiukka symmetria, jossa sisustus on taitettu etukäteen, ja on ominaista omavaraisuutta, nero ja harmoniaa.

neuvosto: suosia valtava seinäkoristeet muodossa kudottu faneja, kultainen kulhoja, lampunvarjostin hapsut.

Mitä valaistus, niin on asianlaita monitasoinen järjestelmä, joka luo jännittävän, salaperäinen ja epätavallinen ilmapiiri. Alunperin näyttää lamput loistaa kiillotettu säännöllisen muotoisia kappaleita, lasista, kromattu teräs ja kupari.

Joskus se on harkitsemisen arvoinen, ja todella niin tarpeen luoda klassiseen art deco -tyyliin. Loppujen lopuksi ytimessä sisustus - korkeat katot, suuret ikkunat, tilavat huoneet. Ei aina ole helppoa ottaa huomioon kaikki yksityiskohdat ja vivahteet. On parempi valita rakenteeltaan yksinkertaisempi asunnon art deco tyyliin.

Edut design art deco

Myönteisiä seikkoja suunnittelussa Art Deco tyyli ovat:

 • designhotelli;
 • kalliiden viimeistely materiaaleja (marmori, nahka-, sametti, mahonki, metalli, lasi, luonnollinen turkikset, silkki);
 • laaja käyttö kullattu ja kromattu osat sisätilaan;
 • arvokkaita alkuperäisiä huonekaluja;
 • Sisätilojen toimivuus;
 • hienovaraisuutta viimeistely värit;
 • tiukka geometrinen monimutkaisuus;
 • käyttää lattioihin laatat tai kiiltävä loistava parketti;
 • massiivinen kirkas valaistus.

Jos koko harkita tyyliin art deco, niin se näyttää hyvin liioiteltu, kallis, tyylikäs, hienostunut, eliitti. Yhdistelmä muotoiltu perinteisesti nykyaikaisia ​​materiaaleja tekee sisustus on uskomattoman kaunis, muodikas ja tyylikäs.

Kuva: sijoittaminen sängyn kapealla

Ja sen sisustuksen ja kalusteet

Art Deco on ominaista luonnollinen valmistetut kalusteet jalopuuta. Koristelu voidaan käyttää tuhkaa, Library, vaahtera, Madrona. Kaikki puuosat on koristeltu kaiverruksia välttämättä tyyliin ornamentteja. Huonekalut kahva halutusti kromi ruostumatonta terästä ja huolellisesti kiillotettu. Verhoilu on parempi käyttää kirkkaita värejä yksinkertaisia ​​kuvioita. Lattiapäällystekäytössä olisi käytettävä kattaa massiivinen matot kuutio tyyli laminaattilattia tai parketin.

Windows on parempi jättää auki tai helposti läpällä läpikuultava tulle.

neuvosto: koko huoneiston ikkunat pitäisi olla suuri ja kirkas. Niiden täytyy läpäistä enintään auringon huoneeseen tarjota hyvää luonnon Illuminability.

Lisäksi sisätilojen asuntoja löytyy muodossa lasi astiat crystal, hieno kattokruunut, kehyksiä valokuville, pienoisveistoksia. Jotka tekevät huoneesta boheemi ja ylellisyyttä, se riittää osoittamaan peilattu seinään rakennettu ulkona baarissa. Kuten koristelu elementtejä usein valmistetut esineet jalokivet, keramiikkaa, pronssia.

Kuva: suuret alkuperäiset peilit sisätilojen käytävällä

On tärkeää huomata, että tyyli art deco on vaikuttava optimismia, puhdistetut muodot, positiivinen mieliala. Erikoista ja tärkeimmät salaisuus jugendtyylinen on eräänlainen porrastus, joka muistuttaa muodoltaan Egyptin pyramidien. Materiaaleina käytetään lakatut ja kiillotetut pinnat, kromi sisustus kohteita, peili.

Kohokohta sisätilojen tämä tyyli - baari ja sohvapöytä lasista. Suunnittelu huonetta ja huoneet on löydetty: kevyt huonekalut hieno puu pyöristetty, pehmeä mattoja kohokuvioille, muhkeat vuodevaatteet. Kasveista ovat edullisia palmuja, jotka eivät vaadi hoitoa, ja että voit koristella koristelu elementtejä muodossa höyhenet, eläinmalleissa, hahmoja, tuulettimet.

Valaistus sisätilojen on tärkeä rooli. Ainoa oikea valaisimia jäälasi ja kromi aksentti.

Värimallit - beige, ruskea ja kerman sävyjä. Voit myös käyttää kirkkaita värejä kuten sininen, keltainen, oranssi, kirkastaa huoneen. Elementtejä musta suunnittelussa täydellinen malli ja korostaa tärkeitä yksityiskohtia tyyliä. Yleensä art deco soveltuu sisä- kuin vanhassa osassa taloa ja modernia asuntoa.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Intererro © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

Art deco sisustus - 30 photo ideoita

Art Deco on kirjaimellisesti käännettynä "taidetta koristelu" Ranskan. Tämä tyylillinen sisällä, kehotti kansainvälistä näyttely 1925. Art deco sisätilojen aina valitsi intellektuelleja, eliitti, aristokraattinen eliitti. Se liittyy asema-ylellinen sisustus, kuten kuvan lehdet, luksusasuntoja, budoaari tähdet, yksinomainen huonekaluja. Kuvaamaan on parhaiten ominaisuudet - kallis, kirkas, rohkea. Viime aikoina on uuden aallon suosittuja kohteita. Suunnittelijat pohdittava uudelleen pääkomponentit menestystä ja hänen palata Euroopan sisustus ei ole jäänyt huomaamatta.

Tämä tyyli geometrisia kuvioita ja eliitin viimeistely materiaaleja mahdollistaa täydellisen sisällyttää sisätilojen lukuisten kalliita laitteita, mikä on erittäin arvostettu modernin ihmisen. Se sopii paremmin suurten asuntoja, maan mökkejä, studio-huoneistoja.

Muotoilu Art Deco on joitakin yhtäläisyyksiä muihin alueisiin - on yhtymäkohtia trendejä nykyaikaisen, korkean teknologian, mutta perusperiaatteet jolla ilmenee sen ainutlaatuisuus:

 1. Suuri geometrian kuvion siksak, suoria viivoja, alkaen katto ja seinät, kulkee huonekalujen ja tekstiilit. Peilikuvaksi pyöreä motiivien katto pystysuoraan lattialle.
 2. Käyttöä koristeluun eliitin luonnonmateriaaleista lausutaan tekstuurit: Krokotiilin nahka, seepra, leopardi, inlaying norsunluuta.
 3. Värimaailma monokromaattinen tarpeeksi, ei siedä puolisävelaskeleet, yhdistelmä on rakennettu kustannuksella kontrastin värit ovat seuraavat: valkoinen, musta, kulta, violetti.
 4. Maximalism muotoilu: tilaa säästävä ei ole kallista ja on rikas - motto tämän tyylin.
 5. Täydellinen puuttuminen romanttinen, luonnollinen koristeet.

Monipuolisuus muotoilun näkyy ihana inscribability sen tärkeitä elementtejä modernin muotoilun. Siksak-muoto täydellisesti järjestää tilaa, se riittää soveltaa parketti tehdyn auki siksak tai taitto musta ja valkoinen kalanruotokuvioinen laatat. Toinen tärkeä tekijä - auringonvalo liukastumisen lomakkeet, päättyy. Sallittu ryhmittelyä monia elementtejä: raidat kangas verhoilu siirtyminen seinään tai lattiaan. Periaate auringonvalo suunnittelijat ovat usein yhdistetty askel - niin ilmeikäs säteet voivat poiketa vaiheita.

Tiedot ottaa puolisuunnikkaan muotoinen: takana sohvat, tuolit, muodostavat kehyksen peilit, ikkunat. Mitä voi näyttää enemmän tyylikäs kuin käytön "piano vaikutus": mustaa ja valkoista raitaa (miinus muut kontrastiväri), samanlainen kuin avaimet, vaihtoehtoinen sisustettu yksilöllisesti. Geometria ovat symmetrisiä stileobrazuyuschih tärkein tunnusmerkki, kuitenkin kehystetty pinta saavuttaa mahdollisimman selkeä piirejä. Väri viittaa käsitteeseen luonnon elementtejä (maa, nahka, kiveä, metallia ja lumi). Sellaiset värit sininen, vihreä, punainen, viininpunainen, jos ne on tuotu keräily, hieman vaimennettu.

Making erilainen niiden toimintayksiköiden on oma vivahteita.

Tyyli art deco olohuoneessa voi personoida suoritusmuodon eri pannut, kääntämällä huone todelliseksi keskus estetiikkaa. Siellä paikallisesti liioiteltu aineet (krokotiili, hait), yhdistelmä sopimaton, esimerkiksi lasi metallisäikeen, itämainen, egyptiläinen motiiveja. Kun läsnä on takka tai portaikko johtaa sen looginen keskus, ja geometria olohuoneessa - kokonaan luopua sileät linjat entisestään parantaa kontrastia.

Kyky jakaa pinnalta eri lohkojen avulla sekoittaa harmonisesti modernia teknologiaa. Optimaalinen värimaailma - ruskean ja beigen kirjo tai mustavalkoinen. Kun koristelu seinät on mahdollista yhdistää kustannukset materiaaleja, kuten taustakuva, yksinoikeudella puupaneloinnilla. Suosikki lattia - parketti tummia sävyjä.

Huonekalut - ylellisyyttä, räätälöity kaikkein tummaa puuta. Tunnusomaista on symmetria järjestely voi tarvita asioita tuplaa tasapainottaa toiselle puolelle huoneen vastapäätä. Joskus riittää sijoittaa tilava vaatekaappi-näyteikkuna ja täytä se kaunis arvokas Bagatelles. Yksi on oltava huolellisesti valittu tekstiili - raskaat samettiverhot sävyn, ja tyynyt tukea sitä; antique tarvikkeet; pieni veistokset naisten lukuja; Suuri maljakoita; seinään tai lattiaan kellot antiikki.

Luoda makuuhuone art deco, älä pelkää kokeilla koriste-elementtejä, mutta ei ylittää linjan välillä hienostunut, hienostunutta ja ylellistä raja kitsch.

Makuuhuone suunnittelu ratkaisu on tyypillinen pehmeät muodot, koska keskellä huonetta on vuode koristeellinen pääty, koristeltu verhoilu. Läsnäolo peilipöytä ja ottomaanien epätavallinen muoto on välttämätön, sekä riittävä määrä peilit, jotka eivät voi antaa visuaalisesti vähentää tummiin tarvitaan mukava nukkua. Piirustukset ja suunnittelu - yksi tärkeimmistä design-elementit seinät, voi freskoja tai koriste maalaus, joka soveltuu katto listat.

Ennen nukkumaanmenoa tulisi tyytyä luonnollista piilottaa tai matto dlinnovorsnogo turkista tiheä. Sänky itsessään oli peitetty ylellinen viltti, väritys tyynyt yhdistettynä verhoilu pehmustettu ulosteet sävy paikkaa. Verhoilu tulee olla Toisin kuin seinät ja katto. Yhdessä Keski kristallikruunu pakollinen läsnäolo lisää valaisimet, lattiavalaisimet, LED-taustavalo.

Keittiö ja ruokailutila ominaisuus on monitasoinen ja riittävä korvaaminen joidenkin materiaalien vaati enemmän toiminnallisia: parketti lattialaatat ehdottomasti täytyy vaihtaa; pehmustettu tuoli suosia iholle. Ihanteellinen vaihtoehto olisi antaa saari keittiö (erityinen paikka, jossa antoi pesuallas, työalue, liesitaso). Hyvä ratkaisu olisi vaikuttava koko peilin yläpuolella palkki visuaalisesti laajentaa tilaa keittiö-ruokasali. Selkeät kaavoitus olisi suoritettava kattoon ja seiniin, lattialla - palkintokorokkeelle alle ruokapöytä. Sopii erinomaisesti viimeistelyyn kangaskaitaleihin ruokailutila. Paras väritys on yhä mustavalkoinen yhdistelmä, joka sopii harmonisesti kodinkoneet, muovi- ja kromattu teräs.

Pääsääntö on luoda ilmeikäs sisustus keittiö - pysyvyys. Kaikki on käytettävä samaa seremoniallinen luonteeltaan aina ruokapöydässä ja päättyen laatat esiliina.

Valaistus on tärkeä rooli lähes antaen huone tilava, puhdas, valo. Tässä tapauksessa on mahdotonta tehdä ilman hänen kumppaninsa - peili. Loppujen lopuksi jopa huonekalut voi olla muutakin kuin metallia ja on peilattu pintaa (ja se ei ole banaali kaapissa makuuhuoneessa). Niinpä makuuhuoneessa voi tehdä lasiovi, joka tunnistetaan vain kulta kahvasta. Voit luoda vaikutus ottaa useita malleja, jotka heijastuvat, jolloin sisätilojen huoneen visuaalisesti rikkaampi. Suunnittelijat kehotetaan käyttämään enimmäismäärä yleisen heijastavia pintoja, pronssi kynttilänjalkoja, hahmoja taottu. Rekisteröinti kuuluu laaja valikoima peilipintojen - kehystetty simuloitu auringonvalo, puolisuunnikkaan, valtava peilit korkeus seinään, opettaa kiteitä.

Mirror-sun - käyntikortti tämä tyyli, se on hieno huonekalu, joka symboloi harmoniaa ja täydellisyyttä, ja toisistaan ​​poikkeavat auringonvalolta voivat antaa hyvän mielen ja lämpöä.

Vain avulla valtava määrä peili pinnat voivat yrittää luoda ainutlaatuinen genre art deco pienessä asunnossa, joka aluksi näyttää mahdottomalta, koska runsaasti raskaiden tekstiilien ja useita elementtejä sisustus.

On huomattava, että joka vuosi on uudet rakennusmateriaalit ja ratkaisuja niiden soveltamista. Sisätilojen art deco kehittyy jatkuvasti - suunnittelijat työskentelevät yksityiskohtia, poimia lisävarusteita muuntaa uusia ideoita. Uusien rakennuksen työkalun avulla voit suunnitella ja sisustaa huonetta tähän tyyliin nopeammin ja edullisesti, koska hankkeen toteuttaminen saattaa kestää kauan. Erilaisia ​​huonekalut ja muut tarvikkeet 2017 yksinkertaistaa tehtäväksi koristelu.

Tunnettu huonekalut ovat kehittämässä uusia kokoelmia kuuluvien esineiden mitään tiettyä tyyliä, se avaa myös laajempia näköaloja suunnittelussa, koska huonekalut tilauksesta - ei niin kallista kuin hyvin hankala.

Kiiltävistä lehtiä löydät suunnan ensisijaisen vektorin muoti pocherpnuv mielenkiintoisia ideoita sisustukseen. Mitä väriä suunnittelun trendejä, sitten vuonna 2016 oli suosittu syvän sininen väri, joka elävöittää kirkas yksivärinen. Vuonna 2017 tavalla, on kulta, marmori, valkoinen, harmaa ja viini-värinen, että maahan ja on ominaista väriavaruuden tyylillisiä suuntiin. Tietenkin sisustus ei ole suunniteltu yhden elinvuoden.

Muoti on aina klassikko, mutta art deco viime vuosina vahvistaa asemaansa ja voidaan olettaa varmasti, että se on merkitystä pitkään. Nyt on toinen kasvava kiinnostus art deco arkkitehtuuri, muoti, ja niinpä sisustusratkaisuja. Comfort kaikkien perheenjäsenten tulee perusfilosofiasta tämän tyylin päätöksen.

Tärkeimmistä uutuuksista on mahdollista huomata käytön valaistun Onyx, joka ei ole niin vaikea toteuttaa. Käytetään viimeistelyyn portaat, ovien kohdalla työtasot, katto. Tyylillinen suuntiin Art Deco tuli yhä käytetään suunnittelussa lapsen huoneeseen. Eli taas uusi ominaisuus, luminoivat taustakuvat itseään varsin omavarainen, vaadi muuta mukana tarpeettomia yksityiskohtia, mutta ne voivat luovat ainutlaatuisen tunnelman taikuutta.

Tämä tyyli on monia myönteisiä puolia, kun käytetään suunnittelussa erilaisia ​​laitteistoja:

 • ylellisyyttä, totta glamouria yhdistettynä mahdollisuuteen osoitus luovuuden;
 • kallis luonnon materiaaleja (marmori, turkista, nahka, silkki, sametti, arvokas puu, lasi, metalli, värjätään lasi);
 • alkuperäinen arvokas huonekalut, yhdistettynä ajanmukaiset laitteet ja vempaimia;
 • hiomiseen värejä;
 • aktiivinen käyttö kromi kultaus viimeistelyyn sisustuselementtejä;
 • tiukka geometrinen monimutkaisuus;
 • kirkas valaistus.

Jos ajatellaan tyyliin kokonaisuutena, se näyttää hyvin liioiteltu, kallis, boheemi, ylellinen, tyylikäs. Merkittävä haitta - huomattavia taloudellisia kustannuksia sen toteuttamiseksi, mikä rajoittaa yleistyy. Mutta jos haluat ylellisyyttä, vapaus ja boheemi tyylikäs, uskomattoman muodikas ja tyylikäs sisustus luotiin vain saada elämän maku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin