Anturaperustukset kiinteänä aineena

Monoliittinen Anturaperustukset talon

Monoliitti nauhat perusta näkyy yksiosainen rakenne betonista ja raudoituksen vyö. Kehällä sijaitsevan rakennuksen ja kaikissa kantavien seinien ja elementtejä. Oikeus rakenteen teknologia tulee yksi - monoliitti - ja on erittäin korkea luotettavuus ja lujuusominaisuudet. Tästä syystä suosittu rakentamisessa korkeita rakennuksia ja yksityisiä taloja.

Monoliittinen kaistale perusta on suositeltavaa soveltaa alhaisella tasolla pohjaveden kun ne sijaitsevat alle halutun syvyyden vuodevaatteet perusta. Muussa tapauksessa sinun täytyy järjestää salaojitus, joka on ylimääräinen (ja huomattavaa) varoja.

Joten näyttää valmis monoliittinen Anturaperustukset

Syvyyden mukaan esiintymisen Anturaperustukset ovat matalia ja syviä vuodevaatteet. Melkozaglublennye voidaan käyttää rauhoittaa, nepuchnistyh maaperä hyvä kantokyky rakenteilla alhainen paino - puusta ja pystytettiin runko tekniikkaa.

Tässä tapauksessa, nauha olisi 10-15 cm: n päässä on kiinteä kerros, joka sijaitsee alla hedelmällinen. Samaan aikaan, standardit eivät voi olla alle 60 cm.

Tyypit Anturaperustukset syvyydestä levinneisyys

Monoliitti vyö syväperustukset tehdä raskas, massiivinen talon. Yleisesti, niiden lasketaan 10-15 cm alle tason maaperän jäädyttämistä alueelle. Näin ollen ainoa olisi perustuttava kerros, jolla on hyvä kantavuus. Jos se ei ole, meidän täytyy kaivaa alla. Esimerkiksi, jos taso maaperän jäätymisen 1,2 m, ja pintamaan päättyy noin 1,4 m, se on laskea alle 1,4 m.

Yleensä rakentaminen monoliittisen tekniikka on elementti- nauhan säätiön muotti. Tämä muotoilu paneelien, joka antaa muodon konkreettinen ja ei salli häntä levitä. On selvää, että muotti - ovat lisäkustannuksia materiaalien sekä lisäaikaa sen kokoonpano ja asennus.

1

Muotti - suunnittelu levyt tai vaneri, joka antaa muodon perusta

Joskus säästämiseksi hyvään maahan kaivaa säätiö pit täsmälleen markup - haluttu leveys ja syvyys. Ja kaivossa betonialustaa ilman muottia. Tämä teknologia ei voi taata vaadittu luotettavuus, tulos on mahdotonta ennustaa. Tosiasia on, että joukko normaali betoni vaatii tietyn määrän vettä. Ilman muotti vettä ainakin vähän, mutta se imeytyy maaperään, jotka voivat vaikuttaa betonin laatu lohkoja. Pahimmassa tapauksessa se voi murentua.

Asennosta sijaitsee, ojassa ottaa leviämisen polyeteenikalvo. Mutta sitten ajaa - tarvitset vahvistamista. Ja baareja, ja saappaat useammin kuin kerran vahingoittaa kalvoa. Seurauksena, kosteus on edelleen ulos.

Säätiö ilman muotti - uhkapeliä

Joissakin tapauksissa nämä säätiöt voivat puolustaa joitakin vuosia ilman mitään ongelmia. Mutta ennemmin tai myöhemmin, on halkeamia tai betonia alkaa murentua. Toinen vaikeus tällaisella perusta - se on kaukana ihanteellisesta geometriasta. Jotta lämpöhäviöiden vähentämiseksi, perusta eristetty, ja useimmiten vaahto levyinä tai suulakepuristettua polystyreeniä. Yritä pysyä niitä epätasaisella alustalla. Sama tilanne höyrysulku: kalvo on hyvin vaikeaa (lähes mahdotonta) juuttunut karkea, huokoinen betoni paikattu maaperään. Oikeutettu vai ei, tämä lähestymistapa - päätät, mutta suositella tällaista säätiö voi olla ainoastaan ​​aidan tai suojaan.

Kellarissa talon Anturaperustukset

Kellarissa voi olla samalla alueella kuin talo, ja voi vain miehittää tilan osa. Ja määrittää sen koon tarvitset ennen suunnittelun.

Jos kellarissa vie vain osan tilaa, et voi poistaa kaikki maaperän ja vain kaivaa kaivannon alla nauha. Kaivamaan kellarissa, liian mukaan tiettyjä sääntöjä. Sen sijoitus ja järjestely voidaan kehittää myös suunnitteluvaiheessa.

Nauha vankan perustan kanssa kellarissa - monimutkainen suunnittelutehtävä (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella)

Jos kuitenkin päätettiin tehdä kellariin myöhemmin, valitse paikka ja sinun täytyy määrittää syvyyden, niin että aikana linja alustasta talon kulmassa 45 °, ne eivät läpäise huokosten (kuvassa oikealla).

Jos kellarissa sijaitsee alle koko alue talon, maaperä poistetaan ja koko haluttuun syvyyteen. Yleensä tällainen hanke budjettia ei voi kutsua: työ ja maksaa paljon enemmän. Ensinnäkin, lisääntynyt vahvistaminen tarvitaan, ja seinät niiden suuri paksuus. Koska sisällä maa ei ole, niin kellarin seinien täytyy vastustaa paineen ulkopuolisia alukkeita. Koska nauhan paksuuden tulee olemaan paljon suurempi ja varusteet tarvitaan tehokkaampi, se sopii pienempinä annoksina, ja lisätä määrää vahvistaminen vyöt. Tämän seurauksena vain säätiö betoniterästen kulutus kasvaa. Toiseksi tarve betonointiin ja mahdollisesti vahvistamaan kellarikerroksessa koko alueelle. Ja se on jälleen materiaalit - betonin ja vahvistaminen. Kolmanneksi on välttämätöntä olla toimiva ilmanvaihto poistoon kaasun maanalaisen. Tällainen rakenne ei ole suunnitella omia. Työ on pro, ja hieno kokemus.

Yksi muunnelmia laitteen pohjan talon kellarissa (suurentaa kuvan, klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella)

Monoliitti nauhat perusta: vaiheissa rakentaminen

Vaikka et rakentaa talon on organisaation tai joukkueen, sinun täytyy tietää kehittäjä: ainoa tapa valvoa prosessia ja varmistaa työn laatua.

Yleensä tämä tekniikka:

 • Merkintä osa.
 • Maanrakennustyöt.
 • Sinetti pohja, pohja ja vuodevaatteet rammer.
 • Merkintä nauha.
 • Vedeneristys.
 • Kokoonpano ja asennus muotti.
 • Sitominen raudoitus.
 • Kaatamalla betonia ja sen värähtelyä.
 • Kovettuminen.

Se vaatii selitystä. Kaksinkertaisen laskennan - jakso ja nauha - tarve, jos talo on kellari alla koko alue talon. Kun ensimmäisen kerran merkitessäsi alue talon ottaen huomioon päästöoikeuksien asennuksen muotti. Tässä vaiheessa ilman sitä ei voi tehdä. Sitten, kun kaivannon kaivetaan ja pohjan pour ja tiivistetty, se täytyy merkitä nauhan. Näiden merkintöjen sen jälkeen asennetaan muotti, joka muodostaa "profiili" kotiisi.

Nyt vähän lisää kunkin vaiheen.

Koska suunnittelu maaperän tutki tietyllä alueella, sinun on kytkettävä tiiviisti. Maanalainen rakenne on usein heterogeeninen ja kompensoi puoli metriä voi olla kriittinen: mitä, jos on vajoaminen tai kallio onteloon. Senttimetri sijoitettu tuskin kannattaa sitä, mutta se ei ole suositeltavaa menetä paljon.

Joten voit tehdä asettelu säätiön alueella

Niiden määrät ja käytetty tekniikka riippuu kellarissa tulee olemaan kotona tai ei. Jos ei, niin olet merkinnyt nauha - ja täytyy kaivaa. Vain reservinä muotti asennus - ja joskus on 50 * 80 cm kummaltakin puolelta. Sillä kilvet tarvitsevat henkselit, joka ei anna heidän hajota.

Jos talon kellarissa - täytyy poistaa kaikki maaperän. Mitat kuoppa - 2-5 m suuremmat perusta koko. Se on sama marginaali betonimuottien.

Jos talon kellarissa - kuoppa kierrosta on suuret

Suuremmille paremman käytön erikoislaitteita. Vuokraa se maksaa paljon, mutta työ "kaivurit" joukkue muutaman päivän maksaa yhtä. Nopeus suhteessa.

Ylempi kerros muurattiin hedelmällinen erikseen, se voidaan suoraan levitä puutarhaan. Loput maahan kasaan dump: Osittain se backfill, osittain se on otettava pois.

Kotiin ilman kellarissa kaivaa vähemmän

Tiivistä kuopan ja vuodevaatteet

Kun perus- paljon massa poistetaan, pohja on tasoitettu ja tiivistetään. Kun kaivinkoneen on usein niin, että jotkut alueet ovat 20-30 cm syvemmälle kuin on välttämätöntä. Kaikki nämä väärinkäytöksiä on korjattava: uni ja tiivistetään.

Tamping ja kohdistus tarvitaan koko alueelle kaivon tai kaivantoon. Ja käytä kannella. Sitä voidaan käyttää rakennettaessa aita. Vaikka jo rakentamisen aikana kylpyjä tai puutarha on parasta käyttää tärinälaite.

Me ymmärrämme miksi. Tällä tasolla huomioon koko kuorman rakennuksen. Pienetkin tyhjät tilat ja häiriöt voivat aiheuttaa epätasaisen kutistumisen ja halkeilua. Alhaalta syvennyksen jälkeen epätasaisessa maastossa. Ja tämä voidaan korjata avulla maantiivistyskoneet. Vielä parempi, pohja kaada kerros hiekkaa keski- tai hienorakeinen. Hän on yksi pienemmistä paremmin yhteen. Mutta paremmin ja nopeammin ram se täytyy kostuttaa (kaataa vettä märkä koko tilavuus). Värähtelevä levy tuottaa voiman tiivisteet hiekka 15-20 cm. Se on tämän kerroksen ja haluat täyttää kerralla. Jos projekti hiekkakerros 30 cm, on ensin täyttää välineet 15 cm, ja irtoa sen tiivistetty korkeaan tiheyteen. Kaada toinen ja se myös irtoa ja tiivistetään.

On jopa kapea maantiivistyskoneet tiivistämiseen maaperän juoksuhaudoissa

Usein hanke edellyttää uusien hiekan ja soran vuodevaatteet. Sitten tiivistetty hiekkaa kaadetaan toisen kerroksen soraa osa 30-60 mm. Hän myös tiivistetty. Paksuus Tämän kerroksen vuodevaatteet 10-15 cm. On myös välttämätöntä täyttää pieniin kerrokset on noin 5 cm ja kunkin ram.

Tällöin maaperä ei ole vain saavuttaa tason hän on tullut tiheämpää: raunioista ajetaan kalliolla, mikä lisää sen kantokykyyn. Koska levy on kivi suurella voimalla, tiiviste tapahtuu syvyyteen 40-50 cm -. Erittäin hyvä.

Muotti vahvistettu kaistale säätiö

Muotti on valmistettu levyt, joiden paksuus on vähintään 40 mm, huono laatu vaneri- tai OSB. Vaneri on edullinen, erikois- - muotti. Hän on toisaalta laminointi - on suojakalvo. Siksi sitä voidaan käyttää useita kertoja.

Kiinteät levymateriaaleja vahvistettu poikittaiset ja pitkittäiset tangot. Levyjen kiinnitetään poikkipalkkien. Altista koottu paneelit on merkintä nauha, jotka on kiinnitetty ulkopuolelta leikkaus- sisälle asennettu välikkeen. Kaikki nämä kiinnikkeet on annettava muotti mittojen. He eivät anna kilpensä romahtaa tai hengästynyt aikana betonivaluun: massa seinien työntää huomattavasti, koska kiinnikkeet on oltava luotettavia.

Terasseille - sovelleta määrite laadun perusta

Johtuvat rakenteelliset tekijät - kauko- ja lyhyen leveys - on Anturaperustukset vaikuttavat pääasiassa voimat, jotka yrittävät rikkoa nauhan poikki. Koska se on vahvistettava pitkällä sivulla. Sitten käyttää voimakas uurrettu tangon 10 mm halkaisijaltaan ja enemmän. Kaikki poikittaisterästä ainoastaan ​​stabiloi pitkittäistankojen avaruudessa, koska se voi kestää sileä, käyttää pientä paksuus - 6-8 mm.

Kaavio vahvistuskaistaan ​​perusta

Lisäksi useimmissa tapauksissa, riippumatta syvyydestä, vain kaksi vahvistushihnoja: ylä- ja alaosassa nauhan. Poissulkeminen säätiöiden kanssa kellarissa alle koko talon.

Käyttöhihna vahvistaminen monoliittinen perusta näkyy kuvassa. Kussakin liitoksessa jälkeen venttiili liittyy erityinen lanka. Tee se käsin koukkuja tai automaatit - neulominen pistoolia.

On toinenkin tapa: hitsaamalla. Mutta sen käyttö ei ole aina perusteltua. Työ menee nopeammin, mutta samalla yhteyden saa kovaa. Neulottaessa Metallilankavahvike pysyy tietty vapaus. Ja se auttaa poistamaan tiettyjä paineita rikkomatta betonin. Kun hitsaus kova, toisaalta hyvä yhteys, mutta toisaalta on liian jäykkä rakenne voi aiheuttaa halkeilua.

Ja vahvistaminen näyttää elossa

Toinen kohta: paikka hitsauksen aina alkaa murtaa ensin. Vaikka betoniteräs on paksumpi, ja näin ollen alttiita korroosiolle (happi ei tunkeudu siihen), mutta mitä tahansa väärinkäytösten ja happea syöttämällä ensimmäisen tauon hitsausliitokset.

Tässä vaiheessa oikeus asentaa ilmanvaihdon ilmareikiä ja kanavat, joiden kautta tuodaan taloon apuohjelmia. Jos unohdat sen, on välttämätöntä tuhota monoliitti ja se on hyvin toivottavaa: mitä vähemmän puutteita, sitä vahvempi on suunnittelussa.

Rakentamisen aikana enemmän tai vähemmän suuria asuntoja helpommin ja paremmin tilata toimituksen valmisbetonia päällä tehosekoittimessa. Täytä voidaan tehdä yhdessä päivässä.

Betoni voi tehdä itse. Mutta tämä edellyttää betonimylly. Manuaalisesti sekoittamalla komponentit vesikourut moitteettoman yhtenäisyyden taso on mahdotonta.

Täytä iso kellari on helpompi tilata valmis ratkaisu

Täyttää manuaalisesti tarvitaan ainakin kolme ihmistä: yksi sekoitin vaivaa betoni, jakelee valmiiden toinen osa ja kolmas murskain juuri tulvii sivustolla.

betoni tuottaman värähtelyn manuaalinen tai kannettavia upotettavat vibraattori. Tämä prosessi voit poistaa tyhjät tilat, jakaen tasaisemmin aggregaatti. Seurauksena, lujuusominaisuudet betonin paranevat paljon, se on pakkasta, koska se imee paljon vähemmän vettä. Koska ei ohita tämä vaihe: samoilla komponenteilla liuoksessa, saamme konkreettisia seurauksena korkeamman asteen.

Niin, että betoni on tullut homogeeninen ja saanut lisää pakkasen, käsittele vibraattorin

Toinen kohta: kun kaatamalla laite, jota haluat käyttää erityistä kouru. Ensinnäkin, ne on helpompi aikaan konkreettisia haluttuun kohtaan, ja toiseksi ratkaisun ei pitäisi pudota korkealta. Jos korkeus lasku on enemmän kuin 150 cm, se on kerrostunut. Tulos - pieni lujuus.

Jos toiminta oli kuuma kuiva sää, nauha on peitettävä polyeteenikalvo tai mikä tahansa muu aine, joka estää nopean haihtumisen kosteuden. Koska syvyys betoni on suuri, kostutus pinnan konkreettisia tuloksia ei. Tärkeintä - eivät kuivu ylös ja elokuvan selviytyy tästä tehtävästä täydellisesti.

Jos lämpötila aikana ja sen jälkeen kaatamalla pitää noin + 20 ° C, kolmen päivän kuluttua kaatamalla betoni saavuttaa noin 50% linnoituksen. Neljäntenä päivänä muotti voidaan poistaa ja ovat valmiita jatkotyölle.

Alemmissa lämpötiloissa on odotettava: +10 ° C on 10-14 päivä, ja +5 ° C asetustoimenpiteen käytännössä pysähtyy. Tällaisessa tilanteessa, sinun täytyy eristää tai muottiin tai lämmetä betoniin.

Monoliittinen kaistale säätiö on valmis, mutta vielä on työtä sen ja vedeneristys. Vasta silloin hän nukahtaa (backfill).

Miten rakentaa vankka perusta nauha

Ennen rakennuksen rakentamiseen on tarpeen selvittää, minkälaista maaperän pystytetään vyö vankka perusta, koska käyttöikää tahansa rakenteen ensisijaisesti riippuu vahvuus tukirakenteen. Luotettavuutta perusta, materiaalien laadun, josta pohja on rakennettu, sekä hyvä lämmöneristys ja vedenpitäväksi - kriteerit, jotka on ensisijainen vaikutus kestävyyteen koko rakenteen.

Mikä on monoliittinen nauhan alustakerroksen

Laite on samanlainen kuin perustukset suunniteltu pääasiassa rakennusten, joka on melko raskas materiaalien seinät ja katot, kuten Adobe, kivi, betoni, tiili, jne. Tämän tyyppinen kantavien rakenteiden ominaista suuri lujuus ja erittäin luotettava. Mutta arvo jatkuvan monoliittinen kellarissa yhtä suuri kuin useita materiaaleja, joita tarvitaan sen rakentamiseen. Siksi tällainen säätiö olisi sovellettava vain siinä tapauksessa, jos se ei saa huuhdella - niin menoja ovat minimaaliset. Tämä tekniikka on erityisen tärkeää talonrakennusta kanssa kellareihin tai kellaritiloissa sekä rakennuksia, jotka on asennettu kiukaan talon kellarissa.

Nauha teräsbetonia perusta lasketaan ei perustu pelkästään tiheys maaperän työmaalla. Tulevaisuus pohja leveys lasketaan ottamalla huomioon kuorman hihnan, joka puolestaan ​​riippuu paksuudesta seinien rakenteen tulevaisuudesta, Kerrosluvun sekä siitä, pitäisikö olla rakentamisen maanalaisten huoneen tai talon ei kellariin.

Joskus arkkitehtuuri talon on käyttää kiinteää monoliitin muodossa paino / paino levyt tai alueen poikki rakenteen laatikon. Se on myös usein kurssi on sinetti kantavat rakenteet puujalat avulla Yhdistelmäpainatusmenetelmä. Tyypillisesti, laskelmat suoritetaan yksi- segmentti, koska kuormitus on sama koko pituudelta tukirakenteen.

Laskelma nauha monoliittinen perusta

Jos aloitat rakentamisen tällaisen itsekantava rakenne, ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee valita tunkeutumissyvyys perusta, joka on yksilöllinen kullekin tontille. Ensinnäkin, sinun täytyy tehdä kuuden jalka reikä, jonka kautta on mahdollista tietää laatua ja rakennetta maaperän sekä jäädyttämään taso ja syvyys pohjaveden. Likaisuuden heittoliina tässä tapauksessa on yleisohje. Jos nepuchinisty maahan, perusta, esimerkiksi alle tiili talo tai mökki, voi järjestää minkä tahansa suunnassa (ei vähemmän kuin 0,5 metriä) tasosta riippumatta maaperän jäätymisen. Laskelmat voi auttaa tehtäväluettelo järjestelystä nauhan perusta.

Jotta heittoliina maaperä määrittää syvyyttä hieman monimutkaisempi, ja kaiken tarvittavan järjestää useita muita muutoksia. Jos pohjaveden taso on välimatkan päässä pinnasta kaksi metriä tai enemmän, niin voit huoletta asentaa melkozaglublenny perusta. Mutta jos tämä luku on jopa pari desimetreinä alle kaksi metriä, on vielä haudata vyön hyvän pohjan 3/4 laskettua korkeutta jähmettymisviiva (70 senttimetriä). Siinä tapauksessa, että pohjavesi on tämän tason yläpuolella ja tämän jälkeen täyttää nauhan monoliittinen perusta loput tämän syvyyden, ellei enemmän.

Määrittely tarvittava syvyys kantavan rakenteen, on syytä miettiä materiaalinvalinnalla jotka annetaan perusta talon. Puutteet voidaan säätiö voi käyttää samaa tai raunioista betoni raunioista. Käytettäessä kivimurska kivet käytetään epätasaisella muodolla.

Leveys nauhan alustakerroksen tulisi olla vähintään puoli metriä, täyttää tekniikka olettaa, että nauhan leveys on suurempi kuin seinämien paksuus tulevan 5-10 senttimetriä. Samaan aikaan, sitä syvemmälle loi pohjan, sitä suurempi on ero nauhan ja seinän väliin. Esimerkiksi oikein asettaa nauhan pohjan alle yhden kerroksisen mittarin syvyys, tarvitaan, jotta leveys nauhan 25 cm suurempi kuin seinän leveydelle.

Me raunioista betoni monoliitti pohja, jonka tulisi olla vähintään 35 senttimetriä, on joitakin etuja: mahdollisuus järjestelyn kaikenlaisten maaperän ja vähemmän monimutkaisuutta rakentamisessa. Kuitenkin, merkittävä virtaus betonimassan havaitaan silloin, kun tämän tyyppinen laite tukirakenteen. Rakentaa tällaisen perustan täytyy muotti, johon on asennettu kaivantoon, ja sitten alkaa varsinainen valu.

Kuinka tehdä vyön vakaan perustan askel askeleelta?

 • Ennen kuin aloitat pohjustaa tarvittavia kaivaa ojan sen alle (tässä tapauksessa aika ajoin, pitää silmällä suunnitelmassa). Aikana kaivamista tärkeää säilyttää suurin vahvuus niiden seinät. Se on parasta johtaa yhtenäisen maaperän - käytännöllisesti katsoen mahdotonta tehdä pystysuorien seinämien, leikkauskuva edustaa suorakulmio tai puolisuunnikkaan, joita voidaan käyttää muotin rakenne. Joissakin tapauksissa, maksimisyvyys ojan kasvaa tippuu mittarin ja puoli, riippuen maaperän tyypistä.
 • Jos tankata monoliittinen vahvistettu kaistale perusta, se on hyvin suojattu kosteudelta. Tehdä tämän, erityinen tapa järjestää vierekkäisten osien kun kaivaa maahan mäen heittää suuntaan. Katsomalla piirustus, tai pikemminkin sen alemman tason valitsemisen suorittamiseksi maa massa. Jos talo mukaan tarkoituksena salaojitus, on tarpeen järjestää sen. Liian haudata pohja ei ole välttämätön, se on välttämätöntä täyttää jäljelle jäävän seoksen kanssa soraa ja hiekkaa, sitten pakkautuu tiiviisti sitä.
 • Tarvitset levyt, telineet ja välilevyjen rakentamisessa monoliittinen säätiön upotettu hihnan ennalta kaivettiin juoksuhautoja. On välttämätöntä järjestää muotti, mikä on erityisen tärkeää rakennusalalla savimaassa. Täytettäessä tukirakenteen syvässä vedessä voidaan järjestää uudelleen muotoon paneelit, ottaen huomioon säännöt, jotka muodostivat kylmä ja valusaumat betonoinnin aikana.
 • Jos sisäinen monoliitti betonielementtien nauhat säätiö, lohkot on sijoitettava esivalmistettu betoni laasti. Betonielementit säätiö asettuvat useassa vaiheessa. Yhtäältä tehtaalla valmistettiin betonitiilet jotka lastataan rekkoihin ja kuljetetaan työmaalle. Sitten, käyttäen nostokurjelta purkaa yksikköä. Nosturi kätevä myöhemmin annetun tukirakenteen: jokainen yksikkö nostetaan irti maasta ja asettaa osaksi valmis paikka tälle.
 • Kun laite olisi säädettävä raunioihin pohjan muotoon kiviä ratkaisun tarkat mitat. Kivet eivät vaadi lajittelu ja betoni ei ole pakko ligaatiolla saatu nivelet. Jos kaatamalla betonia keskeytetään ajaksi kuusi tuntia tai enemmän, ylempi sarja kivien tulee täyttää vain puoli. Jatkaminen valmistettu käyttämällä tätä ratkaisua, joka mahdollistaa upottaa tiivistävän ilman kiviä - suorittamalla sitten rakenne rakennetaan mukaisesti SNP.
 • Kuten rakentamisen vahvistetun pohjan rakenne muotti poistetaan viikon kuluttua ja puoli. Valmiina betoni on ajoittain kostutetaan vedellä ja sulje säkkikangas tai matot kuumalla säällä. Älä unohda edetä tuottaa vesi- ja lämmöneristys käyttämällä materiaalihankinnat bitumin tai sen osia tulevaisuuden kotiin täyttää kaikki vaatimukset GOST.

Plussat ja miinukset monoliittinen nauha

Tietenkin suurin haitta monoliitti nauha on sen korkea hinta - rakentamiseen massiivinen rakenteiden arvioi tällaisen pohja on hyvin säädytön. Myös samanlainen säätiö ei voi asentaa laantumassa maaperän (turve, juoksuhiekkaa jne) - olisi harkittava muita suoritusmuotoja kapulalaitteeseen suunnittelu esimerkiksi käyttää tukikohtaan palstoja kelluva lattia tai sauvoihin kentällä, joka on hyödyllinen, kun grillage laite tulevaisuudessa.

Nauha emäs on useita etuja verrattuna muuntyyppisiin kantavien rakenteiden. Teknisesti upotettu vyö - on aika-testattu ja erittäin hyvä vaihtoehto järjestely perusta. Tältä pohjalta voimme rakentaa melko massiivinen rakennuksia, jotka seisovat pitkään lisäksi hihna vankka perusta voi olla minkä muotoinen tahansa.

Rakentaminen tekniikka valetun nauhan pohjan

Rationaalinen suhteessa resurssi / arvioihin rakentamisen on monoliitti Anturaperustukset monikerroksinen vahvistaminen. Tiili, lohko seinät mökki on tarpeen valita vain nauhan tai haudattu MZLF, eristetyt pohjat. Kaikki muut muutokset on tarkoitettu LF, metsäinen teknologioita hozpostroek.

Rakentaminen monoliittinen perusta nauha

Huolimatta erilaisia ​​versioita LF niillä kaikilla on samanlainen rakenne:

 • valmistus - hiekka + sora, puristetaan kerroksittain tärylevyjen
 • vedenpitäväksi ainoa - kaksi kerrosta rainan tarvittavan materiaalin lasikuitu-pohjainen
 • eristys - vain MZLF, saattaa vedeneristys, toimii kuin kehä ainoa 40 cm
 • Muurausverkko - verkkojen eri tasoilla (15-30 mm: n korkeudella, ylhäältä tasosta), joka liittyy kauluksia tai harjanteita
 • betoni - luojana rakenteellinen lujuus, on pitkä käyttöikä
 • vedenpitäväksi - betoni suojaa hajoamista (korroosio)
 • eristys - antaa kastepisteen (itse asiassa hyväksi kellariin) kompensoi ylennyslavan voima
 • täyttö- - kaikki betonirakenteiden pinta on suojattava savilikaa hiekalla nepuchnistym

T-muotoinen nauha on laajentamista ainoa, upotettu LF ei tarvitse eristää pohjat.

Pelastaa rakentaminen talousarviossa on useita monoliitti nauhat säätiöt, eri suunnittelu:

 • liukuhihna - ei ole hautaaminen, soveltuvat vain runko, paneeli talot, leveys on suurempi kuin korkeus lisätä tukipintaan
 • ei huuhtele LF - nostaa hihnan pohja, on suurempi taivutuslujuus, korkeus on suurempi kuin leveys, sopii hirsimökkejä
 • MZLF - suunniteltu alueilla syvä pohjaveden 1 m, syvennetään 0,4-0,7 m, käytetään puinen, paneelin rakennusten
 • T-muotoinen - laajentamista ainoastaan ​​kompensoimaan sivuttaissiirto, jota käytetään terrasiruyuschih rakenteita, aidat, valo rakennukset, täyttö on valmistettu yksinomaan hiekka
 • upotettu ZLF - sijaitsee pakkasta, soveltuu kaikille rakennusteknologia

Kaikkien poikkeuksetta LF pakollisia ehtoja ovat: salaojitus, vedeneristys, käänteinen polkumyynti hiekkaa.

Määräykset JV 22,13330 annetaan suosituksia suunnittelua, rakentamista Anturaperustukset. Rikkoo määräyksiä johtaa lasku resurssi, lisää toimintabudjetista.

Tässä vaiheessa on tärkeää ottaa huomioon, että ei riitä vetämään johdot ulkopuolella, sisäisillä tasoilla tulevaisuuden nauhan. Vesivoiman, lämpöeristys pintojen betonirakenteen on tarpeen säätää tilaa työntekijä, joka myöhemmin päällystetään ei-metallisesta materiaalista, jossa ei ole turvotusta voimaa.

Valitessaan ZLF maanalainen taso on usein hyväksi. Näin ollen, useimmiten ZLF tear kuoppaan MZLF kaivantojen laajentaa 0,6 m kumpaankin suuntaan. Tyypillinen ulkoasu on seuraavanlainen:

 • Asennuksen huomiotekstejä - rakentaminen useita nauloja rajat baareja, joten voit hallita aseman johto tarvitsematta asentaa panokset
 • kiristämiseksi johdot - laajentamiseen ojan on 0,6 m molempiin suuntiin

Tässä vaiheessa, kuten jotkut säätiöt on merkitty portaat, kuistia, liedet, takat, pumppulaite.

Kaivaa ojan varten MZLF joko manuaalisesti kaivannon kaivaminen ZLF velvoitetaan ottamaan maansiirtokoneet. Sen jälkeen, kun maa on aina puhdistaa kaivinkoneen kauhat. Liiallinen tunkeutuminen yksittäisten osa voi litistää maahan. On joko leikata koko kerros, tai käyttää hiekkaa, joka kaadetaan vesi, on tiivistetty tärylevyjen.

Asuinrakennusten oletuksena niistä käytetään maanalaisen viemäreihin kääntää pohjaveden betonirakenteiden:

 • ojan kehää pitkin perustan ainoa - leveys 20-30 cm: n (11 cm putkien), syvyys 30 cm, yhteinen bias piiri maanalainen säiliö keräämiseksi jätevesien
 • geotekstiili kerros - suodatin estää sekoittamalla luonnollinen maata
 • täyttö - 10 cm: n kerros soraa osa 10/20
 • pinoaminen Drenov - kappaletta aallotettu, sileä rei'itettyjen putkien kudotussa suodatin (double käämitys geotekstiilien)
 • täyttäminen - 10 cm: n kerros murskattua kiveä

Tämän jälkeen koko rakenne piilossa reunat arkkia geotekstiilien asetetun pohjalle viemärijärjestelmään. Valvontaa, säännöllinen puhdistus kuivatuksen kaivoista on asennettu kulmissa. Ne on valmistettu 0,5-0,7 m aallotetut putket on järjestetty pystysuunnassa, sijaitsevat pinnalla piilossa kannet. Vaakasuoraan järjestetty putket tulla hyvin molemmin puolin on reikiä tai keskeytymisestä sisällä sen maanpinnalla, jossa voit suorittaa suurpaineletku asennus.

Vedeneristys, eristys pohjat

Trim perusta pohjaveden paine suoritetaan annetun vedenpitäväksi kerroksen. Tätä varten se ei ole suositeltavaa katemateriaali pahville pohja. On parempi valita kahden telan bitumi päällystettyjä lasikuituja, esimerkiksi, Bikrost, Linokrom, Technoelast. Tehty vedeneristys tekniikka:

 • pinoaminen lakanat kerros hiekkaa
 • saattamista sivuseinät ojan / kuoppa kanssa nauhan korkeus
 • mastiksi tiivistysliitoksen (päällekkäisyys 15-20 cm)
 • varmuuskopio eristekerroksen samasta materiaalista

Jos varkaus nukkui sora kerros hiekkaa, tiivistys eheys voi vaarantua teräväreunaisia ​​materiaalia. Tässä tapauksessa, se kaadetaan 5 cm: n asemaan (betoni edellä 7.5), joka toimii tasainen pohja.

Edellä mainituista syistä ei ole sallittua täyttää nauhat maahan asennuksen muotin päällä, täyttämällä muotti reunalla linjan. Kiinteä aine tulisi sijaitsee pohjan tasolla, pois maan yläpuolella suunnittelun tasolle 3-5 cm. Ne on valmistettu laudalla (vähintään 40 mm) vaneri- tai OSB. asennus tekniikka on seuraava:

 • kokoonpano suojaa hankkeen koko
 • jossa pystytasossa
 • ulkoisessa asennuksessa struts maaperään tai kaivauksia seinään useilla tasoilla
 • supistuminen painonapit, puiset palkit vakauttaa geometrian

Maanalainen muotin osa, on tarpeen säätää aukkojen merkintä viestinnän (ainakin 70 cm ulkopintoja pitkin putkien). Maa osa nauhan säädetty pakolliseksi ilmanvaihtoilmaa reikää joiden korkeus on vähintään 40 cm: n päässä limakalvon sokea alue. Reikien asentamista vaipat rakennettu polymeerimöhkäleistä, metalliputkia sopivista halkaisija.

Alustanauhan tapahtuu pääasiassa veto-, puristusvoimaa. Näin ollen yksi kerros on sijoitettu pohjalle on sijoitettu lähemmäksi toisen pinnan. Pienin suojaava kerros (etäisyys, jolla sauvat upotetaan betoniin) on 15 mm, käytännössä se voidaan lisätä 30 mm. Vahvike tehdään vaiheittain:

 • Koulutus - taivutus tangot fileet, kulmat, minimaalinen lähestymistapa viereiseen seinämään 80 cm suorakulmainen leikkaus pihdit tai horisontaalinen, vertikaalinen puseroita
 • tyyli - alempi pitkittäisraudat on liitetty kehälle renkaan, ne on asennettu pystysuoraan. Vaakasuora suluissa tai pihdit, minkä jälkeen lisätään ylemmän hihnan

Puristimien, liittimet käytetään 6-8 mm, sileä ankkuri, pitkittäistankojen on valmistettu sauvat erä / AC-osa (luokka ei ole pienempi kuin A3). Hitsaus yhdisteitä ei suositella suuri resurssi on sitova lanka, polymeeriset siteet. Kun strippaus taata ilman pelimerkkejä, jos sisäpinta laudoituspaneeleja leikattu filmi, katemateriaalin.

Maksimaalisen laadun, resurssien LF ajaneet kerralla. Käytännössä betonin määrä on usein saavuttamaton yksittäisille käsittelyyn. Suurin tekninen tauko säännöllinen syöttö seos muotoon 2 tuntia. Joten joko sinun pitää määräajassa ennen betonin nesteytys tai tehdä pystysuora rainoja kantaverkon verkkoa pieniä verkko, loukkaamatta eheyden venttiilin.

Täytä Teknologia on seuraava:

 • yhtenäinen täyttö kotelon syvyys 40-60 cm enintään koko kehä
 • shtykovaniem sinetti tai kärki syvä värähtelijän joka 30-40 cm: n yhteen suuntaan
 • kaatamalla seuraavaan kerrokseen samanlainen kuin edellinen menetelmä

Jos korkeus MZLF hieman suurempi kuin 60 cm, täyttö suoritetaan kaksi sisällön vastaanottaminen noin puoli kussakin niistä. Sallittu seos päästö korkeus 1 m, joka on riittävä tiiviste ilmaisee sementtiliimaa, ulokkeiden pinnalla, ilman ilmakuplia.

Jos täyttö on tehty osat valmiin rakenteen täytyy pisteet 50% vahvuus. Kesällä kun se esiintyy, ja 3-5 päivää riippuen kosteutta, lämpötilaa. Ennen kuin jatkuva valu pinnan kovettunut betoni on poistettava kalvo mekaanisesti, höyryä, ilmaa.

Muotista on mahdollista tavanomaisissa olosuhteissa (+ 20 astetta, ilman saostumisen) jälkeen 5-7 päivää. Kahva sivuseinät nauha voi olla välittömästi. Tätä varten pinta on liimattu vahvistetut yksinomaisella vedenpitävän peitteen standarditekniikoilla.

Valittaessa materiaali on huomattava, että suojaava kerros on yhdistetty vedenpitäväksi tulee käyttökelvoton 30vuosi ankarissa olosuhteissa (korkea pohjaveden), on kaksi kertaa resurssi puuttuessa pohjaveden. Rullamateriaaleilla, yms obmazochnye on käyttöikä 7 vuotta, elokuvat ovat kaksi kertaa niin kauan. Teknologia yhdistettynä sulkuosaston on seuraava:

 • Aluke - aluke telalla, suihkuttamalla, sivelemällä, liner tulo viestinnän käsitellään kolme
 • liimaus - edullisesti polyesteri, polymeeri, bitumi tela aineet (esim., Technonikol) vaatii 2-4 päällysteestä tarttui mastiksin päällekkäisiä 10-15 cm
 • kalvo montage - liimaus polymeerikoostumuksen kanssa päällekkäisiä 8 cm: n (on itseliimautuvia kalvo, joka on helpompi työskennellä)
 • pinnoite - 2-3 kuiva pintakerros käytetään paine 1,2 bar

Vedeneristys on suojeltava vahingoittumiselta täyttöön. Käyttö eriste (vaahtomuovia arkkia XPS) avulla suojata edellisen kerroksen lämmin kellarissa tasolla, syrjäyttää ulospäin kastepiste. Paisutettu polystyreeni on liimattu vedenpitäväksi jatkuvan kerroksen, saumat täytetään vaahdolla.

Eristys puolestaan ​​suojaa myös vaurioita geotekstiili kerrokseen. Jälkeen se jää täyttämään poskionteloiden kaivantojen, kaivanto hiekka kompensoimiseksi kohoilemista voimia.

Tällä tavoin on mahdollista tehdä kaistale säätiö itsenäisesti häiritsemättä yhteisyrityksen teknologioita. Jotta säästää budjetin yksittäisille kehittäjille laiminlyödään usein salaojitus, vedenpitävät, eristekerros. Tämä vähentää resurssi, ylläpitoa.

1