Anthurium kukka kuva

Anthurium: Care kotona (kuva). Salaisuudet kasvava "mies onnea" ja hoitaa Flamingokukka kotona

Anthurium, tai kuten sitä kutsutaan yhteisesti "miehen onnellisuus» 9ndash; Yksi yleisimmistä kasvit perheen Araceae, viljelty sisätiloissa.

Pidetään syntymäpaikka metsiään Etelä-Amerikassa.

Se on niin epiphytes ja hemiepiphyte jotka niiden ulkonäkö ovat varsin erilaisia ​​keskenään joukossa yli 800 kasvilajia tämän perheen.

Suosio sisäilman puutarhatalouden kukkien-flamingoja hankittu koska sen erikoisen vaikutelman: lajien monimuotoisuus esitetään koriste lehdet ja kukkivat kasvit.

Niistä flamingonkukka viljelijät pidetään "nynny oikukas": se edellyttää huolellista ja säännöllistä huoltoa. Tämän kukka flamingo tyytyväinen kauneudellaan, on tärkeää luoda edellytykset samanlainen trooppinen ilmasto: kosteus, korkeat lämpötilat ja valoisa epäsuora valaistus. Kaikkein sopeutunut kasvamaan kotona ovat seuraavat:

anthurium Andre - kukka kirkkaan vihreät kiiltävät lehdet. Se tavoittaa kasvun 1 m. Suojuslehdistä harson sydämen muotoinen muoto, lajikkeesta riippuen on punainen (Arizona), valkoinen (Chempion, Akropolis Polaris), vaaleanpunainen (Pink Champion), lohi (Minnesota), keltainen (Casino, Marasol), vihreä (Manaka), violetti (Sensa). Kukinnot pidä jopa 5 viikon ajan.

Scherzer Flamingokukka - epiphyte lyhyen varret ja tylsä ​​lehdet, peitetty molemmilta puolilta mustia pisteitä. Spadix on spiraalimainen kaareva muoto. Verho elliptinen muoto on taivutettu alaspäin. Katsotaan olevan yksi helpoimmista liljat kasvattamisen sisätiloissa.

anthurium Crystal - Dekorativnolistvennye eräänlainen anthurium. Vaikutukset kontrastia luoma verkko hopeaa kiiltävä suonet taustalla tumman vihreät lehdet, samettisen tuntuista.

Anthurium: Care kotona - lisääntymiselle

Flamingonkukka levittävät siemeniä ja kasvullisesti kotiin.

siemen menetelmä eniten työlästä ja aikaa vievää, mutta tarjoaa uuden tehtaan hybridejä. Siemenet voi ostaa erikoisuus puutarhassa myymälöissä tai saada oma. Jälkimmäisessä suoritusmuodossa on keinotekoisesti lajeista kukkia eri värimuutoksia siitepölyä pumpulipuikolla tai pehmeällä harjalla yhdestä korvasta korvaan. Siemenet kypsyvät 9-12 kuukautta pölytyksen jälkeen. Juoksuaika määritettiin värinmuutoksen marjojen tähkä katettu ja suojuslehtien (se muuttuu vihreäksi). Niiden pitäisi kylvää heti keräämisen jälkeen, koska he menettävät nopeasti itämisen. Pre-seed käsitelty fungisidin. Kylvämiseen ottaa matalia kulhoja kevyellä maaperään. Istutus kastellaan ruiskuttamalla spray. Kulhot itävyys olisi perustettava teplichku tai suojalasi. Taimet näkyvät loppuun mennessä 2 viikkoa. Tässä vaiheessa levy taimet sukeltaa yksittäisiin ruukkuihin. Kuten istutus maaperän maapohjaan arkin lisäämällä turpeen, hiili, jauhettua männyn kuori (tasasuhtaisesti). Taimet pidetään korkeassa kosteudessa ja ilman lämpötila + 20-24ºS. Kasvatettu siemenestä Bloom jälkeen 2-2,5 vuotta pieniä kukkia ja voi menettää lajikeominaisuuksiin. Täysi cobs ovat vain 4-5 vuotta elämää.

Helpoin tapa levittää flamingonkukka jakamalla Bush, pistokkaat sivusuunnassa versoja.

Hive se on mukavin tehtaalla elinsiirrot. Kukin delenki on kitkettävä ja kasvava piste. Kukkivat nämä kasvit voivat jo tänä vuonna.

Vanhetessaan umpeenkasvu pensas Flamingokukka sivusuunnassa haarautuu. Ne voidaan helposti erottaa juuret emäliuoksesta ja välittömästi laittaa valmis ruukkuihin. Jos ei ole juuria, versoja juuret ovat hiekkaa tai perliitti. Pistokkaat teplichku laittaa paketteja tai kattamaan tarjota parannettu kosteutta.

Sivuversojen juuret

Tietyt "miehen onnea" (Andre, Scherzer, nahkea, jne) Voidaan moninkertaisesti arkki, joka on leikattu varren pituus on noin 3 cm. Jotta voitaisiin vähentää itse höyrys- levy valssataan putken ja kiinnitetään kuminauhalla. Valmistettua kasvin varsi substraattiin hiekkaa ja turvetta (1: 1) tai leikata, rahkasammalta, kostutetaan ja peitetty tölkin tai pussiin ja sijoitettiin kasvihuoneeseen. pistokkaat olevinaan päivittäin. Ilmestymisen jälkeen uusi alkio taimi siirtäisivät kuukautta myöhemmin erillisessä potin.

Taimien istutetaan vuosittain, kun kasvaa. Aikuiset yksilöt kaataa joka kolmas tai neljäs vuosi. Tee se aikana aktiivisen kasvukauden helmikuusta elokuuhun. Anturium ei siedä kosteutta pysähtyminen, joten kun siirron pohjalle purkamisen ruukut vaatii paksun valua kerros. Koko uuden potin pitäisi olla hieman tilavampi kuin edellinen. Muuten, se voi vettyminen ja happamuuden substraatin, edistää juuri pilaajista. Roots "miesten onnea" melko hauras, joten ole varovainen, kun käsittelet pensas uudessa kapasiteettia. Sopivat paremmin eri väri muoviruukkuihin - jossa ilman lämpötila ja maaperän tasapaino on helpompi havaita kuin käytettäessä keraamista astiaan. Osti kasvi voidaan istuttaa vasta täyden kukinnan.

Anthurium: Care kotona - maaperä, valo, kosteus, ehdot kukinnan

Kasvaville flamingonkukille edellyttää löysä, ilmastettu nestettä läpäisevän alustan, jossa on hieman hapan reaktio (pH = 5-6). Samalla se ei pitäisi kakku ja tiivistetään. Se on valmistettu seuraavista komponenteista: turve, silputtu rahkasammalta, turve tai putoava maan suhteessa 2: 2: 1. Voit lisätä väljyyttä murskattua männynkuoren, kookoskuitua. Anthurium kasvaa hyvin Hydroviljely.

Kukka-flamingoja viihtyvät kirkkaassa valossa. Tulee optimaalinen sijoittaminen kasveja ikkunalaudat itäisen ja läntisen suuntiin. Eteläisen ikkunan täytyy antaa tehdä varjoa suoralta auringon.

Kesällä flamingonkukille optimaalinen kasvu lämpötila on + 20-28ºS. Syksyllä ja talvella lämpötila laskettiin + 15-16ºS. Jotkut hybridit (esim Scherzer) munivia nuput vaatii viileämpi talvi-tilassa (+ 12-16ºS) ja vähentää kastelu. On tärkeää välttää äkkinäisiä lämpötilan ja luonnoksia. Trooppisiin "flamingo9raquo; kukallinen aikaisemmin, tammikuussa alkaa vähitellen lämpötila on korkeintaan + 20-25 ° C: ssa

Kuten kaikki epifyytit Anturium haluaa korkea kosteus (95%). Asuinalueella on vaikea saavuttaa tämän tavoitteen. Vaikka nykyiset lajikkeiden ruusut ja André Scherzer melko resistenttejä kuivaa ilmaa asuntoja, mutta ne on ruiskutettava päivittäin lämpimällä puolusti vedellä, pyyhi lehdet kostealla liinalla, obkladyvat antenni juuret rahkasammalta. Sitä ei saa vesipisaroita lasku kukkiin, muuten ne ovat rumia ruskeita pilkkuja. Kerran kuukaudessa, voit järjestää lämmin suihku vihreä lemmikkieläimiä, aiemmin kattaa alustan juuret polyeteeniä. Parantaa kosteus on suositeltavaa laittaa ruukkuihin lokero märkä kiviä tai kevytsoraa.

Lähes koko vuosi voi kukkivat suotuisissa olosuhteissa, flamingonkukka. Puute kukinnan osoittaa virheitä care:

• Ei havaita lepojakso - munivien nuput on anthuriums viileä talvikunnossapito lämpötilassa + 15-16ºS kondensoituu ja kastelu;

• Syksyllä ja talviruokinta on lopetettava, ja helmikuun jälkeen uudelleen.

• puute luonnonvaloa, etenkin talvella, se on välttämätöntä täyttää taustavalon fitolamp;

• väärä potin - kasvi ei kukkivat suuri kapasiteetti, mutta juuret eivät täytä koko tilavuus maan. Tässä tapauksessa, Anthurium istutetaan lähemmäksi potin.

• Vanhassa alustan kasvin tarpeeksi ravinteita pakotetaan silmuja. Siksi sitä on päivitettävä vuosittain.

• Alhainen lämpötila estää myös kukinnan flamingonkukka. Poistamiseksi kasveja Lepokauden, on tarpeen lisätä vähitellen jopa + 20 ° C, lähtien helmikuussa.

• Kukinnan aikana pitäisi leikata kaikki haalistunut kukkii.

Anthurium: Care kotona - ruokintaa ja juottamista

Anthurium kastellaan runsaasti, mutta samalla on tärkeää olla täyttämättä juuristo. Seuraavaan kastelu alustan tulee olla kuiva ja puoli tilavuutta potin. Kasteluveden käytetään seistä päivässä (ja edullisemmin suodatettu), huoneenlämpötilassa. Liiallinen kosteus valuu pois lokerosta heti kastelua. Edistää runsas talvi kukinnan vähentää kastelua syyskuusta. Ilman lämpötila laskettiin + 16-18ºS.

Lannoittaa flamingonkukka aikana aktiivisen kasvukauden 1 kerran 14-20 päivää. Koska lisääntynyt herkkyys tämän tropikantsa ylimäärä kalkkia ja mineraalisuoloja, sovelletaan lannoitteiden puoli suositellun annoksen etiketissä. Orgaanisena lannoitteena substraatin pinta humus tai multaa arkki 1 kastellaan kerran kuukaudessa infuusiona mullein tai kanan lannan (01:10). Kukinnan tehdä fosfori-kalium lannoitetta koriste kukkivat kasvit (sarja Agricola, Bona Forte, POKON, Baikal et ai.).

Anthurium: Care kotona: miksi hän kuoli? Suurimmat ongelmat, taudit ja tuholaiset kasvaessaan Flamingokukka

Anthurium sisätiloissa useammin kuolee väärästä hoidosta.

Overhumidification alustan ja alhaisissa lämpötiloissa aiheuttaa kehittää erilaisia ​​varren ja root rot, joita patogeeniset maaperän sieniä. Yleisin antraknoosia - sairaus, jossa lehdet ja varret näkyvät ruskeita pilkkuja. Koska prosessi täysin lehdet muuttuvat ruskeiksi ja kuihtuvat, maassa olevien osien kasvi kuolee. Alkuvaiheessa antraknoosin tartunnan kasvien osia poistetaan ja suihkutetaan sienitautien itsensä (oksihom, Acrobat MC) ohjeiden mukaisesti.

Toinen "sieni vitsaus" Flamingokukka - valkohomesieniin. Se on tunnettu siitä, että värjäytyminen alalehdistä kynnyksellä valkoinen kukinta niitä. Kun se on leikattu varsi näkyvä musta sklerotioita. Infektio esiintyy kautta kasvien vahingoittunut juuret. Tauti etenee nopeasti alhaisessa lämpötilassa ilman tai nopea lämpötilan muutoksia, korkea kosteus. Hoitoon sairastuneita kasveja käyttäen yhteystietoja fungisidit (oksihom, Bordeaux-seos) tai yhdistetyn toiminnan (Rovral, fundazol pikemminkin Previkur, voitto).

Tuholaisten usein vierailla Flamingokukka hämähäkkipunkit, kilpikirvat, ripsiäisten. Niiden torjumiseksi sovelletaan mitisidit (Akarin, Sanmayt, Apollo, aktellik), hyönteismyrkyt (amiraali, Akhtar, Biotlin, Extra konfidor).

Jos Bush alkoivat täyttyä toisella puolella, nuoret lehdet ovat veltolta ja peitetään vanhoja mustia ja ruskeita pilkkuja, niin tämä on osoitus intensiivinen homehtuneet juuristo. Kun paljon käynnissä prosessi kasvi ei voi tallentaa. Jos jätetään tervettä kudosta, sitten ne leikataan, ruiskutettu sienitautien, kääritty kostealla Sphagnum ja sijoitettiin teplichku päälle juurtumista.

Tumma vinkkejä lehtien? Tämä viittaa siihen, että kasteluvettä on täynnä kovuussuoloja. Käytä suodatettua tai keitettyä vettä.

Jos alempi lehdet ovat hankkineet ruskea väri, se tarkoittaa, että laitos on overfed lannoitteita. Tässä tapauksessa, flamingonkukka olisi istutetaan uuteen alustaan ​​tai pestä vanha ja syötön lopettamiseksi ajan vähintään 30 päivä. Myöhemmin lannoittaa puoli annosta suositellaan pakkauksessa.

Vuonna flamingonkukka lehtiä kiemura? Tämä tapahtuu, kun kasvi on suorassa auringonvalossa, on luonnos tai alhainen kosteus.

Epämuodostunut kukkia ja lehtiä voi olla leesion kasvintuhoojien, hämärässä, alhainen lämpötila ja kosteus.

Ulkonäkö pieniä rakkuloita lehdille vihreä - aivan erityinen fysiologinen tila Anthurium. Tämä tapahtuu korkeassa kosteudessa ja matalassa lämpötilassa. On suositeltavaa vähentää kastelua ja jäsensi tehtaan lämpimässä paikassa.

Joskus saatat huomata, että flamingonkukka "plachet9raquo; - lehdet tippaa vettä tippumista. Älä pelkää: Tämä on luonnollinen prosessi, joka on ominaista monille tropikantsev nimeltään pisarointi. Kasvin siten myös lehtiä ilmaraot erityinen vesi pääsee eroon ylimääräisen kosteuden jälkeen runsas kastelu ja hämärässä.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Mies kukka anthurium: miten tehdä se kukkii ja tuoda onnea taloon

Hyvää päivää, rakkaat lukijat. Jos et ole välinpitämätön trooppinen kasvisto, et varmasti lumota flamingo kukka - Anthurium. Hänen erikoisen vaikutelman flamingonkukka usein kutsuttu "nuolet rakkauden" ja "paholaisen kieli" ja jopa "sika-tail".

Mutta meillä on tämä kotoisin Etelä-Amerikasta, on hyvin kaikkien tiedossa nimellä "ihmisen onnellisuutta." Hän edustaa maskuliininen, voimakas miehekäs luonne ja intohimoa. Se esitetään usein lahjaksi miehille tai vain sisustaa talon tuoda iloa ja rakkautta.

Voit "onnellisuus" on todellakin tulla ja näyttäytyä koko komeudessaan, sinun on antanut tehtaan asianmukaista hoitoa. Se ei ole niin monimutkainen, mutta erityinen. Tätä me puhumme tänään: mies kukka anthurium kuvan lajikkeita ja hoitoa koskevia sääntöjä.

Room Anthurium on erittäin tehokas ulkoisesti. Värikäs välilehdet kukintoja, korvat ovat suora tai kierretty muoto. Niitä ympäröi verholehdet värillinen päiväpeitteet. Sydämen muotoinen kannet herättää huomiota kiilto, elastinen suonet ja käsittämättömän tahroja.

Yleisin vaaleanpunainen ja punainen mies kukka ja valkoinen anthurium, joka sekoitetaan usein spatifilumom (naispuolinen onnellisuus). On musta, violetti, viininpunainen, vihreä, sininen ja monivärinen lajikkeita.

 • Andre - korkea kasvi, jossa on suuri nahkea lehdet, juuret ilma suojuslehdistä ja valtava kiiltävä (20 cm). Tähkä yleensä valkoinen tai keltainen viiva muoto, ja jotka kuuluvat punainen, vihertävän keltainen tai valkoinen.
 • Scherzer - lyhennettä mies kukka, yleisin kotiin viljelyyn. Eri taidokkaasti kaareva spadix punainen tai oranssi, ja kumartui huopa, yleensä punainen.
 • Crystal - Koriste-ja lehtipuu, jopa 40 cm Sydämen muotoinen tumman vihreät lehdet koristeltu hopea raitoja ..

Mies kukka: merkkejä ja taikausko

On paljon ottamaan miesten onnellisuutta.

Monet ihmettelevät, onko mahdollista pitää kukkien kotona? Tietenkin kyllä! Hänellä on positiivinen aura ja maskuliininen energia.

Mukaan Feng Shui kaikki kukat on energiaa yin tai yang. Tämän vakaumuksen, flamingonkukka on vahva maskuliininen "Yang". Siksi sitä kutsutaan mies kukka.

Uskotaan, että se tuo onnea taloon. Jos talo alkaa riidellä, on välttämätöntä, että tämä kukka. Yhdessä hänen kanssaan talossa tulee harmonia, vakaus ja keskinäistä ymmärrystä.

Ja jotta miehen onnen kestämään paremmin tehtävänsä, on välttämätöntä saada hänelle seuraa - kukka Spatifilum tai naisen onnellisuutta. Velvollisuus hoitaa kukkia on myös parempi jakaa, kumpikin puoliso pitäisi vaalia heidän "kukka onnea."

Mitä mies kukka naispuolisille? Anthurium myös aloittaa yhden tyttöjä ja naisia, jotka etsivät rakkautta. Hänen energia houkuttelee talossa edustajista vahvempi sukupuoli.

Tuo onnea taloon voi olla vain terve hyvin hoidettu kukka!

Anthurium kutsutaan myös rakkauden kukka. Ohut korva, kuin nuoli Cupid, lyö punainen sydämen muotoinen huopa. Uskotaan auttaa yksinäisiä ihmisiä löytämään sielunkumppanin, ja perhe - tuo harmoniaa.

Feng Shui antaa Flamingokukka toinen voimakas ominaisuus - kyky houkutella rahaa taloon. Taloudellista hyvinvointia voi tuoda terveitä kasveja, joten hoito on kokeilla.

Lisäksi suotuisa aura kukka on hyödyllinen ihmisille, jotka ovat alttiita masennus, voimattomuus ja usein sairas. Tehokas energian auttaa kerätä voimia.

Tarkasteltaessa eksoottinen komea, näyttää siltä, ​​että sinun täytyy kääntyä asunto tulee tropiikissa. Itse hoitoalalla ei ole iso juttu! Riittää muistaa muutamia sääntöjä ja flamingonkukka ihastuttavat niiden kukintoja 8 kuukautta vuodessa.

Vain 10: n sääntöjen hoito:

 1. Valaistus tulee kirkas, mutta leviää. Suora auringonvalo voi aiheuttaa palovammoja ja kuivaus lehtiä. Aseta se itään tai länteen ikkuna.
 2. Vältä luonnokset.
 3. Sopivia Kesällä lämpötila ei ole alle 20 astetta, ja talvella + 15-18.
 4. Potti ei saa olla liian leveä. Erittäin suuren potin - yksi syy, miksi ei anthurium kukassa, mutta tuottaa vain lehtiä. Niin kauan kuin juuret eivät miehittää koko purkin tilavuuteen, kukinta alkaa.
 5. Aluke uros iloa pitäisi olla hyvin kevyttä, irtonaista, lievästi happamaksi (pH 5,5-6,5). Sopiva seos havu- ja arkin maa, turvetta ja hiekkaa. Joskus käyttää maaperän orkideat.
 6. Kastelu Anthurium tarvitsevat usein, mutta älä kaada. Muuten voi olla erilaisia ​​sairauksia. Talvella vähentävät kastelua.
 7. Spray ja pyyhi lehdet kasvin. Kun salmen ja suihkuttamalla vettä pitäisi putoa kukkia.
 8. Kosteus on tarpeen yrittää lisätä, esim., Kautta ilmankostutin tai sijoitettu lähelle vesisäiliö.
 9. Aika poista kuihtuneet kukat.
 10. Ruokinta tapahtuu maaliskuusta syyskuuhun, kaksi kertaa kuukaudessa, orgaaninen ja mineraalilannoitteiden. Parempi käyttää puoli annosta lannoitetta kuin ilmoitettu ohjeita.

Siirrettyihin miespuolinen onnellisuus

Repot flamingonkukka parhaiten keväällä. Nuoret yksilöt istutetaan vuosittain, ja aikuiset - kerran 3 vuotta. Ostamisen jälkeen kasvi tulisi istuttaa viikon kuluessa korvata merenkulun vaiheessa varmistaa terveyden juurien ja poimia hyvän potin.

Ennen, elinsiirron anthurium, valmistella maaperää. Ihanteellinen vaihtoehtoja maaperän tästä laitoksesta epifyyttiset seuraavaa:

Levyt ja havupuu maa, turvetta ja hiekkaa suhteessa 1: 1: 1: 0,5.

Turve ja turve jauhettiin suhteessa 2: 2: 1.

Arkki kuituinen maa, helppo turpeesta ja Marsh sammal.

Maaperän atsaleat lisäämällä männyn kuorta ja turvetta.

Nyt siirrymme yhteydessä:

Ota muovi, lasi tai keraaminen (välttämättä lasi) pot.

Alareunassa kerroksen kuivatus pour.

Laita päälle rahkasammaleen tai perliitti.

Kaada maakerros.

Kaada miehen onnea ja poista se varovasti potista.

Varovasti puhdistaa juuret maasta ja tarkastaa ne.

Mätä ja kuiva juuret, leikata ja ripottele hiilellä viipaleiksi.

Aseta tehtaan uuden potin.

Välisen tilan täyttäväksi maahan ja juuret seinien potin. Antenni juuret eivät tarvitse ripottele maahan.

Kastella kukkia ja paikka, jossa ei ole suoraa auringonvaloa.

Älä pakota juurista ruukun!

Miten se toistaa Flamingokukka kotona

Kotona, toisintaa "kukka rakkauden" useilla tavoilla: pistokkaita, siemeniä, lehtiä, sivusuunnassa versoja, ja jakamalla Bush.

Jako holkin - Yksi helpoimmista tavoista, että voit käyttää istuttamisen flamingonkukka. Aikana elinsiirron juuret varovasti Selvittää ja jakaa kädet useaan osaan, ja sitten istua niitä eri ruukuissa.

Kun jakamalla Bush, yleensä nuori anthurium kukkivat samana vuonna.

siemenet - tämä menetelmä vaatii paljon aikaa, niin harvoin käytetty. Siemenet voi ostaa kaupoista tai saada niitä oman ruusut.

 • Kerätyt siemenet kuivattiin 3 päivä.
 • Istutetaan kulhoja.
 • Ripottele maahan.
 • Ja pintakalvon.

tikkari - Tämä menetelmä on myös käyttökelpoinen elinsiirtoa. Äidiltä kukka versot erotetaan lehtiä ja juuret.

Vuonna flamingonkukka juuret ovat hyvin hauraita, joten älä käytä veistä. Kaivaa prosessi, yhdessä pienen kiinteä maaperän ja kasvien uuden potin.

pistokkaat - toinen helppo tapa jalostukseen.

 • Leikattu varsi (noin 12 cm), jossa on kaksi lehteä.
 • Muovikuppiin tehdä reikä, kaada vermikuliitti.
 • Laita väijymään, syvennetty 5 cm maaperään.
 • Valitse valoisa, lämmin paikka hänelle.
 • Vesi ja spray lehdet, kuivumisen välttämiseksi vermikuliittia.
 • Kuukautta myöhemmin, kun he kasvavat juuret, voidaan istuttaa pysyvään potin.

lehtiä - kertolaskumenetelmästä käytetään hyvin harvoin. Sopii vain hän ja Andre flamingonkukka Scherzer.

 • Se on tarpeen leikata levyn varren kanssa.
 • Laita se kuppi kiehuvaa vettä.
 • Ilmestymisen jälkeen juuret istua säiliöihin.

Kuten näette, huolehtimalla näiden trooppisten komea hieman monimutkaisempi kuin muiden pussitettu kukat. Hän kiitos ja tuo todellista onnea taloon! Kunnes seuraavan kerran, rakkaat ystävät.

Sivusto mökin Marina Makarova. Muunnos mökki paratiisissa

Togo, joka on varastaa sisällön, kärsivät kato, tuholaisten, tunkeutujia ja täydellinen umpeenkasvu puutarha rikkaruohoja.

Valokuva ja kuvaus lajikkeiden Anthurium

Suosittu huhu vertaa anthurium flamingo, ja hänen nimensä hänen on samankaltaisuutta silmut häntää. Tuntemus eurooppalaiset ja amerikkalaiset sellaista valtava ruusuja järjestetään jälkipuoliskolla XIX vuosisadan.

Silloinkin, näyttävä kukinnot Anthurium Andre kiinnostunut hollanti ja Havaijilla, tuli toinen koti todella asukkaat tropiikissa Etelä-Amerikan, ensimmäinen kaupallinen viljelmiä perustettiin ja alkoi jalostukseen työtä.

Andre Anthurium (Anthurium andreanum)

Kiitos näyttäviä kukinnan tällainen anthurium voidaan kutsua kuuluisin maailmassa. Koska 70 viime vuosisadalla, kun kasvit tämän nimenomaisen lajin anthurium käsissä sen löytäjä, flamingonkukka Andrianum otti yksi ensimmäisistä paikoista joukossa ruukkukasveja, ja joukossa kasveja, jotka on tarkoitettu istutettaviksi puutarhoissa ja kasvatettiin leikkokukkien.

Nykyisin kukkakauppias tarjoaa monia lajikkeita anthurium Andre ja ainutlaatuinen hybridit innostukaan erilaisia ​​muotoja, värejä ja kukinto koon. Homeland lajin - metsäinen vuori Kolumbian alueilla, missä korkeudessa noin 2.5 km merenpinnan yläpuolella ja kasvaa flamingonkukka Andre.

Tämä kasvi korkeus 50-150 cm, mikä epifyyttiset elämää, ja joka on sovitettu kaikkien sen rakenne. Vuonna Flamingokukka lyhentää mehevä varsi, joka tiiviisti kiinnittää pitkä ruoti puikea huomautti lehtiä. Nahkea lehtiä levyjä, kompakti. Keskimääräinen pituus levy on 20-40 cm ja sen leveys on lähes kaksi kertaa vähemmän.

Kuten muut päällyskasveina, flamingonkukka Andre, varren hankkii useita lisäil- juuret, jotka auttavat kasvi vastaanottaa ravitsemuksen ja kosteutta ilmasta. Näytä kuvatulla flamingonkukka eroaa pitkäaikainen kukinnan. Ja se, että monet ovat tottuneet löytämään kukka anthurium on sen kukinto koostuu huopia tai suojuslehdistä ja tähkät, jossa yhdistyvät monet pieniä kukkia.

Verhoa voi olla sydämen muotoinen tai soikea, sen kangas, kuten kuvassa anthurium ruskea väri, nahkea, jossa lehtisuonet. Keskimäärin suojuslehti voi saavuttaa pituus 15-20 cm. Sen leveys on jonkin verran kapeampi. Kuten kukka kypsymisen suojuslehti taitettu, täysin avaamalla kevyt voide tai keltainen tähkä.

On ansiosta kirkkaan päiväpeite, punainen anthurium ja oli kerran nähnyt keskuudessa mellakka trooppinen väri. Mutta tänään, lisäksi laatuja, miellyttävä kukkakauppa tulipunainen verholehdet, kasvi ei ole harvinaista erilaisia ​​tahroja ja maissintähkä ja katettu. Näet valkoinen, vaaleanpunainen ja jopa mustaa flamingonkukka. On lajikkeiden ja hybridit fancy väri, yhdistää useita kirkkaita värejä.

Pölytyksen jälkeen kukat kohti kukinto muodostettu marja punainen tai oranssi väri, joka sijaitsee sisäpuolella pari siemeniä. Koska moderni kukka viljelijät ovat yhä kasvaneet ole lajikkeisiin ja hybridi anthuriums, siementen lisäys kulttuuriin väistyy kasvullisesti. Plantaasipolitiikka massa versot ovat kudosviljelmässä.

Tämä lähestymistapa avulla voit luoda ja tarjota ystäville eksoottisia kasveja Anthurium lajeja ei esiinny luonnossa. Tällainen esimerkki on esitetty kuvassa flamingonkukille kaksi suojuslehdistä tai kompleksi risteytyksiä hybridit epätavallinen muoto sängyt, pienoiskoossa, tai päinvastoin, erittäin suuri silmuja.

Anturium Scherzer (Anthurium scherzerianum)

Tunnettu lajien Anthurium kukka viljelijät, ensi silmäyksellä muistuttaa läpi taidokkaasti kiemurtelun pitkänomainen kukinto. Wild anthuriums Scherzer on löydetty Guatemalassa ja Costa Ricassa, jossa kasvi on valittu melko trooppisten sademetsien klo tuhat metriä merenpinnan yläpuolella.

Monivuotinen kulttuuria ja elämää metsä kerros, ja suuret puuvartiset kasvit. Korkeus aikuinen yksilö anthurium Scherzer saavuttaa 30-40 cm. Kuten anthurium Andre, tässä versiossa runko tai vakavasti lyhentää tai poissa kokonaan.

Kiilamainen tai suippo-elliptinen lehdet on tiheä, rikas vihreä väri. Pinnan kerroksen, saavuttaa 20-30 cm pitkä, matta, kiinteä aine koskettaa.

Kukinta voi olla ympäri vuoden, mutta huippu helmi-heinäkuussa. Toisin kuin flamingonkukka Andrianum, kukinto ole suoraa ja kaareva, kun taas kulttuurin muotoja ja edustaa spiraalin muotoon. Päiväpeite soikea, sydän-vähemmän. Luonnonvaraisten lomakkeet ja spadix, suojuslehti ja usein maalattu punaiseksi tai tulipunainen sävyjä.

Erikoisuus tämän lajin kukinnan flamingonkukka on se, että rakenteesta johtuen, kasvit voidaan siirtää kukasta toiseen. Tärkeimmät pölyttäjien luonnossa - on hyönteisiä. Kotona jossa nykyään Scherzer anthurium yleistynyt, on tarpeen käyttää manuaalista menetelmiä siirtää siitepölyä.

Tällä hetkellä meillä näytetään paljon lajikkeet ja hybridit erivärisillä kukintoja ja laitoksen koosta. Esimerkkinä tästä - kuvan valokuvan Amaretti flamingonkukka lajikkeita huonekasvi epätavallinen, nastoitettu kirkkaan punaiset pilkut bylymi suojuslehdet.

On olemassa sekä pitkä lajikkeet, jotka muodostavat ulostulon 60 senttimetrin korkeudella ja pieni flamingonkukille, kukkivat kasvit, joiden halkaisija on pienempi kuin 10 cm.

Anturium Linden (Anthurium Lindenianum)

Katso kulttuurissa vaaleanpunainen Anthurium Linden on välttämätöntä ole niin usein, mutta tämä laji kukkii kauneutta ja kestoltaan vähintään yhtä tai flamingonkukka Andre Scherzer.

Kuten monet muut lajit, jotka luonnostaan ​​elää Kolumbiassa, synnytti tai puiden alla, kostealla humus-rikas maaperä sademetsää tai laskeutumaan itse kasvien, kuin todellinen epiphyte.

Perustavanlaatuinen ero tyyppiä - Aukio osa petioles ja kaunis teräväkärkiset-sydämenmuotoinen paksu kiiltävä lehdet. Levylle levyn jopa 30 cm: näkyvään kirkas oliivi sävy raitoja. Nuoret lehdet on helppo erottaa kirkkaan mehukas värisävy aikuisten lehdet ovat tummia, nahkea.

Toisin Andre anthurium punaiset suojuslehdistä, ja tämä laji luonnossa muodoissa soikea, kavennettu kärki huopa puhdasta vaaleanpunainen väri. On korkea, jopa 40 cm, Kanta muodostuu suora, valkoinen tai kerma maissintähkä. Kukinnan mukana leviämisen miellyttävä tuoksu.

Kiinnostavaa kyllä, tämä on yksi vanhimmista viljeltyjen mies anthurium lajeja, mutta se ei voi täyttää kotona kokoelmia, ja useammin puutarhoissa. Lisäksi flamingonkukka Linden käytetään interspesifisten hybridit.

Anturium kide (Anthurium crystallinum)

Vuodesta 1875 vuotta, se on saanut aseman viljelykasvien ja toisenlaisen Anthurium - Anthurium crystal, luonnossa elävien monilla metsäalueet Perun ja Kolumbian.

Jos edellä esitetyt kuvaukset on annettu erivärisiä silmäänpistävä kaunis kukkii, tämä laji erottuu kirkas koriste lehdet, ei mitenkään huonompi näyttäviä lehtien Alokaziya.

Maksimikorkeus varren anthurium kristalli kotona on tuskin mittari, ja rungon kasvi on tiheään peitetty pääasiassa omaisuus - Velvet sydämenmuotoiset lehdet. Joka selvästi rajattu valoisa raitoja helpotus. Pituus kerroksen vaihtelee 20-40 cm ja sen leveys on hieman pienempi.

Jos nuoret lehdet voi olla violetti väri, vihreä väri iän niitä kaikkia rikkaampi ja tummempi. Lehtiruodit ovat pitkiä, ohuita, roikkuvat. Takapuolelle levy vaaleita tai hopea-vihreä.

Vaikka kukinnan, kuten muillakin lajeilla kotimaisen ruusut, hyvin pitkä, koristeellinen tai sitä ei voi kutsua mahtava. Kantoineen erivärisiä kuten kuvassa, saavuttaa pituus 40 cm ja on kellertävän vaaleanpunainen tai kermanvärinen. Päiväpeite tähkä on huomattavasti vähemmän, leviää pistävä tuoksu neilikka, ja joskus on vaikea nähdä. Sen leveys 2 cm ja pituus on enintään 9 cm. Väri valkoinen, vihertävä tai tylsää violetti.

Nykyään on olemassa monia sekamuotojen kauniit kukkivat ja koriste lehdet anthuriums, jossa sitä käytettiin risteyksessä flamingonkukka kristalli.

Anturium Hooker (Anthurium hookeri)

Vaikka huone kulttuuri kasvi on kasvanut harvinaista, se on hyvin siedetty kaikilla koettelemukset kotiympäristössä ja kaunistaa tahansa sisustukseen. Luonnossa tämä laji Anthurium löytyy nykyään Pienten Antillien, trooppisten metsien Surinamin, Trinidadin ja joillakin alueilla Guayanassa.

Halkaisija aikuisten ruusukkeita näkyy kuva flamingonkukka on 150-250 cm, korkeus 60 cm. Varsi on ilmaistu huonosti, lehdet suuri, elliptinen, kavennettu pohjaan. Lähemmin tarkasteltuna lehtiä levyt kirkkaan vihreä sävy näkyvä kuvio pieniä mustia. Verrattuna muiden lajien ja lajikkeiden Anthurium, tässä tapauksessa, petioles hyvin lyhyt ja tuskin saavuttaa 4 cm.

Saavutettaisiin kukinnan ja ulkonäkö purppuran anthurium tai likainen violetti korvat pieni vihreä suojuslehdet kotona ei ole helppoa. Jos se epäonnistuu, se on muodostettu lähes metrin flamingonkukille piikki kuin kuva kruunattiin spadix noin 30 cm pitkä ja pitkänomainen suojuslehti, hieman lyhyempi kuin kukinnon. Pölytyksen jälkeen tähkän kypsä valkoinen ja punainen punastumaan mehukas marjoja.

Kiipeily Anthurium (Anthurium scandens)

Mukaan kuvaus ruusut, usein kasvanut kotona - kasvi, lähes ilman läsnä varsi. Mutta näyttää siltä, ​​on olemassa poikkeuksia.

Se on usein löydettävissä kokoelmissa Araceae Anthurium ystäville kiipeilyä. Laitos on viiniköynnöksen kaltainen epifyyttiset, joka muodostaa pitkiä versoja, ja peitetään soikea nahkea lehdet ja paksu antenni juuret. Metsissä Keski- ja Etelä-Amerikasta niin paksut juuret auttoivat häntä nousemaan paitsi puiden rungoilla, mutta myös kiinnittää jäillä.

Kukinta näkyy kuvassa Flamingokukka koristellun ei eroa, mutta kypsyminen marjat koristella hyvin flamingonkukka. Toisin kuin muut suvun jäsenistä, oranssi tai punainen hedelmät, marjat Laza Anthurium valkoinen tai violetti. Ne muodostuvat paikalla kellertävä tai vihreä korva, hieman peitelleet kapea vihreä suojuslehti. Koska kukinnan on lähes vakio, niin ruukku voidaan nähdä useita pieniä harjat houkutteleva marjoja.

Anturium Wendlinger (Anthurium wendlingeri)

Tämä on yksi mielenkiintoisimmista lajeista Anthurium, ja kasvatetaan kotona ja konservatorioiden. Kuvaus Flamingokukka Vendligera todetaan, että se on suuri epiphyte muodostavan varret jopa 20 cm. Lehdet kasvin sitkeä, pitkänomainen suikean, sileä vihreä väri on asennettu varsi, jossa on lyhyt petioles. Pituus lamina on 80 cm ja sen leveys ei ole suurempi kuin 11 cm.

Tunnusomaista tämän lajin Anthurium - haarautuvia antenni juuret, pitkä jotka kilpailevat lehdet ja vihreä tai ruskea.

Erityiset koristekasvit antaa pitkä, kierretty spiraaliksi kukinnot oikean tähkiä ja korvakkeen. tähkä pituus voi vaihdella 13-42 cm, ja sen halkaisija on 3-7 mm. Vaalean vihreä tai kellertävä kukinto selvästi erottuvat tumma lehdet, mutta päiväpeitteet, ja kaulitaan tiukka kierre, eivät ole aina näkyvissä. Ne ovat melko ohuita, pitkänomainen ja maalattu violetti ja magenta sävyjä. Joiden leveys on noin sentin, ei pituus suojuslehtien usein yli 11-15 cm. Tämä violetti flamingonkukka vaikea käyttää maljakko elämässä, mutta se on täysin sisustamisessa tai kasvihuone.