Älykkäät huonekalut pienille huoneistoille

Muuntajat talossamme. Pienille huoneistoille

Toivotan sinut tervetulleeksi blogini sivuille Home-ideas.ru. Pienen huoneiston omistajana olen aina kiinnostunut erityyppisistä taittokalusteista. Pidän erityisesti monitoimisista muuntajista, esimerkiksi sängyistä, jotka muuttuvat kaappeihin, sohviin pöydillä ja muilla vastaavilla tavoilla. On mukavaa, että suunnittelijat ajatella meistä (tai he ajattelevat globaalisti - liikakansoitus) ja luoda näitä huonekaluja, jotka "heilautuksella ranne" hetkeksi muuttava meidän makuuhuoneen 10 neliötä olohuoneessa tai toimistossa.

Tänään haluan näyttää mielenkiintoisimmat esimerkit taitettavista huonekaluista. Suurin osa esitetyistä muuntajan sänkyistä voit ostaa myymälässä TRANSMEB Moskovassa. Katsotaan valokuvia ideoiksi inspiraationa. Ehkä jotkut niistä kiinnostavat miehiä, jotka keräävät huonekaluja itse.

Aloitamme yhden huoneen huoneistoja - nosto-sängyn. Tällainen huonekalut tunnetaan maassamme. Nostomekanismin avulla voit painaa sänkyä seinää vasten vapauttaen vapaan kanavan. On olemassa monia malleja samankaltaisista laitteista, mielenkiintoisimmista ulkonäkemalleista, kun sänky (kootussa tilassa) yhdistyy visuaalisesti esimerkiksi tilanteeseen, kuten tässä kuvassa teini-ikäisen huoneen huoneesta muuttuu kaappiin.

Tässä on toinen esimerkki muuntajan sängystä, joka on tietenkin halvempi. Soveltuu opiskelijan huoneeseen tai oppilaan tyyliin minimalismissa.

Muuten, taitettavat sängyt ovat mielenkiintoisia ideoita - esimerkiksi tämä on kauniisti naamioitua suljetun hyllyn tai lipastojen alla.

Pidän todella pienten lastenhuoneiden muuntajan sängyistä. Katso, mikä kaunis ja käytännöllinen vaihtoehto yhdelle lapselle tässä kuvassa.

Ja tässä kuvassa näemme muuntajan kerrossänky, ihana keksintö pienille huoneistoille. Yläosassa on vaatteiden hylly.

Tämä sisustettu huone, jossa on aikuisten parannettu parivuode, näyttää erittäin tyylikkäältä. Näyttää siltä, ​​että on jopa liian paljon vapaata tilaa, ihmettelen, mikä oli syynä tarpeeseen ottaa juuri sellainen sänky? Todennäköisesti se on yksiö.

Ulkomaisista lähteistä on vaihtoehtoinen versio nostopöydästä. Sänkyä ei vedetä seinään, vaan erikoisohjaimet, kuten hissi, nousevat pään yläpuolelle. Pienissä kapeissa huoneissa ajatus on yksinkertaisesti erinomainen! On toivottavaa, että tämä malli on myös luotettava.

Muuntaja: sängynpöytä

Mielenkiintoinen idea lapsille ja teini-ikäisille huoneille on sänky, johon yhdistyy työpaikka. Joissakin näytteissä on kuitenkin sopiva aikuisille esimerkiksi esimerkiksi alla olevassa kuvassa:

Näissä malleissa on useita muotoiluvaihtoehtoja, muista keltainen sänky ensimmäisellä valokuvulla? Sen mekanismi siirtää työpöytää ei alaspäin, vaan ylöspäin. Ja niin se etsii transformaatiota, elvyttämällä kylläisen vaaleanpunainen sisätilaa.

Tietenkin on taittuvat sängyt samanlaisia ​​muotoilu ja kaksinkertainen koot.

Mukana on muuntajia, jotka yhdistävät sängyn ja sohvan. Täällä ei ole mitään epätavallista - useimmat sohvat voidaan järjestää tarjoamalla laiturille. Yleensä olen samaa mieltä, vaikka sohva on purettu kerrossänky - se on vaikuttava.

Muut muuntajat, jotka saivat kiinni, ovat yleisempiä ja noudattavat samaa ajatusta kuin "sängyt-työpöytä". Ja silti minusta näyttää siltä, ​​että on parempi olla keksimättömiä pienhuoneissamme, vaan ostaa normaali taitettava sohva. Se maksaa täsmälleen vähemmän kuin tällainen keksintö!

Hyödyllisiä muuntajia pieniin huoneistoihin

Väsynyt sängyistä? Minäkin. Halusin myös kertoa teille muista huonekaluista. Yritän olla lyhyempi. Kun kirjoitin aiheesta "Työpaikka pienessä huoneistossa. Etsimme sopivaa paikkaa ", sain sitten useita versioita taittopöydistä. Tällä alueella on monia arvokkaita ideoita, mutta tänään rajoitan itseni kahteen esimerkkiin.

Pidin todella tästä ajatuksesta liukupöydästä (löysin sitä jo kauan sitten merentakaisen naisen blogissa), mutta en ymmärrä miten se toimii. Miksi jalka sijasta käytetään julkisivua (kuten kaikki on paikallaan) ja kuinka tällainen pitkä pöytä sopii 60 cm syvälle kaappiin minulle on edelleen mysteeri. Olisin kiitollinen, jos joku paljastaa tämän salaisuuden minulle.

Haluan mainita vielä erään ihmeellisen muotoilun keksintön pienille olohuoneille. Se on yhdistelmä lehteä ja ruokapöytä yhdessä suunnittelussa. Itse olen jo kauan pitänyt tällaista, mutta hinta on mielestäni liian korkea myymälöissämme. Vaikka verkkokaupoissa on melko miellyttäviä vaihtoehtoja, esimerkiksi täällä, ja hinnat ovat 2-3 kertaa pienemmät kuin tavallisissa myymälöissä.

Muunnettavat huonekalut (35 kuvaa)

Jokaisen neliösenttimetrin järkevä käyttö on monien perheiden tehtävä. Liian monet elävät pienissä huoneistoissa. Tässä tapauksessa huonekalu muuntaja auttaa. Erilaisia ​​malleja on eri huoneissa: makuuhuone, keittiö, käytävä, lastentarha, olohuone. Tällaisia ​​huonekaluja ei ole vain kylpyhuoneessa tai wc: ssä. Ja se tulee todennäköisesti pian näkyviin.

Muunneltavissa olevat huonekalut ovat käteviä, jos huoneen pinta-ala on pieni. Pienille huoneistoille tämä on pelastusta. Toinen alue - jos huone on monitoiminen. Tämä on tyypillistä myös pienille alueille sopiville huoneistoille. Tilavissa talouksissa tai huoneistoissa tämä ei ole välttämätöntä. Ellei järjestää uusia nukkumapaikkoja vierailijoille.

Kaikissa muunnoksissa - taitettuna tai taitettuna - se näyttää hyvältä

Yleensä huonekalumuotin yhdessä esineessä yhdistää kahdenlaisia ​​esineitä. Lisäksi useimmat niistä liittyvät nukkumapaikkoihin. Löydät: vaatekaappi, pöytävuode, sohva-sohva.

Muuten, esimerkkinä - sängyn sohva - olla varovainen. Älä sekoita vielä suosittuihin isoäitiemme pehmeisiin huonekaluihin nimeltä "vuodesohva". Se ei ollut mukavin sohva, joka oli säädetty jotain muistuttava sänky (myös muuten, ei kovin mukava).

Tässä on nyt sohva-muuntajat

Nykyisessä versiossa nämä ovat kahta eri kohdetta, jotka on järjestetty yhteen. Täysi parivuode patjalla nousee päivällä, kuvaamalla kaappi ja osa sohvan takaosasta. Pehmeä istuin on käytettävissä. Siitä tulee sohva. Mutta ei taitettava, ja niin sanot "paikallaan". Mukavuus hänelle yleensä lisää ylimääräisiä tyynyjä. Yöllä ne poistetaan (sohvapöydän alle voi olla säilytyslaatikko), ja sänky alennetaan. Joten, kuten näette, tämä on täysin erilainen huonekalu.

Taulukoita voidaan myös taittaa

Mukana on myös huonekalumuunnin, joka liittyy taulukon "ulkonäköön". Ja itse pöydällä voi olla erilaisia ​​tarkoituksia:

  • ylimääräisen (tai pääasiallisen) työpaikan järjestämiseen;
  • lisätä ruokapöydän pinta-alaa;
  • Työpinnan lisääminen keittiön sarjoissa.

Myös kolminkertaisia ​​muuntajia. Pohjimmiltaan se on vaatekaappi-sohva tai vaatekaappi-sänky-pöytä. Kahdeksasta poikkeavat toisistaan ​​poikkeavat vain siinä, että kaappi on suuri, koska muunnettu osa hyllyillä.

Huonekalut muuntaja: hyvät ja huonot puolet

Kalusteiden muuntajien etu on ilmeinen: niissä on vähemmän tilaa kuin kaksi erillistä tuotetta. Se on kaikki. Muita etuja, itse asiassa, ei. Mutta on huonoja:

  • Korkeampi hinta.
  • Samalla voit käyttää vain yhtä mahdollisia vaihtoehtoja.
  • Hajoamista / taittamista on tarpeen tehdä. Kaikki vanhukset tai lapset eivät voi tehdä sitä itse. Ohjauspaneelissa on useita automaattisia malleja, mutta ne ovat kalliimpia. Ja tämä on, ja ilman sitä, huomattava hinta huonekalu muuntaja ilman automaattista ajaa.
  • Transformaatiota varten käytetään erityismekanismeja. Ja he voivat rikkoa tai hilloa. Ja tämä on ylimääräinen miinus.

Avaruuden järkevä käyttö on muunnettavissa olevien huonekalujen tärkein plus

Yleensä kaikki. Jos haluat vielä huonekalumuotia, valitse vain toiminnallisuus ja ulkonäkö. Kiinnitä huomiota mekanismeihin. Ne on valmistettava hyvästä teräksestä, iskun on oltava helppoa. Pienimmillä ongelmilla раскладвании tai taittaminen, on parempi kieltäytyä ostamasta.

Kaikki kaappeihin rakennetut sängyt on varustettu ortopedisilla patjoilla, jotka on kiinnitetty runkoon. Pohjimmiltaan huonekalut muuntaja tämän tyyppinen - taittaminen. Yhdessä tilassa kehys nostetaan pystysuoraan, sitä tukevat joustavat tai pneumaattiset pidikkeet. Näyttää huonekalulta kuten kaapista. Toisessa asennossa kehys laskeutuu ja lepää lattialla jalkoineen. Tässä tapauksessa kaikki näyttää sängyltä, joka on lähellä kaappia.

Muunneltava sänky voidaan piilottaa seinään

Kun aiot ostaa hissi-tyyppisen sängyn, muista, että se olisi lähellä kantavaa seinää. Koska malli on kiinnitetty seinään, sen on kestettävä raskaita kuormia. Joten et voi laittaa tällaisia ​​huonekaluja heikkoon osioon. Ovatko nämä irrotettavat mallit, mutta ne eivät ole niin paljon, eikä niillä ole vaikutuksia.

Vaatekaapin sängyt eroavat patjan suuntaan suhteessa kaapin pinnalle. On olemassa malleja, jotka on liitetty huonekaluihin, joissa on pitkä sivu, on - lyhyt. Ensimmäisessä versiossa kaappi osoittautuu laajemmaksi, yläosaa voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen - tavaroina säilytystilaa varten.

Bed-muuntaja sisäänrakennettu kaappi

Tällainen seinämuuntaja sopii kapeisiin tiloihin. Mutta vain yksi tai puoli vuodepaikkaa voidaan rakentaa. Tätä kutsutaan myös "horisontaaliseksi kokoontaitettavaksi sängyksi" - pisin osa sijaitsee horisontissa.

Samanlaiset kerrossängyt on järjestetty. Näissä kahdessa erillisessä sängyssä on yksi yläpuolella. Kokoonpannussa ne näyttävät kaapista.

Kaksikerroksinen taitettava vuodesohva

Jos haluat nousta toiselle tasolle, laita tikkaat. Tämä on suurin haitta. Ensinnäkin se ei ole kovin turvallinen, 0 ei ole lainkaan kiskoja. Toiseksi, se on säilytettävä jossain vaiheessa, kun sängyt taittuvat. Yleensä on haittoja. Mutta on valtava plus - säästää tilaa on erittäin vankka.

Etuja tämän vaihtoehdon - halvemmalla. Näissä malleissa ei vaadi suuria valtaa nostolaitteen niin kuormitus mekanismi ei ole niin suuri. Kaikkein budjetti vaihtoehto saattaa olla käyttää jousta. Tämän takia ja vähentää kustannuksia.

Huonekalut Transformers: pystysuora seinä sänky on mukava pienasuntojen

Edelleen on malli, jossa sänky on kiinnitetty seinään lyhyen osan. Tällaisia ​​malleja ovat joskus kutsutaan "vertikaalinen kokoontaitettava sänky." Täällä hinta on korkeampi, koska kuormitus mekanismiin lasketaan ja nostetaan, paljon. On jo käytetty pneumaattinen hissit, ja niiden on oltava hyvälaatuisia. On jopa versioita automaattisella asemaan ja valvontaa.

Tässä suoritusmuodossa on yhden, kahden ja sesquikarbonaatit paikka. Mitä suurempi koko, sitä enemmän huomiota olisi kiinnitettävä hissiin. Kannattaa myös tarkistaa lukitusjärjestelmä patjan. Sen on oltava luotettava, mutta samaan aikaan, antavat mahdollisuuden poistaa patjan kuivua / desinfiointi ilman mitään ongelmia.

Seinät sisäänrakennettu vuodetta (seinä muuntaja)

Tämä on vielä huomattavampaa ja kallista muoto muuttamassa huonekaluja. Seinämäosa - sivu- tai keskeinen - voi liikkua pois, paljastava piilossa sen takana pystysuora vuode.

Seinän muuntaja liikkuva vuode

Tavara on vähemmän toimintoja kuin tavallinen seinään. Onko tuo alla se vaatii enemmän tilaa "syvyys" - pystyä työntämään kaappiin. Mutta kaikki hyllyt samaan aikaan toimiva, vaihtovelkakirjalainan huonekaluja ollenkaan epätavallista. Vaikka ne ovat vähemmän syvyyttä kuin ne voisivat olla, kun normaalissa kaappiin, mutta sänky ei näy päiväsaikaan. View - liike tai virallisia, huone voi olla olohuoneessa tai ruokasali. Ja illalla, on madallettu vuode, se muuttuu makuuhuone täysi sänky.

Toinen laveri piiloutuneet työ-, pelaamista tai toisen laituriin. Tätä vaihtoehtoa käytetään useimmiten lapsilla. On turvallisempaa, koska nukkuja on alhainen, on tärkeää, että lapsille.

Huonekalut Transformers: nostettavissa sänky piilottaa pöydän alle

Huomaa kuvassa. Ja nukkumaan, ja pöytä oli helppo käyttää, ja pöytä ja sänky ovat esittäneet. Erittäin kohtuullinen ja kompakti. Pienille asunnot - suuri lastentarha.

Toinen yksityiskohta: alusvaatteet säilytyslaatikko sängyn alle. Pohjimmiltaan tämä paikka voisi olla tyhjä. Tässä tapauksessa voit tehdä ilman liukuva pöytälevy, että jalat voidaan taittaa piilottaa sängyn alle.

Yhtä mallia avoauto taulukoita. Elämiseen hyvää kahvia taulukoita muuntajat, jotka on aseteltu ruokasalissa. Pari liikkeiden ja olohuone muuttuu ruokasali.

Muutos menetelmät ovat erilaisia, mutta yleensä käytettävä vain nosto ja liukuva pöydälle. Kun taitettu, kaksi osaa tasot ovat toistensa kanssa päällekkäin.

Myös pöytä-muuntaja makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Tässä tapauksessa, työpöydän nostetaan ylöspäin ja nukkuja on alennetaan kääntönivel ja lepää jalat. Sijainti patjan, tässä tapauksessa horisontaalinen, tilaa säästävä on välttämätöntä. Lisäksi huoneessa ei menetä toimintoja, päivä tai yö.

Tämä on hyvä tapa vapauttaa tilaa lasten pelit, järjestää lisävuoteen vieraille. Ihanteellinen opiskelijoille, ja se sopii opiskelijoille.

On enemmän kunnioitettavan näköisiä vaihtoehtoja, jotka voidaan toimittaa esimerkiksi olohuoneessa tai ruokasali. Jälleen sama mahtuu suuri määrä vieraita.

Pystysuora sänky-pöytä. Tämäntyyppinen muunnettavissa huonekalut ei ole kovin yleistä, mutta voidaan tarvita pieniä asuntoja

Tämä huonekalut voidaan kutsua muuntaja on pöytä-bed-vaatekaappi. Koska monimutkaisempi muutos käsittää toisen osio sivulaippoja. Kun suuri huonekorkeus voi olla päällä, sängyn yläpuolella, tehty hylly ovi - tallentaa harvoin käytetyt kohteet. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos sinulla ei ole pukuhuone, johon tallennetaan off-season kohteet.

Siellä Taulukot muuntajat keittiöön. Jotkut käyttivät samalla periaatteella kuin tunnettu pöytä-kirjoja. Tärkein työtason lisätään tietty "pure" tavalla tai toisella kiinnitetty päälaskurin.

Ruokapöytä avoauto keittiöön

Tämä huonekalut muuntaja on hyvä pienikokoisten yhden makuuhuoneen huoneistoja vanhoissa taloissa, joissa jokainen senttimetri. Kun pienet ihmiset, se voidaan taittaa. Tarvittaessa alue kasvaa.

Osa sisäänvedettävä työtaso voidaan tukea jalkaosan roikkuu ilmassa, joka perustuu ohjaimet

On pöytiä liukuvilla toppeja. Tässä tapauksessa myös, täytyy kiinnittää huomiota vahvistamisesta järjestelmään. Se aiheuttaa suuren kuormituksen, niin että olisi turvamarginaali. Se antaa hyvän ja luotettavan metalliteloihin, johon pöytälevy on esittänyt.

Lisätä käytettävissä oleva ala taulukon keittiössä

Toinen tärkeä metalli keittiöön mielestä jotka tekivät oppaita. Vähintäänkin olisi galvanoitu metalli, mutta parempi - ruostumatonta terästä. Ääritapauksessa, low-end-mallit, lähestyy maalaus jauhemaaleja. Emme voi sanoa, että se on paljon halvempaa kuin sama galvanointilinjalla, mutta antaa enemmän vaihtoehtoja väreissä.

Toisenlainen huonekalujen muuntajat - sohvat. Jokainen tuntee vanhan mallin - vuodesohva. Mutta tämä ei ole hänestä. Se ei ole liian hyvä, joskin laajaa vaihtoehto. On enemmän mielenkiintoisia.

Tämäntyyppinen huonekalut muuntajan radikaalin ero vanhaan malliin: koko sänky muunnetaan ainakin täysi ja mukava sohva. Sängyn esillä olevassa suoritusmuodossa on asennettu pystysuoraan, enimmäkseen sesquikarbonaatit ja kaksinkertainen patjat.

Yleisin versio-muuntaja sohva

Toimintaperiaate on sama kuin kaapin sängyn. Sohvaryhmä on paikallaan, esiin sänky on kiinteä ja se voidaan verhoiltu pehmeällä liinalla vastaamaan verhoilu sohva, toimivallaltaan selkäpehmusteen. Ennen asetella, niiden puhdas, sänky on alennettu, joka sijaitsee sohvalla ja esittää perustuu jalat. Rooli jalat voivat olla rykmentti (kuten kuvassa yllä).

On toinenkin erilaisia ​​näiden huonekalujen: kaappi, vuodesohva. Edellä se eroaa vain siinä, että vierekkäiset osat ovat kiinnitetty enemmän hyllyjä tai kaappeja. Riittävän katon korkeus on hyllyjä / kaapit voi olla sängyn yläpuolelle.

Lastenhuoneisiin hyvä vaihtoehto - sohva, joka muuntuu kaksi sänkyä, toinen toisensa yläpuolelle. Tämä malli mukana monimutkaista mekanismia, jotta kustannukset ovat sohvat, Transformers melko iso.

Vuodesohva muunnetaan kaksikerroksinen

Mutta malli on erittäin kätevä. Ja sohvat ja sängyt mukavat. Verrattuna perinteiseen kerrossänky, ei "laiva" tilaa, ja tallentaa sen ainakin.

Sohva pöytä. Tämä vaihtoehto on melko eksoottinen. Ole yhtä korkea toiminnallisuus. Mutta vaihtoehtona epätyypillisten huonekalut oli hyvä. Ruokapöytä on liikkuva selkänoja puusta (tai sen korvikkeet) tai muovia. Vaikka vaihtovelkakirjalainan kalusteet käytetään huonekalujen, ei ulkoisia eroja. Tarvittaessa loput heitetään eteenpäin, joka lepää lattialla.

Sohvapöytä. Voidaan asentaa kuistilla - paikkana virkistys tai mahdollista kokoontumiset

Pääsääntöisesti tämä vuodesohva on toinen tapa käyttää: hajotetaan petiin. Alta istuimen ulottuu vielä ottomaanien. Eli muunnelma 3-1.

Toinen versio sohvasta - modulaarinen. Kyseessä ei ole aivan mitä kuvattiin aiemmin. Kaikki kalusteet on jaettu segmentteihin, jotka voidaan liittää toisiinsa eri tavoin.

Modulaarinen sohvasta

Tyypillisesti, sohva itse liuku- tai taitto. Se asennetaan kiinteästi, ja pienemmät liikkuvat yksiköt voidaan siirtää. niillä on usein mainoksia.

On olemassa useita muuntajia, joita on vaikea kuljettaa huonekaluja. Esimerkiksi, hylly, joka muunnetaan pieni pöytä. Ihanteellinen sisäänkäynnin huoneeseen, jos ei ole paikkaa laittaa paikallaan taulukon, mutta vain pala seinän käytävän paikalla.

Hyllyt, jotka ovat muunnetaan taulukon - ainakin alkuperäisen

Yhtä alkuperäinen ratkaisu - kuva tai peilin, joka muuttuu taulukkoon. Tällöin työtaso on kiinnitetty seinään saranat. Takana sen pinta (joka on yläasennossa tulee edessä) on kiinnitetty peili tai kuva.

Kuvastin .. tulee .stolom

Jalat ovat muodossa palkan kehyksiä. Kun tarvitset taulukon, se heittää. Kun ei tarvita - jälleen kiinnitetty seinään. Tämä on myös yksi hyvä vaihtoehto, jos pöytä voidaan asettaa vain sisäänkäynnin. Ihanteellinen ratkaisu pieniä asuntoja.

naisten verkkolehti mixfacts.ru

Kaikki materiaali tällä sivustolla on suojattu tekijänoikeuslailla ja lähioikeuksien eikä sitä saa kopioida tai millään tavalla käyttää ilman kirjallista lupaa tekijänoikeuden haltija, sijoittamalla aktiivinen linkki pääsivulla portaalin mixfacts.ru vieressä käytetyistä materiaaleista. Sisällöstä mainosmateriaalin purkaminen ei ole vastuussa.

Kaikki artikkeleita sivuston ovat vain tiedoksi, eikä se ole suositus. Älä itse ajoissa, ota yhteyttä lääkäriin.

Sivusto voi olla sisältöä kiellettyä katselun alle 16-vuotias.