Al lihamylly

Miten valita sähköinen lihamylly

Sähköinen lihamylly on kodinkone, jota käytetään pääasiassa lihan hiontaan, mutta ei ainoastaan ​​sitä, että sitä voidaan käyttää myös kotitekoisten nuudeleiden valmistukseen. Ja erityisten kiinnikkeiden avulla voit käyttää lihamyllyä myllyksi tai juicerksi tomaateille, marjoille ja muille vihanneksille, hedelmille. Tämän laitteen tärkein etu on korkea suorituskyky ja pieni virrankulutus. Lisäksi modernit mallit ovat monikäyttöisiä ja vaativat vähän tilaa keittiössä. Kaikki tämän artikkelin tiedot on otettu avoimilta lähteiltään, verrattu ja analysoitu, minkä jälkeen tehtiin joitain johtopäätöksiä.

Virran puutteen vuoksi laite ei pysty selviytymään tehtävistään (hionta rustosta ja luista), ja näin ollen siitä tulee täysin hyödytöntä taloutta. Suosittelemme hiomalaikkoja, joiden teho on vähintään 500-600 wattia. Kun ajatellaan voimaa, ei pidä unohtaa suorituskykyä. Nykyaikaiset mallit voivat jalostaa 0,5-5 kg ​​lihaa minuutissa. Vakiomalleissa tämä luku on 0,8 - 1,3 kg 1000 watin teholla. Kun valitset lihamyllyä samalla kapasiteetilla, on parasta ottaa etusijalle malleja, joilla on suurempi teho. Tämä varmistaa sen varastoinnin, joka mahdollistaa lihan käsittelyn ja mahdollistaa myös suurien kappaleiden kiertymisen. Jos valitun lihamyllyn teho on alhainen, älä lataa laitetta voimakkaasti. On tarpeen valvoa moottorin lämmitystä ja käsitellä vain käsiteltyjä kappaleita, jotka on aiemmin hienonnettu ja kuorittu suonista ja luista.

Nykyaikaiset lihamyllyt ovat metallia, muovia tai muovia / metalleja. Keho on edullisesti valmistettu muovista, joka on erityisesti valmistettu elintarviketeollisuudelle ja jolla on suuri plastisuus ja lujuus. Kestää riittävän suurta kuormaa ja ympäristöystävällinen. Mutta suosittelemme kuitenkin, että valitset metallista valmistetun lihamyllyn (mutta hinta on korkeampi), joten se on kestävämpi ja ympäristöystävällisempi materiaali kuin muovilla.

Yksi lihamyllyn pääosista, jolla on spiraalimuoto. Ristikot ja veitsi kiinnitetään siihen. Päätoimialana on tuotteiden edistäminen kaulasta veitsiin ja jalostetun tuotteen poistoaukkoon. Voidaan olla metallisia (käytetään lihaan) tai muovia. Käytetään myös vihanneksia, hedelmiä, marjoja. Joissakin malleissa on vain kaksi kaulaa. Varmista laitteen turvallisuus. Lihamyllyn kurkun on oltava niin korkealla, että sormilla ei ole mahdollista koskettaa kaulaa. Tämä on tae turvallisuudesta. Veitsen teräksen on oltava korkealaatuisinta. Mitä korkeampi laatu, sitä harvemmin veitsi tarvitsee teroitusta. Lisäksi on olemassa malleja, joilla on itsekiinnittyvät veitset. Tämä on kätevää, koska tylsää materiaalia ei ole kovin mahdollista teroittaa kotona, on tarpeen ottaa yhteyttä erikoistuneisiin keskuksiin tai hankkia uusi sarja. Teräksen laatu voidaan tarkistaa iskeytämällä se veitsellä. Jos veitsellä on jälkiä, teräs on pehmeä ja nopeasti tylsää. Lihat lihamyllyille ovat erityisiä levyjä, joiden reiät ovat erikokoisia. On tarpeen kiinnittää huomiota siihen, että säleiköt sopivat tiukasti pistorasiaan. Ristikkorakenteiden tulee koostua vähintään kolmesta kappaleesta. Tämä mahdollistaa erilaisen sakeuden vahvistamisen.

 • Moottorin suojaus. Tätä varten voidaan käyttää sähköistä sammutusta, jossa laite sammutetaan automaattisesti virtalähteestä, kun kovat esineet päätyvät pyöriviin elementteihin. Käytä myös mekaanisia lukkoja kaulaan. Nykyaikaisissa malleissa on moottorin ylikuumenemisen automaattinen sammutustoiminto, joka suojaa laitetta palamiselta.
 • tarjotin, toisella tavalla kutsutaan lastauslaituriksi. Kiinnitä lihamyllyn kurkkuun. Näin voit kätevästi ladata lihapaloja tai muuta tuotetta pudottamatta mitään. Tilan ympärillä on melko puhdas, ilman jälkiä verestä ja pudonnut lihapaloja. Myös alustalla on tärkeä rooli käyttöturvallisuuden varmistamisessa. Tuote voidaan sijoittaa siihen eikä laittaa suoraan sisääntuloaukkoon. Kädet säilyvät ennallaan. Näin ollen mitä suurempi lokeron alue, sitä parempi isäntä.
 • Citrus juicer. Hyvin yleisiä toimintoja oli sitrushedelmien lihamyllyjen juicer. Lisäksi usein lihamyllyjä on varustettu seuraavilla suuttimilla:
 • "Kebbi". Hänen avustuksellaan emäntä voi saada onttoja putkia, jotka sopivat hyvin erilaisten täytettyjen ruokien valmistukseen.
 • Makkarat kärki. Toimintaperiaate on seuraava: kiinnitä kiinnitys kaulaan ja kiinnitä kuori suuttimen makkaraa varten. Me ladata lihaa, meillä on lihavalmisteita ja ohjata kuoren täyttöprosessia. Makkarat ovat valmiita keittämään.
 • Vihannekset, aprikointi, raastimet. Suuttimet eri muotoilla ja eri aukkoilla. Riippuen heistä, emäntä voi leikata vihanneksia mukeilla, olkilla, levyillä, eri kokoisilla neliöillä. Ja kaikki tämä tehdään suurella nopeudella, ei huonompi kuin ruoan jalostaja.
 • Keksit suuttimet. Antaa antaa testi, joka asetetaan lihamyllyn "makkaroiksi" eri syistä. Tämä taikina leikataan vain paloiksi ja paistetaan
 • Levyt pastavalmistukseen. Ne mahdollistavat kodin eri muodot ja kokojen valmistuksen. Toteutuu harvinaisissa malleissa, mutta vaikuttaa merkittävästi laitteen kustannuksiin.
 • Muotit leikkeleille. Harvinainen, mutta mielenkiintoinen toiminto. Leikatut lihat on valmistettu upotetusta jauhelihasta työtapaan ja ne on saatu samassa muodoissa.

Lisäksi, kun valitset, kiinnitä huomiota:

 • tiheys. Jotkut valmistajat tarjoavat erikoisastioita, joihin voit tallentaa kaikki suuttimet sekä erityisen säiliön kaapelin säilyttämiseen;
 • pysyvyys. Lihamyllyt ovat melko raskas, joten on erittäin tärkeää, että laite on erittäin vakaata eikä värähtele käytön aikana.
 • Pistorasian korkeus. Jos se sijaitsee korkealla tai matala, on tarpeen valita erityinen kulho, jotta tuotteet eivät hajota,
 • Melutaso. Käynnistä lihamylly ja kuuntele sitä minuutin tai kauemmin. Jos ärsyttää ääni, sinun pitäisi kieltäytyä ostaessasi. Muista, että lihan käsittelyssä melua kasvaa.

Joten, jos päätät miellyttää itseäsi lihamyllyn ostolla, muista kiinnittää huomiota sen tehoon ja materiaaliin, josta keho, ravistin, veitset ja ritilät tehdään. Ja myös etukäteen, harkitse, mitä toimintoja käytetään laitteeseen. Älä ylitä maksua liitetiedoista, joita et koskaan käytä.

Mutta haluamasi toiminnon mukaan voit korjata valintasi.

Mistä ostaa muita märehtijöitä ja niiden hintoja

Kauppoja löytyy melkein mikä tahansa malli. Hinta riippuu ensisijaisesti työn laadusta, materiaalista ja toiminnoista. Mieti, mitä erityisiä tehtäviä lihamyllyssä tarvitset ja mihin tarkoitukseen käytät sitä. Voit säästää paljon ja valita mallin, joka on 100% sopiva sinulle.

 • M VIDEO on toinen kodinkoneiden jättiläinen.
 • JÄÄHDYTYS - kodinkoneiden verkkokauppa.
 • 003 - myymälä, josta löydät itsellesi sopivan mallin.

Olen lukenut artikkelin ja se oli järkyttynyt, koska minulla ei ole niin kaunista sähkömoottorimyllyä, olen edelleen tekemässä sitä manuaalisesti.

Joten osta, mitä ongelmia. Hyvät veitset Vitek, Ruskea, olen Boschin, käytän sitä jo pitkään, en halua kuvitella mincemeat käsikirjaan ...

Sähköinen lihamylly ei ole luksusta, vaan tärkeä laite modernin kotirohan keittiössä, joka ensinnäkin säästää energiaamme ja aikaa. Jokainen meistä, pikemminkin mineraalini, minä - Bosch MFW68660, ja se toimii kuin peto ja näyttää tyylikkäältä.

Minulle Mulineks - lihamylly hyvä. Haluan myös harvesterin.

Minulla oli harvesteri, antoi anoppinsa ja minä osti lihamylly Bosh eri toimintoja - kyljykset, leikkaukset, Hedelmäpuristimet, on suutin kebbe, lyhyesti sanottuna tyytyväisiä lihamylly.

Ja annoin äidilleni Bosch-lihamyllyä muutama vuosi sitten. Heti kun hän ei kauhistanut häntä - ja liha oli raikas, hän värisi kalaa luista, ja lihamylly oli elossa ja kyntyi kuin susi!

Ota ero - tarpeeton harvesterit ja viileä lihamylly - äiti-mamulechka? Ja niin se on aina!

Mitä voit tehdä, se on proosaa elämän. Minäkin että hänen mamulki parempaa pick - ja hänellä on juicer, tehosekoitin ja hyvää, ja lihamyllyn uuden mallin, kaikki Boschin, tehokkaasti ja luotettavasti.

Pitkä ja huolellisesti valitsi lihamylly. Halusin silppuri ja lihamylly ja tomaattien juicer.) Valinta oli Mulinexin ja Zelmerin välillä. Konsulttia 10 mittausta kehotettiin ottamaan Zelmer. Ja ei vähän, en kadu .. Upeat rakeet, hieroja, voimakas leipä on upea. Työskentely keittiössä on nyt nopeampaa ja nautittavaa. Yleensä auto on super.

Kauas, sinä lensi kuulemiseen, Azh kymmenennessä ulottuvuudessa)))) Ehkä heillä on siellä Zelmer jyrkempi ja meidän nyt Polaris yleensä ryöstää. 7

Kun päätin lihamyllyssä, niin en kiinnitä huomiota paitsi valtaa, mutta myös kohinan, että se tekee :), koska jotkut mallit ovat niin meluisa, että sinun täytyy oven rungossa d (x) on lähellä :). Ja ostin Bosch. Käytän ja nauttia, kun ei toimi kukoistaa, lihan kanssa täyttä ymmärrystä

Olen enemmistönä, minäkin olen Bosch, kun malli ei aio kertoa tai sanoa, en koskaan muista. Äskettäin keskustelimme ystävien kanssa tästä aiheesta, käy ilmi, että tämä on yleisin yritys, vain yksi meistä on viisi lihamyllyä Kenwood, loput Boshi. Tämä on totta, ei ole outoa, yritys on hyvä, luotettava ja hinta on täysin hyväksyttävää.

Bosch osti kuvauksena, liha käsitellä ilman ongelmia, mutta valmistelussa Kupat, jauhettu lihamyllyn sai sisällä haju oli sellainen, että vaikka laatikko ei auennut, etsivät korvaavan hyvän suojan tunkeutumista lihan

Lihamylly on erittäin hyödyllinen laite keittiössä. Haluan kokata kotitekoista lihaa, älä osta kauppaa. Ostanut 3 vuotta sitten halvan lihamyllyksen Axion, valmistaja. Teho on korkea, täyteaineiden laatu on täysin tyytyväinen. Muuten, vielä varustettu juicer. Kesällä meemme jatkuvasti mehuja marjoista - se on hienoa. Joten voit ostaa hyvän lihamyllyn edulliseen hintaan.

Olen Grinder tuli nopeasti tukossa veitset, vaikka viime vuosina ja laskimoiden leikata, ja katkaista plenochki. Että esille kysymyksen uuden hiomakoneen. Luettuani arvosteluja, päätin ostaa Bosch. Ehkä joku tietää miten korjata vanhan, jotka voidaan korvata (korvaaminen veitsiä ei onnistunut) solmuun. Itse asiassa "nuoriso" se toimi kuin peto.

Kerro minulle kukaan haisee hienontaa toimiessaan pakokaasuja?

Ehkä. bensiinin laatu ei ole?

uusi osio

 • House (8)
 • Ilmasto huoneessa (1)
 • Keittiö (16)
 • Irina:Kotiteatteri - jotain tuulettimen, ja ...
 • Lara:Suosikkini - Hotpoint, äiti uuni ...
 • VikaiViktor:Jos keittiö kokoonpano sallii, lu ...
 • Annie:Astianpesukone on otettava siten, että Korzo ...
 • Annie:Juuri tämä viime vuosisadan tippua kylmä ...

Tahansa uusintapainos materiaalien on mahdollista ainoastaan ​​aktiivinen linkki

Miten valita sähkö lihamylly: käytännön neuvoja

Ei keittiö on täydellinen ilman Lihamylly, joka voi vain pilkkoa vihanneksia, lihaa ja muita siivoamisen lisäksi purista mehu, tee evästeet. Kuitenkin tämä laite voi olla vanhoja tai rikki. Jos näin on, tällainen työkalu tai emäntä ei hän pian ihmettelee mikä on parempi ostaa lihamyllyssä

Jos päätät ostaa tällaisen työkalun, sinun pitäisi olla tietoinen joitakin piirteitä, jotka voivat auttaa tekemään oikean valinnan. Lisäksi on syytä päättää, miten intensiivisesti käytät sitä.

Ennen valintaa sähköinen lihamylly, kiinnitä huomiota sen voima. Tuotteen ominaisuudet on ratkaiseva. Jos teho laite on pieni, se ei yksinkertaisesti ole hoitaa tehtävänsä ja muuttuvat käyttökelvottomiksi. Kaikkein paras on 1000 wattia. Se on tästä numerosta riippuu laitteen suorituskykyyn.

Toinen tärkeä edellytys valitsemiseksi laite on tuottaa materiaalia. Edullisesti, ja kotelon ja kaikki sisäiset osat on tehty vahvasta ruostumattomasta metalliseoksesta. Periaatteessa kotelo voi olla valmistettu muovista. Jotta kone ei liu'u pöydällä, sen tulisi olla kumi insertit pelkästään.

Ennen valintaa sähköinen lihamylly, kiinnittää huomiota välineen rakenteessa. Sen täytyy olla mahdollisimman turvallinen. Tarkista huolellisesti kierukan ja veitset. Ne on valmistettu metallista ja vahva. On valittava erittäin korkealaatuisesta teräksestä. Nyt on laitteita, joissa veitset teroitettu itsenäisesti. Se olisi myös kiinnitettävä huomiota siihen, kuinka monta sirujen läpi kierretty tuotteita. Täysin, olisi muutama: suuria ja pieniä reikiä.

Ennen valintaa sähköinen Lihamylly, onko hänellä mitään lisäominaisuuksia. Moderni laitteet voivat toimia juicer.

Lisäksi kone voidaan varustaa moottorin ylikuumenemista vastaan, Ratchet, joka helpottaa työtä. Jos esimerkiksi veitsi osui luuhun tai suoneen, laite automaattisesti ulos takaisin, ja ei tarvitse purkaa sitä.

Lisä- osat voidaan todeta erityinen lokero, jossa on reikä ja työnnin. Eli sinun ei tarvitse ajaa läpi liha kaulaan koneen haarukalla tai sormin, se ei ole kovin turvallinen. Erityisesti lokeron estää hajonta tuotteen kappaletta. Kaikki nämä tekijät tulisi valita, tarpeidensa ja makua.

Lisätietoja esitetään, on vielä suuri määrä erilaisia ​​putkia, muotit ja suuttimet.

Ja ennen kuin valitset sähköinen lihamylly, olisi päätettävä valmistajalle. On parasta valita laadukkaan väline ja arvostettuja valmistaja, joka on ollut menestys asiakkaiden keskuudessa ja on erinomaiset arvostelut. Mitä ostopaikat lihamyllyssä, niin ei ole mitään vaihtoehtoista: vain kaupassa, jossa voit testata sitä ja saada tae. Markkinoilla ostaa asioita et voi.

Paras sähköinen Lihamylly kotikäyttöön

Grinder - yksinkertainen mutta tehokas apulainen keittiössä. Sen avulla voit säästää paljon aikaa kuluu keittiössä, ja samalla - jatkuvasti iloksi kotitaloudet herkullisia kulinaarisia mestariteoksia. Hampurilaiset, zrazy, lihapullia, makkaraa, kotitekoisia nuudelit ja jopa keksejä ja mehua sitrushedelmien - helppo valmistaa avulla tällaisen laitteen. Mutta on tärkeää tietää, miten valita sähkö lihamylly - luokitus 2017 ja tarkistaa parhaat mallit ovat välttämätöntä lukea ennen kuin menee kauppaan tai myynti sivustoon.

Moderni markkinat pieniä kodinkoneita keittiöön pystyy kääntämään päätä kaikkein vaativimpien asiakkaiden erilaisia ​​merkkejä ja malleja. Pysyvä mainonta ei auta valintaan, mutta vain hämmentää. Mutta yhdessä, me ymmärrämme, mitä kiinnittää huomiota osti Elektroshlifmashiny tulla avustaja. Kuten aina, olemme valmistaneet luokitus laadun Kotilihamyllyt 2017, ja on huolellisesti tutkittu teknisiä ominaisuuksia kaikkein high-end-mallit eri merkkisiä. Me kiirehtinyt jakaa tulokset!

Mitä etsiä valitessaan kahvimylly?

Yksinkertaista ruokaa mylly, kuten nimikin kertoo, on suunniteltu leikkaamaan lihaa. Tarkemmin sanottuna, jotta täyte. Erityinen ruuvi mekanismi vääntää spiraalia lihapalat laitteistoon, jossa terävä teräs veitset jauhetaan ensin, ja sitten - työntämällä tuotteen läpi metalli-kalvo. Se on yksinkertaista. Aiemmin tällaiset järjestelmät olivat manuaalinen ja modernin mylly työtä moottorin ja tehonsyöttö-.

Nyt Katsotaanpa tärkeimmät ja ominaisuudet mylly, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan mallin kotiin.

 1. Tehoa ja suorituskykyä. Tehokkaampi laite, sitä nopeammin se selviydy tästä tehtävästä - lihan jalostuksen ja muita tuotteita. Tyypillisesti teho mylly voi olla 500-1500 wattia. Siten edullisia kuvion jopa 800 wattia jauhetaan 1 kg lihaa per minuutti aikaa. 1000 watin malli minuutissa jalostettu 1,5 kg lihaa helposti hiottua kova jäntevät liha- ja ruston ja jänteitä. Pääsääntöisesti nämä ovat hiomakoneen on optimaalinen suhde hinta ja laatu, ja sopii täydellisesti tarpeisiin tavallisten perheiden.
 2. Materiaalia. Kotelo sähköinen hiomakoneet on valmistettu muovista tai metallista. Ensimmäisen aineen käytetty edullinen malleissa. Steel välineet kuuluvat korkeampaan hintaluokkaan. Tyypillisesti tällaiset mallit vievät enemmän tilaa, enemmän melua, mutta myös selviytyä työn paljon nopeammin.
 3. Moottorin suojaus. Nykyaikainen sähköinen Lihamylly seisoo moottori. Jos se olisi lihapaloja tai johtoja, kierto on "stressiä", ja se vahingoittaa moottoria. Tällaisessa tilanteessa laukeaa - murtumisesta hihassa ja lohko moottorin toimintaa. Mutta kun tällainen hätäjarrutuksen, on tarpeen korjata yksikköä. Kehittyneempiä malleja on varustettu virtapiirin rikkomatta teknologian - tässä tapauksessa chopper pois. Kun häiriön poistamiseksi - laitetta voidaan käyttää uudelleen.
 4. Käyttötavoilla - pääsääntöisesti useimmat sähköinen Lihamylly on kaksi perustehtävää toimintatilaa - nopea ja taaksepäin. Tehokkaampi - 1500 wattia ja edellä käänteisessä ei tarvita.
 5. Vaihtoehtoja. Kaikissa malleissa, varmista, että on useita rei'itetty levyt erilaisia, kooltaan, täytteenä kappaletta. Muista myös toimittaa Ruokatarjottimet - muovia tai terästä. Ja työntimen. Paras ruoka kahvimylly voit paitsi käsitellä lihaa täyte, vaan myös jauhaa ja pilko vihannekset, täytteenä makkaraa ja purista mehu sitrushedelmiä. Voit tehdä tämän laitteen kanssa erilaisia ​​suuttimia. Riippuen kulinaariset tavoitteita, voit poimia hiomakone mitään niiden osia.

Jos nämä luvut eivät auttaneet sinua tekemään oikean valinnan, kannattaa lukea luokitus laatuun Kotilihamyllyt.

Katso myös - Miten valita Elektroshlifmashiny metalli vaihdetta

Mikä on paras hiomakoneen laatua vuonna 2017?

Olimme meidän top-listalla korkealaatuisia sähkö Kotilihamyllyt ohjaamana positiivista palautetta ostajien ja tilastoista verkkokaupoissa myynti tietyn mallin. Joten, otetaan selvää - mitä chopper parempi?

Aloitamme alkuun kaikkein budjetin vaihtoehtoja. Esimerkiksi, Moulinex HV8 ME 6051. Uskottava brändi, pienikokoinen ja tyylikäs laite. Sen mielestä kotiäidit, tämä hiomakone voidaan helposti purkaa ja teho on suuri - käsittelee helposti paksu ja kova lihanpaloja. Tuottavuus - 1,6 kg / min. On säilytystila varten suuttimet.

Kalliimpia, mutta edullinen malli - Panasonic MK-MG1300WTQ. Helppo käyttää, edullinen ja luotettava. Kapasiteetti - vain 200 wattia, mutta tämä ei riitä, että se kierrättää valtavan määrän ruokaa omassa keittiössä vain lyhyen aikaa.

Seuraava rivi luetteloi - sähköinen hiomakone optimaalisella hinta-suhde. Erityisesti haluan todeta mallin Bosch MFW 66020. Saksan pedanttisuus on luonut todella laadukas ja ajanmukaiset laitteet mukava ja tuottavaa työtä. Mallia on valmistettu kestävästä muovista, joten se on helppo ja ole raskaat. Teho - 600 wattia per minuutti tämän chopper helppo selviytyä 1,5-2 kg lihaa minua. Vakaa, hiljainen, siinä on rei'itetty levy jauhelihaa ja suuttimia makkaroita ja kebbe - kyljykset täyte.

Kelvollinen korvaava samassa hintaluokassa, voit soittaa toinen suosittu malli tunnettu tuotemerkki - Kenwood MG-354. Internet on täynnä positiivista palautetta tästä mallista. Tämä korkea luokitus on ymmärrettävää - laitteen minuutin jauhaa noin 2 kg lihaa, on sisällytetty erilaisia ​​suuttimia - ja graters, silppuri, valmistus makkaraa. Myös valmistajan huolehti moottorin suojaus ja lisätään käänteinen järjestelmä. Jäsenet totesivat kestävyys, tiiviyttä ja monipuolisuus Kenwood lihamyllyn yhdistettynä yksinkertainen rakenne.

Katso myös - Valita paras sähkö grilli hinnan ja laadun

Jos haluat ostaa monitoiminen Lihamylly - valmistaudu haarukalla. Mutta vastineeksi saat raskaan ja luotettava avustaja - Elektroshlifmashiny, joka jauhaa lihaa täyte ja vihanneksia natret ja purista mehu. Esimerkiksi, Bosch MFW 68660. Tyylikäs ja kestävä, kumitetut jalat luistaa, moottori lukko huomattavan kiihtyvyydet. Mukana - liitteet graters, silppurit, mehuksi ja ruoanlaittoon kebbe. Tällä työkalulla voit saada erilaisia ​​koostumukseltaan täytteenä, pilko kaali muutaman sekunnin, hienonna pähkinät salaatin tai leivontaan, juo lasillinen tuoremehua. Minuuttinen teos voit käsitellä 3-4 kiloa lihaa. Kaikki sisäiset mekanismit on valmistettu kestävästä metallista, ja ohut terävä veitsi self-terät palvelevat pitkä ja virheettömästi.

Moulinex HV9 ME740 - Xtra, tyylikäs ja laadukas. 1000 watin, suunnanvaihtojärjestelmää, estämällä suojaa. Riittoisuus - jopa 5 kg lihaa minuutissa työtä. Tärkein etu - moniajo. Tällä lihamyllyn voit helposti natret, nashinkuete tai narezhete kuutioiksi tahansa kasviksia, sekä - valmistettu paljon täytteenä halutun viljaa - alhaisempi, lihapullia, tai suuria - ja kyljykset, esim. Muita etuja on - itseteroittuvat veitsi, kätevä säilytyslokero varten suuttimet. Laite osoittautui tuottavaa, luotettava ja helppokäyttöinen.

Mutta monipuolisin voidaan pitää lihamyllyssä Gorenje MG 2500 TJW, joka mukaan käyttäjät voivat helposti korvata monitoimikoneessa. Tuomari itse - teho -. 850 wattia, 2-3 kg \ m, ja kokoonpano - kalvo lihaa, 3 eri suuttimet raastin mahdollisuuden kokata makkaraa tai leikata evästeet. Ylimääräinen plus - purista mehu tomaatit. Jatkuva käyttö aika saavuttaa 10 minuuttia. Kun tähän lisätään korkea rakentaa laatua, huomaavainen tekniset ominaisuudet ja erinomainen maine valmistaja.

Viime rankingissa - paras korkean suorituskyvyn mallin korkeimpaan luokkaan - Philips HR2743. Minuutti käsittelisi 4-4,5 kiloa lihaa ja natret ja pilko vihannekset, auttaa valmistautumaan makkaraa ja lihapullia täyte. Hyvämaineinen valmistaja on päättänyt miellyttää rakastajattaria mielenkiintoinen lisävaruste puhdistukseen säleikköelementit täyte - juuri aseta levy laitteeseen ja huuhdella hanan alla - mitään ylimääräisiä ponnisteluja tarvitaan. Kamera rehu lihaa, voit helposti avata ja puhdas, joka on erittäin kätevä. Hyvä asia pitkä sähköjohto, moottorin ylikuumenemissuoja, vakautta ja mallikas. Kaikki - tämä on tehokas ja vakaa mylly suurperheille ja suuri määrä työkappaleita.

Me pidetään top 8 parasta myllyt vuonna 2017, ja oppivat tärkeitä vähän asioita, jotka määrittelevät hyvän laitteen valmistajasta riippumatta tuotemerkin. Miten valita sähkö lihamylly - luokituksen vuonna 2017 - artikkelissa niille, jotka haluavat ymmärtää rakenteen ja valintakriteerit ostojaan. Nyt voit tehdä loistava valinta ja ostaa hyvä mylly kulinaarisia kokeiluja. Onnea, rakas lukija!

Yksi ajatus on "Paras sähköinen Lihamylly kotikäyttöön"

kuten jotkut halvat, pysähdyin BBK. hyvin, muuten ei ole huono)