Ajoitus todentaminen sähkömittareiden

Mikä on aika todentaminen sähkövoiman Venäjällä?

Viime aikoina ilmiö tarkistaa Electric, tunnettiin vain pieni ympyrä ihmisiä. Viime vuosina asiat ovat muuttuneet nyt tämän menettelyn käsitellä lähes kaiken: päämiehet suurten ja pienten yritysten omistajat autojen palvelujen kauneusstudiot, kauppoja ja jopa yksityishenkilöille.

Jatkuvasti nousevat energiakustannukset on edellyttänyt käyttöönotosta mittaustavat tarkkaa seurantaa sähkönkulutuksen. Ratkaista tämä kesäkuussa 2008, ongelma on allekirjoitettu alle liittovaltion lain nro 102 "On se takaa yhdenmukaisuuden mittausten", jonka mukaan kaikki mittausjärjestelmät kohteena kalibrointia. Lisäksi laki vaatii välttämättömiä korvattaessa vanhoja laitteita uusiin kirjanpito, joka vaatii valvontaa (ajoitus todentaminen sähkömittareita Venäjällä on rekisteröity yksittäin teknisessä laitteessa tiedotteeseen).

Laitteet valta tilille on omaisuutta vuokranantajan sekä muut yksittäiset laskurit kulutukseen apuohjelma resursseja. Yhteydessä vaihdon, korjaus- ja muut huoltotyöt asunnon yksikkö kirjanpito, myös silloin, kun se on asetettu sen ulkopuolella toteutetaan kustannuksella omistajan. Kaikki toimenpiteet suoritetaan ympärillä standardointi osasto, ennalta sovitun toimituspäivä laitteen lukemiseksi ja todentaminen.

Jos kunnallisten asuntoyhtiöiden, velvollisuus korvaavan, huolto ja muut vastaa kunnan.

Todentaminen - on sarja prosesseja, jotka toteutetaan, jotta testausta ja vaatimustenmukaisuuden Metrologisten vaatimusten mukaisuuden. Valtioneuvoston asetuksen №250 on 20 huhtikuu 2010 Set Registry mittalaitteiden valvonnassa valtion virastojen Mittatekniikan hyväksymiä kaikkien sääntöjen kannalta tasaisuuteen mittauksia. Ajoitus kalibrointi elektronisten sähkömittareiden tiukasti määrätty passiin laitteita.

Asennettujen asuntoja tilille sähkön määrää kuluttaa, käyttää laskettaessa maksut apuohjelmia, tämän luettelon mukana.

Toisin sanoen, todentaminen - on virallinen todistus akkreditoitu yritysten sopivuudesta laitteen käytettäväksi myöhemmin annostelulaitetta.

Todentaminen on kahta tyyppiä:

1
 • Ensisijainen, joka suoritetaan valmistajan ennen käyttöönottoa laitteiden työssä (tai korjauksen jälkeen).
 • Määräajoin, se suoritetaan käytön aikana välineen mukaisesti kalibrointiväli.

Ihmettelevät, miten saada selville ajan tarkkailun sähkömittareiden? Kunkin laitteen oman lajin määritellyn aikavälin tarkastusta, jonka aikana hänen lausunnot ovat tarkkoja ja päteviä. Joten, mitkä ovat ehdot tarkkailun sähkömittarien Venäjällä?

 • Induktioon mekaanisten laitteiden pyörillä, tämä aika ei saa ylittää 8 vuotta.
 • Elektronisen mittalaitteen tämä aika tulee 16 vuotta, mallista riippuen. Esimerkiksi määräaikojen valvonnan osalta Electric "Mercury" alueella 6 10 vuotta.

Tarkastuksen jälkeen metrologisen passiin tai Electric postimerkit testitodistuksen.

Viitteitä ylimääräisen tarkastuksen

Jos omistaja epäillään paisuttivat lukemat mittalaitteiden, niin ei väliä mihin aikaan tarkkailun sähkömittareita rekisteröity passiin laitteiden, menettely voidaan vielä tehdä. Mutta ennen kuin ryhdyn standardointiin palveluksessa olisi tunnettava järjestystä säädökset:

 • Varmistetaan laadullisesti suoritetaan asentamalla johtoja.
 • Kutsu taloon edustavaa huoltopalvelua laillistamista laskuritieto todellisuudessa.
 • Valmistaudu šekillä sähköä.

Ylimääräinen tarkastus sähkön kirjanpito laite voidaan suorittaa muista syistä:

 • Jos kadotat todistuksen suoritettu tarkastuksia.
 • Johtavassa laskuri asetukset ja säädöt.
 • Kun korvaa vanhat laitteet uusilla.

Monille kodin omistajat tarkkailun sähkömittareiden pakolliseksi tullut ongelma. Useimmat vanhat mittalaitteiden, tekemisestä metrologiset eivät sovi jatkokäyttöön. Lain mukaan, tässä tapauksessa on vain yksi vaihtoehto - korvaa vanhan mittarin uuteen. Myöhemmin se on tärkeää olla unohtaa termi tarkistaa sähkömittareiden.

On useita syitä, jotka edellyttävät pakollista korvaaminen vanhan laitteen uuden:

 • Laite, jossa on lepotilassa tai ei-toimiva asemaan.
 • Laitteet viallisella näytöllä tai ilmaisin.
 • Laite, jossa on vaurioitunut rungon.
 • Laite ilman sulkemista tila tarkastusta.

Joten, jos tuloksesta tarkistaa laitteen sopimattomaksi jatkokäyttöä, on välttämätöntä suorittaa korvaus.

Ottaa sähköyhtiö työntekijä kaikki muodollisuudet, voit siirtyä prosessiin, joka voidaan tehdä eri tavoin.

Osaston metrologinen tai muita akkreditoitu laboratorio, joka on laitteen omistajan poimia oman. Tällä sivustolla sinun täytyy:

 1. Koordinoida toimitusaika kirjanpidon laitteeseen.
 2. Termi tarkkailun sähkömittareiden - 14-28 päivää.
 3. Selkeyttää kustannukset menettely:
 • Yksivaiheinen induktio näyte - 204 ruplaa.
 • Kolmivaiheinen vanhanajan laitteen levyn - 338 ruplaa.
 • Nykyaikaiset elektroniset (yksivaiheinen) - 700 ruplaa.
 • Elektroninen kolmivaiheinen - 859 ruplaa.
 • Tarkistetaan 5 päivää - perusmaksuun osuus 25%.
 • 3 päivä - jonka perustaso + 50%.
 • Päivä 1 - peruskorko + 100%.

Suorittaa tarkastus paikalla sijainnista laitteen irrottamatta tarvetta tehdä pyynnön valtuutetun organisaation. Tämän jälkeen omistaja talon sertifioitu työntekijä metrologisen lähetetään, joka suorittaa työt paikan päällä kannettavalla viitaten. Kustannukset neuvotellaan erikseen.

Toinen vaihtoehto on yleisin, koska se on vähemmän hankala, mutta operatiivinen. Kun hyvin conected todentaminen TsSiM tarjoaa omistajalle asiakirja merkitty täytäntöönpanoon ja todentaminen osoitus uusi termi sähkömittareiden. Saadaan negatiivinen tulos, antoi asiakirjan sopimattomuus yksikön kirjanpidon. Asentaa uuden mittarin täytyy kutsua käyttäjän erikoistunut energiaa säästäviä yritys, joka tekee työn ja antaa siitä lausunnon kahtena kappaleena. Yksi jää yhtiön toisen Esimerkiksi - omistaja laitteita.

Onko vastuu epäonnistumisesta todentaminen

Suhteen omistajalle seuraamuksia rikkomisesta ehtojen kalibroinnin tai vaihtamisen sähkömittareiden puuttuvat. Samaan aikaan, kun ajan tarkkailun annostuslaitteen tiedetään, hyödytön laskelmia tuotteen, ja maksu sähkön laskutetaan mukaisesti syötetty standardien ylitti selvästi todellista kulutusta.

Lisäksi siinä tapauksessa, että henkilökunnan energiatehokas organisointi että tarkastus on päättynyt Electric, käyttäjän tehdään teko määrittelemätön virrankulutus ja tehdään uudelleenlaskennan henkilökohtaisen tilin edellisen kalibroinnin päivämäärä.

On erittäin tärkeää tietää ja muistaa, että korvaaminen mittarin on tehtävä viimeistään kuukauden. Vuoden ensimmäisellä neljänneksellä sähkön määrä on laskettu keskimääräinen kuukausittainen määrä energiaa kulutetaan, tai Yleisistä rakentaa laskuri, ja sitten mukaan normi.

Mitkä ovat ehdot ja shekkityyppien mittari?

Mikä tahansa annostelulaite - mekaanisen (sähköinen) -laite, joka on työssään vähitellen kuluu ja alkaa laskea vääristetty.

Kuten sähkömittareiden - metriä - tilannetta mutkistaa toiminnan yhtenäisyyden.

Mittari toimii asennuksen kunnes shutdown kaikki yksityiskohdat jatkuvasti kulumista, että ei voi vaikuttaa mittaustarkkuuteen.

Tämän vuoksi tarkastaa ajoittain tehokkuutta ja laatua mitataan sähkömittari. Tätä toimenpidettä kutsutaan todentaminen. Hän esiintyi toistuvasti, joten kannattaa harkita enemmän.

Onko laillista irrottaa kunnalliset palvelut maksamatta jättäminen? Vastaus on selvittää juuri nyt.

Todentaminen - määritys mittausvirhe laitteiden - On tehtävä useita kertoja elinaikana mittarin.

On olemassa useita erilaisia:

 1. ensisijainen. Tuotettu valmistajan, tai tuomalla laite maahan. Se määrittää laitteen suorituskyky kokonaisuutena, että mittauksen laatu datan esitetty passi. Tehty kerran. ensisijainen kalibroinnin päivämäärä on välttämättä merkittävä passiin.
 2. ajoittainen. Tuotetaan tietyn ajan kuluttua tai tallennuslaite. Asianomaiseen elimeen metrologisen. Kalibroinnin tarkoituksena on määrittää, missä määrin laitteen kulumista ja kyky tarjota tietoja hyväksyttävän virhe.
 3. ylimääräinen. Se tapahtuu vasta määräaikaisen tarkkailun. Syyt sen käyttäytyminen saattaa olla epäilyksiä todisteita, häviää tai menetys passin kanssa viimeisimmän kalibroinnin korjaus tai vaihto laitteen jne

Todentamisessa laskurin arvoa verrataan tietoihin viitteen laitteen ja määrityksen virheen. Jos se on hyväksyttävällä alueella, laskuri on havaittu sopivaksi toimimaan. Jos virhe ylittää sallitun rajat instrumentin on vaihdettava.

Tuottaa sähköä on osoittautumassa kukaan ei ole sallittua, tämä toiminto on suoritettu vain metrologinen elimet tai järjestöt niiden. Käyttämällä laskurit, joita ei ole kalibroitu, tai täydellinen termi käyttö on kielletty.

Saat tietoa siitä, miten tehdä uudelleenlaskenta maksun hyödyllisyys palveluja 354 Resolution, voit oppia artikkeli.

Luvan ajan mittarin toimintaa yhdestä kalibrointi toiseen kutsutaan kalibrointiväliä.

Kunkin tyypin tai mallin laskuri on intervallissa a, sen kesto on määritelty valmistajan passiin.

Yleisesti, kalibrointi väli voi olla 4-16 vuotta riippuen Laitetyypille.

Kun tarkkailun mittarin kotelo on suljettu erityisellä sinetti, joka osoittaa vuoden ja neljänneksen tuotanto todentaminen, pystyä määrittämään päivämäärän seuraavaan.

Lisäksi merkki on otettu laite tai tiedot liikkeeseen vahvistusvarmenne.

Tarve tarkastusta sähkön asettamat liittovaltion laki N 102-FZ "On yhtenäisyydestä mittausten", ja erityisesti - sen 13.

Se määritellään velvollisuus kulkee todentaminen, vahvistetaan menettely tarkastusta varten, henkilön tai jolla on oikeus käyttää sitä, määritellään välineet todistetaan kulkua todentaminen (sinettejä, merkkejä, leimat passiin).

Minne soittaa jos ilman varoitusta sammutti valon asunnossa? Lue siitä täällä.

Missä sähkömittari uskoa?

tietoa paikallinen metrologisia toimialat, tuottavat sähkömittarien todentaminen voi tilata sen rahastoyhtiö tai jakelun ja myynnin virastot.

Tarkastettavaksi mahdollisesti poistaa laskuri ja kuljettaa laboratorioon, se on usein riittää aiheuttamaan tarkastajan kotiisi.

On olemassa tekniikoita, joiden avulla annostelu testejä paikan päällä, usein Tämän muunnelman vielä edullisemmin, koska se voi havaita väärä yhteyden tai väärä laskimen toiminnan.

Millä hyötyjä maksaa julkisista palveluista laittaa vammainen ryhmä 2, voit oppia artikkeli.

Kuten on jo todettu, kalibrointitaajuus laskuri on merkitty passiin. Eri malleissa on omat aikaa, joka määräytyy laitteiden suunnittelun ja kuluminen.

 • mekaaninen induktio laitteiden levyjen tarkistuksen saa olla enintään 8 vuotta;
 • nykyaikaisen sähköisen laskuri on 16 vuotta.

Sinun täytyy tietää, että vanha, joiden tarkkuus on luokkaa 2,5 on vaihdettava, ne ovat itse asiassa ei voida hyväksyä. Syynä tähän tilanteeseen on se, että otettiin käyttöön uusi, parempi tarkkuus luokka 2 vuodesta 1996.

Näin ollen, jos luokka laskuri 2,5 toiminut kalibrointiväli, se tulisi korvata uudella.

Uuden asennetun mittari ei ole päivämäärää ensivakauksen yli 2 vuotta yksivaiheinen instrumentit ja 12 kuukautta biphasic laskurit.

Tällöin aloituspäivää uudelleenkalibrointiväli olisi pidettävä niiden asennus-, mutta ei viimeinen vahvistus.

Sähkömittari - omistajan omaisuutta, joten huolehtiminen ajoissa käyttäytymistä tarkastuksen makaamaan sitä.

Katsaus oikeuskäytäntöä olisi siviiliasioissa kuluttajansuojan löytyy nettisivuiltamme.

tuotettu todentaminen Se totesi laitteessa passi tai todistus tarkastusta. Se voidaan määritellä kalibroinnin päivämäärä, summa havaittujen virheiden testin aikana paljasti rikkomuksia ja viat.

Kun tarkastus tulos on negatiivinen, vastaava ilmoitus epäsuhta laskurin ja standardien laittaa sen toimintakyvyttömäksi.

Erääntymisen jälkeen kalibrointi pitäisi vain heittää laitetta kaatopaikalle, on selvitettävä tarkkuus luokan ja määrittää se todentamisen tai ei.

Jos tarkkuus luokka 2,5, laite Olisi muutettava tarkemman ja modernia.

Laskurit luokka 2 tai 1 säännöllisten kalibrointia. kalibrointi välineen olisi myönnettävä rahastoyhtiö, joka lasketaan mittarilukemat, mieluummin kuin keskimäärin normi.

Lopuksi on syytä muistaa, että on itse seurattava päivämäärät todentamista koskevien laskurit ja niiden oikea-aikaista kulkua.

Vaihtaminen poikkeavuuksia havaitaan vika - kaikki nämä tapahtumat edellyttävät kulkua todentaminen, Muutoin laite ei tunnista sopivat työskennellä ja hänen todistuksensa ei oteta huomioon laskelmissa.

Itsensä tai ammattitaidottomien mittari todentaminen on virheellinen, sitä enemmän tarvitaan tiivisteen ja vastaavan jälkiä passiin.

Aika tuotettu gospoverka säästää välienselvittely kanssa rikoslain tai vähittäiskaupan yrityksiä.

noin Miten todentaminen sähkömittari, voit oppia video:

Myös Suositeltavaa luettavaa:

Ja jos kiinteistön omistaja on kunnan, joka on maksettava korvaaminen mittari?

Pitäisi korvata sähköpostin COUNT uk ja kenen kustannuksella neuvostolle tasainen hän asennettu ajotieltä. alexey

E-mittari on asennettu 1991 g uskoa ei ollut näyttöä tässä vaiheessa ei oteta huomioon keskimäärin. Anna

g.Suhinichi, Kaluga obl.Priokskenergo, autotallien oli kytketty virtalähteeseen 230V. / laskurit on uskottu 2011, kalibrointi on -odnofaznogo aikana mittalaskurilla 16let.stoimost "Mercury 201,5" -750rublikov.Teper muuttaa isäntä, sen sijaan, että edellisen kabelya- uusi valettu-on stolbah.Teper saavat uuden yhteyden ja uusi asennus, ja hänen mukaansa näitä laskureita, joista kymmenen vuotta ennen loppua Kalibrointiväli ja käyttöikä -30let, eivät ole enää voimassa, koska se on tarpeen jälleen tekemään tarkastuksen . Kuka keksi että juuri asennettu mittari ei ole päivämäärää ensivakauksen yli 2 vuotta yksivaiheista laitteiden ja 12 kuukautta kaksivaiheisen ... Ja ostaa uutta 1000rub., Ja jos ei ole rahaa, ja hyviä laitteita tehdä, ja joka kantaa heitä itse Kalugan ja Moskovan Confide, jossa vain yksi tie maksaa saman? Haluan soittaa ei ole hyvä sana niistä, jotka eivät ole istuu paikallaan, ja ajatella vain taskussa, ja tietoa yrityksen ja ihmiset hänelle sijaitsee tien ... Täällä ja ahnas kapitalismi, että sinä ja välität ihmisiä ...

Viimeinen Kalibrointiväli mittarin 2018.

Voimassa olevan Venäjän lainsäädännön, eli Venäjän federaation hallitus Resoluutio № 491, 442, 354, ja määräysten Housing Code, taakka sisällöstä sähkömittareiden, myös sen tutkiminen (vaihtoa varten), sijaitsee omistajan asunnon. Ja että omistaja on varmistettava, että jos ajan todentaminen laskuri ei ole päättynyt, onko annostelulaite nykyiseen lainsäädäntöön. Lisätietoja asennusta ja käyttöä sähkön löytyy artikkelista: "mittarit energiankulutuksen ja obschedomovye sisällä huoneistossa. Mitä eroja ja kuka maksaa korvaamiseen tai kalibrointia metriä. "

Joten miksi sinun täytyy vaihtaa viallisen sähkömittari? Se, että mukaisesti kohta. 59 päätöslauselma hallituksen Venäjän federaation 06.05.2011, № 354 "On julkisten palvelujen omistajille ja käyttäjille tilojen kerrostaloissa ja taloja," in pettäessä tai menetys aiemmin tilasi yksittäisiä, yhteinen (asuntoa), sisäyksikkö kirjanpito- tai estyneenä sen eliniän, määrätyksi ajanjaksoksi ennen seuraavaa kalibrointia, järjestystä laskelmat kulutetaan sähköä voidaan muuttaa. Joten, ensimmäiset 3 kuukautta lasketaan keskimääräiset kuukausittaiset kulut, ja edelleen standardin kuukausittainen sähkönkulutus, perustettu viranomaismääräyksessä vastaavan aiheena Venäjän federaation.

Mutta huollettavissa sähkömittareiden, kuluttajat voivat muuttaa mielensä, esimerkiksi jos se oli tarpeen perustaa monitariffimittareita mittalaitteiden yhden sijaan tariffin.

Pakollinen kalibrointi (korvaaminen) edellyttää ainoastaan ​​sähkömittarien, jossa uudelleenkalibrointiväli on päättynyt, tai viallinen annostuslaitteet. Virheellinen, mittari, joka on levy ei pyöri tai pyörii epätasaisesti (nykimistä), indikaattorina tai näyttö ei toimi. Laskuri viallinen, jos mekaanisia vaurioita kuoren läpi porataan reikiä, tarkasteluikkunaa rikki tai irrallaan kehosta, tiivis.

Kalibrointiväli - ajan, jonka aikana laskuri takuu antaa oikeita lukemia. Kalibrointijaksoa on merkitty passiin annostelulaite. Ajoitus todentaminen laskurit ovat erilaisia, 6-16 vuotta, riippuen mallista ja tyypistä instrumentin kirjanpidon. Nämä tiedot voidaan määrittää virtalähteen organisaatiossa.

Kuluttaja, joka on saanut ilmoituksen voi tehdä valinnan välillä Todentamisprosessin tai korvaaminen mittarin. Todentaminen suoritetaan valtion aluekeskuksen Standardointi, metrologia ja testaus, tämä palvelu on maksettu. Yleensä suurin osa mittalaitteiden korvataan, on tarkkuus luokka 2,5, näitä laitteita ei hyväksytä käytännössä.

Kun kyseessä on kuluttajan päätöksentekoon mittarin vaihdon yhteyttä voimayhtiön jotta sopimus palvelujen korvaamista tai asennus sähköä sen oplombirovkoy.

Jos tämä palvelu on tarjota kolmannen osapuolen organisaatio, joka täyttää perustettu Venäjän lainsäädännön, kuluttaja ensin on haettava kirjallisesti sähkönsyöttö sopivassa kannanotto sulut on poistettu ja tarjoaa todisteita kirjanpidon laitteen, odota unsealing laitteelle edustajien verkosto-organisaatio, ja sitten sijoittaa mittari ja yhteys organisaatioon, murtaa sinetti, sillä oplombirovki äskettäin asennetut metri. Vaihdon jälkeen mittalaitteen yhteyttä sähköyhtiö, esittää itseään kansallinen passi, asiakirjat uuteen sähkömittari laskuri, sopimus organisaation, asentaa sen. Jos uusi laite tilin vastaavat lakisääteisiä vaatimuksia, kun oplombirovki, hän saa toimia.

Unsealing ja myöhemmät oplombirovka annostelulaite mukaisesti RF valtioneuvoston asetuksen № 442 04 toukokuu 2012 ilmaiseksi.

Jos käyttäjä päättää valita ja ostaa sähkömittari itse, kun ostat laitteen mittaus sähkön ensinnäkin pitäisi kiinnittää huomiota päivämäärä ensivakauksen valmistetaan tehtaassa (laite voidaan antaa toimia, jos gospoveritelya tiivisteet eivät ole yli 24 kuukautta yhden vaiheen sähkömittareiden ja 12 kuukausi kolmen-vaihe), tarkkuus luokka (2,0 tai myöhemmin).

Tarkkuusluokka mittauslaitteiden kutsutaan suurin sallittu mittausvirhe, ilmaistuna prosentteina. Yksittäisten Electric tehty tarkkuusluokkien 0,5, 1,0 ja 2,0; staattinen wattitunnin metriä (elektroninen) - tarkkuus luokat 0,2, 0,5, 1,0 ja 2,0. Luokan välineen tarkkuus merkittävä asteikkotauluun.

Mukaan GOST 6570-96 "mittarit aktiivisen ja loistehon induktio," elämän yksivaiheisen metrin tarkkuuden luokan 2.5 teho on rajoitettu ensimmäisen kalibrointiväli, ja lokakuussa 1, 2000 ei varmistettu, koska nämä laitteet eivät täytä nykyisiä standardeja. Yksinkertaisesti sanottuna, sähkömittarit tarkkuus luokan 2,5 vanhentunut Kalibrointiväli vaihdettava.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä ajan uudelleenkalibrointiväli. Tämä on erityisen tärkeää, koska lainsäädännön mukaan, päättymistä Kalibrointiväli ja jättää sen todentaminen tekevät tästä välineestä neraschotnym kirjanpito, joka on, vaikka hänen fyysinen läsnäolo, laskelmat tehdään kolmen kuukauden keskimääräinen kuukausittainen kulutuksen määrän, ja sitten - standardien mukaisesti. Ja tietenkin, valinta moninopeuksinen väline kirjanpidon Tarkasta mittarin tariffi aikavyöhykkeet asettaman liittovaltion tariffivirasto: makuutila 23,00-07,00, huippu 09,00-11,00 ja 17,00-19,00 (muulloin ei eritelty tunnin välein se on puoli-piikin pinta-ala, päivä alue on huipputehon aikana ja semi-piikkien pinta-aloihin).

Seuraava vaihdettua sähkömittareiden sopimuksessa kanssa pääsähkösyöttöä organisaatio, lähinnä uudentyyppiset sähkön ( "Granite-1", "Granite-2", SEA-1.15, "Cougar 103", "Mercury 202,5", "Mercury 200,02" ) hän on 16-vuotias.

Varten tarpeelliset näytteet sinulle kirjelmiä ja asiakirjoja, taustatietoa, löytyy täältä: kotisivu.

1