Ajo lautasliinat virkata aloittelijoille

Ajo lautasliinat virkkaa aloittelijoille: pyöreä, suorakulmainen

Manuaalinen työ on aina ollut sen arvon, ollut poikkeus, ja kuten taiteen virkata. Valmistamien tuotteiden tätä tekniikkaa, koristavat tahansa sisustukseen. Mistä aloittaa, jos olet kohtaavat tällä tekniikalla ensimmäisen kerran? Eivät käsittele takana monimutkaisia ​​tuotteita, aloittaa yksinkertainen järjestelmä sopii aloittelijoille virkata lautasliinoja. Aloita sinun täytyy oppia joitakin ominaisuuksia neulomisen.

Kunkin kudoksen, riippuen sen aiotusta käytöstä, sopivat filamentit tietty paksuus. Etusija annetaan aina valinnassa puhdasta puuvillaa, ihanteellinen kuitutyypin iiriksen tai lumihiutale. Se on myös hyvin laajalti käytetty akryyli kuitua. Säikeet voivat olla kelat tai kelat, jossa löydät aina määrä grammaa ja metriä yhteen yksikköön. Nämä vaihtoehdot voivat auttaa määrittämään useita keloja tarvitaan tiettyyn työhön. koukku koko riippuu valitun langan paksuudesta, mitä ohuempi lanka on, sitä pienempi määrä. Alkuvaiheessa, ja valitsee lanka koukku keskimääräinen paksuus näytteet. Kun tulee hallittava yksinkertaisista elementeistä, on mahdollista käyttää lankoja minkä tahansa paksuinen.

Kaikkia sellaisia ​​lautasliinat virkkaa aloittelijoille koostuu noin kuvakkeita, jotka dekoodataan seuraavasti:

Soikea - ilman silmukka, se on saatu vetämällä lanka edellisen;

Sauva - bar ilman sc, on seuraava: silmukka, puettu koukku pysyy paikallaan, koukku ruiskutetaan silmukan edellisen rivin, missä se on tarpeen suorittaa sarakkeen. Vangiksi työ- lanka ja venyttää. Koukku kääntyy kaksi ilmaa silmukoita. Sitten taas tarttuu lanka ja vedetään silmukan läpi, seurauksena on vain yksi.

Cross tai musta piste - yhdystanko, jonka tarkoituksena on suorittaa muutamia.

Pitkä kiinni, jossa on viisto viiva - sarake sc.

Tämä on yksinkertaisin elementit, ne riittäviä ensimmäisessä vaiheessa koulutusta. Yleensä mukana järjestelmässä lautasliinat virkattu kuvausta, joka voi olla hämmentävää selvittää järjestelmään hetkiä. Jos piirit löydät muita merkkejä, se on vaikeampaa. Aloittelijoille ensimmäinen vaihe on parempi mieluummin yksinkertaisemman version.

Kunkin järjestelmän siteen Starter koukku olettaa sama alusta, riippumatta edelleen piirustuksen. Ketju neulottu silmukkaa, joiden lukumäärä määräytyy tuotteen tiheys. Jos aiot harjakattoisia kangasta, sopii ketjun kahdeksan silmukoita. Jos tuote on riittävän tiheä, se riittää viisi kappaletta.

Tuloksena ketju on suljettu, käytetään tässä yhteydessä polustolbik. Samalla tavalla lopetetaan ja kaikki myöhemmät neulosrivit.

Rengas, että olet muodostunut liittymisen yhteydessä, on kiedottu koko kehän palstoja tai ilman sc häntä. Sinun täytyy aloittaa työskentelyn nostolenkit tämän alussa kukin rivi voidaan suorittaa tämän elementin, provyazyvaetsya kolme ilma silmukka.

Toinen rivi sarakkeita tarpeen suorittaa nakida niin, nostamalla ilman täytyy myös neuloa silmukoita, joiden lukumäärä vaihtelee kolmesta viiteen. Provyazyvat ilma silmukka seuraa emäsyhdisteiden. Sitten pylväs sc, joka sijaitsee silmukan edellisen rivin. Sitten provyazyvayutsya kaksi ilma silmukka, ja tätä tekniikkaa toisto suoritetaan elementtejä. Järjestelmä siteen Starter koukku voi olla erilainen yhdistelmä toisen rivin.

Nyt voimme alkaa selvittää lautasliinat.

Suorittamaan tarvitset akryyli lanka ja koukku numero 2. Kuviossa on esitetty kaavio pieni liina koukku. Sekvenssi toiminta on seuraava:

Provyazyvaem ketjun 6 ilmaa silmukka ja kytkeä sen renkaan.

Ensimmäinen rivi. Suorittaa nosto 4 silmukoita ja alkaa ensimmäisen rivin, joka koostuu 30 palstoja sc.

Toinen rivi alkaa toteuttamiseen 4 silmukkaa, neulo kaksi pylvästä sc. Sitten tehdä kaksi antenni silmukoita ja seuraavat kaksi saraketta SC. He provyazyvayutsya ole ohi viereisen sarakkeen ja seuraavana hänen jälkeensä. Toimenpide toistetaan, kunnes rivin päässä. Suorittamisen jälkeen kuvio, merkki neulonta yhdistävän sarake.

Kolmannen rivin ilmaa silmukan edellisen rivin kiinnitettynä sellaisina yhdistelminä: 2 saraketta sc 2 ilma silmukan ja toinen sarake 2 ks. Sitten toinen 2 neulotaan puolella ilma silmukka, ja yhdistelmä suoritetaan toistetaan.

Neljännellä rivillä suoritetaan seuraavassa järjestyksessä: neljä nostosilmukat, sc 2 sarakkeessa. Puolella silmukoita edellisen rivin suoritetaan liittämällä sarake. Toissijaisen ilman saranat provyazyvaetsya 3 nakida pylväs, jossa on kaksi saranat ja 3 sarake sc, joka yhdistää sarake. Toistoa tapahtuu ennen sarjan loppuun.

Viides rivi neulotaan neljäs identtinen, paitsi että sen sijaan yhdistää sarakkeet 3 suoritetaan ilman silmukka.

Kuudennessa rivi pieni koukku siteen piiri sisältää lisäelementtejä, jotka johtavat kasvuun halkaisija siteen. Useita neulosta neljäs piiri kasvaa 3 baareja sc, ja molemmin puolin yhdistävät kolonnin on kytketty 2 ilman silmukka.

Tässä vaiheessa on mahdollista lopettaa neule, saada pieni liina jos tarvitset suuremman tuotevalikoiman. Sen pitäisi olla toista 5 ja 6 sarja, vain joka toinen rivi on lisätty kuvion Yhden sarakkeen, ilman sc ja kaksi ilmaa silmukoita.

Suorittamaan kaunis harjakattoisia lautasliinat täytyy valita langan mahdollisimman ohueksi, niin saat hienostunut tuote. Ajo harjakattoisia virkkaa lautasliinat ei ole ominaisuuksia. Jotta tällainen tuote, tarvitset 50 grammaa lankaa valmistettu 100% puuvillaa ja koukku enintään 1,5.

Saada määrä ilman silmukoita 8, muodostaa renkaan, jossa sarakkeet 15 provyazyvaem nakida seuraavalle riville. Seuraavan rivin lisätä useita sydämiä 32. Jatka neuloa kuvio on esitetty kaaviossa. Koko kuvio pitsi lautasliinat koostuu 9 riviä.

Teknologia annettu näitä tuotteita ovat erilaiset. Voit neuloa välittömästi koko kankaalla, ja on mahdollista valmistaa yksittäisiä kappaleita tai moduuleja, ja sitten yhdistää ne yhdeksi yksiköksi. Käsitellään edellisessä suoritusmuodossa, piiri pyöreä lautasliinat virkattu neulonta tekniikka, joka on muodostettu ympyrän. Tässä tapauksessa, suunta vuorotellen oikealta vasemmalle ja vastakkaiseen suuntaan. Harkitse molemmat vaihtoehdot.

Yksinkertainen suorakulmainen kangas

Koko valmiin tuotteen on 15x20 cm. Neulo tarvitset puuvillalankaa keskipaksua ja koukku №1,5. Ajo virkattuja lautasliinat on sen ainutlaatuisuus, jos täydellinen työ täytäntöönpanosta Toisessa vaiheessa saat neliön lautasliina. ei voi pysähtyä esitetty määrä piirielementtien, lisätä niiden määrää, lisätään tuotteen pituutta halutun kokoiseksi. Toiminta alkaa silmukka-antenni 64 ja mukaan tärkein malli piirustukseen suoritetaan kutoa kangasta muutos nuolten.

Harkita nyt toinen suoritusmuoto. Järjestelmä suorakulmainen siteen koukku, jota edustaa kaksi kuvaa. Mukaisesti kuvio täyttää fragmentti lautasliinoja.

Tukijärjestelmän neulomisen alkaa kulmaa ja suuntaa rivit muutoksista. Jälkeen saatu neliö, se kääritään kehän kaemochnym lähellä, jonka fragmentit on liitetty yhden tuotteen koko lautasliinat riippuu määrä valmistetun kappaletta. Sen jälkeen, kun tarvittava määrä moduuleja voidaan aloittaa kokoonpano. Yhteydet on esitetty nuolilla kuvassa. Tuloksena raina on sitoa kolme riviä leikata kehän ympäri piiri.

Nyt sinulla on ensimmäinen käsintehtyjä, teki koukku, ja sen on voitava kunnolla huolta. Valmiin tuotteen parittelun jälkeen tasoitetaan ja riisuttu. Lautasliina virkkaa aloittelijoille pitää tarvittavan muodon, jos vähän tärkkelystä. Kun pitkän aikavälin käyttö on tarpeen puhdistaa, se voidaan suorittaa seuraavassa järjestyksessä:

Vapauta kudosta kerääntynyt pöly, sillä se ravistelee sitä.

Valmistamiseksi saippualiuoksella, se on parasta käyttää shampoo tai nestemäistä pesuainetta.

Jossain vaiheessa tuote jättää saippualiuoksella. Missään tapauksessa ei pitäisi hieroa liinoja.

Teemme huuhtelemalla suspensio puhtaassa vedessä ja ilman kitkaa.

Puristamalla suoritettiin käyttäen pyyheliinafroteekankaat, jossa siteen on sijoitettu.

Tuotteen kuivaus kahdella tavalla. Luonnollinen vaihtoehto, kun liina virkkaa aloittelijoille on vahvistetut pyyhkeen alle painamalla. Myös, kuivaus voidaan toteuttaa käyttämällä rautaa, joka suuresti nopeuttaa prosessia.

Neulonta kangas koukku aloittelijoille. Neulominen kankaalla virkkaa: järjestelmä

Tällä hetkellä hyvin trendikäs sisustus- majaansa erilaisia ​​tuotteita käsintehtyjä tekniikalla. Se ei ole vain tyylikäs, mutta myös huomattavasti kehittämiseen ihmisen horisontissa.

Yleisimmin löydetty sisätilojen talon virkattu lautasliinat ja pöytäliinat. Voit tietysti ei ollut samaa mieltä, sanomalla, että tämä kaikki hiljaa ostettu kaupasta tai supermarketista. Mutta käsityöt ovat melko harvinaisia, ja hinta on hyvin korkea. Paitsi käsitöitä toiminta rauhoittaa, lievittää stressiä, auttaa kuluttaa aikaa ja kehittää mielikuvitusta. Tärkeä seikka on, että kussakin sen tuotteen luoja laittaa sielu.

Viime vuosisadalla virkataan on laajaa, koska runsas valikoima kankaita ei ollut, monet asiat luotiin avulla tätä hienoa tekniikkaa. Joten miten hallita tekniikoita neulonta virkkaus voi jopa lapsi, niin se on jo varhain ja aloitti harjoittelun.

Oppimalla kirjoittaa ja tehdä pääsilmukassa, vähitellen siirtyä monimutkaisempia aiheita. Neulominen aloittelijoille virkata lautasliinojen oli eräänlainen testi koulutukseen. Yksinkertaisin malleja, pieni määrä työtä - ja onnistuessaan voisi alkaa hallita taidetta neulominen vaatteita. Pohjalta yksinkertaisia ​​piirejä helposti luoda asioita, kuten ponchoja, hattuja, huiveja, hameita ja muita yksityiskohtia vaatekaappi.

Ensi silmäyksellä voit pelätä monimutkaisia ​​symboleja, joista tulevan tuotteen malli koostuu. Mutta itse asiassa on helppo lukea kaavio. Riittää tutkia 1-2 lähdettä, tallentaa symboleja ja yrittää tehdä yksinkertaisimmat mallit. Silmukoiden suorittaminen kannattaa kokeilla tasaisella tai vaakasuoralla sidonnalla. Tämän jälkeen voit turvallisesti aloittaa lautasliinat neulomalla. Järjestelmät aloittelijoille pitäisi olla yksinkertaisia ​​ja ymmärrettäviä. Kuvassa on esimerkki tavallisimmista symboleista ja niiden nimeistä, joten järjestelmät eivät näytä kauheilta hieroglyfeiltä.

Itse asiassa, kuten näette, mikään ei ole monimutkaista. Neulokset lautasliinista virkistystä aloittelijoille muuttuvat pelkiksi iloksi, jos tarkkaat tarkasti järjestelmää ja tulkitsette sen symboleja.

Neulomalla virkattu alushousut aloittelijoille tulisi aloittaa oikean langan valinnalla. Ensimmäisten testisessioiden kohdalla on valittava lanka paksumpi, jossa ei ole helppoa sekaantua. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen ottaa akryylilangasta tai puolivillasta. Tällöin kaikki silmukat tulevat näkyviin ja piirustus on selvästi piirretty.

Instrumentin koon valinnasta riippuu myös virkkaus aloittelijoille. Lautasliinat ovat suurilla rei'illä, jos koukku on valittu erittäin suureksi. Samanaikaisesti pieni langoista ei ole mahdollista sitoa paksua lankaa. Riippumatta lankatyypistä työkalun koon on vastattava sitä, eikä se saa aiheuttaa epämukavuutta töissä.

Kun tiheän langan ensimmäiset tulokset ovat onnistuneet, voit aloittaa pitsit. Tätä varten sinun on valittava koukun koko 0,5 tai 1 ja kierteet - puuvilla, kela, № 10. Tämä materiaali tuottaa ohut, ilmava tuote.

Jotta et menetä kiinnostusta prosessiin ja muuttaisitte sen harrastuksi, virkkauslaippa virkataan aloittelijoille yksinkertaisimpien mallien pohjalta. Se on melko yksinkertaisia ​​malleja, mutta niiden avulla voit varmasti kehittää kykyä lukea neulomallit ja tekniikat.

Ensimmäisiä tuotteita voidaan käyttää jalustoina kuumana, esimerkiksi kuppien tai levyjen alla. Lisäksi, jos olet virkkaamassa aloittelijoille, lautasliinat ovat suorakaiteen muotoisia, yhdistettynä pyöreään tekniikkaan, voit ommella. Tuloksena on erinomainen kudottu ruudullinen tai päiväpeite sängyllä.

Työvaiheessa saadut ensimmäiset silmukat eivät saa olla voimakkaasti tiheitä tai vapaita. Langan tiiviys riippuu tuotteen tiheydestä ja työn tarkkuudesta.

On myös syytä huomata, että kun lautasliinan luominen on käynnissä, on tarpeen tutkia yksityiskohtaisesti mallia - ohitetuista silmukoista malli voi olla vääristynyt. Yksinkertaisissa järjestelyissä kuvio toistetaan usein riviltä riviltä, ​​mikä lisääntyy joissakin paikoissa korkkien ja ilmasilmukoiden vuoksi.

Askel askeleelta virkataan neulomakivi aloittelijoille

Erikoislehdissä on usein mestarikursseja virkattuina. Harkitse, miten pieni lautasliina virkkaa aloittelijoille.

Harkitse ehdotettua järjestelmää, jotta ymmärtäisit neulomisen periaatteen.

Vaihe 1. Luo ensin 5 ilmansilmukan rengas. Seuraavaksi keräämme yhden ilmansilmukan nostolle ja neulo 8 saraketta ilman virkkaa. Suljemme rivin.

Vaihe 2. Sitten kirjoitamme kolme ilmansyöttöä, ompelemme saranan virkkaamalla. Jatka neulomalla 2 ilmansilmukan järjestelmää, virkkaa 2 saraketta viimeisen rivin yhdestä silmukasta. Silmukoiden määrä kasvaa arvoon 34. Sulje rivi.

Vaihe 3. Jälleen nostosilmukat alkavat sitoa upean sarakkeen virkkaamalla ja ilmareikiillä. Suljemme rivin.

Vaihe 4. Viimeisen rivin tuottaminen muodostamme neliön. Vaihtelevat sarakkeet, joissa on virkattu virkkuus ja ilmavat silmukat, saamme neliömäisen kuvion, joka voi olla osa suurta huopaa. Meillä on lopussa neulominen.

Jos järjestelmässä, joka korvaa reheviä sarakkeita virkkaamalla tavallisiin silmukoihin yhdellä tai kahdella vaipalla, saadaan vähemmän helpotusliinaa.

Neulomalla virkattu alushousut aloittelijoille tulisi aloittaa yksinkertaisimmilla suunnitelmilla. Joten on helpompi oppia lukemaan silmukoita, ymmärtämään yleissopimuksia ja luonnollisesti kehittää omia tekniikoita ja neulomisvauhtia. Tarjoamme yksinkertaisia ​​järjestelmiä, joiden ansiosta saat molemmat pienet ja keskisuuret lautasliinat.

Alla on samanlaisen tuotteen kaavio (symbolit voidaan katsoa yllä). Tällaiset järjestelyt löytyvät erikoislehdistä neulomisesta. Tämä on yksinkertaisin versio alushousutunnuksesta.

Usein lehtiartikkeleissa on esimerkkejä, kuten tämä.

Tällaiset järjestelmät ovat hyviä, koska he näkevät lopullisen tuloksen, jonka perusteella voit vertailla niiden luomuksia.

Jos itse neulominen kankaalla virkkaus järjestelmä aloittelijoille ovat sinulle vaikeaa, ja kuvaukset hämmentävää, käytä Videoesittelyt, jotka ovat erittäin hyvin näkyvissä tapa joukko silmukoita ja suorittaa perus motiiveja.

Voit myös etsiä erikoiskursseja, jotka opettavat virkistyksen perusasiat. Käytännössä jokainen kaupunki järjestää säännöllisesti näyttelyitä tai mestarikursseja, joihin voi löytää arvokkaan opettajan. Näissä tapahtumissa kokeneet mestarit jakavat salaisuutensa uusien tulokkaiden kanssa. On myös usein esiin aiheita, jotka vaikuttavat virkistysliinojen virkkaamiseen aloittelijoille. Keskustelu ja kommentointi työstänne auttavat sinua näkemään virheesi ja virheesi.

On toivottavaa, että tämä artikkeli on auttanut tutkimuksessa tämän kauniin tällaista käsitöitä, ja joiden avulla pienet vihjeitä olet varmasti saada mukava, herkkä, tehty rakkaudella ja lämmöllä kankaan. Anna pieni, ensimmäinen, mutta luonut omat kädet. Haluan uskoa, että myöhemmin talosi on koristeltu aidolla neuloksella.

Neulotut virkkauslaatikot aloittelijoille

Harvat ihmiset voivat lähteä välinpitämättömästä avoimesta ilmapatasta, virkatut! Itse asiassa tämä on koko taideteos. Herkät lautasliinat koristavat aina yöpöydän, yöpöydän, sohvapöydän tai maljan alla olevan paikan. Lisäksi tällainen lahja, kuten lautasliina, aina miellyttää syntymäpäivää, varsinkin kun kädet sitovat sitä.

Mistä aloittaa neulotut virkattu virkkaus?

Aluksi tietenkin sinun pitäisi valita kuvio, jonka avulla neulottaisit lautasliinaa. Tietenkään aluksi sinun ei pitäisi valita liian monimutkaisia ​​piirustuksia, vaikka epäilemättä ne näyttäisivät erittäin kauniilta. Mutta jos yhtäkkiä et saa sitä, heität neulomisen takaisin alkuvaiheeseen. Siksi, kun kätesi on vielä täytetty, sinun on valittava yksinkertainen virkattu virkkaus.

Neulahuovien langat valitaan mahdollisimman ohuiksi, esimerkiksi iris tai 100% puuvillaa.

 1. Kohta on ilmasilmukka.
 2. Pieni tikku on sarake ilman virkkaa.
 3. Ristipanan korkki on virkattu virkkaus.
 4. Puolikirikko - polustolbik. Se tehdään näin - me ompelemme yhden silmukan, ja toiseksi lähdemme läpi ensimmäisen.
 5. Ovalit, joissa on useita syömäpuikkoja sisältä - reheviä tiiliä. He neulovat seuraavalla tavalla: neulo neulomalla yksi pylväs virkkaamalla, mutta älä lopeta sitä, tee sitten toinen sarake virkkaamalla, älä lopeta myöskään. Sitten ne neulovat kolmannen sarakkeen virkkaamalla ja peittävät kaikki avoimet silmukat. Jos kaavion ovaali on yhdistetty alla olevaan reunaan, neulotaan rehevä sarake yhdeltä sarakkeelta pohjaan. Jos soikea ei ole yhdistynyt - reikää saraketta on neulottu eri kannasta pohjassa.
 • Tietenkin tässä annetut merkinnät eivät ole kaikki merkinnät, jotka löytyvät mallin neulosta. Mutta alkuun on parasta valita järjestelmä, jossa vain nämä symbolit löytyvät. Ja kun saat kokemuksia, voit mennä monimutkaisempia järjestelmiä.

  Ruoanlaittolaudat aloittelijoille

  Pieni lautasliina lasiin

  Yksinkertainen aurinkopaneeli aloittelijoille

  Virkkaa virkattu virkkauskuvioita aloittelijoille

  Kun laukun neulotus on viimeistelty, se tulee kastua, venyttää ja kuivata tässä tilassa. Halutessasi voit tärkkää sitä.

  Virkkaa virkkaa: video

  Neulonta ei ole vain kaunis ja jännittävä, se on myös hyödyllinen!

  Onnea sinulle ja kauniita teoksia!

  Hyvät lukijat, me ilahduttaaksemme kiitollisuutemme sekä kritiikkiemme ja kommenttimme. Teemme tämän sivuston paremmin.

  Katson ja ajattelen, kuinka ihmiset tekevät tällaisia ​​kauniita tuotteita virkkaamalla? miten he voivat tehdä sen? Miten he ymmärtävät järjestelmän? Tämä on erittäin työlästä työtä.

  Pidän siitä, mutta samaan aikaan se on hyvin vaikeaa minulle

  Yksinkertaisesti super, kuten lumihiutaleet, ulkomaiset resurssit monet ihmiset hakevat sovelluksia tällaisiin mestariteoksiin. Pieniä lautasliinoja voidaan käyttää muovia, kipsiä jne. Varten. Olisi toive.

  Jos lautasliinat ovat käsityö, jota ei kaikki voi, vaan sitoa reunat liinavaatteen ympärillä yksinkertaisesti, ja se alkaa näyttää paljon näyttävältä. Siksi suosittelen, että otat perusideoiksi ja tulkitsette niitä ajoissa.

  Kuvauksesta, jos ei ollut videota, en ymmärrä mitään, miten ja mitä neuloa, mutta video on selvästi näkyvissä. Kiitos.

  Ja en ole samaa mieltä, esimerkiksi sisätilojen tyyliin Chebbi valkoinen lautasliinat hyvin aiheeseen ja vaaleanpunainen, tärkeintä loppujen että hän voi esittää ja toteuttaa idean, jos laittaa lautasliina jääkaappi - se misoneism ja jos siististi mahtuvat sisälle, se näyttää hyvältä .

  Monet luovia ajatuksia.

  Yllätyin aina ihmisistä, jotka saavat neuloa kauniita ja kuvioituja asioita! Vaikuttaa siltä, ​​että se on niin vaikeaa ja tinkimätöntä. Ja nyt tarkastelet ohjelmia, mikään ei ole monimutkaista. Haluan todella suunnitella neulottuja mekkoja, tuleeko he pian?)))

  Mielestäni tämä on jo jonkinlainen taantuma, jossa nämä lautasliinat menevät, sinun pitää pysyä ajan tasalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin