Ajaminen kuulokkeet mikrofoni PC

Ajaminen kuulokkeet mikrofoni PC

Monet ihmiset käyttävät säännöllisesti mp3-soittimet ja matkapuhelimet musiikin kuunteluun kuulokkeilla, varmasti nähneet kun yksi kuulokkeet tai molempia yhtä aikaa, yhtäkkiä enää toistaa musiikkia. Mikä voisi olla ongelma? 90%: n menetys yhden kierteet kuulokkeiden lanka. Hyvin usein tauko on lähellä pistoke, eli kohdassa, jossa viiran käytön aikana on usein taipuminen kohdistuu. Tässä kohteessa on hyvä artikkeli, mutta jotain päätti lisätä ja minä.

Photo - nappikuulokkeet

Olen laadukas kuulokkeet on ostettu - vaipat, joka armotta hyväksi) viimeisen 2-3 vuotta. Noin 2 kuukautta sitten, menetin ääni yhdessä kuulokkeet.

Määrittää sijainti kalliolla, voit lisätä pelaajan ja taivuttamalla kuulokeliitäntä lanka, hitaasti liikkuvat pistokkeesta kuulokkeisiin, koska ääni tulee, niin tämä paikka on auki. Siten vahinko määritettiin lanka, ja kävi ilmi, että yleisin tapaus, lähellä tulppa.

RCA-liitin metalli

tulppa Jack 3,5 voit ostaa tahansa radio, on mahdollista valita jokaiseen makuun, muovikotelossa, halpa, ja metallikuori, kalliimpia.

Plug kultaus

Seuraavassa kuvassa on esitetty nastojen liittimen nastat Jack 3,5:

Järjestelmä jakkiliitin desoldering 3,5

Tämä korjaus on tarkoituksenmukaista vain, jos kuulokkeet ovat laadukkaita, suhteellisen paksu suonet. Halpa kuulokkeet, joissa ohut johtoja ei ole järkevää korjata, kun korjaukset ne kestävät pitkään. Määrittää poikkileikkaus suonissa, voit koskettaa lanka sormilla. Jos johto taipuu helposti ja erittäin pehmeä, todennäköisesti on ohut osa ydin, ja suurin osa langan vie muovinen eriste. Viiran 3 tai 4 suonet, joista yksi tai kaksi on kytketty yhteen, se on miinus tai yhteinen johto, ja vein vasemmalla ja oikealla kanavalla. Joskus, jos perheessä on lemmikkieläimiä, varsinkin kissat ovat tiedossa, kuten kaikki johdot kokeilla hammas, kirjaukset ovat perekusheny. Tässä tapauksessa osa lanka, joka on vaurioitunut, puree pieni marginaali, ja leikataan prozvanivatsya yleismittari tilassa ääni jatkuvuus. Jos lisää johto pituus on koko ja mahdollistaa juotosliitos, saumattu johdot. Risteyksessä johdot eristetty teipit tai teipillä, ja sitten tähän paikkaan tuo pala kutistemuovikelat.

Kutistua usein kutistuu kuumennettaessa halkaisijaltaan 2 kertaa. Hänelle istuin on välttämätöntä kuumentaa tupakansytyttimeen, tai jos käytettävissä juottamalla hiustenkuivaaja, voit käyttää sitä. Jos tauko oli noin kuuloke, voit avata veitsen hänen ruumiinsa, leikkaus lanka, ping, varmista, että tauko on korjattu ja uudelleen juotettu. Juottamisen jälkeen HF voidaan helposti koota käyttäen toista adhesiivista ainetta.

Myös, aseta yleismittari 200 Ohm vastus mittaustapa, on mahdollista rengas kautta kuulokkeen pistoke. Toisin sanoen, me prozvanivatsya vastuslangat juotteella kuulokeliitän, kosketus koettimet yleismittari liittimen kontaktit. Vastus, kun jatkuvuus mittariin voi olla erilainen eri 8-30 ohmia tai enemmän. Tämä tarkoittaa, että työkanavan ja ääni kuulokkeesta on. Jos laite mittarin, sitten Langan rikkoutumista. Koottaessa kuulokkeen, älä unohda kiinnittää kaapelin solmulla solmu ei riistää johto kuuloke vetäessään. Seuraavassa kuvassa anslutningskretsen:

Järjestelmä yhdisteet kuulokkeiden johdot

Tässä kuvassa johdotus ja pistoke ja kaiuttimet. Puhuja itse, kuten kaikki tietävät, koostuu kestomagneetti ja kalvon kopioitu hänen kela puhuja. kelan päät juotetaan liittimet kaiuttimen. Kela muistuttaa prozvanivatsya yleismittari vastusmittari tilassa, tämä tarkoittaa sitä, että kun me kosketusjärjestelmät yleismittari liittimiin tulpan, mitataan sen kestävyys, tai toisin sanoen varmistaa, että ketju liitin - wire - kuuloke suljimme ja ulos kuulokkeiden kun liität soittimeen menee ääni. Samoin, jos mittari, mutta ei signaalilähde (soitin tai puhelin) voidaan tarkistaa milloin tahansa kuulokkeita käytettävyyttä. Kirjalliset ohjeet - AKV.

Ajaminen kuulokkeet mikrofoni PC

Korjaus stereokuulokkeet.

Kun he toivat minut näkemään stereokuulokkeet rikkoutuneita kaapelissa. Jouduin purkaa kuulokkeen, vyzvanivat kaikki johdot ja piirtää sähkökytkentäkaaviota. Ehkä tämä tieto on hyötyä jollekulle.

Purkaa kuulokkeet on poistettava niiden elastinen rengas. Tehdä tämän, hieman venyttää ylemmän osa rengasta, ja sitten se irtoaa helposti.

Kolme ruuvit ovat niiden alle. Ja kääntyvät pois heidän korkki poistetaan myös.

Näemme kaiutin ja oikeat johtimet siihen. Vastus yhden ohmin kaiuttimen 35 -40.

Vyzvanival nämä johdot yleismittari tai testeri, mukaan piiri järjestelmään. Äänenvoimakkuuden säätö tulee kääntää enintään.

Unsoldering rikki johtoja.

Jos rikkoi äänenvoimakkuuden säätö, voit palauttaa kuulokkeiden käytön ilman sitä.

Käytä testaaja ohjainkorttiin mitkä lanka menee minne.

Ja sinetöity oikeat johtimet.

Kohteesta Sheker sisällä kumikaapelilla iduot monet ohut kierretty johtimet eri värejä. Kun mekaaninen poisto ja eristys, ne helposti katkeavat.

Mutta se on hyvin juotettu ilman strippaus happo vuon perustuu sinkkisuolat kloridia. Sitten te yksinkertaisesti paikka juotos huuhtele vedellä. Koska hartsi on myös erinomainen obluzhivayutsya ja juotettu. Juuri viime kerralla hartsia kiinni ole todellinen. Hän jopa ei hajua hartsia, ja mitä se kemiaa. Vaikka se oli kirjoitettu laatikkoon "mänty hartsi". Hän heitti sen, ja otti tämän kaiken täydellisesti suljettu.

Ja lanka voidaan laittaa ilmastointiteippiä tai kääriä kaapelin alle suotava väri.

Tappi pistoke ja pistorasia 3,5 mm kuuloke-mikrofoni

Tämän seurauksena pysyvä mutka johdot liittimen lähellä 3,5 "tyyppi liittimeen, voi esiintyä kohinaa kuulokkeita wiggling pistokeliitäntä viiran, jos ei ääni menetetään yksi kuuloke. Joskus on rikki lanka yhteistä, sitten ääni on vääristynyt: melkein menettänyt täysin korkea ja keskialueen taajuuksia. Tämä johtuu siitä, että oikean ja vasemman vahvistimet puhelin mukana vastakkaisessa ja niiden lähtösignaalit lähes kokonaan kumoavat toisensa.

Se voi myös käydä niin, että yksinkertaisesti katoaa stereovaikutelman. Tai ääni korvissa ei, mikrofoni toimii, tai päinvastoin. Ja se tapahtuu, koska epäonnistuminen mikrofonin johdot yhdessä mikrofoni lakkaa toimimasta ohjauspainikkeita kuulokkeen johto.

Jos sinulla on näitä oireita - suosittelemme järjestelmä löytää sen pistoke ja juottamalla liittimen, erityisesti tämä opas voi olla on tehdä itse, jopa ilman paljon kokemusta juottamiseen.

Siten, irrotettava liitos tyyppi TRS tarkoitettu vaihtamiseen laitteen, kuten kuulokkeet ja soitin. Laitteisto koostuu pistokkeen (pistoke) ja istukan (jack). Usein liitin yksinkertaisesti hajoaa kohdassa, jossa johdot anna liittimen itse. Tämän vuoksi meidän täytyy et voi työskennellä tai oikealle tai vasemmalle kuulokkeen tai molempia. Ja joskus on outoja ääniä johtuvat johtojen rikkoutumisen liittimen liitäntään 3.5.

Yleisesti on syytä huomata, että hyvin TRS lyhenne tulee Englanti sanat: kärki (TIP), rengas (rengas) ja holkin (hiha). Niistä venäjänkielisen väestön vakiintunut käsitys, että "Jack" - on aina pistokkeeseen, joten jos käytät jokapäiväisessä elämässä alkuperäisen nimen TRS-liitin, monet eivät ymmärrä, mistä on kyse.

Tyyppisiä liittimiä ja soveltamisala

Riippuen työpinnan halkaisija liittimet on jaettu:

 1. Micro jack 2,5 mm. Ne on varustettu pienissä kannettavissa laitteissa, kuten puhelimissa, iPodeja ja niin edelleen. D.
 2. Minijakki 3.5. Asennetaan kodinkoneiden: tietokoneet, televisiot, jne Lisäksi pinout jack 3.5 on hyvin yksinkertainen ...
 3. Big jack 6,35. Käytetään pääasiassa ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa: Soittimet, voimakas akustinen vahvistimet, mutta voidaan sisällyttää talousarvioon instrumentin, kuten mikrofoni karaoke, metallinpaljastimet.

Mukaan lähtöjen määrää (pin) «Jackie" on jaettu:

 1. Dvuhkonktaktnye (TS). Niitä lähetetään epäsymmetrinen signaali, esim., Kuuloke- tai mono signaali syötetään mikrofonin äänen tallennus suoritetaan.
 2. kolmihaarainen (TRS). Niiden avulla on mahdollista lähettää ja epäsymmetrinen signaali, koskettimet 2 ja 3 on kytketty silta, ja symmetrinen.
 3. Chetyrehpinovye (TRRS). He voivat välittömästi lähettää kuvan ja äänen tiedot. Neljän piikki varustettu pääasiassa modernia puhelimissa, tableteissa, videonauhurit, ja niin edelleen. D.
 4. Viisisuuntainen (TRRRS). Ei ole yleinen liitin käytetään älypuhelin valmistaja Sony Xperia Z varten samanaikaisesti kaksi mikrofonia, joista toinen toimii melun vähentäminen. Yhteensopiva TRRS.

Koska on olemassa kahdenlaisia ​​raon: normaaliksi tietyn tyyppinen tulppa ja kytkimellä - asetettaessa pin, laite kytkee yhdestä asennosta toiseen.

Hyvin usein on tilanteita, jolloin kiinalaiset kokoontaitettava liittimiä, jotka asennettiin sijasta rikki valettu "Jack" ei täysin pääse holkin tai huonosti tallennettu. Tällaiset tilanteet ovat mahdollisia, kun yhteensopimattomuus halkaisijoiden holkin ja tulppa. Näin ollen, kun valitaan tämä kytket sen toivottavaa ulkohalkaisija paksuuden tarkistaa koko työpäivän pituudesta.

Mistä tiedän, että viallinen liitin

Kytke se työskentelee kuulokkeet päälle musiikkia. Jos työskentelee kuulokkeet musiikki ei pelaa - olet rikkonut liitin. Lisäksi, jos kuulet viheltää, kun häiriöiden plug - se tarkoittaa, että pian ei onnistunut liitin.

Nyt käytetään pääasiassa kaikkialla pinout kuulokkeiden johto mikrofoni näkyy ensimmäisessä kuvassa alla, mutta myös siellä on toinen sitä käytetään lähinnä vanhemmissa puhelimissa ja puhelimista jotkut valmistajat. Ne eroavat toisistaan ​​että kosketusmikrofoni ja kentällä ovat päinvastaiset.

On olemassa kaksi eri vaihtoehtoa.

 1. Tavalliset kuulokkeet ilman mikrofonia ja ohjauspainikkeet. 4 syötetään liittimeen johdotus miinus kunkin kaiuttimen ja kuparin väri (sininen ja punainen tai vihreä punainen). Mukavuussyistä haittoja kierretty yhdeksi johto ja tuloksena on kolme suonet, jotka on juotettu niiden tiettyihin paikkoihin.
 2. Kuulokemikrofoni. Tässä tulppa on 4 eri yhteyksiä: yksi kustakin kaiuttimen, mikrofonin, ja siellä on tilaa juotoslangoilla tai kokonaispainosta. Kaavamaisesti tämä annos on seuraava:

On huomattava, että värikoodit saattavat vaihdella valmistajan mielikuvitus ja on erittäin ehdollinen. vasemman kanavan viiran voi olla vihreä, valkoinen tai sininen. Oikean kanavan johto on aina merkitty punaisella. Yhteinen johdin - kupari (lakatut eristyksellä tai ilman), mutta voi olla valkoinen, jos valkoinen väri ei ole kytkettynä, jonka vasemman kanavan.

pinout tuottajien tukijärjestelmästä

 • 1 - vasen
 • 2 - oikea
 • 3 - Land
 • 4 - Mikrofoni

iPod nano (4., 5. Moos), iPhone (1., 2., 3., 4. sukupolven), iPod Shuffle (3. sukupolven), matkapuhelimille iPhonen kuulokkeiden (HF)

Lenovo ThinkPad Edge & X-sarjan Kannettava audio

Samsung Galaxy S I9000, S8500 Wave kuuloke EHS60AVNBE / EHS60ANNWEGSTA / EHS60ANNBECSTD / GH59-09752A headsetSamsung Galaxy S2 i9100 kuulokkeen on oltava yhteensopiva Samsung Galaxy Note N7000, Samsung Galaxy Tab GT-P1000, P7100 Galaxy Tab 10.1, 4G LTE, C3530, Ch @ t 350, Galaxy 551 I5510 Galaxy 550 I5500, E2330, I100 Gem, i220 Code, i350 Intrepid, I9003 Galaxy SL, I9100 Galaxy S II, i997 Valaa 4G, Google / Samsung Nexus S I9023 / I9020, Ch @ t 335 S3350, Galaxy mini S5570 Wave 525 S5250 Star II S5260 Wave II S8530, S5780 Wave 578 Wave 533 S5330 Galaxy Gio S5660 Wave 723 S7230 Galaxy Ace S5830 Galaxy Fit S5670, Galaxy S 4G, Galaxy S WiFi 5.0, R910 Galaxy Indulge, S3850 Corby II M190 Galaxy S Hoppin, M210S Wave2, M220L Galaxy Neo, M580 Replenish, C6712 Star II DUOS

Samsung i300, i330, i500, i700 handsfree / kuulokeliitäntä

Samsung OEM EHS64 Headset Samsung Galaxy SIII GT-i9305 ja toiset

Samsung Series 9 Kuulokkeet kannettavaan (NP900X3D-A02DE)

Samsung SPH-A420, A580, A640, M220, M240, M300, M320, M330, Rant M540, huudahtaa M550 SCH-R451C kuuloke Samsung kuuloke P / N: AEP010SLEB / STD

Samsung SPH-A880, SCH-u620, SCH-U540, SPH-M500, SCH-A950, SCH-A870, SCH-A930, SPH-A920, SPH-A940, SCH-A970, SPH-A900 terä, A900M, SCH- A990, SCH-U740 AEP204VBEB / STD kuuloke / Musiikki

Joissakin malleissa, Samsungin massa ja kosketusmikrofoni voidaan vaihtaa keskenään!

Self-vaihto plug 3.5

Tarvitsemme veitsi, juotin, juota, hartsi. 5-10 cm Leikkaa johdot pistokkeesta, poistaa kaikki eristys tulpan, muistaa sekvenssi lankojen värin (joskus ne ovat erilaisia). Kuori kaapeleita ja juottaa ne 3,5 mm. Aseta juotos parempi kaada kuuma sulaa ja kutistua kutistua, joten yhteys kestää paljon kauemmin. Lisätietoja korjattaessa lukea täältä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin