220V LED Strip liima

Kytkentäkaavio LED 220 nauha verkkoon: oikea valaistus

Valonjakauma on aina väliä sisustus. Kynnyksellä LED-tekniikka LED nauhat terästä käytetään lähes kaikissa sisustus. Niiden avulla voit visuaalisesti muuttaa geometria tilaa, korostavat ääriviivat huonekalujen, valaistus sisustuselementit. Nauha voidaan helposti liittää pintaan ja voidaan käyttää kehystys monimutkaisia ​​kaarevia liikeratoja. Kytkentäkaavio LED 220 nauha verkkoon on yksinkertainen, joten voit suorittaa asennuksen itse.

220V LED Strip valo

Sovellus ja LED nauhat

LED-liuska on joustava painettu piirilevy, jossa on juotettu LED siihen. Soveltamisalaan kattaa myös ulkomainonta, liikenteen ohjaus merkkejä, sisustus ja maiseman suunnittelu, elektroniset näytöt, valaistus kannettavissa laitteissa ja jopa LED taustakuva.

Lumivalkoinen keittiö korkean teknologian tyyliin hyödyntää ylimääräisiä valaistuksen LED-nauhat

Tällainen laaja käyttö LED nauhat saatu ansiosta useita ainutlaatuisia etuja:

 • Helppo ja nopea asentaa - useimmat bändit ovat takana kaksipuolinen teippi, joka helpottaa kiinnittymistä silmukan kaikille pinnoille;
 • taloudessa käyttö - LED on tunnusomaista alhainen virrankulutus;
 • kesto toiminta - pitkä käyttöikä, toisin kuin perinteiset hehku- ja loistelamput;
 • ympäristön turvallisuus - eivät sisällä haitallisia aineita ja ympäristöä ansiosta tasaisen jakautumisen valo ei ole kielteisiä vaikutuksia visio;
 • kyky toimia vaikeissa olosuhteissa - pidetään pienenä tärinää, iskuja, kosteus, alhaisessa lämpötilassa;
 • pieni koko, joustavuus ja kosteudenkesto sallia nauhan sisustus, maiseman suunnittelu, mainonta valaistus, jaettu pituutta pitkin;
 • Ei lämpöä - voidaan asennusta mille tahansa pinnalle: muovi, lasi, akryyli- ja muita;
 • erilaisia ​​valon väriä - kytkemällä RGB-LED-nauhat c-ohjain voi asettaa minkä tahansa värin silmukka.

Väriavaruus LED nauhat

LED-nauhat, voit toteuttaa ideoita luovat kodin mukavuutta. Niitä käytetään ääriviivat valaistus kattojen, lattioiden, portaiden, sekä huonekaluja ja koriste-esineitä: maalauksia, seinämaalauksia, akvaarioissa. Soveltaa tällaista kattavuus syrjäseuduilla, on mahdollista voittaa puutteet ja korostavat arvokkuutta sisustukseen.

1

LED nauhat valaisemiseksi katot. Basic majoitusvaihtoehtoja. Perussäännöt ja koukerot valinta tällaisen valaistuksen vaihtoehtoja. Esimerkkejä LED nauhat sijoittaminen kattoon. Varsinkin sen asennus.

LED nauhat valo valaisemaan kattoon

Kiitos sen kompakti koko, asennukseen LED nauhat kattoon ei vaadi suuria laitteita painaumia: sen sijoitus kestää yleensä muutamia senttimetrejä. Riippuen mieltymykset, voidaan käyttää yksivärinen nauha säteilevät luminesenssin värejä tai värillisiä nauhakaapeleita, joka voidaan saada säätämällä lähes minkä tahansa sävyjä. Kuvat taustavalo LED katto nauha alle jalka- kuvaa menetelmät eristyshuoneita piirejä.

Käytetään valaisemaan nauha, riippuen koosta diodit on jaettu kahteen tyyppiin: SMD 3528 ja SMD 5050. SMD 5050 teipeillä on vahva luminesenssidiodeissa, joista kukin on sovitettu päästämään kolme väriä (RGB-nauha). Käyttämällä RGB LED nauhat kauko-ohjattu ja ohjaimen ja virtalähteen on asetettu ei ainoastaan ​​päästöjen värejä, mutta myös aikaa, jolloin ne muuttuvat.

LED nauhat veto rakenteiden luo kelluvan katon vaikutus

On myös luokittelu nauhat mukaan diodien lukumäärää lisätty taipuisan nauhan 1 metri. Niiden lukumäärä voi olla 30, 60 ja 120. Mitä suurempi tiheys diodit, kirkkaampi hehku, ja sen vuoksi, tehonkulutusta ja koko LED-nauhat. Valaisemaan katto on suositeltavaa käyttää nauhan, intensiteetti luminesenssin, joka on häviävän pieni: taustavalo ei palvele ensisijaisena valonlähde, mutta vain lievästi merkitä ääriviivat kattovyöhykkeellä.

Kiinnittää huomiota! valitessaan LED kaistale mittari, on huomattava, että mitä suurempi kirkkaus, sitä voimakkaampi tarvittavan virtalähteen ja kalliimpia kustannuksia ostaa.

Ennen asennusta LED nauhat kattoon (jos et voi piilottaa sen taakse kipsilevy tai jännityksestä suunnittelu), asennetaan erityinen profiili, jossa se sijaitsee. Profiilit LED-nauhat on kiinnitetty yksinkertaisesti ja edistää paremmin jäähdytys nauhan. Osta Profiilit LED nauhat voi olla vähittäismyymälöissä erikoistunut myyntiin valaistus.

Kuvan alkuperäinen katto muotoilu taustavalaistu LED nauhat

LED nauhat sisätilojen huoneisto: kuva ideoita ääriviivavalaistus

Useimmiten, kun sisätilat LED-nauhan käytetään paikallisten valaistus, täydentämällä pääasiallisena valonlähteenä. Kuitenkin ne voidaan käyttää valaisemaan pienellä tietyllä alueella, esimerkiksi pääty tai keittiön esiliina. Erittäin suosittu valaistusvaihtoehto keittiön työtaso, mistä ovat osoituksena lukuisat kuvan LED nauhat keittiössä.

Vinkki! asennusta keittiön valaistus LED nauha, etsi se niin, että valo ei "leikkaa" silmään.

Kehystys vaiheissa nauha on paitsi erinomainen suunnitteluratkaisu, mutta toimii myös turvallisuus liikkua ylös portaita. Tällaiset valoa voidaan käyttää valmiustilassa. Mikä on vähemmän intensiivistä, voit jättää taustavalon Suuntaa yöllä. Jos järjestää LED Strip alue, jossa televisio, niin mukava katsella ei tarvitse muita valonlähteitä.

LED portaiden valaistus

LED-antavat tilavuuden lasinauhan telineet ja hyllyt, niitä valaisevan lopusta. Vuonna sisustus, jossa luonnonvalo ei riitä korostaa maalauksia myös LED-taustavalo. Tämä menetelmä antaa tuotteen makuun ja alkuperäinen, ja ilman kuumennusta ja ei vahingoita rainaa. Katso upea valaistu liuska tai verhoihin.

Loop joustavuus mahdollistaa ymmärtää esiin markkinaraon monimutkaisia ​​muotoja kaikki koot, muodot huonekalut, hyllyt, peilit ja muun sisustuksen. Making väri valossa avoimia lasipinta, on mahdollista luoda vilkas tunne tai vaihtoehtoisesti rentouttavan ilmapiirin ja yksityisyyttä. Erittäin kätevää on käyttää nauhan kaapit ja komerot.

Käyttö LED-vyön ylimääräisiä valaistus keittiössä

Itsekiinnittyvä LED nauhat 220V

Suurin ero 220V LED kaistale vastaavia tuotteita on, että se toimii jännitteellä 220V ilman virtalähdettä. Verkon se on kytketty erityinen virtajohto, joten voit helposti muodostaa yhteyden LED nauhat kädet. Lisäksi on mahdollista liittää jopa 100 m joustava hihna LED-220V, soveltamalla virtajohto.

Tuote poistetaan eri luokat suojaukseen, kuten likaa, pölyä, kosteutta ja mekaanisia vaurioita luonto, epäsuotuisat sääolot. Teipillä kuljetetaan ohut, joustava pohjan paksuus on 2 mm, leveys 2 cm ja toimitetaan rullissa 50 ja 100 m. Nauha voidaan leikata paloiksi, jotka ovat kerrannaisia ​​yhden metrin vaarantamatta sen toiminnallisuutta.

Valmistajat tuottavat 220 malleja joustavia taustavalo LED tyyppi: SMD 3014 SMD 3528 SMD LEDit 5050. tyypit vaikuttavat kirkkauden ja virrankulutuksen nauhan. Erilaiset kirkasväriset ja värilämpötila malleja. Asentamiseksi on olemassa erityisiä leikkeet, jotka tarjoavat nopean ja helpon kiinnityksen.

LED-nauhan perusteella itseliimautuva - monipuolinen valonlähde

Asennuksen helpottamiseksi, takapuolelle nauhan levitetään liimakerros (kaksipuolinen teippi), suojattu kalvo. Vahvistaa LED-nauhan oikeassa paikassa, se on tarpeen poistaa suojakerroksen ja tehdä sen liimapinta pintaan. Estämään kuorinta, liian pitkiä (yli 5 m) Suositeltava leikataan yksittäisiä.

Kiinnittää huomiota! Jos pinta, jolle aiot asentaa LED nauhat on johtava, on välttämätöntä eristää.

Neliöhinta LED nauhat

Valmistajat tuottaa LED-nauhat, jotka eroavat kooltaan ja tiheys LED, suojan taso, valon väriä ja muita ominaisuuksia. Voit ostaa tuotteita verkkokaupoista, sivustot teollisuusyrityksistä sekä erikoistuneissa kaupoissa. Toimitetaan rullaa teippiä. Riippuen halutun pituuden, joustava levy voidaan leikata haluttuihin pituuksiin.

Standardi asettaa LED-tuotteet

Nauha säteilyteho tasainen valaistus, se kannattaa ostaa profiileja LED-nauhan diffuusori. Kaupallisesti saatavissa profiilit alumiinista, muovista, jossa on pyöreä ja suorakulmainen poikkileikkaus, ne voivat olla upotettu tai laastari. Uppoasennukseen voi ostaa kulmikas profiileja LED nauhat, jolla varmistetaan tiedon suojaaminen mekaanisia ja ympäristövaikutukset.

Tulevat myyntiin LED nauhat 220 (Rope) on suunniteltu suoran yhteyden tavalliseen pistorasiaan. Ottaen huomioon tämän, se ei ole välttämätöntä hankkia virtalähde, joka tekee ostoksen kannattavampaa. Ostettuaan LED nauhat 220 sisustukseen voi olla merkittäviä säästöjä, koska se kuluttaa vähemmän virtaa kuin hehkulamput, tarjoavat samoja kattavuutta.

arvioitu hinta per neliömetri LED nauhat 220 on esitetty taulukossa:

LED-nauhat on erilainen syöttöjännite: 12V, 24V ja 220V. Siksi lisäksi itselleen nauhat tarjotaan myytäväksi DC-muuntimet (teholähteet), ohjaimiin monivärisiä nauhoja, johdot, liittimet, samoin kuin täyttä sarjaa osia. Lisäksi tuote luetteloiden ja esittelee profiileja kanavistollaan LED nauhat, jotka voidaan antaa ostaa oikeassa järjestyksessä.

Paras hinta teippi 12B SMD LED 3528, metri joka merkkivalojen 60 on järjestetty, on välillä 73 ruplaa. metriä kohden, kuten nauha 120 diodeja voidaan ostaa 139 ruplaa. per metri pituus. Kustannukset itseliimautuva vesitiivis LED nauha 12V 60 LED vaihtelee 110 ruplaa. metriä kohden.

Vinkki! Ei pitäisi ostaa halpoja tuotteita: on todennäköistä, että ajan myötä, huonolaatuisia LED nauhat rikkonut väritasapainoa tai jopa polttaa pois diodit.

LED nauhat ovat laajalti käytetty koristevalaistukseen

Asennus LED nauhat: hinta työstä

Jos ovat olennaisen tärkeitä oikeaan paikkaan, liitettävyyden ja käyttöikä LED nauhat, on välttämätöntä hakea apua ammattilaisilta. Asiantuntijat ei vain laatu asennusta käyttämällä korkean tarkkuuden laitteita, mutta myös neuvoa suhteessa valaistuksen tason, yhdenmukaisuuden valaistuksen suunnittelee ja valitsemalla tarkka asennuspaikalle.

Erikoistunut organisaatiot tarjoavat nykyaikaisten valaisimien, valittu seurauksena tutkii ominaisuuksia ja suorituskykyä eri olosuhteissa. Kaikki kytkennät tehdään laatu kaapeli juotos menetelmä, seuraa eristäminen. Haaroitukset nopeaan asennukseen, kun yhteyttä ei käytetä.

Asennus LED liuska upotettu profiili

Lisäksi kaikki tarvittavat mittaukset suoritetaan vaatimusten valaistusta säädellään SNIP. Suorittaa töitä huolella, vastuullisesti ja vähimmäisaika. Kaikkien palvelujen tae jopa 3 vuotta. Hinta asennukseen metri yksivärinen LED nauhat on noin 600 ruplaa kustannuksia nauha yksiköitä ja tarvikkeita. -asetus RGB-nauhojen maksaa noin 1400 ruplaa per metri.

Kytkentäkaavio LED 220 nauha verkkoon

Tärkein syy ei voi kytkeä suoraan LED-nauhan 220 kotitalouksien teho on korkea jännite. Tämä yhteys voi ylikuumentua ja seurauksena, epäonnistuminen diodit. Nauhat on suunniteltu syöttöjännite 24V DC ja 12 V AC. Tarvittava jännite on painettu nauha itse koko pituudeltaan. Arvon vaaditun virtalähteen jännite muuntimien käyttää.

Johdotus nauha valkoinen LED himmennin ja vahvistimen

Miten yhdistää LED liuskat 12 V Verkko

Kytkentäkaaviot LED nauhat 12V ja 24V mahdollisimman yksinkertainen ja on sama periaate. Ennen kuin kytket LED nauhan 220, kannattaa harkita muutamia tärkeitä kohtia:

 1. Se tulisi määrittää koko linjan pituus, johon nauha sijoitetaan. Tietäen tämän arvon, se leikkaa suikaleiksi oikein.
 2. Leikata nauha on oltava tarkat sijainnit on merkitty valmistajan muodossa merkki kuva sakset ja leikkaa linjan. Jos teemme segmentin missä tahansa, jotkut diodit irrotetaan toisistaan ​​ja valo ei ole yhtä avoin piiri tapahtuu.
 3. On otettava huomioon napaisuus. Jos kytkennän aikana nauha ei toimi, niin yhteys on väärä, ja se on tarpeen tilanteen korjaamiseksi.
 4. Opinto-opas tuotetta ja tutustu koulutusvideon ennen asentamista LED nauhat. Liitäntäjohtojen tietyssä järjestyksessä ohjeita.

Kun se on liitetty LED-nauhan 12 voltin virtalähde on käytössä, jonka päätehtävänä on vähentää verkkojännite 220V 12V. On kytketty kaksi-johtiminen kaapeli: virtalähde, hän kiinnitetty liittimiin, ja nauha on juotettu maahan tyynyille. Yhdiste muuntaja LED nauha 12 on tehty V polaarisuus: positiivinen positiivinen, negatiivinen negatiiviseen.

Oikea liitäntä 12 V LED nauhat verkkoon

Vinkki! Piilottamiseksi virtalähde vaatii tietyn tilan. Tässä mielessä, valita sopiva malli kompakti muuntimet.

Yhdistäminen 220V Tape LED

Johdotus nauha LED-virtapiiristä 220 ilman invertteri käsittää diodisilta, joka toimii tasasuuntaajana ja jännite. Erikoisuus on tällöin se, että LEDit on liitetty ketjun 60 yksikköä sarjaan tai pareittain. Leikataan nauha olla 50 tai 100 cm. Jos et yksi LED, sitten sammuta koko segmentti prosessissa, joka voidaan helposti vaihtaa.

Asennettaessa LED nauhat kädet, sinun on ensin valvoa nykyistä kautta ledit. Jos mittaus on suurempi kuin se on sallittua, on tarpeen kiinnittää toisen palan teippiä. Tässä yhteydessä tulisi tehdä erittäin huolellisesti, koska juotokset ovat paljaat ja jos vahingossa koskettaa niitä, voit saada sähköiskun. On tarpeen ryhtyä toimenpiteisiin vältä paljain paikkoja.

Kytkentäkaavio LED nauhat 220V

LED nauhat 220V käyttää vain tällaisen järjestelmän. Tehtaan tuotteet on jo suunniteltu liitettäväksi 220V. Turvallisuudesta tällaisten nauhat on sijoitettu läpinäkyvän PVC-putki: se eliminoi kosketukseen vaarallisten yhteyksiä ja lisäsuojan kosteutta vastaan. Tästä johtuen vesitiivis LED teippiä 220 voidaan käyttää paitsi joissa korkea kosteuspitoisuus, mutta myös kadulla.

Miten saada valaistuksen LED nauhat kädet

Tuottaa riippumatonta valaisimista, tarvitset seuraavat työkalut: mittanauha, juotin, sakset, ruuvit, johdot. Ennen kuin asennat LED nauhat, on tarpeen tehdä pituutta mittauspinnan, jotta kunnolla laskea tarvittava määrä teippiä ja tarvikkeita.

Kiinnitetään nauha leikata segmenttien toisiinsa voidaan valmistaa kahdella tavalla: käyttäen juotetta tai hihnan päiden avulla yhdistää liittimet. Jos se on asennettu segmentin korostamalla pitkä, on suositeltavaa käyttää rinnakkain teholähdepiirin kun taajuusmuuttaja on kaapeli, joka on kytketty nauhaa. Tässä tapauksessa, luminesenssin intensiteetti on sama koko pituudelta taustavalon.

Kaavio RGB-LED yhdistää hihna

Asennus alkaa turvata omin käsin profiilin LED nauhat. Tätä tarkoitusta varten, sen pohja valmiiksi porattuja reikiä, joiden läpi profiili on kiinnitetty pintaan ruuveilla. Sitten, että sivu- tai alapinnan profiili on kiinnitetty nauhan (sillä puolella, johon liima levitetään perusteella). Johdot ja PSU piilottaa syvennyksiin tai sisä- elementtejä ja LED (IR) jää näkyviin.

On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja valmistukseen LED nauhat lamput omin käsin. Helpoin tapa - ansaita vaakamalli valaisemaan työtasot keittiössä, jossa normaalisti leikata tuotteita. Alumiinin valmistuksessa kulman täytyy tehdä reikä ja leikkaa sopiva pituus nauhan. Jos taustavalo ei käytetä profiilin, ennen asennusta LED nauhat keittiössä, pinta on perusteellisesti rasvasta.

Tietäen periaatetta LED nauhat, ja käyttämällä sen joustavuus, voidaan suunnitella valaisimia erimuotoiset mille tahansa pinnalle. Ne vahvistavat kevyitä ja valaistus antaa erityistä vaikutusta muotoilun koko huoneen tai yksittäisiä osia. Lisäksi tuotteista luoma käsissä, aina hengittää lämpöä ja mukavuutta.

Virtalähteen LED 12B nauhat: valitsemalla optimaalinen laite

LED nauhat valaisemiseksi katot. Basic majoitusvaihtoehtoja

Lämmitysjärjestelmien asentamiseen omakotitaloalueella omin käsin: järjestelmä

Vakiokokojen muovi-ikkunat: oikea valinta ja asennus

Ilmanvaihto puutalo omin käsin. Järjestelmään, laskeminen ja asennus Ilmanvaihtojärjestelmän

Himmentimet LED 220V lamput: tavoitteena "älykäs" koti

Hei Pidätkö siitä ei ole julkaistu minun piiri artikkelissa.

Nauhoja, 220 volttia ja 12 volttia nauhat eri kytkentäkaavioita.

Vilpittömästi Led-sv

Ja linkin sivuilleni palaa piiri jos käytät niitä.

Nauhan 220 volttia

Saavutuksia valmistajien LED tuotteita on tullut LED nauhat, voimanlähteenä muuttuvan 220V. Visuaalisesti se ei ole paljon poikkea niiden Low Voltage kollegansa, mutta sen suunnittelu on omat erityispiirteensä. Tänään, korkea jännite nauha on kysyntää, ja tämä osoittaa selvästi, että he ovat löytäneet paikkansa kuluttajamarkkinoilla.

Special kysyntä on havaittu 220 nauhalle esitystoiminnan ja erilaisia ​​kaupallisia rakenteita, joissa avulla kirkkaan valon vaikutuksia voidaan houkutella ihmisten huomion. Se voi olla kevyt mainostaulut, koristelu konsertti kohtauksia, luoda tsvetomuzykalny suihkulähteitä ja valtava kirjoituksia ja lukuja. Ei-kaupalliseen käyttöön LED nauhat kytketty 220V käytetään koristevalaistukseen sisä- ja ulkomuoto. Tässä artikkelissa, tarkemmin tietojen LED tuotteita, oppia sen lajikkeita, erot pienjänniteverkossa kollegansa, edut ja haitat.

Luokittelu LED nauhat 220 ei poikkea luokittelu alhaisen jännitteen analoginen, ja se perustuu teknisiin parametreihin. Tyypin mukaan käytetään sirut, korkea-jännite LED-nauha, jaettu monenlaisia. Tarvitsee vain huomata, että suurin osa tuotteista valmistetaan SMD LEDit 2835, 3014, 3035, 3528, 5050, 5060, tai moderni, tehokkaampi SMD 5630.

Tyyppi ja määrä pelimerkkejä metri riippuu virrankulutus ja valovirran nauhan.

Pääsääntöisesti, suojan taso, korkea-jännite nauha jaettu kahteen tyyppiin: IP67 ja IP68. Korkeatasoinen suojelu poistaa vahingossa kosketuksiin elävän ihmiskehon osiin LED nauhat ja sallii sen toimia avoimessa ympäristössä.

Sekä matalan jännitteen, suuren kapasiteetin nauha eroavat värin ja hehkua. Asentamalla tyyppi LED liuska 220 voi olla joko itseliimautuva tai on liimakerros.

Meidän pitäisi mainita myös RGB LED nauhat on 220, joka kerätään kolmen värin valodiodien (yleensä, SMD 5050). Kun taipuva painettu piirilevy 4 yhteyttä ne ovat ja niiden yhteys on erityisellä RGB-ohjain.

Tärkeää. Internetissä löytyy usein termiä "LED Strip Rope", joka voi olla kahtalainen merkitys. Viime vuosina verkkokaupoista ovat alkaneet ns valovoima taipuisia liuskoja virtansa 220. Tämä ei ole täysin oikea. Itse asiassa köysi valo - on läpinäkyvä johto joustavaa polymeeriä, jonka sisälle alun perin sijoitettu hehkulamppuja ja LEDit ovat nyt. Sisäinen tila on täytetty PVC johto lisäämiseksi voimaa ja suojan. Ulkonäöltään ja käyttömenetelmän nauha 220 Köysi ja johto ovat hyvin samanlaisia, että itse asiassa, aiheuttaa sekaannusta.

Perusteella LED-nauhan soveltaa johdotukset, jotka yhdistävät SMD LED: n ja vastukset yhdeksi piiriksi. Sitten, joustava piirilevy kansi elementit luovat silikoni kerros tai kuori läpinäkyvä PVC.

Tärkein rakenteellinen piirre 220 nauhat - on puute alasmuuntimen käytetään virtalähteenä. Sen sijaan, että kallis hakkurisäätimen jännitteensyöttöyksikköön (PSU) koostuu diodisillasta, joka on sijoitettu tiiviiseen koteloon. Toisaalta, se sisältää metallilangan verkko, ja toisaalta - ja liitin yhteydessä lanka nauha. lähtö tasasuuntaajan ja jatkuva jännite on noin 200V. LEDit toimivat ilman ylikuormitusta yhdistää ryhmissä kompensoimaan ylimääräisen vastukset.

Yleisesti, nauhat käytetään LED on jännitehäviö on noin 3,3, kuitenkin, kukin ryhmä sisältää 60 pelimerkkiä.

Sen jälkeen, kun tasasuuntaajan jännite pulssi, joka ilmeisesti se vaikuttaa valon laatu. Puhdistettu pulsseja, joiden taajuus on 100 Hz, vaikka huomaamaton ihmisen silmä, mutta vaikuttaa haitallisesti aivojen ja hermoston.

Valonlähteitä niin korkea heilahtelujen ei voida käyttää pääasiallisena valaistus työhön ja lukemista.

Näyttäisi siltä, ​​että ongelma voidaan ratkaista asentamalla kapasitiivinen suodattimen lähdössä diodisillan. Tämä kuitenkin johtaa kasvuun keskimääräisessä korjattu jännite jopa 280V, mikä ei ole hyväksyttävää paljon. Loogisesti tuottajat voisivat lisätä sarjaan kytkettyjä LEDit kussakin ketjussa, mutta niin kauan kuin tällaiset tuotteet myynnissä siellä.

Nauhoja valovirta voidaan ohjata. Ja tämä voidaan tehdä vaihtoehtoisesti (ja myöhemmin pyynnöstä) tai vain tarjota mukava paikka himmennin. Kun kyseessä on RGB-tuotteiden täytyy asentaa oma ohjain, toiminnallinen kuormitus on paljon suurempi kuin himmentimen. Esimerkiksi RGB-ohjain, jossa on kauko-ohjaus, voi määrittää minkä tahansa päästöjen väri.

Ne, jotka pitävät nauhan syötetään 12V, on huomannut leikkauslinja, aiheutettu lyhyin väliajoin. Leikata nauha LED 220 tällä tavalla on mahdotonta. Se leikkausviivan 50 tai useampia 100 cm: n (riippuen tiheys asennus LED), eli jokainen 60 valodiodeja. Tämä on ensimmäinen kontrasti, joka on painon mukaan huoneita, kuten ei-toivotut "hännät" voi johtua suurempi pituus kertaiseksi. elektroniikkatöitä lasketaan käyttöjännite verkko on yhtä suuri 220-230V. Ja kuinka paljon voltin pistorasiaan? Making jäätyi tavanomainen volttimittari, jos sellainen on erilainen kuin normi ja sijaitsee alueella 190 240. Ironisesti tätä vaihtelua pidetään normi olemassa olevia standardeja, mikä tarkoittaa, että monet sähkölaitteet on kestettävä nämä verkon muutokset.

Koska virtalähde LED kaistale 220 ei ole suunniteltu vakauttaminen, LEDit on työskenneltävä jännite, joka Ne näytetään. Uverkko= 220 lähdössä diodisillan on 198V, joka on ihanteellinen virtaa LED 60. Jos pistorasia on alle noin 30 V, kerroin lähdön perusteella oikaisua on 170V. Se ei ole vaikea arvata, että kukin LED pyyhkiä noin 0.5V, mikä väistämättä johtaa kirkkauden vähenemisen koko pituudelta. Ylijännite verkko, päinvastoin, jokainen elementti ylikuormittaa valovoima ketjun yrittäen jakautuu tasaisesti kunkin LED.

Lyhyet verkon pisarat eivät pysty vähentämään merkittävästi työelämän tuotteen. Jos Uverkko yli 240 pidetään "normaali", se on parempi soveltaa jännitteensäädin, nauha ei käynnisty nopeasti menettää kirkkautta. Kun alijännite verkko LED nauha 220 on virransäästötilassa, ja jatkuvasti voidaan käyttää ilman stabilointiainetta, mutta alhaisen valoteho sen soveltaminen muuttuu kyseenalainen.

Liitäntä 220V LED nauhat

Piiri korkean jännitteen syötteet äärimmäisen yksinkertainen. Koko sekvenssi yhteys voidaan jakaa useissa peräkkäisissä vaiheissa:

 1. Leikata tarvittavaan pituuteen, taita pienin sallittu pituus nauhan.
 2. Leikattu pää työnnetään liitinnastan ja kiinnitetään liimalla tai tiivistysaineella.
 3. Napaisuus, liitin on kytketty tasasuuntaajan ulostuloon.
 4. Ota yhteyttä osa segmentin kytkettynä.
 5. Koko rakenne on tarkistettava vuodot löysät liitännät.

Ilmeisin etu teippi 220 on puute tilaa vieviä ja kalliita virtalähde. Se on korvattu pienoiskoossa blochok kanssa tulon ja lähdön kaapeleita. Self-yhteyden verkkoon 220 on tarpeeksi ostaa tarvittavat diodisillan ja ohuita kuparilankoja tai erityisiä liittimiä. Soveltamisen vuoksi korkea jännite virran kuormitus on pieni, mikä antaa mahdollisuuden käyttää viiraosan 0,75-1 mm2.

Koska kulutus koko 20-150 mA metriä kohden, kiinteä pala teippiä jopa 100 metriä, mikä on tärkeää luomiseen suurten mainosprojekteissa.

Maksimipituus matalan jännitteen nauha vetää toisesta päästä, jossa on 5 m.

Tärkeimmistä haitoista - rajoitettu soveltamisala johtuu haitallisten välkkymistä taajuudella 100 Hz ja vaarallinen jännite, joka ulottuu koko pituuden yli. Lisäksi emme voi jättää huomiotta tällaista ilmeistä haittoja:

 • ei-korjattavissa, koska korvaavan SMD johtaa vastoin suljetun kerroksen;
 • vähintään asetetaan 50 tai 100 cm;
 • huonolaatuinen halvalla Kiinassa valmistettuja tuotteita;
 • Ei liimaa emäkset joissakin malleissa.

LED nauhat 220V

Aika aika postittaa tulla kysymyksiä LED nauhat käsitellä suoraan 220 voltin. Vijämäärät miettivät todellisia tällaisesta tuotteesta. Laajentamaan kokonaan aiheesta ja antaa vastauksia kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, päätimme kirjoittaa artikkeli, joka antaa yksityiskohtaisia ​​vastauksia LED nauhat 220V: tyypit, valinta, yhteyden.

LED Strip valo 220 V koostuu SMD LED suunniteltu toimimaan 220 volttia. LED nauha on jaettu ryhmiin 60 kappaletta, joten voimme nähdä vastus, joka rajoittaisi liikaa jännitettä. Asennettu nauha SMD LEDit eivät suunniteltu toimimaan 220 volttia suoraan. Tarvitsen muunnin. Riippuen lajista, se voidaan myydä yhdessä tietyn tasasuuntaaja tai ilman mittaria.

Älä yritä kytkeä LED nauhat 220 volttia suoraan 220V. Se epäonnistuu, koska ole suunniteltu tällaiseen työhön.

Toimintaperiaate on seuraava. LED-nauhan läpi tasasuuntaaja (diodisilta), transformoitu jännite on noin 200 volttia, ja se alkaa lähettämään valoa. Siinä kaikki!

Askel alaspäin muuntaja ja tasoitusfunktion - ei!

Laajamittainen käyttö LED nauhat 220 voltin sai liiketoiminta, jossa niitä käytetään valaisimien ja mainostaulut, julisteet, opasteet ja muut osat mainonnan ja huomiota herättämättä.

Suosio sai seuraavat tekijät:

Kustannukset on vähennetty täytäntöönpanon vuoksi työn verkon 220. Koska voima järjestelmä poistaa kallista ja ympäristölle alttiina, kallis elementit (virtalähde), jättäen vain diodisilta piirissä.

Halvempi ledi ei vain etuja, mutta myös haittoja. Se ei ole suositeltavaa käyttää tällaisia ​​nauhoja alueilla, joilla on pysyvästi oleskelevat ihmiset. Jännite jälkeen tasasuuntaajan vastaanottaa pulssin, jonka taajuus on 100 Hz. Säteillyn valon välkkyy tällä taajuudella. Ihmissilmä ei voi nähdä sitä, mutta hermoston ja aivojen toimii kuin kielteisessä valossa. Suosittelemme, että luet mielenkiintoinen artikkeli haittaa ledilamppujen muistoista.

Ei ole välttämätöntä käyttää LED nauha 220 volttia asuinalueella, talo, tai paikkaan, jossa jatkuva läsnäolo ihmisten.

Monet tunnetut siitä, että ongelma ratkaistaan ​​lisäämällä suojapiiri (kondensaattori). Mutta tämä edellyttää useita haittoja:

 • arvostusta,
 • koko kasvaa,
 • nostamalla muunnettu jännite 280 volttia.

Kaikki nämä haitat muunnetaan LED nauha 220 voltin laite hyödytön, joten se on suunniteltu toimimaan kautta tasasuuntaajan ja sitä suositellaan käytettäväksi alueilla, ilman pysyvää läsnäoloa henkilön, kuten talon julkisivun.

Erottaminen virtaprofiilia. Myyntiä voidaan nähdä kahden suoritusmuodon LED-nauhat 220 volttia:

 • tasasuuntaajan ja pituus useita 50 cm tai 1 m (0,5 m, 1 m, jne.)
 • ilman tasasuuntaajan lahden, haluttuun pituuteen leikataan (myös 50: n kerrannainen cm tai 1 m), ja tasasuuntaajan kytketty erikseen.

Miksi nauha leikataan 50 cm? Edellä on mainittu, että LED se on jaettu 60 kpl. Nyt, nämä kappaleet 60 on järjestetty välein 50 cm tai 1 m, tiheydestä riippuen LED. Tämä on ominaisuus tuotannon ja soveltaa sitä kaikkiin nauhat 220. On syytä huomata, että ei tapahdu leikata palan 40 tai 90 cm!

Harvoin, mutta siitä huolimatta esiintyä nauha leikkausviiva 200 cm: n (2 m).

Erottaminen suojausluokka. Suojaa pölyltä ja vedeltä eivät poikkea pienjännitelaitteet vastineet ja niillä on sama luokitus. Yleisimpiä:

 1. IP 67 - suojaus estää tällaisen henkilön kontaktista jännitteisiin osiin.
 2. IP-68 - silikoni putki vedenpitävä. Soveltuu käytettäväksi märässä, kuten sauna, tai kadulla.

Näemme mielenkiintoinen video, jossa kirjoittaja kertoo suljetun (IP 68) nauhalle käynnissä 220V LED SMD 5050, jonka tiheys on 60 yksikköä per metri.

Käytäntö osoittaa, että käyttämällä LED-nauhan 220V, käytännön aggressiivisessa ympäristössä: katu, sade, tuuli, lumi, äärimmäiset lämpötilat, kylmyys, kuumuus. Kaikki nämä olosuhteet johtivat kestävä nauha ja työtä pitkäksi aikaa.

On huomattava, että teipillä huonosti säilytetään kylmässä ja kosteus-, joten on välttämätöntä vahvistaa se edelleen erityinen kiinnike.

Tyyppien valoa lähettäviä diodeja. Täällä asiat ovat hyvin. Erotus voidaan suorittaa lajista SMD LED. Myynti voidaan nähdä nauhalle SMD LED:

3528 ja 5050 - yleisin Venäjällä, voit ostaa niitä millään suuria myymälässä. Harvinaisempia, mutta silti näkyä myynnissä LED SMD 5630. Kiinan tuotanto heikkolaatuisia tuotteita, joten se on parasta pidättäytyä ostavat niitä.

Myös, LED nauha 220 perustuu jäykkä tai joustava liima. Ensimmäinen usein käytetty amatööreiltäkin Otchumyelov kahvat valmistamiseksi kalusteet tai moduulit.

Silti on mahdollista jakaa väri on yksivärinen: valkoinen, punainen, sininen, vihreä, keltainen ja monivärinen - RGB LEDit.

Jos haluat muuttaa LED nauhat hehku tasolla 220v tarvitse käyttää himmennin. Kirkkauden ohjaamiseksi usean RGB LED-vyö tarvitsevat erityisen ohjaimen, mitenkään.

Vertaa jännite vastineet

Suurin ero on, että virtapiiriin. sähkön laadun vaikuttaa valoon, koska Feed jännitteiset "melkein" suoraan verkosta ilman lohkon jännite vakauttaminen. Alhainen syöttöjännite vähentää päästöjä LED-teipillä, lyhentää sen käyttöikää. Tämä on sekä miinus. Vaikuttaa, että emme voi, koska GOST linja jännite voi vaihdella 190-240 volttia.

Jos verkko jossa käytät LED nauhat jännite on 240V tai enemmän, käytä jännitteensäädin. Se merkittävästi pidentää elämää.

Matala valoteho johtuu pienjänniteverkon, ei aiheuta hihnan pettämisestä, ja päinvastoin, pidentää sen käyttöikää. Kuitenkin alhainen valoteho voi myös olla ongelma. Ratkaisu on sisällyttää johdotus stabilointiaine.

Tässä ovat suurimmat erot:

 • erityisesti elintarvikkeiden,
 • ulkonäkö ja muotoilu,
 • pituus kertaiseksi.

Pituudesta, ottaa mieleesi. Jos aiot asentaa nauha ympäri huonetta, niin voit pysyä hännät, josta ei päästä eroon, koska Segmentin nauha on vähintään 0,5 metriä.

Yhdistä LED nauhat 220 voltin voi olla kuka tahansa, joka pystyy korvaamaan kytkimen talossa omin käsin. Edellä on toistuvasti sanonut, että se kestää tasasuuntaajan (tunnetaan myös diodisiltaa) yhteyden. On parempi ostaa nauhalle kaupassa, myyjä konsultti auttaa määrittämään valinnan.

Valitsemalla tasasuuntaaja, kiinnitä huomiota sen voiman, sen ei pitäisi olla pienempi kuin kuluttaman tehon teipillä. Esimerkiksi kytkeä pienitehoisia nauhan pituus 100 metriä tulee suoristus 700 wattia. Vastaavasti, silta voidaan varustaa voimakas nauha 40 metriä pitkä.

Ne, jotka haluavat säästää rahaa voi tehdä tasasuuntaaja käsillään. Voit tehdä tämän sinun täytyy juottaa LED 4 diodisillan. Jos et ole perehtynyt siihen, voit ostaa valmiina diodisilta, juottaa johdot sitä ja laita se kotitekoinen kehon.

 1. Leikata nauha halutun mittaisiksi.
 2. Toinen pää tiivistys suojatusti tulpat. Jos ei ole, niin käytämme liimaa tai tiiviste.
 3. Toinen pää on kytketty tasasuuntaajan käyttämällä erityistä liittimen
 4. Luotettavasti tiivistys yhteys.
 5. Yhdistävät led-rehun verkon 220.

Huolellisesti tarkistaa kaikki liitännät, ne on suljettava laadukkaita, jotta estetään kosteuden tai vielä pahempaa - tappion ihmisen nykyisestä.

Koko tämän paperin, huomasimme perus etuja ja haittoja käytön LED-nauhan 220 volttia. Huomautus ne uudelleen ei iso lista summaa.

 • En tarvitse virtalähdettä. Voimanlähteenä tavanomaisella tasasuuntaaja koko tulitikkulaatikon
 • pienivirtaiseen. Liittää se ei ole välttämätöntä käyttää paksua lanka - säästöt ja asennuksen helppous,
 • pituus voi olla jopa 100 metriä yhtenä kappaleena.
 • välkyntä taajuudella 100 Hz. Suurin haitta, koska tämän vuoksi sitä ei voida käyttää huoneessa, jossa on vakio ihmisen läsnäolo,
 • ei korjata. Korjauksen jälkeen nestetiivis, mikä sulkee pois sen edelleen käyttöön, koska sen korkea jännite.
 • VAARA! Silti korkea jännite aiheuttaa huolta työssä, koska voisi vahingoittaa henkilö ellei turvamääräyksiä.
 • Moninaisuus leikkaus ei ole pienempi kuin 0,5 metriä. Aina ei ole kätevä käyttää niin pitkälle.

Silti LED nauha 220 volttia - toimiva ja kätevä laite, voit löytää erilaisia ​​käyttötarkoituksia ansiosta lueteltu etuja. Käytäntö osoittaa, että sitä voidaan käyttää vaikeissakin olosuhteissa ilman ongelmia. Kotitekoinen ruoka tasasuuntaajalta säästää ylimääräistä tuhatta ruplaa ostamiseen virtalähteen.

Eikä kukaan meistä eivät osoita, että sinun täytyy tarkkailla napaisuus, kun se on podklyuchenii.A

1