Taulukko olohuoneessa liukuva

Taittuvat pöydät olohuoneessa, tarkistamaan malleja

Nykyään monet omistajat kaupunkihuoneistot tai asuintalot ovat yleensä toimittamaan kotiin mahdollisimman yksinkertaisena, mutta samalla kaunis ja toimiva. Vapaaseen tilaan oli mahdollisimman paljon, ja huonekaluja varten myönnettiin eniten hyödyllisiä ominaisuuksia. Erinomainen ratkaisu tässä yhteydessä on tarjolla kokoontaitettava pöytä olohuoneessa erilaisia ​​ja kokoonpanoissa.

Muunnettavissa oleva huonekalu jolla on korkea toiminnallisuus, joten optimaalinen pieni asuinalue. Mutta yhtä kätevä käyttää tällaisia ​​huonekaluja tilava olohuone. Mistä syistä, kuten kodin sisustus kysynnän tänään? Heillä on valtava määrä positiivisia ominaisuuksia. Kuvaamme niitä yksityiskohtaisesti.

Edut kokoontaitettava pöytä olohuoneeseen on melko huomattava, mikä tekee nämä mallit ovat uskomattoman suosittu kotimaan markkinoilla:

 • liukupöydällä avulla käyttäjä voi lisätä alueen ruokailutila pinta on uskomattoman kätevä ja asiaan tapauksessa saapumisesta suuri määrä vieraita;
 • kalusteiden on suuri mukavuus. Nykyaikaiset muutos mekanismit toimivat moitteettomasti, helppo käsitellä jopa teini pystyy useimmat niistä;
 • taittuvat taulukot ovat kompaktit mitat koottuna. He eivät vie paljon tilaa, katsomalla sitä huolellisesti ja tiiviisti. Siksi tämä huonekalu sopii hyvin pienten olohuonetta kaupunkien taloja ja huoneistoja Hruštšov tilava salia maan mökkejä;
 • kokoontaitettava pöytä näyttää erittäin houkutteleva ja tyylikäs. Valmistajat tarjoavat asiakkailleen laajan valikoiman eri kokoja, muotoja, värejä, kuvioita vastaavia huonekaluja. Näin voit valita optimaalisen mallin tilat tahansa koko, tyyli Sisustuspinnoille;
 • Liukuva pöydät on valmistettu eri materiaaleista, mutta ne kaikki ovat korkean suorituskyvyn. Käytettävyyden, kulutuskestävyys, erilaisia ​​negatiivisia tekijöitä, seurauksena, pitkä käyttöikä on tunnettu siitä, kuten sisä- eriä olohuoneessa.

Haitat taulukoiden olohuoneessa liukuva ei ole niin tärkeää luopua hankinnasta tällaisia ​​kohteita sisätilojen kotiinsa.

Monet eivät ole tyytyväisiä hintaluokan tällaisten huonekalujen, mutta itse asiassa hintaluokassa on melko laaja. Eli valitse sopiva kustannusmalliin on voima henkilöä. Muut ostajat myöntämään, että ne eivät todellakaan halua joka päivä korjailla mekanismi muutosta.

Tyypit taittuvat pöydät olohuoneeseen

Päätyyppiä Transformers taulukoita olohuoneessa, jotka ovat yleisiä kotimaan huonekalujen markkinat, kuvataan tarkemmin. Tutkittuaan niiden ominaisuudet, ostaja on paljon helpompi tehdä oikeita valintoja, jotka miellyttävät koko perheen.

Erittäin suosittu Transformers taulukoita olohuoneessa kutsutaan illalliselle. Hän käytetään majoittaa ihmisiä aterian ja asettaa olohuonetta, ruokailutilat, keittiöt. Koottu kuten keskisuuret esine voi sisältää kahdesta viiteen, ja purkaa 12 henkilöä. Mutta voit poimia ja suurempi malli valtava joukko ystäviä.

Ruokapöytä muuntaja mahdollistaa rationaalisesti järjestää vyöhykejaon tilava olohuone, jakamalla se toiminnalliset alueet: illallisen ja vastaanotto. Lisäksi on kiireellinen luoda on elinvoimainen ruokailutila. Jos tilaa huoneeseen riittää vastaanottaa vieraita alue pysyi muuttumattomana, voit ostaa standardin taulukossa. Mutta jos ei ole sellaista paikkaa, sitten käyttämällä taitettava muuntaja suunnittelu, optimaalinen koko, voit nopeasti järjestää tapaamisen vyöhykkeen nagryanuvshaya vieraille.

Convertible sohvapöytä olohuoneessa ei ole vain tärkeä, mutta on käytännössä korvaamaton sen merkitystä. Hän on erinomainen vaihtoehto pienille ryhmille, jossa sinun täytyy nopeasti luoda toimiva alue ystävien tapaamiseen. Malli aikakauslehtien yksinkertaisesti levittää ja saat täyden ruokapöytä. Yhdessä tv ja sohva huonekalu avulla täyttää huoneen mukavuutta ja lämpöä.

Koottu huonekalu voit laittaa päivittäin sanomalehdet, aikakauslehdet, maljakko tuoreita kukkia. Puretut - iloinen seurassa ystävien kupin teetä tai lounas. Sohvapöydät muuntajat soveltuvat käytettäviksi, monitoiminen, kuljetettavista koska läsnäolo pyörien. Heillä on pienet mitat täyttämättä tilaa salin.

muuntaja malli elävä kirja taitettu on pitkänomainen jalusta laatikosto. Pieni, tiivis ja siisti ulkonäkö - joka on ominainen pöytä kirja koottuna.

Jos laajennamme tämä huonekalu, se näyttää täydessä pöydässä perhepäivällisen hänen ominainen ylellinen, kallis ja -laatu tekijä. Lisäksi toteamme, että tämä taulukko imeä välttämättä asettaa molemmin puolin. Tarvittaessa voit laajentaa sen osittain ilman haitallisia vaikutuksia huonekaluja.

On tärkeää tarkasti ymmärtää ominaisuuksista kokoontaitettava pöytä olohuoneessa, koska erilaisia ​​näiden huonekalujen on omat erityispiirteensä. Ja sitä on pidettävä valintaprosessissa.

Jossa rajat taittomekanismi

Ominaisuuksista taulukot muuntajat olohuoneessa rajat taittomekanismi on läsnä erityinen taitto järjestelmä kahden pöydän puolikkaasta. Se toimii huomaamattomasti ja on erittäin helppoa, joten huonekalut tällaista tarjoaa henkilö mahdollisuuden nopeasti perustaa ruokapöytä ja yhtä nopeasti taittaa sen. Myös ihmisarvon muuntaja taulukko rajat taittomekanismi joka on sen tiiviys.

Kokoontaitettava pöytä olohuoneessa, jossa on pistoke segmentti on vähemmän kätevä kuin edellisessä suoritusmuodossa. Vaan myös sen kehittymässä voi käsitellä ketään. Suunnittelu on kahden pöydän puoliskoa siirretään erilleen keskeltä vastakkaisiin suuntiin. Alla on lokero varastointiin tulpan segmentin.

Tarvittaessa käytetään huonekalujen sijaan ruokapöytä, täytyy työntää osa työtasot, saat plug-in segmentti ja aseta se uriin yksi osien työtasot. Seuraavaksi toinen osa pöytälevyn siirretään suuntaan insertin, kunnes se napsahtaa. Siten toiminta vaatii jonkin verran vaivaa.

Taulukon muodossa kirjoja on rakenne, jossa kaksi liikkuvaa puolikasta. Korjattu ne joko riippuva pystysuora tavalla tai roikkuu, ja toinen on kiinnitetty seinään koriste-elementti. Jos on tarpeen antamaan täydellisen ruokailutila pöytä, liikkuvia osia countertops nousu, kiinteään vaakatasoon jalat. Siten, taulukko voidaan lisätä koko ja mahtuu suuri määrä ihmisiä. Tämä on erittäin hyödyllistä pienille asuntoja, joissa vieraanvaraisia ​​ihmiset elävät.

Taulukot muuntajat olohuoneeseen voi olla erilainen kootusta. Suosituin vaihtoehto nykyään on niin vaatekaappi, pukeutuja pöytä. Rakenteen sisällä piilossa jalat ja pöytälevy, ja kun se on laajennettava, lipasto tai vaatekaappi muuttunut täyden ruokapöytä. Virtamuuntaja huonekalut ei ole vain pienikokoisia asuntoja, mutta myös huippumoderni sisustus, jossa suunnittelijat haluavat jättää paljon tilaa ilman täyttämättä lukuisia huonekaluja.

Myös malleja hybridien ainutlaatuisia ominaisuuksia ja kehittymässä mekanismeja, jotka mahdollistavat muutaman minuutin järjestää täysimittainen ruokailutiloja pieneen tilaan. Kohonneita hinnat näiden huonekalujen voi johtua ainutlaatuisia teknologioita ja innovatiivisia mekanismeja muutoksen ja laadukkaat materiaalit, joita käytetään valmistusprosessissa tuotteita.

Esimerkkinä tästä on kalusteovi pöytä, pyöreän pöydän hybridien sohvapöytä laatikoilla terälehtiä topit ja vastaavat.

Suosituin maassamme, materiaaleja, joita käytetään luomaan Transformers taulukoita olohuoneessa.

On joitakin ohjeita valita Transformers taulukoita olohuoneessa, jonka avulla ei voida sekoittaa heidän osto:

 • Saataisiin euron mallin toimivuus. Hehän kerätty vie hyvin vähän tilaa ja koko saattaa kasvaa 20, 30 tai jopa 50 prosenttia, jos tarpeen. Ja vielä enemmän toimintoja, huonekalujen valmistajat varustaa ylimääräisiä laatikoita, erilaiset hyllyt, ovet, jotka on suunniteltu mukautumaan pieniä esineitä;
 • Mittaa mitat huoneen - jos valitset oikean koon sisätilojen kohteita, kuten taitto, se on merkitystä jokapäiväiseen käyttöön ja juhlava Kerätty kehittymässä kokouksessa vieraille. Jos et tarvitse suuri pöytä, maksaa massiivinen työtaso ei ole välttämätöntä;
 • tarkista rakenteellinen lujuus valmistus ja sen kiinnittimet. Halvinta vaihtoehtoa on parempi kieltäytyä.

Video antaa yleiskuvan yhden taitto rakenteita.

Kuvat taittuvat pöydät olohuoneessa

Kuvassa näkyy ulkoasua taittuvat pöydät olohuoneessa.

Taulukot muuntajat olohuoneeseen: toimiva ratkaisu aluetta

Nykymaailmassa, enemmän kuin ylimääräisiä tavaroita arvostetaan niiden laatu ja toimivuus. Runsaasti tilaa ja on johtava arvo asuinpaikan valintaan, joten kalusteiden pitäisi olla lisätoimintoja käyttää. Taulukot muuntajat olohuoneeseen sopii nämä vaatimukset.

Historian ulkonäkö, Transformers pöydät

Jo antiikin Egyptin haudoista löytyi huonekaluja yksinkertaisella mekanismilla, muuntimet, joten asuva henkilö aikamme enemmän ei ole vaikea kehittää luoda uusi keksintö tähän suuntaan.

Ennakot käytön muunnettavissa taulukon maamme osuus neuvostoaikana, kun myynti oli konstruktioita kutsutaan kirjoja. Asunto-Hrushtshev ja brezhnevki tarvitsi sellaista huonekaluja, koska tilaa vieviä kohteita säilyi.

Asukkaat Ruotsissa ja Tanskassa, myös jo pitkään ollut edessään samanlainen ongelma, historiallisesti, että elintilaa ne ovat yleensä pieniä, mutta ei ole halpaa. Jonka kapasiteetti riittää tuotantoon kalusteita, ne ovat todellisia ammattilaisia ​​luomiseen laskostumismallia eri tarkoituksiin.

Pitkästä historiasta huolimatta Keksinnön Taulukot muuntajat olohuoneeseen ja käytetään high-end muoti sisustuksen nykyaikaisella tyylillä, jota arvostetaan käsitteellisiä, ergonomiset ja monitoiminen huonekaluja.

Niinpä olohuoneessa tyyliin hi-tech-teollisuuden tai usean pöydän-muuntaja olohuoneeseen, joka on omaisuutta kohokohdista näyttää varsin sopiva ulkonäkö. Jopa kunnioitettavat malleja tehdään yleensä mahdollisuus muutosta.

On olemassa useita vaihtoehdot jonka kautta voit muuttaa asetuksia taulukossa:

 • rakenne lisäämällä ja vähentämällä työtaso;
 • suunnitella muuttaa jalkojen korkeutta;
 • Taulukot, joka voidaan muuntaa täydellisesti;
 • monitoiminen vaihtoehtoja, joissa yhdistyvät useat huonekaluja.

Klassinen malli - pöytä-kirjan ja pöydän-muuntaja olohuone taitto alkuun. Ne ovat ostettavissa omassa hintaluokassa, ja ovat kaikkein vankka malleja, joten nauti jatkuva suosio.

Taulukot muuntajat olohuoneeseen, varustettu liukuva ylhäältä, se voidaan laajentaa riittävän suuri pituus pieni konsoli pöytä valtava pöytä, jossa voit viettää juhlaa tusinan verran ihmisiä. Sarjan seuraava kuva täydellisesti kuvaa tätä.

Mekanismit liitososat työtaso voi olla erilainen, mutta periaate niiden toiminta on lähes aina sama - muutaman tapit reikiin vastakkaisella puolella. Tämä muotoilu on luotettava, niin helppoa, ja vahinko voi helposti palauttaa sen.

Näissä taulukoissa muuntajat voi korvata kaapit, he voivat taittaa tuolit, samaan aikaan, kun niitä ei tarvita. Muita ominaisuuksia, joiden avulla enemmän tallennustilaa, ei koskaan tarpeeton.

Merkityksellisiä olohuoneessa on pöytiä, jotka voidaan muuntaa lehden työtä tekevään tai ruokailutilaan, korkeuden lisääminen jalat.

Mitä vain mallit on keksitty, jotta näiden muutosten toteuttamiseen ilman hässäkkää ja vaivaa! Osa niistä voi nähdä seuraavassa kuvia.

Erittäin kätevä vaihtoehto, kun työtason juuri nousee ylös ja työntää eteenpäin, jättäen alla laatikko papereita ja pieniä asioita. Tällainen suoritusmuoto kahvia, sohvapöytä sopiva ystäville työskennellä kannettavan, istuu sohvalla.

Alkuperäisen suunnittelun, näkyy kuva alla, se voidaan helposti päivittää taulukossa jalat matalalta pridivannogo.

Se näyttää tyylikäs moderni sisustus taulukoita ristissä jalat, jotka ovat helposti nostaa ja kasvoi korkeutta.

Joissakin malleissa on kauniisti uusittava muihin huonekaluja: sohvat, istuimet ja vuoteet.

Muuntaja varten tupakeittiö sopii tilaa kaavoitus.

Taitto mekanismi tunnistaa tarvittaessa keskellä ruokasali keittiö yhdistettynä tilaa vastaanottaa vieraita.

Jos tilaa on kriittinen ei riitä, voit käyttää rakennetta muuttuu peili tai muita odottamattomia suunnitteluratkaisuja.

Joissakin malleissa näyttävät hyvin futuristinen, joten epätavallinen lomakkeita he voivat ottaa. Taulukot muuntajat elämiseen huipputeknologian tyyliä voidaan pitää alla olevassa kuvassa. On täysin kunnossa sisälle koottu ja on oltava, kun omistaja haluaa järjestää juhlat.

On muitakin tapoja lisätä työtasot, pyöreä tai suorakulmainen. Järjestelyt voivat olla hyvin erilaisia ​​ja mielenkiintoisia. Nämä teknologiat ovat paranee koko ajan, joka tarjoaa mahdollisuuksia valinta.

Sisätilojen muotoilu ei vaikuta jos käytät taulukon-muuntaja olohuoneessa. On vain tarpeen määritellä sopiva mekanismi ja ulkonäkö, joiden on noudatettava yleinen tyyli huoneen. Sitten tällainen taulukko ei ole vain kätevä täydennys mutta myös kirkkaan osan design asunnosta.

Viihtyisyys kotiisi!

Jos pidit tämän artikkelin, jakaa sen ystävien napsauttamalla kuvaketta sosiaalinen verkosto. Kiitos!

Sopiva kokoontaitettava pöytä olohuoneessa: 3 muutos mekanismi

Kokoontaitettava pöytä olohuoneeseen on varsin toimiva, mutta ei tapahdu pieni koko huoneen paras vaihtoehto on asentaa kompakti kalusteet kuten taitto, mikä vapauttaisi huoneen alueella. Yksi erilaisia ​​kompakti huonekalut on asentaa kokoontaitettava pöytä olohuoneessa. Ne ovat olemassa paljon lajikkeiden ja valitse taulukko olisi perustuttava suunnittelu huone.

Kokoontaitettava pöytä olohuoneeseen: lajit

Avoauto taulukko pystyy kirjaimellisesti muuttaa huonetta. Taitettava pöytä, voit luoda niin sanotut kelluva vyöhyke.

Voit nopeasti olohuoneessa ruokailuhuone, juuri tarpeeksi levitä pöydälle ja sen sijaan saada täyden olohuone.

Kaikki taittuvat pöydät voidaan jakaa kolmeen ryhmään. Kukin ryhmä on omat ominaisuudet ja edut ja haitat.

 1. Ruokapöytä pidetään kaikkein optimaalinen yksi olohuoneessa pienellä alueella. Nykyaikainen kokoontaitettava pöytä taitetussa tilassa kestää useita kertoja vähemmän tilaa kuin levitetyssä muodossa. Kerää se ja sijaitsee vain muutaman minuutin vastaanottoa tai lounaan.
 2. Sohvapöytä melko alkuperäinen versio, jota voidaan käyttää paitsi teetä, vastaanottoon, mutta myös työtä. Tämä taulukko sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen.
 3. Taulukko, joka etenee kuin kirja. Tällainen taulukko on tuotetaan laajasti Neuvostoliiton ja nyt ei ole enää asianmukainen, koska kokoonpanon helppouden ja edullisia.

Ei ole väliä, millaisia ​​kokoontaitettava pöytä valitset, se on kuin elävät yhteinen tyyli

Mutta riippumatta tyypistä kokoontaitettava pöytä olohuoneeseen, hänen on valittava noudattaen yleistä sisustustyyli.

Jos taulukko ei ole neuvoa yleistä tyyli huonekalut olohuoneessa ja yleensäkin koko sisustus - se osoittaa huonoa makua mies. On myös tutkittava materiaali, josta teki myös pöydän, jos olohuoneessa, tehty klassiseen tyyliin laittaa lasiin tai puinen pöytä, se näyttää hyvin. Mutta olohuoneessa, tehty hi-tech puun näyttää ainakin järjetön.

Taulukot muuntajat olohuoneeseen erilaisia ​​mekanismeja

Taulukot muuntajat, jotka perustuvat heidän nimensä, on rakenteeltaan liikkuva mekanismi on yksinkertainen rakenne, jonka avulla voit nopeasti ja helposti laajentaa pöydän.

Joka perustuu mekanismi muutos, kuten taulukot on jaettu eri tyyppiä:

 1. Pöydät rakenne rajat taittomekanismi, jonka avulla voit nopeasti asettaa taulukon ja nopeasti taita. Etuja tämän taulukon-muuntaja, että varastoinnin aikana se vie vähän tilaa.
 2. Ulottuu pöytä Lisätään segmentti. Piirre tässä taulukossa on se, että sen kaksi ulompaa puolikkaat toisistaan, ja niiden väliin on sijoitettu segmentin työtaso, joka lisää merkittävästi alueella pöydän. Nämä taulukot ovat saatavissa paitsi suorakulmainen vaan myös neliö, soikeita ja pyöreitä.
 3. Taulukot muuntajat muodossa kirjoja. Kaksi kauhat reunat työtasot nostetaan ja puristus- jalan-osastolla. Etuna tässä taulukossa on, että se voi tallentaa joitakin asioita. Avautua tämä taulukko olisi poistettava puolikkaat työtasot, ensimmäinen sitten toinen ja lukitse jalat.

Taulukot muuntajat kippaavat, liuku ja kirjoina

On pöytiä muuntajat, jotka on valmistettu korkean teknologian tyyliin. Niillä on ainutlaatuinen tyyli ja varsin monimutkainen mekanismi muutosta, mutta näyttää tyylikäs. Ne ovat laajasti käytössä nykyaikaiset toimitilat sekä olohuoneessa, sisustettu sopivalla tyylillä.

Edut ja tyypit liukupöydällä olohuoneessa

Olohuoneessa on vakiona monissa kodeissa ei ole kovin suuri kooltaan, ja laita suuri pöytä olohuoneessa alue on mahdotonta. Paitsi olohuone, jossa on suuret mittasuhteet.

Tässä tapauksessa tuki tulee liukupöydällä, joka taitettuna on tarpeeksi kompakti, ja jos hänen työntää, sitten tällainen taulukko on ilmainen mahtuu paljon vieraita.

Liukupöydällä tulisi valita yleisten tyyli huoneen, jos olohuoneessa on tehty klassiseen tyyliin, paras vaihtoehto on asentaa puinen pöytä, ja se voi olla joko pyöreä tai soikea ja se kaikki riippuu huoneen itse.

Pienelle olohuoneen ulottuu pöytä on hyvä, koska se ei vie paljon tilaa

Kuten liukuva taulukoita on useita etuja:

 1. Järkevä tilankäyttö olohuone, ja nopea tila kaavoitus. Voi lyhyessä ajassa kääntyä virkistysalueen täyden ruokasalissa.
 2. Liukuva taulukot ovat luotettavia, ne ovat yksinkertainen rakenne, jonka avulla ne voivat palvella pitkään, lisäksi tällaiset modernit taulukot ovat kevyitä ja ne voidaan sekoittaa tai yksittäinen maallikkoja.

Klassinen laajennettavissa taulukko on suorakulmainen rakenne, jossa on kaksi liukuvaa reunat ja latvat insertoidaan keskelle overlay. Lisäksi nämä taulukot voi mahtua lähes mihin tahansa sisustukseen. On tietysti liuku taulukoita ja muita muotoja, kuusikulmainen tai jopa kolmion, mutta se on enemmän eksoottisia. Suurimmaksi osaksi ihmiset saavat klassikoita, ja myös tällainen klassinen liukuva rakenteet ovat edullisia.

Liukuva taulukot muuntajat hybridit olohuoneessa

Perinteisten taitto, liuku ja Transformers-taulukot, on niin sanottu hybridi tyyppiä taulukoita.

Näissä taulukoissa yhdistää vain muutamia huonekaluja, kuten:

 1. Rinta-muuntaja - Se näyttää tavalliselta lipasto, mutta se on tarpeen vain nostaa kannen rinnassa ja työntää liikkuvat elementit ja lipasto muunnetaan taulukon. Ainoa haitta tässä taulukossa on, että se ei ole liian suuri.
 2. Table-tapaus, huonekalu on melko harvinainen, mutta siitä huolimatta jotkut yritykset harjoittavat tuotantoa tällaisia ​​tuotteita. Tällä kaapin päättyessä taittuu tai sivupinnan ja kiinteän jalka on melkein täynnä pöydän valmis.
 3. On aivan loistava malleja, jotka voidaan toteuttaa myös, kuten ovelta pöytä, ovi kautta taiteellinen transformaation järjestelmiä voidaan asentaa horisontaalisesti oviaukosta ja myös saada siten eräänlainen taulukon kaksi henkilöä.

Hybridityypin pöydät voivat yhdistellä useita huonekaluja

On olemassa samanlaisia ​​hybridi pöytiä, mutta ei suorakaiteen tai neliön, mutta pyöreät. Esimerkiksi vaihtoehto, joka oli pieni kahvipöytä. Mutta on tarpeen vain painaa terälehtiä työtaso erityisellä mekanismilla, joka estää niitä käyttämällä sijoitettavia jalat, hän muuttuu melko suuri pyöreä ruokapöytä.

Ominaisuudet soikea liuku taulukko olohuoneeseen

Olohuoneen pöytä on sen erottamaton osa sekä muut huonekalut. Olohuoneen klassisten suorakaiteen muotoisten pöytien lisäksi voit myös laittaa soikean liukupöydän.

Ovalinen liukupöytä olohuoneessa näyttää tyylikkäältä

Tämä pöydän versio sopii hyvin pieniin olohuoneisiin, sillä sillä on useita etuja:

 1. Tilojen yhdistelmä ja samalla kompakti, varsinkin jos taulukko on taitettu. Myös tällaiset taulukot ovat turvallisia - tämä pätee erityisesti lapsiperheille, koska niillä ei ole teräviä kulmia.
 2. Sen vuoksi, että sen soikea muoto, tämä pöytä mahtuu paljon enemmän ihmisiä kuin klassinen suorakulmainen.
 3. Ovaalinmuotoinen pöytä puusta, se näyttää siisti ja pystyy koristella melkein mitä tahansa olohuoneessa, paitsi ehkä elävät tyyliin hi-tech.

Tyylikkäästi valmistetun olohuoneen sisustus on täydellinen lasipöydälle. Moderniin lasipöytiin on tietty vahvuus, eivät vaadi erityistä hoitoa. Lisäksi lasipinta ei absorboi rasvaa eikä pelkää kuumia levyjä ja kuppeja. Lasipinta on helppo huolehtia, mikä on vahvistettu lukuisilla myönteisillä arvioinneilla. Suuri väripaletti antaa sinulle mahdollisuuden valita soikea pöydän optimaalisin vaihtoehto. Tällainen taulukko on vain minuutti, että sen ulkoasu on monimutkainen ja vaatii tiettyä huolenpitoa.

Luomme kodikkuutta: olohuoneen kokoontaitettava pöytä (video)

Taulukoissa on monia vaihtoehtoja. Huonekalut voivat ottaa lounasmitat. Hallissa olevat irrotettavat rakenteet voivat olla eri muodoissa, mukaan lukien ja kierroksella. Jopa on olemassa yksinoikeuksia. Kaikki riippuu mieltymyksistäsi.

Esimerkkejä olohuoneen muuntajapöyistä (valokuva sisätiloissa)

Tietenkin siellä on! Tämä taulukon idea keksittiin Neuvostoliitossa! Nerokas keksintö. Vaikka pöytä olisi yli 1,5 metriä, se muuttuu pienikokoiseksi. Voit laittaa sen missä haluat!

© 2017, homeli.ru. Kopiointi sallitaan vain lähdekoodin avulla

Kopiointi sallitaan vain lähdekoodin avulla