Kuinka raskas kalkkihiekkakivialalla

Paino silikaatti tiilet

Kalkkihiekkakivitehtaat on toiseksi suosituin jälkeen punaista keraamista. Se on valmistettu valkoinen tiili ilma kalkki, piidioksidi hiekan ja veden, ja sen paino riippuu muodossa: Pahin - se on täyteläinen ja puoli, ja helpoin - single ontto.

Mikä paino on kalkkihiekkakivialalla

Tämä piidioksidi tuote paino on noin 4 kg, mutta paino tiili vaihtelee riippuen edellä mainitut ja rakenteita rakennusmateriaali. Ontto tiili, olemassa olevien ontelot, on pienempi tilavuus, ja näin ollen paino verrattuna raskaampia täyteläinen tuote. Ontto perpender silikaatti tiili painaa tasan 4 kg ja yhden - 3,2 kg.

Piidioksidia tiili yhdessä täyteläinen suorituskyky on 3,6 kg, ja yksi ja puoli täyteläinen - 4,8 kg.

Suunnittelu ja rakentaminen rakennusten on tärkeä indikaattori osuus tiili muuraus, toisin sanoen - paino kuutiometri muuraus, ottaen huomioon liuoksen painosta. Tämä vaihtoehto vakavasti rakenteeseen säätiön sekä painon rakenteen. Ominaispaino tiili, joka riippuu yleensä painosta tiili on hajonta 600-1800 kg / m3. (Katso. Paino on 1 m3 muuraus)

Yllä olevassa kuvassa näkyy paitsi painoa silikaatin tuotteita, mutta myös paino tiili kuutio samoin - kuinka monta tiilet lavalle poistetaan ja miten paljon ne painavat ilman lavan paino, paino noin 30-40 kiloa. Sarakkeessa merkintä "*" Näet, miten raskasta yleisimpiä paketti tiiliä kuormalavalle - sen pienimmän ja suurimman suorituskyvyn.

Tämä rakennusmateriaali on nyt kaksi versiota:

 1. Brick.
 2. Ontto - ottaa onteloita kohtisuoraan kerrokseen tiiliä. Lisäksi nämä ontelot voivat olla kautta tai ei-kautta.

Vaihtelee tiili ja sen koko:

 • Yhden jonka pituus - 250 mm leveys - 120 mm ja korkeus - 65 mm.
 • Paskiainen silikaatti tiili, jota kutsutaan myös paksuuntunut, jolla on sama pituus ja leveys kuin yhden, hieman suurempi korkeus - 88 mm.
 • Lisäksi yhden ja paksuuntunut tiili tehtaat ovat nykyään tuotetaan silikaattia ja keraaminen kivet mukautettu koko - 250h120h138 mm.
 • Kalkkikivitiilelle voi olla eri värisiä. Useimmiten löydät värit valkoinen, harmaa, keltainen ja vaaleanpunainen väri.

Koska sen ihanteellista kalsiumsilikaatti tiilet täydellisesti otollisia väri, sekä muodostumista takapinta. Tämä on merkittävä ominaisuus kiillotusta materiaali on helppo muuttaa ruma rakenne värillinen kohokuvioitu tai tiili. Käyttämällä kohokuvioitu tiilet luo vaikutus luonnonkiveä, mikä parantaa arkkitehtoninen ulkonäkö rakennusten julkisivujen. Tämä tiili, saada nelivärinen, toisin sanoen - väritetty ulkopuolella ja sisäpuolella, antaa korkean värintoisto.

Kuinka painava kalkkihiekkakiven?

Silikaatti tiili kuuluu luokkaan keinotekoisten rakennusmateriaalien rakentamiseen pystysuoran seinämäosan. Ominaisuudet ovat erinomaisia, laaja, mutta ei pidä unohtaa, että tällaisesta parametrit kuin massa valkoinen tiilet riippuu tyyppi perusta tai tukielementtejä. Siten jopa yksinkertaisin laskelmien täytyy tietää painon.

Tyypit ja ominaisuudet

Valkoinen ei-poltetaan tiiliä tuotettu menetelmällä kalkkipitoinen sementtiseokseen, piipitoista täyteainetta (kvartsihiekkaa, lentotuhka, lietteen, ja vastaavat) ja pieni määrä vettä kostuttaa seokseen. Tuotantoympäristössä ja altistetaan raaka-aine puristetaan autoklaavissa. Tämän seurauksena valmiin yksikkö valitsee tarvittavat parametrit:

1. Puristuslujuus huomattava M75-M300 merkki.

2. Lämmönjohtavuus - 0,87 W / m * K

3. Frost kestävyys: kestää 15-50 täydellinen jäädytys-sulatus-syklit, kun täysin upotettuna veteen.

4. Tiheys: huokoinen tai kevyt 1500 kg / m. Tuotteet, joiden indeksi on suurempi kuin tämä luku, joka tunnetaan tiheä.

5. Veden absorptio - 6-16%.

Kasvit tuottavat silikaatti lohkojen mitat ovat seuraavat:

 • Single: 250h120h65 mm.
 • Bastard tai paksuuntunut: 250h12h88.
 • Kaksinkertainen: 250h120h103.
 • Maasto: 250h90h65.

Soveltamalla erottaa tavallisen työntekijän tai tiili ja vuori. Jälkimmäistä käytetään julkisivuihin, säätiöt, kellareihin, aidat.

Rakenne kaikentyyppisille mitat:

 • täyteläinen tai monoliittinen elin;
 • onttoja tuotteita, huokosten pitoisuus on 15% (3-ontto), 25% (11-ontto) ja 31% (14-ontto).

Valkoinen tiili mukaisesti valmistettujen GOST 379-95 "Brick ja silikaattikivilajeja", standardi on painokeskimääräinen mukaan alla olevassa taulukossa.

Tiedot taulukosta korjataan painon lisäaineet. Että on, esimerkiksi, paino yksi seskvihydraatin lihava piidioksidi tiili tuotettiin yhdistämällä pohjan kalkista ja hiekasta on 4,2 kg / kpl. Kokonaispainosta rakennusmateriaali pinottu lavoille on 840 kg, mutta tämä lisää lavan itse, suojakalvo ja vahvistamisesta hihnat. Siten valmistellaan lähetystä painaa noin 846 kg.

Paino silikaatti ontto estää 250h120h88 vähemmän lihava analoginen johtuu rakoja, mutta prosessi rakentamisen, ne täytetään liuoksella, kuitenkin kokonaispaino annettu kasvaa merkittävästi. On myös otettava huomioon laskettaessa hankesuunnitelman.

Ennen ostamista sinun täytyy huolellisesti tarkastella ehdotettua tavaroita. Pinnan tulee olla kiinteä, tasainen, ilman lohkeilu, ohennettu kulmat, halkeamat ja ontelot. Jos tuote on mureni kädessään hieman prominaetsya, niin se olisi kuivuvat tai undercured, siksi, että muurin rakentamista ei sovi - nopeasti tuhottu.

Valkoinen kalkkihiekkakivialalla sekä punainen keraaminen, on keskeisellä sijalla luokassa rakennusmateriaalien kantavien.

Ennen minkään rakenteeltaan tarvitaan tarkasti laskea, kuinka monta kulutushyödykkeiden, kuten.

Kynnyksellä uusien rakennusmateriaalien, jotka ovat paljon nopeampia ja edullisempia rakennusten rakentamisessa, mutta ei ole.

Kuinka painava valkoinen silikaatti tiili

Silikaatti tiili tarkoittaa kiinteää rakennusmateriaalit, joita käytetään rakentamisessa kantavien pystysuora rakenteita. Tiili tämäntyyppiset tuotteet valmistetaan eri geometriset mitat, tuote muoto voi olla erilainen. Prosessissa tuotannon perusteella, on lisääntynyt vaikutus kuormat, joten tiili kestää tarvittavat parametrit, painon ja koon.

Valkoinen kalkkihiekkakivitehtaiden on useita etuja verrattuna heidän ikäisensä. Se on:

 • alhainen lämmönjohtavuus;
 • hyvä vastustuskyky halla;
 • optimaalinen veden imeytymistä;
 • käytettynä luonnollisia emäksiä, luonnon aineita;
 • erinomaiset ääneneristysominaisuudet.

Vahvuus valkoinen tiilenpunainen huonompi analoginen, sama koskee soveltamisalan rakennusmateriaali. Tämä on ensimmäinen versio silikaatin tuotteita saa käyttää rakentamiseen seinien ja väliseinien, mutta se ei ole suositeltavaa käyttää asennettaessa pohja, rakentaminen perusta, asennettaessa takat, uunit ja savupiiput.

Komponentit perusta tiili tuotanto

Kalkkihiekkakivialalla, kuten aiemmin mainittiin, on valmistettu luonnon osia. Sen tuotannossa käytetään seuraavia ympäristöystävällisiä materiaaleja:

Kaikki tarvittavat ainekset oikeaan määrään on kytketty. Ne sijoitetaan autoklaaviin tuotannossa. On komponentit käsitellään höyryllä, jonka aste ylittää indeksi 220. Lisäksi pohja luonnollinen väri lisäaineita voi vaihtaa väriä tuote.

Minkä tyyppisiä valkoisia tiiliä

Kuluttaja voi ostaa tämän tyyppisen rakennusmateriaalin kaksi muunnelmaa:

 • Umpitiilellä;
 • ontto tiili ulkonäkö. Tässä suoritusmuodossa on erityistä onteloita pinnalla rakennusalan tuotteiden, jotka on järjestetty kohtisuoraan. Tällaiset tyhjät tilat voivat olla kautta tai ei-kautta suorituskykyä.

Valkoinen silikaatti tuotteet valmistetaan eri kokoisina. Älä myöskään aina tiiliä pysyy valkoisena, värit voivat muuttua sen sävyn. Ihanteellinen tuotteen muotoa on helppo muuttaa väriä tuotteen, joten väri voi olla valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen.

Eri helpotus materiaali auttaa reincarnate vakiorakenteen antaa seinän tai väliseinän tyyppinen luonnonkiveä käsitelty. Johtuen ulkonäön julkisivu parantaa huomattavasti, on mahdollista luoda näyttäviä design.

Kuinka painava tiili valkoinen tuote

Vastata kysymykseen, kuinka paljon painaa 1 kalkkihiekkatiilet, tulisi ymmärtää, että tämä toimenpide vaikuttaa perustusten rakennetta, sen muoto ja tyyppi. Pohjimmiltaan silikaatti tuote painaa noin 4-4,2 kg, mutta tämä luku on paljon pienempi "ontto" artikkeleita, koska ne ovat muita onteloita.

Selvittää tarkasti, kuinka paljon painoa toivotun piidioksidinäytteestä tuotteen, ota tutustu taulukko ominaispaino rakennusmateriaali.

Taulukko likimääräinen silikaatin tuotteiden

Suorittaminen suunnittelu uusi muotoilu, joka täyttää pystytys seinät, on tärkeää tietää paitsi kuinka paljon painaa 1 tiili silikaatti lajeja, mutta on myös tietoa sen tilavuuspaino. Jos sinulla on idea, kuinka paljon painoa materiaalia, voimme tehdä tarkka laskelma kokoonpanon suunnittelu. Tämän seurauksena todella saada tällainen rakenne, joka antaa pitkän käyttöiän.