Foundation for autotalli käsillään

Miten valita perusta autotallissa? vivahteita rakentaminen

Ei ole epäilystäkään siitä, että tärkein osa mitä tahansa rakennushankkeen pidetään perusta. Loppujen lopuksi hän kantaa taakkaa koko rakennuksen. Valitse sopiva perusta autotalli ja rakentaa sen omilla käsillään on kysymys hyvin vastuullinen. Säästä yksinkertainen rakenne ei ole suositeltavaa, koska se määrittelee laadun koko rakennuksen ja kestosta sen toimintaa.

Perusteeton vedetään maahan, josta monet parametrit tulevaisuuden autotallissa. Harkitse yleisimmät syyt:

 • kiviä - useimmat korkeat kustannukset rakennustöiden kompensoidaan suuri lujuus ja kestävyys.
 • hiekkamaassa - hyvä kantavuus, matala syvyys pakkasen tunkeutuminen, kevyt rakenne;
 • savikko - pieni kantavuus, huono kuivatus, rakentaminen kohtalaista.

Korkealla tasolla pohjaveden ei suositella järjestää kellariin.

Useimmat autotallit ovat enintään yksi kerros, niin paino kuormittaa perusrakenne melko pieni.

Strip säätiö - suosittu vaihtoehto Massiivisen yksinkertainen laite. Käytetään rakentamiseen autotallien kellareissa. Perusmateriaalina käytetään betonin täyttöä tai erilaisia ​​muuraus:

Tuhkakivi perusta

Etuja: suuri lujuus, kestävyys, alhaiset kustannukset, helppous rakentaminen.

Niistä muutamia haittoja: suuri paino, huono lämmöneristys.

Rakenneyksikköjä PBS

Edut: hyvä vakaus, rakenteellinen luotettavuus, mahdollisuus rakentaa millä tahansa perusteella, rakentaminen suurella nopeudella.

Haitat: raskas paino kiviyksityiskohtineen, velvoitetaan käyttämään erikoisvarusteita.

Fundam silikaatti lohkot autotallin

Plussat: ympäristöystävällisyys, kestävyys, pakkasenkestävyys, helppo asentaa, nopea rakentaminen, kohtuullinen hinta.

Haitta: hauraus, suuri vesihöyryn läpäisevyys.

Perusta vaahto palikat autotalli

Edut: pitkäikäinen, kevyt, edullinen hinta.

Haitat: alhainen lujuus, todennäköisyys kutistuminen, jolloin halkeama.

Paaluttamisen - monimutkainen rakenne kiinteän telineen, siteissä ankkuri ja liitetään kahden grillage (horisontaalinen betoni palkki). Kallis rakenne levitetään kompleksin läsnäolo maasto.

Kelluva (laatta) perustuksen - betoni runkorakenteen annetun pieni (200-300 mm). Kalleus kulutustavarat maksaa nopeasti erektio.

Joten, miten valita autotallin perusta? Rakentamisen aikana koti on parempi pysähtyä vaihtoehto ei vaadi raskaita laitteita ja suuri joukko avustajia.

Syvyys luoda perusta

Oikea rakentaminen Autotalli ei ole mahdollista ottamatta huomioon ilmasto-olosuhteet alueella.

Indikaattori maaperän jäätymissyvyys ohjearvon kirjoja, jotka voidaan helposti saatavilla Internetissä. Esimerkiksi Moskovassa, riippuen tasosta maaperä on 135-200 cm, Pietarissa 116-171 cm 150-221 cm Vologdan. Tiedoista kuluttaa 20%, se on suositeltavaa levinneisyys.

Toinen parametri, joka vaikuttaa oikea välilehti - pohjaveden pinta. Mitä suurempi se on, sitä pienempi olisi valmistettava syväperustukset. Jos et halua analysoida maaperän tilasta, se voidaan pitää keskimääräistä 100 cm.

Kuinka kaataa perusta autotalli

Työskentely laite vaatii konkreettisen ratkaisun muottijärjestelmän. Laatikkomainen rakenne mahdollistaa hihnan rakenteen muodostavat jäykän ennalta määrättyyn ulkomuotoon.

Laudoitus valmistettu erillisistä levyt, kiinnitetään nauloilla tukeen pilariin. Tämä on halvin tapa, se on helppo oppia omasta. Valmiilla laudoista tai Vanerilevyjen, voit nopeuttaa prosessia luoda laatikon, vaikka se maksaa kalliimpaa kuin ensimmäinen vaihtoehto. Tärkein vaatimus muottijärjestelmän - täysin tasainen ja sileä pinta, jossa on täydellinen puuttuminen rakoja.

Tämä tarve tietää kaikki, säästää!

Vahvistaa perusta ja levittää jäykkyys käytä vahvistuksia (terästankoja), jotka on yhdistetty toisiinsa.

Valmistettua betoniseoksen (sementti M-300 tai M-400) kaadetaan muotin hiekka pohja on valmistettu etukäteen. Prosessi suoritetaan useissa vaiheissa. Kerroksen paksuus ei saa olla yli 300 mm. Kukin valu tehdään vain kuivauksen jälkeen edellinen. Kun täydellinen jähmettyminen ratkaisu purkaa laudoituspaneeleja.

Kuinka tehdä kaistale perustuksissa autotallin käsillään

 1. Rakentaa järjestelmä piirustus tulevaisuudessa, ottaen huomioon kaikki mitat ja määrät.
 2. Perustuvat tiedot merkinnän osaan.
 3. Kaivaa, seuraamalla jatkuvasti syvyys ja leveys kuoppaan.
 4. Vuonna valmis täyttämään kaivannon sänky soraa ja hiekkaa, kevyesti kostuta se hyvin ja zatrambovat.
 5. Hieroa sementti-hiekka laasti suhteessa 1: 2.
 6. Pino lohkot tai kivi riveillä, yhdistämällä ne valmistettua koostumusta.

Laitteen pohjan metalli autotallin

Monet auton omistajat uskovat, että kevyt auto "kuoret" ei vaadi luotettavaa pohja. Kuitenkin niissä paikoissa, joissa on pehmeään maahan tai korkea pohjaveden, rakentamisen perusta on suositeltavaa. Sopivin suoritusmuoto on tässä tapauksessa pylväsmäistä rakennetta.

Koska kunkin elementin välillä perusta etäisyys ei ole tarpeen kaivaa jatkuva kaivanto. Tämä säästää aikaa. Jokainen reikä on täytetty sorakerrosta noin 20 mm paksu, ja tiukasti rammed se.

Rakentamisen aikana ylemmän osan muotti järjestelmä tulisi olla tason korkeus suhteessa pintaosa autotallissa. Ennen valamista päälle muotti on kiinteä sopiva kappaletta. Ne ovat teräslevyt 5 mm: n paksuinen, jossa on hitsattuja siihen raudoitustangot noin 10 mm halkaisijaltaan. Myöhemmin insertit on asennus autotallin kehyksen.

Valmiita betoni valetaan sarakemuotoon reikiä ratkaisu. Työpaikalla useassa vaiheessa, säilyttäen suurin sallittu kunkin kerroksen paksuus. Jälkeen viimeistely asennuksen metalli autotallin, sinun täytyy järjestää kehä asuntojen betonin sokea alue rinteessä poispäin seinästä suojella sitä lämmittäminen.

Keskimääräiset kustannukset säätiön

Lopulliseen määrään sisältyvät menot vaikuttavat monet tekijät:

 • koko, kerrosluku autotallin, läsnäolo kellarissa;
 • sivuston valmistelu (leikkaus puita, jätehuolto, puhdistus alueella);
 • maanrakennustyöt, salaojitus;
 • valmistus vahvikerakenteita;
 • rakentaminen muotti;
 • muodostavat perusmateriaali perustuksen ja sen välilehti;
 • vedenpitäväksi laite;
 • sokea alue.

Tähän mennessä keskihinta rakentaa perustaa, joka perustuu toimituksista 3500-4000 ruplaa juoksumetriä kohti. Lisäksi edellä parametrit tulokseksi saatavan summan arvo on spatiaalinen sijainti esineen.

Ne on hyväksytty riippumattomille Laskelmissa otetaan huomioon, että yleensä kustannukset asennus perustusten muodostavat 10-20% arvioidusta kokonaiskustannukset autotallissa.

Ammattirakentajille täytyy ratkaista päivittäiset ongelmat perustukset laitteen. Asiantuntijat onnistuneesti selviytymään työn.

Aikavälin rakentamisen palvelut on pitkälti riippuvainen siitä, kuinka kestäviä ja kestävät sen perusta. Varten.

Kaatamalla säätiö - vievää ja kallis asia. Lisäksi, rakentamisen aikana on pidentää enintään 1-2 kuukautta.

Itsenäisenä kaada pohjan autotallissa?

Rakentamiseen autotalli useammin käytetty lohkojen kuonan tai vaahtoa: kevyt, kestävä, säilyttää lämpöä, mutta tarvitsevat vakaan perustan. Kiinteä perusta on tarpeen jopa kokoonpanon seinämien metalli tai kehystetty paneelit: se sallii milloin tahansa muuttaa materiaalin ja suojaa sisätilaan ajoneuvon ja kosteudelta. Yksityinen rakentaminen tavallisesti pysähtyvät melkozaglublennoy levy tai teippi w / w. Pieni koko ja yksinkertaisuus tekniikan avulla on mahdollista kaataa perusta autotallissa omaan, tässä tapauksessa säästöt yli 30%. Suunnittelu yhdistää kaksi ristiriitaista vaatimusta: nousu 20 cm maanpinnan yläpuolella ja kätevä pääsy, järjestäminen bias on väistämätöntä. Kaikki muut vivahteet luetellaan tässä läpikäynti.

Valita tyypin substraatin autotallin lohkoista

Tärkeimmät kriteerit ovat: tyyppi maa, nostokorkeus tulvien keväällä, kerrosten lukumäärä, tarve maanalainen huoneeseen. Autotallin yhtä sopiva nauha, laatta, pino-rostverkovy tyyppejä vaihtelee vain syvyys perusta emästä. Etusija annetaan kahden ensimmäisen suoritusmuodon: vahvistettu nauha tai levy. Jotta estetään virheitä valitessaan suunnittelu korkeus tehdä maaperäanalyysit, joka koostuu ottamalla näytteitä kuopista ja tason määrittämiseksi nostaa pohjaveden, ja syvyys jäädyttämistä.

Arvioinnin tuloksia hyödynnetään annettujen ohjeiden seuraavassa taulukossa:

Kun välittämättä analyysi erän nauhan perusta on alle asetetun autotallissa syvyyteen vähintään 1 m, jonka leveys on 40 cm monoliitin muissa tapauksissa määritellään parametrien laskennan :. Kaiken paino kuormia on jaettu kantavuutta maaperään. Saatu arvo on pienin sallittu seinien leveys on yleensä jonkin verran suurempi kuin pohjan autotallin lohkokokoja. Standardin syvyys ojan varten perusta - 20%: n lisäys. Ihannetapauksessa piirretty liukuportaiden (seinät saadaan tasaisempia, vähemmän maata murenee, prosessi menee nopeasti) maansiirtotöitä, mutta useimmat omistajat pelastaakseen oman suorittaa.

Mitä on tehtävä luoda maanalainen tila?

Organisaatio tulevaa katselua reikä autotallissa sallitaan pohjaveden tason enintään 2,5 m, muuten se on käytettävissä vain asennettaessa viemärijärjestelmään. Mutta jälkimmäinen on merkityksetön kiintein välitulistusvaiheessa (ei suojata kohteita höyryjä ja korroosio), seurauksena, tällaisilla alueilla on maanalainen tila kirjanmerkin kieltäytyä. Ilmeisistä syistä havainto reikä ei ole mahdollista rakentaa pohjalaatan valua.

On raja koko: se makasi autotalliin ala on suurempi kuin ajoneuvon koon vähintään kahdesti, pitämään auton kuoppa jatkuvasti ei suositella, vaikka sitä luotettavana vedeneristys. Kellarissa kaivettu maa vaiheessa perustavaa laatua oleva työ, standardi syvyys 2 m. Sitten osa suojattu erikseen, suojaamiseksi kosteudelta ja koristelu alkaa lopussa betonointi perusta autotallissa. Vähäinen vedenpitävyys tarkastuskaivossa sisältää täyteen upotetun hiekka- ja sora-pohjan, bitumin täytön tai vaihtoehtoisesti kateaineiden levittämisen.

Vaiheittainen ohje: miten rakentaa teippityyppinen säätiö

Suositeltu toimintasuunnitelma:

1. Maaperän kunnon arviointi, säätiön valinta.

2. Rakennusaineiden yksinkertaisimpien piirustusten, laskelmien ja ostojen valmistelu ottaen huomioon teipin pituus, leveys ja syvyys, selvittääksesi alueen.

3. Rakennuksen asettelu: kulmien ja poikkeamien pakollisella tarkistamisella diagonaalisesti (enintään 20-30 mm). Jatkossa vaahtolohkojen tulevan autotallin ulkopuolisia ja sisäisiä kehyksiä käytetään köysien ja panosten käyttämiseen.

4. Kaivetaan kaivanto ja tarkastuskaivo. Maaperän irtoamisen estämiseksi betoniprosessin aikana on varastossa (10 cm sivuilla).

5. Geotekstiililattia (suositeltu mutta vapaaehtoinen askel). Täytetään ja rypytetään vähintään 10-15 cm karkeaa hiekkaa ja 10 murskattua hienoa jakeita. Prosessin yksinkertaistamiseksi hiekkaa suositetaan kostutettavaksi.

6. Asennusmoduulit - puiset kilvet tai irrotettavat (laajennetut polystyreeni, PPSB, arbolite), jälkimmäisen edut sisältävät eristyksen lisätoiminnon.

7. Sitoutuminen vahvistaa häkki sitovia sisennetty reunoista 5 cm ja nousu 10-20 cm. Jotta perusta autotallin tarjoillaan kauan käytetty metallikiskot, jonka poikkileikkaus ei ole pienempi kuin 10-12 mm, ohita tämä vaihe vai ei, suositeltavaa vaihtaa muovi teräs.

8. Valmiin betonin valmistaminen tai kaataminen. Optimaaliset mittasuhteet käytettäessä portlandsementtiä M400 - 1: 3: 4 (sementti, hiekka, sora, vastaavasti) vesimäärän pienentämiseksi 1 m 3: aan liuosta, on suositeltavaa lisätä 75 g pehmittimiä. Betoni jaetaan kerros kerroksittain, joka 20 cm välein. On vaikea kaataa itse säätiötä (kiinteällä monoliitilla yhdessä päivässä ilman välikerrosten kuivumista), tässä vaiheessa tarvitaan vähintään 2 henkilöä.

9. Betonin kovettuminen muottipesässä (vähintään 1 viikko) ja vielä 3 lisää poistamisen jälkeen. Säätiön vedeneristys päällystys- ja telanrakennusmateriaaleilla.

10. Tarkastuspaikan järjestely (jos sellainen on).

Tämä ohje sopii pystyttämään autotallin alle kellarikiven tai valmiita tehdaslohkoja omiin käsiinsä, viimeisen vaihtoehdon edut ovat hyvälaatuinen betoni. Tuotteita asetetaan shakkiohjelmaan, jossa on pakollisia rivejä ja niveleitä, vain korkealaatuista tuoretta sementtiä käytetään muurauslaastin valmistukseen. On kuitenkin syytä huomata, että raskaiden pohjakerrosten asentaminen edellyttää nostolaitteiden käyttöä ja lisää budjetin käyttöä louhoskiven avulla, jotta tukikohta helpottuu.

Kosteuden ja lämmönkestävyyden parantamiseksi suoritetaan ulkopinnan ulkoseinän viimeistely laatikon tai kipsin kanssa. Teknologia poistaa keskeytyksen nauha tai grillage, johon liittyy erektio autotallin hieman kaltevuus (noin 15-25 °). Suositeltu ramppi leveys - 30 cm suurempi kuin portin pituus - 5 m. Käytetty betoni tai vahvistettu lisäksi paksuudeltaan yli enemmän kuin 50 mm, tai asfalttia. Valitessaan ramppi neuvoja kaada liuokseen yhdessä erässä, väärinkäytösten poistetaan jähmettymisen jälkeen hiomakone, jotta renkaan estävä pinta on päällystetty bitumikoostumuksia tai metallinauhojen on säädetty päälle.

Vihjeitä, teknologian vivahteita

Maaperää voidaan tiivistää ja vahvistaa autotallin pohjan suojaa karkealta lohkolta pakkaselta, etenkin jään jäätymisen estämiseksi nauhan monoliitin ympärillä. Näitä ovat:

 • Asettamalla viemäriputket perustan laidalla: noin 50 cm: n etäisyydellä seinistä ja maatasosta, kääritty geotekstiileihin, pakollisella lievällä kaltevuudella.
 • Lämpöön liukenemattoman, ei-irrotettavan muotin käyttö (menetelmä suositeltavaa ennen kaikkea sisäänrakennetuille autotallille tai suunniteltu pysyvän pysyvän sisäpuolelle).
 • Tukiaseman tuen lisääminen. Tässä tapauksessa on tarpeen tehdä laajempi ja syvempi kaivanto ja kaataa pohja vähärasvaisella betonilla. Saatu levitys vähentää kuormaa.
 • Teippi monoliitin lujittaminen paalun kannattimilla rakennettaessa autotallia rinteelle tai epätasaisille alueille.
 • Rakenteen pystysuorien seinämien lämmittäminen laajennetulla polystyreeni.
 • Sokean alueen sovittaminen, vastaanotetun perustuksen täyttäminen aikaisemmin valitulla maaperällä sekä hiekan ja soran seos.

Edellä mainitut menetelmät eivät sisälly tavanomaiseen toimintamalliin, kun autotallin pohja pystytään vaahtoblokkeista omilla käsillään ja jossain määrin lisäävät kustannuksia, mutta ne vähentävät kuormitusta ja pidentävät rakenteen käyttöikää. Äärimmäinen toimenpide on maaperän täydellinen korvaaminen pohjan alla, sitä käytetään turvepeitteiden rakentamiseen. Seinälohkojen asettamiseen alkaa aikaisin kuin kuukausi, on tärkeää laskea ajoitus oikein.

Monoliittinen säätiö aidan, maalaistalon tai tilarakennuksen alla on luotettavin.

Monoliittisen tyyppinen paalusäätiö, monimutkaisesta muodastaan ​​huolimatta, käytetään laajalti.

Monia tekijöitä ovat säätiön käyttämien betoniosuuksien valinta.

Lisää kommentti Peruuta vastaus

Yleiskatsaus konkreettisiin laatuihin

Sementtilaastin osuudet

Projisoidut talot, jotka on valmistettu savibetonista

© 2018 stroitel lab

Haluatko vastaanottaa päivityksiä?

Tilaa älä menetä uusia julkaisuja

Miten rakentaa pohjan autotallin alle?

Rakennuksen pohjan pystyttäminen haudattuun osaan on melko kallista. Yksityisellä sektorilla kustannusten pienentämiseksi henkilökohtaisen auton laatikon rakentaminen suoritetaan yleensä yksin, ensimmäisessä kerroksessa, ja solubetonilaattojen osia hankitaan materiaalina seinille. Tämä mahdollistaa tekniikan jonkin verran yksinkertaisuuden, alentaa kuormitusta säätiöön ja suorittaa työn lyhyessä ajassa.

Kaikki alla esitetyt seikat on katsottava vain tiettyinä maamerkkinä. Esitettyjen askel askeleelta ohjeet luoda pohja, yleistetty pyydetty tekemään työtä sillä perusteella, että yksi artikkeli ei toimi ottamaan huomioon erityispiirteet tietyllä alalla (maaperän ominaisuuksista, rikkaus kosteutta, laita autotallin mäessä tai tason osuudessa maaston ja vastaavat). Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, mitä suunnitelmia ja ajatuksia autoilija - onko hän tarvitsee kellarissa (havainto hyvin), on halua ja kykyä toteuttaa lisätoimenpiteitä (kuten valuma-alueella) vai ei.

Sitä kutsutaan myös kelluvaksi. Tämäntyyppistä autotallin perustusta pidetään luotettavimpana, koska kuorma jakautuu tasaisesti koko ala-aluetta tasaisesti. Kuitenkin, vaikka asennuksen syvyys on pieni, asennuskustannukset ovat hyvin merkittävät. Plus tähän - laskelmien monimutkaisuus. Tällaista säätiötä käytetään erittäin harvoin tapauksissa, joissa autotalli on pystytetty ongelmallisiin syihin - suolainen maasto, korkea maaperän vettä, voimakas maaperän lävistys.

2. Pylväs (kasa).

Ainoa ero on se, että ensimmäisessä tapauksessa kaikkia toimintoja suorittaessaan käytetään metallisia tai asbestisementtiputkia tukeina, jotka asennetaan mihin tahansa valittuun järjestelmään, mutta riittävän syvälle. Asennettaessa paalujen perustusta tarvitaan vähintään yksi apu, vaikka työn tekniikka on jonkin verran yksinkertaisempi. Voit tehdä tällaisen säätiön päivällä, eikä sinun tarvitse odottaa, kunnes ratkaisu kovenee. Seinien pystyttämiseen, esimerkiksi vaahtolohkojen autotalli alkaa välittömästi. Täällä paljon riippuu tukikehyksen korkeudesta maan yläpuolella ja myös siitä, mitä ja miten grillata tehdään.

Tämäntyyppinen säätiö autotallin alla on yleisimpi. Nauha asennetaan monoliittiselta tai esivalmistettuina yksittäisistä lohkoista. Lisäksi se on erilainen ja talletuksen syvyys. Mitkä järjestelmät valitaan autotallin alle?

Lohkosuunnittelun merkittävä haitta on monimutkainen asennustekniikka. Ensinnäkin on tarpeen tehdä valjaat asianmukaisesti ja toiseksi laadun vahvistaminen. Ja mikä tärkeintä - mikä valitaan oikea keinokivi? Kaiken kaikkiaan käsky ei voi ottaa huomioon kaikkia vivahteita. Esimerkiksi yleinen virhe - kun rakennetaan autotalli kuonasta, niitä käytetään myös säätiöön. Kevytbetoni on vahvuudestaan ​​huolimatta luonteenomaista hauraus, ja jopa pienet maaperän liikkeet voivat johtaa materiaalin tuhoutumiseen.

Täyteainepohja on autotallin perusta. Pienen painon huomioon ottaen optimaalinen järjestelmä on matala bändi. Vaahtolohkareiden tai muun kevytrakenteen autotalliin ei tarvita lisää. Omien käsiensa pystyttämisen tekniikka on niin yksinkertainen, että myös henkilöllä, jolla ei ole käytännön taitoja, selviytyy tästä työstä. Riittää vain tutkia asiaa koskevia ohjeita ja käsikirjoja aihepiireihin ja ottaa huomioon suositukset.

Tämä tekninen ratkaisu sopii myös tilanteisiin, joissa sen on tarkoitus rakentaa autotalli, jossa on hieman kaltevuus. Ne, jotka yrittävät tehdä kaikkea vain omiin käsiinsä, tällainen perusta on mieluummin kuin mikä tahansa muu. Se on se ja pysähdy.

Miten täyttää tukiaseman oikein?

Oletetaan, että autotallisuunnitelma on laadittu, kaivannon syvyys ja leveys on määritetty, alue on puhdistettu, sen asettelu ja asettelu. Näiden toimintojen laajuutta ja järjestystä ei ole vaikea määrittää itse.

1. Louhinta.

Monissa ohjeet suosituksia ovat syvyys valu nauhat - noin 40-50 cm ilman Mutta tämä "tyyny", joka, tiivistämisen jälkeen paksuus rakeisen materiaalin tulisi olla vähintään 20 cm Näin ollen vaon syvyys alla perusta - .. 65 (± 5 ) Leveyden osalta se valitaan mielivaltaisesti. Ennen laastin kaatamista, sinun on asennettava muotti. On tarpeen keskittyä mitat hankitun lohkot, ja katsovat, että alustanauhan leveyden on oltava hieman suurempi kuin vastaava suure kiviä (noin 10 cm kummallekin puolelle kytkimen). Plus - vapaata tilaa, koska rungon suojat on vahvistettava välikkeillä.

Kun kyseessä on riittämättömästi tiheä maaperän säätiö maaperä kontaktipinta kasvaa keinotekoisesti. Omin käsin, esimerkiksi se tehdään niin. Leveys kaivannon otetaan muutama enemmän, ja esiasennettu massaa. Ja se on jo otettu muotti. Mutta se on lisättävä syvyyttä säätiön perusta betonin paksuus kaatamalla.

Tehdä yksinkertainen. Pohja ojan tiivistetään niin paljon kuin mahdollista. Jos mahdollista, on suositeltavaa kaataa savea ja hyvin tiivistetty. Trace - rakeinen hiekka olettaen, että sen jälkeen, kun tiivistekerros niiden ei ollut pienempi kuin 100 mm. Se kaadetaan sora sakkoja samalla tasolla. Tällainen "tyyny" varten perusta on eräänlainen iskunvaimennin, jalostettuja maaperän siirtymät.

Tämän liuoksen muodossa voidaan asentaa eri tavoin. Kiinteä kerääntyminen lankkuja, lastulevy, PSF. Vaihtoehtoja on monia. Korkeus muotti tehdään hieman suurempi kuin syvyys perusta kaadetaan. Tukiasemaa, joka on päättänyt pystyttää lohkoista, se on parempi laittaa kiinteät tyyppinen runko Penoplex. Voit ostaa valmiina muodossa tai koota muottijärjestelmät yksittäisten levyjen.

Missään tapauksessa sisällä rakenne olisi vahvistettava kalvo p / e (kaksoispiste). Vaikka muotti on asennettu tiiviisti, ilman aukkoja, kosteus imeytyy puuhun. Seurauksena - epätasaisuus betonirakenteen ja vähentäminen vahvuus autotallin pohja.

Puitteiden vahvistaminen betoni on helppo tehdä, mutta on olemassa useita vivahteita.

 • Vastaavat parametrit on oltava pienempi kuin leveys ja syvyys perusta kaadetaan. Venttiili ei saa leikata suhteessa nauhan vähemmän kuin 50 mm. Jos kivi murentua, metallin korroosiota ei voida välttää. Siksi suunnittelu keinotekoisesti korottaa 5 cm. Tätä myyntiä on erityisiä muovimukien.
 • Astutus tapahtuu parhaiten käsin, eikä hitsaamalla.
 • On välttämätöntä valita oikea solujen koon. Puitteissa on antaa samanaikaisesti ja substraatin lujuus ja käytettävyyden liuosta.

On otettava vain helat. Komposiitti sauva on paljon halvempaa, mutta sen käyttö on useita rajoituksia. Tehostaakseen perusta nauhan alle autotallin (samoin kuin kaikki muut pohja) muovi ei selvästikään ole tarkoituksenmukaista, ei väliä mitä valmistaja väittää ja myyjille.

5. Ladataan betoni.

Suoritetaan yhdenmukaisesti pituuden muotti.

1. Työ on suunniteltava niin, että sen valmiiksi yhdessä päivässä, ei lykätä. Kun otetaan huomioon syvyys ja leveys täyttää, se on helppo.

2. pieni osa täyteainetta olisi käytettävä sora betoniin. Liuos kaatamisen jälkeen tulee ram, ajo ilmaa ulos, ja ylimääräinen vesi. Nauha autotalli suuri parametreja ei eroa, mutta suuri betonitäytteinen itsensä sinetti, ja jopa käsin ja laadullisesti, on varsin ongelmallinen.

3. Jos alkua rakentaminen autotallin osui kylmänä, ei pidä pakottaa valua nauhalle - laasti on luonnollisesti vahvempi. Vasta sitten poimia arvioitu vahvuus perusta.

Luja perusta puupaalua pidetään luotettavin lähtien.

Lukutaidottomia lähestymistapa tai jopa laiminlyönti vedeneristys temppelin perustus voi aiheuttaa.

monoliittinen perusta laite tekniikkaa pidetään yhtenä luotettavimmista. Täällä.

Mitä paremmin vaahtoa tai kevytbetoni?

Soveltaminen DSP rakentaminen